Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

El recobriment de les ungles amb esmalt de gel manté la manicura en perfecte estat. El disseny variat us permet experimentar amb colors i estils de la coberta d’ungles. Un munt de fotos de la xarxa us ajudaran a triar la manicura adequada per a tots els gustos.

Colors de moda de la temporada de manicura 2020

La principal característica de les tendències de moda de manicura del 2020 és l’absència de regles. El recobriment de gel es realitza en una gran varietat de colors i combinacions.

Els tons més elegants de la temporada inclouen:

 • manicura monocromàtica brillant de color maragda, turquesa ric o groc;Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern
 • tots els tons de gris;
 • la combinació de gris amb rosa es considera especialment de moda;
 • ungles brillants: només es pot cobrir un clau a cada mà;
 • els tons perlats tornen a estar de moda en qualsevol combinació de colors;
 • ungles multicolors, es poden tacar en diferents colors de totes les ungles.

Disseny d’ungles amb esmalt de gel a les ungles curtes

Les ungles curtes continuen en tendència el 2020. A la nova temporada, la forma de les ungles canvia. En lloc de formes quadrades, les ungles més naturals i arrodonides guanyen popularitat.

Per allargar visualment els dits, es recomana pintar les ungles amb gel de color clar. La manicura nua es manté al cim de la seva popularitat i es veu molt elegant.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Es fomenta el minimalisme en aplicar dibuixos i decoració addicional. Les imatges amb ratlles verticals i horitzontals, així com en forma d’ornament i origami, estan en tendència.

Eviteu els tons molt brillants, que semblen inadequats a les ungles curtes, a excepció de tots els colors vermell i bordeus. És important no oblidar que la forma i la longitud de la placa de les ungles són individuals. En conseqüència, el que és bonic per a una persona no li convé en absolut a l’altra.

Disseny d’ungles de gel en ungles llargues

Les ungles llargues tornen a la propera temporada. Aquesta versió de la manicura obre oportunitats als amants dels experiments. Estan de moda solucions audaces i combinacions de diverses tècniques d’art d’ungles.

Les ungles afilades allarguen visualment els dits, donant a les mans un aspecte més sofisticat. L’aplicació de tècniques de fregament de miralls o arc de Sant Martí afegirà feminitat a qualsevol aspecte.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Seran rellevants les ungles de forma rectangular i cantonades arrodonides. Aquesta forma es considera universal. Segons els consells dels experts en moda, una de les opcions guanyadores és utilitzar pols de vellut sobre un gel brillant. A partir de la funda de vellut es poden formar diversos patrons i formes geomètriques.

La forma més moderna de les ungles llargues és ovalada. Aquestes ungles tenen un aspecte net, suau i el més natural possible. Tant els acabats mat com els brillants seran adequats. La gamma de colors també és il·limitada. Realitzar una manicura de lluna o francesa té un aspecte especialment impressionant a les ungles ovals.

Disseny d’ungles d’hivern

Les tendències generals i inalterables de la manicura hivernal són motius d’any nou i tot el relacionat amb la bellesa de la temporada d’hivern.

Opcions per a les idees més elegants per a la manicura d'hivern:

 • Esmalt de gel de manicura francès d'hivern - realitzat a l’estil clàssic amb l’aplicació de vernís blanc a les puntes de la placa de les ungles. Si afegiu imatges amb un tema d’hivern es pot animar la imatge i afegir una sensació de celebració. Podeu decorar la part principal de la manicura amb dibuixos o estampats delicats. Les petites figures d’una tira blanca d’una jaqueta també quedaran boniques.Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern
 • Utilització de lluentons i pedreria - el tipus de joieria més rellevant a l’hivern. La combinació de gel de gel vermell amb pedres brillants es considera una opció festiva. Aplicar purpurina a una o més ungles complementarà l’ambient festiu.
 • Els flocs de neu a les ungles són tendències per a l’hivern. És fàcil de realitzar fins i tot a casa, armat amb una plantilla especial o un pinzell prim. Es combina perfectament amb una jaqueta o una manicura de lluentons. Els minimalistes apliquen el patró a una ungla. També podeu cobrir-vos totes les ungles amb patrons de neu.
 • Imatge de ninots de neu, rens, Pare Noel i altres personatges afegiran un toc lúdic i un estat d’ànim alegre a la imatge. Val la pena recordar que aquest disseny no s’adapta a un vestit de nit formal ni a uns talons.
 • Dibuixos d’arbres de Nadal com a símbol de l’any que ve. Col·locat a les ungles mitjançant diverses tècniques: plantilla, fet a mà i col·locat amb pedres.

Idees de manicura de primavera brillants

La manicura de la temporada de primavera pràcticament no té restriccions. El llit i els colors variats són especialment rellevants. La longitud de les ungles pot ser qualsevol. Les formes preferides són ovalades i en forma d’ametlla.

Idees de disseny de primavera:

 • Flors i branquillons - Dibuixar un patró amb motius florals sobre un esmalt de gel d’un sol color. Solen representar brots florits i decorar amb pedreria. Les branquetes es dibuixen amb un pinzell fi en un estil arbitrari.Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern
 • Impressió geomètrica - nova tendència de moda de disseny minimalista. Podeu experimentar amb diferents formes i ombres. També està en tendència una combinació amb estampats delicats en diversos dits.
 • Una combinació de tons vermells amb altres tons. Variacions d'una jaqueta de colors, manicura de lluna brillant, revestiment vermell de la part principal de la placa d'ungles amb dibuixos negres o pedreria.
 • Disseny en blanc i negre - estil d’art d’ungles espectacular. A la nova temporada, es complementa amb una brillantor plata. La combinació de colors avantatjosa té versatilitat, té un aspecte elegant a la vida quotidiana i per a esdeveniments importants.

Idees de moda per a la manicura d’estiu

Les tendències actuals en manicura d’estiu són una selecció de tot tipus de tons i les seves combinacions. A les ungles ovalades de longitud mitjana, són adequades les impressions del tema de les vacances d’estiu, motius marins i estampats florals.

Diverses bones solucions:

 • Imatges amb temes de fruites: podeu pintar les ungles a l’estil de les rodanxes de síndria o del nucli de kiwi. Dibuixa plàtans petits, cireres i qualsevol altra fruita.Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern
 • Variacions lliures de ratlles blaves, blanques i blaves clares que simulen les ones del mar.
 • Els dibuixos en forma d’ancoratge, vaixell o far es veuen elegants en un o més claus.
 • El disseny de la floració dolça és una novetat de la temporada. Es realitza aplicant esmalt de gel de colors sobre una base negra. El patró final està decorat amb pols d’acrílic, donant volum al patró.
 • Les imatges de libèl·lules, papallones, marietes i altres éssers vius són una estampa popular i original de manicura d’estiu.
 • Gotetes: imiten les gotes de rosada o la pluja d’estiu. L’execució en matisos i colors metàl·lics està de moda.

Opcions de manicura de tardor

L’esquema de colors de la manicura de tardor consisteix principalment en tons grocs, vermells i gris-blaus. També es consideren de moda les decoracions d’ungles daurades, la tècnica de revestiment de vellut i la jaqueta de colors.

Idees de disseny de tardor:

 • Pintures de paisatges de tardor - s'apliquen a un recobriment monocromàtic amb gel per esmaltar amb un pinzell prim o amb una plantilla. Per exemple: fulles de roure, bedoll o raïms de baies.Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern
 • Estil militar - es manté de moda el nou any. Tots els tons càlids de verd, gris i groc són tons ideals.
 • Cèl·lula - en la tendència de tots els espectacles de la temporada de moda, i les ungles no són una excepció. Les cel·les multicolors, complementades amb diverses tècniques d’aplicació, seran una solució de moda per a manicura de tardor.
 • Ornament brillant i brillant sobre fons negre.Una solució elegant, sembla especialment impressionant en combinació de tons negres amb tons ambre i terracota.

Manicura de negocis elegant per a cada dia

La manicura cada dia es distingeix per la moderació i el conservadorisme. La paleta de colors consisteix en tons pastís clars.

Novetat en el disseny de manicura empresarial:

 • L’ús de colors de marca, símbols de la pròpia empresa i logotips de marques famoses.
 • Tinció de la cutícula amb gel poliment: tinció parcial, aplicant vernís en una tira uniforme només a la zona de la cutícula a la base de la placa de les ungles.
 • Una jaqueta clàssica o inversa en tons vermells queda molt bé amb un vestit de negocis.
 • Una tècnica minimalista en el disseny de manicura quotidià. Es recomanen punts simples i línies fines de contrast sobre un fons pastel.Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern
 • Mirall de goma laca és una versió elegant d’un acabat de color sòlid d’acord amb el codi de vestimenta.

Esmalt de gel monocrom

La manicura monocroma sempre és rellevant. La singularitat del recobriment de gel esmorteix en la durabilitat d’una manicura d’aquest tipus. Aquest recobriment triga una mica de temps i es pot fer de forma independent. És important proporcionar una base ordenada per a la manicura, donar forma a la ungla i tenir cura de la cutícula.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

L'esmalt de gel de color sòlid té un aspecte ideal tant en les ungles curtes com en les llargues. Per a la temporada de fred, es recomana triar tons grisos, bordeus i beix. El període primavera-estiu s’associa amb colors vius i rics.

Al cim de la popularitat, l'estil natural, que es pot aconseguir amb l'ajut de matisos nus en ungles en forma d'ametlla de longitud mitjana.

Idees de manicura blava

El color blau es considera universal per a qualsevol temporada. Només cal triar la decoració i la tècnica d’aplicació adequades.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Variacions de manicura:

 • Les flors blaves sobre fons blanc són la combinació perfecta per a l’estiu i la primavera.
 • Disseny de laca blava francesa i il·luminada per la lluna: la capa base és de color blau clar, la punta o el forat és de color blanc.
 • Creació d’un disseny volumètric de textura sobre un recobriment de gel mat. La imitació de marbre i pedres, pell de serp, fusta i textures de metall està de moda.

Manicura vermella

El vermell és un dels preferits de les fashionistas i sempre està de moda. Un color versàtil per a diverses ocasions i esdeveniments. Abans d’aplicar vernís vermell, haureu de tenir cura del perfecte estat de la placa de les ungles.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Idees de disseny més rellevants:

 • Una jaqueta inversa de color vermell, decorada amb paper d'alumini o pedres, és una variant d'una manicura elegant.
 • La combinació de vermell, blanc, negre i daurat és un disseny elegant per a l’oficina.
 • La tècnica ombre amb una transició dels tons foscos al vermell més clar és la tendència de moda de la temporada.

Manicura metàl·lica daurada i daurada

Per a una manicura de moda amb efecte metàl·lic, necessitareu eines addicionals: pols brillant, fils metàl·lics i paper d'alumini.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Idees de disseny:

 • Recobriment de ratlles: es col·loquen fils o tires de paper d'alumini de colors a l'ombra nu encara humida.
 • Esmalt platejat o daurat en manicura francesa aplicat a les puntes de la placa de les ungles.
 • Un degradat de pols brillant i purpurina crea una transició radiant d’una ombra a una altra.
 • L’efecte de les ungles cromades s’aconsegueix amb un vernís platejat de textura densa i pols brillant.

Disseny d'ungles franceses

El francès és un representant de l'estil clàssic de l'art de les ungles.

Principals tipus:

 • Jaqueta blanca clàssica: cobreix la part principal de la placa de les ungles amb un matís beix de gel de pols amb puntes blanques.
 • Color: es pot executar en diferents versions. Per exemple, base de color beix i puntes de colors o base i puntes de colors.Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern
 • French Millennium: creat amb vernís brillant o polvorització. S’aplica un acabat brillant als extrems de la base en diversos tons.
 • Decoratiu: una combinació de colors no estàndard amb l'addició d'elements decoratius.
 • Hollywood: manicura francesa o lunar inversa. Una característica distintiva és la tinció de la zona base de la placa de les ungles.

Dibuixos de moda amb esmalt de gel

L'ús d'esmalt de gel us permet mantenir una manicura d'alta qualitat durant un període de 2-3 setmanes. La textura d’aquest revestiment és ideal per crear imatges boniques i elegants per a tots els gustos.

Dibuixos de tendències de laca:

 • disseny minimalista;
 • patrons de monogrames;Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern
 • pintura d’art;
 • adhesius lliscants;
 • estampació: imprimir un patró a les ungles;
 • dibuixant sobre gel de gel humit.

Manicura de lluna

Els adherents al disseny clàssic trien una manicura de lluna. La tècnica d’aplicació no és diferent de la realització d’una manicura francesa. Només en aquest cas, se centren en el forat de l’arrel de l’ungla.

A la temporada 2020, s’han d’utilitzar vernissos amb una textura inusual: amb efecte esquerdant, sorrenc, amb efecte hologràfic.

Els pous de formes no estàndards es convertiran en noves tècniques de moda:

 • triangular;
 • còncau;
 • asimètric;
 • amb desplaçament.

La combinació dels colors més inesperats que cobreixen els forats serà popular. Una opció de moda és pintar la regió lunar en dos tons alhora.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

La decoració es realitza amb diversos patrons, cristalls i adhesius. La manicura té un aspecte elegant, amb zones que queden completament sense recobrir o amb vernís transparent aplicat.

L'opció més senzilla és un sòcol transparent de qualsevol forma amb un recobriment monocromàtic de la resta de la placa de les ungles.

Podeu diversificar el disseny amb una tira fina que emmarqui la base de l’ungla. També podeu dissenyar composicions complexes que combinin àrees sense recobrir, ratlles pintades i forats.

Geometria de la moda

La tècnica d’execució no és la més senzilla en nail art, necessitareu accessoris especials.

Per als seguidors del minimalisme, s’utilitzen tires fines, situades a l’atzar al llarg de la superfície de les ungles amb un pinzell. També s’utilitzen petits dibuixos de formes geomètriques d’un o més colors.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Una altra opció de moda és una franja longitudinal. Amb la tècnica, podeu mostrar la vostra imaginació amb un pinzell, degradat, pols i molt més. La tècnica del degradat geomètric invers és una novetat espectacular de la temporada. Presentat amb una coberta ombrejada al cos i una banda degradada de to invers.

La geometria nua es realitza amb un pinzell prim sobre colors pastel en forma de formes i ratlles de diferents amplades.

L'ús del disseny geomètric és possible en totes les tècniques de manicura i diferents materials.

Vidre trencat

La làmina hologràfica s’utilitza per crear un efecte de vidre trencat de moda. Aplicat sobre colors sòlids o arc de Sant Martí. Es veu el més impressionant possible en tons pàl·lids. Es recomana utilitzar un agent de fixació per preservar el patró durant molt de temps.

Aquesta tècnica es pot realitzar amb mica: peces de làmina tallades per a manicura en pots especials. El seu ús redueix considerablement el temps necessari per al recobriment.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

L’efecte del vidre trencat es pot imitar mitjançant una cinta de manicura, que s’enganxa a la superfície de l’ungla per ordre aleatori. Després s’aplica un vernís metàl·lic. El resultat és un patró abstracte que sembla un vidre trencat.

Una altra manera de realitzar la tècnica és utilitzar pedreria irregular. Aquesta manicura serà voluminosa i no serà la més pràctica. L’opció més adequada per a aquells a qui els agrada cridar l’atenció cap a ells mateixos.

Ombre

Altres noms per a la direcció són degradat i tint per immersió. La peculiaritat de la tècnica rau en la transició suau d’un color a un altre. Els colors poden ser del mateix to o contrastats. Un disseny guanyador tant per a ungles curtes com llargues.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

A l’hora d’aplicar esmalt de gel, s’ha de procurar que no es formi un excés de vernís. Posteriorment, el recobriment final pot no assecar-se bé. Per obtenir una jaqueta elegant, la tècnica ombre sol utilitzar-se en diversos colors. També és popular un degradat d’un to en l’execució horitzontal o vertical.

Una transició de color independent té un aspecte extraordinari, en què el to del revestiment es fa més clar amb cada dit.

Patró volumètric i de punt

L'efecte d'un patró de punt o tridimensional s'aconsegueix amb pols acrílica. La densa textura del gel poliment ajuda a obtenir l’estructura desitjada. L’essència del patró és aplicar vernís en diverses capes, assecant bé cada capa sota el llum.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Quan es treballa amb pols de vellut i sorra, es pot evitar el vernís multicapa. Es realitza en una variada paleta de colors i mitjançant tot tipus de tècniques. Per exemple, un patró voluminós amb transicions ombrejades o decorat amb pedreria i sorra.

Manicura mat

Es veu igualment impecable en tons clars de nu i en tons foscos profunds. L’acabat mat de color sòlid és una tendència absoluta el 2020. Ideal per a manicures diàries o cites especials. Podeu diversificar la pintura amb pedres, perles i altres elements decoratius. Tots els accessoris brillants tenen un aspecte millor en un acabat mat que en un de brillant.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Les transicions de matisos amb la tècnica del degradat semblen especialment impressionants. L’aplicació d’un disseny geomètric sobre una base mate afegirà els tocs que falten a l’aspecte. La jaqueta de moda amb acabat mat es complementa amb adorns d’encaix, làmines i adhesius especials.

Disseny d’efecte sucre

El segon nom és manicura de vellut. Visualment s’assembla a materials de camussa o vellut. Amb un pinzell s’aplica una fina pols vellosa a les ungles. La pila difereix en longitud i textura. La coberta amb textura de vellut pot ser total o parcial.

Ungles amb esmalt de gel: disseny, foto 2020, nova manicura primavera, estiu, tardor, hivern

Un matís important és l’aplicació d’un revestiment que coincideixi amb el color to sobre to. Això us permet ocultar qualsevol error, fer que els xips i les ratllades siguin menys notables.

La selecció d’una imatge o d’un clau es realitza amb sorra decorativa i pols superficial.

Brilla a l’aplicació de gel de color fosc

Els esmalts de gel que brillen a la foscor es divideixen en dos tipus: reflectir la llum i regalar-la. Aquest vernís és fàcil d’utilitzar, igual que l’habitual. La composició dels vernissos és completament segura. També hi ha una divisió en corrector i imprimació. El vernís correctiu s’utilitza per als elements pintats, tota la placa es pinta amb una imprimació. Per millorar les propietats lluminoses, s'aplica preliminarment una base blanca.

A la llum del dia, els vernissos lluminosos semblen un gel incolor normal. Totes les característiques principals del vernís no són diferents d’altres revestiments. Per tant, qualsevol tècnica de disseny d’ungles s’aplica fàcilment en combinació amb un vernís brillant en la foscor.

La indústria del disseny d’ungles no s’atura. Apareixen regularment noves incorporacions a tècniques d’aplicació i materials més avançats. Els artesans professionals mostren noves idees sobre fotografies a les seves carteres personals. L’ús d’esmalt de gel en manicura augmenta significativament la durabilitat del recobriment i proporciona un aspecte net de les ungles durant molt de temps.

Lliçons de video de manicura amb esmalt de gel

Esmalt de gel de disseny d'ungles amb efecte craquelure:

Esmalt de gel de manicura amb disseny de mosaic:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Rita

  Em va agradar molt la manicura vermella, sembla elegant i car. El més important és que les pedreria s’aguanten bé.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell