Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Actriu Sofya Kashtanova es va fer famós pels papers de sèries de televisió... Literalment des de la primera aparició a la pel·lícula, el públic recordava a la noia pel seu aspecte brillant i el seu fort caràcter, que es fa sentir fins i tot a través de la pantalla. I continua calentant hàbilment l’interès per la seva persona amb fotos picants i calentes.

Biografia de Sofia Kashtanova

Sophia és l’estrella de les sèries de televisió russes i la favorita del públic... Va néixer l’estiu de 1987. Des de la primera infància, la futura estrella va viure a Moscou. La seva família és creativa. La mare de la noia va rebre una educació actoral i va treballar al teatre. Abans del naixement de Sophia, l'actriu va aconseguir protagonitzar 3 pel·lícules.

Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia
Fotos calentes de Sofia Kashtanova a l'article

Un parell d'anys després de l'aparició del bebè, va decidir que havia de dedicar més temps a la seva filla i deixar la tropa. A partir d’aquest moment, Alla Afanasyevna va intentar dedicar-se a l’hereva. La dona va començar a participar regularment en el desenvolupament de la nena, prestant atenció als seus interessos.

Però la seva creativitat no la deixava anar, de manera que de tant en tant la mare de la futura estrella encara es permetia anar de gira i fer el que li agradava.

El pare de Sophia també és una persona creativa. Andrey Antonov és un famós dramaturg. Estava esperant el naixement de la seva filla i estimava molt el nadó, però això no va enfortir la família. Poc després del naixement de la futura actriu, els seus pares es van divorciar. Quan Alla Afanasyevna va anar de gira, Sophia es va quedar amb la seva àvia. El pare mantenia constantment el contacte amb la nena.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografiaDurant un d’aquests viatges, la mare de Kashtanova va conèixer el seu futur segon marit. Va passar a Cuba. Els amants van correspondre durant molt de temps, però al final van decidir conviure. Llavors Alla Afanasyevna va marxar a Mèxic. Es va endur la seva filla de nou anys. A Mèxic, la nena va viure fins a la graduació.

El nou país va influir molt favorablement a Sophia, hi ha una noia:

 • va aprendre 2 idiomes (castellà i anglès), que domina amb fluïdesa fins avui;
 • va aprendre a dibuixar;
 • va començar a ballar;
 • va començar a dedicar-se a l’equitació.

Sophia es va graduar de l'escola com a estudiant externa i va decidir marxar a Moscou. Això va estar influït per les històries constants de la meva mare sobre cinema i teatre. Alla Afanasyevna va explicar a la seva filla el seu passat creatiu i sempre en va parlar amb entusiasme i inspiració.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Després de les seves històries, Sophia s’acaba de fer les maletes i va anar a casa a estudiar interpretació. Fins i tot llavors, la noia sabia fermament qui volia ser. La família l’entenia i la donava suport.

Sophia va repetir el camí creatiu de la seva mare i es va graduar a l’Escola de Teatre d’Art de Moscou... Va aconseguir seguir el curs de Roman Kozak la primera vegada. Poc després de rebre el diploma, Kashtanova va començar a aparèixer en sèries. La seva carrera com a actor va desenvolupar-se ràpidament.

Fins i tot mentre vivia a Mèxic, Sophia va conèixer la mort del seu propi pare. La nena estava molt molesta pel tràgic succés. Fins i tot va caure en una depressió greu i va patir malsons, visions, pensaments pesats.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Els seus estimats cavalls van ajudar a la futura actriu a afrontar una situació tan difícil. La mare fins i tot li va regalar el seu propi cavall. A Moscou, el pare va haver d’ajudar la noia amb l’ingrés i durant els seus estudis. Però va tornar a la seva terra només a la seva àvia.

Vida personal

A Sofia Kashtanova, les fotos calentes de les quals són adorades pels fans masculins, no li agrada parlar de la seva vida personal... De vegades, fins i tot reacciona de manera agressiva a les preguntes temàtiques de fans i periodistes. Això es deu al fet que a la vida de la nena hi va haver diverses històries d’amor que no van tenir èxit.

Està especialment preocupada quan es parla activament a la premsa. Després d'una història escandalosa amb el seu amant de l'entorn actoral, Sophia es va tancar completament i es va negar a parlar públicament de la seva vida personal.

Kashtanova va conèixer el seu primer amor a Mèxic. La va captivar l’aspecte brillant del noi xilè. La relació dels amants va començar molt emocionalment, apassionadament. El jove va tenir cura de l’escollit i la va omplir literalment de flors. Però, en el futur, la relació entre un noi i una noia no es va desenvolupar molt bé.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

La brillant i encantadora Sophia cridava constantment l’atenció masculina, cosa que provocava escenes de gelosia de l’escollit. La mare estava preocupada per una jove enamorada d’un home gelós i agressiu. És difícil predir què hauria aportat aquesta relació si el noi no hagués estat expulsat de Mèxic. Va ser deportat a Xile per guanys il·legals.

Sophia va estar molt temps preocupada pel que va passar. En el futur, tenia por de connectar el seu destí amb els homes locals. Per tant, no se sap res de la seva relació abans de marxar a Rússia. El més probable és que simplement no existissin.

El nou romanç de Kashtanova va començar quan ja havia esdevingut actriu i es desenvolupava activament en aquesta direcció. Mentre treballava a la imatge "Moon-Moon", a la noia li agradava el marit d'un company del plató. El romanç va ser tempestuós, però no gaire llarg.

Sophia va ser anomenada dona sense llar i va ser condemnada per aquest fet. Tot i que l’escollit va deixar la seva dona immediatament després de començar una nova relació i estava disposat a fer de Kashtanova una proposta de matrimoni, no van viure junts durant molt de temps.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

La mateixa actriu va deixar l’escollida. Al mateix temps, l'estrella continuava dient tot el temps que no tenia cap relació amb el cònjuge d'un altre home. Tot i que la parella va aparèixer junts a la llum.

La lletja història es va parlar durant molt de temps a la premsa. Ja en aquell moment, Kashtanova va dir que mai més tornaria a compartir els detalls de la seva vida personal amb els altres. L’actriu compleix la seva paraula fins avui.

Fa un temps van aparèixer a la xarxa els rumors que l’estrella tenia una aventura amb Ivan Nikolaev... Però ni la mateixa nena ni l’home no els van confirmar. Tots dos afirmen comunicar-se, però tenen una amistat de llarga data excepcionalment forta. Tampoc no es va confirmar el romanç de la noia amb la directora Ilya Kulikov.

Quan Kashtanova va aparèixer de sobte en públic amb un ventre arrodonit clarament notable, els fans es van sorprendre. L'actriu va amagar l'embaràs fins al darrer moment. Curiosament, va treballar a "Policia de Rublyovka" en una "posició interessant".Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Com que la noia pràcticament no es va recuperar, el director ni tan sols va haver de reescriure el guió. A l’estrella només se li va donar una condició: recuperar-se el més ràpidament possible després del part i perdre pes. Ho va fer molt bé.

L'hereu de l'actriu va néixer en una de les clíniques mexicanes. El van anomenar George. Fins avui, Sophia no ha desclassificat el pare del seu nadó. Només se sap que és mig armeni i lluny de l’espectacle. Abans de néixer el bebè, la parella va estar junta durant 2 anys.

Van deixar un casament fastuós i van signar tranquil·lament. Després del naixement de George Kashtanov, queda menys apartat. Va deixar només la feina de la sèrie i va abandonar completament l’escenari del teatre per dedicar més temps a la seva família. El marit de l'actriu esperava que després de donar a llum es convertís en mestressa de casa. Però amb el pas del temps, va acceptar la seva posició i no va estar en contra del treball de la segona meitat.

La carrera de Sophia Kashtanova

Com es va esmentar anteriorment, Kashtanova va rebre una educació excel·lent. Va començar a actuar en pel·lícules com a estudiant de segon any. Després, la noia va tenir un petit paper a la sèrie de televisió "Detectives". Però no va donar fama a l'actriu.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

El públic va recordar Sophia després de treballar a la pel·lícula dramàtica "A Random Connection".Molt ràpidament, la morena va rebre el títol de "bellesa fatal" i moltes propostes de directors. Kashtanova fins i tot va aconseguir fer el paper de Sophia Loren, amb la qual va fer un treball excel·lent.

Entre les primeres obres de l'actriu, també es poden distingir:

Pel·lículaPaper
Estudiants (2 parts)Christina
Quilòmetre zeroMorena
Negoci brutalBela
BeagleKryukova

Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Al públic li va agradar especialment el paper de Sophia a "Policeman from Rublyovka". Allà va interpretar a Christina, una noia de fàcil virtut enamorada d’un dels personatges principals. Després del llançament de la imatge a les pantalles, aquest nom es va quedar amb l’actriu. Fins al dia d’avui, molts l’anomenen Christina, cosa que la mateixa Kashtanova percep amb humor.

Gairebé tots els personatges de Sophia de la sèrie han estat notats i apreciats pel públic. Per exemple, la nena va rebre moltes cartes d’elogi i missatges pel seu paper de Sophia a “Psicologia”. L’actriu va ser capaç de transmetre perfectament la imatge desitjada, fer-la brillant, emotiva i viva. I la crítica ha assenyalat el treball de l'actriu a la sèrie de televisió "Shuttlers".

Val la pena afegir que avui Sophia guanya no només les seves habilitats interpretatives. A més, pinta i ven els seus propis quadres. Tot va començar el 2010, quan va passar un fet difícil a la vida de la nena (cosa que a l'estrella no li agrada explicar). No va poder fer front a les seves experiències sola, va recórrer als amics i als psicòlegs per demanar ajuda.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Com a resultat, es va oferir a l’actriu per provar de pintar. Kashtanova va aprendre a dibuixar literalment des de zero. Com a resultat, la nena va sortir de la depressió, va aprendre a fer front als seus sentiments amb un pinzell i un full de paper i també va trobar una manera addicional de guanyar diners.

Curiosament, durant la primera exposició, gairebé tots els quadres de la noia es van esgotar. Va deixar uns quants per decorar la seva pròpia casa. Avui Sophia segueix dibuixant, però no tan activament com abans. Té prou temps per al rodatge i la família, i la creativitat va desaparèixer temporalment en un segon pla. Kashtanova assenyala que definitivament tornarà a pintar en el futur.

A la Sophia també li encanta cantar. Fins i tot es va graduar de cursos de jazz. Però la noia no té previst connectar la seva vida amb aquesta zona. Canta només pel seu plaer en el seu temps lliure.

Aparició d’estrella

Sofia Kashtanova, les fotos de la qual són tan estimades pels seus fans, és propietària d’una aparença brillant i poc comuna. Fa 173 cm d’alçada i pesa aproximadament 60 kg... Sophia mai no ha estat massa prima, però al mateix temps té una figura atractiva molt esvelta.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Kashtanova: l'amo d'un pit exuberant de 3 mides. És important tenir en compte que va rebre aquests paràmetres de la natura. La noia mai va recórrer a un cirurgià plàstic per demanar ajuda.

L’actriu té els cabells foscos i els ulls foscos. Intenta estar sempre bronzejada. Per tant, l’actriu és sovint anomenada “la mexicana al cinema rus”. A més, la noia és russa. El seu estil de vestir i aparença pot haver estat influït fins a cert punt per la vida a Mèxic al llarg dels anys.

A l’estrella li encanta experimentar amb el seu pentinat. Sobretot amb la longitud del cabell. Una vegada Kashtanova tenia els cabells més llargs que les natges. La gent dels voltants admirava el seu pentinat elegant i els rínxols gruixuts. Però al cap d’uns anys, Sophia volia experimentar i es va tallar els cabells fins a les espatlles sense pietat.

Després vaig triar un pentinat "per a un nen". Per a la mare impactada, la noia simplement va admetre que estava cansada de trenar i volia veure's radicalment nova.

Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Al mateix temps, els cabells de Sophia són força prims. Per tant, la nena els ha de cuidar d’una manera especial. Primer de tot, tria els procediments de saló per ella mateixa. Per exemple, fa regularment botox per als cabells. Això permet que els rínxols tinguin un aspecte espectacular durant molt de temps sense gaire esforç.

En general, els canvis en l'aparença de Sophia es van produir al llarg de la seva vida només mínim. Molt sovint es referien al pentinat. La nena canviava els talls de cabell o sortia amb els cabells llisos i després amb uns rínxols preciosos.Al mateix temps, l’actriu fins i tot va experimentar amb una explosió. Però no li va agradar el resultat.

Si parlem de color, l’estrella va aconseguir visitar diferents:

 • rossa;
 • pèl-roja;
 • morena (negre blavós);
 • xocolata negra.

Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografiaCom a resultat, va decidir tornar al color natural per sempre. A Kashtanova li agrada especialment quan els rínxols s’esvaeixen lleugerament al sol. Aquest efecte sembla interessant i alhora el més natural possible.

Cirurgia plàstica de Sofia Kashtanova

Se sospita que Sophia Kashtanova ha realitzat rinoplàstia... La noia té un nas força gran. Si compareu les seves fotos antigues i noves habituals o fins i tot entremaliats, notareu alguns canvis. El nas de l’estrella s’ha tornat més prim i elegant. Però la mateixa actriu no confirma l’operació i intenta riure-se’n d’aquest tema.Sofia Kashtanova.Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Durant un temps, la nena també va ser sospitosa de cirurgia plàstica mamària. Com a resposta, Kashtanova va mostrar fotografies de la seva joventut, on es veuen clarament les mateixes formes curvaces. La mare de la noia també va respondre a les acusacions. Alla Afanasyevna va explicar que en la seva família totes les dones són propietàries de figures espectaculars.

Procediments de cosmetologia

A Sofya Kashtanova (les seves fotos calentes sovint apareixen al web) li encanta l’autocura integral. La noia admet que està molt preocupada per la seva pell, que ha d'estar "arruïnada a la feina". Sophia va dir que, observant el treball de la maquilladora, ja planeja quins procediments de restauració durà a terme.

Els caps de setmana, l'actriu fa màscares nutritives per a la cara i els cabells. També va regularment a un saló de bellesa. Normalment, Kashtanova tria el saló de la seva amiga, on descansa no només amb el seu cos, sinó també amb la seva ànima. Quan no té oportunitat de prendre vacances durant molt de temps, la nena es salva amb freqüents visites als salons de bellesa.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

L'actriu intenta triar cosmètics naturals. Busca específicament productes amb el marcatge: "lliure de parabens, colorants, conservants". Per a aquests fons, la noia està preparada per gastar una part important dels seus ingressos.

Confia que els cosmètics afecten la salut de la pell i de tot l’organisme. No contra els procediments anti-envelliment estel·lars i lleugers. Per exemple, les injeccions de bellesa. Sophia creu que haurien de fer-ho totes les dones després de 30 anys si comencen a aparèixer problemes de pell.

Foto estrelles

Sofya Kashtanova publica sovint les seves fotos calentes a les xarxes socials. Són imatges tant en banyador com en roba interior.

Per exemple, es van iniciar acalorades discussions al voltant d’una foto en què l’actriu posa amb un revelador bikini assegut al costat de la piscina. Aleshores, la noia va ser acusada de ser massa franca. Però Kashtanova no va prestar atenció a aquestes afirmacions. Va continuar publicant fotos similars.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Així doncs, aviat va aparèixer una altra sessió fotogràfica en què la noia posa mullada, amb roba interior translúcida. Al mateix temps, té un ganivet i verdures a la mà. Les imatges erotico-culinàries han rebut molts comentaris admiratius.

També cal destacar el rodatge de la noia a la revista Maxim. A les seves pàgines, Sophia apareixia completament nua. Per exemple, l’actriu posava per a un fotògraf en una butaca de cuir, només cobrint-se lleugerament amb la mà i una túnica de seda.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

O assegut a una taula de fusta amb només una faldilla ajustada sense tapa. L’estrella no és gens tímida davant d’aquestes sessions fotogràfiques. Explica que li encanta mirar les seves pròpies i belles imatges i no veu res de dolent.

Com es manté en forma una estrella?

Fa uns anys, Kashtanova va afirmar que estava categòricament en contra de l’entrenament de força. Llavors la noia es dedicava només al ioga i a la natació. Però un dia, enfadada amb el seu amant, l’actriu va anar al gimnàs.

L’entrenament l’ha ajudat a alleujar perfectament la tensió i a sentir un augment de vivacitat sense precedents. Després de treballar amb un entrenador, l'estrella va començar a fer regularment. Però recentment va renunciar al ioga. L'actriu està segura que aquest esport només és bo per als països calents.Per exemple, a Mèxic treballava a la platja. Als gimnasos de Moscou, sensacions completament diferents, segons la seva opinió.Sofia Kashtanova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia

Kashtanova no segueix la dieta. Simplement no li agraden els dolços i el menjar ràpid. L’actriu prefereix menjar intuïtiu. Dóna al cos una opció per menjar avui. I gairebé sempre recau en aliments sans en calories saludables.

Sophia també té diversos principis principals de nutrició:

 • No mengeu abans d’anar a dormir, encara que realment vulgueu.
 • No beure menjar amb aigua.
 • Menja el màxim de verdures i baies fresques com sigui possible.

Si de sobte una noia vol un dolent hot dog, no es negarà a si mateixa.

Sofya Kashtanova és una actriu popular. Primer de tot, es va fer famosa per la seva participació en programes de televisió russos. La noia és molt bella, brillant, eficaç, de manera que no dubta a publicar les seves pròpies fotos calentes.

Vídeo sobre Sofya Kashtanova

Sofia Kashtanova: vida personal, nens, escàndols:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell