Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes

Els pits tubulars (glàndules mamàries) són freqüents durant l'adolescència. L'anomalia pot ser congènita. La patologia té una sèrie de trets característics, hi ha diverses formes principals del seu desenvolupament, en funció de la gravetat.

Què és la forma tubular del pit, els signes

La forma tubular de les glàndules mamàries és una anomalia del desenvolupament, en el fons de la qual disminueix l'àrea de la base mamària, es desenvolupa mastoptosi, hèrnia de tipus alveoreal i una deficiència de teixit connectiu. Les glàndules adquireixen una característica forma allargada tubular.

Hi ha lesions unilaterals i bilaterals, les areoles surten lleugerament. La patologia es diagnostica en 20-25 pacients de cada 1000. Els pacients poques vegades busquen ajuda mèdica pel fet que la malaltia és pràcticament asintomàtica. La patologia es considera un defecte estètic.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes

Es revela una anomalia durant l'examen extern. Segons l’extensió de la lesió, el pit té forma cilíndrica o cònica. A la base, l’òrgan s’estreny, l’espai intertoràcic s’amplia.

És possible el desenvolupament de ptosi glandular. El mamòleg descobreix sovint el subdesenvolupament de les areoles, s’engrandeixen i no es corresponen amb l’edat del pacient. Els mugrons són densos, s’observen anomalies estructurals (per exemple, retracció).

En casos rars, es diagnostica una hèrnia alveolar, que es manifesta per la protrusió del complex del mugró. No hi ha símptomes subjectius com el malestar o el dolor.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
En alletar, la forma tubular del pit pot evitar que el nadó agafi el mugró

Una dona pot tenir dificultats per alletar el seu nadócausada per una disminució del volum de la glàndula mamària. El nen no pot fixar-se correctament al pit amb una estructura anormal del complex areola-mugró.

Causes de l’aparició d’un pit tubular

La forma tubular de les glàndules mamàries es desenvolupa per diversos motius.

Els científics han plantejat diverses teories sobre l’aparició de patologies:

 • Factors adquirits. Alguns investigadors no consideren que la patologia sigui congènita a causa de l'absència de canvis en el complex areolar-mugró fins a l'adolescència. Segons la seva opinió, la raó del desenvolupament de la forma tubular és una violació del flux sanguini a l’interior de les glàndules mamàries.
Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
Els pits tubulars poden desenvolupar-se durant l'adolescència
 • Factors teratogènics. L'anomalia es produeix en el context d'efectes biològics o químics sobre el fetus que es desenvolupen a l'úter.
 • Factors hereditaris. Els pits tubulars es poden transmetre a través de la línia femenina de mare a filla. Els gens claus responsables del desenvolupament de la malaltia encara no s’han identificat.

Amb el "pit de cabra", es formen ponts densos a l'interior de les glàndules mamàries (un o dos), impedint el creixement normal dels teixits glandulars i adiposos.

Mama tubular després del part

La forma tubular de les glàndules mamàries no es pot desenvolupar durant la gestació o la lactància materna.

No es pot considerar adquirit un defecte estètic. La patologia no és una contraindicació absoluta per a la lactància. Les dones amb una anomalia de grau 2 o 1 poden alletar el seu nadó.

La deficiència estètica no afecta de cap manera la quantitat i la qualitat de la llet. Les dones amb grau 3 poden tenir problemes per capturar l’areola i el mugró del nadó. La mare ha d’escollir la posició adequada durant l’alimentació perquè l’aire no entri a l’estómac del nadó. La deformació de la glàndula mamària no afecta de cap manera la lactància.

Mama tubular en un adolescent

La forma tubular de la glàndula mamària en adolescents apareix en el moment de la pubertat. El nombre de glàndules al pit augmenta de 8 a 12 vegades. Els lòbuls tubulars es formen intensament.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
Només un mamòleg pot determinar la presència de patologia en adolescents

El mamòleg pot confirmar o desmentir el diagnòstic després de la formació completa de la glàndula mamària. El desenvolupament de la patologia no està en cap cas relacionat amb el manteniment de dietes estrictes: la malaltia és inherent a una persona des del moment del seu naixement

Tipus i graus de tubulació

La forma tubular de les glàndules mamàries no es considera una condició potencialment mortal. La malaltia no requereix mamoplàstia urgent. La glàndula normalment s’assembla vagament a la forma d’un bolet. Hi ha diversos graus principals de tubulació.

Entre ells, es distingeix per separat el tipus de malaltia, que es caracteritza per:

 • formes còniques i tubulars;
 • prevalença de mida vertical sobre horitzontal;
 • petita base de la glàndula mamària;
 • manca de volum mamari.
Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
Forma tubular de les glàndules mamàries: graus

La part inferior de la mama es redueix, les arèoles i els mugrons es baixen. Hi ha una asimetria pronunciada.

Grau inicial

La tubulació mamària de grau 1 es considera la forma més lleu que no requereix correcció. El defecte estètic està mal expressat: el pit està lleugerament elevat, el complex areola-mugró no es modifica.

El creixement de la glàndula mamària és difícil en el context de la formació de ponts formats a partir del teixit connectiu. Es localitzen als quadrants inferior i medial.

Segon grau

En el segon grau, la deficiència de teixit es forma al quadrant inferior. La glàndula mamària es redueix lleugerament o es desplaça cap avall. Durant un examen visual es pot detectar l’engrossiment i l’ampliació del mugró del lòbul areolar.

Tercer grau

La tubulació de grau 3 es considera la més greu. En una dona, es forma una capa de teixit connectiu a l’interior de la glàndula mamària, reduint la base glandular i evitant el seu creixement. Hi ha una deficiència de teixits. Hi ha un alt risc de desenvolupar una hèrnia alveolar.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
La forma tubular de les glàndules mamàries de grau 3 amenaça el desenvolupament d’una hèrnia alveolar

A causa de la forta expansió del complex areola-mugró, el pit creix cap al mugró. Al tercer grau, els experts recomanen escollir un implant per eliminar el defecte.

Característiques de la lactància tubular

Les dones amb 2 i 3 graus de tubulació no tenen problemes durant la lactància materna. La patologia no afecta la qualitat i la quantitat de llet.

La dona no experimenta dolor ni altres molèsties mentre alimenta el nadó. Els supòsits que amb la tubulació el risc de desenvolupar mastitis és més gran que en altres casos, no s'ha confirmat res.

Mètodes de correcció de forma mamària, indicacions

Una dona amb un pit tubular ha de decidir independentment sobre la necessitat de la cirurgia.

Els especialistes ofereixen un augment dels pacients amb una forma lleu de la malaltia. L’endoprotètica o mamoplàstia està indicada per a la tubulació de grau 3.S’entén per pròtesis mamàries la millora de la forma i l’augment de la mida a causa de la revitalització de l’implant al teixit.

L’aixecament mamari és una operació durant la qual no s’insereixen endopròtesis. Després de la cirurgia, la geometria de les glàndules mamàries canvia, s’elimina la flacciditat i es forma la forma correcta. Les principals indicacions de la mamoplàstia inclouen no només la tubulació, sinó també la ptosi.

La malaltia es considera una complicació del "pit de cabra", contra el qual s'estiren els teixits que formen la glàndula mamària. Hi ha 1, 2 i 3 graus. La patologia es revela mitjançant un examen visual: el mamòleg presta atenció a la ubicació i la mida del mugró.

Hi ha diversos mètodes principals de tensió. Es distingeixen pel volum de teixit tallat i la geometria de les incisions. El període de rehabilitació i la durada de l’operació depenen directament de la complexitat de la intervenció quirúrgica.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
La mamoplàstia o endopròtesi està indicada per a mama tubular de grau 3

S’indica un augment de mig mes per a dones amb deformitats moderades de les glàndules mamàries (1-2 graus de tubulació). Es fa una incisió al lòbul creixent, capturant els semicercles areolars superiors.

Després de l’operació, els pits prenen la forma correcta i el mugró es mou al lloc adequat. La mastopexia periareolar implica una incisió al llarg del contorn de la taca d’edat. Les cicatrius després d'aquestes operacions són gairebé invisibles.

Per eliminar deformitats significatives amb tubulació o ptosi de grau 3, es fa una incisió estesa des de l’arèola fins al plec inframamari. L’endoprotètica també és molt popular.

Contraindicacions i conseqüències

Les intervencions quirúrgiques per a la forma tubular de la glàndula mamària tenen una sèrie de contraindicacions.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
La mamoplàstia no s’ha d’utilitzar durant l’embaràs i la lactància materna

Això inclou:

 • període de maternitat i lactància materna;
 • neoplàsies benignes i malignes a la zona del pit;
 • nens o adolescents (fins a 18 anys).

La mamoplàstia es pot considerar un procediment segur. L'operació l'ha de realitzar un especialista altament qualificat que compleixi tots els estàndards d'asèpsia i antisèptics.

Les conseqüències que es produeixen després de l’artroplàstia són:

 • Edema patològic. El més freqüent és que la inflamació dels teixits desaparegui per si mateixa 3-5 dies després de la cirurgia. Si a una dona li persegueix dolor intens, salts de temperatura, afecció subfebril local, hiperèmia, cal consultar un metge el més aviat possible.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes

 • A gris. En aquest cas, el líquid limfàtic s’acumula al greix subcutani. La malaltia es pot provocar mitjançant una dissecció de teixit no anatòmica.

Els signes inclouen enrogiment de la cicatriu, dolor intens a la zona de la incisió, alliberament de líquid clar de la cicatriu i inflor severa. Amb la síndrome serosa, és necessari un drenatge o dissecció de la ferida, seguit d’un bombament de líquid.

 • Hemorràgia subcutània. En el context d’accions no qualificades d’un cirurgià plàstic, aturada incorrecta del sagnat o lesió dels teixits durant el tall. Els hematomes petits es consideren la norma, desapareixen sols al cap de 5-7 dies.

Els hematomes extensos que afecten l’aixella i l’espatlla indiquen la necessitat de consultar un metge. Sovint, els pacients es queixen de dolor intens i febre. El metge ha d’aturar primer el sagnat.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
La caiguda mamària es produeix quan la mida de l’implant és incorrecta
 • Fletament dels pits. Es produeix una complicació quan es selecciona incorrectament la mida de l’implant. Es forma al cap de 3-6 mesos. després de l'operació.

La flacciditat pot ser pronunciada i artificial (si una dona té instal·lada una pròtesi petita, el pit s’enfonsa o el cos reacciona d’aquesta manera davant d’un cos estrany). El defecte només es pot corregir amb l'ajut de la mamoplàstia repetida.

 • Contorn de l’implant. Es detecten complicacions en dones amb una fina capa de greix subcutani. En aquest cas, els contorns es poden veure a través de la pell. Els símptomes característics inclouen una protuberància no natural. Els farcits correctius, que s’introdueixen a la glàndula mamària, ajudaran a corregir la situació.
 • Supuració. Aquesta és la complicació més perillosa que es forma en el context de l’incompliment de les normes d’antisèpsia i asèpsia. Les dones es queixen de vermellor, fluctuacions de temperatura, inflor severa i dolor.

El pus pot drenar-se del mugró o de la cicatriu postoperatòria. És més fàcil aturar la inflamació en la fase inicial amb medicaments antibacterians i antieptics. En casos avançats, es requereix una cirurgia repetida.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes

 • Contractura capsular. Al voltant de l’implant es forma teixit connectiu. Si el creixement no es produeix correctament, es forma la contractura capsular. El tòrax es deforma, quan es palpa, es mostren abolladures i foques, la dona experimenta un dolor intens.

La contractura de l’etapa 1-2 s’elimina amb antiinflamatoris, massatges i fisioteràpia. L'etapa 3-4 només es pot corregir mitjançant cirurgia.

 • Erupció cutània. L’esquinçament es caracteritza per la formació de plecs que s’assemblen vagament a les empremtes digitals. El defecte és més notable quan s’inclina. La condició es forma en el fons d’un implant de mida incorrecta. Per eliminar-lo, s’utilitza el lipolifting.

Per minimitzar el risc de desenvolupar complicacions després de la cirurgia, cal contactar amb especialistes altament qualificats que tinguin els certificats i diplomes adequats a les seves mans.

Etapes de l'operació per corregir el pit tubular

Les intervencions quirúrgiques al pit femení es consideren una de les cirurgies plàstiques més complexes. El procediment l’ha de realitzar un especialista amb una àmplia experiència en aquesta àrea i amb una comprensió intuïtiva del problema. Cada anomalia és individual, per tant és important un enfocament integrat.

L'operació inclou quatre etapes:

 • correcció de la forma del pit;
 • mamoplàstia (implantació d’implants d’hidrogel o silicona);
 • desplaçant el complex areola-mugró fins al punt desitjat;
 • la formació del plec mamari.

Durant la cirurgia, l’especialista ha d’eliminar l’hèrnia periareolar (si n’hi ha) i corregir l’asimetria de les glàndules mamàries reduint l’espai intertoràcic.

Selecció de l'implant

Abans de la intervenció, l’especialista ha d’acordar amb el pacient totes les etapes de la intervenció quirúrgica.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes

Les endopròtesis s’han de triar de la màxima qualitat i compleixen els criteris següents:

 • Baix risc de ruptura. Es recomana seleccionar els implants més duradors que no es trenquin en cas de lesions o caigudes.
 • Seguretat. Gairebé tots els farcits presents a les pròtesis són totalment segurs per a les dones.
 • Biocompatibilitat. El component principal és un gel, que es manté al seu lloc quan es talla. Els implants estan fets amb materials moderns, de manera que les pròtesis arrelen bé al cos de la dona.

Amb una forma tubular de la glàndula mamària, s’implanta hidrogel o implants de silicona.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes

Els primers inclouen:

 • Gel molt cohesionat. El material dens no surt si està danyat, el risc de trencament és mínim.
 • Gel estàndard cohesiu. S’assembla a la gelea per consistència. Si la pròtesi es trenca, el gel es dissol al cos tot sol.

Els bioimplants contenen carboximetil cel·lulosa, un polímer natural d’origen natural. La substància és completament segura per al cos humà. Quan la pròtesi es trenca, la carboximetilcel·lulosa es descompon en diòxid de carboni, aigua i glucosa.

Després de la implantació, una dona pot examinar el pit mitjançant raigs X: l’implant passa bé els raigs X. Avui en dia, les pròtesis dentals de textura llisa poques vegades s’implanten.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes

Per a la forma tubular de les glàndules mamàries, s’utilitzen implants amb una superfície texturitzada. No creixen excessivament amb teixit connectiu, cosa que minimitza el risc de complicacions després de la implantació.

Assignar llàgrima (anatòmica) i rodona. Les pròtesis de la primera categoria són adequades per a dones que pateixen ptosis o glàndula mamària tubular de grau 3. Pel que fa a l’estructura, aquestes pròtesis són força denses, de manera que conserven bé la seva forma.

A l’hora d’escollir una pròtesi, el metge ha de tenir en compte les característiques individuals de l’estructura corporal del pacient:

 • densitat mamària;
 • proporcions corporals;
 • la mida de l’estèrnum (hiperstenic, normostenic, astenic);
 • elasticitat de la pell;
 • mida natural del pit.

Després de rebre totes les dades, el metge analitza i selecciona els implants més adequats en termes de volum i forma.

Pròtesis

L’implant es col·loca en 2 quadrants: a la part inferior del pit (sota la glàndula mamària) o a la part superior del pit (sota el múscul pectoral). L'especialista fa una incisió de teixits al llarg de la vora de l'arèola i separa les solapes de la pell. Es tallen els ponts que interfereixen amb el creixement del pit.

Un implant s’insereix a l’espai que es va formar després d’aquestes manipulacions. Després d’instal·lar l’endopròtesi, s’elimina la sang que ha entrat a la cavitat. Els teixits s’estiren lleugerament i s’uneixen, s’apliquen punts cosmètics a la superfície.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
Mamoplàstia: opcions per a la implantació d’implants

Si una dona té un pit petit o la pell no s'estira bé, després de l'excisió s'hauria d'instal·lar un expansor a la cavitat, cosa que ajudarà a estirar el teixit. S’ha de bombar regularment amb una solució. L’estirament es realitza durant 5-8 mesos. Aquest és el mètode més segur i indolor.

Aixecament mamari (mastopexia)

La mastopèxia és una operació per restaurar la forma del pit.

El procediment té contraindicacions, que inclouen:

 • èczemes al lloc de la incisió o lesions pustulars de l’epidermis;
 • el període de gestació i lactància materna;
 • malalties psicosomàtiques;
 • la presència de tumors benignes i malignes a l’interior del pit;
 • diabetis;
 • mala coagulació de la sang;
 • patologia d’òrgans interns greus (incloent insuficiència renal, hepàtica i cardíaca);
 • quists, mastopatia, canvis cicatricials a la glàndula;
 • infeccions agudes.
Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
La mastopèxia o elevació mamària està contraindicada en la mastopatia

Abans de l’operació, el pacient ha de realitzar una sèrie d’estudis i consultar amb especialistes (ginecòleg, neuròleg, cardiòleg, terapeuta).

Es pot assignar:

 • electrocardiograma;
 • mamografia o ecografia;
 • proves de sífilis, hepatitis i VIH;
 • anàlisi general d’orina i sang.

14 dies abans de l’operació proposada, el metge ha de cancel·lar completament els medicaments hormonals i anticoagulants. Una dona hauria de desfer-se dels mals hàbits (fumar, beure alcohol) per endavant.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
Tipus de mastopèxia

L’aixecament mamari es realitza de diverses maneres:

 • mastopèxia amb implantació;
 • mastopexia periareolar;
 • mastopèxia vertical.

L'operació inclou diverses etapes:

 • la pell es tracta amb un antisèptic;
 • fer un tall al llarg de les línies esbossades per endavant;
 • s'extreu l'excés de pell i es mou el mugró fins al punt desitjat;
 • aplicar una sutura cosmètica;
 • tractar la pell amb antisèptics;
 • tapar les ferides amb tovallons.
Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
Elevació del pit d’ancoratge

Si queda sang a l’interior de la cavitat, cal instal·lar un desguàs que asseguri la sortida de fluid biològic. Els tipus de mastopèxia es distingeixen per la mida i la ubicació de la incisió. Durant l'operació, s'extreu l'excés de pell, es cusen les vores de la ferida i s'aplica una sutura cosmètica.

La tubulació mamària de grau 3 es pot corregir amb un ancoratge o elevació vertical. Les incisions es situen sota el pit o prop de la línia del mugró. Es considera difícil l’operació: hi ha més cicatrius en comparació amb altres intervencions quirúrgiques.

Període de rehabilitació després de la cirurgia plàstica

Si l’operació té èxit, es dóna l’alta al pacient 24 hores després de la cirurgia. Durant aquest temps, els especialistes tornen a examinar la dona i a identificar possibles complicacions. Després de l’alta, cal seguir una sèrie de recomanacions per accelerar el procés de curació de la ferida.

No es pot passar molt de temps en decúbit supí, és millor descansar assegut o reclinat. Els aliments es poden prendre com a màxim 5 hores després de la cirurgia i l’aigua després de 3 hores. Les compreses fredes ajudaran a alleujar el dolor.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes
Després de la mamoplàstia, es recomana descansar assegut o reclinat

Podeu dutxar-vos el cinquè dia després de l’operació. Les costures estan precintades amb un guix. No us podeu rentar el cap vosaltres mateixos: Restringeix els moviments de les mans durant 30 dies.

El bany es pren 6 setmanes després de l'operació. En els primers 7-10 dies posteriors a la cirurgia plàstica, el pacient hauria de prendre analgèsics i antiinflamatoris. Durant aquest període, el risc d’efectes secundaris és elevat. La diarrea o el restrenyiment sol desaparèixer per si sola.

Els punts es retiren 14-16 dies després de la cirurgia plàstica. Es recomana abstenir-se de practicar esports i relacions íntimes durant 10-14 dies. Tornen a l'activitat física gradualment, 30-35 dies després de la cirurgia plàstica. Està totalment prohibit consumir alcohol i tabac durant 45-60 dies després de l’operació.

Cost de correcció

El cost de l'operació pot variar en funció del tipus de tubulació i de la gravetat dels defectes.

Preus aproximats:

Tipus d’intervencióPreu
Mamoplàstia (endopròtesis)120.000 - 240.000 rubles. (inclòs el cost de les pròtesis)
Mastopexia periareolar165.000 - 245.000 (sense incloure el cost de la pròtesi)
Mastopexia vertical210.000 - 220.000 (sense implants)
Mastopexia d’ancoratgeA partir de 240.000 rubles.

L’import total inclou el cost de consulta, examen, anestèsia i els propis implants. Si s’espera una intervenció complexa, el pacient haurà de pagar l’estada a l’hospital.

Opcions alternatives de correcció mamària

Podeu corregir la forma dels vostres pits sense recórrer a la cirurgia. Els mètodes alternatius ajudaran a les dones amb tubularitat lleu.

Si el defecte és subtil, l’especialista prescriu al pacient diversos procediments de fisioteràpia:

 • Microcurrents. El procediment estimula el metabolisme, accelerant el procés de producció de col·lagen. Sota la influència de les corrents, l’elasticitat de la pell augmenta.
 • Mioestimulació. Durant la sessió, un corrent elèctric actua sobre els músculs pectorals. Augmenta la responsabilitat del pectoral menor i del pectoral major.

A casa, podeu fer diversos exercicis pel vostre compte per recuperar les glàndules mamàries.

Exercicis per restablir l’elasticitat dels pits caiguts

Un conjunt d’exercicis per estrenir els músculs pectorals i restaurar la forma del pit:

 • Premsa de banc.

Forma tubular de les glàndules mamàries, els pits. Foto, correcció sense cirurgia per a dones, homes

Cal estirar-se en un banc amb els peus a terra. Agafeu manuelles a les mans. Doblegueu els braços dret i esquerre al colze, aixequeu-lo. Arreglar la posició. Cal fer 4-5 sèries de 10 repeticions al dia.

 • Flexions. Realitzeu-lo des de la posició estirada a terra o recolzat a la paret. Quan es fan flexions, les mans s’han d’estendre completament. L'exercici es repeteix 4 vegades, realitzant 10 sèries.
 • Premsa de palma. Dempeus, recolzat a la paret, doblega els braços al nivell del pit, ajuntant els palmells. Inspireu, manteniu la respiració durant 10 segons i premeu els palmells amb força. Repetiu l’exercici al cap de 15 segons. El nombre d'aproximacions és de 6 a 8.

Només podeu tensar els pits si es realitzen regularment els exercicis anteriors.

Procediments de cosmetologia

Els procediments cosmetològics ajudaran a corregir la forma tubular del pit. Els mesocòctels i preparats que contenen àcid hialurònic s’injecten a les glàndules mamàries.

Mesothreads: què és, foto, comentaris, preu. Lifting lifting amb filaments de pell de la pell en cosmetologia

Si una dona té pits petits, podeu restaurar la forma amb l'ajut de fils elevadors:

 • Aptos. El principi actiu és l’àcid polilàctic.No cal eliminar-los, els fils s’absorbeixen de manera independent als teixits. Participa en la formació d’un marc d’elastina i col·lagen.
 • Mesothreads. El component principal és la polidioxanona, el recobriment és àcid poliglicolic. Es dissol completament en 250-280 dies.
 • Fils de platí i or. Estan fets de metalls preciosos (999 estàndard, 24 quirats). No es dissolen sols, després d’haver-se envoltat de teixit connectiu, es contrauen.

Durant la implantació de fils, la pacient no està immersa en el son, pot observar el procés. El procediment és completament segur i indolor.

La forma tubular del pit es corregeix després de la pubertat. No es realitzen operacions a les glàndules mamàries durant l'adolescència. El resultat final depèn de les característiques individuals de l’organisme; en alguns casos, els implants triguen molt a arrelar-se.

Vídeo sobre els canvis mamaris

La forma tubular de les glàndules mamàries:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell