Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després

L'ensucratge de la zona del bikini té trets distintius de la depilació en altres parts del cos per moltes raons que és important tenir en compte (els tutorials en vídeo es mostraran més endavant a l'article).

El procediment en si és la depilació mitjançant massa de caramel. Però, a diferència del mètode de cera, aquest mètode elimina la probabilitat de pèls encarnats, no danya la pell com una navalla i no irrita la membrana mucosa com una crema. L'efecte després del procediment a la zona delicada del bikini dura molt de temps i el mètode en si, si es duu a terme correctament, és relativament indolor.

Avantatges del mètode respecte als anàlegs

La tècnica de desplaçament de la zona del bikini ha guanyat popularitat gràcies als seus avantatges:

 1. El resultat dura molt de temps (més de 10 dies).Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima.Fotos abans i després
 2. La composició casolana conté ingredients exclusivament naturals que no només eliminen el pèl, sinó que també fan que la pell sigui sedosa exfoliant les cèl·lules mortes de la pell.
 3. Sensació de dolor suau en comparació amb la tècnica de depilació de cera.
 4. Facilitat d’ús i disponibilitat per a un ús independent.
 5. Amb la depilació continuada d’aquesta manera, el cabell es fa més prim, menys visible i creix més lentament.Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després
 6. Després de llançar-se, amb la tècnica correcta del procediment, el cabell no hi creix.

Tipus

El bikini ensucrat es classifica en tipus, segons l’àrea de la superfície tractada.

Assignar:

 1. Bikini clàssic amb sucre - treure el pèl a la part interna de la cuixa i al davant, que és visible a la roba interior.
 2. Shugaring profund - deixar una certa quantitat de pèl més a prop dels genitals, tractar l’abdomen inferior, les zones púbiques laterals, el plec intergluteal, les cuixes internes amb massa caramel.
 3. Bikini brasiler amb sucre - implica una depilació completa a la zona íntima.

Característiques de la tecnologia

 1. El millor resultat s’aconsegueix amb la tècnica de desplaçament manual, ja que és més fàcil manejar totes les corbes del cos i els plecs de la pell amb les mans, tot i que també es pot utilitzar la tècnica d’embenat.
 2. És important seleccionar experimentalment el gruix òptim de la capa de caramel. No ha de ser prou fina ni massa gruixuda. Una capa fina no agafarà bé els pèls i es trencarà, una capa gruixuda serà més difícil d’eliminar i el dolor augmentarà.
 3. Sense tractar prèviament la pell amb antisèptics, no inicien el procediment, ja que hi ha un risc elevat d’introduir una infecció que provoqui inflamació, irritació i l’aparició d’acne purulent.
 4. A diferència del mètode de cera, la pasta de caramel s’aplica contra el creixement del cabell, però s’elimina, al contrari, segons el creixement. És a causa d’això que, després d’escalar, és tan rar trobar-se amb pèls encarnats.Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després
 5. La longitud del cabell no ha de ser ni massa llarga ni massa curta: de 4 a 8 mm. Si la longitud és més curta, el procediment s’ha d’ajornar per ara, si és més llarg, es recomana retallar els pèls.
 6. La pasta no s'aplica a tota la superfície a tractar, sinó a zones petites, de manera que és més convenient treballar.
 7. No es recomana passar la pasta per una zona més de tres vegades, ja que es pot ferir la pell. Si només queden uns quants pèls, s’han d’utilitzar pinces.
 8. Si feu el procediment vosaltres mateixos, necessitareu un mirall.
 9. La pasta no es deixa a la pell durant molt de temps. L'àcid cítric pot causar irritació, descamació, i la inflamació.
 10. Després del procediment, heu de seguir acuradament els principis d’higiene, ja que durant els primers dies els bacteris poden penetrar fàcilment a la pell a través de micro-danys.

Anestèsia

addició de sacarosa de l'bikini no és tan dolorós que els analgèsics són obligatoris. A més, el dolorós de l'procediment depèn en gran mesura de les accions de l'mestre.

Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després

Els més precises i nítides els seus moviments són, al menys dolor les experiències de client. No obstant això, si el llindar del dolor és baix, la pell és densa o el cabell és massa espès, val la pena utilitzar medicaments especials.

L'anestèsia es pot realitzar mitjançant mètodes interns i externs. L’anestèsia local es realitza amb lidocaïna o ungüent anestèsic, gels refrigerants.

El medicament s’ha d’aplicar una hora abans del procediment sota la pel·lícula. L’efecte dura uns 40-50 minuts. El mestre tindrà prou temps per al procediment.

També prenen analgèsics en comprimits no esteroides o d’acció combinada, per exemple, Diclofenac, Analgin, Tempalgin, Pentalgin. A partir d’ungüents utilitzeu medicaments Emla, Anestol. Per a un procediment, necessitareu 1 tub d’ungüent.

Pot ser al·lèrgic als analgèsics. A més, tenen contraindicacions, que s’han de consultar abans d’utilitzar-les.

Pros i contres

Sugaring bikini té els següents avantatges:

 • Manca de traumes.
 • Depilació ràpida i d’alta qualitat.
 • Podeu eliminar pèls de només 2 mm de llarg.
 • Poques vegades apareixen pèls encarnats.
 • La composició del procediment no és al·lèrgica.
 • S'elimina l'estrat corni.
 • Després de cada procediment, el cabell es fa més i més fi.
 • El cabell nou no apareix durant molt de temps.
 • Disponibilitat de consumibles: la pasta es pot fer a casa.

Desavantatges:

 • Cal seleccionar la densitat de la pasta en funció del tipus de cabell.

Formació

La preparació del procediment comença uns dies abans de l'esdeveniment:

 1. Es planifica quan el cabell arriba com a mínim a 2 mm, per a una depilació repetida. Si l’esdeveniment se celebra per primera vegada, haureu de fer créixer pèls d’uns 7-8 mm de llargada.
 2. Per evitar la depilació dolorosa, primer heu de fregar la zona de futura depilació. Com a resultat, la capa superior de la pell es suavitzarà, els pèls es trauran amb menys esforç, cosa que significa que hi haurà menys dolor. Això es fa 2 dies abans de l'esdeveniment.Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després
 3. Abans del procediment, en una setmana, els experts no recomanen prendre el sol tant a la platja com al solàrium; el bronzejat provoca irritació després de la depilació. També durant aquest període, no es recomana utilitzar cosmètics que continguin alcohol per cuidar la zona tractada.
 4. Abans del procediment a casa, cal prendre un bany calent: els porus de la pell s’expandiran i la depilació es durà a terme de forma més ràpida i eficient.

Tècniques de desplaçament

Tècnica manual

Aquesta és una tècnica de treball clàssica i consisteix a utilitzar només els dits quan s’aplica i esgarra la barreja. Indicat per a qualsevol tipus de pasta de caramel.

La composició densa s’ha d’escalfar lleugerament al forn microones abans d’aplicar-la. Quan es treballa amb pasta de densitat mitjana, n'hi ha prou amb separar un tros petit de la barreja (de la mida d'una castanya) i pastar-lo amb els dits fins que adquireixi un color daurat opac.Les propietats de la pasta també canviaran: es tornarà més enganxosa.Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després

La pasta s’estira amb els dits contra el creixement del cabell, pressionant el caramel sobre la pell. Al cap d’uns segons, la massa s’adherirà als pèls, s’endurirà una mica i, després, s’arrencarà la pell amb moviments bruscs i bruscos, no alhora tota la zona, sinó en petites parts, sense trencar la cinta de caramel.

Tècnica d’embenat

La tècnica de l’embenat s’assembla més a la depilació amb cera. Aquesta tècnica requereix una pasta de caramel suau. S'ha d'escalfar a 36-38 graus i aplicar-lo a la zona tractada amb una capa fina; és convenient fer-ho mitjançant cassets de rodets o una espàtula.

Després es prem una tira de tela contra el caramel. Després d’haver donat la composició per agafar (no més de 10-15 segons), es trenquen amb un sol moviment. Aquesta tècnica es recomana a persones amb més experiència, no és adequada per a principiants.

Avantatges de la tecnologia d’embenat:

 1. Ajuda a captar pèls més fins.
 2. El procés és més ràpid.
 3. És més convenient treure la composició de llocs difícils d’accedir, on és difícil trobar una posició còmoda de la mà per treure manualment la pasta.

Avanç del procediment

Al saló, el mestre realitza el procediment en l’ordre següent:

 1. La pell es tracta amb un antisèptic.
 2. Espolvoreu amb pols de talc per eliminar qualsevol gra de suor.
 3. A continuació, l’especialista aplica una pasta professional escalfada contra el creixement del cabell a la zona tractada.
 4. Espera uns segons i arrenca la cinta endurida amb un moviment agut.
 5. Després del tractament, neteja la pell de les restes de la barreja de caramel i aplica una crema hidratant.

Els experts aconsellen provar el shugaring per primera vegada en un saló per conèixer visualment la tècnica del procediment i recordar els moviments del mestre.

Què cal per al procediment a casa

Per al procediment de reducció, en primer lloc, cal una pasta de sucre. Podeu comprar una composició ja feta o fer-la vosaltres mateixos. Una pasta densa és la més adequada per a la zona del bikini. Serà més fàcil per als principiants fer-hi front i realitzar el procediment de manera eficient. Però també podeu utilitzar formulacions de densitat mitjana. Tot i això, caldrà una mica d’experiència per treballar amb ells.Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després

A més, es recomana preparar un anestèsic (si es decideix a utilitzar-lo), una espàtula shugaring (també opcional), un antisèptic, talc, una crema antiinflamatòria, per exemple, amb pantenol.

Com fer pasta de sucre

Si prepareu una pasta per arrossegar a casa, el procediment serà bastant econòmic, perquè els productes disponibles s’utilitzen per cuinar: suc de llimona, sucre. A més, la pasta casolana definitivament no contindrà conservants, ingredients no naturals ni ingredients a base d’herbes que puguin causar al·lèrgies o irritacions.

Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després
Nombrosos materials fotogràfics i de vídeo us ajudaran a elaborar la vostra pròpia pasta i a dur a terme el sucre, incloent-hi un bikini profund

Receptes:

 1. Per preparar una pasta per a diversos procediments alhora, hauríeu d’utilitzar la recepta següent. Agafeu 1 kg de sucre granulat (si es vol utilitzar sucre refinat), aboqueu-lo en una cassola o bol metàl·lic, afegiu-hi 8 cullerades. aigua i 7 cullerades. suc de llimona. Col·loqueu a l’estufa a foc mitjà. Remeneu fins que el sucre estigui completament dissolt, en un termini de 2-3 minuts. A continuació, es redueix el foc al mínim i, tapant la paella amb una tapa, coeu-ho durant uns 10 minuts més. La barreja s’ha de revisar periòdicament per evitar la cocció excessiva. Ho comproven així: deixeu caure una gota de caramel a l’aigua, si no es dissol a l’aigua i manté la seva forma, la pasta estarà llesta. La pasta acabada hauria de ser daurada. És important abocar immediatament la barreja en un altre plat, en cas contrari, arribarà un parell de minuts en una cassola calenta i pot estar massa cuita. La composició acabada s’emmagatzema a la nevera i s’escalfa lleugerament al microones abans d’utilitzar-la.
 2. Per a un sol ús, es requereixen 10 cullerades. Sàhara. Barregeu el sucre amb 2 cullerades. aigua i esprémer el suc de 1/3 de llimona.Prepareu-ho de la mateixa manera que a la recepta anterior.

És important "agafar" el moment en què la pasta està a punt, perquè la pasta poc cuita no serà prou elàstica i líquida, cosa que no permetrà utilitzar-la per a la depilació, i la composició digerida, al contrari, perdrà elasticitat i no s’adherirà bé al cabell.

Es recomana provar la recepta amb una petita quantitat d'ingredients, especialment la primera vegada. La composició només es pot preparar a granel quan es té clar com determinar la preparació de la barreja.

Pasta ensucrat preparada per utilitzar

No tothom pot cuinar pasta tot sol. I algunes persones prefereixen utilitzar formulacions ja preparades perquè podeu triar la consistència de pasta desitjada. Es recomana que us familiaritzeu amb la composició del producte abans de comprar. No ha de contenir lletres, colorants ni sabors en "E".Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després

A partir d’uns ingredients addicionals, la pasta pot incloure mel, olis essencials i extractes de plantes. La pasta preparada es produeix tant en pots petits, per exemple, 200, 400 g, com en envasos grans d’1,5-3 kg. Però per a ús domèstic, n’hi haurà prou amb un petit paquet d’uns 1 kg. Això té en compte el tractament de totes les àrees problemàtiques.

La pasta es consumeix amb moderació i dura molt de temps. Es fa servir una peça de pasta diverses vegades durant el procediment. Per exemple, podeu tractar un braç o una cama amb un tros de pasta.

Els experts recomanen comprar pasta d'aquests fabricants:

 • Glòria;
 • Cannaan;
 • Dolce Vita;
 • Riviere Sucre.

Realització del tràmit a casa

Seqüència:

 1. Cal netejar la zona de tractament amb un desinfectant abans d’iniciar el procediment.
 2. Després s’ha d’escampar amb talc.
 3. Al mateix temps, la pell ha d’estar absolutament seca.
 4. Es recomana començar el processament des de la zona púbica.
 5. Prengui una posició còmoda. Per exemple, el procediment es pot dur a terme de peu o en posat de granota.
 6. La pasta s’estén contra el creixement del cabell i s’elimina segons el creixement.
 7. Després de l'aplicació, haureu d'esperar uns segons, però no durant molt de temps. A causa del contacte prolongat amb la pell, la pasta s’escalfa i es torna més líquida.Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després
 8. En arrencar la pasta, estireu la pell amb l’altra mà per augmentar l’eficàcia del tractament.
 9. Si s’utilitza una tècnica manual, la pell es tracta en zones petites.
 10. La pasta s'aplica a la mateixa zona no més de 3 vegades.

Cura profunda per ensucrar el bikini

Es recomanen les següents activitats:

 1. Després de la reducció del risc, pot aparèixer una lleugera vermellor, que no té res a veure amb la inflamació, sinó que és una reacció fisiològica del cos. El vermell desapareix per si sol en poques hores. El procés inflamatori, si bé es manifesta, es tracta amb clorhexidina o un altre agent amb propietats antibacterianes, per exemple, peròxid d’hidrogen, Solcoseril. Podeu netejar la pell amb tintura de camamilla.
 2. Després d’haver arrasat, no es recomana mullar la zona tractada el primer dia i s’ha de protegir de l’estrès mecànic durant 4-5 dies. Per exemple, no fregueu la zona amb un drap o apliqueu-ne un. Això lesiona la pell i els microbis patògens poden penetrar a la pell a través de microdanys.
 3. Els experts desaconsellen visitar banys, saunes, piscines durant 2-3 dies.
 4. Cal evitar els salons de bronzejat i les platges.
 5. Els primers dies s’ha de portar roba interior de cotó per no provocar irritacions a la pell.

Complicacions

Malgrat totes les precaucions, seguint les instruccions i recomanacions després de la reducció del risc, encara poden haver-hi complicacions, tot i que són molt rares.

Entre ells:

 1. Pèl encarnat... Aquesta complicació apareix després de descarregar si no es segueix la tècnica del procediment, especialment quan es confon la direcció de la depilació: s’ha d’eliminar segons el creixement. A més, la predisposició hereditària és un factor de risc. Per evitar pèls encarnats, cal comprovar la correcció del procediment.Al cap de 3-4 dies després del procediment, apareixen els pèls encarnats pel fet que no s’han tret de l’arrel. Si els pèls són prims i delicats, cal que utilitzeu un fregall amb més freqüència.Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després
 2. Herpes. Per a alguns, la reducció del risc provoca erupcions herpètiques, ja que després del procediment disminueix la immunitat local de la pell, cosa que provoca una erupció.
 3. L’acne... Apareix si els conductes de les glàndules sebàcies estan coberts de pell. Pot aparèixer en una quantitat única o com una erupció.
 4. Abrasions i hematomes. El motiu de la seva aparició rau en l’incompliment de la tècnica del procediment: tensió cutània insuficient mentre s’elimina la pasta de caramel.

Amb quina freqüència s’ha de fer el bikini

Després de 1-2 procediments de reducció, els cabells tornaran a créixer més ràpidament que després dels procediments posteriors. De mitjana, el procés trigarà de 10 a 14 dies, després dels quals caldrà repetir el procediment. Però més endavant els cabells es tornaran més prims i el procediment es podrà dur a terme al cap d’unes 3 setmanes o fins i tot un cop al mes.

Contraindicacions

Malgrat tots els avantatges de shugaring, està contraindicat per a:

 • varius;
 • diabetis mellitus (el sucre s’absorbeix a través de la pell a la sang);
 • al·lèrgies als components de la barreja;
 • malalties de la pell;
 • danys a la pell;Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després
 • oncologia;
 • penjades de lunars a la zona de tractament;
 • candidiasi;
 • embaràs.

Es pot passar durant dies crítics

El període de la menstruació no és una contraindicació per a la transició. L’únic que s’ha de fer és comunicar-ho al mestre i fer servir un tampó. El llindar del dolor pot ser inestable durant la menstruació. Normalment, al principi de la menstruació, disminueix i cap al final dels dies crítics augmenta. Tot i això, s’ha de verificar empíricament.

Sucre durant l’embaràs

Els professionals no recomanen la depilació de sucre durant l'embaràs, ja que el dolor durant el procediment pot provocar un augment del to uterí i un avortament involuntari.Bikini sucre profund, clàssic. Vídeo sobre com fer-ho a casa per a la zona íntima. Fotos abans i després

Els experts només permeten realitzar el procediment en alguns casos:

 1. Si no es diagnostiquen complicacions durant l’embaràs, en particular, augment del to.
 2. Si els cabells de la zona del bikini són prims i delicats, gràcies als procediments de reducció de pesos realitzats prèviament.
 3. Si el mestre té experiència i és capaç de dur a terme el procediment amb la màxima precisió possible.

No cal que aneu al saló per ensucrar la zona del bikini. El procediment es pot realitzar a casa, fins i tot preparant la composició vosaltres mateixos. És la comoditat i l’accessibilitat del procediment el que el va fer tan popular entre les dones.

Vídeo de sucre en bikini profund

Vídeo bikini sugaring: pros i contres

Com fer un bikini profund:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Valentina I., de 34 anys

  Després de llançar-me, no tinc irritació i la pell és més neta. És cert que cal adaptar-se; no funciona de seguida.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell