Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu

El microblading és un tipus de modelació de celles. Les fotos anteriors i posteriors a un procediment d’aquest tipus criden l’atenció per la seva naturalitat i escala de canvis. La majoria de les dones volen que les celles siguin simètriques i harmonioses. Sovint, això requereix molt d’esforç i temps, de manera que les dones busquen constantment noves formes de corregir, donant un efecte durador.

Què és el microblading de celles

El microblading és un mètode de correcció de celles que permet obtenir un aspecte natural després del procediment i un efecte a llarg termini que dura fins a 1 any. Mirant la foto, és gairebé impossible distingir-la de les celles reals. Consisteix a introduir pigments del color desitjat sota la pell.

Una tècnica especial d’execució el distingeix del tatuatge, que proporciona la pintura contínua del contorn desitjat, cosa que fa que les celles semblin innaturals. El microblading, al seu torn, es basa en la introducció de pigments mitjançant fines incisions fetes amb una fulla a les capes superiors de l’epidermis.

Aquesta tècnica permet crear el contorn necessari a partir de ratlles fines de colors, molt similars als pèls.

A causa del fet que cal dibuixar tots els cabells, aquest procediment requereix molt de temps i habilitat. L'esteticista ha de ser altament professional perquè l'efecte del procediment sembli el més natural possible. El més important és que la profunditat d’aplicació del pigment no excedeixi els 2 mm, en cas contrari, el color i l’estructura dels pèls diferiran.

Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu

També hi ha el risc de desenvolupar processos inflamatoris. Aquesta tècnica de modelació de celles va ser desenvolupada per cosmetòlegs xinesos fa més de deu anys, més tard es va adaptar i millorar a Europa. Durant aquest curt temps, es van desenvolupar diverses tècniques diferents, que s’utilitzen amb gran èxit fins avui.

Què és el microblading

Els artesans experimentats utilitzen diverses tècniques de microblading, entre les quals es distingeixen els cabells, amb ombres, i les tècniques 3D, 6D.

Tècnica del cabell

Aquesta tècnica és la més comuna i demandada entre els clients. La majoria dels mestres l’han dominat perfectament, motiu pel qual, en realitzar-lo, es garanteix un resultat gairebé perfecte. L’essència de la tècnica és crear un contorn de celles aplicant petits traços.

Sovint, el mestre té un conjunt de plantilles diferents que difereixen en la forma del contorn, la mida i la direcció dels traços i també en el color. Això simplifica enormement el procés d’elecció d’un dibuix per part del client. En funció de la direcció dels pèls, es distingeix la tècnica capil·lar oriental i europea.

Eastern proporciona l’aplicació de traços de diverses longituds i direccions, cosa que permet crear l’efecte del creixement natural.La tècnica europea, al contrari, preveu la creació de traços de la mateixa longitud, dirigits en un sol vector, que crea l’efecte de les celles naturals col·locades amb un gel i un pinzell.

Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu

La tècnica del cabell és adequada per a noies amb celles escasses. Perquè l’efecte sigui més durador, s’ha de corregir el procediment un mes després de l’execució. L’esteticista afegeix pigment als llocs necessaris perquè el color de les celles sembli més uniforme i natural. Després d’això, podeu estar segur que l’efecte del microblading durarà més de sis mesos.

Tècnica del cabell amb ombres

L'efecte del procediment habitual es pot millorar barrejant el pigment. Mitjançant aquesta tècnica, podeu aconseguir l’efecte com si el mestre pintés les celles amb un llapis i ombres. L’ombrejat permet obtenir un efecte més durador que durarà més de 10 mesos.

Si la correcció es porta a terme de manera oportuna, l'efecte es pot mantenir fins a 2 anys. Una variació d’aquesta tècnica és la tècnica de les ombres, que consisteix a enfosquir les zones necessàries del contorn de les celles mitjançant una aplicació de pigment puntual. Aquestes manipulacions es recomanen per a les rosses i les noies amb un to de cabell clar.

Tècnica 3D, 6D

Les tècniques de microblading anteriors impliquen l’ús d’equips especialitzats per escurçar el temps del procediment. Però si el client vol que els arcs de celles dibuixats pràcticament no siguin diferents dels naturals, cal dibuixar manualment cada cabell individual. Aquesta és l’essència de les tècniques 3D i 6D.

En aquest cas, el mestre triga molt a dibuixar cada cabell. Escull la longitud, el gruix i la direcció de la carrera cada vegada. Per fer-ho, cal tenir molta experiència per acabar amb celles que no difereixen de les naturals.

En triar per primera vegada una tècnica de microblading, us heu de centrar en la més simple. Aquest procediment serà més barat, més ràpid i, en última instància, pot ser de millor qualitat que altres. No sempre és fàcil trobar un mestre que pugui realitzar la tècnica 6D al nivell adequat.

Quins són els pros i els contres del microblading

Com passa amb qualsevol procediment cosmètic, el microblading té diversos avantatges i desavantatges.

prosMenys
El contorn de les celles és el més natural en comparació amb altres tècniques de formació de celles, especialment el tatuatge.Lleugera molèstia durant el procediment. Si cal, el mestre pot aplicar-li un gel anestèsic.
Amb el pas del temps, l’efecte de microblading desapareix, cosa que permet crear arcs de celles d’una forma i color diferents. Per exemple, quan s’utilitza un tatuatge, cal utilitzar un procediment d’eliminació amb làser per eliminar el pigment. Després d'això, poden quedar-se cicatrius i cicatrius.L’efecte del microblading és de curta durada; el període de retenció del pigment sol ser de sis mesos a dos anys. Però en la majoria dels casos, això és un avantatge per als clients, ja que és possible canviar la forma, el color i l'estructura de les celles si es desitja.
El microblading és pràcticament indolor i no comporta cap risc. El pigment s’aplica a les capes superiors de la pell, cosa que minimitza el risc de desenvolupar processos inflamatoris. Si és necessari, el cosmetòleg utilitza pigments antial·lèrgics, si el client ho desitja.Es pot desenvolupar una reacció al·lèrgica a causa de la intolerància del client a components individuals del pigment. També hi ha certes contraindicacions, en presència de les quals és millor rebutjar el procediment.
Els pèls es dibuixen per separat, cosa que dóna lloc a la densitat natural de les celles.Perquè el resultat s’agafi, el primer mes haureu de tenir cura de la pell amb cura. Si no s’adhereix a les recomanacions del mestre, el pigment pot perdre color i pot aparèixer inflamació a la pell.
Diverses tècniques permeten al client triar el patró, el tipus de cabell, el color i l’estructura desitjats.Abans del procediment, cal preparar-se durant molt de temps.
S'aconsegueix una curació ràpida perquè la superfície de la pell està mínimament exposada. La pell no està inflamada, no hi ha contusions ni ferides a causa de les quals no es formen cicatrius. El més important és controlar el treball del mestre, ha de treballar amb agulles noves, amb guants estèrils i tractar la pell amb un anisèptic.El cost del procediment és molt alt, però no s’ha de recórrer immediatament als serveis de mestres que baixen el preu, això comporta molts riscos. Molt sovint, un preu petit s’associa amb la inexperiència del mestre i el material de treball de mala qualitat.

Quan no es pot fer microblading

Atès que el procediment està associat a una violació de la integritat de la pell, hi ha una sèrie de contraindicacions, que poden ser temporals i categòriques.

Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu

Les contraindicacions temporals inclouen:

 • l'estat del client sota la influència de l'alcohol i les drogues;
 • la presència de processos inflamatoris;
 • febre, independentment de la causa;
 • refredats;
 • pressió arterial alta;
 • la presència de lesions o diverses lesions cutànies a la zona de les celles;
 • prendre antibiòtics.
 • l’embaràs i la lactància, així com el període de la menstruació;
 • la presència de reaccions al·lèrgiques (segons el grau i el tipus, pot ser una contraindicació categòrica)

Les contraindicacions absolutes per a les quals està estrictament prohibit el microblading són:

 • la presència de malalties infeccioses (hepatitis, sífilis, VIH): això representa un perill per al mestre, que, si està ferit, pot introduir una infecció a la sang;
 • coagulació sanguínia deficient: això pot provocar sagnat si es danyen els vasos sanguinis; en aquests casos és molt difícil aturar la sang, també pot provocar una curvatura del patró i una rentada del pigment;
 • malalties psicològiques;
 • epilèpsia: a causa de l'estrès i les sensacions doloroses, el client pot experimentar una convulsió epilèptica, que amenaça la seva vida;
 • diabetis mellitus: en presència d’aquesta malaltia, les ferides es curen molt més temps que en pacients ordinaris;
 • malalties oncològiques;
 • susceptibilitat a la formació de cicatrius: en aquest cas, fins i tot petites ratllades i danys a l’epiteli durant la curació formen cicatrius i cicatrius visibles;
 • la presència de lunars o erupcions inflamatòries a les celles.

Davant de les contraindicacions anteriors, val la pena abandonar el procediment de microblading, ja que cap efecte estètic val la salut i la vida.

Com triar un mestre de microblading

L’elecció d’un mestre és l’etapa més important en la preparació del procediment. La qualitat del resultat final, així com la salut del client, depenen de l’experiència i les habilitats del cosmetòleg. No hauríeu de confiar en la vostra cara amb el primer mestre que us trobeu. El millor és estudiar els comentaris de clients reals, preguntar als amics que han utilitzat aquests serveis o demanar comentaris reals als salons.

El microblading de celles, les fotos anteriors i posteriors que es presenten a l’article, es realitza generalment en salons de renom coneguts. Són aquests salons als que heu de prestar atenció en primer lloc. En cap cas, aquest procediment s'ha de dur a terme a casa.

Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu

Després d’escollir un mestre, haureu de supervisar acuradament la preparació del procediment.

El despatx d’esteticista ha d’estar net, el mestre ha de treballar amb guants estèrils d’un sol ús i una agulla d’un sol ús, que ha d’imprimir davant del client. Es recomana estudiar els certificats del pigment, la seva composició i les dates de caducitat.

Què està prohibit abans del procediment

Perquè el procediment passi sense problemes, la pell es cura ràpidament i el client està satisfet amb el resultat, val la pena fer una mica de preparació.

Heu de complir les recomanacions i prohibicions següents:

 • No cal arrencar-se les celles 2 setmanes abans del procediment. El mateix mestre durà a terme la correcció necessària, tot i que li serà més fàcil estudiar el tipus de pèls, la seva densitat, la direcció del creixement i la forma natural de les celles.
 • És millor triar el color i la forma de les celles amb antelació, ja que és possible que una decisió espontània durant el procediment no agradi al cap d’un temps.
 • Els darrers dies abans de visitar el saló, haureu de deixar de prendre antibiòtics.
 • No s’ha de consumir alcohol, ja que aprima la sang, cosa que pot provocar sagnat i un canvi en el resultat final.
 • No es recomana visitar un solàrium i prendre el sol al sol; sota la influència de la radiació ultraviolada, la pell es torna rugosa.
 • El dia de visitar el mestre, és millor no consumir cafè, menjars picants i fregits.

Com es fa el microblading

Tot el procés de microblading consisteix en els passos següents:

 1. la pell es desgreixa amb productes especials;
 2. s’aplica un gel anestèsic que s’elimina al cap de 20 minuts;
 3. les celles es tracten amb un antisèptic;
 4. els pèls es pentinen i amb l'ajut de diverses eines es forma la forma final de les celles;
 5. microblading, segons la tècnica escollida, per a la qual s’utilitza una agulla d’un sol ús;
 6. tractament de la pell amb un antisèptic que elimina la inflamació, la irritació i fixa el color.

Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu

En alguns salons, el procediment d’execució pot variar, el més important és que es compleixin les normes bàsiques de seguretat. Atès que hi ha risc d’infecció.

Com recuperar-se del microblading

Per desfer-se ràpidament de les conseqüències del procediment, solucionar el resultat i protegir-se de possibles complicacions, haureu de seguir diverses regles per restaurar la pell.

Normalment, el cosmetòleg proporciona una llista de recomanacions, però es poden distingir les generalment acceptades:

 • no us mulleu les celles durant el dia;
 • utilitzar agents curatius com el Pantenol i el Bepanten;
 • intenta evitar el sol;
 • a més, podeu cobrir-vos les celles amb vaselina.

Després de la curació, es formarà l'ombra final, si cal, es pot fer la correcció. Si apareixen irritacions, inflor o altres conseqüències negatives durant el procés de curació, cal que us poseu en contacte amb un esteticista per obtenir consell. En alguns casos, també podeu visitar un dermatòleg.

Quant dura la pintura?

La durada de la retenció del color depèn de diversos factors, principalment la qualitat del pigment i la cura. Normalment, el colorant s’elimina de la pell en un any, mentre que un patró d’alta qualitat dura uns sis mesos. Si teniu la cura adequada de la pell després del procediment, l’efecte durarà més temps. A més, la durada de la retenció del color depèn de l'edat.

Les noies més joves tenen microblading durant menys temps que les dones grans.

Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu
Comparació fotogràfica de tatuatges de celles i procediments de microblading.

També val la pena tenir en compte la pell greixosa, com més alta és, més ràpidament s’elimina el pigment. La llum ultraviolada afecta negativament la preservació del pigment. Per tant, és millor negar-se a visitar el solàrium i, si es manté al sol durant molt de temps, s’ha d’utilitzar un protector solar. Si assistiu a procediments de correcció, l’efecte del microblading pot persistir durant 2 anys.

Cura

L’atenció de microblading consisteix en els procediments següents:

 • 3 dies després del procediment, us heu de rentar la cara amb aigua clorada, els 2 dies següents, rentar-vos la cara amb aigua bullida;
 • pot aparèixer una escorça a la zona tractada de la pell, que es pot tractar amb pantenol, però en cap cas es pot arrencar;
 • per a la curació primerenca, podeu utilitzar ungüents regeneradors;
 • fins que la pell no s’hagi cicatritzat completament, les celles no es puguin tenyir, també és millor rebutjar els cosmètics;
 • al cap de 2 setmanes les escorces desapareixeran i al cap de 3 setmanes es pot considerar que la pell està curada;
 • en un mes, és millor deixar de pelar-se, utilitzar fregalls, bronzejar-se al sol o visitar un solàrium.

Possibles conseqüències

El microblading de celles, abans i després de la prova fotogràfica, no sempre pot tenir èxit. Hi ha el risc de produir conseqüències negatives tant per culpa del mestre com per culpa del client. Per tant, és millor saber-ne amb antelació.

Entre els motius més habituals per culpa del mestre hi ha els següents:

 • una reacció al·lèrgica a un antisèptic, anestèsic o pigment, per evitar-ho, és millor fer proves de proves d'al·lèrgia;
 • l’aparició de cicatrius i grans cicatrius, que es poden deure a les característiques individuals del cos o al treball sense escrúpols del mestre;
 • es pot produir un ràpid rentat del pigment a causa d’un error del mestre, en el cas d’utilitzar pintura de baixa qualitat o una petita quantitat d’ella;
 • cessació del creixement del cabell, que s’associa amb danys als fol·licles. Això pot passar quan l’agulla s’endinsa massa a la pell.

Per culpa del client, es produeixen les següents conseqüències:

 • inflor de les celles;
 • sagnat profús;
 • pèrdua de pigment;
 • lesió infecciosa;
 • curació a llarg termini.

Correcció de microblading

El microblading de celles (fotos confirmades abans i després) requereix una correcció oportuna, cosa que pot allargar significativament l’efecte del procediment. La primera correcció es realitza normalment al cap d’un mes, amb menys freqüència durant les dues primeres setmanes. El més important a recordar és que no es pot dur a terme una correcció fins que no es completa la curació.

Si rebutgeu la correcció, podeu trobar els problemes següents:

 • pèrdua de claredat dels contorns de la imatge;
 • esvaïment del color;
 • diversos tons en zones individuals.

La correcció sol ser la meitat del preu del procediment inicial, per la qual cosa és millor aprofitar aquesta oportunitat que tornar a realitzar el procediment al cap d’uns mesos.

Mètodes per eliminar la pintura, si no esteu satisfet amb el resultat

Hi ha vegades que el client no està satisfet amb el resultat del procediment i vol eliminar el resultat de microblading. Això pot ser culpa del mestre, basat en la seva inexperiència o negligència, o del propi client, si durant la preparació no va prestar prou atenció a l’elecció de la forma i el color de les celles. Hi ha diverses maneres d’eliminar la pintura; és millor utilitzar-ne de saló, que garanteixen el resultat amb un risc mínim de complicacions.

Eliminació làser

Aquest mètode es basa en el principi de la fotoactivació selectiva. El pols del làser afecta les zones més fosques, és a dir, el pigment fosc. Sota l’acció dels làsers, s’escalfa i es descompon, el pigment restant s’elimina a través del sistema limfàtic.

Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu

Malauradament, és impossible eliminar completament la pintura després de la primera sessió; sovint cal repetir el procediment al cap d’un mes i, de vegades, diverses vegades més.

No es recomana utilitzar eliminació amb làser en cas de desenvolupament de malalties infeccioses, presència de ferides a la pell, amb fortes cremades solars, i també si el color del pigment és clar. Es tracta d’un procediment força eficaç, però si hi ha contraindicacions, val la pena abandonar-lo i recórrer a altres mètodes.

Eliminador

El removedor és una barreja especial que conté productes químics actius que destrueixen els pigments. Es pot utilitzar per eliminar qualsevol colorant, cosa que suposa un avantatge important. Es realitza força ràpidament i costa significativament menys que el procediment d’eliminació del làser. Molt sovint, només és suficient una sessió.

Pràcticament no té defectes, els problemes només poden sorgir per negligència del mestre. Apliqueu el removedor sota la pell amb una agulla a la profunditat del pigment. Té contraindicacions, que inclouen lesions i malalties de la pell.

Tatuatge emmascarador, ajustat al to de la pell

Aquest mètode és el més barat, però només s’ha d’utilitzar en casos extrems. Amb la seva ajuda, podeu solucionar el problema ràpidament, però l’efecte d’aquest emmascarament pot no durar molt. Sovint, amb el pas del temps, el pigment fosc augmentarà i es mostrarà a través del colorant de color carn.

Remeis populars

Si el resultat no és massa crític i no cal desfer-se urgentment del pigment, podeu utilitzar remeis populars. Però heu d’entendre que no podreu desfer-vos completament del colorant.

Entre els mètodes més efectius hi ha:

 • visitar un solàrium o bronzejar-se: la llum ultraviolada té un efecte destructiu sobre el pigment, que es va esvaint gradualment i perd el seu color. Màscares i compreses. Podeu fer llimona, camamilla, mel, maduixes o Aloe Vera per fer-les.
 • preparació i aplicació de matolls;
 • ús extern d’oli de ricí;
 • l’ús de peròxid o iode.

Preus de microblading als salons de Moscou, Sant Petersburg

El microblading de celles, les fotos anteriors i posteriors, així com els preus, es poden trobar a partir de les llistes de preus publicades als llocs web dels salons. Els preus a Sant Petersburg oscil·len entre 2500 i 8000 rubles.

Microblading de celles. Fotos abans i després, què és, quant dura, com es fa, el preu

Els preus a Moscou no són molt diferents, el llindar inferior és de 4.000 rubles i el superior és de 9.000 rubles. S'ha d'entendre que el baix cost del servei pot indicar insuficient qualificació del mestre o equips i pigments de mala qualitat.

El microblading és el mètode més modern per donar forma a les celles. Permet aconseguir el resultat més natural. Però abans d’utilitzar aquests serveis, heu d’estudiar definitivament el treball del mestre, les ressenyes dels clients, les seves fotos reals abans i després del procediment. Només una preparació acurada garanteix un resultat de qualitat.

Vídeos útils sobre el procediment de microblading de celles i les normes per a la seva implementació

Com es dibuixen els pèls durant el microblading:

Tatuatge o microblading:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Taisiya

  Gràcies per l'article detallat. Fa temps que volia provar el microblading, però encara no puc decidir-me. Cercaré activament un bon mestre

  Respondre
  1. Nina

   Assegureu-vos de fer-ho! només estalvia molt de temps. Aconsello el meu amo https://vk.com/dusha92

   Respondre

Cara

Cames

Cabell