Solgar Skin Ungles Cabell. Ressenyes, instruccions sobre com prendre-les

Solgar Skin, Nails & Hair és un suplement dietètic de la companyia farmacèutica americana Solgar, que produeix complexos vitamínics i minerals d’alta qualitat... Tenen un gran assortiment on podeu trobar preparatius per enfortir tot el cos, inclosos els cabells, les ungles i la pell. Tot i que les vitamines no són de baix cost, nombroses revisions confirmen l’eficàcia del remei i el recomanen.

Funcions de venda

Com que els suplements alimentaris no són un medicament i no causen danys greus al cos, fins i tot amb una sobredosi petita, no hi ha restriccions que impedeixin la compra de comprimits a la farmàcia. Podeu comprar el producte lliurement, fins i tot sense recepta mèdica. Malgrat això, els fabricants indiquen que és aconsellable consultar amb un especialista. Això es deu a la presència de contraindicacions a les instruccions del suplement dietètic.

Solgar Skin Ungles Cabell. Ressenyes, instruccions sobre com prendre-les

Si no esteu segur de com afectaran específicament les substàncies de la composició al cos, consulteu un metge. Només ell ajudarà a determinar l'estat d'una persona i a dir si el remei li és adequat específicament. El cost del medicament és relativament elevat, cosa típica de Solgar, però es justifica plenament per l’alta qualitat del producte i la seva efectivitat. El preu d’un pot amb un volum de 60 comprimits oscil·la entre els 700 i els 2000 rubles. Per 120 comprimits hauràs de pagar fins a 3700 rubles.

Composició vitamínica

El suplement dietètic es basa en els components següents:

SubstànciaPercentatge del valor diariQuantitat en mg (llauna de 120 unitats)Quantitat en mg (pot 60 unitats)
Àcid L-ascòrbic13312060
Quelat d'aminoàcid gluconat de coure22221
Citrat de zinc136157,5

Aquesta quantitat d’ingredients actius es calcula per a una dosi diària, igual a 2 comprimits. A més, OptiMSM participa en la preparació del medicament, una substància en pols, un dels tipus de metilsulfonilmetà. Consumint vitamines de Solgar, una persona rep al dia uns 0,5-1 g d’aquesta substància, que és suficient per mantenir la salut i mantenir un aspecte atractiu. També s’inclouen el diòxid de silici, la L-lisina i la L-prolina. Aquestes tres substàncies es troben en una quantitat de 25-50 mg per porció.

Solgar Skin Ungles Cabell. Ressenyes, instruccions sobre com prendre-les

Solgar Skin, Nails & Hair, les revisions de les quals descriuen completament les característiques de l’ús de vitamines, a més d’aquests components, inclouen el següent:

 • cel·lulosa microcristal·lina;
 • glicerina d'origen vegetal;
 • àcid esteàric;
 • cel·lulosa d'origen vegetal;
 • estearat de magnesi.

Tots ells participen en la formació de la pròpia tauleta, són elements auxiliars que no afecten l'estat del cos de cap manera.

Funcions beneficioses

L’efecte del complex està directament relacionat amb la seva composició, en funció de l’acció dels seus components. L’àcid ascòrbic és un poderós antioxidant natural. El seu ús ajuda a mantenir la joventut de les cèl·lules del cos, a prevenir la formació d’arrugues i l’envelliment prematur de la pell. A més, la vitamina C actua sobre els fol·licles pilosos, fent que els cabells creixin més ràpidament i tinguin un aspecte sedós.

El zinc controla el funcionament de les glàndules sebàcies evitant una producció excessiva de greixos.

Gràcies a això, el rostre es torna net i mat i els cabells no s’embruten tan ràpidament. A més, el zinc és un component nutricional essencial per a aquells que busquen ungles fortes i boniques. Millora la seva condició, redueix la fragilitat i accelera el procés de creixement. El coure és un dels elements que formen el col·lagen. La fermesa de les teixides de les seves fibres determina l'elasticitat de la pell. El coure també protegeix el cos de l’exposició als raigs ultraviolats i desencadena la producció de melanina, que contribueix a la formació de cremades solars.

Indicacions d'ús

Es recomana utilitzar el complex vitamínic per a la prevenció i el tractament de malalties associades a deficiències de diversos nutrients, en particular zinc, coure i vitamina C. Solgar també s’utilitza per eliminar les conseqüències d’una deficiència de nutrients.

Apareixen en la forma següent:

 • pèrdua de cabell activa, creixement lent, manca de brillantor saludable;
  Solgar Skin Ungles Cabell. Ressenyes, instruccions sobre com prendre-les
 • deteriorament de l’estat de la pell (es torna seca, prima, fàcilment susceptible a la formació de ferides que no es curen durant molt de temps);
 • ungles trencadisses, l’aparició de taques blanques;
 • formació d’acne, erupcions freqüents;
 • placa groguenca a les dents, mal alè.

El medicament ajuda a combatre aquests símptomes i millora l’estat intern i extern del cos.

Ajuda amb la caiguda del cabell

Solgar Skin, Nails & Hair, les revisions dels quals ajuden a comprendre les complexitats de l’ús del producte, la seva acció i els seus efectes secundaris, s’utilitza activament per normalitzar l’estat del cabell. L'acció d'un suplement dietètic té com a objectiu eliminar les conseqüències de la manca de zinc, coure i àcid ascòrbic. Un d’ells és la caiguda del cabell. Els components actius del producte reforcen la seva estructura, afavoreixen el creixement i la sedositat. Per tant, es pot argumentar que Solgar ajuda a lluitar contra la caiguda activa del cabell.

S'ha de prestar especial atenció a les ressenyes. Les històries de persones que prenen vitamines revelen si un producte és realment tan eficaç com s’anuncia. També és important tenir en compte les característiques individuals de l’organisme. Determinen en gran mesura si un medicament funcionarà i la seguretat que té.

Contraindicacions i efectes secundaris

Els fabricants de suplements pràcticament no tenen restriccions quant a la capacitat de prendre diferents pastilles per part de diferents persones. Està prohibit utilitzar el complex vitamínic-mineral per a persones amb major sensibilitat corporal o intolerància a qualsevol dels components indicats a la composició. A més, no es recomana utilitzar el remei per a dones durant l'embaràs i durant la lactància materna.

Solgar Skin Ungles Cabell. Ressenyes, instruccions sobre com prendre-les
Solgar Skin Nails Hair pot tenir alguns efectes secundaris.

Algunes persones que han utilitzat el medicament informen de l’aparició d’efectes secundaris:

 • debilitat;
 • sensació de nàusees;
 • erupcions més freqüents;
 • Pèrdua de cabells;
 • somnolència.

Tot i això, és important tenir en compte que, en la majoria dels casos, aquests símptomes es deuen a l’ús descuidat del suplement. Per assegurar-vos que el producte és segur, és important visitar un metge i conèixer la probabilitat que es produeixin reaccions al·lèrgiques i intoleràncies.

Com utilitzar

Abans de començar a utilitzar un suplement dietètic, heu de llegir-ne les instruccions i seguir-lo estrictament per evitar la sobredosi i els efectes secundaris. La millor opció, però, sempre és consultar amb un especialista que, després d’avaluar l’estat del pacient, la gravetat dels símptomes, li prescriurà una dosi més específica. Això, al seu torn, farà que la teràpia sigui més eficaç.

Per a la pell

Solgar Skin, Nails & Hair, les revisions dels quals confirmen l’eficàcia del medicament i la seva alta qualitat, s’utilitza activament per eliminar problemes de la pell causats per la manca de nutrients al cos. El dermatòleg només pot prescriure la dosi exacta, però en la majoria dels casos és suficient seguir les instruccions del fabricant.

Solgar Skin Ungles Cabell. Ressenyes, instruccions sobre com prendre-les

Per mantenir una pell sana, es recomana beure 2 comprimits per 1 dosi al dia. El millor és utilitzar el medicament al mateix temps que els aliments, de manera que les substàncies actives s’absorbeixin millor. Es recomana prendre suplements dietètics al matí amb l’esmorzar, però no hi ha recomanacions específiques al respecte.

Per als cabells

A causa de la poderosa combinació d'elements que influeixen en el manteniment d'un aspecte atractiu, el suplement alimentari s'utilitza sovint per donar brillantor i sedositat als cabells i accelerar el seu creixement. En aquest cas, els fabricants no indiquen cap peculiaritat en l’ús del medicament. La dosi diària és de 2 comprimits, que s’han de prendre en 1 dosi amb aigua. L’ús de vitamines es realitza amb els menjars. En cap cas els heu d’utilitzar amb l’estómac buit, ja que això pot provocar nàusees.

Per a les ungles

El zinc que conté el producte té un efecte positiu sobre l’estat de les ungles, les fa més fortes i els dóna un color natural, fins i tot rosat. Si la dieta diària d'una persona inclou pocs productes que contenen aquest element, és important alimentar el cos amb un complex mineral.

Com en el cas dels dos punts anteriors, per millorar l’estat de les ungles, és suficient una dosi diària estàndard: 2 comprimits per 1 dosi. El seu ús ha de tenir lloc necessàriament durant el menjar. També és millor preparar un got d’aigua, ja que és difícil empassar-se les pastilles de la mateixa manera per la seva gran mida i duresa.

Durada del curs d’admissió

La durada de l’ús del complex vitamínic i mineral es determina estrictament individualment. En alguns casos (per exemple, si el problema és lleu), n’hi haurà prou amb 2-3 setmanes de teràpia. Com a mesura preventiva, es recomana continuar prenent el medicament durant 4 setmanes i, en determinades circumstàncies, el tractament pot trigar 2-3 mesos o més.

Solgar Skin Ungles Cabell. Ressenyes, instruccions sobre com prendre-les

El fabricant no indica la durada màxima possible de la ingesta de suplements dietètics. Es recomana que consulteu el vostre metge abans d’utilitzar un suplement dietètic per a la teràpia. Només un especialista és capaç de determinar la gravetat del problema i el curs d'admissió requerit.

Secrets d’eficiència

Solgar Skin, Nails & Hair és un dels productes més habituals i d’alta qualitat en el seu camp. La seva eficàcia es confirma amb nombroses revisions, on podeu avaluar l’efecte de l’additiu sobre l’aspecte.

Tot el secret de l’eficàcia dels suplements dietètics rau en la seva composició. A més de l’àcid ascòrbic, el zinc i el coure ja descrits, conté una substància anomenada metilsulfonilmetà. Més conegut com a sofre orgànic, és un component essencial de la dieta per a aquells que vulguin mantenir-se joves i atractius. El seu contingut en 2 comprimits és de 1000 mg. Aquesta dosi ajuda a enfortir les ungles i enfortir els cabells. El MSM té un efecte positiu sobre la pell, la fa elàstica i ferma, i també té propietats antioxidants.

Aplicació durant l'embaràs i la lactància

Segons la informació indicada pels fabricants a les instruccions per al complex vitamínic i mineral, el seu ús per a dones embarassades hauria de ser limitat. Si cal utilitzar el medicament, és important obtenir l’aprovació d’un metge per assegurar-se que el suplement dietètic sigui segur per al fetus. En la lactància materna, també s’ha d’abstenir d’utilitzar un suplement dietètic. Les substàncies actives s’excreten a la llet i poden provocar un excés de nutrients al cos del nen. Sovint això provoca trastorns del desenvolupament i l’aparició de diverses malalties.

Precaucions

Cal prendre el remei amb els menjars, bevent molta aigua. Això augmentarà l’eficàcia del producte i reduirà el risc d’efectes adversos. Per tant, si pren el medicament amb l’estómac buit, es poden produir debilitats i nàusees.

Solgar Skin Ungles Cabell. Ressenyes, instruccions sobre com prendre-les

Amb un deteriorament regular de la salut després de prendre les pastilles, s’ha d’abandonar la manifestació d’efectes secundaris del complement alimentari. Per protegir-vos el màxim possible quan utilitzeu el medicament, haureu de consultar-ho al vostre metge.

Pot ser pres per homes i nens

Tot i que Solgar és popular sobretot entre les dones, res prohibeix que els homes l’utilitzin. Les vitamines són excel·lents per a la caiguda del cabell, el deteriorament de la pell i les ungles trencadisses. No obstant això, els nens no poden utilitzar el producte. L’edat mínima a la qual pot començar a prendre suplements dietètics és de 18 anys. Si un nen té problemes amb la pell, les ungles o els cabells, és important consultar un especialista o recollir vitamines d’una línia especial per a nens.

El potent complex de pells, ungles i cabells Solgar ajuda a millorar l’aspecte i a prolongar la joventut. Diverses revisions confirmen l’alta qualitat de l’additiu alimentari i la seva eficàcia.

Vídeos per als cabells de Solgar Skin Nails

Respostes a les vostres preguntes sobre Solgar Skin Nails Hair:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell