Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

La combinació de vernís blanc i negre en una manicura emfatitza la claredat i la gravetat, però actualment els mestres d’ungles utilitzen un enfocament de disseny diferent que us permet diversificar. A sota de l'article hi ha fotos.

Avantatges de la manicura en blanc i negre

Els avantatges d’una manicura feta amb aquest color inclouen:

 • Versatilitat. Aquesta manicura no passa de moda i sempre complementarà qualsevol aspecte, des d’un esportiu fins a un “petit vestit negre”. Apte per a vestits d'oficina.
 • Varietat de dissenys. Si ho desitgeu, podeu trobar un nombre il·limitat de rínxols, línies, ratlles i trobar una solució il·limitada per dissenyar projectes.
 • El blanc i negre quedarà molt bé tant a les ungles llargues com a les curtes.
 • La presència de negre a la manicura allarga visualment la placa de les ungles. Relevant per als propietaris d'ungles curtes. Per a això faig servir dissenys clàssics.
 • En les ungles llargues hi ha l’oportunitat de diversificar el disseny.

Patró de zebra

Per realitzar una manicura amb patró de zebra necessitareu:

 • base (base) - opcional;
 • vernís negre;
 • vernís blanc;
 • pinzell prim per a manicura;
 • esmalt / tapa transparent.
Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys
La foto mostra pas a pas la creació d’una manicura amb vernís blanc i negre.

La manicura amb vernís blanc i negre (les fotos es presenten a continuació) es realitza de la següent manera:

 1. Primer cal fer una manicura de qualitat. Estovar les mans en aigua tèbia. Retalleu la cutícula. Alineeu la vora de l’ungla i doneu-li la forma desitjada. Tritureu la placa de les ungles.
 2. Aplicar base. Aquest element és opcional, però necessari perquè el vernís no deixi pigment a l’ungla.
 3. Aplicar vernís blanc. Preferiblement en diverses capes, en funció de la densitat del vernís.
 4. Amb un pinzell prim, apliqueu línies netes amb barnís negre. Deixant 1-2 mm entre les tires. Les ratlles no han de ser rectes, sinó que tinguin un lleuger revolt i siguin asimètriques.
 5. Aplica el fixador. Element opcional. Cal que el vernís duri més. En aquest cas, la durada del desgast pot durar fins a 2 setmanes.

Manicura francesa en blanc i negre

Una manicura amb vernís blanc i negre és més adequada per als propietaris d’ungles mitjanes i llargues. Les formes d’ungles més rellevants són l’ametlla, el quadrat arrodonit i l’oval. També és possible aplicar manicura francesa a les ungles curtes, però reduirà significativament l’aspecte visual de les ungles i, per tant, dels dits.

La manicura francesa clàssica amb una franja blanca es pot complementar amb monogrames negres. Serà un complement estètic de la manicura francesa habitual. Per a aquells que són menys conservadors en les seves opcions de disseny, el blanc i el negre es poden utilitzar en ungles alternes.

Avui en dia, no serà difícil fer una manicura francesa a casa. Això requerirà, a més de vernís, un pinzell prim o adhesius especials que es puguin treure fàcilment després d’aplicar el vernís.

Manicura de lluna

El vernís blanc i negre, com es veu a la foto, es veurà moderat i sofisticat en una manicura de lluna. Sovint, els mestres d’ungles combinen tècniques de manicura franceses i lunars. Un altre disseny que es pot atribuir a la clàssica manicura.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

La manicura lunar és adequada per a noies i dones que tinguin una ungla estreta i mitjana-llarga.

Les formes de la placa d'ungles sobre les quals semblarà més avantatjosa aquesta manicura: ovalades, quadrades arrodonides, d'ametlla i semicercle. La lunula pot ser tant convexa com en forma d’arc còncau. Per aplicar la lunula, podeu utilitzar un pinzell o plantilla prims.

Manicura d’aigua

És una tècnica d’aplicació barrejant vernís amb aigua. Si realitzeu aquesta manicura amb una tècnica de colors, és adequada per a ungles mitjanes i llargues, però en blanc i negre es veurà ordenada i en una placa d’ungles curta.

Eines necessàries:

 • aigua;
 • tanc d'aigua;
 • pal / escuradents de color taronja;
 • oli / crema / escot de cutícula;
 • dissolvent de pintaungles;
 • joc de vernissos: blanc i negre;
 • hisops de cotó.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

Tècnica d'execució:

 1. Poseu aigua en una tassa de mida mitjana, sempre a temperatura ambient. No és fred, llavors el vernís s’endureix i no està calent, el vernís s’estendrà per les vores de la tassa.
 2. Deixeu la primera gota sobre l’aigua amb un pinzell de vernís blanc.
 3. A continuació, amb vernís negre, heu de repetir els mateixos passos.
 4. Podeu parar a 2 capes o continuar aplicant gotes fins que el nombre de capes sigui de 4 a 7.
 5. Els cercles de colors a la superfície de l’aigua s’han de dibuixar amb una punta prima d’un pal taronja o un escuradents, sense submergir-se profundament a l’aigua. El dibuix pot tenir un caràcter completament diferent. La foto següent mostrarà les opcions per al dibuix.
 6. Apliqueu una crema greixosa a la pell al voltant de l’ungla perquè es pugui eliminar fàcilment el vernís. També podeu utilitzar cinta adhesiva o una eina especial que es ven a botigues especialitzades (l’eina és similar a la cola que s’aplica a la cutícula i es retira amb vernís).
 7. No es pot tocar la placa d'ungles amb una crema o una eina especial, en aquest cas la manicura no es veurà ordenada.
 8. Quan el dit estigui a punt per aplicar-se, es pot aplicar el patró. Poseu el dit paral·lel al dibuix, ungle cap avall i baixeu-lo suaument a l'aigua. Mantingueu-ho a l’aigua una estona i, en aquest moment, feu servir un hisop de cotó per recollir el vernís restant (s’han d’utilitzar pals nous cada vegada).
 9. Després d'això, podeu treure el dit.
 10. A continuació, netegeu el dit de l’esmalt d’ungles de la cutícula amb un cotó o un pal.
 11. Repetiu-ho per a les ungles sense tractar.
 12. Després de cobrir totes les ungles amb el patró, podeu aplicar una capa de fixació de vernís transparent.

Punts a les ungles

Una manicura puntual s’aplica amb una eina anomenada dots. És un bolígraf o un pal que s’adapta bé a la mà i que té una punta en forma de bola en un o els dos costats. El diàmetre d’aquests consells està disponible en diferents mides d’1 a 10 mm.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

Depenent del dibuix que s’utilitzi, es selecciona la mida dels punts. Els punts es poden substituir per un llapis, un llapis, un passador de seguretat o qualsevol altre objecte amb un extrem rodó, però això no garanteix un cercle uniforme i bonic.

Per als principiants, podeu utilitzar punts simples que es localitzen a l’atzar a la placa de les ungles. També podeu utilitzar punts per crear diversos patrons (animals, flors, formes simples, separació visual). Aquesta manicura és adequada per a tot tipus de plaques d'ungles.

Amb estampació

Estampació: mètode que utilitza una placa metàl·lica amb ranures que representen diversos patrons, un bolígraf que té una punta de silicona i una placa de plàstic. El podeu comprar a botigues especialitzades.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

 1. Per aplicar l'estampació, heu d'aplicar el color principal a l'ungla, espereu fins que s'assequi.
 2. Apliqueu un color contrastat a la base metàl·lica, manteniu la placa de plàstic perpendicular a la metàl·lica de manera que el vernís entri als forats del patró i quedi l’excés a la placa metàl·lica.
 3. A continuació, fixeu la punta de silicona del bolígraf al dibuix.S'hi imprimirà un dibuix que s'ha d'aplicar immediatament a l'ungla.

Per a aquest mètode, és millor triar vernissos densos. Les noies amb una placa d'ungles curta poden utilitzar aquest disseny per allargar visualment l'ungla. Per fer-ho, utilitzeu dibuixos negres al llarg de tota l’ungla.

Disseny de caviar

Especialment indicat per a un look nocturn. Decoreu les ungles amb aquest disseny mitjançant comptes especials o micro-grànuls.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

 1. S’aplica el color base i, fins que el vernís s’hagi assecat, és necessari ruixar l’ungla amb microgranulats.
 2. Amb moviments de palmades, per dir-ho així, introduïu-hi els grànuls perquè s’enfonsin una mica al vernís i s’hi enganxin.
 3. Espereu fins que el vernís estigui sec.

Aquest disseny no s’ha d’utilitzar en excés.

Manicura amb vernís blanc i negre amb pedreria

Les pedreria d'una manicura poden ressaltar certs punts i formar el disseny principal. S'apliquen immediatament amb l'ajuda d'una cola especial per a les ungles o, com en el disseny del caviar, es condueixen a un vernís humit per fixar-les.

Manicura de diaris

Per aplicar aquest disseny cal tenir un tros de diari i alcohol a mà, a més del conjunt estàndard per a manicura.

 1. S’aplica vernís blanc a la placa de les ungles.
 2. Al mateix temps, es baixa el diari al bany que conté vodka / acetona / alcohol durant 10-15 segons. (és desitjable que les lletres del retall tinguin una lletra petita, el disseny es veurà més interessant).
 3. Després, es retira aquesta peça amb unes pinces perquè no es trenqui. Si hi arribeu amb els dits, la probabilitat de trencar-se és major.
 4. A continuació, cal fixar el diari a la placa de les ungles i prémer-lo amb un cotó durant 5-7 segons.
 5. Les restes de paper de diari a la pell es poden eliminar amb un hisop de cotó submergit en acetona.
 6. Al final, heu d’arreglar aquest disseny amb vernís transparent.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

Aquest disseny és adequat per a una placa d'ungles de longitud mitjana. Hi ha un segon mètode d’aplicació de manicura de premsa. En aquest cas, la base pot ser negra.

 1. Retalleu un tros de diari de la mida d’una ungla.
 2. Cal fixar i ajustar la peça de treball perquè l’ungla amb el diari coincideixi completament.
 3. El diari s'aplica a les ungles mullades i s'estén suaument sobre la placa de les ungles.
 4. Assegureu el diari amb vernís incolor.

Craquelure

Una manicura amb vernís blanc i negre (les fotos mostren 2 maneres de fer), feta amb aquest estil, també es pot anomenar "esquerdada".

Mètode 1: utilitzar un vernís especial:

 1. Primer cal fer una manicura de qualitat. Estovar les mans en aigua tèbia. Retalleu la cutícula. Alineeu la vora de l’ungla i doneu-li la forma desitjada. Tritureu la placa de les ungles.
 2. Aplicar base. Aquest element és opcional, però necessari perquè el vernís no deixi pigment a l’ungla.
 3. Aplicar vernís de color base. Ha d’assecar-se completament: aquesta és la condició principal per al craquelure.
 4. El vernís crack s’aplica en una capa fina. Com més fina sigui la capa, més esquerdat serà el disseny.
 5. Apliqueu un fixador per obtenir un desgast més durador i durador.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

Mètode 2: utilitzar un recobriment metal·litzat:

 1. Primer cal fer una manicura de qualitat. Estovar les mans en aigua tèbia. Retalleu la cutícula. Alineeu la vora de l’ungla i doneu-li la forma desitjada. Tritureu la placa de les ungles.
 2. Aplicar base.
 3. Aplicar vernís de color base. Ha d’assecar-se completament: aquesta és la condició principal per a la manicura de craquelures.
 4. Traieu la capa enganxosa.
 5. Apliqueu cola a la placa de les ungles.
 6. Enganxeu el recobriment metal·litzat sobre la cola.
 7. Traieu la tapa.
 8. Apliqueu un fixador per obtenir un desgast més durador i durador.

Disseny de marbre

La manicura amb laca en blanc i negre de disseny de marbre presenta patrons que imiten la superfície de les pedres a les ungles. Hi ha diverses maneres d’aplicar dissenys de marbre. Els avantatges d’aquest disseny són que s’assembla de manera concisa a qualsevol longitud de les ungles, de curta a llarga. Quedarà especialment bonic a les ungles que tenen la forma d’un extrem allargat ovalat, ametllat i punxegut.

Els més populars són 2 mètodes d’aplicació.

Mètode 1: utilitzar gel polish:

 1. Aconsegueix una manicura. Tritureu la placa de les ungles.
 2. Aplicar una capa base. Assecar-se en un llum UV.
 3. Aplica el color base. Assecar-se en un llum UV.
 4. Aboqueu el netejador en un recipient separat.
 5. Deixeu caure el vernís sobre el paper d'alumini, amb el qual fer el patró. Dibuixa el color amb un pinzell prim i dibuixa línies fines.
 6. Introduïu el pinzell al netejador i pinteu sobre les línies.
 7. Espereu fins que tot estigui sec.
 8. Cobrir amb la part superior. Assecar-se en un llum UV.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

Mètode 2: utilitzar una pel·lícula:

 1. Aconsegueix una manicura.
 2. Aplica el color base. Espereu fins que s’assequi.
 3. Deixeu caure el vernís de color contrastat sobre un paper d'alumini.
 4. Arruïna la pel·lícula. Premeu-lo fins a les gotes del paper d'alumini i, a continuació, netegeu el paper d'alumini (lleugerament), traieu l'excés de vernís.
 5. A continuació, premeu l’ungla.
 6. Deixeu assecar el vernís.
 7. Assegureu-lo amb vernís transparent.

Manicura amb vernís blanc i negre

Una manicura amb vernís blanc i negre (les fotografies mostren diverses opcions) no té una tècnica específica, perquè el resultat depèn de la imaginació del mestre de les ungles.

Manicura ombrejada

Ombre és una transició suau d’un color a un altre. La tècnica de manicura és senzilla. Es realitza amb un pinzell especial com un ventilador (mètode més net) o una esponja. Podeu fer una transició horitzontal o vertical.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

Amb un pinzell:

 1. Aplicar negre per un costat de la placa de les ungles i vernís blanc per l’altre.
 2. Dibuixeu entre ells amb un pinzell, des del mig fins al negre i després al blanc, fins que es formi una transició suau.

Amb una esponja:

 1. Cal aplicar el color base en 2 capes.
 2. Apliqueu vernís a l’esponja. A la unió de les flors, es pot barrejar amb un escuradents o una agulla fina. Abans, unteu la pell de l’ungla amb una crema, de manera que sigui fàcil eliminar l’excés de vernís.
 3. Premeu l’esponja contra l’ungla. Traieu l'esmalt d'ungles de la cutícula. Assegureu-lo amb vernís transparent.

Geometria en blanc i negre

La geometria inclou dibuixos: origami, amb ratlles, diverses formes (cercle, triangle, quadrat), minimalisme.

Manicura amb vernís blanc i negre per a ungles curtes i llargues. Fotos, dissenys

La taula dels dissenys més òptims per a ungles curtes i llargues:

Ungles curtesUngles mitjanesUngles llargues
Patró de zebra+++
Manicura francesa++
Manicura de lluna++
Manicura d’aigua+++
Punts a les ungles+++
Manicura amb estampació+++
Disseny de caviar++
Manicura amb pedreria+++
Manicura de diaris+++
Craquelure+++
Disseny de marbre+++
Ombre++
Geometria en blanc i negre+++
Manicura amb un patró+++

Com podeu veure a la taula, la manicura amb vernís blanc i negre s’utilitza en moltes variants i sempre serà rellevant. El treball fet amb cura sempre ressaltarà les mans de la vida i de les fotografies.

Vídeos útils amb idees de manicura en blanc i negre

Com es crea una manicura a base d’aigua en blanc i negre:

Disseny de marbre:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Catalina

  Una de les combinacions de manicura amb més èxit. La majoria de les vegades faig una manicura en colors negres amb petits elements de blanc, o afegeix pedreria. Universal!

  Respondre

Cara

Cames

Cabell