Remeis populars per a la pèrdua de pes. Més eficaç per reduir la gana, els diürètics

Folk productes per aprimar - Són decoccions, tes, sucs, menjars dietètics, les propietats bioquímiques de les quals permeten suprimir una forta sensació de fam, estimulen el sistema excretor del cos, proporcionant un efecte diürètic.

La majoria d’aquests mitjans per baixar de pes es preparen a casa, tenen una composició senzilla i els ingredients estan disponibles generalment.

Classificació dels fons

Els remeis populars per a una pèrdua de pes ràpida i segura es classifiquen segons el mecanisme d’acció sobre el cos humà, tenen els seus propis avantatges i desavantatges.

Hi ha els següents tipus de receptes casolanes per baixar de pes:

Classificació dels fonsPropietats i efectes sobre el cos humà

Diürètic

Aquesta és una categoria separada de remeis populars per a la pèrdua de pes, les propietats farmacològiques de les quals són estimular el treball dels òrgans del sistema genitourinari. Després d’utilitzar un remei casolà per aprimar-se, el cos comença a eliminar activament els líquids. Una persona que vulgui aprimar utilitzant els mitjans d’aquesta categoria experimenta moltes ganes d’orinar. Els diürètics permeten obtenir resultats ràpids amb una pèrdua diària de pes de fins a 2 kg o més. No obstant això, tenen una sèrie de desavantatges acusats. Les decoccions diurètiques, tes, sucs estan contraindicades per a persones que pateixen malalties cròniques dels ronyons, la bufeta i el seu canal. Durant el període de pèrdua de líquids actius, les sals de sodi, potassi, fòsfor, calci i magnesi es renten del cos. Aquest efecte pot provocar un desequilibri en els electròlits i provocar un canvi en la composició bioquímica de la sang.

Reduir la gana

Aquesta categoria de remeis populars per a la pèrdua de pes inclou begudes i plats que afecten l’activitat secretora de l’estómac, així com les funcions d’altres òrgans del tracte gastrointestinal. Després d’utilitzar remeis casolans per baixar de pes, una persona no sent fam durant un llarg període de temps, la gana està totalment o parcialment absent. Les persones que prenen remeis populars en aquesta categoria no mengen més de 1-2 vegades al dia i no senten cap molèstia per l’aparell digestiu. Les decoccions, tes, tintures i menjars dietètics que suprimeixen la fam no es recomana a les persones que pateixen úlceres estomacals, gastroduodenitis, pancreatitis, diabetis mellitus, malaltia de càlcul biliar, lesions de la mucosa duodenal.

Millora del tracte digestiu

Aquests són remeis populars per a la pèrdua de pes que milloren el treball de la motilitat intestinal, eviten la digestió i la descomposició prolongades dels aliments i netegen el tracte digestiu. L’efecte positiu de la pèrdua de pes s’aconsegueix perquè les receptes casolanes de pèrdua de pes contenen una alta concentració de fibra. Els aliments menjats s’absorbeixen completament, el cos està saturat de totes les vitamines, minerals i altres substàncies útils necessàries, però la quantitat total d’aliments consumits disminueix.El principal desavantatge dels remeis populars d’aquesta categoria és que poden causar malestar intestinal a curt termini en forma de diarrea. L’estimulació del treball del tracte digestiu està indicat per a les persones amb sobrepès, propenses al restrenyiment i que volen perdre pes a casa.

L’elecció d’una recepta per perdre pes és un procés individual que s’ha de fer conjuntament amb un dietista.

En aquest cas, cal tenir en compte l’edat d’una persona amb sobrepès, una possible tendència a reaccions al·lèrgiques, la presència o absència de malalties concomitants del sistema digestiu, endocrí, cardiovascular i excretor.

Les millors receptes

Un remei popular per perdre pes es prepara a casa a base d’ingredients naturals. Les més populars són les receptes que suprimeixen la fam o tenen un efecte diürètic.

Per reduir la gana

Una disminució parcial de la gana us permet reduir el nombre de menjars, desfer-vos de la sensació constant de fam i molèsties al tracte gastrointestinal. En aquest cas, els costos energètics del cos continuen sent els mateixos. Per preparar remeis populars que redueixin la gana, es recomana utilitzar les receptes següents.

Kissel de civada i fruits secs

Aquest és un remei popular per a la pèrdua de pes, que no només suprimeix la fam, sinó que al mateix temps té un efecte beneficiós sobre la mucosa gastrointestinal, permet netejar els intestins, saturar el cos amb substàncies útils contingudes al cereal.

Remeis populars per a la pèrdua de pes. Més eficaç per reduir la gana, els diürètics

Per preparar aquesta beguda, necessitareu els ingredients següents:

  • 150 g de civada ininterrompuda;
  • 100 g de prunes prunes;
  • 100 g d'albercocs secs.

Els grans de civada i els fruits secs s’han de posar en una paella d’esmalt i barrejar-los bé.

A continuació, s’afegeixen 1,5 litres d’aigua bullent a aquest recipient, el futur producte de pèrdua de pes es posa a foc lent, on es bull durant 15 minuts.

És molt important que la gelea a base de civada i fruits secs es barregi constantment.

Passat el temps especificat, s’ha de treure de l’estufa el remei casolà per excés de pes i deixar-lo durant 2 hores per infondre i refredar. La gelea resultant es pren 1 vegada al dia 1 hora abans d’anar a dormir. El curs d’admissió és de 2-3 setmanes.

Te de gingebre amb mel

Aquest és un remei popular senzill per aprimar-se. Els components bioquímics continguts a l’arrel de gingebre suprimeixen l’activitat secretora de l’estómac, alenteixen el procés de secreció de suc gàstric i enzims digestius del pàncrees.

Per preparar el te, heu d’agafar l’arrel d’aquesta planta, ratllar 5 g de polpa amb un ratllador, transferir-la a una tassa i abocar 250 ml d’aigua bullent. A continuació, el producte s’ha de refredar a temperatura ambient. Després d'això, s'afegeix 1 culleradeta al te de gingebre. mel de primavera recollida durant el període de floració de les herbes.

El remei popular per perdre pes es barreja a fons fins que la mel es dissolgui completament. A continuació, la beguda aromàtica i saludable es beu amb glops petits. El remei es pren amb l’estómac buit 2 vegades al dia (matí i vespre) alhora.

Una persona que beu te de gingebre amb regularitat no sent fam, disminueix la ganat, i la ingesta d'aliments es realitza 1-2 vegades al dia i en petites porcions. La durada de l'ús d'aquest medicament és d'almenys 15-20 dies.

Herba de Sant Joan i decocció d'algues

Aquest és un remei popular eficaç que és adequat per a persones que volen aprimar ràpidament., suprimir la fam, mantenir un tracte digestiu saludable i netejar els intestins de toxines.

S’està preparant un brou casolà basat en els components següents:

  • 40 g de planta d’herba de Sant Joan seca;
  • 20 g d'algues barbes cistoseires.

Els ingredients anteriors s’han d’abocar en una cassola, abocar 0,5 litres d’aigua i posar a foc lent. El futur producte de pèrdua de pes hauria de bullir durant 30 minuts.A continuació, es treu el brou de l’estufa i es deixa 1 hora per infusionar.

Un cop transcorregut el temps especificat, el remei popular es filtra a través d’una gasa per eliminar fragments de la planta medicinal i les algues. El brou casolà es pren 2 vegades al dia (amb l’estómac buit), 250 ml. El curs d’aplicació del producte ha de durar almenys 3 setmanes.

Tintura d’aladern

Un remei popular per a la pèrdua de pes que neteja els intestins, suprimeix la gana i la fam, i també és un remei natural per al restrenyiment. Per preparar la tintura, necessitareu 1 culleradeta. escorça d’aladern. Es tracta d’un arbust llenyós, les baies del qual no són aptes per al consum i poden causar una intoxicació greu del cos.

Remeis populars per a la pèrdua de pes. Més eficaç per reduir la gana, els diürèticsNomés s’utilitza l’escorça d’arç cervell per reduir la gana... Es pot comprar a la farmàcia en estat ja triturat, o muntar-lo pel vostre compte, triturar-lo i utilitzar-lo per preparar medicaments casolans.

La composició d’1 culleradeta. a l’escorça d’aladern picat s’afegeixen 150 ml d’aigua bullent. Després, el recipient amb el remei popular per perdre pes es cobreix amb una tapa o un drap gruixut i es deixa durant 2 hores per infondre. Passat aquest temps, es pren una tintura d’arç cerval un cop al dia, 150 ml.

Beure un remei popular és necessari amb l’estómac buit en 30 minuts. abans de dormir. Un efecte secundari de la tintura és el debilitament de les femtes, que es produeix en un 65% de les persones que volen reduir la gana i perdre pes amb l’ajut de l’escorça d’aladern.

Kissel de llinosa

Un remei popular per a la pèrdua de pes que afavoreix la pèrdua de pes amb seguretat. Una persona que pren gelatina feta de llavors de lli experimenta una lleugera sensació de fam, però al mateix temps, mentre menja menjar, se sent ràpidament saciat i no menja en excés.

Per preparar aquest producte, necessiteu 2 culleradetes. llavors de lli, que es poden comprar a les cadenes de farmàcies al detall. S’aboca en una tassa o got i, a continuació, s’aboca 200 ml d’aigua bullent. El líquid resultant s’ha d’agitar lentament durant els propers 30-40 minuts.

Remeis populars per a la pèrdua de pes. Més eficaç per reduir la gana, els diürètics
El kissel de llinosa és un remei popular per a la pèrdua de pes amb seguretat

Després que el remei popular hagi adquirit una consistència espessa que s’assembla exteriorment a un líquid espès i transparent, es beu amb glops petits. Kissel de llavors de lli es pren un cop al dia al matí després de 10-15 minuts. després de despertar-se del son. Immediatament després d’utilitzar aquest remei, una persona no sent fam.

Els grans que queden al fons de la tassa es poden menjar o descartar. Les llavors de lli contenen àcids grassos que tenen un efecte positiu sobre el tracte digestiu, però al mateix temps, la seva ingesta està contraindicada per a persones amb malalties cròniques del sistema digestiu. Aquest remei s’ha de prendre en un termini de 20 dies.

Infusió de fulles de cirerer, flors de til·ler i card de llet

Un remei popular per a la pèrdua de pes, que té un aroma agradable i que també ajuda a netejar el tracte gastrointestinal, normalitza el fetge i la vesícula biliar, redueix la gana i contribueix a la pèrdua de pes amb seguretat.

Per preparar aquesta infusió, heu de prendre els ingredients següents:

  • 1 cda. l. fulles de cirerer sec;
  • 2 cullerades. l. flors de til·ler seques i triturades;
  • 2 culleradetes planta medicinal card de llet.

S’han d’abocar tots els components constitutius de la futura tintura en un termo, abocar 1 litre d’aigua bullent i, a continuació, tancar-la amb una tapa i deixar-la durant 4 hores per a una nova infusió. Al final del temps especificat, el remei popular ja es pot utilitzar. La infusió de fulles de cirerer, flors de til·ler i card de llet s’ha de prendre 200 ml 3 vegades al dia durant 3 setmanes.

Diürètic

Per desfer-se de l'excés de pes corporal, podeu utilitzar remeis populars que tinguin un efecte diürètic, estimulin el sistema excretor i eliminin l'excés de líquid del cos. En aquest cas, s’utilitzen les receptes següents.

Suc de bedoll

Aquest remei popular per perdre pes s’ha de recollir a principis de primavera, quan el moviment del suc tot just comença. als troncs dels arbres. Aquest producte es pot obtenir de forma independent o es pot comprar al supermercat.

Remeis populars per a la pèrdua de pes. Més eficaç per reduir la gana, els diürèticsLa saba de bedoll té un marcat efecte diürètic i colerètic, satura el cos amb vitamines i minerals. Per aconseguir l’efecte aprimant, es recomana prendre 250 ml de suc 3 vegades al dia durant 15 minuts. abans del menjar.

La durada mínima d’un curs de pèrdua de pes és de 16 dies. Aquest remei està contraindicat en persones que pateixen malalties inflamatòries dels ronyons i de la bufeta, que són propenses a una reacció al·lèrgica a la saba de bedoll.

Els avantatges d’utilitzar aquest producte com a diürètic per perdre pes són que no només elimina l'excés de líquid del cos, sinó que també el satura amb substàncies útils.

Te de sorba

No trigarà a preparar aquest remei popular per a la pèrdua de pes. Haureu de prendre 3 cullerades. l. baies de sorbal, aboqueu-les en un termo, afegiu-hi 1,5 litres d’aigua bullint, tanqueu la tapa i deixeu-la infusionar durant 4 hores.

Cal prendre te de sorba 250 ml 3 vegades al dia. La infusió s’ha d’escalfar abans de beure. El te es consumeix amb l’estómac buit 1 hora abans del menjar.

No es recomana perdre pes amb el te de cendra de muntanya per a homes i dones que pateixen hipotensió arterial.

Aquest remei no només té un efecte diürètic potent, estimula la funció renal, ajuda a reduir el pes corporal, sinó que també pot reduir la pressió arterial. El te de sorba s’ha de prendre diàriament durant 3 setmanes.

Xucrut

És un producte eficaç i senzill de pèrdua de pes que té un efecte diürètic.... Per preparar-lo, cal agafar 1-2 caps de col, treure la capa superior de fulles i després utilitzar un ganivet o un ratllador especial per picar aquesta verdura.

Després d’això, heu de seleccionar 1 pastanaga de mida mitjana, pelar-la, ratllar-la i barrejar-la amb el gruix de la col. Les verdures es disposen en un pot de vidre amb una capacitat de 3 litres, al qual cal afegir 2 culleradetes. sal, 0,5 litres d’aigua bullida, 1 culleradeta. sucre granulat.

Remeis populars per a la pèrdua de pes. Més eficaç per reduir la gana, els diürèticsPodeu posar un pot de col a la cuina. Durant els propers 7 dies, es produeix el procés de fermentació i fermentació. Un cop transcorregut el temps especificat, el producte ja es pot utilitzar. La xucrut es menja com a plat principal almenys 2 vegades al dia.

L’avantatge d’aquest producte per perdre pes és que la xucrut té un efecte diürètic pronunciat, però també és una font de vitamina C i 100 g d’aquest producte només contenen 27 calories.

Decocció de flors de camamilla

Es tracta d’un diürètic natural per a la preparació del qual necessitareu 1 cda. l. flors de camamilla seques i 0,5 litres d’aigua corrent. El medicament s’aboca en un recipient metàl·lic, s’aboca amb la quantitat especificada de líquid i es posa a foc lent. A la cuina, el futur brou hauria de bullir durant 10 minuts.

Després d'això, el remei popular per a la pèrdua de pes s'elimina de l'estufa per refredar-se. Quan el te s’escalfa, en beuen 200 ml al matí i al vespre durant 15 minuts. abans dels àpats. La durada de prendre una decocció de flors de camamilla seques és de 2 setmanes.

Suc de nabiu

Aquest agent aprimant no només té propietats diürètiques, sinó que també ajuda a enfortir el sistema immunitari, cardiovascular i hematopoètic.

Per preparar el suc de nabiu, necessitareu els ingredients següents:

  • 300 g de nabius frescos;
  • 1 cda. l. sucre granulat.

Els nabius s’han d’abocar en un bol d’esmalt net i, a continuació, fent servir una cullera o altres estris de cuina, aixafeu-los fins que quedin monòtons.Afegiu la quantitat especificada de sucre granulat a la massa de baies i barregeu-la bé fins que es dissolgui completament. El suc de nabiu s’ha de refrigerar durant 24 hores perquè les baies donin la quantitat màxima de suc.

Remeis populars per a la pèrdua de pes. Més eficaç per reduir la gana, els diürèticsPer aconseguir un efecte diürètic i perdre pes eliminant l’excés de líquid, s’ha de prendre suc de nabiu 1 cullerada. l. 4 vegades al dia amb l’estómac buit. La durada mitjana de l’ús d’aquest medicament és de 16 dies.

La pèrdua de pes amb suc de nabiu està contraindicada en persones amb hipotensió arterial, malaltia de l’úlcera pèptica, gastroduodenitis i pancreatitis.

El suc àcid que conté el remei popular pot agreujar aquestes malalties.

Te de fulles de nabiu

Es tracta d’un producte de pèrdua de pes senzill i útil que té un efecte diürètic., estimula els ronyons per drenar l'excés de líquid. Per fer te a base de fulles de nabiu, cal prendre 1 cda. l. d'aquesta matèria primera, aboqueu-la en una tetera o termo i, a continuació, aboqueu 1 litre d'aigua bullint.

Després d’això, s’ha d’infondre el remei popular durant 3 hores i, després del temps especificat, el te està a punt per utilitzar-se. S'ha de prendre un diürètic 2 vegades al dia, 250 ml durant 15 minuts. abans dels àpats. La durada del curs de pèrdua de pes ha de ser com a mínim de 2 setmanes.

Decocció de dent de lleó

La infusió de dent de lleó és un diürètic senzill i potent. Per preparar-lo, cal prendre 2 cullerades. l. fulles seques d’una planta, traslladeu-les a una cassola i aboqueu-hi 1 litre d’aigua. Després d’això, el futur producte per aprimar s’ha de posar a foc lent, sobre el qual bullir durant 15 minuts.

Al final del període especificat, el brou de dent de lleó s’ha de refredar. Després que el diürètic es faci càlid i còmode d'utilitzar, es prenen 200 ml 3 vegades al dia durant 12 dies. Aquest remei es pot prendre amb l’estómac buit o ple.

Llavors de julivert

Les llavors de julivert s’utilitzen com a ingredient principal en la preparació d’un remei popular per a la pèrdua de pes.que té un efecte diürètic. Per preparar-lo, necessitareu 1 culleradeta. llavors de julivert, que s’han d’abocar en una tassa, i després abocar 200 ml d’aigua bullint. Copa durant 30 min. es tanca amb una tapa o un plat perquè el brou s’infongui i adquireixi totes les propietats necessàries.

Remeis populars per a la pèrdua de pes. Més eficaç per reduir la gana, els diürèticsDesprés del període de temps especificat, el te de llavor de julivert ja està a punt per beure.

Cal prendre aquest remei un cop al dia al matí durant 30 minuts. abans dels àpats. La durada mitjana d’un curs de pèrdua de pes amb te a base de julivert és de 10 a 15 dies. No es recomana aquest remei per a persones que presenten deteriorament funcional dels ronyons, intolerància individual al julivert o que pateixen urolitiasi.

Els remeis populars per a una pèrdua de pes ràpida i segura són les decoccions i infusions d’herbes medicinals, begudes de fruita de baia, gelea de grans de civada i lli, així com plats elaborats amb ingredients naturals. Tots ells milloren la motilitat intestinal, suprimeixen la funció secretora de l’estómac, redueixen la gana i tenen un efecte diürètic.

Aquestes propietats dels remeis populars ajuden a eliminar l’excés de pes corporal sense perjudicar el sistema digestiu, cardiovascular, endocrí i nerviós.

Vídeo sobre el tema: remeis populars eficaços per perdre pes

Els remeis populars més eficaços per perdre pes:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell