Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu

A la categoria d’esteroides anabòlics efectius pertany a l’oxandrolona, ​​que, per la seva bona tolerància i les seves mínimes reaccions adverses, és molt demandada pels esportistes (noies i homes). A diferència de molts medicaments similars, aquest remei és adequat per al cos femení.

Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu

Els comentaris confirmen que l’oxandrolona ajuda a accelerar significativament el creixement dels indicadors de força física i resistència del cos. Els components de l’esteroide anabòlic tenen un efecte positiu sobre el metabolisme de les proteïnes i el funcionament del sistema nerviós central.

El medicament s’utilitza en esports i medicina, però només després d’una consulta prèvia amb el metge assistent, ja que l’ús segur del medicament es compila de manera individual.

Formulari de llançament

L’oxandrolona per a dones (les revisions dels culturistes confirmen que el fàrmac augmenta la definició muscular, però que al mateix temps té una baixa activitat androgènica) és absolutament segur, ja que els seus components no redueixen el nivell natural d’estrògens.Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu

L’esteroide està disponible en forma de pastilles. Les tauletes s’envasen en ampolles especials de 20 unitats. 1 paquet de cartró conté 60 comprimits.

Què s’inclou al producte?

L’oxandrolona s’utilitza com a ingredient actiu en la preparació a una dosi de 10 mg.

Els components auxiliars inclouen:

 • Polividona.
 • Crospovidona.
 • Lactosa.
 • Estearat de magnesi.

L’oxandrolona es pot prendre no només per combatre l’excés de pes, sinó també en absència d’excés de greix corporal, quan és necessari augmentar l’alleujament i la fermesa dels músculs del cos femení.

Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu

Un cop finalitzat el curs en solitari, es garanteix que el coeficient de força física augmentarà, ja que es produeix molt millor fosfat de creatina i també augmenta l’indicador de resistència del cos.Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu

Entre els culturistes professionals, Oxandrolone s’ha consolidat com un agent anabòlic eficaç destinat a un ús sistèmic. El medicament és un derivat de l’androstà.

Ja després del primer ús d’un esteroide, s’aconsegueix una alta taxa d’estimulació dels anabòlics i d’inhibició dels processos catabòlics, que s’associa amb la síntesi de glucocorticosteroides. Els components del fàrmac ajuden a augmentar la massa muscular, eviten la deposició de teixit gras subcutani i també milloren l’estructura del teixit.

Propietats i característiques del medicament

L’oxandrolona per a dones (les ressenyes d’esportistes indiquen que l’agent anabòlic fa un excel·lent treball amb el catabolisme i també li permet sentir un augment important de força física) és segura, ja que només el 2% dels casos, els components del medicament provoquen l’aparició de reaccions adverses.Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu

Nombrosos estudis de laboratori han demostrat que el fàrmac esteroide té les propietats següents:

 • Els components de l’oxandrolona no s’aromatitzen, per la qual cosa s’exclou la probabilitat d’un augment de la producció d’hormones sexuals femenines durant el curs en solitari.Això és molt important per als esportistes professionals, ja que no cal prendre medicaments addicionals per normalitzar els nivells d’estrògens. Fins i tot si se supera la dosi recomanada, el medicament no provoca l’aparició de característiques sexuals secundàries.
 • L’esteroide treballa per bloquejar la producció de cortisol i prevenir la ruptura muscular. L'ús correcte del medicament pot reduir la probabilitat de "dessecar-se" dels músculs, fins i tot si una dona recorre a un exercici aeròbic esgotador.
 • L’oxandrolona millora la producció de fosfat de creatina, a causa del qual augmenta la força física. Però, al mateix temps, el fàrmac permet obtenir només un efecte mínim en l’obtenció de massa muscular.
Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu
Fotos abans i després d'utilitzar Oxandrolona per a dones

En medicina tradicional, l’oxandrolona s’ha demostrat com un remei que ajuda a millorar l’estat dels pacients infectats pel VIH. El medicament és eficaç per a l’anèmia, la tuberculosi i la diabetis mellitus.

L’oxandrolona afecta el cos femení de la següent manera:

 • Ajuda a desfer-se dels quilos de més.
 • Augmenta la definició i la fermesa musculars.Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu
 • Augmenta el nivell de força física.
 • Augmenta el nivell d’hormona del creixement.

El fàrmac esteroide pràcticament no té efectes negatius sobre la funció hepàtica. Després de penetrar al nucli cel·lular, la substància activa activa la síntesi d’ARN i ADN, millora la respiració dels teixits. El medicament té un efecte positiu en la síntesi d’adenosina trifosfat, afavoreix l’acumulació de macroelements útils a les cèl·lules.

Perfil d’esteroides d’oxandrolona

El principi d’acció androgènica25% de testosterona
Validesa12 h.
Efectes anabòlics400% de testosterona
Conversió a estrògens (aromatització)Absent
Període de detecció al plasma sanguini sota control de dopatgeMàxim 45 dies

En medicina tradicional, el medicament es prescriu a aquells pacients als quals se’ls ha diagnosticat les següents malalties:

 • Distròfia muscular (espectre de patologies hereditàries).
 • Osteoporosi.
 • Anèmia aplàstica.

Durant l’ús prolongat d’oxandrolona, ​​la quantitat de dipòsits de greix disminueix, la definició muscular millora i el cos comença a absorbir el calci molt millor. La durada mitjana de l'efecte d'un esteroide sobre el cos és de 7 a 12 hores. És possible detectar l'agent al plasma sanguini en un termini de 45 dies després de completar el curs en solitari.

Contraindicacions d’admissió

L’oxandrolona és segura per a les dones, ja que només en casos aïllats una substància activa afecta el desenvolupament de malalties concomitants. Nombroses revisions d’esportistes professionals confirmen que els components de l’esteroide no afecten els indicadors de pressió arterial i no retenen aigua al cos.

IN anotacions al medicament, el fabricant va indicar diverses malalties i afeccions en què està prohibit prendre un agent anabòlic:

 • Atac de cor.
 • Malaltia hepàtica crònica.
 • Embaràs.
 • El període d’alletament del nadó.
 • Úlceres de l'estómac i del duodè.
 • Malaltia coronària.
 • Recentment va patir un infart de miocardi.
 • Edat infantil (fins a 18 anys).
 • Hipercalcèmia.

Només es pot prendre un medicament esteroide després d’una consulta prèvia amb un terapeuta o un endocrinòleg, que ha de prescriure al pacient un examen exhaustiu del cos per assegurar-se que no hi ha contraindicacions i determinar una dosi segura.

El màxim efecte positiu després del curs en solitari el poden aconseguir aquells atletes que inicialment tenen una bona massa muscular i un volum mitjà de teixit adipós.

Instruccions d'ús, dosificació

Es recomana prendre oxandrolona per a dones (les revisions d’esportistes principiants i experimentats no només augmenten la resistència general del cos, sinó que també ofereixen un efecte anticatabòlic, que és especialment important quan es passa el cicle d’assecat), ja que l’ús de diversos els esteroides tenen un deteriorament ràpid del benestar.

Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu
Podeu utilitzar Oxandrolona per a dones només després de consultar un metge.

A més, hauríeu de complir les recomanacions següents:

 • L’oxandrolona es pot prendre a una dosi de 5 a 20 mg al dia. Si una dona no ha utilitzat esteroides prèviament, és millor començar amb una dosi mínima que es pugui augmentar gradualment. Aquest enfocament ajudarà a rastrejar la resposta del cos a la droga. Si se supera la dosi, hi ha una alta probabilitat de virilització (complex de símptomes caracteritzat per l’aparició de trets masculins).
 • Per augmentar significativament l’eficàcia del curs en solitari, heu de canviar a la nutrició esportiva (per exemple, proteïnes BCAA, Gainer). A més, es recomana prendre complexos vitamínics.
 • El curs estàndard en solitari està dissenyat per a un màxim de 6-8 setmanes.
 • Prengui comprimits d’oxandrolona abans o després dels àpats, bevent molta aigua tranquil·la.
 • Per aconseguir un efecte positiu, és extremadament important assistir regularment a entrenaments esportius, així com seguir una dieta especial per obtenir alleujament dels músculs.

A partir de l'endemà després de la retirada de l'esteroide, es requereix teràpia posterior al cicle. El fàrmac antiestrogènic Clomid és altament eficaç.

Aquest remei s'ha de prendre en un termini de 22 dies segons el següent esquema:

 • Els primers 2 dies, 1 comprimit al matí i al vespre.
 • Els propers 12 dies, la dosi s’ha de reduir a 1 comprimit al dia (el millor és prendre el medicament abans d’anar a dormir).
 • Els vuit dies restants: ½ comprimit un cop al dia.

Si una dona decideix prendre fàrmacs anabòlics, ha de recordar que fins i tot el medicament més segur en dosis grans augmenta el risc de reaccions adverses.

instruccions especials

Amb l’ús prolongat d’oxandrolona, ​​és necessari controlar el nivell de lípids, glucosa, hematòcrit, fòsfor sèric i colesterol al plasma sanguini.

Per garantir el resultat desitjat, es recomana seguir una dieta equilibrada, que inclogui minerals i vitamines a la dieta. Si es produeixen irregularitats menstruals, es recomana refusar l'ús posterior d'Oxandrolona.

En condicions de laboratori, no s’han dut a terme els estudis necessaris sobre com els components de l’agent anabòlic afecten el cos d’una dona embarassada i d’un fetus embarassada. Per aquest motiu, es recomana deixar d’utilitzar Oxandrolona durant l’embaràs.

En cas contrari, no s’exclou la probabilitat de patologies de desenvolupament intrauterí. El fàrmac esteroide suprimeix la lactància, raó per la qual s’ha de transferir l’infant a l’alimentació artificial.

Els components del medicament no afecten la velocitat de la reacció psicomotriu, de manera que durant l’ús de l’agent anabòlic podeu conduir un cotxe i mecanismes complexos que requereixen una major concentració d’atenció.

Efectes secundaris i sobredosi

Segons la dosi recomanada, el medicament no causa reaccions adverses i és absolutament segur per al cos femení.Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu

Només en casos aïllats un agent esteroide provoca el desenvolupament de malalties concomitants i la manifestació de símptomes dolorosos:

 • Aterosclerosi.
 • Nàusees, vòmits.
 • Dolor agut a la regió epigàstrica.
 • Inflor de les extremitats.
 • Carcinoma (una forma comuna de neoplàsia maligna).
 • Cicle menstrual irregular.
 • Icterícia (coloració icèrica de la pell i de les mucoses visibles, causada per un augment del contingut de bilirubina a la sang i l’orina).
 • Sagnat intern.
 • Dolor a les cames.
 • Poliúria (augment de la producció d’orina i freqüència d’orinar).
 • Disminució de la mida de les glàndules mamàries.
 • Insomni.
 • Canvis d’humor freqüents, depressió.
 • Reacció al·lèrgica als components del medicament (per exemple, edema de Quincke, urticària, pruïja i ardor de la pell).
 • Tremolor de les extremitats.
 • Disminució del to de veu.
 • Alopècia.
 • Clitoromegàlia (ampliació estable patològica de la part exterior del clítoris).

El fabricant del medicament no exclou la possibilitat que una dona pugui experimentar reaccions adverses si pren més de 5 comprimits d’un agent anabòlic en 24 hores. Per normalitzar l’afecció, haureu de deixar d’utilitzar Oxandrolona i demanar consell qualificat al vostre metge per sotmetre’s a un examen exhaustiu del cos.

En cas de sobredosi amb esteroides, és possible un augment de la intensitat de la manifestació de reaccions secundàries. En aquesta situació, es mostra un rentat gàstric a una dona, després del qual s’ha de prendre un sorbent. En funció dels resultats de l’examen, es pot prescriure un tractament simptomàtic al pacient.

Un esteroide anabòlic pot afectar negativament la pressió arterial.

No s’exclou una disminució de la intensitat de relaxació de l’endoteli vascular, plena d’hipertròfia dels ventricles del cor. Totes aquestes propietats del medicament juntes augmenten el risc d’atac cardíac i el desenvolupament de malalties cardiovasculars.

Per reduir la probabilitat d’efectes negatius dels components d’esteroides al cos, cal minimitzar el consum d’hidrats de carboni simples i greixos saturats. Els greixos insaturats, així com els suplements dietètics com l’arginina i l’omega 3, tenen un efecte positiu sobre el cos.

Quins efectes esperar i en quin termini?

L’efecte positiu de l’ús d’oxandrolona s’aconsegueix millorant la definició i la rigidesa musculars. Al mateix temps, augmenten els indicadors de força, el nivell de resistència i la taxa de recuperació del cos després d’un esgotament de l’entrenament.

En combinar oxandrolona amb medicaments hepatotòxics, és difícil evitar una càrrega més elevada del fetge. L'esteroide millora diverses vegades l'efecte sobre el cos dels fàrmacs hipoglucemiants, així com dels antiagregants plaquetaris i dels anticoagulants.Oxandrolona per a dones. Ressenyes després de perdre pes, efectes secundaris, preu

Entre els culturistes professionals, l'Oxandrolona ha estat abusada reiteradament, motiu pel qual figura a la llista de medicaments controlats.

La dosi d’oxandrolona es selecciona en funció de quins objectius cal assolir (per exemple, aprimar o millorar la definició muscular). L'efecte desitjat es pot aconseguir després de 5-6 setmanes d'ús regular del medicament.

L’ingredient actiu evita que el cortisol “cremi” el teixit muscular. Els atletes amb una àmplia experiència assenyalen que la ingesta correcta d’oxandrolona ajuda a aconseguir el màxim alleujament muscular en poc temps sense perjudicar la salut.

Preu on comprar Oxandrolona?

Podeu comprar l'esteroide Oxandrolona a una farmàcia habitual. El cost del medicament varia de 1980 a 2900 rubles, ja que tot depèn de la regió i del marge de la cadena de farmàcies seleccionada. El remei només es ven amb recepta mèdica.

Nombroses revisions confirmen el fet que per a les dones un fàrmac anabòlic és segur només si la dosi i la freqüència d’ús de les pastilles són determinades pel metge assistent.

Vídeo sobre la droga Oxandrolona

Descripció, efectes, acció i dosificació d'Oxandrolona:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell