Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

La zona dels ulls es considera una zona especial que requereix una cura delicada. La pell de les parpelles i al voltant dels ulls és la més prima, ja que no hi ha cap capa de greix, de manera que és propensa a les arrugues a una edat força jove. La pell reacciona a l’estil de vida i a l’aparició d’edema i cercles foscos... Les màscares ajudaran a corregir la situació.

Màscares per a les arrugues a la cara

Els primers signes d’envelliment a la pell de la cara apareixen en forma de “raigs”: arrugues a les comissures dels ulls. Per ajornar el seu aspecte o suavitzar les arrugues que ja han aparegut, podeu utilitzar diverses màscares casolanes. S'utilitza una varietat de combinacions d'ingredients disponibles segons el propòsit.

Els seus avantatges són que són fàcils de preparar, assequibles i eficaços per a la pell, ni més ni menys que alguns procediments de saló.

Màscara de mel

Una màscara per a les parpelles i al voltant dels ulls és essencial per a les persones amb pell seca, i la sequedat és la principal causa de les arrugues. Per tant, és important mantenir la zona hidratada. Una màscara de mel pot mantenir la pell hidratada.

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

Per a la seva preparació, es necessiten els ingredients següents: mel (2 cullerades), te fort (1 cullerada) i farina de civada (2 cullerades). Cal barrejar tots els ingredients. Si la mel és massa espessa, podeu afegir una mica d’aigua a la composició per obtenir una massa que s’assembli a la crema agra espessa per consistència.

Cal escalfar la màscara al bany maria per suavitzar la farina de civada. La barreja resultant es refreda lleugerament i s'aplica a la pell al voltant dels ulls. En 20 minuts. la màscara es renta amb aigua tèbia, després de la qual cosa és útil rentar la pell amb aigua de temperatura inferior. Després del procediment, la pell s’ha d’hidratar amb una crema o sèrum.

Màscara d’arç cerval

L’ingredient principal d’aquesta màscara és l’oli d’arç cervell marí. El podeu comprar ja preparat o preparar-lo vosaltres mateixos. Per fer-ho, es trituren les baies, s’esprem el pastís i s’aboca oli d’oliva al suc resultant. En un mes, l’oli estarà llest.

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

Per a la màscara, cal prendre 1 cda. l. oli d’arç blanc, en la mateixa quantitat de mantega de cacau i vitamina E (solució d’oli). Obteniu una barreja d’una consistència espessa de color taronja brillant. S’aplica 2 - 3 vegades a la setmana durant 20 minuts.

Traieu la màscara sota els ulls amb cura amb un cotó, tenint cura de no estirar la pell. Apliqueu la crema hidratant amb moviments lleugers i de martell.

Màscara de cogombre

Premeu el suc dels cogombres en un volum de 2 cullerades, afegiu-hi clara d’ou i oli d’ametlles (1 culleradeta). Podeu abocar unes gotes de vitamines A i E. En aquesta barreja, per fer que la massa espesseixi, cal afegir una mica de midó o farina. La barreja s'aplica tal com s'ha descrit anteriorment durant 15 minuts.

Pa i llet

Aquesta màscara deixa la pell al voltant dels ulls suau i hidratada. Per a ella, necessiteu un tros de pa blanc sense escorça, que s’ha de sucar amb llet i aplicar-lo a la cara a la zona dels ulls durant 20 minuts.

Màscara d’oli de ricí

Aquesta màscara funciona bé als "peus de gall" o "raigs". Es prepara amb oli de ricí escalfat, que es frega a la zona problemàtica amb moviments lleugers, sense estirar la pell.

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

La pell adquirirà color i es tornarà radiant, les arrugues desapareixeran si s'aplica la màscara cada dia al vespre durant 2 setmanes.

Màscares de cercle fosc

La màscara per als ulls ajuda a combatre les ulleres, que són freqüents en les dones. El ritme de vida ràpid i, com a conseqüència, la fatiga acumulada i la falta de son condueixen a l’aparició d’aquest problema. Aquestes màscares es poden preparar amb els mitjans més senzills i assequibles.

Patata

Per preparar aquesta màscara, heu d’agafar patates crues i ratllar-les en un ratllador fi. El greix resultant s’ha d’embolicar en diverses capes de gasa i aplicar-lo sota els ulls. Aquest procediment es fa al matí i al vespre cada dia fins que es nota el resultat.

Com a resultat, la pell adquirirà una ombra clara i agradable, serà més suau i les ulleres aniran desapareixent gradualment.

Quallada-mel

Una mascareta de formatge cottage i mel fa front amb èxit a les ulleres i nodreix i tonifica bé la pell de les parpelles i al voltant dels ulls. Per a ella, haureu de combinar mató, mel i nata en proporcions iguals. La màscara s’ha de mantenir davant dels ulls durant 20 minuts. S’ha de fer diàriament 2 vegades al dia. És millor rentar-se amb llet cosmètica.

Crema agra

Els ingredients principals d’aquesta màscara són la crema agra i el julivert. El julivert es trosseja i es barreja amb una petita quantitat de crema de llet, s'aplica a la zona dels ulls al matí i al vespre cada dia durant 2 setmanes. Resultat: les arrugues fines i les taques fosques desapareixeran i la pell es tornarà més llisa i clara.

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

Els senzills procediments cosmètics ajudaran a eliminar les ulleres poc estètiques sota els ulls: rentar-les amb aigua freda, així com compreses fredes a base de decoccions d’herbes medicinals amb efecte blanquejant: camamilla i te verd.

La zona sota els ulls es pot netejar amb glaçons, que són sucs de verdures congelats, decoccions de julivert, rosa mosqueta.

Oli

Podeu aprofitar les propietats beneficioses dels olis per refrescar la cara i alleugerir lleugerament les taques dels ulls. Els olis naturals contenen àcids grassos poliinsaturats necessaris per a les cèl·lules de la pell aprimades, així com vitamines, microelements útils i hormones vegetals.

Per a l'exposició a la pell, els olis són adequats:

 • germen de blat;
 • shi;
 • Oliva;
 • alvocat;
 • llinosa;
 • malucs;
 • ametlla;
 • coco.
Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió
Les màscares per als ulls i al voltant dels ulls per a les arrugues es poden fer amb l'ús de diversos olis

Per obtenir l’efecte desitjat, la pell sota els ulls s’ha de lubricar amb una fina capa d’un dels olis esmentats. És millor fer-ho al vespre abans d’anar a dormir i deixar la capa d’oli a les parpelles fins al matí. Aquesta màscara refresca l’aspecte, nodreix la pell, la hidrata, elimina els cercles, suavitza les arrugues fines i fins i tot elimina els productes nocius de les cèl·lules: les toxines.

Locions de llet i mel

Seguint els consells de la famosa Cleopatra, podeu utilitzar els productes més accessibles i útils per al benefici de la pell: la llet i la mel. Eren el secret de la bellesa d’aquesta gran dona. Per als ulls, n’hi ha prou d’humitejar les pastilles de cotó en una barreja de llet i mel a una temperatura fresca i aplicar-les a les parpelles inferiors durant 15 minuts. Després d’això, primer us heu de rentar amb aigua tèbia i després fresca.

Màscares d'edema

Diversos factors provoquen inflor facial:

imprecisions en el subministrament elèctricquantitats excessives d’aliments salats, fumats i fregits, consum d’alcohol
Estil de vida poc saludableincompliment dels patrons de son, inactivitat física
propietats de la pellteixit subcutani solt
algunes malaltiesper exemple, malalties del sistema genitourinari

A més, l’estrès s’aconsegueix inflar.

També es poden produir bosses sota els ulls si es beu molta aigua a la nit.

La màscara d’ulls i ulls ajuda a desfer-se de les bosses sota els ulls. Però abans d’aplicar-lo, heu d’eliminar o minimitzar el principal problema de la seva aparença. Això s’ha de fer en dues direccions: exterior i interior. Només en aquest cas donarà un efecte ràpid i notable.

Herbal

Les herbes tenen un bon efecte sobre la pell fina al voltant dels ulls: camamilla, flors de til·ler, menta. Els podeu utilitzar un per un o recollir-los. En aquest cas, heu de prendre herbes en quantitats iguals, abocar aigua calenta i deixar-la infusar.

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

A continuació, humitegeu les gases plegades en diverses capes del brou i apliqueu-les als ulls durant 15 minuts. Després d’això, és útil rentar-se la cara amb una decocció de julivert o aigua fresca i senzilla.

Patata

A causa de la presència de midó en la seva composició, les patates s’utilitzen amb èxit com a remei contra l’edema a la cara. Aquest component absorbeix bé la humitat. Per fer que els ulls es vegin sans, heu de prendre patates crues, ratllar-les amb una ratlladora fina (podeu fer servir una batedora) i aplicar el gra resultant a la zona sota els ulls durant 15 - 20 minuts i, a continuació, esbandir-lo com de costum.

Ou

Per preparar la màscara, agafeu una clara d’ou, afegiu-hi uns grans de sal i bateu-la amb una forquilla. La barreja aplicada sota els ulls s’ha d’assecar i després es pot rentar.

Gelat

Fregar la cara, inclosa la zona al voltant dels ulls, amb glaçons ajuda a reduir l’edema, a tensar la pell, a eliminar les arrugues, el flux sanguini i, per tant, a millorar la salut.

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

Amb aquest propòsit, no només podeu congelar aigua purificada normal, sinó també afegir-hi llet en proporcions iguals, a més de suc d’àloe o cogombre.

Bedoll

En cosmetologia domèstica, s’utilitza una infusió de fulles de bedoll per millorar la zona dels ulls. Aboqueu aigua bullent sobre les fulles i deixeu-ho durant 3 hores. A continuació, la solució resultant es pot humitejar amb cotoners i aplicar-la als ulls durant 15 minuts.

Màscares elevadores

Màscara de proteïnes

La proteïna de l’ou de gallina conté aminoàcids útils i té un efecte tensor que permet suavitzar les arrugues fines. Per preparar una màscara de proteïnes, heu de prendre la proteïna i batre-la en una espuma i aplicar-la a la pell. L'àrea d'aplicació és l'os orbital al voltant de l'ull.

Al cap de 15 minuts. la màscara es renta de la manera habitual (amb aigua tèbia i després freda o desmaquillant). Per millorar l’efecte, s’hauria d’afegir una mica de cafè a la massa proteica.

Plàtan

Nutreix i tensa la polpa de plàtan. Es pot utilitzar per rejovenir les parpelles. S’ha de triturar la polpa de plàtan i afegir-hi rovell d’ou i crema agra de gruix mitjà. Tots els components es barregen a fons i es distribueixen en una fina capa sobre les dues parpelles. N’hi ha prou amb mantenir aquesta màscara durant 20 minuts i després rentar-la amb aigua tèbia, preferiblement amb aigua mineral.

Patata

Per a la pell envellida, les patates són un dels principals productes que milloren el seu estat. D’una banda, les patates hidraten i, de l’altra, eliminen la inflor, redueixen les arrugues i tensen lleugerament la pell.

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

Per preparar la màscara, preneu patates crues, peleu-les i fregueu-les amb un ratllador fi. A continuació, la massa resultant es distribueix en una capa uniforme sobre trossos de gasa, que es col·loquen a les parpelles. En aquest moment, heu d’intentar relaxar-vos tant com sigui possible, ja que l’ansietat, el mal humor fan que la cara es tensa i no permetrà que la màscara mostri la seva efectivitat.

Traieu la màscara al cap de 20 minuts. amb un coixinet de cotó submergit en te.

De midó

Podeu apretar la pell amb midó. Es barreja amb nata o llet grassa. Aquesta màscara nodreix i hidrata bé la pell. A la màscara es pot afegir vitamina E i / o oli d’oliva que responguin a la pell. Abans d’utilitzar-la, s’ha de refredar la màscara posant-la una estona a la nevera.

Es pot utilitzar en forma freda. L’esquema d’aplicació és tradicional: 15 min. a les parpelles, després del qual s’ha de rentar amb aigua freda.

Gelatinós

La gelatina s’utilitza activament en cosmetologia, inclòs per al rejoveniment de la pell facial. Té un paper important en la formació de proteïnes al cos humà. Preparar una màscara de gelatina no és difícil. Es dilueix amb aigua (instruccions a l’envàs).

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

Quan la gelatina s’infla bé, s’escalfa al bany maria. Es pot afegir polpa de fruita o una solució d’oli de vitamina A o E al líquid calent.Aquesta barreja s’utilitza per lubricar la pell de les parpelles superiors i inferiors i deixar-la durant 20 minuts. Rentar amb aigua tèbia.

Farina de civada

La civada és rica en vitamines, olis i proteïnes. Les propietats beneficioses d’aquests components permeten utilitzar aquest cultiu en forma de farinetes bullides o de civada laminada triturada en farina per rejovenir i nodrir les cèl·lules de la pell.

Per aturar la caiguda de la parpella superior, heu de bullir farina de civada (1 cullerada) a la llet i, a continuació, afegir una mica de mel (1 culleradeta) i farina de civada (2 culleradetes). La barreja s’ha d’aplicar a les parpelles i deixar-la durant 20 minuts. càlid. Aquesta màscara s’ha de fer durant 10 dies diaris.

La segona opció per a una màscara de civada: prendre 2 cullerades. civada, aboqueu-hi aigua bullent i afegiu-hi clara d’ou batuda o crema agra. Apliqueu la barreja a les parpelles inferiors, estireu-vos amb els ulls tancats durant 20 minuts. i renteu-los amb aigua tèbia i després freda.

Albercoc

La màscara d’albercoc té un bon efecte sobre la pell de la cara, restaura l’equilibri d’humitat i tensa la pell. La màscara es prepara de la següent manera: agafen dos albercocs, en fan puré de patates, a la qual s’afegeix 1 cullerada. crema agra grassa. La màscara es manté a la cara durant 15 minuts.

Màscara per als ulls i al voltant dels ulls per a arrugues, ulleres, inflor, tensió

Cal fer-ho diàriament, el resultat apareixerà d'aquí a uns dies.

Bean

La màscara de mongetes té un efecte sobre la pell de les parpelles, comparable a l’efecte lifting. Per mantenir les parpelles tenses, bulliu les mongetes, pasteu unes mongetes i afegiu oli d’oliva al puré. Aquesta barreja s'aplica a les parpelles i es deixa durant 20 minuts.

S’han d’utilitzar diversos remeis casolans per prolongar la joventut i mantenir una mirada sana. La gran varietat de màscares existents per a la zona de les parpelles i al voltant dels ulls us permet provar diferents opcions. El més important és que aquests procediments siguin regulars.

Vídeos de màscares d'ulls

Recepta de vídeo d'una màscara antiarrugues eficaç per a la pell al voltant dels ulls:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Maria

  Faig regularment màscares de cogombre i mel, juntament amb el lifting miaflow, un efecte sorprenent. Les petites arrugues es van suavitzar al cap d’un mes i les profundes es van reduir notablement.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell