Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

Les taques pigmentades són taques planes a la pell d’un color més fosc (en comparació amb el to de l’epidermis subjacent), que són la resposta del cos a factors externs o interns. No representen cap perill per a la salut, però poden causar molèsties estètiques. Per eliminar la pigmentació, podeu utilitzar productes de blanqueig tradicionals o cremes que es venen a la farmàcia.

Causes de l’aparició de taques d’edat

Es recomana utilitzar cremes blanquejants per a taques envellides (a la farmàcia es poden comprar productes de diferents composicions i per a pells amb qualsevol sensibilitat) després de visitar un especialista, ja que es requereix una selecció individual del producte (per tipus de pell, edat i presència de patologies cròniques, especialment dermatològiques).

També cal consultar un dermatòleg o terapeuta per identificar la causa de la violació de la producció i distribució de melanina a la pell (un pigment colorant que afecta el color de l’epidermis).

Els motius de l’aparició de la pigmentació són:

 • exposició prolongada a la llum solar directa;Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes
 • visites freqüents al solàrium;
 • hipersensibilitat de la pell a la llum ultraviolada;
 • incompliment de les normes després dels procediments cosmètics (descamació profunda, rejoveniment de maquinari de la pell, depilació làser);
 • desequilibri hormonal després del part o durant la menopausa;
 • violació dels processos metabòlics al cos;
 • una selecció incorrecta de cosmètics;
 • malalties del tracte digestiu (especialment del fetge) i dels ronyons;
 • patologies dermatològiques;
 • danys a la integritat de l’epidermis (cremades, incompliment de les normes quan s’elimina l’acne o els bullits);
 • condició estressant perllongada o crisis nervioses freqüents;
 • ús descontrolat d'alcohol, aliments grassos o abús de fumar;
 • incompliment de les normes d’ús d’agents hormonals o medicaments amb efecte fototòxic;
 • efecte secundari de prendre certs grups de medicaments (principalment antibiòtics);
 • escòria del cos;
 • herència a nivell genètic.

La immunitat debilitada o la manca de vitamines també poden ser factors provocadors. Si l’aparició de taques és causa de canvis patològics al cos (malalties gastrointestinals, insuficiència hormonal o malalties dermatològiques), inicialment s’ha d’eliminar la causa fonamental de la pigmentació. El tractament es pot fer amb l’ús simultani de cremes per blanquejar.

Com puc triar una bona crema per blanquejar?

Les cremes blanquejants per a taques d’edat (podeu obtenir consells addicionals sobre l’ús i la qualitat del medicament a la farmàcia del farmacèutic) fins i tot amb la mateixa composició, però de diferents fabricants, poden tenir efectes diferents.

Per tant, a l’hora d’escollir un producte, heu de complir les regles següents:

 • triar només medicaments certificats;
 • no es recomana l’ús de productes que contenen hidrocione (especialment durant la lactància i l’embaràs). La substància és capaç de provocar el desenvolupament de cèl·lules cancerígenes i alterar la formació i el desenvolupament del fetus;

  Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes
  No es recomanen cremes blanquejants per a taques envellides durant l’embaràs
 • abans de comprar, familiaritzeu-vos amb la composició per tal d’excloure una possible reacció al·lèrgica als components;
 • no hi hauria d’haver conservants, colorants ni aromes entre els ingredients;
 • no compreu la crema si la seva data de caducitat finalitza en 3-4 mesos;
 • a l’hora d’escollir, tingueu en compte el tipus de paràmetre d’edat i pell;
 • durant el període de gestació o lactància materna, trieu només els medicaments aprovats. Cal consultar amb un especialista;
 • eviteu comprar una crema blanquejadora marcada per a qualsevol tipus de pell;
 • seleccioneu l’hora adequada per aplicar la crema (nit o dia);
 • donar preferència als tubs amb un dispensador. En comprar un producte en un banc durant l’aplicació, els microbis poden penetrar a la composició (de les mans, de l’aire);
 • comproveu l'estanquitat del paquet. Si es infringeix, es reduirà la vida útil del producte. No es recomana prendre aquest remei;
 • disponibilitat d’instruccions sobre les normes d’aplicació.

A més, es recomana prestar atenció a la presència a la crema de protecció contra els raigs ultraviolats. Abans d’utilitzar la crema, cal provar una reacció al·lèrgica (aplicar la composició a l’espatlla i esperar almenys un dia), si es pot utilitzar negativament.

Components per a la crema blanquejant

Les cremes blanquejadores ajuden a alleugerir les taques de l’edat afectant la producció de melanina per part de les cèl·lules. L'eficàcia i la seguretat del medicament depenen de la composició, que es pot trobar a les instruccions o al farmacèutic de la farmàcia.

Llista dels components principals de les cremes per blanquejar:

Fons de componentsCaracterístic
HidrochionÉs un agent aclaridor eficaç de la pell (redueix la producció de melanina). Però a causa de la seva alta toxicitat, el seu ús en cremes aclaridores és limitat.
Àcid kojicTambé redueix la producció de melanina, però no tant com la hidrocione. No té un efecte perjudicial per a les cèl·lules.
Àcid glucònicReforça l’acció de tots els components, inclòs l’efecte blanquejador.
Vitamina CMillora la regeneració cel·lular i suavitza l’efecte dels components agressius sobre l’epidermis.
ArbutinRedueix la producció de melanina i, a més, té propietats antisèptiques.
Beta carotèProtegeix la pell de l'envelliment, la radiació ultraviolada i el desenvolupament de cèl·lules cancerígenes.
RucinolRedueix la producció de melanina alhora que proporciona un blanqueig de la pell.
TocoferolNormalitza el metabolisme a les cèl·lules epidèrmiques evitant la formació de taques de la nova edat.
TretinolMillora l’absorció dels components de la crema a les capes profundes de la pell. Activa la regeneració cel·lular.
Sal de bismutÉs un antisèptic. Accelera la regeneració de les cèl·lules de la pell.
Àcid hialurònicRestaura la producció de col·lagen, amb la qual cosa es normalitza la fermesa i l’elasticitat de la pell.
Olis de calèndula i raïmEnriquir la pell amb vitamines i minerals.
Extractes de julivert, llimona o cogombreSón ingredients blanquejants naturals.

Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

Segons la composició, les cremes blanquejants es divideixen en:

 • natural. No conté components químics. Traieu suaument les taques d’edat;
 • vitamina. La composició s’enriqueix amb vitamines i minerals. Simultàniament a l’eliminació de la pigmentació, ajuda a rejovenir l’epidermis;
 • hormonal. El producte es basa en una hormona que proporciona un blanqueig ràpid i eficaç. Prohibit l’ús freqüent i prolongat. Reaccions secundàries perilloses.

El tipus de crema blanquejant s’ha de seleccionar en funció de la gravetat de la pigmentació i de la presència de restriccions a la composició.

Com s’utilitzen cremes per blanquejar la pell?

Les cremes blanquejants per a taques d’edat (podeu comprar medicaments amb recepta i sense recepta a la farmàcia) tenen un efecte en la producció de melanina i l’estat de la pell, per tant, es requereix l’ús de fons amb amb precaució i complint les normes d’aplicació:

 1. Prova d'una possible reacció al·lèrgica.Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes
 2. Netejar la pell d’impureses i cosmètics amb un netejador (loció, sabó, tòner).
 3. Espereu que l’epidermis s’assequi.
 4. Apliqueu la composició de manera uniforme a la zona de les erupcions. Assegureu-vos que la crema no penetri a les parpelles, les mucoses i la pell al voltant dels llavis;
 5. Al cap de 5-10 minuts, es retira la crema no absorbida amb un cotó.
 6. Durant el dia, cal utilitzar mitjans per protegir la pell dels raigs ultraviolats.
 7. No utilitzeu el producte més del temps màxim indicat a l’envàs (normalment 21 dies). Això augmentarà la probabilitat d’efectes secundaris i farà que la pell sigui més sensible.

El major efecte blanquejador s’observa quan s’utilitza la crema de nit, així com durant el període de tardor-hivern, quan es redueixen els rajos actius del sol. Per accelerar l’alleugeriment de la pell, es recomana netejar a fons la pell (amb exfoliants, neteja especial).

TOP bones cremes de farmàcia barates per a taques d’edat

Les cremes blanquejants per a taques d’edat (a la farmàcia, la probabilitat d’adquirir una falsificació és mínima) difereixen en la seva efectivitat. Els productes més populars entre els compradors són els productes que es comenten a continuació.

Els components que componen la crema i la seva accióCaracterístiques de la composicióAvantatges i desavantatges de l'einaCondicions d'ús

Farmàcia verda. El preu mínim és de 50 rubles.

Té una composició natural (mantega de karité, llimona i julivert) que il·lumina suaument la pell i protegeix dels rajos del sol. A més, nodreix la pell, accelera la regeneració cel·lular i evita la reaparició de la pigmentació.De color blanc, té una consistència uniforme de crema agra, que s’absorbeix ràpidament sense deixar brillantor greixosa. No té una olor picant, ja que no conté fragàncies.La crema es pot utilitzar durant l’embaràs i com a base de maquillatge. Elimina les pigues i la pigmentació relacionada amb l'edat.

Dels efectes secundaris, només el desenvolupament d’una reacció al·lèrgica a la composició. Dels inconvenients, es requereix un ús a llarg termini per aconseguir el resultat desitjat.

Cal aplicar la crema 2 vegades al dia. Es permet utilitzar-lo addicionalment abans de sortir a l'exterior amb una major activitat de la llum solar.

Biocon. El cost mínim és de 140 rubles.Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

La composició natural multicomponent permet blanquejar taques d’edat, eliminar enrogiment i evitar el desenvolupament d’un procés inflamatori. Ajuda a mantenir l’equilibri hídric a les cèl·lules de l’epidermis i protegeix contra la radiació ultraviolada.Té una consistència blanca gruixuda i uniforme. Fàcil d'aplicar i no deixa brillantor.L'eina està aprovada per al seu ús durant el període de criança i lactància, així com per a nens. La crema permet alleugerir les pigues, la pigmentació relacionada amb l'edat, i també ajuda a eliminar l'acne. Es permet utilitzar com a base de maquillatge.

No té efectes secundaris més que les al·lèrgies. La crema no té inconvenients.

Cal utilitzar l’eina al matí i al vespre sobre la pell neta i humida.

Akhromin. El preu mínim és de 150 rubles.

Consisteix en ingredients naturals que alleugereixen la pigmentació, eliminen la inflamació i la irritació de la pell. Protegeix de l'exposició a la llum solar.Crema blanca de consistència uniforme sense olor pronunciada. Un lleuger brillantor greixós és possible després de l'aplicació a la pell.Aclareix amb èxit les pigues, la pigmentació relacionada amb l'edat i les erupcions cutànies dermatològiques de naturalesa no infecciosa.

Els desavantatges inclouen la prohibició d’ús durant l’embaràs / lactància i fins a 12 anys (hi ha una alta probabilitat de desenvolupar una al·lèrgia a la composició).

Aplicar la crema 2 vegades al dia durant almenys 14 dies. Es permet un ús addicional durant el dia, 2 hores abans de sortir al carrer, amb una major activitat dels rajos solars.

Vitex Ideal Blanqueig. El cost mínim és de 180 rubles.Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

La composició proporciona hidratació de la pell, il·lumina les taques de l’edat i protegeix dels raigs ultraviolats. A més, accelera la regeneració cel·lular i la neteja dels porus.Blanc, té una consistència de crema agra. Fàcil d’aplicar i s’absorbeix ràpidament.La crema elimina efectivament les pigues i la pigmentació relacionada amb l'edat, actuant només a les taques.

No es recomana l'aplicació durant el període de gestació / lactància i durant la infància.

Apliqueu el producte abans d’anar a dormir (quan trieu una crema de nit) o ​​al matí (quan trieu una crema de dia) durant no més de 30 dies.

Herbals de l’Himàlaia. El preu mínim és de 350 rubles.

La composició natural ajuda a alleugerir la pigmentació i protegeix de la radiació ultraviolada. A més, hidrata i restaura l'elasticitat de la pell.Té una textura densa i homogènia d’un suau color préssec. Un cop absorbida, la pell té un aspecte mat (sense brillantor). Destaca amb una olor acre d’herbes.S’utilitza per eliminar taques d’edat de qualsevol naturalesa (edat, de la llum solar, a causa de patologies hepàtiques). Apte per a tot tipus de pells.

Es requereix un ús a llarg termini per eliminar la pigmentació. És possible eliminar les taques incompletes. No es recomana l’ús durant la lactància / embaràs ni durant la infància.

Utilitzeu la crema 1-2 vegades al dia durant almenys 14 dies.

ECO Laboratorie. El preu mínim és de 130 rubles.Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

Té una base natural que alleugera les taques. A més, la crema nodreix i hidrata l’epidermis i evita el desenvolupament de la inflamació.Blanc amb una densa estructura homogènia. L’olor és feble.Elimina eficaçment la pigmentació i les pigues relacionades amb l’edat.

Quan porteu un nen de menys de 12 anys, utilitzeu-ho amb molta precaució a causa de la probabilitat de reacció al·lèrgica.

Apliqueu la composició al matí i al vespre a la zona afectada durant almenys 15 dies.

Crema de màgia blanca Dream Dream de Tony Moly Panda. El cost mínim és de 500 rubles.

Els ingredients naturals tenen un efecte blanquejant, antiedema i hidratant. També normalitzen la circulació sanguínia i impedeixen el desenvolupament de cèl·lules cancerígenes.La crema blanca té la consistència de la crema agra. No deixa brillantor.La crema elimina eficaçment les taques d’edat, les contusions als ulls i uniformitza el to de la pell. Es pot utilitzar com a base per al maquillatge i per a pells sensibles.

Durant l’embaràs / lactància i durant la infància, s’utilitza amb el permís d’un metge.

El producte s’ha d’aplicar 2 vegades durant el dia. Després de l'aplicació, es recomana un lleuger massatge.

Secretkey Crema d’Humitat amb Blancaneus. El preu mínim és de 500 rubles.Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

La composició proporciona eliminació de la pigmentació, nutrició dels teixits i restaura l'elasticitat de la pell. A més, hidrata i activa la regeneració cel·lular.Una crema blanca i espessa de consistència uniforme. No deixa brillantor i té un delicat aroma.La crema es pot utilitzar tant per eliminar taques d’edat com per rejovenir la pell. Apte com a base de maquillatge. Es pot utilitzar en qualsevol tipus de pell.

No es recomana l'ús durant l'embaràs / lactància i la infància.

La composició s’aplica a la pell un cop al dia, seguit d’un lleuger massatge.

Skinolite. El cost mínim és de 1400 rubles.

La composició ajuda a eliminar les taques envellides, protegeix de la radiació ultraviolada i hidrata la pell. També té un efecte antimicrobià exfoliant i pronunciat. Té una base hormonal.Crema de consistència uniforme, no deixa brillantor.Permet eliminar la pigmentació de la pell relacionada amb l’edat i evitar la seva reaparició. És un remei potent.

Durant l’embaràs / lactància i menors de 18 anys, es prohibeix l’ús. Cal comprar una recepta mèdica.

Aplicar 2 vegades al dia. Amb una major pigmentació, es permet una sola aplicació durant el dia. No es pot utilitzar durant més de 3 setmanes.

Crema Blanquejadora Ex de Bergamo Moselle. El preu mínim és de 1100 rubles.Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

La crema elimina la pigmentació, hidrata i nodreix la pell. També prevé l'acne i protegeix del dany solar.Té una consistència blanca i espessa. Absorbeix ràpidament sense deixar brillar. Es ven en pots.Permet eliminar la pigmentació relacionada amb l'edat, les pigues i l'envermelliment de la pell. Apte per a tot tipus de pell.

És incòmode dosificar.En el període de gestació / lactància i durant la infància, utilitzeu-lo després de consultar un metge.

Utilitzeu la crema 1-2 vegades al dia.

Natura Siberica. El preu mínim és de 500 rubles.

La composició natural elimina la pigmentació, hidrata i nodreix la pell. Protegeix de la radiació ultraviolada.Té una consistència delicada i uniforme de color préssec. S’absorbeix ràpidament, és possible l’aparició d’un brillantor greixós.Elimina eficaçment la pigmentació relacionada amb l’edat, així com els processos inflamatoris a la pell i les estries postpart. No té efectes secundaris, fins i tot amb un ús prolongat. Aprovat per al seu ús durant la infància, la lactància / embaràs i com a base de maquillatge.

No hi ha inconvenients.

Apliqueu la crema a la pell 1-2 vegades al dia.

Mama Comfort. El preu mínim és de 300 rubles.Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

Els ingredients naturals blanqueixen, nodreixen i hidraten la pell. A més, elimina la inflamació i la irritació.Té una consistència uniforme i aroma delicat. Absorbeix completament.Permet eliminar la pigmentació de qualsevol tipus (relacionada amb l’edat, des de l’exposició als raigs o com a conseqüència de canvis patològics) i combat activament les estries. Prevé el desenvolupament de l'acne. Es permet l'ús durant la lactància i l'embaràs.

No hi ha cap costat negatiu.

Apliqueu el producte a la pell dues vegades durant el dia.

KORA. El cost mínim és de 250 rubles.

Els ingredients naturals del producte eliminen les taques de l’edat, així com l’acne i l’envermelliment de la pell. A més, nodreix i hidrata l'epidermis. Protegeix la pell de l'exposició solar.El producte té una consistència gruixuda i pàl·lida de color préssec.Permet eliminar tant les pigues com la pigmentació relacionada amb l’edat. Es permet l'ús durant l'embaràs.

No hi ha inconvenients.

Apliqueu la composició 2 vegades al llarg del dia.

Vichy. El cost mínim és de 1.300 rubles.

La composició proporciona l’eliminació de taques d’edat, protegeix contra la radiació ultraviolada i restaura els capil·lars. També té efectes antibacterians i antiinflamatoris.La crema té una consistència uniforme delicada amb una olor neutra.Elimina les pigues, la pigmentació i l'envermelliment de la pell. Apte per a pells sensibles i ús a llarg termini (està prohibit augmentar la freqüència d’aplicació del producte). Es permet l'ús durant l'embaràs.

Els contres no s'han registrat.

Aplicar 2 vegades al dia. L’efecte s’observa a finals de la primera setmana.

Cremes blanquejants per a taques envellides. Classificació 2020, preus a farmàcia, ressenyes

A la taula es discuteixen les cremes blanquejants per a la cara i el coll. Però aquestes empreses també produeixen productes per a la mà i el cos. Les cremes blanquejadores no només poden eliminar les taques envellides, sinó que també nodreixen i hidraten la pell (la majoria dels productes), i algunes formulacions són capaces d’eliminar simultàniament les estries.

A l’hora d’escollir un producte, és important prestar atenció a la composició, el tipus de pell i l’edat. En cas de malalties cròniques, adquireixi el producte després de consultar amb un especialista. És important destacar que una crema certificada només es pot comprar en una botiga especialitzada i en una farmàcia.

Autor: Kotlyachkova Svetlana

Disseny de l'article: Mila Friedan

Vídeos de cremes blanquejants

Què funcionen realment les cremes blanquejants:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell