Dance fitness: harmonia de la ment i el cos

Què us pot ajudar a tonificar els músculs sense esgotar-vos amb una gran activitat física i aixecant l’estat d’ànim? Hauríeu de fer ballar fitness!

Dance fitness: harmonia de la ment i el cosEls exercicis que engloba la dansa fitness són moviments de diferents gèneres de dansa: funk, hip-hop, afro-jazz, city jam, modern jazz, llatina. En funció del tipus de ball, també es selecciona l’acompanyament musical.

Principis de Dance Fitness

Els principis dels moviments de fitness fitness es basen en els punts següents:

  • Aïllament - una part del cos fa moviments sense la participació d'altres parts del cos.
  • Policèntric - hi ha diversos centres - parts del cos - que realitzen moviments diferents amb la mateixa o diferent freqüència.
  • Oposició - una part del cos s'oposa a una altra sobre la base d'una violació d'una línia recta.
  • Contramoviment - les parts del cos es mouen les unes cap a les altres, així com en oposició, violant la línia recta de moviment.
  • Animació - el moviment es descomposa en components durant un període de temps determinat.

La intensitat de la forma física de ball pot ser mitjana a alta.

Segons el nivell de preparació del professional, els programes de condicionament físic es divideixen en nivells per a principiants, aficionats i professionals.

Beneficis de Dance Fitness

Llavors, per què és tan útil el fitness fitness? En primer lloc, n'hi ha de tipus, on no hi ha càrregues intenses, adequades per a nens, dones embarassades i persones grans. En segon lloc, la forma física en dansa té un efecte beneficiós sobre la salut.

Dance fitness: harmonia de la ment i el cos
Dance fitness: harmonia de la ment i el cos

Per exemple, té un efecte beneficiós sobre el treball del sistema cardiovascular. L’exercici és bo per escalfar i desenvolupar grans grups musculars, especialment els músculs de les extremitats inferiors.

La millora de la postura, la coordinació i la flexibilitat també forma part de l’abast del fitness fitness.

L’únic desavantatge que es presenta en la forma física per ballar és l’absència d’una càrrega intensa sobre els músculs, el seu enfortiment i desenvolupament..

És a dir, la forma física està pensada per a aquells que vulguin millorar la plasticitat dels músculs i no augmentar-ne el volum. Tot i que hi ha un tipus de condicionament físic anomenat "aeròbic de jazz", que permet enfortir els músculs.

I, per descomptat, com en qualsevol esport, hauríeu de pensar en un equipament adequat. La roba ha de ser còmoda per fer exercici. Qualsevol cosa adequada es pot comprar a una botiga d'esports especialitzada o bé es pot demanar a Internet.

Vídeos útils sobre Dance Fitness i com fer-ho

DANCE FITNESS. Lliçó 1:

DANCE FITNESS. Lliçó 2:

DANCE FITNESS. Lliçó 3:

Estigueu sans i cuideu-vos!

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell