Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

Els bacteris que viuen als cabells de l'engonal poden causar erupcions i infeccions greus. Els dermatòlegs aconsellen eliminar els cabells amb una navalla o cera d’un sol ús. La depilació de zones íntimes amb crema és una solució per a tothom que tingui un llindar de dolor baix i que es preocupi per la seva higiene i estètica.

Depilació amb crema: pros i contres

Els productes químics per a la depilació també maten els bacteris que viuen als cabells. La crema no requereix una preparació prèvia de la pell i el procés de depilació triga un màxim de 15 minuts.

La crema elimina no només la part visible del cabell, sinó també un mil·límetre de la seva part subcutània. L'extrem superior del cabell es manté arrodonit, no punxegut com quan s'utilitza una navalla. Amb el rebrot, aquest cabell es nota menys i es nota quan es toca. Aquest mètode no comporta talls ni ferides. El risc d’irritació és molt petit.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

El principal avantatge de la depilació amb crema és la indoloritat. L’inconvenient és que els experts no recomanen utilitzar-lo a prop de les mucoses. El cabell torna a créixer més ràpid que després de la depilació, però més lent que després de l’afaitat.

Com funciona una crema per a la depilació de zones íntimes?

La crema depilatòria per a zones íntimes dissol els cabells amb tioglicol·lat de potassi o calci. Els àlcalis i els emulsionants ajuden a penetrar en el component destructiu. Estoven els cabells i desgreixen la pell.

Les primeres cremes que eliminen el pèl es van crear a l’Àsia central al segle XVI a base d’arsènic i calç verinosos diluïts en aigua. Fa tan sols uns anys que productes d’aquest tipus van començar a incloure ingredients segurs, cremes hidratants perfumades.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?
Com funciona una crema per a la depilació de zones íntimes?

Els olis i els ingredients naturals suavitzen la pell després de la depilació amb preparats químics. Una crema moderna destrueix sense dolor l’estructura del cabell, és a dir, la queratina de l’eix del cabell, i no lesiona la pell. Amb l’elecció correcta dels mitjans, la depilació no ha de provocar enrogiment ni irritació de la pell.

Contraindicacions d'ús

Està prohibit utilitzar crema per a la depilació de zones íntimes amb una vida útil caducada, causant irritació o cremades. La crema tampoc no ha de contenir components que puguin causar al·lèrgies a l’usuari. Un efecte negatiu també pot sorgir dels components beneficiosos del producte, que el fabricant va afegir per calmar i nodrir la pell.

Els dermatòlegs recomanen provar la interacció de la pell amb el medicament un dia abans d’aplicar la crema:

 • tractar la zona púbica (2-3 cm) amb crema;
 • esperar 15 minuts;
 • renteu la nata amb aigua tèbia.

Si durant la prova no hi va haver sensacions desagradables i sensacions de cremor, i després de netejar-la amb aigua no hi ha restes d’irritació al pubis, aquesta crema no provoca cap reacció negativa.Si la pell comença a pessigar i a cremar-se, es demostra que finalitza immediatament la prova, esbandida la crema i es nega a utilitzar-la en el futur. Pot valer la pena escollir un fabricant diferent i un producte amb una composició diferent.

Fins i tot si el producte no va provocar cap reacció al·lèrgica, està prohibit utilitzar-lo per a la depilació amb cera.

No es recomana l’ús de la crema per a persones:

 • amb pell no sana;
 • amb violacions de la pell;
 • propietaris de lunars, berrugues;
 • dona embarassada.

Com triar una crema per tipus de pell

Els dermatòlegs recomanen comprar crema per a la depilació de zones íntimes exclusivament a farmàcies i botigues de cosmètics especialitzades. El fabricant ha d’indicar a la caixa o al tub que el producte està destinat a la zona del bikini.

Els desenvolupadors d’aquestes cremes inclouen ingredients beneficiosos que hidraten la pell de la zona púbica a la fórmula. Això és especialment important per als usuaris amb la pell seca.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

Els olis, així com les vitamines E i B, simplement han d’estar presents a la fórmula del producte si l’escull un usuari amb problemes de pell. Aquests fons tenen un efecte menys traumàtic i afavoreixen la ràpida restauració de la superfície de la pell.

Per a un tipus de pell sensible, el producte de la companyia "Sawpill" és adequat. Conté vitamines A, B i E, té una composició suau que exclou les al·lèrgies. Els dermatòlegs els ofereixen als propietaris de pells sensibles per al seu ús freqüent. La reducció del risc d’irritació hauria de ser un component com l’àloe vera.

Instruccions per utilitzar crema depilatòria

Abans del procediment, heu d’eliminar les partícules mortes de la pell amb un fregall. Això evitarà que es formin pèls encarnats.

Instruccions:

 1. Assegureu-vos de dutxar-vos i després assecar el cos amb una tovallola.
 2. Evitant l'exposició a la membrana mucosa, apliqueu la composició a la zona púbica i púbica de manera uniforme.
 3. No fregueu la crema a la pell, és probable que això provoqui irritació.
 4. Per processar el cuir durant exactament tants minuts com el fabricant va prescriure a la caixa o al tub.
 5. Netejar la pell del producte juntament amb els cabells amb una espàtula especial.
  Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?
 6. Esbandiu la crema restant suaument amb aigua tèbia.
 7. Tracteu la zona lliure de cabell amb un producte de cura.
 8. Utilitzeu un fregador 3 dies després de la depilació.

Es pot utilitzar crema depilatòria durant l’embaràs?

No es recomana la crema depiladora per a zones íntimes per a dones embarassades. S'incrementa el risc d'al·lèrgies durant l'embaràs. A més, l’olor del producte pot provocar una reacció adversa en una dona en posició.

Per tant, es recomana la depilació amb una crema especial per a dones embarassades en una habitació amb bona ventilació. Assegureu-vos de passejar a l’aire lliure després de la depilació.

En triar una crema que elimini els cabells, una dona embarassada hauria de llegir atentament la composició del producte. És millor si el producte no conté additius aromàtics, creats a partir d’ingredients naturals, que continguin elements que hidratin la pell.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

Abans de comprar, val la pena llegir les instruccions adjuntes del fabricant. Si l'embaràs no està indicat a la columna "contraindicacions", es pot utilitzar el producte, observant totes les normes d'ús del producte.

Revisió de la crema Veet

El propietari de qualsevol tipus de pell podrà triar una crema de depilació de la marca Veet. Especialment per als consumidors, s’han desenvolupat productes per a pells sensibles, normals, seques i combinades amb tendència a la sequedat amb mantega de karité. L’espàtula d’eliminació de la crema s’inclou al paquet.

La crema Veet té una gran velocitat d’acció. En només 3 minuts. eliminarà el pèl no desitjat de les zones íntimes. Per als productes de la línia dissenyats per a pells sensibles, el temps d’acció és de 5 minuts.

A més de la crema depilatòria habitual, hi ha un esprai de crema i nata a la línia que es pot utilitzar a la dutxa sense por de ser rentat amb aigua.

Spray de crema Veet. Es ven en llaunes de 150 ml. Inclou espàtula de plàstic.El fabricant produeix dos tipus d’esprais: amb àloe vera i amb mantega de karité. L’esprai d’àloe vera és per a aquells amb pell sensible, mentre que l’esprai d’oli és adequat per a aquells amb pell seca. Es triga entre 3 i 5 minuts a mantenir l’esprai de crema depilatòria a la pell.

La crema de dutxa Veet té una composició impermeable única. La crema es presenta en 3 modificacions:

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

 • per a pells normals;
 • per a epidermis seca;
 • per al tipus combinat de tegument.

Juntament amb un tub de 150 ml, no hi ha una espàtula, sinó una esponja especial.

Aquest dispositiu no només ha de rentar la crema de la pell, sinó també aplicar-la. Val la pena eliminar la crema contra el creixement del cabell.

La composició de la crema Veet es considera molt agressiva, ja que té una durada d’acció curta. Està prohibit mantenir la crema per a la depilació de les zones íntimes "Veet" a la pell durant més de 3-5 minuts especificats pel fabricant.

Vellut

La producció de crema de vellut es troba a la Federació Russa. Els productes depilatoris de vellut es consideren hipoalergènics, hidratants i anti-ingrowth. La crema de vellut fa front als cabells gruixuts. Al mateix temps, pel que fa a la seva composició, és suau, els components potents i agressius de la fórmula són mínims.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

D’aquesta manera, el fabricant va reduir la probabilitat d’una reacció al·lèrgica a pràcticament res, alhora que va augmentar simultàniament el temps que la crema necessita per obtenir el resultat: han de passar 20 minuts per aconseguir l’efecte.

Per minimitzar els efectes nocius de la crema, s’inclouen camamilla i revetlla.

El vellut és capaç d’alentir el creixement del cabell. Els productes químics destrueixen el fol·licle pilós i, quan es reutilitzen, debiliten i alleugeren el cabell. La línia del cabell comença a assemblar-se a la pelussa.

Els fabricants de la marca Velvet ofereixen una línia de cremes 2 en 1:

 • amb menta;
 • amb extracte de fruita tropical;
 • amb gessamí;
 • amb pols de perles;
 • amb inflorescències de camp;
 • amb àloe.

Cada caixa de crema inclou una espàtula.

Batista

Les noies que utilitzen aquesta crema assenyalen que, per aconseguir el resultat, manteniu-lo a la pell més temps que el temps indicat pel fabricant. A l’envàs s’assenyala que el temps d’acció de la crema és de 5 minuts. De fet, la crema elimina els cabells en 10-15 minuts. Els avantatges del producte inclouen la lluita contra les taques fosques que romanen a les zones íntimes després de l’afaitat.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

L’ús regular de la crema Baptiste condueix al fet que la taxa de creixement del cabell es redueix notablement. El producte conté extracte d’àloe vera, però els experts recomanen que després del procediment, assegureu-vos de tractar la pell amb cremes hidratants.

Evelyn

Els productes d’aquesta marca s’estenen no només a Rússia, sinó també fora del país. A la línia destaca la crema 8 en 1. El fabricant reclama un temps d’acció ultra-ràpid.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

Per eliminar el pèl, n’hi ha prou amb aplicar una fina capa de crema a la zona de l’engonal durant només 3 minuts. El producte conté una gran quantitat de components alcalins, de manera que manteniu-lo a la pell durant més de 3 minuts. prohibit. La crema destrueix no només el cabell en si, sinó també el bulb. Per tant, el creixement després de la depilació s’alenteix.

La crema conté extractes de cogombre i meló per hidratar la pell. Es recomana utilitzar aquest remei no més de 2 vegades al mes.

Per a la depilació de llocs íntims, la línia Evelyn ofereix una crema especial. En termes de composició, és menys agressiu, però la durada de l’acció de l’agent recomanada pel fabricant és de només 3 minuts. Els efectes nocius sobre la pell es minimitzen amb la mantega Tahití i el karité que contenen. La funció hidratant s’assigna a la campana de mango.

Faberlik

Afegit a la crema Faberlik:

 • fulles de papaia;
 • llúpol;
 • extracte de sàlvia.

Aquests components us permeten desfer-vos de forma segura i permanent dels cabells en zones íntimes. Per evitar la deshidratació de la pell a la zona del bikini, la crema conté aloe vera i cogombre. Està prohibit utilitzar el producte un any després d'obrir l'envàs.

Alguns matisos de l’ús del producte:

 • després de mantenir el producte a la zona del bikini durant 5 minuts, traieu el producte d’un petit espai de la pell amb una espàtula i tracteu el lloc amb aigua;
 • si el producte no ha partit tots els cabells, val la pena conservar-lo 5 minuts més;
 • Per als propietaris de cabells gruixuts i gruixuts, el fabricant aconsella aplicar la crema tres vegades amb una pausa de cinc minuts i després retirar el producte 5 minuts després de la darrera aplicació.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

El procediment s’ha de completar hidratant la zona del bikini. Per a això, hi ha un producte especial a la línia de productes Faberlik. Està disponible en forma de gel crema i té com a objectiu reduir les molèsties, és a dir: l’alantoïna i el bisabolol prevenen la irritació de la pell i l’àloe hidrata la pell. El gel crema és adequat per a ús diari.

Lowa lowa

Aquest fabricant ha desenvolupat un conjunt de productes que inclouen no només una crema depilatòria, sinó també un producte de cura que s’ha d’aplicar després del procediment. Cada tub conté 100 ml del producte.

L’avantatge indubtable del producte és que només conté substàncies naturals:

 • menta;
 • oli essencial;
 • àloe;
 • pantenol;
 • camamilla;
 • calèndula;
 • oli de jojoba.

Amb aquest producte, es pot eliminar el pèl corporal no desitjat en menys de 3 setmanes. Al principi, el cabell creixerà més lent i desapareixerà completament de la pell. El kit de depilació costarà 1.000 rubles. El fabricant destaca que els productes són provats per dermatòlegs i tenen un certificat.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

Consells d'ús: utilitzeu la crema exclusivament sobre pell seca i neta. En cas contrari, a causa de la humitat, el producte serà problemàtic per distribuir-lo uniformement per la zona del bikini.

Analgèsics depilatoris

Alguns productes depilatoris contenen ingredients per alleujar el dolor. Però, per a la majoria, primer cal utilitzar complexos anestèsics.

Spray de lidocaïna

L'esprai s'ha d'aplicar a la zona abans de la depilació amb almenys 3 hores d'antelació. Assegureu-vos de mantenir la pell sota la pel·lícula.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

El medicament "congela" la superfície de la pell. És possible l’al·lèrgia al producte.

"Emla"

La crema conté lidocaïna i prilocaïna. Les substàncies tenen un efecte no només a la superfície de la pell, sinó també a les seves capes profundes. Per al tractament de zones íntimes, els experts recomanen comprar 2 tubs del producte, de 5 g cadascun. "Emla" es recolza sobre la pell en una capa gruixuda i es cobreix amb una pel·lícula. La depilació es pot iniciar en una hora.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

A partir del producte, la pell pot quedar pàl·lida temporalment o, al contrari, enrogir-se. Alguns usuaris van experimentar sensacions de cremor i picor. El medicament pot causar xoc anafilàctic.

"Light Dep"

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

El producte té una estructura de gel crema. A base d’aigua. La composició conté anestoderma, que proporciona un bon alleujament del dolor durant la depilació.

L’efecte s’aconsegueix dins d’una hora després de l’aplicació del producte i dura fins a 4 hores.

Altres fons

Altres analgèsics i el seu cost:

 • "Doctor Namb", a partir de 450 rubles.
 • "Depilflax", de 700 rubles.
 • "AneStop", de 1200 rubles.
 • "Rosa daurada", 1700 rubles.
 • "Menovazin", 18 rubles.
 • "Deep Numb", 550 rubles.

Mètodes casolans:

 • al vapor;
 • comprimir;
 • refredament;
 • tensió cutània;
 • massatge local;
 • fregar.

Diferències entre la crema depilatòria per a dona i per a home

Els preparats depilatoris per a dones contenen menys substàncies actives que destrueixen el cabell del necessari per eliminar el pèl masculí. En conseqüència, la principal diferència entre medicaments per a homes i dones és la concentració de components alcalins.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

No hi ha moltes ofertes per a homes a les botigues de cosmètics. La crema Cliven Young ha estat líder en vendes durant molt de temps. Té una relació qualitat-preu òptima. Conté olis vegetals, de manera que no irrita la pell. L'eina per a homes també va ser creada pels desenvolupadors de "Veet". La crema s’ha de mantenir a la pell durant 6 minuts. Es pot utilitzar a la dutxa. Els usuaris observen l’olor agradable d’aquest producte.

Preus de la crema depilatòria

Nom dels fonsPreu a MoscouPreu a Sant PetersburgPreu en regions
Veet amb aroma de rosa vellutat i olis essencials328 RUBRUB 300266 r
Vellut129 RUB134 rRUB 87
BatistaRUB 103RUB 9677 RUB
Evelyn132 RUB199 RUB140 RUB
Faberlik229 r229 r229 r
Lowa lowa990 RUB990 RUB990 RUB
Cliven jove310 RUB260 RUB260 RUB

Cura de la pell després de la depilació

La depilació en zones íntimes amb crema no s’ha d’acabar amb una dutxa. Després del procediment, heu de tractar la zona alliberada del cabell amb un producte hidratant per a la cura. Els dermatòlegs recomanen fer-ho no immediatament després de la depilació, sinó després de 15 minuts.

Fabricants que ofereixen tractaments post-depilació amb funció de retard del creixement del cabell:

 • Velena Eva pro;
 • Delica;
 • Lady Perfection;
  Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?
 • Silk & Soft;
 • ItalWax.

Després de la depilació, també podeu aplicar una màscara de cúrcuma. S’ha de diluir amb aigua tèbia i aplicar-lo a la pell durant 20 minuts. El remei és eficaç contra les irritacions.

Com a tractament després de la depilació química, és adequada una crema a base d’oli casolana. Barregeu la mateixa quantitat (3 cullerades soperes) d'oli d'ametlles amb aigua i afegiu mantega de karité (7 cullerades).

Com evitar cremades durant la depilació i mètodes del seu tractament

La depilació acaba amb cremades en els casos següents:

 1. La pell es classifica com a suau. No suporta l'exposició química. La depilació només és possible amb l’ajut d’un especialista.
 2. Selecció de producte incorrecta. La crema depilatòria s’ha d’escollir tenint en compte les característiques de la pell i la zona del cos a depilar.
 3. Ús incorrecte de l'eina. Es prohibeix mantenir la crema a la pell més del període especificat pel fabricant.
 4. Irritació de la pell en rentar el producte. Es poden produir cremades, irritació i enrogiment si es renta la crema amb un drap dur.

Precaucions per a cremades:

 1. Heu d’oblidar-vos de matolls i pells. Els fabricants de cremes depilatòries recomanen eliminar les cèl·lules mortes de la pell uns dies després del procediment. Això ajuda a evitar els pèls encarnats. No obstant això, en cas de cremades, aquest punt s’ha d’oblidar almenys durant una setmana. En cas contrari, hi ha el risc d’agreujar l’estat de la pell danyada.
 2. Cal abandonar els sintètics i triar la roba interior feta de materials naturals. La suor i el sèu augmenten el temps de recuperació de la pell després d’una cremada química.
  Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?
 3. Cal renunciar a anar al bany i prendre el sol. La calor i la llum UV empitjoren la pell danyada.

Tractament de cremades:

 1. Ungüent especial. A la farmàcia, heu de comprar "Bepanten" o "Rescuer" de cremades. L’ús regular del producte ajudarà a recuperar la pell en una setmana.
 2. Màscara. Necessitareu llet freda i cúrcuma. La màscara funciona durant 15 minuts.
 3. Aloe. Només s’ha de fer servir una planta adulta i només les fulles inferiors per tractar les cremades.
 4. Arç cerval marí. L’oli vegetal s’ha d’aplicar a la zona afectada de la pell dues vegades al dia.
 5. Camamilla. Cal bullir un gran nombre de flors de camamilla a foc lent i afegir menta. La zona afectada s’ha de tractar amb un brou refredat.

Ressenyes de dones sobre l'eficàcia i seguretat de les cremes.

Les nenes i els homes responen positivament a la depilació de zones íntimes amb crema. És còmode, indolor i ràpid.

Crema de depilació per a zones íntimes. Què és millor, com funciona l'analgèsic, masculí, durant l'embaràs?

El procediment es pot dur a terme a casa i el cost serà molt inferior a la depilació en un saló de bellesa.

Disseny de l'article:Lozinsky Oleg

Vídeo sobre crema per a la depilació de zones íntimes

Com s’utilitza correctament la crema depilatòria:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell