Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa

Les belles ungles de gel d’aquest any no són un luxe, sinó un lloc comú, ja que, si ho desitgeu, podeu trobar un mestre amb obres que s’adaptin a tots els desitjos i possibilitats. És millor triar entre una foto de xarxes socials o llocs personals; per tant, es podrà comprendre immediatament fins a quin punt un professional en particular s’enfoca al negoci.

Gel per a l'extensió de les ungles

Perquè l’extensió de les ungles sigui d’alta qualitat, cal escollir un bon gel que no sigui fals de l’original.

Podeu prestar atenció a les eines següents:

 1. Gel bàsic equilibri bàsic. Té 2 colors. El gel és monofàsic.
 2. Amb alta qualitat, un preu còmode. Aquest gel fins i tot es pot utilitzar a casa.
 3. Pràcticament inodor, és un dels pocs gels segurs. Ideal per a sistemes trifàsics.
 4. Irisk Professional. S'adhereix fermament a les ungles, fàcil d'aplicar. La capa superior no s’esfuma.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa
 5. IBD Builder Gel Natural. Una rica paleta de colors, a més dels tons estàndard. La consistència és òptima per a l'aplicació.
 6. Lady Victory per Formula Profi. Capaç d'alinear bé les ungles.

Per a l’elecció correcta, heu de seguir:

 1. Coherència. No ha de ser de viscositat mitjana.
 2. Marca. Per combinar fons en composició, heu de triar el mateix fabricant.
 3. Llum UV. No tots els gels necessiten assecar-se en una làmpada, però si és necessari, és important aclarir quina tècnica és adequada per treballar amb aquesta o aquella marca.
 4. L'olor. Si el producte fa molta olor a química, això pot indicar que el gel conté elements nocius.
 5. El lloc de compra. El millor és comprar revestiments en botigues de confiança que no venguin falsificacions. Podeu estudiar prèviament les ressenyes de compradors a Internet.

Solucions de color

Les ungles de gel (fotos, belles formes i dissenys el 2020) es parlaran més endavant, primer de tot, podeu parar atenció als colors. Hi ha molts dissenys disponibles, tant discrets com atractius.

El disseny neutre inclou un acabat de color sòlid en colors pastel:

 • blau clar;
 • Rosa clar;
 • beix;
 • crema;
 • gris clar;
 • menta.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa

També podeu incloure manicura francesa aquí. Per completar-lo, necessitareu tons blancs i beix o carn.

Perquè la manicura sigui brillant i enganxosa, amb un revestiment monocromàtic, heu de triar els colors saturats:

 • blau;
 • verd;
 • vermell;
 • groc;
 • el negre;
 • blanc;
 • or;
 • plata;
 • rosa.

Per cridar l'atenció sobre les ungles, podeu fer un disseny interessant amb diversos colors i accessoris per a manicura.

La textura de les ungles esteses

Els recobriments d'ungles poden ser de diversos tipus:

 1. Mate.
 2. Brillant.
 3. Una combinació de mat i brillant.

  Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa
  Foto d'unes boniques ungles de gel. Aquesta és la tendència del 2020. Combinació de disseny granulat amb mat

Diversos patrons fets en volum semblen interessants a les ungles.Paret de maó, articles de punt, pell d’animals, gotes d’aigua: tots aquests elements, si es fan correctament, quedaran molt impressionants.

Alguns artesans no només poden imitar patrons amb materials destinats a les ungles, sinó que també ofereixen solucions exòtiques en forma d’ales de papallona, ​​diversos insectes, peces de cuir, pell i altres opcions igualment interessants. Amb l’ajut d’una pols especial, podeu fer les ungles vellutades.

Elements de decoració

Les ungles de gel (fotos, bells elements de decoració el 2020) es parlaran més endavant:

 1. Diverses plantilles. Amb la seva ajuda, podeu dibuixar qualsevol cosa a les ungles, des de cors fins a espirals i formes geomètriques. Les plantilles tenen un avantatge entre altres elements decoratius, ja que gràcies a aquests adhesius, no només podeu representar un disseny interessant, sinó que també podeu ordenar-ho tot amb un esquema de colors interessant. La manicura es pot convertir en dos tons, decorada amb pols hologràfica o purpurina.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa
 2. Perles rodones per a ungles. Gràcies a això, podeu donar volum al revestiment, ressaltar algunes zones.
 3. Recobriment amb textura: sucre. Una manicura amb el seu ús s’anomena sorra o sucre. Les ungles es tornen vellutades i agradables al tacte.
 4. Lluentons de colors. Diferents esquemes de colors d’aquest element de decoració us permeten mostrar imaginació i realitzar una manicura amb un estil interessant.
 5. Melange. Sembla petits grans multicolors. Es pot utilitzar per "fregar" o simplement tapar les ungles per sobre.
 6. Joies o joies. Si no teniu temps per pensar en el disseny, podeu triar una decoració adequada i enganxar-la a les ungles. Aquest disseny té un aspecte preciós i insòlit.
 7. Fregament magnètic. Per obtenir l’efecte desitjat, heu de cobrir les ungles amb un color fosc i després amb una base. S’aplica un fregament sobre la capa base, que es modifica encara més amb un imant. Un cop aconseguit l’efecte desitjat, les ungles s’han d’assecar en un llum.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa
 8. Diverses formes de pedreria. Enganxat per sobre.
 9. Pigment tèrmic. Aquests recobriments poden canviar de color quan canvia la temperatura. Si, per exemple, poseu la mà en aigua freda o calenta, el color de les ungles canviarà.
 10. Malla hologràfica. Aplicat sobre vernís de colors.

Tècniques d’extensió

Hi ha 3 tecnologies per a l'extensió de les ungles:

 • monofàsic;
 • bifàsic;
 • trifàsic.

Monofàsic: l’ús d’una petita quantitat de materials:

 • Després d’aplicar l’imprimació en una sola capa, és necessari cobrir les ungles amb un gel monofàsic i assecar-les amb un llum.
 • A continuació, haureu de prendre una gota de gel amb un pinzell i distribuir-lo amb un moviment circular sobre el llit d'ungles.
 • La tècnica de dues fases consisteix a aplicar una base amb una base de goma després de la imprimació.
 • Després d'aquesta etapa, haureu de tornar a submergir el pinzell en un pot de gel i aplicar la gota de material resultant a l'ungla, estirant-ne una part fins a la vora lliure.
 • Cal assecar el revestiment de la làmpada girant la mà amb les ungles cap avall.
 • Després que el revestiment estigui sec, cal aplicar la base.
 • El gel de camuflatge s’aplica de manera circular a les ungles, modelant-les. El resultat final s’asseca bé en un llum.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa

La tècnica trifàsica consisteix en l’ús de tres medicaments:

 • Després d’aplicar la imprimació, cal aplicar una base de goma.
 • Després d'assecar-lo en un llum, s'aplica la següent capa de gel, que també s'asseca bé.
 • És important eliminar la capa adhesiva restant abans de passar al següent pas.
 • S’aplica vernís o qualsevol altre recobriment que es fixa amb una part superior.

Idees de disseny, articles nous per al 2020

 1. Modelatge 3D. Aplicant el gel en diverses capes amb un dibuix sobre cadascuna d’elles amb una imatge o enganxant un element decoratiu, s’obté un disseny interessant.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa
 2. Pedreria, perles, lluentons, fils metàl·lics. Amb la seva ajuda, podeu dissenyar qualsevol patró, des de lacònic fins a enganxós i atractiu. Algunes dones decoren les ungles amb cristalls Swarovski.
 3. Tons nus. Per a una manicura lleugera i delicada, s’utilitzen matisos clars i nus. Quan s’aplica sobre el gel amb purpurina del mateix color, s’obté no només una imatge restringida, sinó també una mica festiva, amb la qual es pot assistir a reunions i esdeveniments socials importants.
 4. Tècnica Ombre és rellevant no només l’any passat, sinó també ara, malgrat la gran competència entre diversos dissenys.
 5. Igual que l'ombre, la jaqueta s'ha consolidat durant molt de temps. Es realitza no només en tons blancs i roses, sinó també en qualsevol altre. Per a la vistositat, alguns artesans afegeixen purpurina.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa
 6. Manicura lunar. Es mostra un forat en qualsevol dels colors desitjats a la base de l’ungla. Aquest disseny amaga bé les ungles cultivades si es fa en tons nus.
 7. Espai negatiu. Una determinada part destaca a l’ungla en forma de qualsevol forma desitjada. Aquest fragment es manté transparent i la resta de les ungles es cobreix del color desitjat. Aquest disseny sembla molt inusual i bonic.

Regles per triar un mètode d’extensió de les ungles

Les puntes són superposicions de plàstic que imiten una ungla. Estan enganxades a les ungles naturals amb cola, arxivades al llarg de la part superior per allisar la unió entre l’ungla natural i les puntes. A l’ungla se li dóna la forma necessària (quadrat / oval / cercle, etc.). Per a un millor enfortiment, les puntes es cobreixen amb gel o acrílic. Es recomana utilitzar onlays en ungles curtes.

Les formes són plantilles que es fixen sota l’ungla natural per treballar sobre l’ungla artificial. Amb l'ajut de marques especials a les formes, el gel es pot adaptar immediatament a la longitud i la forma necessàries.

Les plantilles són de cartró amb aplicació de paper d'alumini, metall o plàstic. Les plantilles poden ser d’un sol ús (suaus) i reutilitzables (ajustades). S’utilitzen formes a les ungles d’una longitud d’1-2 mm. La forma trapezoïdal de la placa de les ungles també implica construir sobre formes.

Per a les ungles amples, ambdues extensions són adequades.

El que necessiteu per a l'extensió de les ungles als formularis

Ungles de gel (fotos, boniques idees per construir el 2020, es poden veure a continuació) que podeu construir pel vostre compte, però abans de res cal decidir-se un conjunt bàsic d’eines necessàries:

 1. Líquid (antisèptic) per tractar cutícules i ungles.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa
 2. Banyeu-vos amb aigua per estovar les cutícules.
 3. Impulsor de cutícules.
 4. Pinces i tisores especials per a manicura.
 5. Buffs i llimes de diferent duresa per al processament de les ungles.
 6. Pinzell per eliminar la pols de serradures.
 7. Un líquid (deshidratador) per desgreixar l’ungla.
 8. Imprimació especial per a ungles per garantir una bona adherència al gel.
 9. Part superior i base.
 10. Gel modelador.
 11. Pinzells de diferents nivells de duresa.
 12. Vernissos (gels) de diferents colors.
 13. Elements per crear el disseny necessari.
 14. Tovallons sense pelusses.
 15. Làmpada UV per a l'assecat de materials.
 16. Formularis necessaris per a la construcció.

Consells d’ús: què cal fer

Després de processar la cutícula, podeu procedir al procediment d’extensió de les ungles.

Per a això, necessitareu:

 1. Tallador de puntes i puntes adequades per a la forma d’ungla existent.
 2. Llum LED o UV.
 3. Tovallons sense pelusses.
 4. Antisèptic.
 5. Desengreixant.
 6. Gel o acrílic.

Construir tecnologia a casa

Les ungles de gel poden ser boniques no només a la fotografia, sinó també a la vida, ja que el 2020 han desenvolupat una tecnologia d’alta qualitat per a la seva extensió.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa

 1. Les mans es tracten amb un antisèptic.
 2. La cutícula es remull en aigua calenta i després es talla amb les eines necessàries.
 3. La vora lliure de l’ungla es processa amb una llima per alinear-la.
 4. La superfície de la placa de les ungles s’elimina de la brillantor brillant.
 5. Mitjançant un pinzell especial, tota la pols de serradures s’escapa de les ungles.
 6. Les plaques es lubren amb un desgreixador.
 7. S’aplica una imprimació.
 8. La base s’aplica en una sola capa i després s’asseca en un llum durant 120 segons
 9. S’estableixen les formes seleccionades, les corbes es donen al futur clau.
 10. El gel modelador forma la forma de l’ungla.
 11. La capa adhesiva s’elimina amb un fitxer. Es dóna la forma final.
 12. El vernís de color (gel) s’aplica i s’asseca en una làmpada UV. Cal aplicar-lo dues vegades.
 13. El disseny està dibuixat.
 14. Les ungles es cobreixen amb una part superior i després s’assequen amb un llum.
 15. S'elimina la capa enganxosa.
 16. Les cutícules es lubricen amb oli o nata.

Instruccions per a principiants: consells per a les ungles

Després de processar i eliminar la cutícula, es produeix el següent:

 1. L’ungla s’arxiva a la longitud requerida.
 2. Buff elimina la brillantor de l’ungla.Ungles de gel precioses. Fotos, nous dissenys 2020. Com fer a casa
 3. Es retira tota la pols amb un pinzell.
 4. Les ungles estan desgreixades.
 5. Els consells se seleccionen per a cada dit. L'amplada del recobriment artificial ha de coincidir amb l'amplada de la placa d'ungles natural.
 6. Les puntes de les ungles s’enganxen a cada ungla amb cola. Després de 10 segons. podeu deixar de gravar-los.
 7. L’excés de cola s’elimina amb tovallons.
 8. Mitjançant un tallador de puntes, es tallarà la longitud de les ungles.
 9. La línia d’unió entre les ungles i les puntes s’anivella amb una llima.
 10. Es forma la forma de l’ungla.
 11. Després d’eliminar l’excés de pols, s’aplica una imprimació.
 12. El gel modelador crea la superfície de l’ungla.
 13. El gel s’asseca en UV durant 2 minuts.
 14. L'ungla es suavitza amb una segona capa de gel i s'asseca en un llum.
 15. Amb l'ajut d'un fitxer, s'eliminen totes les irregularitats.
 16. Les ungles es cobreixen amb un acabat i es curen amb raigs UV.
 17. Si cal, es dibuixa el disseny.
 18. La cutícula es lubrica amb oli.

El 2020, per mantenir les ungles boniques, es poden ampliar amb un gel. El disseny desitjat es pot seleccionar entre les fotografies a Internet. Perquè el resultat us agradi, heu de triar un mestre amb bona experiència o dominar la tecnologia d’extensió pel vostre compte; no hi ha res difícil en això. El més important és aconseguir les eines necessàries.

Disseny de l'article: Mila Friedan

Vídeo sobre les ungles de gel

Novetats i tendències en manicura en gel el 2020:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Lliri

  No m'agrada acumular formes amb gel. Es trenca molt ràpidament. Resol els problemes a la manera antiga, amb un marc acrílic, o bé afegeixo pols acrílica al gel de polir

  Respondre

Cara

Cames

Cabell