Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

El públic va conèixer l’actriu Polina Maximova després del seu brillant paper a la sèrie de televisió "Deffchonki". En primer lloc, la nena crida l'atenció. atractiu aspecte espectacular... L’actriu escalfa interès per ella amb fotos calentes. L’estrella ja ha tingut moltes sessions fotogràfiques d’aquest tipus.

Biografia de Polina Maximova

Avui Polina és una actriu famosa a Rússia... Els familiars de la noia assenyalen que està destinada a anar en aquesta direcció. Al cap i a la fi, Maximova té una família creativa.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Tant la mare com el pare i l’avi també són actors. És cert que no van aconseguir el mateix èxit que Polina. El pare de la nena va poder aconseguir feina i treballar durant un temps al teatre. Però, en el futur, encara havia de buscar altres maneres de guanyar-se la vida per a la família.

La mare de Polina es va graduar d'una universitat de teatre, però va aconseguir provar-se en la professió només per un curt període de temps. Poc després dels exàmens finals, va donar a llum una futura estrella i va decidir dedicar-se completament a la maternitat.

No va ser fàcil per a una jove família creativa durant la perestroika. El meu pare va haver d’oblidar-se del seu teatre favorit i dedicar-se als negocis per alimentar els seus parents.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

La dona va començar a ajudar-lo en tot. Els actors sense èxit van tenir literalment qualsevol feina. Però, al mateix temps, van trobar temps per treballar amb la petita Polina. El bebè va ser traslladat a diversos cercles i museus lliures. Estava segura de llegir els contes de fades durant la nit.

A finals dels anys 90, la mare de Polina va aconseguir tornar als escenaris. Va aconseguir feina al teatre i sovint s’emportava la seva filla. Aleshores, la jove Maksimova va començar a somiar amb un futur actoral. Primer, la noia va assistir a un club de teatre i després va entrar a una escola professional.

Els pares sabien quines dificultats hauria d’afrontar Polina en el camí cap a l’èxit, així que al principi es van oposar a la seva elecció. Però quan la noia va aprovar brillantment les proves d’accés per primera vegada, el seu pare va canviar d’opinió. Estava molt orgullós de l’hereva.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Després de la universitat també hi havia una universitat. Fins i tot durant els seus estudis, els directors van començar a notar Polina. Fins i tot llavors, va rebre per primera vegada una invitació per aparèixer a la sèrie. La noia va tenir un petit paper a "Porta't amb tu". Maksimova es va mostrar excel·lentment, després de la qual cosa, una rere l’altra, va començar a rebre noves ofertes de feina.

Vida personal

Polina Maksimova, les fotografies de la qual fan tornar bojos els homes, sempre ha estat capaç d’atraure l’atenció de representants del sexe oposat. Des de l’escola ha estat popular entre els nois. L’aspecte brillant la va ajudar i va ser recordada pel públic.

Des de la infància, la mateixa noia es considerava un aneguet lleig. Maksimova admet que va aprendre a presentar-se correctament després que la popularitat la vingués. En molts aspectes, va estar influenciada pel paper de la bellesa Leli de "Deffchonok".

La noia no diu res del seu amor adolescent. L'actriu admet que, a causa dels seus propis complexos, va tenir dificultats per establir comunicacions amb el sexe oposat.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Una vegada, una professora va suggerir que els nois de la seva classe escollissin la noia més bella per a un ball lent i que es fessin línies senceres per Maksimova. Malgrat això, a la futura estrella li costava creure en el seu propi atractiu.

La primera novel·la de gran perfil de Polina va començar ja en el moment en què estava construint activament una carrera d’actor.... En el càsting d'una de les sèries, la noia va conèixer un membre de "House-2".El brutal conqueridor del cor de les dones Alexei Samsonov va cridar immediatament l’atenció sobre Maksimova. Junts, els joves començaven a aparèixer sovint en esdeveniments socials.

Es van agafar tendrament de la mà i van confessar la seva simpatia mútua als periodistes. La Polina i l’Alexei es deien una parella molt bonica. És cert que aviat es va saber sobre la separació dels amants. Una mica més tard, Maksimova va admetre que no tenien cap relació real. I els petons de la càmera van resultar ser només relacions públiques.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

L'actriu tenia sentiments reals per l'atleta Nikita Lobintsev. Polina no amaga que es va enamorar literalment del medallista olímpic a primera vista. Res va interferir en la relació de la parella. Tot i que a la seva vida van sorgir diverses barreres als sentiments.

La principal és la distància. Tot el rodatge de Maximova va tenir lloc a Rússia. I el seu amant treballava als Estats Units. Però tan bon punt els joves tenien almenys un dia lliure, definitivament ho passaven junts.

Amb el pas del temps, van començar a aparèixer rumors a la premsa sobre la separació de l'actriu i l'atleta. Però ni Polina ni Nikita no els van confirmar i ni tan sols els van comentar. Quan de sobte van aparèixer a la xarxa les fotos de Lobintsev amb una altra noia, els fans es van sorprendre i van començar a parlar de la traïció de l'atleta a la bella rossa.

Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes
Foto de Polina Maximova amb Nikita Lyubintsev

Llavors Maksimova va haver de fer una entrevista franca, en què va dir que les relacions amb Nikita havien esquerdat durant molt de temps.

Durant un temps, l’actriu va estar sola. Però el 2015 es va parlar de la seva relació amb Alexei Vorobyov. Al principi, els fans d’ambdues estrelles van veure les controvertides fotos de la parella. I després Maksimova va aparèixer al vídeo del cantant de la cançó "Crazy".

Aquest vídeo, en què els joves es comportaven com una parella d’enamorats, va batre nombrosos rècords de visualització. Tots dos van retratar l’amor al vídeo de manera tan realista que va ser impossible no creure’ls. Com a resultat, Vorobyov es va convertir en el personatge principal de The Bachelor i Maksimova va dir que el seu cor era absolutament lliure.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Avui dia Polina es publica cada cop més amb el seu company Yegor Koreshkov. Durant algun temps, la parella va amagar la seva relació, però recentment ja han aparegut amb valentia junts en esdeveniments socials. Recentment, els fans fins i tot han notat els mateixos anells a les mans de la parella. Encara no se sap si els joves es van casar realment o si es tracta només de joies simbòliques.

La carrera de Polina Maximova

Polina Maksimova, fotografies molt populars de les quals va augmentar la seva popularitat, va començar a aparèixer mentre encara estudiava a la universitat... Com es va assenyalar anteriorment, després del primer èxit, va començar a rebre moltes ofertes de feina.

La mateixa actriu està segura que els consells de la seva mare l'han ajudat: intenta reproduir fins i tot els episodis menors més petits amb la màxima sinceritat i talent possible. En el futur, Maksimova va assenyalar que el més important és ser honest amb el públic. Ella sempre va seguir aquesta regla.

Durant un temps, Pauline va obtenir exclusivament personatges menors. Però la noia no estava molt molesta. Estava segura que definitivament tindria èxit en el futur.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

La taula us ajudarà a conèixer els primers papers d'una noia:

Pel·lículesFuncions
Ales d'àngelIrina
SeguimentAngèlica
Dos AntonOlya
Convidat nocturnLera

El treball de diploma de la futura estrella va ser el paper principal de l'obra "Dot". La nena va somiar amb ella des de la infantesa. Més tard, Maksimova va aparèixer repetidament a l’escenari. Per exemple, en una obra basada en una obra de Claude Magnier. La mateixa noia assenyala que li encanten igualment l’etapa teatral i el rodatge en pel·lícules. Li agradaria combinar constantment aquestes 2 direccions.

Després de graduar-se, Polina va començar a guanyar fama a poc a poc. Per començar, va obtenir el paper principal a la pel·lícula "The Last Cordon". La noia encara constata que aquesta sèrie s'ha convertit en un símbol i un símbol per a ella. Després de Maksimova, van començar a arribar ofertes de treball serioses més interessants.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Després del melodrama "The Night Guest", molt apreciat pel públic, la rossa va aconseguir el paper de Lelia Rzhevskaya a la comèdia de la sèrie TNT. Treballar a Deffchonki la va fer molt popular. La noia té milers de fans a tota Rússia. Al principi, l’actriu estava molt preocupada. Tenia por de les comparacions amb el seu paper amb altres adorables sèries rosses.

Per exemple, Masha o Allochka d’Univer. Al principi, les noies eren realment comparades. Però Maximova va aconseguir que la seva Lelia fos única. El personatge va resultar ser veritablement encantador, irresistible i va fer que molts espectadors s’enamoressin d’ell.

Polina no amaga que l'heroïna li va ensenyar molt. Després d’haver interpretat a la fashionista Lelya, la noia va començar a vestir-se més brillant i femenina, a tenir més cura d’ella mateixa, a fer maquillatge i estilisme. Anteriorment, l'actriu semblava molt més senzilla en la vida quotidiana. A més, la mateixa Maksimova, fent servir el seu personatge com a exemple, es va tornar menys irascible en la vida ordinària. Sobretot en una relació amb un home estimat.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Polina sempre s’ofèn quan se l’anomena actriu “de sèrie”. Al cap i a la fi, la noia va aconseguir treballar amb famosos directors amb talent en llargmetratges. Per exemple, era la pel·lícula "8 dates noves". A la nena li va agradar tant la nova experiència que el mateix any va protagonitzar 4 pel·lícules més, 2 de les quals eren "Breakfast at Daddy's" i "Bet on Love".

La noia va aconseguir provar-se fins i tot com a presentadora. Polina ha treballat en el projecte "Tal pel·lícula". És cert que aquesta experiència la va impressionar menys.

El públic també va recordar el paper de Maksimova a la pel·lícula "Recordo, no recordo". Aquí va conèixer i va col·laborar amb Natalya Medvedeva, Konstantin Kryukov i altres joves actors amb talent. Un dels papers principals va ser per Polina a la pel·lícula "Not They". Durant tot aquest temps, la noia no va deixar la feina a les noves temporades de "Deffchonok".

Maximova continua actuant activament avui. Un dels seus darrers treballs és el seu paper a la pel·lícula "257 Reasons to Live".

Aparició d’estrella

Polina Maksimova és anomenada una de les actrius russes més boniques.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

La noia té una figura magnífica, cosa que confirmen les seves nombroses fotos calentes:

  • L’alçada de Polina és de 173 cm
  • Pes: aproximadament 58 kg.
  • Paràmetres rossos: 81 per 63 per 90 cm.
  • Mida del pit: segon.

Una noia no té problemes amb la seva figura. És naturalment prima. L’actriu té els cabells rossos i els ulls blaus, cosa que afegeix el seu encant.

Maksimova es fa dir "rossa fins a l'os" i assenyala que està preparada per canviar aquest color de cabell només per un paper prometedor. A la nena li agradava sovint provar diverses perruques i es va adonar que altres tons de rínxols i pentinats no li agradaven gens. El seu estil preferit són els rínxols llargs i fluixos. Al mateix temps, Polina intenta que les puntes del cabell siguin més clares i les arrels més fosques.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Al llarg de la seva vida, Maksimova poques vegades va canviar el seu pentinat, però hi va haver algunes excepcions:

  • Pel bé de filmar a "Deffchonki", la noia tenia els cabells estirats.
  • El 2018, la Polina va haver de canviar els seus propis gustos i tallar-se els cabells "com un noi". Això es va fer per un paper cobejat.
  • Pel bé de filmar en "257 raons per viure", l'estrella es va afeitar completament el cap. En aquesta forma, l'actriu es va sentir molt incòmoda, però estava interessada en la nova experiència.

Avui la nena torna a créixer rínxols llargs... És interessant que s’enrotllin d’ella per naturalesa. L’estrella no té tatuatges ben visibles. Però d'alguna manera Polina va deixar escapar que té un dibuix en miniatura a la pell darrere de l'orella. No va explicar quin símbol hi ha i què significa per a una noia.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Quan era adolescent, Maksimova es cuidava molt menys i apareixia sovint al carrer amb pantalons i sabatilles esportives. Quan la nena ja s’havia popularitzat, tot va canviar. Avui Polina admet que només surt amb una imatge ideal.

Abans de qualsevol festa, va al saló de bellesa i fa tots els tràmits possibles. La noia té un plaer especial en cuidar-se.

Cirurgia plàstica Polina Maximova

Polina Maksimova, les fotografies calentes de les quals apareixen periòdicament a la xarxa, és anomenada una de les poques belleses completament naturals del cinema domèstic. Si estudieu les imatges infantils de la nena, notareu que avui té el mateix aspecte. Maksimova no va corregir res de si mateixa. Ella corregeix les mancances existents exclusivament amb l'ajut de cosmètics.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

La mateixa Polina no està en contra de la cirurgia plàstica, però assenyala que només les noies amb imperfeccions corporals i facials reals haurien de fer-ho. L’actriu no entén com es pot canviar els pòmuls, les galtes o fins i tot ampliar els pits.

L'estrella intenta que sigui natural i li encantin totes les funcions. Maksimova va explicar una vegada que no voldria convertir-se en una còpia de totes les altres noies d'Instagram convertides. Aprecia molt la individualitat de cada persona.

Procediments de cosmetologia

A la vida quotidiana, Polina poques vegades utilitza maquillatge. Normalment es limita només a llapis de celles i rímel. Però les visites a salons de bellesa es complau regularment. Sobretot després de llargs rodatges.

L'actriu no amaga que ja ha recorregut a les injeccions de bellesa un parell de vegades. Creu que aquest és un procediment completament normal i fins i tot necessari després de 30 anys.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Quan no hi ha temps per als salons, l’actriu tria la cura de la llar per ella mateixa. Per exemple, comença el dia netejant-se la cara amb una decocció de julivert. Per a això, la nena congela el líquid en daus. Polina no surt de casa sense la crema facial nutritiva obligatòria.

Foto estrelles

Polina Maksimova, les fotos actuals de la qual es presenten avui a les revistes i a les xarxes socials, no és tímida pel seu cos i ho demostra amb valentia en imatges sinceres als fans. Per exemple, poc després de rodar a "Deffchonki", la noia va aparèixer a la portada d'una famosa revista masculina.

La seva sincera sessió de fotos a "Maxim" va tornar bojos els homes. L'actriu va ser nomenada instantàniament un nou símbol sexual del cinema rus. Al cap d’un temps, Maksimova va repetir la seva experiència amb èxit.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Així, a les pàgines de la revista Maxim, la nena va aparèixer amb roba interior reveladora. Hi havia fotos sense ell. Però l’estrella va cobrir diligentment tots els llocs picants. És interessant que els fans reaccionessin molt positivament davant aquesta obertura de l’actriu. Les imatges que han aparegut han rebut sobretot comentaris positius.

Com es manté en forma una estrella?

Polina té una figura naturalment esvelta. Però, al mateix temps, també li encanten molt els esports. Quan una noia té l’oportunitat, sempre visita el gimnàs i treballa amb un entrenador.

A l’estrella li encanten els tipus de càrrega següents:

  • Pilates;
  • ioga;
  • nedant.

Tot i això, no amaga que sovint pot fer mandra. Per tant, sempre va a classes amb un entrenador per no compadir-se de si mateixa i formar-se activament. Fins i tot la Polina va a la piscina amb un instructor. És un entrenament en aigua que considera obligatori per a tothom i el recomana a totes les noies.Polina Maksimova. Fotos calentes en banyador, abans i després de la cirurgia plàstica, pèrdua de pes

Si Maximova no té temps de visitar el gimnàs o la piscina durant molt de temps, intenta fer exercici a casa. Per exemple, realitza posicions a la gatzoneta, llança, bombeja la premsa davant del televisor sota els seus programes preferits.

Però Polina no es limita a menjar. Intenta triar menjars lleugers durant el rodatge. Per exemple, beure batuts o menjar verdures fresques. En cas contrari, amb l’estómac ple, és difícil que una noia s’impliqui en el treball i respongui a les rèpliques.

Polina Maksimova estima molt la seva feina i espera continuar desenvolupant-se en la professió d’actor. Avui, la noia té moltes pel·lícules, sèries de televisió i fins i tot diverses actuacions al seu compte. I les fotos calentes, que apareixen periòdicament a les revistes, estan alimentades per la seva popularitat.

Vídeo sobre Polina Maximova

Polina Maksimova: sobre l'afaitat calva, zhor a la nit i escenes íntimes:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell