Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto

L’esfera del servei de les ungles té diverses opcions per a la manicura: la manicura clàssica, la ferreteria, la manicura europea i també la japonesa, que ha guanyat popularitat en els darrers 5 anys per la seva simpatia i naturalitat mediambientals. Només un petit nombre de persones sap què és i el procediment exacte.

L’essència del procediment

El servei cosmètic és la base per a la cura de les mans, ajuda a restaurar les ungles febles i danyades i permet que les vitamines penetren a les capes més profundes de l’ungla.

Si feu aquesta manicura amb regularitat, després d’unes quantes sessions les ungles seran cada cop més fortes, desapareixeran els despreniments i el llit de les ungles es tornarà menys fràgil.

La tecnologia japonesa de manicura s’assembla a la manicura SPA igualment popular. Però si enteneu profundament aquests procediments, notareu diverses diferències. La diferència entre els procediments de manicura japonesa i SPA és que la manicura SPA requereix una llarga visita perquè aparegui un resultat positiu i la manicura japonesa dóna un resultat immediat.

La manicura japonesa és una aplicació especial de productes que ajuden a millorar el creixement de les ungles. El mestre primer també talla la cutícula i corregeix la forma de la vora lliure, com es fa a la manicura clàssica, i després processa les ungles amb mitjans naturals especials.

En aquesta tècnica, les plaques de les ungles es curen només gràcies a ingredients i materials naturals, com èsters, olis i extractes naturals, cera d'abelles, mel, algues, brots de bambú, tintures de te, etc.

Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una fotoManicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto

Gràcies a una gran varietat de preparacions naturals i saludables, les ungles es transformen literalment. El mestre pot restaurar la seva brillantor natural, enfortir l’estructura i polir la superfície. Això farà que les ungles tinguin un aspecte sa i ben arreglat.

A més dels ingredients naturals, durant el procediment es poden utilitzar els següents: glicerina, pantenol i lanolina. Amb l'ajut d'aquests productes, es produeix una hidratació profunda de totes les capes de les ungles i de la pell al voltant. El zinc com a additius durant la cura accelerarà la restauració de l'estructura i les vitamines B5, E, A tenen un efecte beneficiós sobre la renovació de les plaques d'ungles i el seu creixement.

Indicacions d'ús

La manicura japonesa és un art de cura de les ungles, que es distingeix pels ingredients naturals i un servei especial per a qualsevol persona. El procediment es durà a terme tenint en compte les característiques de les plaques d'ungles, de la pell humana.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto

La manicura japonesa és la més adequada per a aquelles persones que tinguin:

  • hipohidrosi;
  • dinàmica negativa de creixement de la placa ungueal;
  • major fragilitat i primesa;
  • laminació reforçada;
  • estructura canviant i debilitada;
  • avitaminosi.

Triar un conjunt per a manicura japonesa

 • P Brilla. La marca és molt famosa en el camp del servei de les ungles i és apreciada per productes de qualitat. El kit sol incloure uns deu articles. Tots ells elaborats amb ingredients naturals i de qualitat. Els envasos de pols i pasta no superen els 5 mg en volum. Però això és suficient per a 200 aplicacions.

  Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
  Joc de manicura japonès P Shine
 • Masura. A la botiga, aquest conjunt costarà de 2 a 4 mil rubles. És una mica més barat que l'analògic anterior. Consisteix en pasta mineral, pols de perles, llima d’ungles, pols, tovallons, etc.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
 • Sistema d'ungles Lily angel. Una alternativa econòmica als costosos kits professionals. El podeu demanar a qualsevol coneguda botiga en línia. El principal avantatge d’aquesta marca és el preu del producte. Costarà només 700 rubles, que és diverses vegades més barat que altres marques. La composició inclou els mateixos components que en els conjunts clàssics. A més de polseres per polir, s’hi adjunten peces de cuir addicionals per renovar la seva superfície. Segons les opinions dels clients, aquest producte no és diferent de les marques cares.

Masura

Característiques:Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto

La manicura japonesa Masura només es realitzarà correctament si s’utilitzen un gran nombre de preparats, així com amb una bona idea de quin tipus de procediment es tracta.

El complex per a aquesta cura de les mans inclou més de 20 productes. Tots ells consisteixen majoritàriament en ingredients naturals.

El principal avantatge d’aquest tipus de manicura és una pasta especial que té un efecte beneficiós sobre el llit d’ungles i l’epidermis.

El conjunt Masura conté un bloc de polit especial. Està fet de pell de vedella. Amb l’ajut d’aquest bloc es frega la pasta mineral.

La pasta conté els ingredients següents:

 • Cera d’abella.
 • Minerals del mar de Japó.
 • Molla de perles.
 • Algues fresades.

Gràcies a aquesta composició, totes les substàncies útils penetren ràpidament a la matriu i milloren l'estructura de les ungles. Aquesta pasta és rica en ceramides, calci i zinc. Segella totes les petites esquerdes de l’ungla i també nodreix. La pols de perles, com a element principal de la pasta, no només és una estratègia de màrqueting de moda, sinó també una eina eficaç per blanquejar les ungles i suavitzar la superfície.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto

La següent etapa després d’aplicar la pasta és fregar amb un pols especial. Sovint inclou silici. Poleix la superfície i dóna una brillantor natural. Els ingredients naturals creen una cobertura protectora natural sobre les ungles. Per tant, la manicura Masura forma unes ungles boniques i fortes i també les protegeix dels factors negatius del món circumdant.

Eines necessàries

La manicura japonesa és una innovació tan innovadora de Masura, que permet realitzar un procediment complex en un entorn domèstic sense coneixements i formació especials.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto

El clàssic joc de manicura Masura inclou els components següents:

 • Bloc, que lija la superfície de l’ungla, de cuir.
 • Esmalt per llimes d'ungles de camussa.
 • Diversos pals de taronger que fan retrocedir la cutícula.
 • Oli essencial amb efecte hidratant.
 • Elixir fortificat.
 • Oli o emulsió que suavitza la cutícula.

P Brilla

Característiques:Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto

 • P Shine és una gamma de tractaments per a les mans que combinen la cura tradicional de les mans i els tractaments moderns.
 • Un conjunt especialitzat de medicaments i productes de P Shine ajudarà a resoldre diversos problemes alhora. Ajudarà les persones amb una fragilitat i primesa excessives de les ungles, calmarà i hidratarà la pell irritada de les mans, a més de retornar-la a un aspecte sa i hidratat.
 • P Shine s'utilitza sovint com a mesura preventiva per millorar el seu estat durant l'hivern.

Conjunt de tècniques P Shine

El conjunt P Shine és reconegut com un dels millors per a aquest tipus de manicura.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto

El conjunt consta de diversos productes:

 • Una pasta que nodreix les ungles.
 • Pols per polir les ungles.
 • Llima d’ungles de diamant.
 • Dues polseres d'ungles de camussa.
 • Impulsor de plàstic.
 • Tovalloletes de camussa per netejar les ungles.

Tècnica per realitzar manicura

Masura

Seqüenciació:

 1. Desinfecció de mans. El pas més important que no es pot descartar és aplicar una solució desinfectant i un agent desgreixant a la pell. Si la pell és molt rugosa i seca, si cal, es fa un bany suavitzant amb sal marina o oli d’espígol.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
 2. Correcció de la forma de les ungles.Això es fa amb una llima d’ungles de diamant, però els experts recomanen utilitzar-ne una de fusta. Si hi ha despreniments i deslaminacions a les ungles, s’han d’eliminar amb un pols de camussa.
 3. Estovar la cutícula aplicant un esmalt o sèrum professional. Això hidratarà les cèl·lules de l’ungla i suavitzarà la pell circumdant. Això evitarà danys a la cutícula. Després de suavitzar-se, la cutícula es torna flexible i es pot empènyer cap enrere amb un empenyedor o un pal de taronger.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
 4. És millor eliminar la humitat restant de la superfície de la placa de les ungles amb un tovalló. Al final del procediment, podeu aplicar un sèrum que contingui vitamines i aminoàcids a les ungles.
 5. Quan la superfície de les ungles s'hagi assecat i hagi absorbit vitamines, podeu aplicar la pasta mineral amb un buff especial. El producte s’aplica a l’ungla en una petita quantitat. Cal fregar la pasta sobre tota la superfície, movent-se caòticament. Les ungles adquiriran una brillantor natural.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
 6. Aplicació de pols de polir. Totes les accions són les mateixes que en el pas anterior. Només s’ha de fer un poliment amb un altre buff, dissenyat específicament per a pols. Cal fregar molt més ràpid que enganxar. La pols segella la superfície de l’ungla i la protegeix de les influències nocives. La pel·lícula resultant no es pot esborrar amb aigua ni alcohol.
 7. En conclusió, es realitza un massatge SPA especial per a les mans. Les millors cremes amb gelea reial o jojoba, alvocat o oli de llavors de raïm són les millors.

Tècnica per realitzar la manicura japonesa Masura:

Pee Shine

Seqüenciació:

 • La manicura japonesa és un sagrament tan especial que comença amb la desinfecció de mans i instruments. Els principiants haurien de mirar consells professionals sobre el tractament de les mans abans de treballar amb les ungles. Cal comprar desinfectants per separat del kit. També es corregeix la forma i la longitud de les ungles, s’eliminen tots els despreniments. Per a això, el kit P Shine té un buff especial de doble cara amb diferents graus d’abrasivitat.
 • S’aplica un suavitzant a la cutícula. Algunes botigues venen olis que suavitzen les cutícules perquè es puguin eliminar fàcilment amb pals de taronja. Les restes de gel o fons s’eliminen amb tovalloletes sense pelussa. També s’han de comprar per separat o utilitzar tovalloletes humides normals.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
 • Quan la superfície de les ungles estigui seca, haureu de fregar la pasta mineral amb un buff especial. P Shine va afegir un empenyedor de pasta de plàstic al kit. El buff sol ser de color verd, gràcies a la seva superfície de camussa suau, frega delicadament la pasta a l’ungla.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
 • L'efecte de tota la feina feta es fixa amb un esmalt especial en pols, que donarà a les ungles una brillantor natural. Per això, P Shine ha desenvolupat un buff especial de camussa rosa. La pols conté cera d’abella, que cobreix totes les ungles amb una fina capa, protegint-les d’aquesta manera dels efectes negatius.

Instruccions per actuar a casa

 1. Les cutícules, la pell al voltant de les ungles i les pròpies ungles es tracten amb un oli suavitzant. L'oli s'ha de fregar amb moviments suaus i suaus, com en un massatge. Això assegurarà la màxima penetració de l’oli a la pell. Abans de començar la següent etapa, cal esperar 10 minuts.
 2. Hi ha pals de titiban especials en kits per a manicura japonesa. Són similars als pals taronges normals. A cada ungla, la cutícula es fa retrocedir amb un pal, es neteja acuradament el pterigi. El pal també elimina la brutícia de sota la vora lliure de l’ungla.
 3. La preparació de les ungles per a pasta consisteix a triturar-les i llimar-les. Per a això cal un bloc de camussa especial. No fa mal a les ungles i elimina suaument les partícules mortes. Esborra totes les esquerdes i estelles i afavoreix el creixement de les ungles.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
 4. Utilitzant un pal o buff especial, cal aplicar una mica de pasta a cada ungla. El buff hauria de ser de camussa. Aquest material no ratllarà la superfície de l’ungla i no diluirà la capa de l’ungla.
 5. Per obtenir l’efecte curatiu final, cal aplicar una pols que tingui la propietat de donar brillantor.Aquesta etapa no es pot ometre, ja que tots els nutrients que s’incorporen a l’estructura amb l’ús de la pasta s’esborraran ràpidament. La pols segellarà tots els oligoelements dins de l’ungla i donarà a les mans un aspecte ben cuidat i saludable. La bella brillantor rosada de les ungles no desapareixerà després de banyar-se i rentar-se.Manicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una fotoManicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una fotoManicura japonesa: què és, P-shine, Masura, decorats i tecnologia pas a pas amb una foto
 6. Banys d’herbes. Obriran els porus de les carenes i les cutícules periunguals, suavitzaran l’epidermis i la hidrataran. Per fer-ho, la barreja d’herbes més habitual es compra a la farmàcia i es barreja amb sal marina o mineral. Aquesta barreja s’ha de col·locar en bosses de tela, que s’escalfen al bany maria i, després de la manicura, es fan massatges a les mans. Després d’això, val la pena aplicar una crema lleugera per mantenir l’equilibri d’humitat a l’epidermis i protegir-la.

Resultat

El resultat positiu del procediment és visible després de la primera sessió. Però si les ungles es troben en molt mal estat, el millor resultat serà el procediment. Un procediment cada 2 setmanes és suficient per mantenir les ungles en bona forma. A poc a poc, les ungles quedaran cada vegada millor. Més endavant, podeu canviar a 1 procediment un cop al mes. La manicura japonesa té un efecte acumulatiu.

Com a resultat, la pell de les mans es rejovenirà, el color de la pell s’equilibrarà, les taques d’edat desapareixeran, les ungles adquiriran un aspecte més sa i bonic i el seu creixement augmentarà significativament.

La manicura japonesa professional és un invent tan únic que permet millorar l’aspecte de les ungles, a causa de l’efecte sobre la seva estructura. Si les ungles estan en mal estat, aquest procediment serà una salvació per a elles.

Disseny de l'article: Svetlana Ovsyanikova

Vídeo sobre el tema: manicura japonesa a casa

Com fer una manicura japonesa a casa:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Anyuta

  Les mans ben cuidades i les ungles sanes sempre són boniques. L’aspecte de les ungles indica l’estat intern del cos. Qualsevol persona que es cuidi atentament sap que la bellesa dels dits dels dits dels peus requereix molt de temps i esforç.

  A tothom no li agraden les ungles esteses i de colors vius. Un nombre important dels habitants de la nostra metròpoli són adherents a l'atractiu natural. Tot i això, mantenir-lo és molt més difícil que crear bellesa artificial. Això és especialment cert per a l’aparició de les nostres calèndules. Les plaques d'ungles naturals estan subjectes a influències ambientals agressives, requereixen una cura adequada i acurada. Afortunadament, avui hi ha molts programes al món que ajudaran a enfortir i revifar la placa natural de les ungles. La manicura japonesa clàssica també es pot anomenar procediment per salvar vides. Aquest concepte amaga tot un sistema de cura natural de les ungles. Si les plaques de les ungles es debiliten, són susceptibles a esquerdes i delaminacions, aquest tipus de cures pot ser la solució al vostre problema.

  Les visites periòdiques als procediments necessaris ajuden a enfortir la placa ungular, rebent una nutrició addicional. Les sessions d’aquest tipus de manicura consisteixen en tot un ventall d’accions destinades a restaurar les ungles, així com la pell de les mans i els peus. És important tenir en compte que els procediments donen una sensació molt agradable i són adequats tant per a noies com per a nois.

  Els procediments de cura de les ungles japoneses són de benestar: els experts recomanen fer aquesta manicura després d’eliminar les ungles artificials o de gel acrílic. Proporcionarà a la placa unguial aprimada una recuperació intensiva de les lesions.

  Un altre avantatge indubtable: tot el procediment no trigarà més d’una hora. Això és molt convenient per als residents de la capital, que sempre estan ocupats amb alguna cosa i tenen pressa. Assignar només una hora no és una tasca difícil, però l’efecte d’aquests 60 minuts us encantarà durant molt de temps.Fent regularment manicura a l’estil japonès, aviat notareu que la placa de les ungles es torna més elàstica, elàstica i adquireix un aspecte saludable.

  Una paraula especial en la tradició de la cura de les ungles orientals és la manicura japonesa MASURA. Es tracta d’una manicura que utilitza productes per a la cura de les ungles de l’empresa MASURA, eines auxiliars d’alta qualitat subministrades per aquesta empresa japonesa, els seus cosmètics medicinals, llums UV i productes decoratius per al disseny d’ungles. La manicura i la pedicura professionals es realitzen utilitzant els productes de la línia professional d’aquesta marca cosmètica en particular.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell