Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

Les fletxes als ulls boniques i ben executades complementen perfectament qualsevol aspecte. Poden ser estretes, amples, dobles, amb l’efecte dels ulls de gat. Es nota que amb l’ajut de les fletxes podeu corregir la forma dels ulls, fer-los més grans o més petits, les fotografies pas a pas us ajudaran a dominar la tècnica de dibuixar fletxes amb delineador d’ulls.

Tècnica de dibuix de fletxes amb delineador d’ulls líquid

Les fletxes als ulls (la foto mostra el procés pas a pas (delineador d'ulls)) no són fàcils de perfeccionar la primera o la segona vegada. Però si podeu aprendre a dibuixar fletxes amb un llapis després d’un parell d’entrenaments, dibuixar fletxes amb delineador d’ulls requereix encara més temps i paciència.

Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador
La foto mostra detalladament com dibuixar fletxes davant dels ulls amb un delineador d’ulls líquid

Per facilitar el procés i dibuixar belles fletxes rectes, actuen d'acord amb les regles:

 1. Cal una bona il·luminació. Això fa que sigui més fàcil controlar la uniformitat de la fletxa.
 2. No es poden tancar els ulls, sempre cal mirar-se atentament al mirall perquè la fletxa no es deformi del moviment de les parpelles.
 3. Per començar, dibuixa les fletxes amb un llapis d’un to més clar. D’aquesta manera s’evitaran errors i correccions innecessàries. El llapis es pot esborrar fàcilment.
 4. És millor triar un pinzell prim o oblic per obtenir un angle més nítid.
 5. Cal iniciar la fletxa des de la meitat de la parpella, movent-se sense problemes cap al costat intern de l’ull.
 6. Podeu estirar la parpella cap enrere per fer més fàcil dibuixar una línia recta.
 7. Val la pena dividir visualment la parpella en parts petites i dibuixar-les, perquè és molt més fàcil no equivocar-se en el procés i dibuixar una fletxa recta.
 8. Per evitar que les fletxes es freguin el major temps possible, primer heu d’aplicar ombres, pols o corrector a la parpella.
 9. La fletxa ha d’anar molt a prop de la línia de pestanyes.

Abans de dibuixar fletxes a la parpella abans d’un esdeveniment important, es recomana practicar en un ambient relaxat, tenint en compte les normes i secrets d’aplicació.

Tècnica per dibuixar fletxes amb un retolador

Les fletxes davant dels ulls (foto pas a pas) són més fàcils de dibuixar amb un rotulador amb delineador d'ulls a causa de les peculiaritats del producte, de manera que el delineador d'ulls es recomana als principiants.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

Heu de conèixer algunes regles:

 1. Perquè sembli natural, és necessari encerclar la parpella superior al llarg de la línia de les pestanyes i no fer que la cua de la fletxa sigui massa llarga.
 2. Per al maquillatge diürn, la fletxa s’ha de fer menys pronunciada i visible.
 3. Si la parpella superior és gran, es pot reduir visualment. Per fer-ho, val la pena realitzar el delineador superior i inferior. És millor fer la part superior negra i la inferior blava fosc. La fletxa ha de ser més gruixuda cap al centre i més prima cap a la cantonada.El maquillatge es complementa amb ombres.
 4. Per obtenir un maquillatge atractiu i eficaç, utilitzeu la tècnica de les fletxes ombrejades. En primer lloc, es dibuixa amb un llapis tou i es dibuixa una línia a la part superior amb un retolador.
 5. Una forma senzilla i de moda és el gel fumat. Tots els ulls es perfilen amb un retolador i s’apliquen ombres fosques a la part superior. L’angle interior de l’ull està pintat amb ombres més clares.

Com dibuixar fletxes

Fletxes clàssiques i fines

Per dibuixar fletxes clàssiques, heu de seguir les instruccions següents:

 1. Des de la cantonada de l'ull, es traça una fina línia al llarg del creixement de les pestanyes.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador
 2. A continuació, es dibuixa un racó ordenat i es connecta al contorn principal.
 3. Un petit espai entre les pestanyes i la línia es pinta amb un llapis.
 4. Les fletxes delineadores d’ulls es poden complementar amb un maquillatge clar amb ombres d’ulls.
 5. L’espai entre les pestanyes de la parpella superior es pinta amb un llapis impermeable negre. Les pestanyes també es tenyeixen de tinta.

Com dibuixar fletxes amples

Algunes noies són més fàcils de dibuixar fletxes amples.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

La tècnica és la següent:

 1. Primer cal preparar la superfície dels ulls. La parpella està en pols.
 2. Les fletxes s’apliquen amb un delineador a la parpella en pols: es traça una línia des de la cantonada fins al plec de la parpella superior. Ha de ser paral·lel al front.
 3. La línia es divideix visualment en 4 parts iguals. A la segona part, es dibuixa una altra línia fins a la punta i es fa una cantonada. També s’executa una fletxa des de la cantonada interna de l’ull.
 4. Tot l’espai buit està pintat.

Com dibuixar fletxes dobles

Per a aquestes fletxes, necessitareu una mica més de cosmètics:

 • delineador de gel negre,
 • pinzell bisellat,
 • delineador d'ulls en un color diferent,
 • un pinzell més.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

En primer lloc, es prepara la parpella. La base s’utilitza per tapar les parpelles i sota els cercles oculars. S’aplica pols de l’ombra desitjada a la capa de to.

A més, les celles i les galtes tenen forma. Per sobre de la parpella, també heu d’aplicar de nou una imprimació i una pols.

Les fletxes als ulls amb delineador de colors es dibuixen durant la meitat o 1/3 de segle. La fletxa hauria de ser ampla.

La cua es fa afilada i oblonga. S’expandeix des de l’angle interior fins a l’angle exterior. La distància sense pintar entre les pestanyes i la fletxa de colors s’omple amb una línia de delineador d’ulls negre.

Si això no és suficient, podeu treballar les línies amb un llapis. Tota la seqüència d'accions es presenta en fotos pas a pas.

Amb l'efecte dels "ulls de gat"

El maquillatge comença amb l’ombra d’ulls. Es seleccionen els tons negre i blau fosc. L'èmfasi es posa a les cantonades dels ulls. El pinzell s’ha de mantenir net en tot moment, de manera que cada vegada que canvieu de color s’esbandida amb aigua tèbia, en cas contrari el maquillatge es veurà descuidat.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

La fletxa es dibuixa amb un delineador d’ulls des de la cantonada interna de l’ull fins a la cantonada exterior i s’estén lleugerament més enllà. El voladís no ha de ser superior a 5 mm. Després, s’aplica rímel. Aquest tipus de fletxa dóna més expressió als ulls.

Fletxes per augmentar visualment els ulls

Per augmentar el volum dels ulls, heu de recórrer a l’ús de fletxes de colors... En aquest cas, no s’ha d’enfosquir massa els ulls, s’ha de triar el maquillatge en colors clars. Per a això, són adequats els colors gris, plata, blau, daurat i blau. El negre també es pot utilitzar, però no s’ha d’utilitzar en excés.Com fer fletxes precioses als ulls.Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

De tots els tipus de fletxes, les més clàssiques, dibuixades a tota la longitud de la parpella o pel centre, són les més adequades. I els ulls i les cantonades s’han de pintar amb ombres de colors clars. Les fletxes tampoc han de ser massa gruixudes, ja que només farà que els ulls siguin encara més petits.

Fletxes per a ulls de diferents formes

Regles per a l'execució de fletxes davant dels ulls amb parpelles caigudes

Dibuixar fletxes per als ulls amb parpelles volades no és una tasca fàcil. Això és especialment difícil de fer amb un delineador d’ulls líquid. Per tant, per crear el maquillatge perfecte, val la pena recórrer a l’ajut d’un delineador d’ulls o un llapis de celles.

Seqüenciació:

Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

 1. En primer lloc, es traça una línia bastant fina amb un llapis al llarg de la línia de creixement de les pestanyes, des de la cantonada interna de l'ull fins a la exterior. No cal sortir dels racons.
 2. Després d’això, heu d’obrir els ulls davant del mirall i esbossar la sortida de la fletxa directament al llarg de la parpella que sobresurt.
 3. A continuació, es torna a tancar l'ull i es connecten les línies, alineant-les. Gràcies a aquesta tècnica, la fletxa quedarà bé amb els dos ulls tancats i oberts.
 4. I ja sobre la fletxa dibuixada a llapis, es dibuixa una línia amb un delineador d’ulls. Les irregularitats es poden eliminar amb el corrector.

Fletxes expressives per a ulls profunds

Per als ulls profunds, està contraindicat l’ús d’ombres massa fosques. En aquest cas, és millor dibuixar fletxes clàssiques amb llapis negre.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

Seqüenciació:

 1. Les ombres clares d’una textura mat se superposen a la parpella.
 2. Després, es dibuixa una fletxa al llarg de la línia de creixement de les pestanyes amb un llapis. Acaba en una cua de cavall ordenada fora de la cantonada exterior de l’ull. També podeu dibuixar una fletxa a la part inferior de l’ull, però després d’això s’hauria d’obstruir suaument.

Hi ha un petit secret més que ajudarà a emmascarar el defecte. Per fer-ho, dibuixeu la fletxa inferior una mica més avall i pinteu una petita distància entre les pestanyes i la fletxa amb ombres de to clar. El millor és utilitzar sempre ombres mat.

Fletxes per als ulls oberts

Per contra, els ulls molt espaiats han de reduir-se una mica visualment i apropar-se.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

Seqüenciació:

 1. Cal acostar la cantonada interna de la parpella superior i estendre l’angle més al nas. La fletxa ha de ser prominent, recta i clara. És millor dibuixar amb un delineador d’ulls negre o un delineador d’ulls líquid. La línia no s’allunya de la cantonada i corre prop de la línia de les pestanyes. S’ha de dur a terme de forma clara i contínua des de la cantonada interna de l’ull fins a la cantonada exterior.
 2. El delineador d’ulls complet també es veurà bé amb aquest tipus d’ulls. El contorn dels ulls està completament perfilat. Podeu mantenir les línies clares o barrejar-les suaument.

Fletxes per als ulls d'ametlla

Per a les noies amb ulls en forma d’ametlla, és adequat qualsevol tipus de fletxa. Per canviar, podeu utilitzar les fletxes d’estil dels anys 60 inusuals. Es diferencien pel fet que comencen pràcticament des de l’angle intern de l’ull i s’expandeixen cap a l’angle exterior. La cua és neta i espessa.

Fletxes per als ulls asiàtics

Les fletxes són el fonament de qualsevol maquillatge asiàtic. Permeten augmentar visualment la mida dels ulls, ressaltar el sabor oriental.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

Quan realitzeu aquest maquillatge, feu el següent:

 1. Dibuixeu una fletxa curta que no superi l'extrem exterior de l'ull. Aquestes fletxes han de ser fines als extrems i amples al centre. Això us permet augmentar visualment la mida dels ulls.
 2. Les fletxes comencen a partir de mitjan segle. Es mantenen a la part superior i inferior. En aquest cas, s’han d’engruixir tant al centre de la parpella superior com a la inferior.
 3. Podeu afegir ombres perquè els ulls destaquin més.
 4. No està prohibit fer les fletxes allargades. No obstant això, en aquest cas és necessari que les fletxes apuntin cap a les celles. Això es fa perquè els ulls no semblin tristos.

Com dibuixar fletxes als ulls amb les cantonades cap avall

Les fletxes per a aquesta forma d’ull haurien d’alçar visualment les cantonades exteriors. En aquest cas, la cua no hauria de ser una extensió de l’ull, sinó que hauria de pujar des de la punta. La fletxa comença a dibuixar no des del principi de l’ull, sinó des del seu centre. O millor dit, al lloc on el contorn d’ulls comença a baixar.

Fletxes per als ulls rodons

Les fletxes als ulls (foto pas a pas) amb corretja són una excel·lent eina per corregir la forma dels ulls, fins i tot rodons. Per fer-ho, heu de començar a dibuixar una fletxa a poca distància de la cantonada interna de l’ull. Després d’això, heu d’espessir gradualment la línia més a prop de la cantonada exterior.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

Podeu utilitzar qualsevol delineador d’ulls.El delineador d’ulls líquid, el delineador de punta de feltre, el delineador d’ulls i altres productes cosmètics són perfectes.

Pautes per triar els colors de les fletxes

El color a l’hora de triar les fletxes gairebé no té cap significat. Tot depèn del gust de la noia, així com de l'esdeveniment per al qual es faci el maquillatge. En alguns casos, els experts suggereixen no utilitzar un delineador d'ulls massa fosc per a les nenes amb ulls petits.

Els colors típics de les fletxes són el negre i el blau fosc.

Consells per a principiants: com dibuixar fletxes rectes

Recomanacions:

 1. Aplicant la base i l’ombra d’ulls a la parpella superior. El primer pas per dibuixar les fletxes és aplicar una base que permeti que el delineador s’adhereixi millor. Després, la base base s'aplica a les parpelles amb ombres de tons clars (a l'hora de triar el color de les ombres, s'ha de tenir en compte el color dels ulls). En aquest cas, cal ombrejar bé les ombres a les cantonades dels ulls i les celles. I a la part mitjana de la parpella, on forma un plec, podeu aplicar ombres de tons més brillants;Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador
 2. Dibuix de fletxes. Normalment, la tècnica consisteix a dibuixar des del centre de l’ull fins a la cantonada exterior o directament des de la cantonada interna de l’ull. Es realitza en un sol moviment sense interrupció. És important dibuixar-lo el més a prop possible de la línia de les pestanyes. Les fletxes han de ser el més rectes i precises possibles. Si hi ha un buit entre la fletxa i les pestanyes, cal pintar-hi;
 3. Aplicant ombra a la parpella inferior i tenyint les pestanyes amb rímel.Un cop acabades les fletxes, s'apliquen ombres a la parpella inferior. I només després, les pestanyes es pinten amb rímel. S’aconsella tenyir només les pestaques superiors amb tinta.

Les fletxes dels ulls (foto pas a pas) amb delineador d’ulls han de ser el més simètriques possibles. Si són diferents, heu de refer la feina. Si el llapis permet desconsideracions menors, el delineador d'ulls és menys convenient en aquest sentit. Fins i tot es nota un lleuger desnivell.

Què cal per a les fletxes delineadores d'ulls

Per als tiradors perfectes, heu de comprar cosmètics d’alta qualitat, els tons dels quals coincideixin amb el tipus de color de la noia, el color dels ulls i els cabells.Com fer fletxes precioses als ulls. Foto, instruccions pas a pas: delineador d'ulls líquid, retolador

En una bossa de cosmètics, totes les noies haurien de tenir:

 1. Delineador d'ulls. Dissenyat per a delineador d'ulls. Ajuda a dibuixar fletxes amb més precisió per a aquelles noies que encara no han après a executar fletxes en un sol moviment. Permet esborrar immediatament la fletxa o ombrejar-la amb facilitat i aplicar maquillatge Smokey Ice. També és necessari per esbossar la fletxa abans de dibuixar-la amb delineador d'ulls.
 2. Delineador d'ulls líquid. Apte per a aquelles noies que poden dibuixar fletxes i tenir-hi una mà. Amb aquest delineador d’ulls, cal dibuixar una línia en un sol moviment.
 3. Delineador d'ulls en gel i crema... Aquesta eina és la més utilitzada per professionals i maquilladors. Es necessiten més esforç i temps per completar les línies amb aquestes eines, però faciliten l’ajust de la línia i s’adapten perfectament a la parpella.
 4. Ombres... Són una bona base per als tiradors i complementen el maquillatge alhora.
 5. Pinzells especials i aplicador. Imprescindible per aplicar maquillatge i fletxes.
 6. Folre... S’assembla a un retolador i permet dibuixar fletxes rectes fins i tot en absència d’habilitats especials. Les línies són suaus. Si cometeu un error, és fàcil netejar-los amb un hisop de cotó i un removedor de maquillatge especial. Però aquest remei no dura gaire durant segles.

La vida fa malbé quan dibuixa fletxes amb un delineador d'ulls

Els hacks de la vida quan dibuixen fletxes fan que el procés sigui increïblement senzill.

Aquests inclouen diverses tècniques útils:

 1. Si trobeu un llapis massa dur o dur, podeu suavitzar-lo. Per fer-ho, cal escalfar el plom amb un encenedor o assecador de cabells. No cal escalfar-ho durant molt de temps, triga de 2 a 5 segons. L’escalfament del llapis s’escalfa i es torna una mica més suau; el procés de dibuix de fletxes és sensiblement més senzill.
 2. Si us queda el delineador d’ulls en el moment més inoportú, podeu fer servir rímel. Cal submergir el pinzell amb rímel i estirar una línia més propera a la línia de les pestanyes. La línia ha de recórrer exclusivament la parpella exterior.
 3. Si les fletxes no surten rectes, podeu utilitzar una targeta de presentació o un altre objecte pla i dur. S’aplica a la cantonada de l’ull i s’hi dibuixa una fletxa. Algunes noies utilitzen un tros de paper habitual.
 4. La segona opció per dibuixar fletxes uniformes és la cinta normal. Es talla un petit tros de cinta adhesiva que s’aplica una vegada a la pell, cosa que debilitarà lleugerament la seva adhesivitat. Després d'això, s'enganxa a la cantonada de l'ull amb un buit entre la cinta i la línia de pestanyes. Després es dibuixa una fletxa. En lloc de cinta adhesiva, també s’utilitza un guix adhesiu. La seqüència del procediment continua sent la mateixa.
 5. Podeu dibuixar fletxes en sentit contrari. Això vol dir que el dibuix comença des de la cantonada exterior de l’ull fins a l’interior. Això fa que sigui molt més fàcil crear fletxes per a principiants.

Les fletxes davant dels ulls en una foto que representa tota la seqüència d’accions les pot fer fins i tot un principiant. Tanmateix, abans d’agafar el delineador d’ulls, heu d’aprendre a dibuixar fletxes segons les instruccions pas a pas d’una altra manera més fàcil, per exemple amb un llapis.

Disseny de l'article: Svetlana Ovsyanikova

Vídeo: Com dibuixar fletxes als ulls

Com dibuixar fletxes als ulls de manera ràpida i senzilla:

Característiques del maquillatge amb fletxes, foto:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Snezhana, 24 anys

  M’encanten les fletxes amb delineador d’ulls líquid, però no puc dibuixar perfectament jo mateix, per molt que ho provi.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell