La noia té un morro. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

Morro de nas molts ho consideren un defecte estètic... Moltes noies amb el morro tenen el desig de corregir la situació, de manera que recorren a la rinoplàstia. Segons el tipus de procediment, el cost, l’esquema d’intervenció i la durada de la rehabilitació poden variar.

Què és el morro?

El nas desconcertat d’una noia es pot reconèixer per diversos signes. La seva punta està lleugerament capgirada i elevada cap amunt. El pont del nas està deprimit, les fosses nasals solen ser amples.La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

L’angle entre l’òrgan i el plec nasolabial és de 90 ° i superior. En la majoria dels casos, als propietaris d’un morro els falta un gep.

Pros i contres de la correcció

La rinoplàstia, com a únic mètode de correcció essencial possible, és molt demandada pels pacients. Molt sovint, les persones que no estan satisfetes amb el seu aspecte recorren a les clíniques. La cirurgia plàstica permet corregir la forma del nas i eliminar defectes congènits o adquirits.

Això inclou:

 • lesions mecàniques;
 • fractures;
 • curvatura de l’envà nasal.

Després de la rinoplàstia, el nas adopta una forma anatòmicament correcta. El procediment té un efecte de per vida. Molt poques vegades, els pacients tornen a acudir a un cirurgià plàstic.

La rinoplàstia ajuda a augmentar l’autoestima, motiu pel qual les dones que són massa crítiques amb els seus propis trets facials sovint visiten les clíniques. No se'ls mostra l'operació. Els desavantatges del procediment inclouen un llarg període de rehabilitació.

Indicacions de rinoplàstia en nenes

La rinoplàstia sovint es prescriu als pacients per motius mèdics.La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

Això inclou:

 • desplaçament o curvatura de l’envà nasal;
 • congestió que no respon al tractament farmacològic;
 • trastorn respiratori.

Un cirurgià plàstic sovint és visitat per dones que tenen un nas desproporcionat i perjudica l’atractiu estètic. Això també pot servir com a indicació d’una operació.

Contraindicacions

Com qualsevol operació, la rinoplàstia té diverses contraindicacions.

Això inclou:

 • patologia d'etiologia infecciosa i vírica;
 • la presència de neoplàsies de caràcter benigne i maligne;
 • foliculitis, acne a l'articulació de la suposada incisió;
 • hemofília;
 • patologia hepàtica (incloent insuficiència aguda);
 • malaltia dels vasos sanguinis i del cor (cardiosclerosi, malaltia coronària, infart, ictus a la història);
 • infància.

La vellesa es pot considerar una contraindicació relativa. La cirurgia poques vegades es realitza en pacients majors de 45 anys. Això es deu a l’alt risc de complicacions i a la disminució de la capacitat regenerativa de la pell.

Rinoplàstia per injecció

Si el defecte estètic no és molt pronunciat, es pot corregir el nas mitjançant una rinoplàstia no quirúrgica.La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

Les principals indicacions per a la realització:

 • asimetria del nas mal pronunciada;
 • punta elevada o baixada;
 • ales sortides amples;
 • fosses nasals amples;
 • esquena plana o presència de gepa;
 • forma de sella.

La rinoplàstia no quirúrgica es pot tornar a realitzar després de la cirurgia sense èxit.

Penseu en les contraindicacions:

 • període d’alletament o de carrega d’un fill;
 • menstruació;
 • alt risc de formació de cicatrius queloides;
 • convulsions epilèptiques;
 • lesions ulceroses o tròfiques de la pell;
 • herpes (fase aguda).

La rinoplàstia no quirúrgica no es realitza si prèviament s’han inserit gels sintètics al dors nasal. El procediment s’assigna a les persones que han assolit la majoria d’edat. Durant el procés de correcció, no s’aplica l’anestèsia.

Com es fan les injeccions?

Es pot corregir el nas de la noia amb injeccions. El procediment permet baixar lleugerament la punta.

Per a això, el medicament s’injecta a tota la longitud de l’esquena. La rinoplàstia no quirúrgica no requereix una preparació especial: el pacient primer ha de concertar una cita amb un cirurgià plàstic. L’especialista presenta fotografies que mostren el resultat de la intervenció. Si cal, crearà un model informàtic del nas.

Abans del procediment, us heu de rentar els cabells perquè no podeu inclinar el cap durant 2-3 dies després de la injecció. Abans de la correcció, el pacient es col·loca en un sofà. Al lloc de la injecció, la pell es tracta amb un antisèptic que no conté alcohol.La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

Les injeccions s’administren amb una xeringa amb una agulla petita i fina i s’injecta un farciment sota la pell. Normalment es necessiten diverses punxades en diferents llocs per aconseguir proporcions perfectes.

Si en el procés de correcció el nas no ha adquirit la forma desitjada, suggereixen introduir fils sota la pell. En aquest cas, s’utilitza anestèsia local. S'introdueix una agulla al pont del nas sota la pell, amb un fil enfilat, i es retira a la zona de la punta de l'òrgan.

Es retira l’agulla, es tensen els fils, donant al nas la forma desitjada. A casa, també podeu portar una tireta. Aquest disseny permet alinear determinades zones sense cirurgia.

Preparatius per a la injecció

La rinoplàstia per injecció consisteix en la injecció de fàrmacs sota la pell especialment formulats per crear volum i retornar una forma atractiva al nas. Les injeccions d’àcid hialurònic contenen una substància que es troba al cos humà. Quan s’administren, medicaments d’aquesta categoria omplen l’espai intercel·lular, donant la forma necessària al nas.

L’àcid hialurònic no provoca el desenvolupament de reaccions al·lèrgiques, no hi ha efectes tòxics quan s’administra.

La substància es troba en la composició dels preparats:

 • Surjiderm.
 • Restylane.
 • Perline.
 • Juvederm Volift.

La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

S'utilitzen medicaments hormonals si és necessari eliminar parcialment el cartílag al nas. Els medicaments són capaços de dissoldre els teixits, de manera que de vegades s’utilitza rinoplàstia amb hormones per corregir el nas. Les injeccions es fan diverses vegades. Entre cada etapa, haureu de mantenir un interval de fins a 10 dies.

El mètode no és adequat per a pacients amb malalties del sistema endocrí. Les drogues Kenalog o Diprospan s’injecten de forma puntual a l’àrea problemàtica. Un especialista determina la dosi exacta. Els farcits són molt populars entre els cirurgians plàstics i els pacients. Amb la seva ajuda, podeu amagar defectes menors.

Hi ha diversos tipus principals de medicaments:

 • Biodegradable o sintètic... A la pràctica, avui dia no s’utilitzen fàrmacs d’aquest tipus. La composició conté parafina o silicona. Els farcits del cos no es dissolen sols, de manera que el rebuig de l’arròs de material estrany és elevat.
 • Biodegradable... Els farcits naturals més populars. Contenen àcid hialurònic, que és capaç d’absorbir-se al cos en un termini de 8-12 mesos. Per mantenir la forma del nas, cal repetir les manipulacions regularment. El col·lagen i l’àcid polilàctic poden estar presents a les càrregues biodegradables
 • Biosintètic... Els preparats contenen col·lagen animal.Pot provocar el desenvolupament de reaccions al·lèrgiques.
 • Autòleg... Creat individualment. El teixit adipós del pacient es pren com a base. Es trasplanta a la zona problemàtica per injecció. A la pràctica, aquest tipus de farcit poques vegades s’utilitza.

Els medicaments solen diferir en cost i composició.

Sensacions

El pont nasal és una zona força sensible, per tant, en la majoria dels casos, els cirurgians plàstics apliquen una solució anestèsica a la pell abans d’injectar-se rinoplàstia. De vegades, la correcció es realitza sense anestèsia prèvia.La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

Alguns farcits contenen lidocaïna, que pot ajudar a alleujar el dolor. Els medicaments es poden administrar mitjançant cànules, cosa que també minimitza el risc de dolor i trencament de teixits.

Possibles conseqüències i complicacions

La rinoplàstia per injecció és un procediment bastant segur, les complicacions són rares.

Això inclou:

 • Atròfia. Es produeix un efecte secundari a causa de l’administració excessiva de Diprospan. La pell es fa més prima, apareixen fosses profundes. La complicació és bastant difícil de corregir fins i tot mitjançant la cirurgia.
 • Ceguesa. Les complicacions es produeixen força rarament en el context d’una administració inepta de preparats d’àcid hialurònic.
 • Bloqueig dels vasos sanguinis. Es produeix en el context de la introducció de farcits biosintètics sota la pell.
 • Al·lèrgia. El cos pot percebre els farcits biosintètics i sintètics com un cos estrany.
 • Inflamació. La complicació es produeix amb més freqüència en un context d’incompliment de les normes bàsiques d’asèpsia i antisèptics.

El farcit pot migrar sota la pell. Les complicacions sorgeixen després de la introducció de medicaments biodegradables.

Durada del resultat

Amb la introducció de farcits, el resultat dura de 6 a 12 mesos. (depenent de la quantitat de medicament). La substància s’absorbeix completament en 13-16 mesos. Si es va aplicar un aixecament de fils, el resultat es mantindrà durant 12 mesos.

Sessions repetides

Els experts no recomanen esperar a completar l'efecte. El procediment s’ha de repetir cada 6-12 mesos. en funció del mètode de rinoplàstia aplicat. Els fils es renoven al cap de 8-12 mesos.

El cost

El cost varia en funció del tipus de rinoplàstia no quirúrgica:

Tipus de procedimentPreu
LangetteRUB 1.500 - 2.500
Rinoplàstia amb fils10.000 RUB - 45.000 RUB
Administració de lipolítics3.500 - 6.000 rubles.
Injecció de farciment8.000 - 30.000 rubles.

A les grans ciutats de Rússia (Moscou, Sant Petersburg i la regió), el cost serà exagerat.

Rinoplàstia quirúrgica

També es corregeix quirúrgicament el morro de la nena. Cal triar l’elecció d’un cirurgià plàstic amb responsabilitat: tenen en compte no només les qualificacions d’un especialista, sinó també la seva experiència en la realització d’operacions al nas. La clínica ha de tenir totes les llicències i l'equip necessari.La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

Abans de realitzar la rinoplàstia (independentment del tipus), cal sotmetre’s a un examen que reveli possibles contraindicacions. Durant la rinoplàstia, s’utilitza anestèsia local i general. Cada pacient té dret a escollir ell mateix el tipus d’anestèsia.

El procediment gairebé sempre proporciona un efecte de per vida. Si no es compleixen les prescripcions mèdiques, el risc de complicacions és força elevat. Després de la correcció, es pot produir sagnat. En alguns casos, la sensibilitat a la zona de la incisió disminueix.

Formació

Abans de l'operació, heu de venir a fer una consulta a la clínica. El cirurgià plàstic descobreix els desitjos del pacient i recull una anamnesi.

Si cal, es prescriuen els estudis següents:

 • endoscòpia;
 • Escàner CT;
 • radiografia;
 • rinoscòpia.

El cirurgià analitza les proporcions de la cara i crea una imatge per ordinador. Abans de l’operació, l’especialista analitza el tipus i l’esquema de la intervenció. Cal passar prèviament una anàlisi bioquímica general i de sang i orina. El pacient ha de realitzar-se radiografia, fluorografia, electrocardiograma i donar sang per a l’hepatitis B, C, RW i VIH.

Durant 14 dies abans de la intervenció quirúrgica proposada, cal excloure completament de la dieta els aliments salats, fumats i picants. El pacient hauria de rebutjar begudes alcohòliques i productes del tabac. Cal aturar la ingesta de medicaments hormonals i anticoagulants. La vigília de l’operació no s’ha de beure aigua ni menjar.

Narcosi

Si el pacient, a més de deficiències estètiques, té indicacions mèdiques de rinoplàstia, el més probable és que l’operació es realitzi amb anestèsia general.

Hi ha 2 mètodes de la seva introducció:

 • màscara (endotraqueal);
 • intravenós.

La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstiaAmb anestèsia general, es produeix un son profund induït per medicaments. En aquest moment, una persona perd sensibilitat. Abans de l’anestèsia general, cal premedicar i corregir la dieta habitual.

Durant 6 hores abans de l’operació, heu de rebutjar els aliments. El líquid es pren com a màxim 3 hores abans de l’anestèsia.

La premedicació és un procediment per millorar l’estat del pacient durant l’anestèsia. 24 hores abans de la intervenció quirúrgica proposada, abans d’anar a dormir, el pacient hauria de prendre un antihistamínic, un tranquil·litzant i pastilles per dormir. La preparació pot reduir la secreció de líquids corporals.

En la majoria dels casos, la rinoplàstia es realitza sota anestèsia endotraqueal. Si no hi ha indicacions mèdiques concomitants per a la rinoplàstia, la correcció es fa sovint amb anestèsia local. Els medicaments anestèsics s’apliquen a la zona afectada.

No utilitzeu anestèsia local si el pacient té:

 • trastorns respiratoris;
 • agitació psicomotriu;
 • sensibilitat individual als anestèsics locals;
 • trastorns mentals.

Juntament amb anestèsics locals, es poden administrar sedants al pacient. Això immobilitza encara més el pacient.

Esquema quirúrgic

El morro de les dones i les nenes es corregeix segons esquemes seleccionats individualment. La rinoplàstia tancada s’utilitza més sovint per eliminar un defecte estètic.La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

Significa:

 • incisió del bisturí;
 • canviant la forma i la mida de la partició
 • alliberament de la part posterior del nas del greix subcutani o l'excés de pell (si cal, disseccionar l'os);
 • donar al nas la forma desitjada;
 • talls de costura;
 • la imposició d’un apòsit estèril.

La rinoplàstia oberta normalment s’indica per eliminar no només els defectes estètics, sinó també la curvatura de l’envà nasal. En el procés, s’eleva la solapa dels teixits tous, l’especialista elimina part del cartílag o de la pell, forma la base del nas, les ales i l’envà. Es cusen les incisions i s’aplica un embenat.

Durant la rinoplàstia del dors nasal es poden utilitzar implants, material aloplàstic, fixació, ossos i cartòlags. Per corregir un morro de nas, normalment s’utilitza l’escurçament de la tija medial. Això permet alliberar lleugerament la punta.

Durada de la cirurgia

La durada de l'operació depèn directament de les qualificacions del cirurgià plàstic, de la tècnica escollida i de la quantitat de treball. La rinoplàstia tancada triga 35-45 minuts de mitjana, la rinoplàstia oberta triga 50-60 minuts. La rinoplàstia totalment oberta triga fins a 1,5 hores.

Rehabilitació

Unes hores després de despertar-se de l’anestèsia, una persona està preocupada per les nàusees, la somnolència i la debilitat. Els efectes secundaris desapareixen per si sols ja que els anestèsics s’eliminen del cos.

Després de l'operació, es col·loquen turundes a les fosses nasals i es fixa un plàstic o guix de parís al nas. Hi ha inflor a la zona de les parpelles, es poden formar hematomes sota els ulls. La inflor desapareix completament en 7-10 dies.La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia

Les sensacions doloroses molesten la persona durant les primeres 48-72 hores després de l’operació. Per alleujar el dolor, podeu prendre medicaments prescrits per un especialista. Durant el període de rehabilitació, hi ha un alt risc que la infecció penetri en els teixits, de manera que el pacient hauria de prendre un antibiòtic.

Els primers 7 dies després de l’alta, el pacient es posa en repòs al llit. La posició òptima per dormir i descansar és a l’esquena. Els revestiments de guix o plàstic, com les costures, s’eliminen al cap de 12-14 dies. Durant les primeres 2-3 setmanes després de la cirurgia, no heu de visitar les piscines, banys i saunes.

Els experts no recomanen sobrecarregar el cos. No es poden portar ulleres: fins i tot un marc lleuger pressionarà l’orgue. El sol i el solàrium estan contraindicats categòricament.

Complicacions, conseqüències i efectes secundaris

La rinoplàstia es considera una operació bastant cara, per la qual cosa és important triar un cirurgià qualificat i experimentat. Si no es segueixen les recomanacions del metge, el risc de complicacions és força elevat.

A causa de la negligència d’un especialista, es poden produir danys en l’estructura cartilaginosa i òssia del nas. En aquest cas, es formen adherències i cicatrius rugoses. Es poden eliminar només durant la cirurgia repetida.

Quan es realitza una osteotomia, el menor error d'un especialista provoca danys a l'estructura òssia. Si el pacient no va informar l’especialista amb antelació sobre la mala coagulació de la sang, es pot produir un sagnat profús. La complicació només es pot aturar amb un medicament.

La noia té un nas moll. Com es corregeix abans i després de les fotos de rinoplàstia
La rinoplàstia quirúrgica ajudarà a fixar el nas per sempre

Durant la rehabilitació després de la cirurgia, es produeixen els següents efectes secundaris:

 • Dolor als ulls i al nas. El malestar és causat per inflor i traumatisme tisular.
 • Formació del call. A la fase inicial, sembla un lleuger desnivell a la zona del pont del nas. Es dissol per si sol.
 • Inflor. L’efecte secundari pot provocar dificultats en la respiració nasal o pèrdua d’olfacte.

Es poden produir cicatrius grosses (queloides o hipertròfiques) dins de la zona operativa. Això es deu a una violació del subministrament de sang al lloc de la incisió del teixit.

El cost

El cost està influït per la ubicació de la clínica, el tipus d’intervenció i les qualificacions del cirurgià plàstic:

OperacióEl cost
Rinoplàstia tancada40.000 - 350.000 rubles.
Rinoplàstia oberta50.000 RUB - 450.000 RUB

Si una clínica de cirurgia plàstica ofereix realitzar una operació a baix cost, és probable que els especialistes d’aquesta institució mèdica no tinguin experiència i qualificacions adequades.

Alternativa segura a la rinoplàstia

Hi ha moltes maneres d’emmascarar el nas.

Si el defecte estètic està mal expressat, podeu realitzar diàriament un exercici dirigit a baixar la punta del nas:

 • abaixeu la barbeta i obriu la boca el més ampli possible;
 • fixa la posició durant 7-10 segons;
 • fes 10 aproximacions 3-4 vegades.

També podeu emmascarar el nas amb maquillatge. Per fer-ho, s’aplica un fonament de color fosc a la punta i s’aplica un producte de tons més clars a la base del nas. El corrector fosc abaixa visualment la punta de l'òrgan. Es pot aplicar pols al nas. Els experts desaconsellen l’ús de productes intermitents.

Les dones i les nenes amb el nas calat han de portar voluminosos pentinats. Els cabells i altres pentinats curts tenen un bon aspecte si els cabells es llisquen cap enrere.

El nas es pot corregir fàcilment de diverses maneres; les dones i les nenes poden triar. Després de l’operació, és necessari prendre sistemàticament complexos vitamínics i minerals per enfortir el sistema immunitari. Això minimitza el risc de desenvolupar patologies d’etiologia infecciosa.

Vídeos de rinoplàstia

En cas de fer rinoplàstia:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell