Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

El corset permet en el moment eliminar els defectes menors de les figures... Es porta sota la roba per amagar visualment els plecs de l'esquena, el ventre i els laterals que flueix. Alguns productes contribueixen a la pèrdua de pes, d’altres només afecten l’estètica de l’aspecte. Portar cotilles té contraindicacions i pot perjudicar la salut.

El principi de funcionament, el dispositiu de les cotilles

El corset per aprimar l’abdomen i els costats consisteix en una estructura de marc amb una rigidesa augmentada i costelles en espiral. Els productes destinats a la pèrdua de pes estan impregnats de compostos especials que, amb un contacte prolongat amb la pell, penetren sota el tegument i contribueixen a la degradació de la capa de greix. Els cotilles són molt densos i gairebé impermeables a l'aire. Quan es porta durant molt de temps, es pot produir urticària a causa de la sudoració profusa. Per tant, els productes es porten a casa a l’estiu i només es gasten a la temporada de fred.

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes
Cotilla aprimadora per a la panxa i els laterals. Principi de funcionament.

El disseny de la cotilla consta de 3 capes:

CapaMaterialPropòsit
ExternaS’utilitzen teixits sintètics: polièster, niló, lycra o spandexEls materials ajuden a ajustar exteriorment la forma de la cintura i els costats. Mantenen el to muscular. A la tela es cusen unes costelles endurides que s’encarreguen de les qualitats de tensió de la cotilla.
MigMaterial de neoprè hermèticEl teixit ajuda a crear un "efecte sauna" que augmenta la sudoració i ajuda a eliminar l'excés d'aigua del cos. El neoprè també és responsable de millorar la circulació sanguínia i els processos metabòlics.
InteriorUtilitzeu teixits naturals, més sovint de cotóEls materials de la capa interna s’encarreguen d’absorbir la humitat. Entren en contacte constant amb la pell, per tant, s’utilitzen teixits hipoal·lergògens per a la capa.

Molts fabricants afegeixen pols de pebrot picant sec a la composició dels materials. Proporciona l’efecte escalfador de la cotilla i accelera encara més el metabolisme als punts de contacte amb la pell.

Avantatges de les cotilles aprimadores

Entre els avantatges de tensar les estructures per a l’abdomen i els costats:

 • un efecte visual ràpid que crea l’aspecte d’una cintura perfecta;
 • la perspectiva de pèrdua de pes a causa de l’efecte hivernacle i l’eliminació de líquids del cos;
 • ajuda en el tractament de la cel·lulitis;
 • la pressió constant a l’abdomen ajuda a reduir la gana.

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

Els avantatges inclouen el baix preu de les cotilles: amb un preu inicial elevat dels productes, la seva vida útil arriba a diversos anys.

Inconvenients dels productes, efectes secundaris

Els desavantatges de les cotilles per perdre pes són les conseqüències del seu vestit a llarg termini:

 • calor espinosa o irritació del tegument;
 • hipòxia dels teixits (la saturació d’oxigen de les cèl·lules disminueix a causa de l’espressió prolongada de la pell);
 • una disminució del volum dels pulmons (possible quan s’utilitzen els productes diàriament durant 3 mesos o més);
 • molèsties i sensació de cremor quan s’utilitzen cotilles amb impregnació escalfadora;
 • inflamació de l'esòfag a causa del llarg efecte hivernacle;
 • ardor d'estómac a causa de l'augment de l'acidesa a l'estómac com a conseqüència de la pressió sobre l'òrgan.

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

A causa de possibles complicacions, els metges recomanen limitar l’ús de cotilles a 2-3 hores al dia. També heu d’organitzar dies que no tinguin tensió perquè la pell tingui temps de saturar-se d’oxigen i recuperar-se.

Contraindicacions

Les contraindicacions absolutes per portar cotilles són:

 • malalties del sistema hematopoètic i del flux sanguini;
 • patologia del sistema genitourinari;
 • malalties de l'aparell bronco-pulmonar;
 • problemes digestius, úlceres estomacals i duodenals, inflamació de les mucoses de l'esòfag;
 • dany articular i fragilitat del teixit ossi;

Precaucions

Precaucions i recomanacions per a l'ús de cotilles:

 • La cotilla per aprimar l’abdomen i els costats no s’ha d’estrenyir massa. Cal ajustar l’encaix respirant: no ha de fer mal a la màxima inhalació. Si la pressió és forta i amb el pas del temps, els pulmons deixaran de treballar a força. El seu volum disminuirà, a causa del qual tots els teixits del cos experimentaran fam d’oxigen. Això pot causar síndrome metabòlica i inflamació del revestiment de l'esòfag.
 • Una forta constricció pot causar fractures de les costelles inferiors com a conseqüència d’una rotació inexacta del cos o d’una forta inclinació.
 • La pressió constant de la cotilla sobre l’abdomen sovint condueix a la redistribució d’òrgans a la cavitat abdominal, cosa que condueix al desenvolupament de malalties greus del sistema digestiu i genitourinari, i es altera el cicle menstrual.
  Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes
 • Cal examinar les dones amb malalties del sistema circulatori i dels òrgans genitourinaris i obtenir el permís d’un metge per utilitzar estructures d’arrossegament.
 • Està prohibit l’ús de cotilles durant l’embaràs, menors d’edat, durant la lactància (la compressió dels teixits pot afectar el volum de llet).
 • Està contraindicat dormir a les cotilles, en cas contrari es poden desenvolupar hipòxies tisulars i problemes amb el treball del tracte gastrointestinal.
 • Els productes fets amb materials hermètics afavoreixen la sudoració profunda, que pot provocar deshidratació.

Tipus i característiques de les cotilles

No totes les cotilles ajuden a aprimar-se. Alguns models estan pensats només per apretar l’abdomen visual, però a causa de la pressió constant sobre els teixits de la zona de l’estómac, disminueix la gana, cosa que també ajuda a perdre pes. A més, qualsevol cotilla ajuda a apretar la pell després de reduir la cintura.

Cinturó de neoprè

El material és elàstic, però poc transpirable. S'utilitza en la producció de cotilles de 3 capes, on el neoprè és la capa mitjana. A l'exterior s'utilitzen materials llisos, el relleu dels quals és invisible sota la roba. No s’afegeixen agents escalfants als materials. L’efecte hivernacle es produeix de forma natural després de l’activitat física. Aquestes corretges es poden portar tot el dia, però heu de fer un descans com a mínim 1 dia a la setmana.

Productes amb efecte sauna

Els cotilles d’aquest tipus estan equipats amb una placa electrònica a l’interior que s’alimenta mitjançant bateries o xarxa elèctrica. Els sensors de temperatura s’incorporen al cinturó, amb l’ajut dels quals es regula la temperatura de calefacció. Els cotilles es fabriquen amb la possibilitat de calefacció automàtica i manual. És millor donar preferència a l’opció amb ajust manual, de manera que es pugui ajustar la temperatura en funció de la situació. El cinturó funciona segons el principi d’una sauna: les altes temperatures augmenten la transpiració, per això s’elimina l’excés de líquid dels teixits. Afavoreix la pèrdua de pes reduint la mida de la cintura, però no cremant greixos.

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

Per iniciar el procés de descomposició del teixit adipós, cal afegir exercici.

Precaucions i característiques de l'operació de cotilla:

 • Cada sessió no ha de durar més de 10 minuts. Podeu utilitzar el cinturó fins a 5 vegades durant el dia.
 • El curs de pèrdua de pes és d’un mes, després del qual cal fer un descans durant 2 setmanes.
 • Podeu utilitzar la cotilla 1 hora abans dels àpats o 1 hora després de menjar.
 • No podeu utilitzar cremes escalfadores ni anticel·lulítiques sota el cinturó, embolcallar l’estómac amb paper filmPoden provocar irritació, tacar o arruïnar la cotilla.
 • Després de la sessió, s’ha de rentar la pell amb aigua fresca.
 • Amb pells sensibles, es permet posar teixit de cotó sota el cotell o ficar-hi una samarreta de teixits naturals.

Mentre utilitzeu el cinturó, podeu millorar l’efecte hivernacle prenent una decocció d’herbes.

La pèrdua de pes es promou per:

 • menta;
 • orenga;
 • romaní;
 • julivert;
 • menta verda.

També podeu fer exercici o netejar-vos mentre porteu un cinturó per accelerar el metabolisme.

Cotilla de massatge

Els productes per aprimar amb efecte massatge augmenten la taxa de circulació sanguínia i milloren el metabolisme dels teixits. Els cotilles estan equipats amb un dispositiu electrònic que reprodueix les vibracions.

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

L’avantatge d’aquests models és l’efecte complex:

 • ajudar a perdre pes;
 • correcció o correcció de la postura;
 • alleujar la tensió en els músculs de l'esquena i l'abdomen;
 • descàrrega de la columna vertebral.

Una cotilla s’utilitza durant 10-15 minuts al dia, 1-2 hores després d’un àpat. Es pot menjar 1 hora després del massatge. Els productes s’utilitzen després de l’entrenament per alleujar l’estrès i millorar l’efecte de l’activitat física.

Productes de làtex

Les cotilles de làtex són adequades per utilitzar-se durant els entrenaments. Són elàstics i no restringeixen l’estómac al dolor. Els models esportius no estan equipats amb reforços. El material és hipoal·lergènic, segur per a la salut.

Els productes de làtex consten de 3 capes:

 • elastà, que evita la deformació de les cotilles;
 • làtex per a efecte sauna;
 • cotó que està en contacte amb la pell i absorbeix la humitat.

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

La durada de l’ús de les cotilles de làtex és de 3-4 hores al dia.

Cotilles amb impregnació

Els additius ardents en la composició dels teixits de la cotilla escalfen el tegument, cosa que augmenta el metabolisme, el flux de sang i l’excreció de líquids. Aquests productes s’utilitzen en combinació amb dietes per millorar la seva efectivitat, però no és adequat com a mitjà per perdre pes a l’abdomen i els costats. Si el cotell provoca una sensació de cremor intolerable, s’ha de retirar immediatament i es renta la pell amb aigua freda per alleujar la irritació. Si no es fa això, es pot produir una cremada de teixit i una alteració del flux sanguini al sistema genitourinari. L’inconvenient dels cinturons impregnats és que són eficaços abans del primer rentat, després dels quals els additius es renten ràpidament de la tela.

Cotilles per donar forma a una bella cintura

Aquests models de cinturons es caracteritzen per tenir propietats d'aprimament. S'utilitzen per ressaltar la cintura fina contra l'exuberant pit i malucs.

Els cotilles es fabriquen en 2 tipus:

 • Forma de tulipa. Els productes són adequats per a nenes de poca mida i amb sobrepès.
 • Forma de rellotge de sorra. Els models estan dissenyats per a dones altes i obeses. Els cotilles d’aquest tipus alineen visualment la circumferència del pit i els malucs, redueixen la cintura, fent que la figura sigui proporcional.

Cotilles anticel·lulítiques

El principi de funcionament dels productes es basa en l’efecte massatge. La capa interna del cotí té un relleu especial que, en contacte amb la pell, estimula el flux sanguini.

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

A causa del flux sanguini accelerat, els teixits subcutanis estan saturats de forma més intensa d’oxigen, que destrueix les cèl·lules grasses i, per tant, ajuda a eliminar la cel·lulitis i els plecs de l’abdomen.

Samarreta de cotilla

Els productes per aprimar d’aquest tipus s’han de portar sota la roba. Ajusten la figura del pit als malucs. Els cotilles amaguen visualment plecs a la part posterior, ventre flac i dipòsits de greix als costats. També ajuden a mantenir la postura: el teixit elàstic estirarà l’esquena i pressionarà sobre les espatlles si la persona està ajupida.

Consells i normes per triar

S’ha d’escollir una cotilla per aprimar l’abdomen i els costats tenint en compte les recomanacions:

 • Els productes conformadors de bona qualitat han de ser de teixit resistent. A l’hora d’escollir, cal parar atenció a la resistència de les costures, a la deformació del material durant l’estirament i al compliment de l’estructura anatòmica del cos.
 • Els cinturons impregnats poden provocar reaccions al·lèrgiques, de manera que les dones amb tendència a la irritació de la pell no haurien de triar aquests productes.
  Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes
 • Una mida petita de la cotilla mal seleccionada pot provocar un tensament excessiu de l’abdomen i el desenvolupament de complicacions. El cinturó ha de ser 13-15 cm més curt que la cintura. Si el producte es selecciona amb una referència a la quadrícula de la mida de la roba, hauria de ser més petit entre 2 i 4 mides.
 • Si es fa sentir dolor durant l’adaptació del producte, la cotilla no s’ajusta als paràmetres anatòmics. Quan es porta, el seu dolor augmentarà constantment i apareixeran hematomes.
 • A l’hora d’escollir els models de cinturons que es portaran sota la roba, s’hauria de preferir els tons nus perquè la cotilla no brilli a través de la tela.

Els cotilles estan fets amb tancaments de velcro, cordons, ganxos:

 • El velcro serà l’opció més còmoda per portar els productes diàriament, però amb un fort estrenyiment es poden desconnectar durant una inclinació o una posició a la gatzoneta.
 • L'encaix és més decoratiu, però no pràctic. Serà incòmode i llarg de posar-se aquest cotell.
 • Els tancaments de ganxo són els més fiables. Si els elements de fixació es troben a intervals d’1-2 cm, la cotilla prendrà fàcilment una forma anatòmica quan el cos es mogui, no s’arrugarà. Portar-lo més llarg que el velcro, però més ràpid que els cordons.

Portar normes

Heu de posar-vos una cotilla estirada d’esquena i tirant l’estómac tant com sigui possible. En primer lloc, cal exhalar tot l’aire dels pulmons i, a continuació, subjectar el cinturó i estrènyer-lo 1-2 cm més.

Cal dur una cotilla per aprimar l’abdomen i els costats d’acord amb les normes per no perjudicar la salut:

 • Després de comprar un producte per aprimar, us heu d’acostumar. Els primers dies es pot portar durant més d’una hora, estrenyent el cinturó entre 5 i 6 cm. A més, durant la setmana següent podeu estrenir-lo més, entre 9 i 10 cm. no més.
  Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes
 • La força de tensió us ha de permetre seure i doblegar sense cap obstacle a la cotilla. En portar-lo, els moviments haurien de tenir un aspecte natural i no restringir-se.
 • Els metges no recomanen portar cotilla durant tot el dia. És millor si la durada és inferior a 5 hores diàries. Són excepcions els productes per a la configuració lleugera del cos, en què el tensat no supera els 3-5 cm.
 • Per aprimar-se a l’abdomen i els costats, s’ha de combinar amb una cotilla amb exercici i dieta.
 • El fet de portar cinturons durant la menstruació no és una bona idea, ja que pot alterar el cicle i provocar dolor intens a causa del correu brossa a la part inferior de l’abdomen.

Consells per a la cura del corset

No és difícil mantenir l’aspecte i el rendiment dels productes de modelat:

 • Després del seu ús, s’ha d’assecar i penjar la cotilla amb cura perquè la tela no es deformi.
 • Abans de rentar-se, el cinturó s’ha de remullar amb aigua (35-40 ° C) amb una solució de sabó no concentrada durant 30 minuts.
 • Els cinturons només es poden rentar a mà. En una màquina d’escriure, les nervadures endurides dels productes es poden trencar i el teixit perdrà les seves propietats de tensió.
 • Després de rentar-se, la cotilla es penja uniformement sense extreure’n l’aigua. Per assecar la peça més ràpidament, podeu esborrar-la amb una tovallola de paper o de pèl.

Els productes que no es poden rentar a mà s’han de netejar en sec.

Quins resultats podem esperar de portar cotilles?

Si seguiu una dieta basada en calories i feu exercici 3-4 vegades a la setmana, podeu perdre de 7 a 8 kg al mes. Si afegiu una cotilla a aquestes condicions, el resultat millorarà 2-3 kg.

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

A més de la pèrdua de pes, els productes impregnats ajuden a aconseguir efectes cosmètics:

 • Reduir la laxitud de la pell a l’abdomen i els costats.
 • Augment del to muscular a l’abdomen.
 • Estrenyiment de la pell després de perdre pes.

La màxima efectivitat de les cotilles s’observa després de prendre un bany calent durant l’entrenament.

Cotilles populars per a l'abdomen i els costats, el cost de donar forma als productes

Les cotilles més populars de la categoria de preus mitjans amb bona qualitat:

NomComposicióPreu, fregar.)
HotexElastà, niló, viscosa900-1000
GezanneImpregnació amb olis essencials, elastà, cotó1200-1400
Entrenador de cinturaEl niló, làtex, sentia ruixar sobre la capa interna600-750
Esculpir la robaSilicona perforada300-400
EverbellusPolièster i elastà500-700
EleadyElastà, niló1800-2000
Dona Formadora corporal de làtex3 capes de làtex600-750
Entrenament TailongElastà, cotó1100-1300
HoplynnNeoprè1100-1300
A tu t'encantaNeoprè400-550
FeelinGirlNeoprè d'una capa1000-1200
OtiotiPolièster, làtex, neoprè600-750
CamèliesNeoprè800-1000
Roba JerrisLàtex, cotó, elastà1000-1180

Cotilla aprimadora per a la panxa i laterals per a dona. Preu, ressenyes

No es recomana comprar cinturons conformadors sense encaixar. El producte ha de tenir la forma anatòmica correcta, ajustar-se a la mida, en cas contrari, es rovellarà, pressionarà o estreny la cintura de manera insuficient. És millor comprar cotilles per a l’abdomen i els costats a les farmàcies. Subministren productes certificats que compleixen els estàndards de qualitat europeus. Si compres un producte de mala qualitat, es trencarà ràpidament, perdrà les seves propietats i no ajudarà a perdre pes.

Vídeo de cotilla de cintura

Per què portar una cotilla de cintura:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Olga

  Sé que la cotilla no afecta molt bé els òrgans interns. Per tant, faig embolcalls anticel·lulítics d’automassatge i drenatge limfàtic amb gel tonificant Horse Force. Els volums excessius van bé i la pell s’ha tornat més agradable al tacte i elàstica

  Respondre

Cara

Cames

Cabell