Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

La imatge d’una dona atractiva moderna consta de mil petites coses. La depilació n’és un. Aquest procediment consisteix a eliminar el pèl no desitjat de diverses parts del cos, incloses les zones íntimes. Hi ha moltes maneres d’ajudar no només a eliminar els cabells no desitjats, sinó també a mantenir la pell llisa durant molt de temps.

Per què cal eliminar el pèl en zones íntimes

La naturalesa va crear el creixement del cabell a la zona íntima per una raó: compleix la funció de protecció del cos i el protegeix dels canvis sobtats de temperatura. Però els cabells íntims poden ser un bon caldo de cultiu per als gèrmens, perquè totes les secrecions hi queden i provoquen una olor desagradable.Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

La depilació en llocs íntims també comporta una càrrega estètica. El cabell pot créixer molt més enllà de la zona del bikini i s’estén fins a les cuixes internes. També poden començar a créixer al voltant dels mugrons. Això s’anomena “tipus de creixement masculí del cabell”, però és bastant freqüent en les nenes amb un alt contingut de testosterona al cos. Aquesta imatge no aporta gens d’estètica a la imatge.

Cada mateixa dona pren una decisió: eliminar allò innecessari o deixar-ho tot tal qual. No cal tenir por que, en absència de cabells, els microbis tinguin accés gratuït, ja que ara hi ha un gran nombre de productes d’higiene, de manera que la cura de les parts delicades del cos no serà un problema.

Mètodes de depilació a la zona del bikini

Hi ha moltes opcions per a la depilació: des del folk fins al ultramodern.

Els més habituals que podeu utilitzar a casa:

 • afaitar-se amb una màquina;
 • eliminació amb un depilador o retallador;
 • cremes de depilació;
 • ceres de depilació;

Un punt important és l’observança de les mesures de seguretat perquè tot el procediment tingui èxit i no tingui conseqüències en forma de cremades, irritacions i talls. La depilació en llocs íntims ha estat durant molt de temps un procediment que qualsevol saló de bellesa que es respecta ofereix als seus clients.

Això es fa mitjançant mètodes professionals com:

 • tirant;
 • depilació làser;
 • fotoepilació;

Els especialistes especialitzats en el saló us ajudaran a desfer-vos dels cabells no desitjats de forma ràpida i indolora.

Hi ha receptes populars:

 • clarificació amb peròxid d’hidrogen;
 • eliminació amb iode;
 • eliminació amb manganès;
 • eliminació amb pedra tosca;

No han perdut la seva rellevància en el moment actual, tot i que es van inventar fa molt de temps. Però val la pena recordar la precisió a l’hora d’utilitzar aquests mètodes, de manera que més endavant no haureu de consultar un metge.

Afeitadora

Aquest mètode és el més comú i senzill. Però també té les seves pròpies característiques.

Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor
La depilació amb una navalla en llocs íntims s’ha de dur a terme segons el creixement del cabell

Primer heu de triar la màquina depiladora adequada. Mantingueu les fulles prou afilades per tallar els cabells gruixuts de les zones íntimes.Tot i l’enorme nombre de màquines especials per a dones que es troben a les botigues, encara és millor utilitzar les destinades als homes. Les seves fulles són més esmolades i també tenen una tira especial per facilitar el lliscament sobre la pell.

La depilació en llocs íntims amb una navalla d’afaitar comença amb la preparació. Les mans i la zona a tractar s’han de rentar amb aigua i sabó. És millor fer-ho amb aigua tèbia, perquè no hi haurà irritació a la pell al vapor i els pèls es tornaran més suaus. A continuació, apliqueu un gel o una crema d'afaitar. Proporcionaran lliscament i evitaran lesions.

Mentre us afaiteu, estremeu suaument la pell amb els dits per no tallar el plec. Mou la màquina al llarg del creixement del cabell. No cal prémer, és tan fàcil aconseguir una abrasió. Haureu de caminar la navalla per la zona desitjada diverses vegades, aconseguint una perfecta suavitat de la pell. Però això evitarà lesions.

Al final del procediment, esbandiu la pell de nou amb aigua tèbia i eixugueu-la amb una tovallola. Lubricar amb una crema calmant.

No utilitzeu productes que continguin alcohol sobre la pell acabada d’afaitar. Després d’utilitzar la màquina, el risc d’irritació ja és elevat i això només pot augmentar l’efecte desagradable.

Si es produeix un tall accidental durant el procediment, cal esborrar suaument la zona afectada amb un hisop de cotó, subjectar-la per aturar el sagnat. Un cop acabat l’afaitat, lubriqueu la zona amb desinfectant.

Tot es fa prou ràpid i sense danyar la cartera. L’únic desavantatge d’aquest mètode és l’efecte a curt termini: per mantenir la suavitat de la pell, haureu d’afaitar-vos els pèls recreats en dos o 3 dies.

Cera de depilació: les millors marques, normes d’aplicació

Aquesta opció és una de les més famoses.

Però, en decidir utilitzar la cera per a la depilació, val la pena recordar algunes regles:

 • només s’utilitza cera calenta per a llocs íntims, fred i càlid no donarà resultats;
 • el procediment pot ser dolorós, de manera que haureu de preparar definitivament la pell tractant-la amb un matoll i desgreixant-la;
 • la longitud del cabell no ha de ser inferior a 4 cm ni superior a 7 cm;
 • estireu la tira fortament i sempre contra el creixement del cabell;
 • després del procediment, és imprescindible aplicar una crema per utilitzar després de l’epilació, de manera que no es produeixin pèls encarnats;

Les millors marques per a zones íntimes són Depilflax, Floresan i White line. Aquest últim es descriu com a granulat i no requereix un fusor de cera. Té una aroma agradable i el mateix preu agradable.Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

Depilflax té el preu més alt, però la qualitat no és inferior a la mateixa. Resisteix amb els cabells més durs, s’adhereix bé i no requereix tires.Floresan es recomana precisament com a remei per a zones delicades. La composició conté fructosa i àloe vera, que suavitzen la pell, la cera es renta fàcilment. També té el preu més assequible.

Depiladors: una revisió dels millors

Hi ha molts models d’epiladors al mercat, però no és difícil triar el dispositiu adequat. La depilació en llocs íntims requereix una actitud acurada i acurada.

Hi ha diverses marques adequades per a la depilació delicada:

"Rowenta"Es considera el millor depilador pel seu sistema d’alleujament del dolor. Els seus creadors van fer tot el possible per reduir el dolor al mínim. Hi ha un nombre suficient de pinces per eliminar fins i tot els pèls curts i la presència d’una placa de massatge.
"Braun"Un dispositiu fiable, alguns models tenen un cap flotant, pot funcionar tant des de la xarxa com des de la bateria. Els accessoris es poden rentar amb aigua. A més, hi ha un accessori d’afaitar per eliminar els pèls restants.
PanasonicInclou caps extraïbles. Es pot utilitzar fins i tot en aigua. Té el major nombre de pinces, cosa que agilitza molt tot el procediment.
"Rolsen"Té 2 modes de velocitat, un aparell per afaitar i una bateria prou potent, de manera que és convenient per viatjar. A més, el conjunt també inclou accessoris especials per a la zona del bikini.

Cremes depilatòries: visió general, preus

La crema es pot trobar econòmica però eficaç. Els seus preus no són massa alts, però l’efecte de l’ús només dura 1-2 dies. Poden aparèixer al·lèrgies després d’utilitzar cremes depilatòries.Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

Les marques més habituals:

 • "Vellut" - una de les cremes econòmiques, el preu és de 40 rubles. Apte per a la depilació a la zona íntima, no provoca al·lèrgies i dóna un bon efecte. Però no es renta amb aigua i té una olor poc agradable.
 • "Veet" - És adequat per a pells sensibles i és la crema més eficaç. Té una olor agradable i un temps d’exposició curt, de 3 a 6 minuts. Preu: a partir de 450 rubles.
 • "Evelin" 9 en 1: costa aproximadament 100 rubles. Destaca pel fet que és adequat per a cabells de qualsevol longitud. Menys: volum de tub massa petit.

Shugaring: normes de seguretat

En altres paraules, la depilació de sucre és una tendència relativament nova a la indústria de la bellesa. Quines trampes es poden trobar aquí?

Perquè tot funcioni sense problemes, heu de seguir unes quantes normes de seguretat:

 • aplicar pasta de sucre contra el creixement del cabell i eliminar-la segons el creixement;
 • assegureu-vos d’estirar la pell, tant durant l’aplicació de la pasta com durant la seva eliminació;
 • abans d’aplicar la pasta, s’ha de tractar la pell amb talc;
 • apliqueu la pasta suaument i amb cura i traieu-la de forma ràpida i brusca;Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor
 • és impossible processar zones cutànies danyades, així com llocs on hi ha creixements i neoplàsies;

Talladora: eficiència, millors fabricants

La retalladora funciona com una navalla. No treu els cabells, els talla. Per tant, no poden aconseguir l’efecte d’una pell completament llisa. Però poden posar ràpidament la seva àrea íntima per tal de quedar bé.

El procediment és completament indolor. El retallador és convenient per portar-lo amb vosaltres de viatge, ja que es pot utilitzar ràpidament i en qualsevol lloc. I alguns fabricants produeixen models que també s’utilitzen sobre la pell mullada.Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

Els millors retalladors estan fabricats per Braun, Veet i Philips. Tots tenen models recarregables i amb bateria, tots aptes per a ús en pells sensibles i a la dutxa. El nombre de fitxers adjunts depèn del model en si.

Depilació làser: preparació, conducta, cost del procediment

La depilació làser és una altra nova tendència en cosmetologia. Fa relativament poc temps, es va posar a disposició de les grans masses. Aquest procediment és molt demandat perquè es considera un dels més indolors, sobretot per a la zona del bikini, on la pell és molt delicada. Però fins i tot aquí hi ha diverses regles per a la preparació, de manera que després podreu gaudir d’un cos suau i bell durant molt de temps.

Normes de preparació:

 • val la pena contactar amb un dermatòleg. T’ajudarà a determinar el tipus de pell i de cabell i et dirà si aquest tipus de depilació és l’adequat per a tu;
 • no prengueu el sol! Les cremades són possibles amb un bronzejat fresc, però sense efecte sobre la pell fosca. Si ja teniu un bronzejat, heu d’esperar fins que es desprengui;
 • la llargada del cabell en el moment del procediment no ha de ser superior ni inferior a tres mil·límetres, perquè el làser "no veurà" els pèls més curts i, quan s'eliminin els llargs, pot aparèixer dolor;
 • abans de la depilació amb làser, només es pot afaitar el pèl de la pell i s’ha d’excloure tots els altres mètodes;
 • deixeu de prendre antibiòtics un parell de setmanes abans de la data assenyalada, especialment aquells que contenen tetraciclina;
 • durant tres o quatre dies, deixeu de tractar l'àrea de depilació amb cosmètics que continguin alcohol;Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

S'ofereix al client a estirar-se, els llocs que necessiten desfer-se de la vegetació són embrutats amb un gel especial amb lidocaïna per evitar el dolor. I comencen el processament amb làser.

Els feixos de l’aparell afecten el pigment de melanina. Com a resultat, els fol·licles pilosos es destruiran i els cabells cauran i deixaran de créixer. Per tant, com més brillant sigui el contrast entre el color de la pell i el color del cabell, millor serà el resultat.El temps de processament dels llocs íntims trigarà uns quinze minuts. L'efecte durarà fins a tres mesos.

Es necessitaran diversos procediments per eliminar completament tot allò innecessari. El seu nombre exacte serà comunicat pel mestre.

El cost d’aquest tipus de depilació per a la zona del bikini és bastant elevat: de 7 a 10 mil rubles. Però la qualitat coincideix amb el preu, perquè el mètode farà que la pell estigui suau per sempre.

Fotodepilació

Aquest mètode és, en molts sentits, similar a la correcció làser. El principi d’acció és el mateix: l’efecte sobre la melanina, com a conseqüència del qual es destrueix el fol·licle pilós. Només això es fa no amb un feix làser, sinó amb flaixos tèrmics. L'efecte s'aconsegueix amb cabells de gairebé qualsevol color, excepte els cabells molt clars i grisos, en els quals pràcticament no hi ha pigment.

El mètode és segur i sense contacte, cosa que el fa també indolor. I amb una preparació adequada i el compliment de les regles per restaurar la pell després del procediment, no hi haurà conseqüències indesitjables.

Les regles de preparació són les mateixes que per a la depilació làser: "no" cremades solars, antibiòtics i cosmètics amb alcohol, el cabell ha de tornar a créixer lleugerament i la pell immediatament abans del procediment ha d'estar neta i seca.Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

Després de la fotodepilació, les mesures de seguretat són les següents: durant deu dies, no nedeu ni a la piscina ni a un dipòsit natural, eviteu la llum solar directa i no utilitzeu cosmètics per als procediments d’higiene.

L’efecte dura fins a un mes després d’una sessió i el curs us ajudarà a oblidar-se de la vegetació no desitjada durant un màxim de cinc anys.

Mètodes populars i receptes per a la depilació

Des de l’antiguitat, un cos llis s’ha considerat l’estàndard de la bellesa. Per tant, els nostres avantpassats tenien mètodes de depilació i eren molt utilitzats. Algunes receptes continuen vives i s’utilitzen sovint.

Hi ha diverses tintures i composicions: utilitzant llavors d’ortiga, arrels dopants, una barreja de cendra i sabó, amb sosa, amb calç. A continuació s’enumeren els mètodes més habituals. Cal tenir en compte que no tots són adequats per a la depilació en llocs íntims.

Peròxid d’hidrogen o peròxid

Aquest mètode es pot utilitzar per a la zona del bikini. L'opció més senzilla és lubricar les zones desitjades amb una solució de peròxid de 3%. El cabell es tornarà més clar i prim i desapareixerà amb el pas del temps.

Un altre mètode per a un ús regular és una barreja de peròxid de 6% i crema d’afaitar. Després de l’aplicació, no s’ha de conservar més de vint minuts i s’ha de rentar amb aigua amb sabó.

Per als llocs íntims, una barreja és molt adequada, que inclou:

 • 2 g de peròxid 30%;
 • vaselina: 8 g;
 • lanolina - 12 g;
 • una gota d'amoníac;
 • una gota de xampú;

La barreja hauria d’assemblar-se a la crema agra fina en consistència. S’ha d’aplicar, espereu fins que estigui completament sec i es renti amb aigua tèbia i sabó.

Permanganat de potassi

Cal tenir precaució amb aquest remei popular per no cremar la pell. A més, té un efecte colorant.Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

La recepta és senzilla: prepareu una solució saturada d’un color fosc i lubriqueu les zones de les quals se suposa que s’elimina el pèl. El millor és fer-ho abans d’anar a dormir.

Iode

És tan fàcil d’arribar a la farmàcia com el peròxid d’hidrogen. Aquesta recepta amb un ús prolongat eliminarà els cabells molestos per sempre.

Barregeu els ingredients següents:

 • alcohol normal: 50 ml;
 • alcohol amoníac - 2 g;
 • oli de ricí: 5 g;
 • iode - 1,5 g;

La solució s’ha d’infondre fins que es descoloreixi completament. L’efecte de l’eliminació completa s’aconsegueix en un mes.

La pedra tosca

Aquest mètode pertany a tècniques de depilació mecànica. Implica "fregar" els pèls a mà. La pedra tosca es pot comprar a qualsevol botiga, el seu cost és petit i la pedra dura molt de temps.

La pell s’ha de rentar i cuinar al vapor, espumar amb gel per a un millor lliscament i fregar-la amb una pedra tosca amb un moviment circular. Els pèls començaran a desprendre’s.Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor

El mètode causa dolor, per tant no és adequat per a pells sensibles. I no és desitjable utilitzar-lo per a la zona del bikini.

Cura de la pell després de la depilació

Qualsevol que sigui el mètode de depilació que s’utilitzi, la pell s’ha de restaurar després. Al cap i a la fi, qualsevol impacte és l’estrès.

Descansar i refredar-se immediatament després de la depilació. No cal rentar immediatament amb aigua calenta, sobretot després del depilació làser i fotogràfica, ja que augmenta la probabilitat de lesions.

Per evitar irritacions, no s’ha d’anar a la piscina i prendre el sol, i també és millor abstenir-se de la intimitat.

Després de 3 dies, val la pena fregar el lloc d’eliminació del pèl per eliminar totes les partícules mortes de la pell. Després de 7 dies, podeu utilitzar una crema hidratant sense alcohol.

Les conseqüències de la depilació

La depilació, inclosos els llocs íntims, té les seves conseqüències. No n’hi ha molts, però cal saber-ne. Com a regla general, qualsevol d’elles es pot eliminar fàcilment.

 • l’aparició de cabells encarnats - un cas freqüent, especialment després de l’epilació làser i fotogràfica. El cabell no es pot travessar i creix a l’interior de la pell. Es poden eliminar, només s’ha de fer complint la desinfecció de mans i instruments;Depilació femenina en llocs íntims, zona bikini. Com es fa, quina crema, producte, depilador és millor
 • acne - un indicador de la pell greixosa, que es manifesta sovint després de l'afaitat. En aquest cas, haureu de canviar el mètode de depilació;
 • cremades - conseqüència d’un procediment mal realitzat o d’una preparació deficient;
 • contusions - Es produeixen quan l'exposició a la pell és massa intensa;
 • enfosquiment de les zones de la pell - per regla general, la resposta a la depilació làser passa gradualment;
 • creixement excessiu del cabell i el creixement accelerat del cabell - també el resultat d'una exposició constant, desapareix gradualment;

Ressenyes de dones sobre l'eficàcia dels mètodes de depilació

Moltes dones es decanten pels remeis populars, són menys costoses. S'ha informat d'una altra manera l'eficiència. La majoria reconeix que el resultat no és completament satisfactori i augmenta la possibilitat de lesió per ingredients mal seleccionats.

L'afaitat es considera el mètode més comú, però moltes dones ho rebutgen a causa de l'aparició freqüent d'irritació i d'efecte baix: apareixen cabells nous al cap d'un dia. El mateix problema es produeix quan s’utilitzen depiladors i cremes.

Tendeixen a depilar-se i a caure a causa del resultat durador. Però a moltes persones els resulta dolorós aquest procediment.

Sobretot parlen positivament sobre làser i fotoepilació: l’efecte és excel·lent, però no tothom s’ho pot permetre.

Cada noia decideix per si mateixa quin mètode de depilació en llocs íntims és adequat per a ella, segons el tipus de pell i cabell, el nivell de sensibilitat i fins i tot el llindar de dolor. Si l’elecció és difícil, sempre podeu consultar un metge per obtenir consell. I hi ha moltes opcions, el més important és que més endavant pugueu gaudir d’una pell bella i llisa sense conseqüències negatives.

Autor: Olga Skvortsova

Disseny de l'article: Mila Friedan

Vídeo sobre la depilació en llocs íntims

Consells per a la depilació del bikini profund:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Lídia

  El resultat de la depilació làser és visible uns mesos després d’una dotzena de procediments. L’àrea de cobertura i la densitat de vegetació van disminuir entre un 30 i un 40 per cent, però fins i tot al cap d’un any no va ser possible desfer-se completament del problema

  Respondre

Cara

Cames

Cabell