Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes

Amb l'edat, els signes de canvis relacionats amb l'edat priven la claredat dels trets facials. Per a correcció oval flotant i la transformació de l'aparença, el contorn s'aplica després de retirar la barbeta doble. Gràcies als mètodes de cirurgia moderna, el procediment permet desfer-se de la pell flaccida i corregir la forma de la part inferior de la cara.

Contorn de doble barbeta

Els metges realitzen plastia submental (eliminació) mitjançant liposucció o resecció directa de la pell submental i dels plecs de greix amb un estrenyiment simultani de la pell cervical. L’extracció de la barbeta doble amb correcció simultània (mentoplàstia) es realitza a un hospital.Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes

Després d’immergir el pacient en un estat de son anestèsic, el cirurgià corregeix el defecte seguint el pla d’una tècnica preseleccionada:

Opcions de cirurgiaL’essència de la tecnologiaCost estimat
Eliminació amb reducció del mentóL’efecte final s’aconsegueix mitjançant el bombament de l’excés de capa de greix mitjançant liposucció quirúrgica.30-85 mil rubles.
L’excés d’acumulació de greix s’elimina mitjançant platysmoplastia amb elevació.100 mil rubles o més.
Eliminació amb augment de la barbetaEl resultat desitjat s’aconsegueix instal·lant implants després de reseccionar el defecte. Una altra manera és injectar el propi material gras del pacient.Els preus dels implants comencen a partir de 20 mil i el cost de l’operació - a partir de 50 mil rubles.

El cost final dels plàstics de contorn amb un període de rehabilitació bastant llarg i difícil depèn del tipus d’operació i del grau de complexitat de la seva implementació. La formació de preus també està influenciada per la categoria de la clínica, el nivell de qualificació del personal mèdic. En general, la xifra màxima pot arribar als 170.000 rubles.

Indicacions per a

La presència de dipòsits de greix a la zona del mentó provoca la desdibuixament de l’oval facial. Com a resultat, una persona sembla molt més gran que la seva edat i la cara perd la seva noble estètica. Es recomana la platismoplàstia per resoldre el problema.

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesEn quins casos es realitza l'operació:

 • amb una disminució significativa del to dels músculs cervicals;
 • si les vores de les estructures musculars transverses divergen;
 • quan la pell cau al centre del coll i als dos costats.

El contorn de doble barbeta està indicat per a pacients que pateixen insatisfacció subjectiva amb els paràmetres de la seva cara. Per obtenir la màxima estètica del resultat, l’operació es complementa amb mentoplàstia, si hi ha irregularitats en les proporcions de la cara causades per una forma de barbeta no estàndard (inclinada, massa petita o gran).

El desig de corregir l’aspecte no és menys important en cas d’asimetria a la barbeta, com a conseqüència de defectes anatòmics o canvis adquirits després de lesions.

Tipus d’operacions

Per predir els resultats abans d’escollir un mètode de cirurgia plàstica quirúrgica, les clíniques modernes ofereixen un servei de modelatge per ordinador. El procediment obre la possibilitat d'identificar diversos defectes ocults en l'aparença que poden reduir l'eficàcia de l'operació.

Quines tècniques s’utilitzen per extirpar quirúrgicament una barbeta doble:

 • platismoplàstia amb elevació a la zona cervical;
 • liposucció quirúrgica, que destrueix la capa de greix.

Durant la platismoplàstia, el cirurgià obre l’accés al múscul del coll, el platisma es troba a la zona del mentó.

El metge resol el problema de la caiguda de les estructures musculars mitjançant un dels mètodes següents:

 1. Medial. Mitjançant punxades sota la mandíbula inferior, les fibres musculars s’estiren cap a l’exterior amb l’eliminació de l’excés de pell.
 2. Lateral. A través de les incisions darrere de l'aurícula, es realitza l'estirament intern del múscul amb la fixació de les seves vores divergents.
Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes
Mètode de contorn mitjà per eliminar la barbeta doble

El cirurgià aconsegueix un augment del to muscular eliminant el platisma caigut i fixant-lo darrere de les aurícules mitjançant incisions fetes prèviament. L’operació, que no dura més de 2 hores, es realitza amb anestèsia general, la durada del període de rehabilitació és de 3 setmanes.

Si s’utilitza una liposucció quirúrgica per eliminar la barbeta doble, l’operació es realitza mitjançant el mètode tumescent. La zona de correcció s’omple amb una solució especial que s’injecta a pressió. L’efecte de vasoconstricció facilita l’aspiració de la capa de greix del plec de la pell al coll.

Amb un gran defecte, el greix de la zona de la barbeta doble es destrueix amb un làser i una ecografia. Amb una petita segona barbeta, s’utilitza liposucció per xeringa.

Reducció de la barbeta

La barbeta massa massiva, causada per factors posttraumàtics o hereditaris, crea una desproporció de la cara.

El cirurgià resol el problema de la mandíbula sortint realitzant una mentoplàstia reductora d’una de les maneres següents:

 1. Osteotomia. Els plàstics de contorn de tipus lliscant es realitzen mitjançant dissecció o eliminació d’una porció de l’os de la barbeta, seguit del moviment i la fixació.
 2. Resecció. La restauració directa de la forma correcta de la mandíbula inferior es duu a terme eliminant l’excés de massa òssia a través de les escletxes de les incisions externes o intraorals.

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesLa correcció de contorn d’aquest tipus es reconeix com l’opció més difícil per eliminar una barbeta doble amb una reducció de la mida de la mandíbula inferior. Com a resultat de la cirurgia, el fragment ossi es desplaça cap enrere. L'operació dura almenys 2 hores i la rehabilitació trigarà 2 setmanes.

Canvi de forma

El procediment quirúrgic permet no només corregir la forma del segment de la barbeta, sinó també construir els elements que falten de la mandíbula després de treure quirúrgicament la barbeta doble.

La mentoplàstia d’augment implica l’ús de dos tipus d’implants:

 • coixinets de silicona d’estructura monolítica o perforada;
 • introducció de fragments de teixit propi sota el saltador ossi.

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesL’ampliació de la barbeta amb implants garanteix un ajustament segur i la presència de perforacions redueix significativament el pes de l’endopròtesi amb fixació de per vida. L'operació de baixa invasivitat es realitza sota anestèsia local durant una hora, seguida de la fixació del lloc de la incisió amb un embenat de pressió.

Després de 10 dies després del contorn, el metge eliminarà les puntades i, per obtenir un resultat durador, haureu d’esperar un any.

Plàstic complex

Els metges consideren que el procediment de correcció complexa de la mandíbula inferior és un procediment quirúrgic particularment complex. El motiu està associat a l’addició de l’operació per augmentar o disminuir els contorns de la barbeta amb liposucció, així com el plàstic muscular.

Per resoldre els problemes associats a la barbeta doble, el cirurgià té l'oportunitat de:

 • eliminar l'excés de teixit adipós localitzat;
 • extirpació de plecs cutanis que perjudiquen l’aspecte;
 • transformar i fixar fermament el teixit ossi;
 • estreny els fragments de la pell flaccidament.

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesLa tècnica complexa proporciona una forta fixació del fragment ossi en la posició requerida mitjançant sutures reforçades.L’operació és un dels procediments mínimament invasius que no requereixen una hospitalització prolongada. No obstant això, després de la cirurgia, cal una supervisió mèdica per respondre ràpidament a la possible aparició de complicacions postoperatòries.

El procediment de contorn

Com a conseqüència de l’eliminació quirúrgica de la doble barbeta, desapareixen la deixadesa i les arrugues de la pell del coll i s’elimina el defecte del “coll de gall d’indi”. La cirurgia plàstica, que només està permesa per a pacients adults, garanteix un contorn harmoniós de la part inferior de la cara. Després de 3 mesos de rehabilitació completa, podeu oblidar-vos de la segona barbeta durant 10 anys.

Formació

El contorn de la barbeta doble després de l’eliminació del defecte d’aspecte, com qualsevol tipus de cirurgia, requereix un temps determinat del pacient per preparar-se. Tot i el relativament baix trauma de les accions del cirurgià, el pla de mesures preparatòries s’elabora tenint en compte la necessitat d’anestèsia general.

Què cal fer 2 setmanes abans del contorn?

 • deixar de fumar, ja que la inhalació de fum de tabac provoca vasospasme a causa de problemes amb el subministrament de sang als teixits;Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes
 • no prengueu begudes alcohòliques, perjudiquen el cor, redueixen la immunitat, frenen la capacitat regenerativa;
 • aturar el tractament amb medicaments hormonals, l’ús d’anticonceptius, prendre vitamina E;
 • cancel·lar la teràpia farmacològica amb anticoagulants per excloure l'amenaça de sagnat.

Quan falta una setmana per a la cirurgia plàstica a la cara, el metge recomana deixar l’entrenament esportiu i l’activitat física, visites a la piscina i sauna. A més, el massatge a la zona inferior de la cara, l’epilació està prohibit, i 3 dies abans de la correcció quirúrgica, haureu de deixar d’utilitzar cosmètics decoratius.

Llista d’anàlisis necessàries

Per realitzar una plastia submental amb un canvi en els contorns de la mandíbula, el pacient ha de sotmetre's a un examen.

El metge ha de proporcionar els resultats de les proves següents:

 • proves d'orina i sang (proves generals, bioquímica);
 • estudis de coagulació;
 • prova del grup sanguini, així com factor Rh;
 • controls de tot tipus d’hepatitis, sífilis i VIH;
 • electrocardiograma del cor, fluorografia.

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesNo s’ha de consumir menjar ni aigua al vespre abans de la cirurgia de contorn. Es recomana rentar-se la cara amb sabó antibacterià, alliberar els ulls de les lents de contacte i la boca de les pròtesis dentals.

Avanç de l'operació

La intervenció quirúrgica es realitza en un centre hospitalari i comença després que el pacient estigui immers en un estat de son anestèsic mitjançant l'administració intravenosa de fàrmacs per a anestèsia.

El pla de noves accions del cirurgià:

 1. Segons les marques quirúrgiques aplicades prèviament, es fan punxades a les orelles, així com a la mandíbula (inferior).
 2. Una cànula o tubs elàstics s’insereixen a través de les incisions per bombar el greix destruït per un làser o ones de ràdio.
 3. S'eliminen els dipòsits de greix, s'eliminen l'excés de capes de la pell i es tensen els músculs facials.
 4. Al final de la cirurgia, s’han d’aplicar punts estètics i un apòsit asèptic.

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesUn contorn de doble barbeta trigarà de 30 a 180 minuts. El temps específic de manipulació es determina en funció del grau de complexitat, així com de la necessitat de connectar procediments addicionals (aixecament, tensió). Després de recuperar-se de l’anestèsia, el pacient rep una llista de recomanacions per tenir cura de la zona operada a casa.

Postoperatori i recuperació

Al final del procediment quirúrgic, el pacient roman a l’hospital diverses hores. S’aplica un embenat de fixació amb propietats de compressió al coll amb una adherència a la barbeta, que el metge eliminarà al cap de 2-3 dies.

El període de rehabilitació durarà fins a 2 setmanes, de manera que a casa cal proporcionar:

 • dormir sobre coixins alts;
 • protecció contra l'esforç físic;
 • una dieta amb aliments tous.

En el termini d’una setmana després del contorn, el pacient hauria de prendre antibiòtics prescrits pel metge per protegir-se contra la infecció, així com medicaments que alleugen el dolor. Si s’elimina l’excés de greix corporal mitjançant incisions a l’interior de la cavitat oral, durant la rehabilitació, es prescriu un esbandit de la boca amb una solució desinfectant i caldrà lubricar els llocs de punció amb un antisèptic.

Resultats: fotos abans i després

A la foto es mostren els resultats de l’eliminació de la barbeta doble juntament amb la plastia de contorn:

 • mentoplàstia amb reducció de la barbeta gran, així com amb un augment de la barbeta petita;

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes

 • correcció després de la resecció de les estructures en excés de la zona del mentó;

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes

 • osteotomia de la barbeta amb desplaçament mandibular.

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesContorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesContorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyesCuriosament, la majoria d’actors de Hollywood van començar la seva carrera amb plàstics per a la barbeta. L’expressivitat especial de la cara està assegurada per la forma dels pòmuls i el terç inferior de la cara, i l’harmonia d’aquestes característiques proporciona l’aspecte de l’efecte de "pedigrí", que es pot veure a les fotos d’actors famosos.

Possibles complicacions

La sensació de malestar durant el menjar i els signes de lleu inflamació desapareixeran al cap d’uns dies. La probabilitat d’una resposta al·lèrgica, hematoma o cicatrius al lloc de la sutura és extremadament baixa. Es podrà avaluar finalment l’eficàcia de la correcció de la barbeta doble només al cap de tres mesos.Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes

No obstant això, és important tenir en compte la probabilitat de complicacions:

 • portar un embenat especial ajudarà a evitar la inflor del coll;
 • la pèrdua de sensibilitat és el resultat de danys a les terminacions nervioses;
 • quan els vasos sanguinis estan lesionats, augmenta l'amenaça de sagnat.

La complicació més greu és la infecció durant la cirurgia o el canvi de apòsits. Els antibiòtics prescrits pel vostre metge poden ajudar a eradicar la infecció.

L’amenaça de rebuig de l’implant és mínima, en el cas de la reabsorció natural dels revestiments del seu propi teixit cartilaginós, caldrà tornar a la correcció després de la restauració completa de la salut.

Contraindicacions

El contorn de la barbeta doble proporciona l’adquisició de contorns harmònics de la part inferior de la cara, aixecant o modelant la zona de la barbeta en presència de defectes visibles.

No obstant això, qualsevol variant d’intervenció quirúrgica a la cara està contraindicada en les situacions següents:

 • amb intolerància a anestèsics o antibiòtics;
 • tendència al sagnat i cicatrius de la pell;
 • amb malalties cardiovasculars i diabetis mellitus;Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes
 • exacerbació de patologies cròniques, augment de la temperatura corporal;
 • amb infecció cutània, tuberculosi, sida.

La correcció plàstica de la zona de la barbeta està contraindicada per a pacients amb càncer, persones amb psique alterada (inclosa l’epilèpsia). L'operació no es fa per a dones embarassades, així com per a dones durant la menstruació. Els plàstics de contorn no es recomanen per a adolescents menors de 18 anys a causa de la incompletesa del procés de formació del marc ossi.

Opinions de metges i cosmetòlegs

Segons els cirurgians plàstics, la platismoplàstia es pot atribuir a la forma més fiable de retornar proporcions ideals quan l’angle entre el coll i la cara no supera els 90 graus.

L’avantatge de la liposucció quirúrgica després de l’eliminació de la barbeta doble és ràpid (només 20 minuts) i una gran experiència mèdica. Tot i així, val la pena considerar l’elevada probabilitat de danys en les estructures de teixits d’aquest tipus de plàstics de contorn.

Contorn facial des de la doble barbeta. Fotos abans i després de la cirurgia, preu, ressenyes

Segons la pràctica mèdica, els metges han notat que els homes solen preferir la cirurgia d’augment per donar a la cara un aspecte masculí. Segons els cosmetòlegs, la reducció de la part inferior de la cara és més sovint triada per les dones per al rejoveniment de la imatge. Els cirurgians adverteixen que l'operació en pacients majors de 60 anys té lloc amb una curació endarrerida de les ferides i una rehabilitació greu.

Vídeo sobre el tema: contorn de doble barbeta

Contorn de la barbeta:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell