Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

La cirurgia de les parpelles (blefaroplàstia) és una operació quirúrgicapermetent eliminar diversos defectes i imperfeccions de la pell al voltant dels ulls.

Què és la cirurgia de les parpelles?

El procediment s’anomena blefaroplàstia i s’utilitza per eliminar diverses imperfeccions a la zona dels ulls: pell caiguda, cercles blaus, caiguda de les cantonades dels ulls. L'operació es pot realitzar tant amb instruments quirúrgics com amb exposició làser.

Indicacions de l'operació

La Befaroplastia té certes recomanacions per dur-la a terme. En la majoria dels casos, el procediment es realitza per corregir defectes cosmètics menors. No obstant això, en algunes situacions, l’operació és prescrita per especialistes per eliminar problemes congènits o anomalies que no només causen molèsties, sinó que també són potencialment perilloses per a la salut.

Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes
Indicacions de cirurgia plàstica a les parpelles

Indicacions:

 • cercles blaus sota els ulls;
 • ptosi: caiguda de la parpella;
 • bosses sota els ulls;
 • exoftalmos, znoftalmos;
 • flaccidesa;
 • canvis relacionats amb l'edat: arrugues, pigmentació, plecs, envelliment de la pell;
 • la presència d’hèrnies;
 • lesions a les parpelles que afecten la funció visual;
 • caiguda de les parpelles;
 • els defectes congènits són irregulars de forma o mida.

L'operació es realitza segons les recomanacions d'un especialista (cirurgià) després de la consulta prèvia.

Contraindicacions

El procediment té algunes limitacions que poden agreujar l'operació o provocar complicacions addicionals. Per tant, abans de dur-lo a terme, primer us heu d’assegurar que estan absents.

Contraindicacions:

 • malalties infeccioses, exacerbació de malalties cròniques;
 • glaucoma;
 • disfunció i coagulació de la sang;
 • malalties internes en fase de descompensació;
 • la presència de diversos farcits o implants a la zona de les parpelles;
 • patologia de la glàndula tiroide;
 • alteracions de la pressió arterial;
 • malalties inflamatòries a la zona dels ulls;
 • la formació d'abscessos de formacions a la regió del segle;
 • diabetis mellitus (forma greu);
 • la presència de neoplàsies malignes;
 • embaràs independentment del termini.

A més, l’operació no es realitza en casos d’intolerància al propi procediment ni als anestèsics. Cal consultar-ho amb un anestesiòleg.

Característiques i tipus d’operacions

La cirurgia plàstica a les parpelles té les seves pròpies característiques i tècniques., que depenen del seu tipus. S'utilitza un tipus o un altre en funció de l'efecte que cal aconseguir.

Blefaroplàstia de la parpella superior

Aquest procediment és el més popular i exigit. L’essència de l’operació és l’excisió de teixit en excés a la zona de la parpella superior.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

En aquest cas, s’eliminen les hèrnies grasses si cal. El plàstic condueix al fet que la parpella es fa més pesada i cau lleugerament.

Blefaroplàstia de la parpella inferior

Aquest tipus de plàstic permet eliminar defectes com flaccides, bosses, flaccidesa.La tècnica permet eliminar els solcs lacrimògens innecessaris i donar a la parpella una forma estètica.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

L'operació es prescriu per a aquells que tenen edema crònic (sobretot al matí), així com per a pacients que presenten transicions notables entre la galta i la parpella.

Blefaroplàstia circular

La intervenció quirúrgica inclou la cirurgia plàstica de les parpelles inferiors i superiors. En la majoria dels casos, el procediment es realitza per millorar generalment l’aspecte estètic de l’ull o en presència de defectes, tant a la part superior com a la inferior de la parpella.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

L’avantatge de la cirurgia de les parpelles circulars és un efecte rejovenidor més pronunciat i un resultat durador, que s’aconsegueix en una visita a un especialista.

Cantoplàstia

Aquest tipus de cirurgia es realitza per millorar la forma dels ulls. El procediment ajuda a donar a l’ull una forma europea o, al contrari, asiàtica. En aquest cas, s’aconsegueix un rejoveniment general de la mirada.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

L’operació consisteix a treure o canviar el lligament. Això és necessari per fixar aquest lligament a la posició desitjada.

Cantopèxia

Aquest tipus de cirurgia es realitza per fixar la posició desitjada de les cantonades externes dels ulls. Aquest plàstic s’utilitza per eliminar l’efecte de les parpelles caigudes, amb un excés de inflamació o flaccidesa.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

Les cantonades exteriors caigudes dels ulls donen a l’expressió un aspecte trist. El problema s’elimina amb la canthopèxia i es pot realitzar conjuntament amb la cantoplàstia.

Mètodes d'operació:

 • Exterior. Aquest mètode es prescriu en pacients que tenen un to de teixit disminuït i que no tenen el suport de la parpella necessari. El procediment permet obtenir una forma d’ull d’ametlla.
 • Medial. L’operació permet corregir la forma de les cantonades interiors dels ulls.

En la majoria dels casos, la cantopèxia es realitza en pacients amb finalitats estètiques i estètiques i no resol problemes i defectes greus.

Blefaroplàstia conservadora de greixos

L’essència d’aquest procediment és distribuir uniformement els coixinets de greix al llarg de tot el contorn del globus ocular.

Durant l'operació, els dipòsits de greixos no s'eliminen, sinó que es redistribueixen uniformement sota la parpella superior, cosa que evita l'esqueletització innecessària, un ajust molt ajustat de la pell al globus ocular.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

La cirurgia plàstica que conserva el greix de les parpelles impedeix l’enfonsament del globus ocular, uniformitza el solc nasolacrimal, cosa que comporta una millora de l’aspecte estètic i el rejoveniment de la cara. Després de la redistribució dels dipòsits grassos, s’excisa l’excés d’elements epitelials formats durant el procediment.

Contorn de plàstic

La correcció del contorn permet eliminar de manera ràpida i efectiva el teixit gras format a la zona de la parpella inferior. Una diferència significativa entre aquest procediment és l’absència de traumes, ja que totes les accions es realitzen a través de la conjuntiva.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

Durant l’operació, també podeu canviar i millorar la forma de les parpelles, així com corregir la posició dels sacs grassos.

Què triar?

La cirurgia plàstica de les parpelles es realitza tenint en compte els defectes existents. L’elecció d’un mètode d’exposició específic (cirurgia o escissió amb làser) depèn de la gravetat del problema i de l’edat del pacient. Com més gran sigui l’edat, més canvis dramàtics es produeixen, per tant, calen operacions quirúrgiques.

L’elecció del mètode de tractament també depèn de la presència de contraindicacions. Es recomana resoldre aquest problema juntament amb un especialista.

Preparació per a la cirurgia

Abans de realitzar qualsevol tipus d’intervenció a les parpelles, es recomana preparar-la amb antelació. Això reduirà o eliminarà qualsevol risc de complicacions durant el procediment.

Recopilació de dades:

 • Consulta amb un especialista: avaluació de l’estat cutani del pacient, la complexitat del problema i l’elecció del mètode d’exposició.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes
 • Anàlisis: proves generals de sang i orina, anàlisis bioquímiques de sang, nivells de sucre en sang, proves de coagulació sanguínia, proves d'infeccions (VIH, sífilis, hepatitis), determinació del grup sanguini.
 • Diagnòstic instrumental: fluorografia, electrocardiograma.
 • Examen per ginecòleg (examen citològic) - per a dones.

Si cal, el metge pot enviar investigacions addicionals a especialistes amb una concentració reduïda.

Formació:

 • Negativa a l’ús de drogues (2 setmanes abans de la cirurgia): medicaments que afavoreixen l’aprimament de la sang, els AINE i el tocoferol.
 • Negativa a menjar i aigua el vespre abans de l’operació.
 • Es permeten sedants suaus.

Per a les dones, el procediment només es realitza durant els períodes en què no hi ha cicle menstrual.

Anestèsia

La cirurgia plàstica de les parpelles pot trigar 30 minuts. fins a diverses hores en funció de la complexitat i la quantitat de treball. Per a intervencions prolongades i traumàtiques s’utilitza anestèsia general. Per a operacions ràpides i menys traumàtiques, s’utilitza anestèsia local.

Descripció:

 • General. Permet anestesiar les zones locals, només aquelles que seran objecte de tractament quirúrgic. Els medicaments adormen la pell i el greix subcutani.
 • Anestèsia local. L’anestèsic s’administra per injecció o per inhalació mitjançant una màscara d’oxigen (inhalació).

La sedació parcial també es pot realitzar per adormir tot el cos, però deixa conscient al pacient. Es selecciona un o altre tipus tenint en compte l'edat del pacient, la presència de contraindicacions (malalties dels òrgans interns), així com sobre la base de la tolerabilitat dels components dels medicaments anestèsics.

Avanç de l'operació

La cirurgia plàstica es realitza per etapes. En primer lloc, s’apliquen marques a la zona al voltant de les parpelles, definint la zona de treball. Un requisit previ per marcar és la posició asseguda del pacient, ja que la gravetat pot afectar el resultat final. Amb la cirurgia transconjuntival sense costures, no s’aplica cap marcatge.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

Progrés de l'operació:

 1. Instal·lació d’un comptagotes amb medicaments antibacterians.
 2. Instal·lació de lents de protecció.
 3. Tractament facial amb antisèptics i agents desinfectants. En la majoria dels casos s’utilitza una solució de iode.
 4. Anestèsia (local o general), segons el mètode d’exposició.
 5. Fixació de les parpelles amb pinces quirúrgiques especials.
 6. Realització d’incisions (exterior i interior). Es poden utilitzar tant mètodes làser com conservadors.
 7. En cas d’eliminació de bosses, l’especialista capta els grumolls amb pinces. Segons les indicacions, els dipòsits grassos s’eliminen totalment o parcialment, distribuint-los uniformement al llarg de tot el contorn de la parpella. Amb un aixecament de les parpelles, s’extreu l’excés d’epiteli.
 8. Al final del procediment, les superfícies de la ferida es tracten amb un antisèptic i es suturen (si cal, es fa una sutura intradèrmica). En aquest cas, s’utilitzen fils autoabsorbibles.
 9. Després de l'operació, es realitza l'etapa final, que inclou diversos mètodes: aplicar gel a la zona operada, processar amb un làser d'erbi, aplicar un embenat.

Durant les properes hores, el pacient ha d’estar a l’hospital sota la supervisió d’especialistes per supervisar l’estat.

Rehabilitació després de la cirurgia

La cirurgia plàstica a les parpelles no només requereix una preparació acurada, sinó també el compliment de certes regles després de la seva finalització. Per a la curació primerenca dels primers 7 dies, heu de complir algunes regles.

Rehabilitació:

 • Eviteu tocar la zona operada.
 • Es recomana aplicar compreses fredes per reduir la inflamació.
 • Per netejar la pell, només s’han d’utilitzar cosmètics tous.
 • No utilitzeu maquillatge ni altres productes cosmètics.
 • Abandonar els mals hàbits: fumar, begudes alcohòliques.
 • Es mostra l'ús d'ulleres de sol.

Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyesDurant 1-2 mesos, també està prohibit visitar banys i saunes i realitzar una activitat física excessiva.Com a complement i per a la curació ràpida dels teixits danyats, es pot prescriure magnetoteràpia o ressorgiment amb làser.

Cura de les parpelles després de la blefaroplàstia

Els primers dies després de la cirurgia, heu de portar un apòsit desinfectant. El tractament de les costures només es realitza amb aquelles cremes i ungüents que hagin estat prescrits per un especialista. Es poden utilitzar mitjans com Levomekol i Lyoton. Per eliminar les traces de sutures després de retirar l'apòsit, es recomana tractar amb un gel absorbent especial.

Durant el període de rehabilitació, també heu de negar-vos a utilitzar lents de contacte, en cas contrari és possible la formació d’inflor, enrogiment i inflamació.

Durant els primers 3 dies, també es mostra un pedaç especial. Com a suplement, es poden prescriure complexos d’exercici (per exemple, acupressió), que ajuden a endurir ràpidament les ferides i eliminar la inflamació i la inflamació.

Possibles complicacions després de la blefaroplàstia

Després de la cirurgia plàstica a les parpelles, es poden produir algunes complicacions. El seu desenvolupament depèn del funcionament correcte o de les característiques individuals del cos del pacient.

Sensacions doloroses

Es pot produir dolor en prémer les costures. Com a teràpia, es prescriuen analgèsics i es debilita la compressió de les costures. També es poden produir mals de cap, que són el resultat de la pressió sobre el globus ocular. Amb el desenvolupament d’aquests símptomes, cal una consulta obligatòria amb un neuròleg i un oftalmòleg.

Hematomes i edema

La cirurgia de les parpelles pot provocar hematomes interns o inflor en teixits tous. Els hematomes i la inflamació es consideren complicacions greus després de la cirurgia. En aquest cas, la patologia s’acompanya de sensacions doloroses, protuberància del globus ocular cap endavant i alteració de la mobilitat ocular.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

Si es produeix un hematoma, es recomana consultar també un oftalmòleg per examinar el globus ocular i el seu fons fonamental, així com per mesurar la pressió intraocular. Abans de tractar els hematomes, un especialista examina la superfície de la ferida i examina les puntades.

Per eliminar la inflor, s’utilitzen medicaments que ajuden a eliminar l’edema dels teixits tous a la zona de les parpelles. En casos lleus, els hematomes es poden reparar sols o amb petites puncions.

Quan em puc maquillar?

Es permet l'ús de cosmètics i maquillatge abans de dues setmanes després de la cirurgia. Això és necessari per a la curació completa dels teixits danyats. En cas contrari, poden sorgir complicacions que empitjorin la situació i causin símptomes desagradables.

Quant de temps és l’efecte?

L’efecte de la blefaroplàstia depèn del to de la pell i del tipus específic d’intervenció.Cirurgia plàstica a les parpelles. Fotos abans i després, preu, ressenyes

Tipus d'operacióDurada de l'efecte
El clàssic mètode conservadorDe 10 a 15 anys
TransconjuntivalDe 7 a 10 anys
Correcció del contorn amb farcitsD'1 a 1,5 anys
Elevació de les parpelles del filamentDe 2 a 10 anys
Blefaroplàstia de la parpella superiorDe 5 a 10 anys
Blefaroplàstia de la parpella inferiorDe 7 a 15 anys

La durada de l’efecte és purament individual, per tant pot variar. No obstant això, un resultat estable en pacients de diferents grups d’edat dura cinc anys.

Què afecta el cost de la blefaroplàstia, el cost de l'operació

El cost de la cirurgia ve determinat per la complexitat i el volum de treball... El preu final també està influït pel mètode específic d’exposició, la necessitat de l’ús de medicaments anestèsics, la consulta especialitzada i les proves. Cada clínica té la seva pròpia llista de preus per als serveis.

Preus de l'operació:

 • Cirurgia plàstica quirúrgica clàssica de les parpelles - de 40 a 160 mil rubles.
 • Bloefarolàstica de les parpelles inferiors: 80-300 mil rubles.
 • Blefaroplastia de les parpelles superiors: de 30 a 55 mil rubles.
 • Transconjuntival: de 50 a 180 mil rubles.
 • Elevació de fils - 10-30 mil rubles.
 • Cantopexia: de 16 a 30 mil rubles.
 • Plàstic que conserva greixos: de 40 a 80 mil rubles.
 • Correcció del contorn amb farcits: 6-50 mil rubles.

La cirurgia plàstica a les parpelles inferiors és la més cara perquè requereix més temps i un cirurgià amb molta experiència.

Vídeo sobre la blefaroplàstia

Indicacions i contraindicacions per a la blefaroplàstia:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell