Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, el seu aspecte sense Photoshop

Les estrelles sense maquillatge (abans i després de les fotografies d’intèrprets russos populars mostren als seus fans) en realitat semblen persones de la gent. Però el maquillatge d’alta qualitat pot desviar l’atenció de les imperfeccions i subratllar els avantatges.

Algunes estrelles russes s’han fet molt amigues de cosmètics decoratius, que emmascaren trets irregulars, canvien visualment la forma de la cara, el nas i les celles. En mirar-los, molts ni tan sols pensen que aquests ideals reconeguts en la vida ordinària poden semblar d'alguna manera diferents.

Anna Semenovich

El cantant es distingeix no només pels pits exuberants, sinó també pel bon gust de la roba. Per a l’estil escollit, Anna sempre prefereix un maquillatge elegant, de vegades enganxós, però sempre impecable. Els cosmètics destaquen favorablement els seus llavis grassonets i accentuen els ulls. Els ulls del vocalista són ben oberts, cosa que dóna a la imatge sensualitat i elegància.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

En una altra foto veiem la cantant sense maquillatge. Aquí es noten petites arrugues, un aspecte cansat i un contorn de la cara asimètric. Al mateix temps, l’estat de la pell del cantant és bo i, tot i l’absència de maquillatge, sembla natural.

Alla Pugacheva

A jutjar per les portades de revistes brillants, la prima donna ja no es limita a un sol maquillatge. Per processar fotos, s’utilitza photoshop amb retoc. Al mateix temps, Pugacheva ha admès reiteradament que li encanta pintar-se i no confia en els maquilladors. A la foto, una dona bella i segura amb un rostre perfecte, que amaga la veritable edat de la diva.

El maquillatge, recolzat per Photoshop, es fa de manera impecable que és difícil dir quina edat té realment la prima donna.

A la foto sense maquillatge, la imatge canvia dràsticament. Davant nostre hi ha una dona envellida amb signes clars de canvis relacionats amb l'edat: són visibles les arrugues profundes, la deformació de la pell i la caiguda de la cara ovalada. L’estat d’aparició de la prima donna sense maquillatge correspon a la seva edat.

Alsou

Les estrelles russes saben tenir bon aspecte a qualsevol edat. Trets facials bonics, complementats amb un maquillatge expressiu: la targeta de presentació d’Alsou. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopEl cantant intenta semblar natural mitjançant una paleta natural sense signes evidents de Photoshop. La foto mostra el seu estil casual i natural, que mostra una dona jove i atractiva.

Anastasia Volochkova

L’escandalosa ballarina sempre sembla ben cuidada, enganxosa i impactant. La cara d'Anastasia té les celles i les parpelles tatuades. La part més expressiva del rostre de la ballarina són els ulls, que destaca amb habilitat amb un maquillatge d’alta qualitat.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Sense maquillatge, la cara de la ballarina té un aspecte gris, sense l’accent habitual als ulls i als llavis. Els pòmuls són menys diferents i els ulls són lleugerament vermells. La imatge només està recolzada pel tatuatge i el somriure d’Anastasia.

Kirkorov

La imatge d’aquest artista mai no és completa sense maquillatge d’ulls, llavis, fonament i rubor. A més, Philip Kirkorov utilitza una gran varietat de perruques i només deixa ocasionalment els cabells naturals al públic.El rei pop té un gust impecable i sempre es veu fresc i espectacular.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Sense maquillatge ni perruques, Kirkorov canvia notablement. Sembla més vell i més cansat. Es noten arrugues i pell caiguda a la cara de l’artista de mitjana edat. El seu cabell és escàs, amb una línia de pèl retrocedida al front.

Angelica Varum

La cantant sempre està de bon humor, que és la font de la seva bellesa. Varum tria tonalitats discretes de cosmètics decoratius que ressalten lleugerament el seu aspecte. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopEl cabell i el maquillatge sempre són perfectes. Sense maquillatge, l’aspecte del cantant no canvia dràsticament. Varum segueix sent naturalment una dona bella i elegant.

Vera Brezhneva

El principal mètode d’atracció d’aquest cantant és estar de bon humor. Brezhnev utilitza un mínim de maquillatge per obtenir un aspecte natural.

Sense maquillatge, la cantant no perd el seu atractiu, ja que no difereix gaire de la seva imatge a l’escenari.

Glucosa

La nena sovint apareix amb vestits espectaculars amb el maquillatge adequat. Es centra en el cabell i la pell facial.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

La cantant té bon aspecte sense maquillatge... Això suggereix que la pell impecable no és el resultat de Photoshop, sinó una cura acurada.

Elena Vaenga

El famós cantant rus sempre es veu decent en públic: bon maquillatge, celles, ulls i llavis perfectament pintats.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Les fotos d’estrelles russes sense maquillatge i photoshop, si parlem d’Elena Vaenga, poques vegades tenen èxit. La seva pell és lluny de ser perfecta: hi ha traces d’acne, inflamació i canvis relacionats amb l’edat. És difícil reconèixer la coneguda Elena Vaenga en una foto sense maquillatge.

Ksenia Sobchak

Ksenia ha admès diverses vegades que no es considera una bellesa. Tot i això, la seva imatge sembla memorable i eficaç.

Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopSense maquillatge, Ksenia es veu més jove i més natural que a la vida quotidiana.

Alexander Buinov

El cantant rus també utilitza maquilladors i photoshop. A les representacions, la pell d’Alexander es veu tan equilibrada que un efecte així només es pot aconseguir amb l’ajuda d’una tècnica de maquillatge.

Sense maquillatge ni photoshop, el cantant sembla molt més gran amb canvis notables relacionats amb l’edat.

Lera Kudryavtseva

El famós presentador de televisió brilla en públic cada vegada. El seu maquillatge i el seu somriure li permeten amagar la seva veritable edat. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopA la foto sense maquillatge, no hi ha molta diferència d’aspecte, cosa que indica l’atractiu natural d’una dona.

Olga Buzova

L’estrella apareix tradicionalment en públic amb un bon maquillatge, que és com a roba per a ella. La noia tria tons brillants i enganxosos per crear una imatge.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Estrelles sense maquillatge (fotos): artistes i intèrprets russos sense maquillatge de vegades parpellegen a Internet, de vegades no els semblen tan familiars. Així doncs, Olga Buzova es va il·luminar davant de les càmeres sense maquillatge: la noia sembla nua, totalment diferent a ella.

Maria Golubkina

L'actriu utilitza un mínim de maquillatge, creient que la bellesa natural és millor que la falsa. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopPer regla general, se centra en una cosa: els ulls o els llavis. A la foto sense maquillatge, la noia també es veu atractiva, jove i fresca.

Marina Alexandrova

L'actriu creu que dormir és el millor maquillatge per a una noia. Sempre està de bon humor i amb una imatge impecable. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopSense maquillatge, l’actriu sembla jove i atractiva.

Elizaveta Boyarskaya

L’actriu té trets facials expressius que prefereix destacar lleugerament. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

El maquillatge pesat fa malbé l’aspecte de l’actriu, cosa que la fa notablement més gran.

Sense maquillatge, la noia continua sent atractiva i la seva imatge és pràcticament indistingible de la imatge escènica.

Valery Leontiev

La cantant fa temps que utilitza injeccions facials i també fa aparells ortodònfics. A més, matisa els ulls, les celles i els llavis i crea una cara perfecta amb una bona base.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Sense cosmètics ni photoshop, el cantant ja no sembla un jove eternament jove saltant per l’escenari. La seva pell és desigual i l’oval de la seva cara és flasc, tot i el plàstic. Això es nota especialment a les zones al voltant dels llavis i sota els ulls.

Valeria

La cantant mai no amaga la seva edat, però sempre aconsegueix quedar bé. El maquillatge net accentua els seus trets delicats, que encara conserven el seu encant. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopSense maquillatge, la cantant sembla bastant reconeixible. La profunditat dels seus ulls només queda lleugerament ombrejada per canvis lleus relacionats amb l'edat.

Lolita

A la cantant li agrada experimentar amb estil i imatge, de manera que sovint sorprèn els seus fans amb un aspecte no estàndard. El maquillatge Lolita sempre és atractiu, emocionant i memorable. Les fotos del cantant sovint es processen amb photoshop.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Les estrelles sense maquillatge, Lolita en particular, de vegades semblen cansades. La seva pell presenta canvis relacionats amb l’edat i zones problemàtiques. No obstant això, l’espurna dels ulls sempre es manté brillant i emocionant.

Larisa Dolina

El cantant, que ja no és jove, utilitza un maquillatge atractiu per donar frescor i frescor a la imatge. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopVa bé amb els seus vestits i estil de comportament. Sense maquillatge, Larisa sembla adequada a la seva edat.

Yulia Kovalchuk

El cantant i presentador de televisió rus s’ha acostumat a l’atenció del públic des dels dies del grup "Brillant". Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopEl seu color de cabell ros s’harmonitza bé amb els seus ulls blaus. El cantant apareix davant de la pantalla amb un maquillatge discret que emfatitza tota la dignitat. A la vida ordinària, la Julia es veu molt digna, fresca i atractiva.

Nastya Zadorozhnaya

L’aparició interessant de l’actriu i el talent destacat la van ajudar a guanyar molts fans. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopNastya sempre va semblar harmoniosa, modesta, però alhora molt emocionant. A la foto sense maquillatge, no es noten fortes diferències en l’aspecte de l’actriu.

Laime Vaikule

Laime Vaikule sempre sembla que estigui preparada per matar tothom d’un cop d’ull. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopEl seu maquillatge és impecable i la seva imatge escènica està més enllà dels elogis. Sense maquillatge, la cantant mostra canvis relacionats amb l’edat, inflor i arrugues a la cara.

Valeriy Meladze

La cantant sempre recorre als serveis de maquilladors abans de sortir a l’escenari. A més, es tenyeix regularment els cabells. Tot plegat crea la imatge d’un home imponent, però encara jove. A la pantalla, el cantant presenta trets expressius impecables sense els més mínims signes d’envelliment. Valery sol recórrer a Photoshop.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Les celebritats sense maquillatge, com sol passar, canvien molt.

A la vida ordinària, Meladze ja no sembla un ideal. Té la pell caiguda, els plecs i les bosses sota els ulls. Tot i això, això no li impedeix seguir sent un dels intèrprets més populars de l’etapa russa.

Yulia Savicheva

A la noia no li agrada quan hi ha molt maquillatge a la cara. Al cap i a la fi, el seu veritable mèrit és el seu talent vocal. Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense PhotoshopLa Julia sempre es veu modesta, bella i de bon gust. Sense maquillatge, la noia sembla molt més jove. Es veu que es cuida bé: té una bona pell i un aspecte sa.

Victoria Bonya

La famosa presentadora de televisió li encanta un aspecte brillant i un maquillatge que posaran èmfasi en la seva dignitat. Se centra en els ulls i els llavis per obtenir un aspecte elegant i estimulant.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Sense maquillatge, Victoria continua sent una dona jove i atractiva, però amb poc encant. Té bosses petites sota els ulls i arrugues fines. Al mateix temps, la pell i la pell tenen un bon aspecte, cosa que suggereix una cura regular.

Alena Vodonaeva

L’escandalós presentador de televisió prefereix el maquillatge expressiu amb un èmfasi clar als ulls i als llavis.

Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop
Les estrelles sense maquillatge (foto) semblen persones normals de la gent.

Vodonaeva sempre es veu impressionant, sexy i amb un toc. A la foto, sense maquillatge, la noia conserva el seu atractiu natural i la seva pell bella i llisa. Sembla molt més jove, però sense gaire encant.

Ksenia Borodina

El famós presentador de televisió apareix a la pantalla amb un aspecte brillant amb maquillatge professional.La seva aparició és motiu de l'enveja de moltes fans femenines.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

Les fotos d’estrelles sense maquillatge de vegades sorprenen el públic, perquè sovint no coincideixen amb la imatge habitual. A la foto sense maquillatge, Ksenia sembla cansada. Es pot veure que els trets facials van adquirir la perfecció només gràcies al maquillatge i al photoshop. La cara ha perdut el seu aspecte perfecte i les bosses són visibles sota els ulls.

Glòria

A l’estil del famós cantant rus Slava, la grolleria es combina amb èxit amb la feminitat, com en el personatge de la mateixa intèrpret. Les seves imatges són sempre atrevides, brillants i luxoses. El cantant harmonitza amb èxit la roba, els cabells i el maquillatge. Hi ha molts tons foscos en els cosmètics del cantant que fan ressò del color del cabell.Estrelles sense maquillatge: fotos anteriors i posteriors: artistes, cantants russos, com són sense Photoshop

A la foto sense maquillatge, Slava sembla una dona jove i bonica. És ben cuidada i de bon caràcter. Amb els cosmètics, tota la grolleria sembla desaparèixer i només queda la feminitat.

Les estrelles russes tenen molt bon aspecte sense maquillatge, però hi ha qui l’utilitza per canviar completament les seves característiques.

Els maquilladors saben que el maquillatge pot crear un nou aspecte i canviar les proporcions reals d’una cara. Si apliqueu Photoshop a la imatge, obtindreu el nivell de bellesa que volen ser milions de noies normals. No es confonen amb la mida de la cintura poc realista o la manca d'expressions facials i altres inconsistències.

A causa de l’ús del maquillatge i el photoshop, la cara canvia completament i és impossible aconseguir aquest efecte a la realitat. Les estrelles sense maquillatge (abans i després de les fotos que els artistes populars russos prefereixen no debatre) no són ni molt menys ideals. No obstant això, els seus admiradors no hi fan cas.

Vídeo: estrelles sense maquillatge - foto

Com són les estrelles russes sense maquillatge, vegeu la selecció del vídeo:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Oleg

  Marina Aleksandrova és perfecta, fins i tot sense maquillatge, i Déu ens ho prohibeixi conèixer a Buzov i Sobchak sense maquillatge a la nit; no us adormireu.

  Respondre
  1. Carlo

   El més important és no fer merda i no patir un atac de cor.

   Respondre
 2. Vyacheslav Neganov,

  Vaig veure cocodrils, però tal ???

  Respondre
 3. Carlo

  Algunes bruixes sense maquillatge i les prostitutes posen tot el segell a la maldat, un varum i diverses altres dones poden presumir de les seves dades sense maquillatge, i la bruixa de l’espantaocells és una cosa difícil, vaig pensar que ja estava morta. el nostre escenari es convertirà en un escenari, i no en un caldo de cultiu per a puta i maricó?

  Respondre
 4. Alexandra

  Personalment, crec que qualsevol maquillatge és una manera d’enganyar i mentir a la gent que us envolta, però encara heu de rentar-lo. La natura ens va crear SENSE MAQUILLATGE

  Respondre
 5. Sergei

  Maria Xarapova

  Respondre
 6. Sergei

  Hmm! Completa decepció en la nostra etapa …… Només Maria Sharapova es veu com ella mateixa ……….

  Respondre

Cara

Cames

Cabell