Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica

Es considera que el massatge amb pedres és una tecnologia especial que utilitza pedres calentes en realitzar massatges. Aquesta teràpia és una combinació impacte físic i procediment manual... Per tant, la tècnica del massatge és adequada per al tractament del sistema nerviós central, sistema musculoesquelètic.

Què és el massatge amb pedres?

El massatge amb pedres és l’ús d’una teràpia específica amb pedra, que es basa en l’ús de gemmes per part d’un especialista durant l'execució de tècniques de massatge. S'utilitzen per a diferents propòsits i es seleccionen segons alguns paràmetres.

Les pedres per al procediment poden ser:

 • càlid (negre);
 • fresc (blanc).

La roca basàltica s’utilitza principalment per escalfar el cos. Al contrari, el marbre clar es classifica com a gemmes fresques. Les gemmes que s’utilitzen en la teràpia amb pedra tenen una superfície plana, arrodonida i polida. Malgrat això, els procediments de pedra no exclouen la presència d’exemplars amb una superfície rugosa.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica

El massatge facial es realitza sovint amb una gran varietat de gemmes semiprecioses, que es caracteritzen per una energia i qualitats especials. És per això que el preu d'aquestes pedres és generalment bastant alt i afecta el cost del massatge amb pedres.

La calor que desprenen les gemmes negres escalfa el cos per etapes, cosa que té un efecte positiu sobre el flux sanguini. D’aquesta manera es millora el flux d’oxigen a diversos òrgans, a més d’elements beneficiosos i nutritius. També afecta el metabolisme, que té un efecte positiu sobre la salut. L’efecte augmenta molt quan es reescalfa la zona problemàtica del cos.

La teràpia amb pedra té diverses direccions. Per tant, certs punts del cos i algunes pedres només poden ser determinats per artesans altament qualificats en relació amb les característiques del cos, les tasques establertes i altres factors.

En la teràpia amb pedra, és molt important el disseny de la sala de massatges, que hauria de tenir un ambient relaxant amb música relaxant i una llum artificial reduïda. A més, es poden afegir elements d’aromateràpia, cosa que ajuda el client a relaxar-se completament i sintonitzar la teràpia.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica

Les pedres de massatge després de cada sessió es processen i desinfecten obligatòriament. Per escalfar gemmes negres a una temperatura de 44 a 55 ℃, s’utilitzen escalfadors especials i l’indicador de blanc, en relació amb el mètode seleccionat, varia de 0 a 25 ℃.

La tècnica del massatge inclou diverses etapes, descrites en els punts següents:

 1. Per preparar el cos per al tractament i relaxar el client, es frega el cos amb olis aromàtics.
 2. En aquesta etapa, les pedres es col·loquen en zones específiques del cos, per exemple, a la regió lumbar o a les cames.
 3. Es col·loquen petites restes entre els dits dels peus als llocs de bioactivitat.
 4. Aleshores, alguns llocs es veuen afectats per gemmes escalfades fregant-les, acariciant-les i també pressionant-les.

Cal iniciar el massatge de baix a dalt (des dels peus fins al cap). Durant aquest període, el client ha de notificar immediatament l’aparició de sensacions desagradables, que afectaran l’ajust de les tàctiques de teràpia.Després del massatge, es convida al pacient a descansar i prendre te verd, ja que és aquesta beguda calenta la que potencia els resultats de la teràpia amb pedres augmentant el metabolisme.

Beneficis i efectivitat

El massatge amb pedres és una aplicació de la medicina alternativa que ajudarà amb les patologies següents:

 • anorèxia;
 • malalties associades al sistema genitourinari;
 • malaltia mental associada a un trastorn alimentari;
 • distonia vascular vegetativa;
 • colelitiasi;
 • poc son;
 • problemes amb el pàncrees;
 • atacs de dolor al cor;
 • malaltia inflamatòria de la vesícula biliar;
 • Úlcera d'estómac.

Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnicaAquests procediments afecten l’augment d’endorfines, responsables de l’estat d’ànim i que són una de les maneres de desfer-se de la depressió. Gràcies a la teràpia amb càlculs en cosmetologia, podeu aturar el procés d'envelliment del cos.

Els experts creuen que aquests procediments ajuden a:

 • eliminar les toxines del cos;
 • tractar la cel·lulitis;
 • normalitzar el sistema limfàtic;
 • netejar els porus;
 • augmentar l’elasticitat i el to de la pell;
 • eliminar l’estancament de la sang a les venes i vasos.

Aquesta tècnica és única perquè hi ha cinc aspectes principals que afecten una persona:

 1. L’energia acumulada de la joia afecta el cos humà.
 2. L'efecte reflex creat en forma de premsa alternativa sobre certs punts biològicament actius del cos té un efecte positiu sobre el cos.
 3. Influència mecànica a través del pastat manual de teixits.
 4. Hi ha un efecte tèrmic en profunditat mitjançant l’ús de gemmes fresques i calentes.
 5. Massatge per vibracions, que es realitza tocant les gemmes les unes contra les altres.

Indicacions i contraindicacions

El massatge amb pedres es considera un mètode excel·lent per a la rehabilitació de teixits i articulacions musculars que no tenen processos inflamatoris. La tècnica també ajuda a les luxacions, contusions i esquinços.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica

Es recomana la teràpia amb càlculs en presència d’aquestes patologies:

 • insomni;
 • malalties de la columna vertebral i de les articulacions;
 • flebeurisme;
 • mals de cap;
 • malalties associades al tracte gastrointestinal;
 • tensió muscular amb lligaments;
 • forta activitat física;
 • estrès i depressió;
 • difícil de tolerar el síndrome premenstrual.

Tot i que la tècnica té una llista bastant extensa de possibilitats positives, també té una sèrie de contraindicacions.

Per no fer mal al cos i agreujar el problema existent, la teràpia no es realitza per a clients amb problemes mentals, neurològics, ni per a pacients amb oncologia o altres patologies perilloses. Les contraindicacions s'apliquen a les dones embarassades.

A la llista següent es detallen els factors en què està prohibida la tècnica amb l’ús de gemmes:

 • asma bronquial amb una etapa aguda;
 • patologies infeccioses agudes;
 • malalties cròniques agudes.

Quines pedres s’utilitzen

El massatge amb pedres utilitza sovint basalt. És una roca tan lleugera amb una estructura porosa d’origen volcànic. Per a la implementació de la teràpia, s’utilitzen pedres planes de forma rodona o ovalada.

Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica
El basalt s’utilitza més sovint en el massatge amb pedres

Les dimensions de basalt dependran de la finalitat. Reté i desprèn calor perfectament. Per al massatge, s’escalfa a 55 ℃. Quan es refreda fins a 44 ℃, se substitueix per una altra joia i es torna a escalfar. El basalt calent es combina sovint amb marbre blanc, que es refreda a 0-10 ℃ de calor.

Per fer massatges a la zona facial s’utilitza la jadeïta, que és un mineral dur.

Les pedres semiprecioses naturals es poden utilitzar per a la teràpia. Hi intervenen principalment:

 • aventurina;
 • àgata;
 • calcedònia blava;
 • malaquita;
 • quars rosa;
 • cornelian;
 • jade negre;
 • ambre.

Els minerals anteriors poden tenir formes irregulars. Sovint s’utilitzen per influir en els xacres.

Tipus de massatge amb pedres

La teràpia amb pedra té diverses varietats, que es diferencien entre si per la tècnica d’execució i l’efecte esperat.

Els principals tipus de procediments són els següents:

Tipus de massatgeDescripció breu
ClàssicEl procediment es realitza mitjançant gemmes escalfades. El resultat és la relaxació muscular, el metabolisme millorat i la circulació sanguínia.
CorrectiuConsta de diverses etapes. Inicialment, es realitza una banyera d’hidromassatge amb basalt i altres elements minerals. Com a resultat, el cos està saturat de ferro, silici, magnesi i sals. Després, es realitza una tècnica amb gemmes fredes i calentes per modelar la silueta i reduir el pes corporal. A més, el cos es neteja amb un exfoliant de basalt, a causa del qual la pell queda exposada a un efecte antiinflamatori i netejador. Com a resultat, la circulació sanguínia millora. A continuació, el cos s’embolica amb una màscara mineral, formada per diversos extractes vegetals i cristalls de roca de basalt. Gràcies a això, la pell s’allisa i s’eliminen substàncies nocives del cos. Al final, el cos s’hidrata.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica
Décolleté, massatge facial i capEl basalt calent s’utilitza juntament amb el marbre fred per a la teràpia. El resultat és un aixecament i rejoveniment de la pell. Quan s’exposen a l’aurícula, els especialistes poden utilitzar cristalls de jadeïta o quars rosa.
ModelatgeQuan s’exposen a gemmes, es produeix un efecte antiestrès a tot el cos. A més, el procediment permet desfer-se de l’excés de pes i simular la forma del cos a la vellesa.
Anti edatPer a la teràpia s’utilitzen gemmes medicinals semiprecioses en forma de quars rosa, aventurina i cristall de roca. El procediment us permet relaxar-vos completament i obtenir emocions agradables.

El procediment realitzat amb pedres pot incloure 2 grups de massatges, a saber:

 • aromàtic, en què intervenen olis essencials;
 • energètic es produeix amb gemmes precioses.

Zones de massatge

El massatge amb pedres és una combinació de determinades accions en què cal tenir en compte el benestar general del cos i les necessitats individuals del físic d'una persona. Això es deu al fet que absolutament totes les parts del cos participen en el procés de teràpia, començant per les aurícules i acabant pels dits dels peus.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica

Quan es realitza un massatge facial, els moviments, per regla general, es realitzen directament al llarg de les línies de massatge prement els punts actius. En cas de mal de cap, es recomana prestar especial atenció a les regions occipitals i temporals del cap.

El tipus de massatge tailandès és capaç de provocar efectes en òrgans humans com la columna vertebral amb la vesícula biliar, els ronyons, el fetge i els intestins. Per a això, es col·loquen pedres en algunes zones de la columna vertebral. Es pot aconseguir una relaxació completa col·locant gemmes al llarg de la regió espinal a banda i banda, alhora que flexiona els músculs laterals.

Es requereix fer massatges a les mans amb les cames, els peus, els genolls i els palmells. Aquest procediment és especialment útil per a aquelles persones que estan de peu o amb sabates incòmodes durant el dia. A més, val la pena fer massatges a les zones entre els dits dels peus, així com els peus i els turmells.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica

Independentment de la tècnica de massatge escollida, encara tindrà un efecte positiu sobre la salut i normalitzarà el benestar del cos, a més de millorar el balanç energètic de tot l’organisme.

Procés preparatori

Per dur a terme el procediment, cal utilitzar pedres de forma ovalada, sense esquerdes i amb vores llises. L'amplada ha de variar de 3 a 5 cm, la longitud de les gemmes ha de ser aproximadament de 4 a 8 cm.

Les pedres han d'estar absolutament netes abans de realitzar la teràpia.Per a això, es recomana utilitzar una solució salina o alcohol, amb la qual s’esborren les gemmes. Gràcies a la neteja, es priven d’energia negativa que es podria acumular durant el massatge anterior.

Després de preparar les pedres, prepareu la pell. Cal eliminar tot el maquillatge de la zona de la cara. Per fer-ho, és permès utilitzar una loció o tònic, crema o oli adequat per a un tipus de pell concret. Es necessita una neteja de l’epiteli perquè les gemmes llisquin sense problemes sobre el cos.

En teràpia, el més important és que el cos no només estigui net, sinó que també estigui relaxat. Per això, és permès aconseguir el resultat desitjat.

Per fer-ho, es recomana llançar totes les emocions negatives del cap, és a dir, problemes amb problemes, preocupacions i pors, deixant enrere els assumptes pendents. El telèfon s’ha d’apagar completament abans de la teràpia. Gràcies al procés preparatori, es permet sintonitzar la teràpia.

Abans d’iniciar el procediment, l’especialista ha de preparar definitivament el cos mitjançant l’escalfament de suaus moviments de massatge amb olis aromàtics.

Algorisme de massatge

El massatge amb pedres és una implementació específica d’una tècnica de massatge, l’algoritme de la qual és el següent:

 1. Inicialment, les pedres de colors s’han de preparar per al procediment.
 2. Juntament amb això, caldrà fregar el cos humà amb olis.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica
 3. A més, cal col·locar grans pedres a la part dorsal i femoral del cos. Per als braços i les cames, necessitareu gemmes de mida mitjana. Haureu de col·locar petites pedres entre els dits.
 4. Després d'això, el massatgista hauria de realitzar manipulacions de massatge amb cura utilitzant pedres. Els seus moviments s’han de dirigir des de les cames fins als braços, l’esquena i el cap.

La durada de la teràpia varia de 20 a 80 minuts. Quan es realitza un procediment de contrast, el massatge es realitza inicialment amb gemmes calentes i després amb fredes. Després d’un determinat període de temps, s’han d’invertir.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica

De manera similar, és necessari fer massatges a la zona de la cara. Les pedres s’han de col·locar sobre el front, la barbeta i sota els ulls. El massatge està dirigit a suavitzar les arrugues, millorar l’estat de l’epiteli de la pell, així com el seu rejoveniment i frescor.

Els principis principals de la teràpia amb càlculs són els següents:

 • vibració;
 • tremolor;
 • tirant;
 • acariciar;
 • tocant.

En realitzar un massatge combinat, és permès restaurar l’estat de salut i psicològic del client, així com aconseguir la relaxació.

Tècniques i tècniques de massatge

Els experts han identificat tres tècniques principals de massatge per influir en el cos:

 • A l’hora de realitzar la primera tècnica s’utilitzen gemmes calentes i calentes. La teràpia tradicional inclou massatges en calent, que normalitza la circulació sanguínia, alleuja la tensió energètica i relaxa completament el cos. Un massatge addicional ajudarà a alleujar el cos de diversos tipus de dolor, espasmes i augmentarà la conducció dels impulsos nerviosos. Aquest mètode augmenta la concentració i l’activitat cerebral.
 • Segona tècnica és contrastant, en què s’utilitzen gemmes calentes i fresques al seu torn. Això us permet normalitzar el to del teixit muscular, així com enfortir els vasos sanguinis i eliminar la inflor.
 • Tercera tècnica basat en fer massatges al cos amb precioses gemmes. Es diu intuïtiu. L’especialista selecciona els massatgistes en relació amb el benestar emocional i físic del client. Les pedres cares us permeten recuperar energia, retornar vigor juntament amb força.

Per a totes les tècniques de massatge, les tècniques són les mateixes. La diferència només existeix en l’elecció de les gemmes i la durada de la sessió. Un tipus diferent és la teràpia facial amb càlcul, que consisteix en un tractament local per eliminar els canvis de la pell, eliminar la inflor i corregir l’oval de la cara.Massatge amb pedres. Què és, descripció del procediment, tècnica

En realitzar el procediment, heu de complir els punts següents:

 • les gemmes calentes no poden superar els 70 70 i les fresques no superen els 5 ℃.
 • les pedres es col·loquen directament al llarg de les línies d'energia o de massatge i, a continuació, s'inverteixen movent-se amb cura per la zona facial;
 • la durada del procediment ha d’anar d’1 a 2 hores;
 • l'estudi energètic de les zones facials implica l'ús de vibracions de gemmes semiprecioses o precioses a temperatura ambient.

La durada de les sessions terapèutiques està influenciada per les tasques establertes, contraindicacions amb restriccions. El curs sol constar de 20 sessions. Per eliminar l'ansietat i l'estrès, és permès passar 2 sessions en 7 dies.

Una teràpia com el massatge amb pedres és una tecnologia que permet curar el sistema nerviós, l’aparell locomotor i diversos òrgans interns. Al mateix temps, el procediment permet a una persona aconseguir relaxació i recarregar l’energia de les pedres.

Vídeo de teràpia amb pedra

Beneficis i indicacions de la teràpia amb pedra:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell