Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes

Liposucció làser de l’abdomen És un procediment cosmètic que permet eliminar els dipòsits de greix, així com una lluita eficaç contra l’excés de pes corporal.

Eliminar els dipòsits de greix a la zona abdominal mitjançant un làser és un mètode innovador que minimitza els traumes als teixits epitelials, accelera el procés de regeneració del teixit subcutani. Això es demostra amb la retroalimentació positiva dels pacients.

Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes

El procediment es realitza a clíniques de plàstics i centres mèdics especialitzats que disposen de permisos per a la prestació de serveis d’aquest tipus. El procediment de liposucció abdominal amb làser el duu a terme un cirurgià plàstic amb una formació especialitzada, qualificacions adequades i experiència en aquest camp.

El cost mitjà d’eliminar l’excés de greix de la zona abdominal varia en funció de la zona del cos que es tractarà amb làser. Si 1-2 zones del cos estan subjectes a liposucció als costats, el preu d'aquest servei oscil·la entre els 15.000 i els 30.000 rubles. El cost de la liposucció làser de 2 a 8 zones de l’abdomen amb eliminació total del teixit adipós oscil·la entre els 30.000 i els 120.000 rubles.

Avantatges i inconvenients

La liposucció làser de l’abdomen és una simple cirurgia plàstica que es realitza en condicions estèrils en una sala de manipulació. Les ressenyes sobre com desfer-se dels dipòsits de greix mitjançant aquest procediment indiquen un alt grau d’eficiència en la lipòlisi amb els equips làser. Malgrat això, la liposucció d’aquest tipus té els següents aspectes positius i negatius.

Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes

Avantatgesdesavantatges
Una operació per eliminar els dipòsits de greix mitjançant un làser es realitza sota la influència de l’anestèsia local o, amb l’ajut de medicaments, el pacient es troba immers en un son de medicació. Gràcies a això, el procés de tractament transcorre sense dolor i el cos del pacient es recupera 2-3 vegades més ràpidament.En el cas que es realitzés una liposucció làser en un cos amb la pell solta i estirada, és possible que sigui necessària una segona operació. Al mateix temps, la restauració dels teixits epitelials no es produirà tan ràpidament. És per això que tots els pacients han de sotmetre’s a un examen extern preliminar per part d’un dermatòleg.
Abans de començar la liposucció amb làser, es fan incisions mínimes de la pell, que no superen els 1-2 mm. Després d'això, s'insereix una sonda làser a l'espai subcutani. El dany del teixit epitelial és mínim. És possible evitar les hemorràgies i la formació de grans hematomes.L’aparició de l’efecte positiu final de la liposucció làser s’observa al cap de 2-3 mesos. aquesta quantitat de temps és necessària per a un suavitzat uniforme de la superfície de la pell, així com per a la restauració del teixit subcutani.
L’ús d’un làser permet dur a terme una eliminació uniforme de greixos, així com eliminar la probabilitat de formació de buits i fosses subcutànies. Un cop finalitzada la lipòlisi, la superfície de l’abdomen es torna llisa i uniforme, cosa que no sempre es pot aconseguir amb l’ajut de la liposucció clàssica mitjançant el mètode de bombament de greixos.En el postoperatori, caldrà observar una sèrie de restriccions significatives.Per exemple, utilitzeu regularment peces de compressió especials que evitin les estries de la pell i accelerin el procés de contracció dels teixits epitelials estirats.
Durant l'ús d'equips làser, no es permeten danys traumàtics a les terminacions nervioses i als vasos sanguinis. Per això, és possible evitar un gran nombre de complicacions postoperatòries.Durant la curació i la reparació de teixits, pot ser necessari prendre agents antibacterians. Especialment si es va introduir una infecció durant el procés de lipòlisi. Sempre hi ha un risc de contaminació dels teixits amb microorganismes bacterians. Especialment si el procediment el realitza un especialista amb poca qualificació professional.
L’ús del mètode de liposucció làser estimula la producció de col·lagen. La superfície cutània de l’abdomen, que ha estat exposada a la sonda làser, s’estreny 2-3 vegades més ràpidament i adquireix la mateixa elasticitat tan aviat com sigui possible. Després de 2 mesos. desapareixen tots els signes d’intervenció quirúrgica.Com en el cas de la liposucció mitjançant el mètode quirúrgic clàssic, la introducció de la sonda làser pot provocar la perforació de la cavitat abdominal. L’aparició d’aquesta situació és possible a causa d’un error mèdic o d’un mal funcionament de l’equip.
L'eliminació dels dipòsits de greix mitjançant equips làser és igualment eficaç tant pels costats com des de la part frontal de l'abdomen. La sonda, que s’insereix a l’espai subcutani, és capaç d’acceptar diversos angles d’inclinació.L’eliminació artificial dels dipòsits de greix suposa un estrès per a tot el cos, que pot provocar alteracions metabòliques. No s’exclou el desenvolupament de la situació contrària, quan després de la liposucció amb làser es produeix una acumulació repetida de teixit adipós.

A tots els pacients sotmesos a liposucció làser se'ls explica els avantatges i els inconvenients d'aquest procediment. L’eliminació tradicional dels dipòsits de greix mitjançant liposucció clàssica amb equips quirúrgics provoca traumes més greus als teixits epitelials i a l’espai subcutani.

Indicacions

La principal indicació de la liposucció abdominal amb làser és la presència d’excés de dipòsits de greix situats als costats i a la part frontal del cos.

Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes

La necessitat d’aquest procediment pot sorgir en relació amb l’augment de pes després del naixement d’un nen, com a conseqüència d’un desequilibri en les hormones sexuals, l’abús d’aliments rics en greixos animals i carbohidrats ràpids. El metge ha de determinar la presència d’indicacions directes de liposucció amb làser.

Contraindicacions

La liposucció làser de l’abdomen (les revisions d’aquest procediment indiquen l’alta eficiència i la reparació ràpida dels teixits) és una operació per eliminar els dipòsits de greix, que té les següents contraindicacions per dur-la a terme.

Contraindicacions del procediment:

 • l'estat d'embaràs i lactància del nadó per la mama;
 • malalties de la sang i del sistema hematopoètic, que provoquen un canvi en la seva composició bioquímica cel·lular, una violació del procés de coagulació;
 • la presència de diabetis de tot tipus;
 • hèrnia inguinal o umbilical;
 • disminució de les funcions protectores del sistema immunitari;
 • tumors malignes, independentment de l’òrgan i del tipus de localització;
 • insuficiència renal aguda o crònica;
 • malaltia hepàtica greu;
 • focus d'infecció crònica o malalties inflamatòries;
 • malalties del cor.

La cirurgia prèvia, la superfície de la ferida de la pell de l’abdomen, amb marcapassos, també és una contraindicació per a la liposucció amb làser. Segons els resultats d’un examen preliminar, el metge assistent pot trobar altres motius que excloguin la possibilitat de lipòlisi.

Quins exàmens cal fer

La liposucció làser de l’abdomen (les revisions d’aquest mètode de tractament de l’obesitat indiquen la seguretat d’aquest procediment) és una cirurgia mínimament invasiva que requereix un diagnòstic preliminar del cos.

Un pacient que vulgui desfer-se del greix corporal amb un làser ha de sotmetre's als següents tipus d'exàmens:

 • mesura de la pressió arterial - s’exclou el risc d’hipertensió i estat inestable dels vasos sanguinis;
 • palpació de l’abdomen - per a la detecció oportuna d'una hèrnia;
 • sang capil·lar - es recull del feix del dit anular per realitzar el seu estudi clínic;
 • sang desoxigenada - està subjecte a anàlisis bioquímiques per a la possible determinació del desequilibri hormonal, malalties infeccioses del cos;
 • ECG - per determinar l’estat de salut del cor.

El cirurgià plàstic que realitzarà lipòlisi làser pot requerir al pacient un diagnòstic addicional. Per exemple, si una persona té malalties concomitants d’òrgans interns que poden convertir-se en una exacerbació.

Formació

La liposucció làser de l’abdomen (les revisions de l’operació quirúrgica són positives) és un procediment mèdic que requereix les següents regles de preparació.

Desplaçament:

 • l’últim àpat s’ha de fer com a màxim 8 hores abans de l’hora assenyalada de la intervenció quirúrgica;
 • 3 dies abans de la data de la lipòlisi, està prohibit beure alcohol;
 • en 30 minuts abans de començar el procés d’eliminació dels dipòsits de greix mitjançant un làser, es permet beure no més de 200 ml d’aigua;
 • l’últim cigarret s’ha de fumar com a màxim 40 minuts. abans de començar la liposucció amb làser;
 • 3 dies abans de la data de l'operació programada, haureu de deixar de prendre medicaments o notificar-ho al metge assistent sobre teràpia farmacològica;
 • 48 hores abans de la liposucció amb làser, eviteu esforços físics intensos i tensions nervioses.

El període òptim per a la lipòlisi abdominal amb làser és el període matinal de 08-30 a 11-00 hores. En preparació per a la cirurgia amb làser, el metge assistent pot elaborar una llista addicional de recomanacions, la implementació de les quals minimitzarà el risc de conseqüències negatives i complicacions.

Com es realitza el procediment

Quan s’acaba el període de preparació per a la lipòlisi làser, el pacient visita un centre mèdic o una clínica de cirurgia plàstica que ofereix aquests serveis.

Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes

El procediment per eliminar els dipòsits de greix és el següent:

 1. El pacient arriba a la clínica en 30 minuts. fins a l’hora assenyalada per a la liposucció làser, i després es dirigeix ​​a la sala on es realitzarà l’operació mínimament invasiva.
 2. Un anestesiòleg administrarà al pacient un anestèsic local en forma de clorhidrat de lidocaïna o un altre medicament. També es pot utilitzar el mètode per introduir el pacient en un estat de son induït per drogues. L'anestèsia local està indicada per utilitzar-se en la liposucció de 1-2 zones de l'abdomen des dels costats. L’anestèsia general s’utilitza per eliminar grans quantitats de greix.
 3. Després de l’aparició de l’anestèsia, el cirurgià plàstic fa una petita incisió a la superfície cutània de l’abdomen, la mida de la qual no és superior a 1-2 mm.
 4. Una cànula amb sonda làser s’insereix a través de la incisió a l’espai subcutani. El metge activa el làser i comença el procés d’eliminació dels dipòsits de greixos.
  Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes
 5. Si cal, s’estimulen les zones problemàtiques de l’abdomen per garantir una destrucció més ràpida i millor del teixit adipós.
 6. Un cop finalitzat el procediment, la cànula amb el làser s’elimina de la cavitat de l’espai subcutani i la zona cutània tallada es tracta amb una solució antisèptica. Després s’aplica un apòsit estèril a la part superior de l’abdomen operat.

Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes

Després d’una operació mínimament invasiva, el pacient pot abandonar de manera independent les parets de la clínica o es col·loca en un servei d’hospitalització durant 1-3 dies. Tot depèn de la complexitat de la intervenció quirúrgica, de l’estat general de la salut humana i de la quantitat de teixit adipós que s’ha eliminat mitjançant un làser. La durada mitjana de la lipòlisi és d’1 a 2 hores.

Recuperació després

Immediatament després de finalitzar la liposucció làser, quan el pacient abandona el centre mèdic o la clínica de cirurgia plàstica, rep diverses recomanacions pràctiques. Tots ells haurien d’accelerar la reparació de teixits, així com evitar el desenvolupament de complicacions.

Per mantenir un resultat positiu i una curació ràpida de la zona operada del cos, heu de realitzar les accions següents:

 • portar roba interior de compressió especial cada dia, que evitarà la formació d’estries i flacciditat de la pell després d’eliminar una gran quantitat de dipòsits de greix;
  Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes
 • durant els propers 15 dies, no visiteu saunes, banys de vapor, dutxes públiques i piscines (s’exclou el risc d’obrir hemorràgies, s’exclou la infecció de teixits amb una infecció bacteriana);
 • canviar el vestit antisèptic diàriament, així com realitzar un tractament antimicrobià de la zona del cos on es va fer la incisió;
 • eviteu un gran esforç físic (estem parlant de practicar esport, a més de treballar);
 • vestir-se d'acord amb les condicions meteorològiques, de manera que no es permetin hipotèrmies ni canvis bruscos de temperatura corporal.

La durada mitjana del període de recuperació és d’almenys 15 dies. En cas d’infecció bacteriana, enrogiment dels teixits al voltant de la incisió, dolor a la capa subcutània, augment de la temperatura corporal, haureu de demanar ajuda immediatament al vostre metge.

Pot ser necessari prendre medicaments antibacterians, que es seleccionen tenint en compte el tipus de microflora patògena.

Quant durarà el resultat

Les cèl·lules grasses en forma de dipòsits subcutani, que s’eliminen mitjançant lipòlisi làser, i el seu pes total no supera els 3 kg, es metabolitzen al fetge i s’excreten del cos de forma natural. Durant els propers 2-3 mesos. A partir de la data de l’operació té lloc el procés de curació de teixits i la formació d’un cos estèticament atractiu.

El resultat positiu obtingut amb la liposucció amb làser dura tota la vida.

Liposucció làser de l’abdomen. Foto, rehabilitació, conseqüències, preu, ressenyes

És possible tornar a guanyar un excés de pes corporal amb la formació de dipòsits de greixos a la cintura i a la paret frontal, però només a condició que la persona no controli la qualitat de la dieta.

Menjar una gran quantitat de greixos animals, confiteria, begudes carbonatades, productes semielaborats, menjar ràpid, pot neutralitzar el resultat positiu de la lipòlisi làser. Davant d’aquestes circumstàncies, es pot produir un re-conjunt de teixit adipós en els propers 5-7 mesos.

Possibles complicacions

La liposucció làser és una cirurgia mínimament invasiva. Per tant, el risc de desenvolupar conseqüències negatives i complicacions és mínim. La majoria de les afeccions patològiques es desenvolupen després d’un error mèdic, una violació de les regles de preparació del procediment o una recuperació postoperatòria.

Els metges no exclouen el desenvolupament de les complicacions següents:

 • perforació de la cavitat abdominal amb cànules durant la introducció d’un làser o realització d’una escissió de dipòsits de greixos (en la majoria dels casos, aquesta complicació es produeix en persones amb obesitat severa o amb presència d’una hèrnia);
 • danys vasculars i pèrdua profunda de sang (els pacients amb una coagulació deficient estan en risc);
 • infecció de teixits amb una infecció bacteriana, que es produeix en el moment de la cirurgia o en la fase de recuperació postoperatòria, que requerirà un curs de teràpia antimicrobiana;
 • violació del procés metabòlic, que conduirà a un reclutament encara més ràpid del teixit adipós perdut (és una reacció protectora del cos a una pèrdua forta de lípids);
 • la formació d’adherències i abscessos purulents, l’eliminació dels quals requereix una intervenció quirúrgica reiterada, però que ja té com a finalitat eliminar aquestes complicacions.

La liposucció làser de l’abdomen no és una operació quirúrgica complicada, segons els estàndards moderns, que proporciona un mínim trauma als teixits epitelials del cos.

Les ressenyes sobre ella són majoritàriament positives i els pacients que han perdut excés de greix corporal noten un efecte positiu a llarg termini.

Per a la correcció amb làser de les zones problemàtiques de l’abdomen, es fa una incisió d’1-2 mm d’amplada, a través de la qual s’insereix una cànula amb una sonda i un làser. La durada de la intervenció quirúrgica no dura més d’1-2 hores i el procediment en si es realitza sota la influència de l’anestèsia.

Vídeo sobre la liposucció làser

Quin tipus de liposucció és millor:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Julia

  genial! Vull!

  Respondre

Cara

Cames

Cabell