Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

L’aparició de bosses sota els ulls més sovint es converteix en el motiu pel qual una dona o un home sol·liciten un procediment cosmètic per resoldre aquest problema. Sobretot parlem d’una deficiència relacionada amb l’edat, que apareix en el context d’una acumulació excessiva o d’una distribució desigual del teixit adipós sota la pell de la parpella inferior.

L’estancament del fluid biològic i altres motius també poden provocar aquesta deficiència. Alguns d’ells es poden resoldre sols millorant el vostre estil de vida i donant més preferència a una dieta saludable.

Però de vegades la causa de l’aparició de bosses sota els ulls, fins i tot a una edat primerenca, és la genètica. Si la raó són els canvis relacionats amb l’edat, la manera més senzilla d’eliminar aquesta deficiència és mitjançant la correcció.

Termòlisi òptica d’ones de ràdio dèrmica

Aquest procediment s’anomena abreujat DOT. L’essència de la correcció és utilitzar un làser que poleix delicadament la pell i que tingui un efecte fraccionat.

A causa d'això, a causa de la radiació làser, les zones problemàtiques de la pell s'escalfen fins a una profunditat de 5 mm (en sentit puntual). Això fa que la pell sigui més ferma, cosa que elimina automàticament les bosses dels ulls.

Indicacions

La termòlisi òptica per via cutània s’acostuma a indicar per a la rosàcia o la pell solta, porus ampliats, taques d’edat o estries.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

A més, mitjançant un làser, és possible eliminar les cicatrius i cicatrius de qualsevol origen, corregir una parpella caiguda i eliminar les arrugues dels ulls. Es tracta d’un mètode no quirúrgic d’estrenyiment de la pell, que és altament eficaç i que s’utilitza avui en dia en molts centres cosmètics.

Contraindicacions

El procediment no es realitza si el pacient pateix:

 • epilèpsia;
 • psoriasi;
 • càncer;
 • infecció viral;
 • hipertensió.

També és contraindicació l’embaràs o la lactància materna. No es recomana la termòlisi òptica per via dèrmica a les persones a qui s’ha diagnosticat diabetis mellitus o que presenten una inflamació clarament visible al voltant dels ulls.

Possibles complicacions

DOT és un procediment cosmètic força delicat que permet rejovenir la pell.

Normalment, no hi ha complicacions ni conseqüències greus després de la seva implementació. Però heu d’assegurar-vos que totes les manipulacions es realitzen exclusivament en una clínica o oficina de cosmetologia per un especialista que tingui la pràctica adequada i els documents que ho confirmin.

De vegades, depenent de la sensibilitat individual, després de ressorgir aquest làser, les zones tractades poden romandre enrogides durant un temps. Alguns pacients informen de descamació intensa dels ulls i inflor.

Com a regla general, aquests símptomes es consideren normals i no pertanyen a la categoria de complicacions. Desapareixen en 3-5 dies. Després d'això, l'estat de la pell es normalitza completament.A més, l’especialista pot prescriure un sedant per accelerar el procés de recuperació.

Procediment pas a pas

Les bosses sota els ulls (els procediments cosmètics ajuden a eliminar ràpidament aquesta deficiència) es presten bé a la recuperació del làser.

No requereix mesures preparatòries ni procediments postatenció. No obstant això, primer heu de consultar amb un especialista sense cap defecte, ja que hi ha diverses contraindicacions.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

Directament el dia del peeling làser:

 1. L’esteticista primer ha de netejar bé la cara del pacient de greixos, maquillatges i altres productes.
 2. Després d’això, s’aplica a la pell un anestèsic en forma de gel. Es fa efectiu al cap de mitja hora aproximadament.
 3. A continuació, el metge ha d’ajustar el dispositiu amb equips làser en funció del gruix de la pell, la seva sensibilitat i altres paràmetres. Només després d’això, comença el tractament de les àrees problemàtiques amb un làser fraccionari.

La durada del procediment depèn de la mida de la zona amb problemes, així com del tipus de pell. Normalment, el peeling làser no triga més de 40 minuts. El pacient no requereix cap manipulació addicional i l'única conseqüència pot ser una lleugera enrogiment en els primers dies.

Avantatges i inconvenients

Aquest procediment s’utilitza amb més freqüència per rejovenir-se. Sovint es compara amb altres tipus de correcció populars com la mesoteràpia.

Paràmetre de comparacióPillboxMesoteràpia
ImpacteMètode no invasiu (no s'introdueix cap agulla sota la pell)Invasor
Síndrome del dolorMitjà (pot ser necessària anestèsia local)Mitjà (requereix anestèsia)
Quants procediments calen3-65
La presència de conseqüènciesPoques vegadesEs pot formar un hematoma a la zona d'injecció
Riscos de danys a la pellNohi ha
El resultat del procedimentL’efecte dura fins a 7 anysEfecte aproximadament 1 mes
Nivell de seguretatAltMig

Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

Així, es pot assenyalar que la termòlisi òptica dèrmica és un procediment més modern, tot i que la mesoteràpia encara és popular.

Entre altres coses, DOT té diversos avantatges, a saber:

 • El làser també es pot utilitzar per tractar el coll i l’escot. Això us permet eliminar les arrugues fines i reduir les imperfeccions profundes.
 • Efecte elevador. Gairebé tots els clients de salons de bellesa ho celebren. Els efectes es noten especialment a les parpelles inferiors i superiors.
 • Augment de la fermesa, elasticitat i suavitat de la pell. Els clients informen que els porus es fan més petits i que el color de la pell s’equivoca.

A més, aquest procediment permet desfer-se de les venes aranyes i les petites cicatrius.

A més dels principals avantatges, cal destacar la indoloritat del procediment, així com el fet que no es pugui produir cap dany mecànic a la pell. El làser és suau. Gràcies a la possibilitat de personalitzar l’equip, podeu establir-ne els paràmetres d’acord amb les característiques individuals del client.

Preus

Les bosses sota els ulls (els procediments cosmètics només han de realitzar-se per cosmetòlegs experimentats) són de complexitat i mida variables, de manera que el cost del peeling làser pot variar segons la zona de tractament.

No val la pena estalviar-lo, ja que parlem de l’efecte sobre la pell de la cara. A les grans clíniques, el cost d’aquesta correcció oscil·la entre els 8.500 i els 60.000 rubles. per sessió. Per descomptat, si només parlem del processament de la parpella inferior, el preu serà més baix. Però sovint també es realitza un rejoveniment del coll, escot, plec nasolabial i altres zones.

Isojay

Aquest és un procediment modern realitzat amb l'aparell VIP Line Isogei. S'utilitza per corregir zones problemàtiques de la pell. En aquest cas, Isojay es pot utilitzar com a teràpia independent o conjuntament amb altres mètodes.El procediment és completament segur i sembla més aviat processos naturals estimulants.

Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes
Podeu desfer-vos de les bosses sota els ulls amb l'ajut de la línia VIP Isogei

L’isoji s’utilitza amb més freqüència per a tot el cos. Al mateix temps, la pell s’estreny, com després de l’entrenament físic, però sense conseqüències en forma de fatiga, dolors i altres coses. Al contrari, després d’aquesta correcció, el pacient se sent alegre. Però també pot afectar una àrea determinada, per exemple, la zona al voltant dels ulls.

Indicacions

Com a regla general, aquest esdeveniment es recomana a aquells que pateixen un excés de pes i una pell flaccida, no només al cos, sinó també a la cara. Aquest procediment s’assembla a un massatge que millora el procés de circulació sanguínia. En conseqüència, es produeix un rejoveniment.

Molt sovint, Isojay es prescriu quan:

 • arrugues;
 • cel·lulitis;
 • pell caiguda;
 • problemes amb la pell en el context de l’envelliment.

Aquestes activitats permeten fer la pell més uniforme i brillant. La correcció mitjançant l’aparell Isojay us permet recuperar-vos més ràpidament si el client ha patit paràlisi facial o altres lesions.

Contraindicacions

Tot i que aquest dispositiu es considera força inofensiu, està prohibit dur a terme aquesta correcció en presència de malalties de la pell, tromboflebitis aguda, hèrnia o problemes de ritme cardíac. A més, s’hauria d’abandonar aquest procediment per a les persones que pateixen diabetis mellitus, oncologia i fibromes uterins.

El massatge de maquinari no es realitza per a dones embarassades i persones amb hipertensió o aquelles que no toleren el corrent elèctric. A més, aquestes mesures, fins i tot si afecten només la pell sota els ulls, no s’han de dur a terme en cas d’hipertiroïdisme.

Possibles complicacions

No hi ha complicacions greus després de realitzar aquest procediment. Només es poden produir si una persona pateix intolerància actual o altres malalties descrites anteriorment. Només així els procediments cosmètics poden provocar una exacerbació. En tots els altres aspectes, després de realitzar aquest massatge de maquinari, no s’observa ni enrogiment ni descamació de la pell.

Procediment pas a pas

L'isoji només es pot utilitzar després de netejar a fons la zona de la pell defectuosa. És necessari eliminar els dipòsits de greix i assegurar-se de netejar els porus amb loció o qualsevol altra peeling que triï l’esteticista.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

Unes hores abans de l’esdeveniment, no s’ha de beure aigua ni exposar-se a l’activitat física. Això pot provocar un augment de la sudoració, que no és desitjable en el cas d’utilitzar un corrent elèctric. No hauria d’haver cosmètics, nata, ungüent, pols ni cap altre producte cosmètic a la zona tractada de la pell.

Un isoge per a la cara es diferencia d'un procediment que es realitza, per exemple, a les cuixes o natges i es realitza de la següent manera:

 1. En primer lloc, el metge configura el dispositiu i determina la neteja correcta, en funció de la zona de tractament. També ha de fer diverses proves per determinar com respon el cos del client als impulsos actuals. Si la reacció és massa dura, s’hauria de reduir la freqüència.
 2. Després d’això, s’aplica a la pell una composició especial en forma de gel. És un bon conductor i permet que el corrent penetri el més profundament possible. En aquesta etapa, heu d’assegurar-vos que el pacient no tingui cap reacció al·lèrgica a aquesta composició, per la qual cosa, després d’aplicar el gel, el metge espera un temps.
 3. El següent pas és situar els elèctrodes i fixar-los normalment. No obstant això, de vegades és necessari moure-les d'una zona a una altra per augmentar l'efecte del corrent. En aquest cas, no es requereix cap fixació.
 4. Després d'això, l'equip s'encén. Durant els primers segons, el pacient pot experimentar una sensació de cremor al lloc on l’elèctrode entra en contacte amb la pell.Però aquesta sensació passa ràpidament i només hi ha la sensació que hi ha una contracció del teixit muscular amb cada impuls actual.

El procediment es realitza de 15 minuts a 1 hora. Tot depèn de la zona d’influència. Com a norma, una exposició mínima és suficient per a la cara.

Avantatges i inconvenients

L'isoji per a la cara us permet formar to muscular i corregir la forma de la cara, estrenyent addicionalment la pell no només sota els ulls, sinó també a les zones adjacents. Si seguiu el curs d’aquest tractament cosmètic, no només podeu desfer-vos de la inflor sota els ulls, sinó també de les arrugues dels plecs nasolabials.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

Després d’això, molta gent prefereix mudar-se a altres zones del cos i, per exemple, desfer-se de la barbeta doble de la mateixa manera. Si repetiu periòdicament un procediment similar, en aquest cas podeu mantenir el resultat durant un període de temps il·limitat.

Preus

Les bosses sota els ulls es poden reduir amb Isojai a un cost bastant baix. Aquest procediment cosmètic, fins i tot en un prestigiós saló de bellesa, costarà entre 2000 i 3000 rubles. per a una sessió de 20 minuts. La durada màxima d’una sessió és d’1 hora i el cost pot arribar als 6.000 rubles.

Biorevitalització

Aquesta paraula sol referir-se a una mena de revitalització o rejoveniment natural. És a dir, parlem d’un procediment cosmètic que no implica intervenció quirúrgica. El rejoveniment es realitza exclusivament de manera fisiològica, mitjançant la reposició de la manca de col·lagen natural. Aquest procediment es pot realitzar a partir dels 30 anys.

A més, es van realitzar estudis segons els quals es va poder esbrinar que en el cas de l’inici d’aquestes mesures, fins i tot abans de l’aparició de greus problemes a la cara, era possible accelerar la síntesi d’àcid hialurònic natural. Gràcies a això, l’efecte es va mantenir durant un període més llarg.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

Per a aquest esdeveniment, es poden utilitzar diferents preparats basats en diverses substàncies naturals amb additius addicionals. Hi ha remeis americans que poden millorar la regeneració de teixits i hi ha medicaments que hidraten la pell i protegeixen l’epidermis de les conseqüents influències ambientals negatives.

Indicacions

Com a regla general, la biorevitalització sota la parpella inferior es realitza si és impossible eliminar el defecte amb altres cremes hidratants. A més, aquest procediment pot resoldre el problema de les parpelles caigudes i les cantonades dels ulls, la pell deshidratada que apareix després d’una llarga estada al sol.

Un especialista pot suggerir la realització d’aquest procediment si apareix un solc nasolacrimal més profund o una inflor i blau sota els ulls. Un curs amb àcid hialurònic us permet eliminar les arrugues fines, millorar el to de la pell i reduir la inflamació.

Contraindicacions

No val la pena dur a terme aquestes activitats si la zona al voltant dels ulls està inflamada, la persona pateix una malaltia crònica autoimmune o infecciosa. Tampoc no es recomana aquest procediment per a aquells que tinguin una immunitat feble o apareguin constantment erupcions a l’herpes a la pell.

Cal posposar aquests esdeveniments si una persona pren anticoagulants o pateix cicatrius de teixit augmentades. Durant l’embaràs i la lactància, també haureu d’evitar visitar centres de cosmetologia per dur a terme aquests procediments.

Possibles complicacions

La biorevitalització només té efectes secundaris menors que apareixen com a inflor al voltant de l'ull. Es pot formar un petit nus o hematoma a la zona de la punció. Tots aquests símptomes desapareixen al cap d’uns dies.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

Les complicacions inclouen embòlia vascular, supuració i fibrosi tisular.Tot i això, passa en situacions més excepcionals, quan la biorevitalització es va dur a terme de forma incorrecta o si no es van tenir en compte les contraindicacions. A més, poden sorgir complicacions si una dona sol·licita un procediment cosmètic similar durant la menopausa o la menstruació.

Procediment pas a pas

Les bosses sota els ulls (els procediments cosmètics poden millorar el to de la pell, fet pel qual desapareix la inflor sota la parpella inferior) es corregeixen d'aquesta manera mitjançant una sèrie d'injeccions.

Els fons s’injecten sota la pell de la parpella superior o inferior, més a prop de la cantonada externa de l’ull. Com que s’utilitza una xeringa amb una agulla molt fina, les molèsties durant les manipulacions de l’esteticista són mínimes.

També hi ha una versió no invasiva d’aquesta correcció, en què s’utilitzen mitjans especialitzats que tenen un efecte sobre la pell sense penetrar-hi.

Per exemple, es pot utilitzar un làser, iontoforesi o altres equips. Aquest tipus de biorevitalització és més eficaç i l’àcid hialurònic penetra prou en el teixit connectiu per tenir l’efecte necessari.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

El procediment té aquest aspecte:

 1. En primer lloc, es neteja la cara i es desinfecta la zona tractada.
 2. El metge aplica un antisèptic i comença a injectar el fàrmac per via subcutània per etapes.
 3. Al final del procediment, es repeteix el tractament amb un antisèptic i s’aplica una crema antiinflamatòria. Com a regla general, el procediment no dura més de 50 minuts.

Normalment, es necessiten unes 3 sessions d’aquest tipus per corregir el resultat obtingut. En algunes situacions, el vostre metge pot prescriure atenció de suport.

Avantatges i inconvenients

Els principals avantatges d’aquest procediment són la seva seguretat (en cas que es segueixi la tecnologia per realitzar la correcció), l’eficiència i un efecte hidratant addicional.

A més, la biorevitalització es pot realitzar simultàniament amb altres procediments cosmètics. Després de la correcció, no és obligatori visitar l’esteticista per mantenir el resultat.

No obstant això, hi ha diversos desavantatges, el primer dels quals és la presència de contraindicacions. Tot i que els efectes secundaris són extremadament rars, la seva probabilitat encara continua sent. A més, alguns pacients assenyalen que el procediment continua sent dolorós si s’injecta el medicament amb una xeringa.

Preu

Aquestes activitats es poden realitzar tant en salons de bellesa, salons de bellesa com en clíniques més grans. El cost oscil·la entre els 7.000 i els 8.000 rubles. per a una correcció.

Mesoteràpia

En aquest cas, parlem d’una mena de còctel, que pot incloure diverses vitamines, àcid hialurònic, pèptids o vasodilatadors. També hi ha mesoteràpia a base d’àcid glicòlic.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

S’utilitza per desfer-se de taques d’envelliment, pigues, contusions i només pell blava. Els pèptids són els responsables d’estrenyir la pell. També podeu aconseguir aquest efecte amb l’ajut de vasodilatadors.

Indicacions

Com a norma general, el procediment de mesoteràpia es prescriu en cas d’aparició de “peus de gall”, bosses sota els ulls, ulleres, taques envellides o l’efecte d’una parpella caiguda. A més, aquest procediment és molt eficaç en la lluita contra les arrugues envellides.

Contraindicacions

La mesoteràpia té molt poques contraindicacions. Les més greus inclouen només patologies oncològiques, embaràs i lactància materna, així com la presència d’inflamacions a la zona tractada. A més, el metge s’ha d’assegurar que el pacient no sigui al·lèrgic a un dels components d’aquest còctel de recuperació.

Possibles complicacions

Les bosses sota els ulls (els procediments cosmètics amb productes naturals són més populars avui en dia) es poden corregir amb èxit mitjançant mesoteràpia si el procediment es realitza correctament.

En aquest cas, no hi haurà conseqüències. Moltes persones observen que ni tan sols tenen inflor i que els llocs de punció es curen immediatament sense segells al cap d’unes hores. Això es deu al fet que aquest esdeveniment cosmetològic us permet millorar els processos metabòlics.

Però de vegades la inflor pot persistir durant diversos dies.

Complicacions addicionals inclouen el desenvolupament d’al·lèrgies, enrogiment de la pell o atròfia. Poden aparèixer petites contusions. No obstant això, el més sovint tot això passa només a causa de la falta d'experiència d'un especialista que ha seleccionat de forma incorrecta els components per al còctel.

Procediment pas a pas

Després de netejar la zona tractada, el metge desinfecta la pell, porta un anestèsic i comença a injectar el medicament amb una fina agulla, que es troba immersa a diferents profunditats en funció de la complexitat de la situació. Després, es realitza una segona desinfecció i s’aplica una crema protectora i antiinflamatòria.Bosses sota els ulls: procediments cosmètics, injeccions. Ressenyes

També és possible realitzar mesoteràpia sense injecció. En aquest cas, el còctel de revitalització s'aplica simplement a la zona al voltant de l'ull. Després, s’aplica un corrent de baixa freqüència a la zona tractada.

Avantatges i inconvenients

Entre els avantatges d’aquest esdeveniment, cal destacar la restauració de l’estat de la pell. La teràpia dóna un bon resultat que dura molt de temps. L’ús d’àcid hialurònic us permet iniciar processos en els teixits subcutanis que renoven les cèl·lules i us permeten mantenir el resultat durant més temps.

De les deficiències, els pacients assenyalen a la possibilitat d'algunes complicacions, així com contraindicacions. No obstant això, es troben en gairebé totes les descripcions d’aquests procediments cosmètics; per tant, encara és impossible evitar-ho.

Preu

Una sessió de mesoteràpia, que us permet eliminar les bosses sota els ulls, costa uns 3000 rubles. Per tal que el procediment cosmètic sigui el més eficaç possible, caldrà com a mínim tres sessions d’aquest tipus. En conseqüència, un ventall complet d’activitats pot costar uns 10.000 rubles. o més.

Vídeo sobre maneres d’eliminar les bosses sota els ulls

Com desfer-se de les bosses sota els ulls:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell