Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes

Aquells que vulguin aprimar-se en poc temps haurien de prestar atenció als embolcalls per cremar greixos. Si els utilitzeu en un mètode exhaustiu per aprimar-vos a casa, juntament amb exercici i dieta, el procés de pèrdua de pes anirà molt més ràpid, la cel·lulitis desapareixerà i la pell es tensarà. Els podeu utilitzar per separat. També es notaran els resultats.

Com funcionen els embolcalls

El principi d’embolcall es basa en l’efecte hivernacle. Després d'aplicar la composició a la pell de casa, la zona tractada s'embolica en una pel·lícula per crear un hivernacle, augmentant així la temperatura sota la pel·lícula. Com a resultat, els porus s’obren, les glàndules sebàcies comencen a treballar més activament i les toxines i els greixos s’evaporen de la pell: es produeix el procés de pèrdua de pes.

A continuació, s'explica què passa quan s'embolica:

 • augment del flux sanguini a la zona tractada;
 • el metabolisme s’accelera;
 • l'excés d'humitat s'evapora, l'edema desapareix;Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 • la pell es tensa.

Tot això contribueix a una disminució del volum corporal. Després del transcurs dels procediments, això es nota especialment.

Indicacions

La indicació per embolicar és:

 • cel·lulitis,Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 • pell solta
 • excés de pes,
 • període de recuperació després del part,
 • la necessitat de netejar el cos de toxines i toxines.

Tipus

Els tipus d’embolcalls es classifiquen segons la temperatura de la mescla utilitzada. El principi de funcionament serà diferent.

L’embolcall en fred provoca una reacció de vasoconstricció, la pell es tonifica. El cos gasta energia per escalfar la zona tractada, obtenint-la de les seves pròpies reserves. Un embolcall fred ajudarà a endreçar la pell solta que ha perdut la seva elasticitat.

L’embolcall calent està dirigit a cremar greixos. Es recomana especialment per perdre pes a casa, ja que la pèrdua de volum es produeix més ràpidament.

Els components principals i la seva acció

Les mescles d’embolcall poden incloure una gran varietat d’ingredients.

I en funció del que s’utilitzarà a l’hora de preparar la composició a casa, l’efecte de perdre pes també serà diferent:

 1. Amor... És nutritiu, però alhora irritant per a la pell. Ajuda a accelerar el metabolisme i augmenta el flux sanguini cap als teixits propers. Elimina perfectament el greix, les toxines del cos, accelera el flux limfàtic.

  Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
  L’embolcall de mel es considera un embolcall molt eficaç a casa per perdre pes
 2. Mostassa. Un dels millors ingredients per cremar greixos en embolcalls corporals. Les zones tractades s’escalfen, la sang flueix cap a elles de manera més activa, s’acceleren els processos metabòlics i s’eliminen les toxines. Les cèl·lules estan saturades d’oxigen i nutrients.
 3. pebrot vermell... També té un efecte escalfador. Només més intens. No apte per a persones amb pells sensibles. En cas de sensació de cremor severa, es recomana reduir la dosi de pebre vermell a la barreja.Fa menys notables les estries, accelera el metabolisme i redueix la inflor.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 4. Vinagre. La peculiaritat d’aquest component és que s’evapora ràpidament. I això ajuda a refredar la superfície sobre la qual s’aplica. El cos activa les reserves internes per elevar la temperatura a nivells normals. A més, el vinagre elimina efectivament el líquid, de manera que dóna ràpidament un resultat notable. Aquest és un remei establert contra la cel·lulitis.
 5. En primer lloc argila ajuda a millorar l’estructura de la pell. Fa menys notables les estries, elimina la humitat, contribueix a la desaparició de la "pell de taronja", augmenta el to de la pell. Això dóna un efecte aprimador.
 6. Algues... S’utilitzen algues fresques i seques. Ajuden a suavitzar la pell i a drenar la limfa. Trencar la cel·lulitis, reduir la flaccidesa.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 7. Cafè. Conté antioxidants, tonifica perfectament la pell, elimina l'excés de líquid, suavitza les estries i ajuda a reduir la cintura i els malucs.

Preparació per embolicar

Perquè l’embolcall doni un efecte més notable, s’ha de preparar adequadament la pell.

Els components actius de la barreja penetraran més profundament a la pell si es pren una dutxa calenta abans del procediment i es tracta la pell amb un fregall o un drap dur.... Això ajuda a obrir els porus. Cal fer massatges a la pell fins a enrogir-se. Podeu fer massatges a la zona tractada amb moviments de pessigament i picoteig.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesMolt adequat per pre-tractar exfoliants de sal i cafè. Tanmateix, les partícules de cafè i sal no han de ser massa grolleres, en cas contrari es formaran micro ratllades a la pell. Si després apliqueu una barreja amb pebre o mostassa a la pell, la sensació de cremor serà insuportable. L'embolcall corporal es realitza immediatament després de la dutxa.

Instruccions d'ajust pas a pas

Independentment de la barreja preparada per embolicar, necessitareu paper film, roba d’abric i una manta.

 1. La barreja preparada prèviament s’ha d’aplicar a la zona seleccionada del cos en una capa uniforme. Si l’embolcall està calent, la barreja s’escalfa al bany de vapor a uns 40 graus. Si fa fred, la composició hauria d’estar a temperatura ambient.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 2. A continuació, la zona s’embolica amb film transparent en 2-3 capes. No cal apretar-lo fortament.
 3. Si es fa un embolcall calent, poseu-hi alguna cosa calenta per sobre i estireu-vos sota les cobertes.
 4. Normalment, el temps d’exposició és de fins a 1 hora, però alguns embolcalls es fan de nit.
 5. Durant el procediment, es recomana reposar el volum de líquid al cos amb te verd.
 6. Després del procediment, la composició es renta sota una dutxa calenta.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 7. Després d'assecar el cos amb una tovallola, s'aplica una crema nutritiva.

Consells útils

 1. El millor moment per embolicar-lo és de 18 a 22 h. I no només perquè sigui convenient fer embolcalls al vespre, sinó també perquè la pell en aquest moment percep més activament les substàncies que s’hi apliquen.
 2. Els embolcalls calents es deixen actuar durant 40 minuts, els embolcalls freds durant 1 hora.
 3. Perquè el resultat es noti, cal fer almenys 12 tràmits.
 4. L’efecte s’intensificarà si alternes embolcalls freds i calents.
 5. Les composicions amb mostassa, pebre vermell i altres components d’una acció similar s’han d’aplicar amb precaució a l’abdomen i a les cuixes internes, perquè la pell d’aquests llocs és prima, penetrada amb capil·lars; és fàcil cremar-se o provocar inflor.
 6. Perquè l’embolcall no sigui en va i totes les toxines i toxines s’eliminin del cos, cal garantir una ingesta suficient de líquids.
 7. Utilitzeu només una barreja acabada de preparar.
 8. 2 hores abans de la sessió no mengeu res.
 9. No prendre el sol durant 24 hores després de l’embolcall.

Amb quina freqüència fer-ho

El nombre òptim de sessions és de 10 a 15. Això és suficient per reduir el volum o tensar la pell.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes Si necessiteu desfer-vos de la cel·lulitis, heu de fer procediments durant 60 dies cada dos dies. Si cal, repetiu el curs en un mes.

Per a la panxa

Les contraindicacions per a l’embolcall del ventre són:

 • intolerància individual als components;
 • període de part;
 • malalties ginecològiques;Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 • danys a la pell;
 • malalties de la pell;
 • malalties oncològiques;
 • problemes amb el cor i els vasos sanguinis;
 • dies crítics.

Embolcall de mel

2 cullerades la mel s’ha de combinar amb un rovell, posar sobre un foc petit una paella amb aigua i sobre ella un recipient amb la barreja preparada. Després s’ha d’escalfar a 40 graus i aplicar-lo a l’estómac. Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesMantingueu la barreja durant 20-30 minuts. Podeu embolicar amb aquesta recepta abans d’anar a dormir i deixar-la durant la nit. Perquè es noti el resultat, s’ha de realitzar el procediment dues vegades per setmana.

Mostassa

1 cda el sucre s’ha de barrejar amb mostassa en pols (3 cullerades) i diluir-lo amb aigua fins que quedi pastós. Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesAfegiu-hi 1 cullerada. oli d’oliva calent i, després d’aplicar la barreja, embolcalla la cintura amb paper film. El temps d’exposició és de 25 minuts.

Vinagre

En proporcions iguals, cal barrejar vinagre de poma i aigua bullida. Lubriqueu l’estómac amb el líquid, emboliqueu-lo amb paper film i emboliqueu la zona tractada amb roba d’abric. A continuació, hauríeu d’estirar-vos 40 minuts sota una manta i després rentar la composició amb aigua tèbia.

Argila

Per embolicar, necessiteu fang cosmètic blanc o blau. La composició és ideal per realitzar el procediment a casa. Preneu la quantitat de pols necessària per tractar l'àrea problemàtica i diluïu-la amb aigua fins que es formi una massa elàstica.

Cal deixar caure 2 gotes a la barreja acabada. èter de gessamí, incorporeu-hi argila i apliqueu-lo sobre l’estómac sota una pel·lícula. Emboliqueu la zona tractada a la part superior i deixeu-la 30 minuts. Al mateix temps, podeu perdre pes 2 cm de volum.

Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços.Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesPodeu utilitzar argila de qualsevol color, ja que independentment del color, la composició extreu toxines, toxines i excés de líquid de la pell. Fins i tot sense ingredients addicionals, l’embolcall donarà un cert efecte.

Fang

Prengui 3 cullerades. cacau en pols i fang. Es prepara te verd fort. Combineu una barreja de pols i 5 cullerades. te. Es tracta la zona problemàtica, s’aplica paper film a la part superior i es cobreix amb una manta càlida. Descansar 30-40 minuts. La freqüència òptima dels embolcalls de fang és un cop per setmana.

Gingebre

Fregar l’arrel de gingebre sobre un ratllador fi. Prengui 2 cullerades. masses. Podeu utilitzar gingebre en pols. 1 cda mel fosa al bany maria. Barregeu els ingredients. La composició resultant es tracta amb un estómac, s’embolica en una pel·lícula, s’aïlla i s’espera durant 50-60 minuts.

Fruita

Un plàtan pelat i una taronja (pelada) es tallen a trossets i es trossegen a la batedora. Afegiu-hi 3 cullerades. nata agra i un sucre, barregeu bé. La pell amb problemes es tracta segons les instruccions i es deixa durant 30 minuts.

Envoltors de cames aprimants

Per obtenir el millor efecte, l’embolcall de cames s’ha de combinar amb l’activitat física i la dieta.

Les contraindicacions per a l’embolcall de cames són:

 • rascades i altres lesions a la pell;
 • tumor de càncer;
 • pressió arterial alta;
 • malalties dels ronyons, del cor, dels vasos sanguinis;
 • exacerbació del procés inflamatori en el cos;
 • període d'embaràs i lactància;
 • flebeurisme;Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 • intolerància individual als ingredients;
 • període de la menstruació.

Cafè

Podeu prendre la quantitat necessària de cafè mòlt fresc o de fons sec. L’ingredient sec es dilueix amb aigua calenta per formar una massa pastosa. S'afegeix una petita quantitat d'oli d'oliva. La pasta resultant s’utilitza per processar les cuixes i les natges, cobrir la superfície amb paper film, aïllar i esperar mitja hora, després de la qual es renta la composició.

Oli

3-4 cullerades l’oli d’oliva es barreja amb 5 gotes. èter de toronja i aplicat a la pell. Embolicades amb paper film, les vores es fixen amb cinta adhesiva. Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesAixò és perquè sigui convenient fer exercicis gimnàstics. Fer okupes, salts. Gràcies a això, l’eficàcia de l’embolcall augmentarà. Al cap de 20 minuts, la composició es renta.

Amb pebrot vermell

Hi ha diverses opcions per embolicar amb pebre vermell:

 1. 100 ml d’oli d’oliva es dilueixen amb 1 cullerada.de pebre vermell, afegiu-hi 150 g d’arrel de gingebre ratllada finament. Aplicar segons les instruccions. Mantingueu-ho durant 30-40 minuts si la sensació de cremor és tolerable. Després es renta amb aigua.
 2. 1 cda el pols de pebre vermell es dilueix amb 5 cullerades. oli vegetal. El temps d’exposició és de 15 a 30 minuts.

Canyella

L’embolcall de canyella es fa amb oli essencial de canyella i pols d’espècies:

 1. Prepareu una barreja a raó d’1 cullerada. oli d’oliva per 2 gotes. oli essencial de canyella. La barreja s'aplica amb calor amb moviments de massatge a la zona problemàtica. Les potes estan embolicades en paper d'alumini. Després de mitja hora d’exposició, la composició es renta.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes
 2. Si s’utilitza canyella en pols, per 1 culleradeta. les espècies prenen 2 cullerades. oli cosmètic base.

Algal

2 cullerades les algues seques s’aboquen a 0,5 litres d’aigua. L’embolcall pot ser fred (llavors la temperatura de l’aigua ha de ser d’uns 22-25 graus) o calent (aigua t = 40-50 graus). Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesAl cap de 15-20 minuts, les algues s’inflaran i estaran llestes per a l’aplicació. És convenient aplicar la composició amb un pinzell. Aproximadament 40 minuts després de l'aplicació, la composició es retira amb aigua.

Xocolata

Una barra de xocolata de 100 grams es divideix en trossos petits, es col·loca en un recipient petit i es fosa al bany maria. Refredeu la xocolata per evitar l’escaldat. Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesDistribuïu-los per la zona de les cuixes i les natges, tapeu-les amb paper film i col·loqueu-les sota la manta. Al cap de 30 minuts, renteu la composició. Segons el volum, pot ser que no necessiteu una, sinó dues barres de xocolata.

Vi

El vi negre sec i la mantega de cacau es barregen en proporcions iguals. L’oli s’ha de fondre prèviament al bany de vapor. La composició s’aplica al cos segons les instruccions habituals, al cap de 15 minuts s’elimina.

Arròs

L’arròs en pols, que es pot preparar fàcilment amb un molinet de cafè, es dilueix amb aigua fins a obtenir una consistència de crema agra i es tracta amb la composició resultant de la cama. Després de 40-60 minuts, renteu el producte.

Mostassa de mel

2 cullerades la mel líquida s’ha de barrejar amb 1 culleradeta. mostassa seca. Barregeu bé perquè no hi hagi grumolls, en cas contrari, us podreu cremar. La composició es fa untar a la pell, es manté durant 15 minuts.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes Segons la sensibilitat de la pell i l’activitat de la mostassa, les sensacions variaran: des d’una agradable sensació de cremor i formigueig fins a insuportable. Si no podeu suportar tot el temps a causa de sensacions desagradables, la composició s’ha d’eliminar immediatament.

Amb gel de cavalls

Horsepower Gel està especialment dissenyat per eliminar l'excés de líquid i combatre la cel·lulitis. Segons el fabricant, fins i tot un sol ús del producte pot reduir el volum del cos en 1-2 cm de circumferència i, després de 10-12 procediments, es pot perdre de 3 a 4 kg.

El gel s'utilitza de manera típica per a l'embalatge: aplicat a la zona problemàtica i cobert amb paper film.

Sosa

Segons les ressenyes, un embolcall de bicarbonat de sodi dóna un bon efecte: després del primer procediment, el volum a la cintura i els malucs disminueix 1 cm. Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes

Prepareu la composició segons la recepta següent: preneu-ne 1 cullerada. refresc 2 cullerades. sal marina o de taula, els components es dilueixen amb 100 ml d’aigua. S’aplica una mescla ben barrejada en forma de purí a la zona desitjada i s’embolica en una pel·lícula.

Amb cacau

L’embolcall de cacau té aproximadament el mateix efecte que l’embolcall de cafè. Cal diluir 200 g de cacau en pols amb aproximadament 1 cullerada. aigua (mireu la consistència). Podeu utilitzar la mescla tal com està o podeu afegir-hi 1 culleradeta més. canyella en pols. La barreja de components s’ha de bullir a foc lent durant 10 minuts i, després, aplicar-la amb un pinzell a la zona desitjada del cos.

Amb trementina

L’embolcall de trementina és molt eficaç. Com que la trementina escalfa molt la pell, els dipòsits grassos es descomponen ràpidament. Però cal utilitzar-lo amb precaució, ja que és fàcil cremar-se. Els experts recomanen barrejar trementina amb ingredients addicionals com argila blanca i llet.

Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesPer a 2 g d’ungüent de trementina, pren 40 g de pols d’argila blanca i 1 cda. llet rica en greixos.S’aplica una barreja de components sobre la pell, si es cou amb força, i renteu la composició immediatament.

Amb Capsicam

Ungüent "Kapsikam" no està especialment dissenyat per embolicar. El seu propòsit principal és alleujar el dolor en els músculs i les articulacions. No obstant això, gràcies a l'acció escalfadora, dóna l'efecte desitjat. La composició de l’ungüent inclou càmfora i trementina, que afavoreixen la vasodilatació i el flux sanguini a les zones tractades.

Això afavoreix la degradació dels greixos. Atès que l’ungüent cremarà fortament després de l’aplicació, no es recomana aplicar-lo a la pell sensible de l’abdomen i la part interna de les cuixes. A més, cal utilitzar l’ungüent no en forma pura, sinó barrejant-lo amb crema de nadó en una proporció d’1 a 5, respectivament.

El procediment triga 30 minuts. Després d'això, la composició s'ha de rentar a fons a la dutxa, sempre amb aigua freda, ja que la sensació de cremor s'intensifica a partir de l'aigua calenta.

Amb mòmia

1 culleradeta la mumiyo en pols s’ha de barrejar amb 2 culleradetes. aigua tèbia, un tub de 100 grams de crema per a nadons i 10 gotes. èter de llimona. Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesAquesta és una porció per a diversos embolcalls. La composició s’emmagatzema a la nevera i, abans d’utilitzar-la, s’escalfa a 25 o 40 graus, segons el tipus d’embolcall.

Parafínic

L’embolcall a casa per baixar de pes a base de parafina ajuda a obrir els porus, com a resultat, s’extreuen toxines, toxines, excés d’humitat i es destrueixen els greixos. L’efecte és una pèrdua de 2-3 cm de volum en una sessió.

Com que la parafina es troba en estat sòlid a temperatura ambient, s’ha de fondre al bany maria a 50-55 graus i aplicar-la suaument a la pell i embolicar-la amb una pel·lícula. Temps del procediment: 30 minuts.

Embenatge

Un tipus especial d’embolcalls és l’embenat. És especialment convenient utilitzar aquest mètode si la composició utilitzada és líquida. Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyesPer exemple, aquesta opció és òptima per a embolcalls de vinagre. Els "embenats" són tires de teixit de cotó.

Làctics

Apte per a recepta d’embenat amb llet. Cal prendre 200 g de midó, barrejar amb 50 g de mostassa en pols i diluir la barreja seca amb 300 ml de llet. Escalfant el producte a foc lent amb agitació constant, remull els embenats amb la composició resultant. Emboliqueu les àrees problemàtiques des d’un lloc ampli fins a un de més estret.

Amb olis essencials

Per a la pèrdua de pes, podeu utilitzar amb èxit alguns olis essencials a casa. Prengui 5-10 gotes per 20 ml d’oli. èter.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes A més, constitueixen una barreja només a base d’olis essencials i qualsevol altre producte cosmètic, inclosos l’alvocat, l’ametlla, l’arç cerval, l’oliva, el préssec, la bardana.

Per als olis essencials més adequats per a la pèrdua de pes: taronja, romaní, espígol, llimona, aranja, pachulí, neroli. Per exemple, un te verd i un oli essencial és eficaç.

El te verd conté cafeïna, que tonifica la pell i ajuda a descompondre els greixos. Cal elaborar te verd fort, afegir unes gotes de llimona i èter de romaní a les fulles de te, aplicar-les a la pell. Per comoditat, podeu fer un embolcall de vendes. Les benes s’embolcallen amb paper film a la part superior. Al cap de mitja hora, es retiren els embenats i es renta la composició.Embolcall d'aprimament per a l'abdomen i els costats, cames, braços. Com fer a casa, receptes efectives, fotos i ressenyes

Juntament amb l'exercici i les dietes, els embolcalls contribueixen a la pèrdua ràpida de pes de l'abdomen, els costats, les cames i els braços a casa. Per obtenir el millor efecte, és millor utilitzar totes aquestes tècniques en combinació. Tanmateix, fins i tot un embolcall únic, especialment un que proporciona un fort efecte escalfador, contribueix a la pèrdua de pes de 1-2-3 cm en un sol procediment.

Vídeo d'embalatge a casa

Les meves receptes preferides per embolicar:

Embolcall per a la llar:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Tamara

  L’embolcall de pebre és fresc. Molt dolorós però eficaç

  Respondre

Cara

Cames

Cabell