Lishou (Lishou) càpsules per aprimar. Ressenyes, instruccions

Lishou (Lishou) - càpsules que s’utilitzen per perdre pes i normalització dels processos metabòlics. Les revisions de pacients amb ús del curs poden ser diferents, segons l'individu, les característiques del seu cos i la durada de l'admissió.

Per obtenir un resultat pronunciat, val la pena visitar primer un especialista i sotmetre’s a un examen diagnòstic que redueixi el risc de complicacions.

Característiques de les càpsules, forma d'alliberament

El medicament és un medicament a base d’herbes que es presenta en forma de càpsules per a administració oral. Tenen una mida estàndard, textura d'heli, color verd. La mida de la càpsula és petita. S'envasen en butllofes de 12 peces amb un costat d'alumini.

Lishou (Lishou) càpsules per aprimar. Ressenyes, instruccions

Les plaques es col·loquen en petits paquets de cartró gruixut, de 3 peces cadascun, és a dir, cada paquet conté 36 càpsules. També contenen instruccions detallades que expliquen les regles d’ús del producte i les possibles complicacions durant l’ús. També hi ha càpsules dures de color gris, que es contenen en caixes especials amb tapa.

Les càpsules tenen un aroma medicinal específic, sabor neutre. Quan es consumeixen, els pacients gairebé no tenen sabor, cosa que es considera un avantatge respecte a molts medicaments a base d’herbes.

Composició

Lishou: càpsules per aprimar, les revisions de les quals poden ser diferents, amb propietats pronunciades a causa de la presència en la composició de molts components útils d’origen vegetal.

Les principals substàncies de les càpsules:

 • Extracte de taronja amarga.
 • Flor de lotus.
 • Extracte de fulles de lotus.
 • Llavors de Kasia Torah.
 • Poria de coco com a extracte.
 • Extracte de fenc.
 • Amor.
 • Llavors de perles xineses.
 • Extracte de fruites amargues xineses.

Lishou (Lishou) càpsules per aprimar. Ressenyes, instruccions

El medicament no conté ingredients sintètics, però la closca conté substàncies que el formen.

Propietats, acció sobre el cos

El remei herbari té propietats pronunciades, estimula el processament dels aliments i contribueix a la correcta distribució dels components dels aliments al cos. Al mateix temps, hi ha una disminució del greix corporal mantenint la massa muscular.

S’ha observat la pèrdua de massa muscular amb molts medicaments per perdre pes, però els remeis herbaris es consideren més segurs.

L'eina estimula l'eliminació de toxines i toxines del cos, que també té un efecte positiu sobre l'estat del pacient, afavoreix la renovació cel·lular i evita la seva ràpida destrucció.

El medicament també té altres propietats:

 • Mentre es prenen les càpsules, es millora l’estat de la pell, augmenta l’elasticitat dels teixits i s’eliminen les erupcions. Sovint, aquestes manifestacions es presenten amb una ràpida pèrdua de pes mitjançant dietes estrictes i altres mètodes.
 • Millora la digestió, elimina el restrenyiment. En el context de normalització dels intestins, s’observa l’eliminació de la pesadesa de l’estómac després de menjar, disminueix la quantitat d’aliments consumits i augmenta la quantitat de components nutricionals, les vitamines que entren al cos amb els aliments.
 • Estimula la producció natural de components del cos que ajuden a cremar greixos i enfortir les fibres musculars.
 • El remei millora la motilitat intestinal, cosa que ajuda a evitar el desenvolupament de restrenyiment persistent en canviar la dieta.
 • Quan s’utilitza el medicament, s’observa una disminució del nivell de colesterol nociu, que redueix el risc de desenvolupar aterosclerosi i algunes altres patologies vasculars.
 • El medicament estimula l’eliminació de l’excés de líquid del cos, cosa que ajuda a eliminar la inflor de les extremitats.
 • Quan s’utilitzen càpsules, s’observa l’estimulació del sistema nerviós dels pacients, cosa que ajuda a eliminar la somnolència, la debilitat i altres símptomes que es produeixen amb una ràpida disminució del pes corporal o l’adherència a una dieta estricta durant un període prolongat de temps.

El producte també estimula la producció d'enzims responsables del processament d'aliments. La presència de mel a la composició proporciona al cos importants nutrients i vitamines.

Lishou (Lishou) càpsules per aprimar. Ressenyes, instruccions

Això permet evitar el desenvolupament de complicacions en el context d’una deficiència de substàncies importants mentre es segueix una dieta estricta. La mel també ajuda a augmentar la força física i la resistència, que sovint es redueixen amb una dieta baixa en carbohidrats.

Quan s’ingereixen, les substàncies actives de la composició s’absorbeixen ràpidament al tracte digestiu, s’estenen per tot el cos i tenen un efecte terapèutic. El processament dels ingredients es duu a terme al fetge, després dels quals s’evacuen els productes de desintegració amb l’ajut dels ronyons, s’excreta una petita quantitat amb les femtes.

Amb trastorns del tracte digestiu, es produeix un deteriorament de l’absorció dels components i una lleugera disminució de l’eficàcia de l’aplicació del curs.

Indicacions d'ús

Els Lishou són càpsules vegetals força eficaces que es poden utilitzar no només per perdre pes, sinó també per a altres trastorns.

Les ressenyes sobre l'acció del remei suggereixen una cita per als trastorns següents:

 • Interrupció dels processos metabòlics en el context de la desnutrició.
 • Obesitat lleu, acompanyada d'altres trastorns.
 • Indigestió, interrupció del processament d'aliments.
 • Restrenyiment persistent, que es desenvolupa en el context de patologies intestinals o altres canvis, per exemple, amb una dieta.
 • Deteriorament de l’estat general els primers dies després de canviar a una dieta sana. L'eina es pot utilitzar per a pacients amb sobrepès.

Lishou (Lishou) càpsules per aprimar. Ressenyes, instruccions

El medicament es pot utilitzar fins i tot amb una petita quantitat d’excés de pes, però només després de consultar un metge.

Contraindicacions

Lishou (Lishou) no s’utilitza quan es diagnostica un pacient amb al·lèrgia a cap component de la composició o amb tendència a aquestes reaccions.

Altres contraindicacions inclouen les següents afeccions:

 • El període de gestació i lactància materna. En aquest moment, el medicament pot provocar trastorns i complicacions, especialment si hi ha antecedents de trastorns concomitants.
 • Patologies agudes del tracte digestiu. En cas de malaltia de l’úlcera pèptica, gastritis i enteritis, el remei pot agreujar l’estat del pacient, per tant, l’ús només és possible després d’haver eliminat els símptomes aguts.
 • Malalties cardiovasculars greus. En els trastorns aguts, la condició pot empitjorar i es poden produir desviacions concomitants.
 • Sagnat intern que es produeix en el fons de danys a les parets internes del tracte digestiu.
 • Aguda i insuficiència renal crònica, en la qual s'interromp el procés d'evacuació dels components de la composició de el cos.
 • Hipertensió arterial incontrolada, en què sovint es desenvolupen crisis hipertenses.
 • Període agut després de patir un infart de miocardi, ictus isquèmic o hemorràgic. Després que el pacient s’hagi recuperat completament, es permet utilitzar el producte.
 • El pacient té més de 65 anys.En pacients d'edat avançada, les complicacions es desenvolupen molt més sovint.
 • Diabetis mellitus de diverses formes i gravetat.

L'eina no s'utilitza quan el pacient es veu obligat, per una raó o altra, a adherir-se al repòs al llit durant un període prolongat de temps. Per a lesions òssies, les càpsules tampoc no es prescriuen. En el cas que el pes corporal augmenti en el context d’un desequilibri hormonal greu, l’ús pot provocar complicacions.

A quina edat es pot utilitzar un medicament per aprimar?

Lishou: càpsules per aprimar (les revisions de l’eina ajuden a molts a avaluar l’eficàcia de l’ús), prescrites només a pacients majors de 16 anys.

A edats més primerenques, fins i tot si teniu sobrepès, està prohibit l’ús de càpsules.

Instruccions d'ús, dosificació

El curs primari de la teràpia no dura més d’un mes. Això us permet obtenir els primers resultats i comprendre si el remei és efectiu per a un pacient en particular. Només s’ha de prendre 1 càpsula al dia, sempre al matí abans o després de l’esmorzar. No prengueu càpsules al vespre ni a l’hora de dinar.

Lishou (Lishou) càpsules per aprimar. Ressenyes, instruccions

Després de completar el curs durant un mes, un especialista avalua el resultat de la teràpia i, si cal, el prolonga. La durada màxima d’ús continu no ha de superar els 3 mesos. Si cal, es permet realitzar un segon curs no abans d’un descans de 3 mesos. Això reduirà el risc de complicacions.

En prendre, haureu de consumir una quantitat suficient de líquid, que no només millorarà l'absorció dels components, sinó que també estimularà l'eliminació de toxines i toxines del cos. No superi la taxa diària, fins i tot en absència d’efecte terapèutic. A més, els primers resultats es poden veure en 2 setmanes.

Efectes secundaris

El medicament sol provocar complicacions quan es infringeixen les regles, cosa que s’associa amb la presència de molts components en la composició i amb la influència dels processos metabòlics.

Els trastorns poden afectar el treball dels òrgans i sistemes interns:

Grgans i sistemesComplicacions freqüents quan s’utilitza
Sistema nerviósDes del costat del sistema nerviós, les complicacions es desenvolupen amb força freqüència. Molts pacients informen d’hiperexcitabilitat, trastorn del son. En el context d’aquests canvis, s’observa un augment de la força i la resistència físiques, però, al mateix temps, el pacient està preocupat pels mals de cap, la concentració deteriorada i la seva memòria es deteriora. Si ignoreu els símptomes i continueu utilitzant la medicació, es nota l’esgotament emocional del cos, el desenvolupament d’irritabilitat i fins i tot trastorn mental
Cor i vasos sanguinisPer part del sistema cardiovascular, les complicacions es manifesten en forma d’augment de la pressió arterial, taquicàrdia i alteracions del ritme cardíac. En els pacients que tenen malalties sistèmiques, es produeix un agreujament d’aquestes manifestacions, que pot empitjorar significativament l’estat
Organsrgans digestiusQuan s’apliquen, els trastorns del tracte digestiu s’acompanyen de nàusees i dolor a l’estómac, flatulències i inflor. Alguns parlen d'un augment de la gana, d'altres noten el seu deteriorament o absència completa
Sistema genitourinariPer part del sistema genitourinari, hi ha un augment de la micció, un augment o disminució de la libido, dolor a l’abdomen inferior. Les dones poden parlar de trastorns menstruals i de desequilibris hormonals
PellDurant el curs inicial, els pacients poden notar una disminució de l’elasticitat i fermesa de la pell, així com l’aparició d’erupcions cutànies, irritació. Segons l’estat inicial de la pell, la restauració de l’elasticitat es produeix en un període de temps diferent. Sovint, la fitoteràpia provoca una reacció al·lèrgica que agreuja la malaltia

La gravetat de les reaccions negatives en cada cas és diferent.Alguns pacients observen la desaparició de complicacions pocs dies després de la retirada del medicament. Altres parlen d'un agreujament dels símptomes, que requereix l'ús de medicaments especials per normalitzar la malaltia.

El fabricant afirma que el remei és absolutament segur i no condueix al desenvolupament de complicacions, però l’experiència d’ús de molts pacients demostra el contrari. És per això que no s’ha d’utilitzar el medicament sense un examen previ.

Sobredosi

Lishou: càpsules aprimants (els pacients han d’estudiar les revisions del medicament abans de començar el curs), cosa que pot conduir al desenvolupament d’una sobredosi quan s’utilitza en dosis elevades.

Una sobredosi s’acompanya de l’agreujament de tots els símptomes dels òrgans i sistemes interns. Els pacients observen vòmits repetits durant el dia, acompanyats de dolor a l’estómac i malestar de les deposicions.

La instrucció oficial indica l'absència d'un efecte laxant de l'agent sobre els intestins. Però sovint els pacients observen excrements soltes quan se supera la dosi recomanada.

Lishou (Lishou) càpsules per aprimar. Ressenyes, instruccions

La sobredosi pot acompanyar-se de mal de cap intens, un augment crític de la pressió arterial i alteracions del ritme cardíac. Després de la negativa a acceptar, la condició torna a la normalitat durant diversos dies. Al mateix temps, requereix sovint la designació de medicaments antihistamínics, enterosorbents i altres eines.

Normalment, el pacient rep atenció en un hospital, on es fa un seguiment del seu estat i s’assignen fons en funció dels símptomes específics.

instruccions especials

Quan s’utilitzen càpsules, s’ha d’augmentar la quantitat d’aigua neta que s’ha d’utilitzar durant el dia. Això millorarà l’eliminació de toxines i toxines, debilitarà una mica la gana i permetrà la degradació dels greixos d’una forma natural. Com a resultat, la pèrdua de pes és indolora i les complicacions són menys freqüents.

Es recomana a les dones que comencin a prendre el medicament després de completar el sagnat menstrual. Això reduirà el risc de desenvolupar hemorràgies uterines abundants i altres trastorns reproductius.

En l'estudi dels pacients, es pot observar que molts d'ells van notar el desenvolupament de complicacions, fins i tot amb símptomes. Les dones parlaven especialment sovint de mals de cap i irregularitats menstruals. En aquest cas, la normalització de l’equilibri hormonal va tenir lloc durant un llarg període de temps.

Tot i l’experiència negativa de molts pacients, també hi ha respostes positives de dones i homes que han perdut quilos de més. En la majoria dels casos, assenyalen la necessitat de corregir la dieta i d’incloure a la rutina diària activitat física.

L'última ajuda a prevenir la caiguda de la pell després de perdre pes i millorar l'estat general, estimula la regeneració cel·lular i el metabolisme.

Interacció

Malgrat l'estructura vegetal, la seva recepció no es pot combinar amb altres mitjans per proporcionar un efecte similar. La millor opció és prendre les càpsules per separat de qualsevol medicament.

Lishou (Lishou) càpsules per aprimar. Ressenyes, instruccions
Les càpsules Lishou també estan disponibles a l’envàs convenient per transportar-les

No obstant això, no es nota el desenvolupament de reaccions negatives quan s’utilitzen simultàniament amb antibiòtics, immunostimulants i agents vasculars. En cada cas, requereix la consulta prèvia d’un metge, especialment quan el pacient pren algun medicament periòdicament.

Preu

El cost del producte és diferent en diferents regions i farmàcies. El preu mitjà oscil·la al voltant dels 1000 rubles. per embalatge.

Lishou és una càpsula d’herbes eficaç dissenyada per aprimar i millorar els processos metabòlics. Es considerarà força eficaç, però pot provocar diverses complicacions, de manera que les revisions de la seva acció són diferents.

Alguns informen de bons resultats, d’altres reporten un deteriorament significatiu.L'ús s'ha d'acordar amb el metge, cosa que reduirà el risc de complicacions.

Vídeo sobre la droga

Com utilitzar correctament les càpsules Lishou i com triar un producte original:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell