Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

Els dipòsits de greix a la barbeta remodelen completament la cara, fent que sembli inflat i allargat de forma antinatural. Per eliminar ràpidament l’excés de greix, recorren a la tècnica de liposucció del mentó. Com mostren les fotos anteriors i posteriors, el resultat es nota immediatament després del procediment.

Què és això

Amb l’ajut de la liposucció de la barbeta, podeu eliminar completament la capa de greix, cosa que es pot veure a la foto abans i després de la cirurgia. L’essència del procediment és bombar greix a través de petites incisions o punxades. En primer lloc, les cèl·lules grasses es destrueixen d’una de les maneres seleccionades i després s’eliminen.

Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions
Els resultats de la liposucció amb barbeta làser. Les fotos es mostren abans i després de l'operació.

Com a resultat, l’oval de la cara s’estreny, la transició de la barbeta al coll es fa més pronunciada i la barbeta doble desapareix.

Quines són les indicacions

L'operació s'ha de realitzar si:

 • una persona experimenta malestar psicològic;
 • hi ha massa greix a la barbeta i això interfereix amb el funcionament normal;Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions
 • la barbeta comença a caure.

Pros i contres de la liposucció

La liposucció del mentó (abans i després de les fotos il·lustren perfectament això) canvia significativament la forma de la cara.

Aquest procediment es caracteritza per diversos aspectes positius:

 • rejoveniment, notable per a qualsevol observador extern;
 • correcció de la cara, ja que la forma de la part inferior canvia;
 • desfer-se dels complexos psicològics associats a la presència d’una barbeta doble.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

En el cas de la liposucció, s’aconsegueixen resultats externs. No cal parlar d’efectes curatius d’aquest procediment.

Per contra, els aspectes negatius que són conseqüència de l’operació indiquen el contrari:

 1. Es poden presentar complicacions perilloses.
 2. S’han de complir els procediments postoperatoris estrictes durant 1-2 mesos.
 3. Possiblement caiguda de la pell després de la cirurgia.
 4. No s’exclou l’aparició de nous dipòsits grassos.
 5. Durant les primeres setmanes, heu de portar un pegat facial.

Mètodes de liposucció

S'han desenvolupat diverses tècniques de liposucció. Quin d’ells s’ha d’utilitzar el determina el metge en funció dels resultats de l’examen i la prova.

Mètodes de liposucció:

 1. Injeccions lipolítiques. Es tracta de substàncies que descomponen les cèl·lules grasses, convertint-les en una emulsió que s’excreta del cos amb l’ajut dels ronyons i el fetge. El còctel de lipolítics més utilitzat, basat en el desoxicolat.
 2. Mètode quirúrgic. Una operació de ple dret, durant la qual es fan incisions a la pell, s’hi introdueixen tubs especials a través dels quals s’extreu el greix.El procediment és dolorós, requereix recuperació postoperatòria i està ple de complicacions.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions
 3. Lipòlisi al buit. Amb aquest mètode es crea una pressió negativa a la zona problemàtica, la qual cosa activa el drenatge limfàtic. Un dels efectes secundaris d’aquest mètode són els hematomes al lloc d’exposició al buit.
 4. Liposucció tumescent. Aquest mètode complementa bé la liposucció al buit. S’injecta preliminarment una solució especial que consisteix en lidocaïna, solució salina, epinefrina i un antibiòtic sota la pell. Sota l’acció de la solució, els teixits s’inflen i s’afluixen fàcilment sota la influència del buit.
 5. Ecografia. Aquest procediment és similar al mètode de buit, però en aquest cas s’utilitza l’ecografia que afecta de manera destructiva les cèl·lules grasses. A continuació, el greix es bomba pels tubs.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions
 6. Làser. Durant aquesta operació es fa una punció a la pell, en la qual s’insereix un tub. A través d’aquest tub, els rajos làser actuen sobre les cèl·lules grasses i, a continuació, el greix es bomba per sota de la pell. Aquest és el mètode més eficaç per a la liposucció del mentó.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions
 7. Ones de ràdio. També es fa una incisió a la pell, s’hi introdueix un tub especial i el segon tub s’uneix a la superfície. Tots dos són dos elèctrodes que creen un camp electromagnètic. Trenca les cèl·lules grasses, que es converteixen en una emulsió líquida i es bomben des de sota la pell.

Tots els mètodes de liposucció s’associen a una punció o incisió de la pell, així com a l’exposició a cèl·lules grasses amb l’ajut de qualsevol agent destructiu.

Quina liposucció de la barbeta és millor

El millor mètode és aquell que evita l’anestèsia general, la cirurgia profunda seguida d’un llarg procés de recuperació. Per tant, de tots els mètodes, el mètode de liposucció per làser i ona de ràdio més òptim.

Quines anàlisis i estudis es duen a terme abans de l'operació

La liposucció és una operació seriosa, de manera que heu de preparar-vos acuradament i fer-vos la prova prèviament.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

Les proves s’han de presentar al metge 3 dies abans de l’operació:

 • RW, HBS, VIH, VHC;
 • coagulograma (fibrinogen INR, APTT, temps de trombina);
 • electròlits: Ca, K, Na, Cl;
 • glucosa en sang;
 • una anàlisi de sang clínica amb fórmula de leucòcits (VSH, fórmula de leucòcits, hemoglobina, eritròcits, plaquetes);
 • bioquímica (bilirubina (total i directa), urea, proteïna total, AST, ALT, creatinina)
 • anàlisi general d'orina;
 • grup sanguini i factor rhesus;
 • proves d’embaràs, VIH, hepatitis.

També heu de fer algunes investigacions, els resultats dels quals es proporcionen 10 dies abans de l'operació:

 • cardiograma amb descodificació per part d’un cardiòleg especialista;
 • una conclusió sobre un examen radiològic del tòrax;
 • Ecografia de la cavitat abdominal;
 • la conclusió del terapeuta basada en els resultats de totes les anàlisis i exàmens.

Si hi ha malalties cròniques o malalties en què necessiteu prendre medicaments constantment, necessitareu l'opinió d'un metge especialista sobre la possibilitat d'una operació.

Preparació per a la cirurgia

Per tal que la liposucció de la barbeta vagi sense problemes i per veure els resultats a la foto abans i després del procediment, és necessari visitar el cirurgià 14 dies abans de l'inici de l'operació, que donarà una opinió final sobre la possibilitat de correcció.

Quan us prepareu per a l’operació, heu de:

 • permetre un mínim d’activitat física;
 • excloure els greixos, els fregits i els dolços de la dieta;
 • negar-se a prendre medicaments que afectin la coagulació de la sang;
 • consumir aliments sense sal;
 • no fumar ni consumir alcohol durant aquest període;Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions
 • respirar aire fresc;
 • menjar fruita perquè el cos estigui saturat de vitamines;
 • evitar l’estrès, dormir prou.

Tres dies abans de la liposucció, la barbeta no hauria d’estar influenciada per cap producte cosmètic. Abans de l’operació en si, els homes han d’afaitar-se la barbeta amb cura i les dones han de retirar-se totes les joies. A més, s’eliminen les pròtesis i les lents.

És molt important abans de l’operació triar la clínica adequada i el metge que realitzarà el procediment directament. Per a això, cal analitzar la quantitat màxima d’informació, en particular les ressenyes.

Quin tipus d’anestèsia es fa

Durant la liposucció del mentó, s’utilitza anestèsia local en combinació amb sedants, dissenyats per calmar i relaxar el pacient. No cal posar el pacient en estat de medicació. Tot i que en alguns casos difícils, el metge pot prescriure anestèsia general.

Liposucció làser i quirúrgica

Com es realitza la cirurgia làser?

La liposucció làser de la barbeta és la més prometedora i convenient, així ho demostren perfectament les fotos anteriors i posteriors.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

El procediment en si té aquest aspecte pas a pas:

 • Es fan tres punxades a prop dels llots de les orelles i de la barbeta.
 • S'hi introdueixen tubs prims.
 • A través d’aquests tubs s’aplica un làser que descompon el greix.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

El greix dividit en forma d’emulsió surt pels tubs, alliberant espai. Els contorns de la barbeta estan alineats.

Rehabilitació després del làser

Si l’operació es va realitzar amb anestèsia general, la persona trigarà un cert temps a recuperar-se.

Normalment, aquest procediment es fa amb anestèsia local i cal seguir les regles de rehabilitació després de la liposucció làser:

 • utilitzar descongestionants, antiinflamatoris;
 • els antiespasmòdics no interferiran;
 • s’administren antibiòtics. Si es desenvolupa inflamació, s’han d’injectar en un termini de 10 dies;
 • de vegades es prescriuen solucions salines per restablir l’equilibri aigua-sal al cos.

És millor no sortir 1-2 dies després de l'operació, observant la regla del repòs al llit.

Tècnica quirúrgica

Amb la liposucció de la barbeta mitjançant un mètode quirúrgic, els contorns externs de la cara canvien i això és perfectament visible a la foto abans i després del procediment.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

Els aspectes més destacats són els següents:

 • es realitza anestèsia local o general;
 • es fan incisions a la barbeta en dos llocs;
 • s’hi introdueixen tubs;
 • un agent especial es bomba a través dels tubs sota la pell que dissol les cèl·lules grasses;
 • després de dissoldre el greix, el líquid resultant es bomba amb una bomba de buit.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

Després de la cirurgia, cal un llarg període de rehabilitació.

Rehabilitació després de la cirurgia

Després de l'operació, encara es pot alliberar greix residual del tall durant un dia, de manera que durant aproximadament aquest període el pacient roman a l'hospital sota la supervisió d'un metge. Després torna a casa per a la seva rehabilitació.

En aquest moment, heu de prestar atenció a:

 • inflor: desapareixerà en les pròximes 3 setmanes, però heu de fer un embenat a la nit;
 • hematomes: desapareixeran al cap de 10 dies, passant gradualment a la zona del coll;
 • les retallades al lloc de la liposucció es suturen, les sutures es dissolen en 7 dies. Les cicatrius són de color rosa. Fins que no es tornin pàl·lids, no es pot fer vapor al bany i prendre el sol;
 • l’entumiment de la pell es notarà a la zona de les cicatrius, però en un termini de 3 mesos això desapareixerà;
 • Els metges també aconsellen dormir en coixins alts durant dues setmanes després de la cirurgia amb finalitats de rehabilitació.

És important menjar bé mantenint els nivells normals d’hemoglobina.

La dieta ha de contenir:

 • fruits secs,
 • vedella,
 • Granat,
 • remolatxa,
 • pomes,
 • fruits secs.

Si les retallades sagnen, hauríeu de consultar un metge i anar a l’hospital.

Quan es veurà el resultat final

Després de la liposucció del mentó, el resultat és visible a la foto abans i després de l’operació. No obstant això, no hauríeu d'esperar a obtenir un resultat instantani. El primer mes, hi haurà inflor i hematomes. Però això és normal, ja que l’operació implica teixits vius i es curaran després de la cirurgia en un termini de dos a tres mesos.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

Només després d’aquest període, s’han d’esperar resultats positius notables.Finalment, tot tornarà a la normalitat sis mesos després de l’operació.

Cost (preu) de la liposucció

No és fàcil determinar el cost final de l’operació, ja que tot dependrà de la manera com es realitzi, de la clínica que realitzi tots els tràmits necessaris, del temps que passa a la clínica, del nombre de proves i estudis. El cost mitjà serà de 15 a 45 mil rubles. El més barat serà la liposucció per injecció, però en aquest cas, el cost total depèn del nombre d'injeccions.

A més, a mesura que augmenta el cost, hi ha liposucció tumescent i ultrasònica. La liposucció per ones làser i radiofònica completa la llista, sent el més car dels procediments enumerats.

Contraindicacions

La liposucció no està prescrita per a tothom. Hi ha restriccions segons les quals és perillós dur a terme aquest procediment:

 1. Embaràs i període de lactància.
 2. La presència de marcapassos.
 3. Infecció pel VIH.
 4. Processos inflamatoris al cos.
 5. Malalties de la sang i del sistema limfàtic.
 6. Malalties associades al tracte gastrointestinal.
 7. Malalties del cor (insuficiència, arítmia, taquicàrdia, etc.).
 8. Recuperació després de ser operat.
 9. Atac cardíac ajornat, ictus.
 10. Un període de depressió i estat psicofísic trastornat.
 11. Hepatitis ajornada, debilitat de la immunitat, tuberculosi.
 12. La diabetis, el càncer, així com la reducció o, per contra, l’augment de la coagulació de la sang.

La liposucció de la barbeta, a jutjar per les fotos fetes abans i després d’aquest procediment, sol tenir èxit, sense complicacions. Però abans del procediment, és important recollir totes les proves necessàries i obtenir una opinió competent del terapeuta sobre la possibilitat de realitzar tots els procediments necessaris i això no posarà en perill la vida i la salut del pacient.

Mesures postoperatòries

Quan la liposucció es realitza sota anestèsia general, es poden sentir posteriorment debilitat i fins i tot desorientació espacial.

Molt sovint, la liposucció de la barbeta es realitza amb anestèsia local i la majoria de complicacions no es fan sentir. No obstant això, els primers dies posteriors a l’operació és necessari realitzar apòsits, aplicar pomades curatives i utilitzar solucions amb propietats antisèptiques.

A més, en el postoperatori s’utilitzen:

 • antibiòtics en cas d’inflamació;
 • antiespasmòdics;
 • descongestionants i antiinflamatoris;
 • analgèsics en casos en què s’observa dolor intens.

1-3 dies després de la liposucció, segons l’estat, s’ha de respectar el repòs al llit.

Mode correcte

Si seguiu estrictament les regles del règim postoperatori, podeu evitar complicacions i recuperar-vos ràpidament:

 1. No permeteu cap activitat física durant un mes després de l'operació.
 2. Després del procediment, haureu de dormir només d’esquena durant una setmana, mai al costat ni a l’estómac.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions
 3. Durant dues setmanes, no es pot prendre un bany calent ni fer cap moviment sobtat amb el cap.
 4. El primer dia, només s’accepta el brou de pollastre que es passa a través d’una palla com a aliment.
 5. Durant tres dies després de l’operació, no s’ha de menjar cap aliment sòlid, calent o dur.
 6. Si hi ha febre, hi ha un dolor intens a la barbeta o està molt enrogit, és urgent consultar un metge.
 7. Després del procediment, heu de dur un embenat facial que només es pot treure al cap de dues setmanes.
 8. Us heu de limitar a menjar i evitar completament els aliments grassos, no només en els propers dos o tres mesos després de l’operació, sinó també en el futur, al llarg de la vida, per evitar nous dipòsits de greix a la barbeta.
 9. El solàrium, la sauna i la piscina no es poden utilitzar durant un mes.

Després de curar tots els talls, s’ha de sotmetre a un curs de mesoteràpia.

Complicacions

En general, la cirurgia de liposucció de la barbeta gairebé sempre té èxit, però hi ha complicacions:

 • Complicacions infeccioses. Apareixen si l'operació s'ha dut a terme en condicions no estèrils. Els signes d’infecció inclouen febre, debilitat, descàrrega purulenta de ferides i inflor del coll.
 • Si un vas està danyat o la coagulació de la sang és baixa, es produeix un sagnat.
 • Hematomes. Solen resoldre sols en poques setmanes.
 • Violació de la simetria de la cara.
 • Pèrdua de sensibilitat en algunes zones.
 • Estirament de la pell.

Es poden evitar complicacions si s’adhereix estrictament a totes les normes de rehabilitació.

Què fer si apareix una inflamació després de la liposucció

Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

La inflamació és un efecte secundari de la liposucció. Però sovint passa que la inflor no desapareix massa temps.

La raó de l’edema és que la pròpia operació, realitzada per qualsevol d’aquests mètodes, és una lesió mecànica i una de les conseqüències d’aquest dany és l’edema.

Per accelerar la reabsorció de l'edema, heu de:

 1. Utilitzeu un embenat de compressió durant 10 dies sense treure’l, ni de dia ni de nit. Després de 10 dies, haureu de portar l’embenat durant 7 dies durant el dia, traient-lo de nit.
 2. També cal seguir estrictament la dieta, evitant aliments rics en calories, salats i picants.
 3. Dues setmanes després de l’operació, haureu de realitzar un curs de teràpia amb ultrasons, miostimulació i també fer un massatge de drenatge limfàtic. No renuncieu a la darsonvalització.

Dolor al mentó després de la liposucció

Si apareix dolor de naturalesa creixent a la barbeta, s’observa enrogiment a la zona on hi ha inflor i la temperatura augmenta; tot això és un motiu per consultar el metge que va realitzar l’operació. Tots aquests signes només signifiquen una cosa: la inflamació ha començat. El deure d’un cirurgià plàstic és escollir un curs d’antibiòtics, després del qual desapareixeran totes les sensacions doloroses.

Engrossiment de la barbeta després de la liposucció

Es poden formar segells tres setmanes després de la cirurgia. Però això és opcional. En qualsevol cas, això no és motiu de pànic, ja que aquest fenomen és absolutament normal. Els grumolls són les restes de cèl·lules grasses que no es van eliminar durant l’operació i es van recollir en coàguls. Es dissoldran en un mes. El massatge amb els dits en forma de moviments circulars lleugers ajudarà a accelerar la reabsorció.

Fisioteràpia després de la liposucció del mentó

Aquest mètode de teràpia és eficaç durant el període de recuperació després de la cirurgia per corregir l'oval extern de la cara.

Es recomana realitzar els següents cursos de fisioteràpia:

 • Mioestimulació. L’essència del mètode rau en el fet que les parts del cos seleccionades es veuen afectades per un corrent feble, estimulant-les i tonificant-les. Així, s’aconsegueix l’efecte d’enfortiment i recuperació. Aquest procediment es realitza mitjançant l'aparell Total Body.
 • Set dies després de l’operació, val la pena utilitzar el dispositiu Sonopuls, que és un mitjà de teràpia de microcorrent i ultracorrent. Té un efecte de reabsorció i analgèsic a la pell del mentó.

L’ús d’aquestes tècniques accelerarà significativament la recuperació de la cirurgia de liposucció.

Massatge de la barbeta després de la liposucció

El massatge és una de les millors maneres d’aconseguir resultats ràpids després de la liposucció:

 • Massatge manual de drenatge limfàtic. La barbeta s’influencia amb els dits, intentant estirar tots els segells. Si teniu dolor en prémer qualsevol zona, es recomana fer-los massatges amb especial cura per dispersar la sang, relaxar els músculs. Aquesta tècnica afavoreix l’eliminació de residus de teixit adipós, enforteix el teixit de la barbeta i estimula la desaparició d’hematomes i edemes. Com a alternativa, podeu utilitzar una tovallola. Una tovallola s’ha de torçar en un torniquet després de sucar-la en una solució salina. Agafant les tovalloles per les vores, heu de copejar-vos a la barbeta amb el centre.
 • Massatge GLP, Es basa en un efecte de corró de buit, com a conseqüència del qual desapareixen la inflamació i les contusions, així com les foques de la barbeta. L’àrea problemàtica es tracta amb una peça de mà especial per a la cara. Com a resultat, es millora el contorn de la barbeta, desapareix la inflor i s’allisa la pell. Aquest procediment, a més de tenir un efecte de drenatge, estimula la formació de fibres de col·lagen, que és doblement beneficiós després del procediment de liposucció.Liposucció de la barbeta amb làser. Fotos, com es realitza el procediment, el període de rehabilitació, les conseqüències, les revisions

El massatge accelerarà la recuperació després de la liposucció, però aquest procediment s’ha de dur a terme com a curs.

La tècnica operativa de liposucció de la barbeta permet ajustar el contorn de la cara en poc temps i tornar-lo a l’harmonia, desfer-se d’una barbeta doble. Es poden veure resultats notables a les fotografies preses abans i després de la cirurgia. No obstant això, es tracta d’una intervenció quirúrgica de ple dret, que té moltes contraindicacions i pot provocar complicacions greus.

Vídeo sobre la liposucció de la cara i la barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia

Eliminació d’una barbeta doble amb liposucció:

Serveis i preus per a la liposucció de la cara i la barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Olga R., 38 anys

  Ah, probablement ho decidiré finalment. He patit la meva joventut amb una segona barbeta.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell