Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Sati Casanova - cantant brillant, va absorbir la cultura circassiana amb llet materna i es va esforçar per transmetre als seus fans la bellesa dels antics motius populars orientals i caucàsics.

Després d’haver començat la seva carrera en solitari com a membre de la Star Factory, la bella cantant va poder convertir-se en l’estrella líder del món de l’espectacle rus, propietària de molts premis i l’heroïna nacional de la República Kabardino-Balcànica, a més de ser una benvinguda participant en sessions fotogràfiques calentes que invariablement trenquen el cor dels homes.

Informació biogràfica: infància, activitat professional

Sati Casanova (la foto del cantant es mostra a continuació a l'article) va néixer a principis d'octubre de 1982 en el si d'una família tradicional de Kabardino-Balkaria. A més de Satania, els pares del futur cantant tenien tres filles més, a les quals la nena cuidava diligentment, ajudant la seva mare.

Fins als 12 anys, Satanei va estudiar a una escola del poble i després es va traslladar amb els seus pares a Nalchik, on va ingressar a una escola de música especialitzada en art vocal i, després d’acabar el 9è curs, va deixar l’escola secundària per a l’escola nacional d’art i cultura de Kabardino. Balkaria, a la facultat de "vocal acadèmic".

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Combinant amb èxit la seva vida creativa amb els seus estudis, la jove Sati donava concerts constantment i, com a feina a temps parcial, va escollir la posició de cantant de restaurant, cosa que va provocar la ràbia del seu pare.

Després d'haver decidit provar-se al gran escenari del tercer any de l'Acadèmia, la noia va anar a Moscou, on va passar al patrocini de l'expresident de Kabardino-Balkaria, així com de l'empresari Arsen Kanokov.

A proposta del seu compatriota, Sati es va convertir en estudiant de la "Gnessin Academy", que, malauradament, no va poder acabar a causa de la intensa feina de gira.

Durant els seus estudis, Satanei va guanyar diners amb èxit a l’espectacle musical "Voyage of Dreams", actuant en un casino i aportant al jove cantant un petit salari, cosa que li permetia pagar un apartament de lloguer i, d'alguna manera, complir amb els dos caps de setmana.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal
A la foto - Sati Kazanova al grup "Factory"

El 2002, Sati es va convertir en una de les participants a la "Star Factory", a la final de la qual, juntament amb Sasha Savelyeva i Irina Toneva, va formar el grup "Factory" sota el lideratge d'Igor Matvienko. El trio femení va guanyar popularitat ràpidament, i les cançons "Rybka" i "About Love" es van convertir en autèntics èxits juvenils.

Un èxit de treball amb la "Fàbrica" ​​va evitar que Sati obtingués un diploma d'educació superior i el 2006 la nena va decidir corregir aquesta deficiència convertint-se en estudiant de la Universitat del Teatre de Moscou, que aquesta vegada va graduar brillantment com a graduada de la facultat de "art popular".

El 2010, la noia va decidir pensar en una carrera en solitari. Després de donar a la Fabrika uns vuit anys, Sati va decidir deixar el projecte i amb l'ajut d'Igor Matvienko va presentar el seu primer senzill en solitari, Seven Eighths.

Posteriorment, publicant anualment una nova composició, el cantant interpretava:

 • amb Buenos Aires;
 • amb el "Otherworldly";
 • amb "Sensació de lleugeresa";
 • amb "Fool";
 • amb "Creurem en els miracles";
 • amb "Adéu";
 • amb "La meva felicitat dorm";

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

La composició "Fins a l'alba" interpretada per Casanova i Arseny Toderash va ser guardonada amb 2 Gramòfons d'Or. Un altre premi va ser atorgat al cantant per la composició "Joy Greetings" interpretada per un duet amb Rinat Karimov.

A més de la seva carrera de cant en solitari, la bellesa de Kabardino-Balkaria es va convertir en:

 • participant de "Ice and Fire", havent guanyat la medalla de bronze del projecte de gel juntament amb Roman Kostomarov;
 • soci d'Anton Makarsky, en representació dels participants a El fantasma de l'òpera;
 • participant de "One to One" i "Live Sound" i "Empire of Illusion of the Safronov Brothers".

La cantant també es va provar com a propietària del negoci de restauració, obrint una institució "Kilim", especialitzada en la preparació de plats nacionals orientals.

El 2017, Sati va presentar la cançó "Jo robaré", interpretada juntament amb el raper MC Doni, i després la cançó "Mamà", on va protagonitzar amb el seu marit i la seva mare.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

El següent projecte de la cantant va ser Sati Ethnica, un espectacle de música ètnica, on Casanova, de gira per tot el món, va presentar motius populars Composicions russes, caucàsiques i orientals, elaborades amb processos de moda.

Sota la direcció de Stas Namin, també es va celebrar l’espectacle musical i visual del cantant, entrades a les quals els fans rebien no només a taquilla, sinó també quan es reciclaven productes de plàstic i paper de rebuig. El projecte formava part de les activitats benèfiques del cantant en el marc de la campanya "Art per al bé de l'ecologia".

A més d’enregistrar noves cançons, la defensora del ioga Casanova també va organitzar la seva pròpia classe magistral sobre l’art de l’enregistrament de so antic, que ajuda a restaurar el cos amb l’ajut de sons musicals.

Vida personal

La cantant sempre ha estat envoltada per una gran quantitat de fans, que han rebut la condició de noia que pot conquistar els homes amb una sola mirada.

El 2012, el cantant es va reunir amb Andrei Kobzon, que va ser substituït un any després per l’empresari Artur Shachnev. Els joves estaven junts constantment i a la premsa parlaven del proper casament, però la mateixa Sati no tenia pressa amb el compromís.

El pare de la noia, parlant de Xetxnev, va assenyalar que la seva filla, pel que sembla, no està del tot segura de la triada, sinó hauria portat el nuvi fa molt temps per conèixer els seus parents a Nalchik i, un any després, la cantant va confirmar les paraules dels seus pares separant-se d'Arthur.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

El nou amant de la cantant era Roman Emelyanov, productor de Ràdio Rusa, i llavors va sorgir un escàndol a la vida de Satanei relacionat amb la relació romàntica entre el cantant i Timur Kulibayev.

El gendre de Nursultan Nazarbayev era conegut pels seus amors, però, segons Casanova, ella no anava a treure el seu amant de la família i es va trencar amb l’home tan bon punt es va assabentar que tenia fills d’una nova passió.

El 2016 va aparèixer a la premsa informació sobre la relació de Sati amb l’empresari Alexander Sheinkman. La parella ja estava en plena preparació per al casament, però de sobte el compromís es va trastocar i el 2017 Casanova finalment es va casar, però amb l’italià Stefano Tiozzo.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

La cerimònia del casament, malgrat les arrels europees del nuvi, es va celebrar en les tradicions caucàsiques, i després es va organitzar una celebració a Itàlia i el registre solemne del matrimoni a l’oficina de registre de Moscou. La parella va decidir viure a 2 països, passant diversos mesos a la terra natal de Stefano i després traslladant-se a Moscou.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Quan la premsa li va preguntar què va atreure exactament la cantant a la seva dona, la feliç Casanova va respondre que sempre havia somiat amb trobar un home semblant al seu pare i, finalment, el seu estimat somni es va fer realitat.

A causa del tancament de les fronteres causat per l’epidèmia de coronavirus, el 2020 la cantant estava lluny de la seva estimada i estava molt preocupada perquè no pogués reunir-se amb el seu marit. Casanova es deia a si mateixa i al seu marit els nous "Romeu i Julieta", i era molt comprensiu amb els amants que tenien problemes similars a causa de l'aïllament forçós.

Reconeixement i èxit

Sati Kazanova, que ha treballat com a membre del grup Fabrika durant més de 8 anys i després va llançar uns 20 senzills en solitari, és l’artista honorat de les repúbliques d’Ingúixia, Adigea i Kabardino-Balkaria.

A més, també és:

 • 5 vegades propietari del Golden Gramophone;
 • guardonat amb el premi "Stopudovy Hit";
 • Cantant de l'any 2010 i cantant més elegant, segons el premi MUZ TV;
 • guanyador del concurs "Soundtrack", "Moda topical" i "Fashion TV".

Figura i dades externes

Sati Casanova (es poden trobar fotos de cantants calents a les revistes Maxim i Playboy): bellesa de pèl negre, amb un lleuger sabor oriental, coneguda no només pels seus èxits brillants, sinó també per la seva capacitat per conquerir gairebé qualsevol home d'un cop d'ull.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personalParàmetres de forma:

Creixement166 cm
Pes52 kg
Bust-cintura-malucs76-63-85
Mida del bust75A
Volum mamari1
Mida de la sabata37
Mida de la roba42-44
Color de cabellEl negre
Color d'ullsEl negre
Tipus d'aspecteEuropeu
NacionalitatRus

Treballant amb el grup Fabrika, Sati va preferir vestits brillants, atrevits i no reveladors, i després d’haver triat a favor d’una carrera en solitari, també va canviar el seu estil, convertint-se en una fan de les coses elegants i lleugeres amb un lleuger toc de brillantor.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personalSati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Sati assenyala que al llarg dels anys a l’escenari va experimentar moltes vegades amb la imatge, però al mateix temps sempre va intentar mantenir-se el més femenina possible. Segons el cantant, l'elecció d'un vestit depèn en gran mesura de l'estat d'ànim i de l'equilibri emocional de la dona, i la presència de problemes mentals es nota fins i tot en el vestit més luxós.

Actitud envers el plàstic

Sati Casanova (les fotos de cantants calents es van convertir en un adorn de la sessió fotogràfica d’aigua Dia Voda, on l’estrella va aparèixer en companyia de Ravshana Kurkova i Daria Moroz) té una actitud negativa envers el plàstic, preferint treballar de forma independent la cara i la figura.

En una entrevista a la revista Domashny Ochag, la cantant va parlar sobre la seva amiga que va decidir fer un lifting per corregir ràpidament els canvis relacionats amb l'edat. Segons Sati, va intentar dissuadir la seva amiga i va assenyalar que hauria de pagar qualsevol intervenció quirúrgica.

La mateixa Sati envellirà molt bé i creu que les arrugues no signifiquen en absolut la vellesa. L’estrella prefereix un rejoveniment no quirúrgic, així com exercicis que puguin corregir els contorns facials.

Els aficionats i especialistes en cirurgia plàstica dubten de la veracitat de les paraules del cantant, tot assenyalant que Satie té almenys una rinoplàstia amagada acuradament pel seu compte.i, durant l'últim any, el cantant s'ha interessat molt per les injeccions de toxina botulínica dissenyades per amagar els canvis relacionats amb l'edat.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Els fans estan segurs que la pell tensa de la naturalesa del cantant és el resultat de la passió de Stefano pels procediments de rejoveniment destinats a preservar un matrimoni, en què darrerament s’ha notat un refredament notable.

Com mantenir la forma física i l’aspecte

Sati Casanova (poques fotos de belleses de pèl fosc i calentes poques vegades apareixen a Instagram, que compta amb uns 10 mil aficionats) cuida amb cura el seu rostre i el seu cos, preferint el treball diari a l’efecte ràpid de la cirurgia plàstica.

Cura de la cara i el cos

La cantant prefereix un facial japonès de diverses capes, format per locions d’herbes bifàsiques i emulsions d’oli. Sati té una gran col·lecció de productes de cura de la pell japonesos subministrats pel seu amic distribuïdor.

Per netejar-se la cara, Casanova va escollir una loció d’herbes bifàsica "Floran", que no lesiona la pell, així com una emulsió d’oli Shu Uemura.

El principi principal d’autocura del cantant és la capa, que consisteix en l’aplicació gradual de cosmètics a la cara, el coll i l’escot, des d’una textura més clara fins a una densa. Aquesta tècnica permet absorbir millor els fàrmacs i té cura dels teixits.

El ritual Mati Sati és una aplicació seqüencial de loció sèrica, base, emulsió, llet, oli per a taques envellides i diverses cremes, amb els moviments de conducció de les puntes dels dits, en només 7 capes.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Al vespre, la pell es neteja bé, primer amb aigua i després amb productes derivats de l’oli que tracten la zona dels ulls. Després d'això, Sati torna a aplicar 7 capes, però ja productes per a la cura del vespre.

Tenint cura de la seva cara, la cantant mai no s’oblida del coll i l’escot, i totes les manipulacions es duen a terme només de bon humor, tot assenyalant que no s’ha d’aplicar ni una crema eficaç molt cara i, al mateix temps, jurar per telèfon.

La tècnica d’automassatge de la cara, que actua sobre la fàscia muscular, ajuda a entrar ràpidament en la forma de Casanova. La cantant assenyala que va tenir la gran sort de conèixer els desenvolupadors d’aquest programa, que li van ensenyar a cuidar la seva cara.

Sati anomena un bany el seu ritual de bellesa preferit: la sosa, la sal o l’ozó, que l’ajuda a relaxar-se i rejovenir-se ràpidament.... La cantant llença un paquet de refresc, olis essencials o ozonitza l’aigua a aigua molt calenta i, a continuació, s’aplica una massa a la cara i engega bastons d’encens i música relaxant al bany.

Casanova intenta prendre aquest bany durant almenys 10-15 minuts, però és aquest període de temps el que té un efecte curatiu i rejovenidor sobre el cos.

Després del bany, a la cantant li agrada seure davant del mirall, enfosquint els llums i la música, i massar-se la cara al vapor amb massatges de quars que ajuden a tonificar i rejovenir la pell.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

En cosmètica decorativa, la cantant intenta canviar de producte constantment, però fa molts anys que utilitza la fundació Guerlain i un pinzell kabuki. L’amor d’un altre cantant és la paleta de ressaltadors Dior.

Menjar

En les seves entrevistes, la cantant va admetre que de petita va intentar baixar de pes constantment i va assetjar el seu cos amb dietes. Als set anys, la seva petita Sati va ser punxada dolorosament per la seva germana, que va donar a entendre que tenia una panxa, i després les paraules d’un noi que li agradava a l’institut, que va notar que Casanova s’havia recuperat molt, van influir en la seva autoestima.

Sati, que va sobreviure, pesava 56 kg, es va torturar tot l’estiu amb una dieta de cogombres i pomes, que li va fer grunyir l’estómac violentament. Va perdre pes, i després ho va fer la cantant. El noi també va prestar atenció, però aviat es va cansar de Casanova.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

La següent etapa de la pèrdua de pes del cantant va ser la ingesta de pastilles tailandeses, a partir de les quals l'estrella es va omplir de sobte d'energia, literalment, es va fondre davant dels nostres ulls. El desè dia de prendre les pastilles, Sati va comprovar que no podia dormir i que estava molt deshidratada.

Espantada, l'estrella va deixar d'utilitzar pastilles per a la dieta, que, segons va resultar, inclouen substàncies psicotròpiques.

En estar constantment de gira, Casanova rosegava la majoria de patates fregides i, segons ella, el cos feia front a menjar ferralla i falta de son constant, però un dia la cantant es va adonar que vivia completament equivocada.

El 2005, la nena va començar el ioga i, amb ella, es va interessar per l'Ayurveda i va començar a complir les regles nutricionals que s'hi descriuen. Durant l'any següent, el cantant va retirar la carn de la dieta i només va deixar una mica de peix, ous i marisc dels aliments prohibits.

Els cereals i els cereals, així com els llegums, rics en proteïnes vegetals, van començar a constituir la base de la dieta constant de Sati.La cantant també adora la llet, considerant-la una provocació d’amor i tendresa, que una vaca transmet al vedell.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

A la Sati li agraden molt les verdures i les fruites, però intenta seleccionar-les segons la temporada. A l’estiu, la nena menja fruita fresca i, a l’hivern i a la primavera, prefereix els fruits secs que han absorbit els rajos del sol.

La cantant sempre comença cada menjar amb gratitud al cel, pel seu pa de cada dia, omplint així el menjar amb energia positiva. El cantant també passa dies de dejuni, intentant fer-ho a la lluna minvant.

Esport

Anteriorment, Sati feia exercicis de ioga i matí, dedicant uns 10 minuts a entrenar. cada dia, però recentment em vaig adonar que m’he de carregar més seriosament.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personalLa cantant alterna l’equitació amb exercicis amb peses de diferents pesos, construïdes sobre postures estadístiques, i després de l’entrenament es fa una dutxa de gel, de la qual fa 5 anys, segons les seves pròpies paraules, hauria corregut amb un crit de terror.

Sessió de fotos

Les fotos calentes de Sati Kazanova van aparèixer a les revistes immediatament després de la fundació del grup Fabrika... Belleses brillants, atrevides i increïblement sexy van participar en una sessió de fotos de la revista Penguin del 2003, on van protagonitzar roba interior eròtica, mentre que l'atenció principal de la tripulació es va centrar en la bellesa exòtica de Casanova.

El 2005, Sati, que ja havia començat una carrera en solitari, va aparèixer al número de novembre de Maxim, canviant tres opcions de bikini sexy durant el rodatge.... Per obtenir el tret més efectiu, el cantant fins i tot va posar en topless, fent que els fans només gemegessin de delit.

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Sati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personalSati Casanova. Fotos calentes, abans i després de la cirurgia plàstica, Maxim, biografia, vida personal

Tot i que la popular revista masculina és molt aficionada a Sati, aquesta sessió de fotos ha estat l'única. More Maxim no va poder atreure el cantant al rodatge, tot i que incloure anualment a la "llista de les 1000 dones més sexy de Rússia".

La cantant va crear una imatge atrevida i entremaliada per a la revista Moulin Rouge, protagonitzada per les seves mans en topless i només cobrint lleugerament el pit amb les mans. Per a la revista Playboy, Sati va protagonitzar un estil de nina de caramel, encarnant la imatge d’una nina Barbie, combinada amb les heroïnes de Sailormoon, vestida amb una roba interior atractiva i una perruca blanca com la neu.

Sati Casanova és una popular cantant russa que va començar la seva carrera com a membre del grup Fabrika i la guanyadora de la primera temporada de Star Factory. La bellesa de cabells foscos fa amb èxit la seva carrera en solitari, predica ioga i Ayurveda i també conquista els fans amb el seu aspecte brillant i exòtic. convertint-se en una autèntica decoració de sessions fotogràfiques calentes.

Vídeo sobre el tema: Sati Casanova i els seus millors clips

Els millors clips de Sati Kazanova:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell