Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars

Totes les noies somnis de pestanyes llargues i frondosesressaltant la bellesa dels seus ulls. Però la naturalesa no els dóna a tothom i, a continuació, s’utilitzen els assoliments de la cosmetologia moderna. Les màscares ajuden a donar a les pestanyes el volum i la longitud desitjats, però els cosmètics més cars només produeixen un efecte temporal. Com que no volen perdre el temps maquillant-se cada matí, les dones de moda fan tot el possible i realitzen diversos procediments als salons.

Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars

El resultat d’aquests experiments pot ser molt desastrós i caldrà recuperar fons. En aquest article, parlarem de com cuidar adequadament les pestanyes a casa, quins productes són segurs per a la seva salut i bellesa i com reparar les pestanyes danyades.

Normes per a la cura de les pestanyes d’un esteticista

Malauradament, moltes noies obliden que les pestanyes també necessiten una cura adequada i regular. Tot i això, si seguiu regles senzilles per mantenir la seva salut i bellesa, haureu de visitar els salons de bellesa amb molta menys freqüència. I amb la pèrdua i altres problemes, molt probablement, mai no us enfrontareu.

La cura dels cabells de pestanyes i celles, segons els consells dels cosmetòlegs, hauria de tenir en compte els següents factors:

 • Assegureu-vos de rentar bé el maquillatge cada nit. En aquest cas, utilitzeu un líquid especial per eliminar el maquillatge de les parpelles, que actua amb més delicadesa.
 • No compreu cosmètics de baixa qualitat a un preu reduït. Fins i tot si a primera vista no es distingeix l’efecte, al llarg del temps us trobareu amb problemes.
 • No us maquilleu tot el temps. Reposa els teus cabells, almenys a casa un cap de setmana. Aplicar una crema nutritiva per a pestanyes en aquest moment per nodrir-les amb vitamines i substàncies beneficioses.
 • Utilitzeu un ric arsenal de remeis populars. Són molt més efectius i assequibles.
 • Intenteu no fregar-vos els ulls amb les mans ni treure els pèls per costum. Doncs provoca una pèrdua. Retireu el maquillatge amb moviments suaus.
 • Els dies de sol i calor, utilitzeu ulleres de sol per protegir els ulls, les parpelles i les pestanyes dels efectes nocius de la llum UV.

Com enfortir les pestanyes

Tots envejem el fet que els nadons tinguin naturalment unes pestanyes llargues i exuberants; probablement les teníem abans de poder apreciar-les. Malauradament, a mesura que creixem, les pestanyes es fan més curtes i menys freqüents. Quin és el motiu? Hi ha cinc factors principals que afecten la longitud i la força de les pestanyes, a saber, la nutrició (vitamina, ingesta de proteïnes), la genètica, els canvis hormonals i els irritants cosmètics.

Per sort, a part dels rizadors i el rímel especials, hi ha maneres d’allargar i enfortir les pestanyes. La clau és tenir paciència, ja que el cicle natural de creixement de les pestanyes és de sis a vuit setmanes.

Per enfortir i allargar les pestanyes, heu de fer el següent:

 1. Apliqueu oli de coco a les pestanyes regularment.Els experts recomanen utilitzar oli de coco com a mesura preventiva, ja que calma l’eix del cabell, evita el trencament i ajuda a mantenir les pestanyes hidratades. En lloc d’oli de coco, podeu utilitzar oli de ricí, que enforteix les pestanyes i estimula el seu creixement. El millor és aplicar els olis durant la nit amb un pinzell de rímel antic ben rentat.

  Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars
  Per mantenir les pestanyes boniques, cal utilitzar regularment oli de coco, com a la foto.
 2. Optimitzeu la vostra dieta. "El primer que heu d'incloure a la vostra dieta perquè les pestanyes siguin llargues són els aliments rics en queratina", aconsellen els experts, que afegeixen que la queratina és la proteïna de la qual està format el cabell. La queratina es pot trobar al pollastre, xai i vedella magra, a més del formatge i la llet.
 3. Menjar salmó, alvocats i nous també pot afavorir el creixement de pestanyes més saludables i fortes. En combinació amb una alimentació adequada, podeu utilitzar un sèrum especial, inclòs un que conté queratina, per millorar el seu efecte. El sèrum també ha de contenir: biotina, pantenol, aminoàcids i zinc. L'eficàcia d'aquests productes depèn completament de la freqüència d'ús.
 4. Retireu el maquillatge correctament. Fregant o estirant les pestanyes amb força amb un removedor de maquillatge o un ús inadequat de les pinces pot danyar-se les pestanyes. Assegureu-vos que el rizador de pestanyes tingui un coixinet suau i esponjós, ja que un coixí dur els pot trencar.
 5. Trieu el rímel amb prudència. La majoria de les màscares, especialment les impermeables, s’assequen ràpidament i poden provocar trencaments de pestanyes. Abans d’aplicar el rimel, apliqueu sèrum i després apliqueu el rimel.

Per descomptat, si no podeu esperar a tenir pestanyes llargues i gruixudes, podeu anar al saló i construir-les, però al mateix temps les vostres es tornaran fràgils o podeu enfortir i allargar les pestanyes, però la cura d’elles hauria de ser una cosa familiar, com ara pentinar-se diàriament. o rentant-se la cara.

Tractaments de bellesa per a unes pestanyes boniques

Els anuncis de salons de bellesa afirmen que totes les noies poden fer les pestanyes més llargues i gruixudes, només han de pagar i passar unes hores a l’oficina d’esteticista. S'afirma que tots els procediments es duen a terme amb tecnologia moderna i són completament segurs i l'efecte està garantit durant molt de temps. Però, malauradament, les promeses no sempre es corresponen amb la realitat.

Construir

L’extensió és el procediment més popular actualment. Per aconseguir el resultat, n'hi ha prou amb una visita al saló, on en només un parell d'hores se us enganxaran pèls del gruix i longitud desitjats.

Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars

Hi ha 2 tecnologies per a l'extensió de pestanyes:

 1. Tradicional (clàssic): acumulació en paquets. Un paquet conté de tres a cinc pèls. La longitud del paquet es determina a petició del client.
 2. Japonès - consisteix a construir cada cabell per separat, cadascun d’ells nou està unit a la base del natural.

Després de completar el procediment, heu d’anar al saló per a la seva correcció cada dues o quatre setmanes. Durant aquest temps, alguns dels cabells cauran i els ulls es veuran desordenats si no renoveu el procediment. La necessitat de correccions periòdiques pot semblar feixuga, però creieu-me, es necessita molt menys temps que aplicar rímel o enganxar pestanyes postisses cada matí i treure’s el maquillatge al vespre.

L'extensió no es pot dur a terme per a totes les dones, aquest procediment té contraindicacions:

 • Al·lèrgia a la cola utilitzada pel mestre;
 • Pell greixosa de les parpelles (a causa de l'alliberament de sèu, els pèls es desprenen molt ràpidament);
 • Debilitat dels vostres propis cabells, que no pot servir com a base sòlida per als extensos. En aquest cas, heu d’afrontar el seu enfortiment; al final de l’article trobareu una visió general dels fons.

Les regles per a la cura de les extensions de pestanyes us ajudaran a allargar l’efecte de visitar el saló:

 • No es poden fregar els ulls amb les mans i tocar-los innecessàriament;
 • No es pot utilitzar tinta, fins i tot tinta cara i d’alta qualitat, ja que pot dissoldre la cola usada. Això no fa por, perquè després de visitar un bon mestre no necessiteu rímel.
 • No és desitjable portar lents de contacte; treure-les i posar-les pot danyar els pèls. Per tant, si és possible, substituïu les lents per unes ulleres precioses que us convinguin.
 • No és desitjable dormir amb la cara al coixí, ja que els pèls es desprenen de la fricció contra la tela.

Com eliminar vosaltres mateixos l’extensió de pestanyes? Utilitzeu un producte cosmètic especial o simplement lubriqueu les parpelles amb oli vegetal durant la nit per dissoldre la cola.

Botox

El botox per a pestanyes i celles implica l’aplicació de sèrum orgànic als cabells, que nodreix intensament la seva estructura. Gràcies a l’acció del sèrum, comencen a créixer més gruixuts i llargs, si es produeix una pèrdua, s’atura. El procediment gairebé no té efectes secundaris, a excepció d’una possible al·lèrgia a un producte cosmètic.

Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars

L’efecte de visitar el saló dura unes sis setmanes i, a continuació, s’ha de repetir el procediment. La majoria de les nenes i dones que han provat el botox per a les pestanyes comencen a fer aquest procediment regularment, ja que estan completament satisfetes del resultat. A més, podeu comprar un sèrum professional i fer botox per a les pestanyes a casa sense pagar de més pels serveis d’un especialista.

Microones

El microones de moda de pestanyes ha substituït el perm tradicional. Ara, durant el procediment cosmètic, no s’utilitzen productes químics nocius per als cabells. Les mans hàbils del mestre crearan un revolt "natural" sense perjudicar la vostra salut, ja que podeu oblidar-vos de la irritació de les parpelles. El primer dia després de la sessió, no us heu de rentar, fregar les parpelles i tocar-les. El resultat de visitar el saló s’emmagatzema fins a dos mesos. Com prolongar l’efecte del microones? Feu màscares amb oli de ricí cada dia.

Laminació

Es tracta d’un tractament regenerador per a les pestanyes, que implica la seva saturació amb la proteïna queratina natural. Ajuda a protegir els pèls contra la pèrdua d’humitat, la sequedat i el trencament, a restaurar la seva estructura interna i estimular el creixement. Després de la sessió, els cabells no només es tornen més sans, sinó que també adquireixen una lleugera flexió. També podeu realitzar laminacions de pestanyes a casa si adquiriu cosmètics professionals.

Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars

En aquest cas, la tecnologia de laminació de pestanyes serà la mateixa que al saló:

 1. Tots els cosmètics de la zona dels ulls es renten completament.
 2. S’aplica una crema a la línia del cabell per protegir la pell de les parpelles de la irritació.
 3. Els rodets es fixen a les parpelles superiors per donar al pèl la corba desitjada.
 4. Pintar les pestanyes superiors als rodets, aplicant cola especial.
 5. Aplicació de la composició de treball, així com del pigment per a la coloració.
 6. Neteja del cabell, aplicant un bàlsam nutritiu.

El procediment de laminació no inclou necessàriament la tinció, aquest pas es pot ometre. Després de completar el procediment, podeu utilitzar qualsevol rímel i crema per als ulls, portar lents, rentar-vos la cara i fins i tot nedar, així com dormir en qualsevol posició còmoda. L’efecte del procediment dura fins a tres mesos.

Coloració

La coloració permanent de les pestanyes us permetrà oblidar-vos del rímel diari durant un temps. Moltes noies i dones ho fan a l’estiu, abans d’anar al mar. La pintura resistent es manté als cabells durant dos mesos (i més és impossible, ja que el cicle de vida d’un cili és de 59 dies). Per acolorir s’utilitzen colorants sintètics o henna natural.

Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars

Tingueu en compte que els productes professionals d’aquesta categoria no estan disponibles per a la venda. Està prohibit tenyir les pestanyes a casa pels cosmetòlegs, ja que les accions ineptes poden provocar lesions oculars i una pèrdua total o parcial de la visió.

Restauració de pestanyes després ...

Si les pestanyes han perdut volum i han començat a caure, no us molesteu. Amb l'ajut de medicaments moderns i remeis populars, podeu curar-los i restaurar la seva antiga bellesa.

Després de construir

La irritació de la pell de les parpelles i la pèrdua de pestanyes després de l’extensió poden ser causades pels motius següents:

 • incompliment de les normes d’atenció;
 • retirada incorrecta;
 • errors durant el procediment;
 • al·lèrgia a la cola usada.

Les màscares a base d’olis naturals: bardana, ricí, arç cerval i altres ajudaran a recuperar la salut de les parpelles. Després d’acumular-se, haureu de restaurar els cilis, per fer un conjunt de procediments per accelerar-ne el creixement.

Després de caure

En una quantitat petita, les pestanyes sempre cauen i això no fa por, la vida d'un pèl és de només dos mesos. Tot i això, si observeu una pèrdua massiva, val la pena prendre mesures.

Els motius de la pèrdua de pestanyes poden ser els següents:

 • Nutrició inadequada;
  Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars
 • Estil de vida poc saludable;
 • Excés d’estrès;
 • Cosmètics de baixa qualitat;
 • Complicacions després d’un procediment de saló;
 • Les conseqüències de la malaltia.

La pèrdua de pestanyes ajudarà a deixar de rentar-se amb te feble calent o aigua bullida, l’ús de productes especials per al creixement de les pestanyes, l’addició d’herbes fresques a la dieta, especialment julivert, rosa mosqueta i pebre. Si aquestes mesures senzilles no funcionen, haureu de visitar un metge, ja que un prolapse pot ser un símptoma d’una malaltia encara no diagnosticada.

Productes especials per al creixement de les pestanyes

Hi ha cosmètics especials per accelerar el creixement de les pestanyes. Les seves formulacions contenen components que afecten directament el treball millorat de les cèl·lules, cosa que contribueix al creixement més ràpid dels pèls. Entre els més populars hi ha el complex de reconstrucció de pestanyes i celles VELVET i l’estimulador de creixement de pestanyes i celles Alerana.

Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars

El producte innovador d’Aleran per al creixement de pestanyes i celles té les propietats de protecció tan necessàries per als cilis en les condicions urbanes desfavorables al medi ambient de la majoria de la gent.

Composició i mecanisme d’acció

La composició natural i equilibrada d’Alerana per a les pestanyes té les propietats de protegir i estimular els pèls per regenerar-se, augmentant el creixement.

Aquesta propietat del medicament és especialment important quan es realitzen extensions freqüents de pestanyes, ja que la durabilitat de l’atractiu de les pestanyes depèn en gran mesura de la força de les seves pròpies pestanyes, cosa que també és important amb l’ús actiu de cosmètics decoratius, així com amb la debilitat congènita de les seves pestanyes, quan necessiten nutrició i protecció addicionals.

La composició química del producte inclou els components següents:

 • molècules de lípids que penetren a l’interior del cil, corregint-ne l’estructura, eliminant l’augment de fragilitat i proporcionant una alta resistència capil·lar;
 • ceramides, reconegut com el millor material de construcció per a cèl·lules ciliades. Restableixen els pèls, fent que les pestanyes siguin fortes, elàstiques i resistents al trencament, fins i tot amb importants esforços mecànics externs, cosa que és especialment important amb una extensió regular;
 • alguns dels olis més eficaços per a la pèrdua i fragilitat de les pestanyes són la bardana, el ricí i la jojoba. Tots són absorbits fàcilment pel cos, penetrant a les parets de la pell i les cèl·lules ciliades;
 • àcids grassos en la forma més fàcil de digerir, cosa que permet obtenir els resultats més ràpids i notables;
 • taurina: una substància, l'objectiu principal de la qual és compensar el dany a les pestanyes, restaurar la seva estructura original;
  Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars
 • extracte d’ortiga, conegut per les seves propietats regeneradores del cabell.

Quan i quins resultats podeu esperar?

Alerana té una composició equilibrada que garanteix l’aparició més ràpida dels resultats.La condició principal per obtenir un efecte clar a partir del seu ús s’ha de considerar un ús regular, ja que és precisament el compliment d’aquesta condició el que permet obtenir un resultat no només molt ràpid, sinó també a llarg termini. Això es deu a la nutrició activa de les cèl·lules de la pell i del pèl, que és necessària per a la seva regeneració i restauració oportunes.

Recomanacions d'ús

Sabent la composició del medicament, podeu avaluar completament el grau d’eficàcia amb un ús regular. S’aplica a les pestanyes prèviament netejades de residus de cosmètics i pols, s’aconsella realitzar el procediment al vespre, de manera que durant el son d’una nit les substàncies actives actuïn sobre les arrels i el cos de les pestanyes durant el major temps possible.

No obstant això, es poden utilitzar els mitjans per al creixement de les pestanyes durant el dia: en aquest cas, les substàncies actives, que penetren a les pestanyes, les protegeixen simultàniament dels efectes negatius de la radiació ultraviolada, components químics que es troben a l’aire.

El mètode d’ús més correcte s’ha de considerar el seu ús en 2 varietats:

 1. Una fórmula diürna que protegeix i reconstrueix les pestanyes durant tot el dia i està formulada idealment per nodrir completament les pestanyes. Aquest sèrum, que és el més convenient per al seu ús durant el dia, també s’utilitza amb èxit com a base per al maquillatge normal: el seu baix contingut en olis grassos no impedeix l’aplicació uniforme de rímel i ombres.
 2. Una fórmula nocturna a base d’oli que penetra activament en els porus de la pell i el cabell per nodrir-los. Els components més importants d’aquesta forma són els olis de ricí i bardana: tenen un efecte extremadament positiu sobre el cabell, estimulant-ne el creixement, nodrint-lo i donant-li elasticitat. L’oli de pestanyes també té bones crítiques. Aplicar-lo al vespre és senzill i durant la nit de son els components són més actius als pèls.

Avantatges de l'eina

El sèrum de pestanyes Alerana té ressenyes positives dels clients per la seva facilitat d’ús (el més convenient és aplicar-lo a les pestanyes amb un pinzell inclòs al kit amb el tub) i d’alta eficiència, fins i tot amb pestanyes que han perdut la seva fermesa i elasticitat naturals i amb debilitat congènita de les pestanyes. I l’absència d’efectes secundaris (excepte els casos d’intolerància individual a les parts constitutives del producte i l’aparició de reaccions al·lèrgiques) permet utilitzar el producte fins i tot amb pells sensibles i pestanyes molt esgotades.

Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars

L’ús complex de les formes diürnes i nocturnes permet obtenir un resultat ràpid a causa de l’efecte més complet sobre les pestanyes: a la nit, a causa de l’alimentació d’olis, durant el dia, a causa de la fórmula protectora del medicament. És fàcil eliminar residus i excedents del producte (amb un hisop de cotó sec) i aplicar-hi els cosmètics decoratius necessaris us permetrà sentir-vos sempre al millor moment amb una protecció constant de factors ambientals desfavorables.

L’eina s’ha consolidat com un dels estimulants més potents del creixement del cabell, amb una composició única i equilibrada, gràcies a la qual es conserva l’efecte obtingut durant molt de temps.

Receptes populars per a unes pestanyes llargues i boniques

Si no us agraden les pestanyes falses, les extensions i els costosos sèrums de pestanyes i preferiu la naturalitat, heu de provar remeis casolans que us permetin créixer ràpidament. Quins són els remeis casolans més eficaços a part de l’oli de ricí? Com fer que les teves pestanyes siguin llargues i boniques?

Consells:

 1. Te verd... Les pestanyes es beneficien de la cafeïna real de la beguda, cosa que les fa créixer. Aplicació: Es prepara una tassa de te verd i es deixa refredar. A continuació, submergeix un cotó al te i frega les pestanyes des de l'arrel fins a la punta.Espereu un quart d’hora i esbandiu amb aigua freda. Per obtenir un resultat excel·lent, aquest procediment s’ha de repetir dues vegades al dia durant dos mesos. Per cert: el te que queda a la tassa no s’ha d’abocar, s’ha de beure. El te verd és una cura miraculosa per a tot el cos. Manté la bellesa de la pell i el cabell.
 2. Oli d’Oliva del Sud... A les pestanyes els agrada gaudir de l’oli d’oliva. Conté una gran quantitat d’àcid oleic i vitamina E. Ambdues substàncies estimulen el creixement i la força de les pestanyes, alhora que els proporcionen un color més fosc. Com s'utilitza: al vespre abans d'anar a dormir, submergeix un cotó en oli d'oliva escalfat i frega amb cura les pestanyes al llarg de tota la línia. Quan us lleveu al matí, renteu-vos els ulls amb aigua tèbia i continueu aquest procés fins aconseguir el resultat desitjat.
  Belles pestanyes. Foto, cura, construcció, laminació, coloració, procediments, remeis populars
 3. Àloe vera... El gel a base d’herbes és un subministrador de moltes substàncies valuoses que poden ajudar a les pestanyes, nodrir-les i protegir-les. En aquest cas, no només s’estimula el creixement de les pestanyes, sinó que també s’hidraten. Per utilitzar: Col·loqueu una petita quantitat de gel d'àloe vera sobre un bastonet de cotó o un pal de rímel i lubriqueu les pestanyes abans d'anar a dormir. Deixeu que el gel faci la seva feina durant tota la nit. Quan us lleveu al matí, renteu-vos els ulls amb aigua fresca. El resultat serà increïble si repetiu el procediment cada dia durant diversos mesos.

Màscares i olis

El millor de tot és que els olis vegetals naturals acceleren el creixement de les pestanyes i aturen la pèrdua. L'oli d'oliva o l'oli de ricí poden substituir completament el removedor de maquillatge. L’oli d’ametlles accelera el creixement del cabell i atura la caiguda del cabell. L’oli de bardana els fa forts i elimina la fragilitat. Tots els olis es poden utilitzar per separat o barrejar-se en diferents màscares.

Aquí teniu les combinacions provades:

 • Oli de bardana, oli de ricí, vitamina E;
 • Vaselina, oli de ricí, taní;
 • Oli de peix, oli de ricí;
 • Ricí, julivert picat;
 • Oli de bardana, àloe;
 • Una decocció de camamilla i blauet;
 • Julivert picat, oli de ricí, suc d’àloe.

L'efecte de qualsevol màscara es pot millorar afegint vitamines A i E. Totes les màscares s'han d'aplicar a la nit. Per mantenir les pestanyes boniques, llargues i perquè el teu aspecte sigui increïble, realitza regularment els procediments anteriors a casa i no hauràs de gastar diners en anar a una esteticista o tractar pèls. No hi ha res complicat en la cura dels cilis. L’aspecte d’una persona depèn més dels seus propis esforços. Sigueu sempre els més bells i desitjables, conqueriu a tots els homes amb un aspecte encantador, estimades dones!

Vídeo sobre com fer que les pestanyes siguin encara més boniques

3 maneres senzilles d’arrissar les pestanyes amb bellesa:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Katerina

  I per al creixement de les pestanyes i les celles, a la farmàcia agafo l’activador de la marca Horse Force per al creixement de les celles i les pestanyes, generalment un tema saludable, s’han tornat més gruixudes, més denses, ho demano a través d’una botiga d’Internet.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell