Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica

Molta gent fa cirurgia ocular per error per augmentar l’ull considerada una cirurgia estètica... Gràcies a la cantoplàstia, podeu aconseguir un efecte rejovenidor. La correcció permet elevar les cantonades dels ulls, la pell de les parpelles i fer que l’aspecte sigui més expressiu.

Possibilitats de la cantoplàstia moderna

La cirurgia plàstica per augmentar el tall ocular és un mètode eficaç per eliminar les imperfeccions estètiques (imitar arrugues, asimetria). Durant la cirurgia, l’especialista elimina parcialment els lligaments o fixa els músculs a la posició desitjada. La cirurgia plàstica permet eliminar els signes d’envelliment, fatiga i transformar l’aspecte d’un home o d’una dona.

La pell periocular és força prima, per tant, s’indica la intervenció més acurada. Molt sovint, la pell al voltant dels ulls es veu afectada negativament pels raigs ultraviolats. El col·lagen es produeix lentament sota la seva influència. En les persones que abusen de fumar o d’alcohol, la pell perd ràpidament la seva elasticitat.Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica

La cirurgia plàstica permet corregir la forma dels ulls i elevar les vores baixades. La intervenció quirúrgica també permet eliminar diverses conseqüències negatives derivades de les malalties inflamatòries del pacient.

La cantoplàstia elimina:

 • parpelles caigudes;
 • bosses sota els ulls;
 • ulls bombats;
 • asimetria resultant de la parèsia nerviosa;
 • eversió de la parpella inferior.

El resultat dura molt de temps.

L’essència de la cirurgia d’ampliació ocular

La tècnica no implica literalment augmentar els ulls. La cirurgia plàstica permet fer-les més expressives.Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica

Hi ha diversos mètodes principals de correcció:

 • canvi en la incisió;
 • eliminació (escissió) del plec (de la cantonada interna de l'ull);
 • aixecar la part superior de la parpella (al llarg de la línia de les pestanyes);
 • escissió de la pell de la parpella superior.

En cantoplàstia, l’especialista treballa amb els tendons de les parpelles superiors i inferiors, baixant o elevant el cant. Hi ha presents diversos tendons, que es separen del cartílag durant la cirurgia i es fixen a un nou nivell. La cantoplàstia permet canviar la forma i la mida dels ulls.

Indicacions

La cirurgia d’ampliació ocular té diverses indicacions mèdiques. Les persones que no estan satisfetes amb el seu aspecte poden recórrer a un cirurgià plàstic. De vegades, els pacients expressen el desig de canviar la ubicació de les cantonades interiors i exteriors en 2-3 mm per adquirir la forma oriental dels ulls.

La cantoplàstia també està indicada per a persones amb una incisió "asiàtica". Un cirurgià plàstic el pot apropar el més possible a l’europeu. Les indicacions per a l’operació són els cants externs rebaixats. L’aspecte de Sant Bernat sol eliminar-se quirúrgicament.

Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica
És possible ampliar els ulls petits en les nenes amb l'ajut de la cantoplàstia

Les indicacions mèdiques inclouen:

 • ptosi (voladís de la parpella superior);
 • correcció de defectes estètics després de la cirurgia;
 • ulls bombats causats per malalties del sistema endocrí o miopia;
 • ectropió (eversió de la parpella cap a l'exterior);
 • asimetria de tipus congènit o adquirida com a resultat de la parèsia del nervi facial;
 • traumatisme mecànic als ulls (cremades, dissecció de la pell);
 • estrenyiment de la fissura palpebral causada per defectes congènits.

El cirurgià plàstic selecciona el tipus de cirurgia durant la consulta, després d’un examen detallat del pacient i identificant les principals indicacions de la cantoplàstia.

Contraindicacions

La cirurgia plàstica per a l’engrandiment dels ulls té diverses contraindicacions:

 • malalties del sistema endocrí (hiperparatiroïdisme, hipoparatiroidisme, tiroiditis de caràcter autoimmune, tirotoxicosi, gigantisme, diabetis mellitus, hipotiroïdisme);
 • malalties oncològiques (sarcoidosi, sarcoma, càncer de traquea, carcinoma, nefroblastoma, adenocarcinoma, hematosarcoma, limfoma de Hodgkin, limfosarcoma, melanoma, limfoma, histiocitoma fibrós);
 • patologia dels vasos sanguinis i del cor (tromboembolisme, ictus i atac de cor en anainesi, cardiosclerosi, aterosclerosi, arítmia, cardiomiopatia, cardiopatia reumàtica, cardiopatia isquèmica);
 • malalties dels òrgans de la visió d’etiologia infecciosa (endoftalmitis, dacriocistitis, blefaritis, conjuntivitis, úlceres estafilocòciques, uveïtis, episcleritis);
 • el període de gestació i lactància materna;
 • miopia del tipus progressista;
 • síndrome de l'ull sec;
 • pressió intracraneal i intraocular.

L’esgotament es pot considerar una contraindicació relativa a la cantoplàstia.

Mètodes quirúrgics

Hi ha diversos mètodes d’intervenció quirúrgica. Cada mètode té una sèrie d’avantatges, desavantatges i pot variar en la tècnica.

Principals tipus:

 • Cantoplàstia lateral... Els pacients que vulguin corregir les cantonades externes dels ulls es registren per a una cita amb un cirurgià plàstic. Molt sovint, els canvis relacionats amb l’edat es consideren els motius de la reducció del cantus. Durant l’operació, l’especialista elimina els plecs i tensa lleugerament la pell, cosa que permet desfer-se de les arrugues imitades. La cara sembla menys cansada després de l’operació.Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica
 • Cantoplàstia medial... Es prescriu per a pacients insatisfets amb el seu propi aspecte. El cirurgià plàstic estreny les cantonades internes dels ulls canviant lleugerament la forma i la mida de la incisió. El mètode és completament segur i no és traumàtic.
 • Cantopèxia... L’operació permet desfer-se de les imperfeccions estètiques. El procediment està prescrit per a homes i dones per tal d’eliminar la flacciditat, l’eversió de les parpelles. El més freqüent és que els pacients grans arribin a les clíniques de cirurgia plàstica amb aquest problema.
 • Epicantoplàstia... L'operació es pot realitzar per motius mèdics i estètics. Durant la cirurgia, un especialista elimina els plecs de la pell que s’han format a les cantonades internes dels ulls. Després d’eliminar l’epicant, els ulls es veuen visualment més grans. El procediment es mostra als representants de les races mongoloides.

L'operació (independentment del tipus) es realitza en absència de contraindicacions.

Quina diferència hi ha entre cantoplàstia i cantopèxia?

Cantopexia i cantoplàstia són conceptes diferents.

Les intervencions quirúrgiques tenen gairebé les mateixes contraindicacions, que inclouen:

 • període d’exacerbació de malalties cròniques;
 • patologia oftàlmica;
 • mala coagulació de la sang;
 • inflamació i infeccions dels òrgans de la visió;
 • diabetis;
 • la presència de tumors benignes i malignes al cos.

Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàsticaL’objectiu d’ambdós procediments és corregir els defectes estètics mitjançant la correcció de les cantonades externes de l’ull. Les operacions varien en la tècnica. Amb la cantopèxia, l’especialista tensa el lligament control i el fixa en una posició diferent. No es produeix la seva separació i dissecció dels lligaments dels ossos. El cirurgià els aixeca lleugerament i els fixa al periost.

Amb la cantoplàstia, es dissecciona el lligament control i s’elimina el tendó, que és el responsable de la posició de les cantonades externes de l’ull. El lligament s’eleva lleugerament i es fixa a la posició desitjada, s’apliquen sutures.

La cantopèxia es considera el mètode més segur i suau. L'operació es realitza per a lesions dels teixits perioculars. Si es preveu una intervenció quirúrgica per motius mèdics, els especialistes solen preferir la cantoplàstia.

Preparació per a cirurgia d’ampliació ocular

La cirurgia plàstica per augmentar els ulls requereix preparació. En primer lloc, heu de triar una clínica i un especialista que realitzi l’operació. Cal abordar aquesta qüestió de la manera més responsable possible: el resultat final depèn de la qualificació del metge. El cirurgià programarà una consulta, durant la qual explicarà la tècnica de cirurgia plàstica i parlarà de les possibles conseqüències.

El tipus d'operació es selecciona en funció de les indicacions per a la seva implementació. Mitjançant simulacions per ordinador, el cirurgià plàstic demostra el resultat final al client.Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica

Durant l'examen, l'especialista avalua la salut del pacient. Per identificar possibles contraindicacions, es poden prescriure exàmens addicionals. El pacient ha de sotmetre’s a un electrocardiograma, fluorografia i donar femta, orina i sang per a la seva anàlisi.

Durant 48-72 hores abans de la intervenció proposada, heu de complir una dieta "quirúrgica". Els experts recomanen abandonar completament les begudes alcohòliques i els productes del tabac. El cafè fort i el te negre també s’han d’excloure de la dieta.

10-14 dies abans de la intervenció quirúrgica proposada, cal deixar completament de prendre medicaments que puguin aprimar la sang. Els experts recomanen abstenir-se de visitar el solàrium.

Tècnica d’incisió ocular

En la majoria dels casos, l’operació es realitza amb anestèsia general. És possible una sedació intravenosa. Aquest és un mètode modern per alleujar el dolor, en el qual els pacients no experimenten por i dolor durant el son. Aquest tipus d’anestèsia permet al cirurgià plàstic realitzar tots els passos prescrits. Els pacients també es recuperen més ràpidament després de la sedació intravenosa.

El procediment corrector modern també es pot realitzar sota anestèsia local. Quan realitza cirurgia plàstica, el cirurgià té en compte les característiques individuals del cos del pacient i utilitza diferents tècniques. La vigília de l’operació, no s’han d’aplicar cosmètics decoratius a la pell.

El procediment es realitza en un hospital:

 • es col·loca el pacient en un sofà;
 • el personal mèdic processa la pell, la descontamina i la neteja de la contaminació.

Abans de la cirurgia, el metge exposarà les incisions (les línies de punts s’apliquen directament a la pell).Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica

Tècnica de cantoplàstia:

 1. la parpella superior inferior es tira lleugerament cap enrere i es fa una petita incisió amb un bisturí (no més de 8-10 mm, el cirurgià més sovint talla el plec natural de la pell);
 2. a través de la incisió, els tendons que suporten el cant extern s’exciten o es fixen amb una lligadura sense resecció;
 3. la pell està una mica estirada, juntament amb ella es fixa el tendó;
 4. Després d’aixecar la parpella, s’extreu l’excés de pell, s’apliquen sutures cosmètiques autoabsorbibles i s’aplica un apòsit estèril.

Sovint, l'especialista realitza blefaroplàstia simultàniament amb cantoplàstia. La tècnica és lleugerament diferent.

Hi ha diverses etapes principals:

 1. Anestèsia. L'operació es realitza sota anestèsia general o local. Al pacient se li injecta la solució a la parpella superior. De vegades s’utilitza sedació intravenosa.
 2. Una incisió de bisturí. S'incisa la pell i, si cal, s'excisa el teixit adipós. Durant l'operació, s'elimina la franja muscular. Els dipòsits de greix s’extreuen principalment per la butxaca central.
 3. Sutura. Les ferides es suturen amb sutures absorbibles i s’aplica un embenat estèril.

Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàsticaLa blefaroplàstia també es realitza amb un làser. Si el pacient no té indicacions mèdiques per a la cirurgia plàstica, els especialistes solen realitzar cantopèxia en combinació amb blefaroplàstia. En el procés, s’eliminen els components hernials, s’estreny la pell i es fixen els músculs periorbitals. Els plecs resultants són extirpats i suturats.

Quant triga l’operació?

La cirurgia plàstica per a l’engrandiment dels ulls es considera un mètode d’intervenció quirúrgica bastant fàcil. La durada del procediment depèn del tipus de cirurgia i de la complexitat del cas. Molt sovint, un cirurgià plàstic altament qualificat realitza totes les manipulacions necessàries en 1,5-2 hores. Si l'operació es realitza de forma ambulatòria, el pacient es troba retingut en un hospital durant 3-5 dies.

Recuperació i rehabilitació després de la cantoplàstia

Si l’operació va tenir èxit, al cap de 3-4 hores el pacient s’envia a casa... En aquest cas, no és necessari rebre tractament internat. En un termini de 3-5 dies després de la cantoplàstia, el pacient ha de visitar regularment el metge. Els primers dies, pot aparèixer inflor, enrogiment o contusions a la zona dels ulls. El pacient sol experimentar molèsties quan parpelleja.

En aquest cas, l’especialista prescriu gotes suavitzants que eliminen la sequedat i el dolor. Cal garantir una tranquil·litat total: no es recomana treballar a l'ordinador i mirar la televisió durant molt de temps durant el període de rehabilitació després de la cantoplàstia.

El més freqüent és que el malestar desaparegui tot sol al cap de 3-5 dies.

La durada del període de rehabilitació no supera les 3-4 setmanes. En aquest moment, no es poden utilitzar lents de contacte ni utilitzar cosmètics decoratius. Heu d’abstenir-vos de visitar la sauna, la piscina i el solàrium. Els experts no recomanen sobrecarregar el cos.

La il·luminació brillant pot provocar fotofòbia, per la qual cosa es recomana sortir amb ulleres de sol a l’exterior. També és important triar la posició més còmoda i segura per dormir: no es recomana dormir a l’estómac o al costat.

Els experts recomanen corregir la dieta habitual durant el període de rehabilitació després de la cirurgia.

Cal excloure:

 • aliments grassos i salats;
 • alcohol;
 • begudes energètiques i tòniques.

La base del menú ha de ser verdures i fruites: contenen una gran quantitat de vitamines que ajuden a accelerar els processos de síntesi de col·lagen. A més, els experts recomanen menjar marisc, ous, peix i carn vermella. Contenen proteïna, que és el "bloc bàsic" per al teixit muscular.

No es recomana aplicar gelades i compreses fredes als hematomes formats després de la cirurgia. Les contusions haurien de curar-se soles. El fred pot causar vasoconstricció i una curació lenta dels teixits. Els apòsits estèrils s’han de canviar regularment. Això minimitzarà el risc d’infecció.

Possibles conseqüències

Les complicacions després de la cantoplàstia sorgeixen per diversos motius:

 • Errors de cirurgià plàstic... Molts pacients intenten estalviar diners i obtenir bons resultats per pocs diners. No es recomana confiar en la publicitat per triar un especialista. Heu de visitar personalment la clínica i parlar amb el vostre metge. És millor concertar una cita amb un cirurgià qualificat que pugui proporcionar tots els certificats necessaris.
 • Riscos quirúrgics generals... La intervenció quirúrgica es pot considerar condicionalment una lesió. Per minimitzar el risc de complicacions, és necessari sotmetre’s a un examen complet abans del procediment per identificar possibles contraindicacions.
 • Incompliment de les recomanacions mèdiques... El pacient està obligat a netejar regularment la ferida i canviar els apòsits estèrils. En cas contrari, el risc d’infecció en els teixits tous és força elevat.
 • Característiques individuals de l’organisme... Hi ha diverses complicacions en el context de la localització anormal dels vasos sanguinis petits. A més, el pacient pot experimentar una reacció negativa a gotes emol·lients i altres medicaments prescrits durant el període de rehabilitació després de la cirurgia.

Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica

Les complicacions es poden dividir condicionalment en 2 categories:

 • Aviat. Apareixen gairebé immediatament després de l'operació. Aquests inclouen inflor, hematomes i petites lesions inflamatòries.
 • Tard. Es formen al llarg de setmanes o mesos.Aquests inclouen problemes estètics, hiperpigmentació i divergència de sutura.

Problemes i mètodes per tractar-los:

 • Inflor... Molt sovint, la síndrome clínica no es considera una complicació. L'edema desapareix tot sol al cap de 5-7 dies. Si la reacció del cos a lesions persisteix durant 10-14 dies, és necessari visitar un especialista i conèixer la causa exacta de la formació d’edema. La inflor greu pot causar visió borrosa i mals de cap. L’especialista prescriu al pacient medicaments antial·lèrgics i ungüents descongestionants.
 • Hematoma... En fer una incisió, el cirurgià toca els petits vasos sanguinis que penetren al teixit. La sang s’acumula sota la pell formant un hematoma. Hi ha diversos tipus principals. Les subcutànies solen resoldre's soles. Els hematomes tensos són el resultat de danys en grans vasos. La complicació només es pot eliminar mitjançant cirurgia. Els hematomes o hemorràgies retrobulbares són rars. Sorgeixen d’un error quirúrgic.
 • Infecció... Molt sovint, la complicació és conseqüència de l’incompliment de les recomanacions mèdiques. La infecció pot entrar a la ferida a través d’un apòsit contaminat. La complicació s’acompanya d’un augment local de la temperatura, enrogiment i inflor. Es tracta amb èxit amb antibiòtics
 • Cicatrius... Les cicatrius queloides rugoses es produeixen quan el cos està predisposat individualment a la proliferació de teixits. Els gels i ungüents tòpics ajudaran a suavitzar la pell. També s’utilitzen procediments de maquinari.

Les complicacions després de la cantoplàstia també inclouen divergències de sutura. En aquest cas, el pacient ha de tornar a visitar la clínica i consultar amb un especialista per a un tractament posterior.

Efecte després de la cirurgia plàstica

Els hematomes i l’edema desapareixen completament als 12-20 dies.Les noies tenen ulls petits. Com augmentar el preu de la cirurgia plàstica

Després de la cantoplàstia, s’observen els efectes següents:

 • mirada oberta;
 • absència de línies d'expressió fina;
 • pell elàstica i llisa;
 • estrets cantons exteriors dels ulls.

Segons les revisions, el procediment proporciona un efecte de rejoveniment a llarg termini.

Cost de la cirurgia d’augment d’ulls

El cost final del procediment depèn de diversos factors, inclosos els costos següents:

 • Primera cita amb un cirurgià. El cost d’una consulta amb un especialista varia entre 1500-3000 rubles.
 • Anàlisis i exàmens. Abans de l’operació, el pacient ha de donar sang, orina i femta al laboratori. El cost d'un examen complet varia entre 2500-5000 rubles.
 • Anestèsia. Molt sovint, l’operació es realitza amb anestèsia general. Els medicaments per a la relaxació i els anestèsics poden incloure’s en el preu. El preu de l’anestèsia oscil·la entre els 10.000 i els 15.000 rubles.

Preus aproximats de la cantoplàstia:

Tipus de cirurgia (segons la categoria)El cost
Cantoplàstia 1 categoria55.000 - 60.000 rubles.
Cantoplàstia categoria 279.000 - 83.000 rubles.
Cantoplàstia 3 categories42.000 - 48.000 rubles.

La majoria de clíniques inclouen a la factura el cost dels medicaments que un cirurgià plàstic prescriu als pacients durant el període de rehabilitació després de la cirurgia.

La cirurgia plàstica per augmentar la incisió ocular es considera una operació relativament segura. Si seguiu instruccions mèdiques, el risc de complicacions és mínim. El pacient no experimenta dolor durant la cantoplàstia.

Vídeo sobre la cantoplàstia

Què és la cantoplàstia:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell