Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyes

La restauració del col·lagen és l'últim tractament per alleujar el cuir cabellut sec, el cabell trencadís i l'encallament del cabell. El col·lagen és una proteïna que és la base del teixit connectiu. És gràcies a ell que els teixits adquireixen força i elasticitat.

Tipus de col·lagen

Hi ha diversos tipus de col·lagen dissenyats per a tipus específics de teixits.

Depenent del tipus específic, el col·lagen realitza diverses funcions importants alhora:

 • protecció: garanteix la resistència, protegeix els teixits de qualsevol dany mecànic;
 • suport: "fixa" el teixit de manera fiable, garantint la forma inalterada;
 • recuperació: participa activament en els processos de recuperació de teixits danyats.

En combinació amb elastina, el col·lagen proporciona elasticitat als teixits. A més, també conserva la humitat.

Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyes

El col·lagen es sintetitza al cos humà, però al cap de 25 anys la seva producció es redueix significativament, per la qual cosa és necessari complementar la seva deficiència des de l’exterior: prendre suplements dietètics especials, utilitzar cosmètics creats sobre la seva base o estimular la seva producció de vitamines o aminoàcids.

Hi ha diversos tipus de col·lagen que s’utilitzen per crear cosmètics:

 1. Animal. S’obté principalment de la pell del bestiar. Aquest tipus de proteïna es considera la més fàcil d’obtenir i la més barata. És ell qui s’utilitza més sovint en la fabricació de productes per a la cura del cabell. Però aquest tipus de proteïna té molècules grans i, per tant, és capaç de substituir els compostos naturals produïts pel cos. Esposa mitjana de productes amb col·lagen animal de 700 a 800 rubles.
 2. Vegetals. La proteïna no es pot extreure de totes les plantes. Només és adequat per a això el germen de blat. Per processar-les adequadament, heu de fer molts esforços i diners, de manera que aquest tipus de proteïna té un preu elevat. Aquesta espècie és ideal per a efectes medicinals, però difícil de trobar. El seu cost mitjà de 10 ml de col·lagen vegetal és de 350 a 400 rubles.
 3. Nàutic. Alguns tipus de peixos, rajos, taurons i mol·luscs serveixen de matèria primera per a la seva producció. Aquest tipus es considera el millor, ja que consisteix en molècules petites, per tant, repara fàcilment els cabells danyats. Aquest tipus s’inclou en els cosmètics premium. El cost mitjà d’aquesta eina és de 500 rubles.
 4. Sintètic... Aquest tipus no és molt popular, però pot servir com a excel·lent substitut del col·lagen natural. S’obté a partir de cèl·lules mare i aminoàcids. Penetra perfectament al cabell sense alterar l’activitat vital de les cèl·lules. El preu varia de 300 rubles.

Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyesLa restauració del col·lagen del cabell danyat es pot fer a un saló o a casa.

Avantatges i desavantatges de la restauració del cabell amb col·lagen

La restauració del cabell amb col·lagen, com molts altres procediments cosmètics, té els seus avantatges i desavantatges.

Gràcies a aquest procediment, és possible:

 • eliminar la fragilitat excessiva;
 • fer els cabells més suaus;
 • evitar embolics;
 • protegir el cabell de la caiguda profunda del cabell;
 • retornar la suavitat i la brillantor naturals;
 • elimineu el color apagat i "sense vida".

Per a les dones amb els cabells llargs, el procediment ajudarà a prevenir els embolics i, per a les dones amb els cabells fins, restablirà el volum i la densitat. El col·lagen us ajudarà a protegir el cabell de diversos tipus de danys creant una pel·lícula invisible al voltant de cada cabell.

Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyesJa després del primer procediment, podeu notar un canvi greu. Però el principal avantatge d’aquest procediment és que podeu restaurar completament el cabell danyat per procediments freqüents de coloració i aclariment.

La restauració del cabell amb col·lagen pot afectar negativament els cabells propensos a caure i massa dèbils.

El col·lagen crearà un estrès addicional als fol·licles i provocarà una reacció inversa; els cabells començaran a caure encara més.

Indicacions

Es recomana la restauració del cabell amb col·lagen per als problemes següents:

 • aprimament;
 • fragilitat excessiva;
 • rigidesa;
 • estupidesa;
 • manca de suavitat i brillantor;
 • sequedat del cuir cabellut;
 • embotiment.

Es recomana el procediment de restauració del col·lagen per a les persones:

 • viure en zones amb una atmosfera contaminada;
 • rentar el cap amb aigua amb duresa clorada o augmentada;
 • sovint romandre a la llum del sol sense tocat;
 • experimentar canvis de temperatura constantment;
 • utilitzar constantment assecadors i altres dispositius per pentinar;
 • utilitzar sistemàticament productes de tintura per al cabell;
 • amb deficiència de vitamina.

Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyesTotes aquestes circumstàncies provoquen un dany irreparable a la salut del cabell.

Contraindicacions

No es recomana restaurar el cabell amb col·lagen si una persona té aquestes malalties:

 • els processos metabòlics es pertorben;
 • diabetis;
 • mal funcionament dels òrgans del sistema endocrí;
 • alteració del metabolisme;
 • alta temperatura corporal;
 • es manifesta una reacció al·lèrgica als cosmètics;
 • s’observen cefalees greus d’origen desconegut;
 • diagnosticat de tumor cerebral;
 • pressió intracraneal per sobre de la normal;
 • s’observen malalties dermatològiques.

Amb aquestes violacions, el col·lagen aplicat al cabell pot provocar una disminució de la producció de proteïnes al cos, que posteriorment provocarà danys a la cutícula del cabell.

Formació

No calen mesures preparatòries abans de la restauració del col·lagen. N’hi ha prou d’acordar amb el mestre el dia de visitar el saló, ni tan sols cal rentar-se els cabells. A casa, el procediment es realitza sense preparació.

Eines de recuperació

En triar un producte que contingui col·lagen, cal parar atenció al seu tipus. Un producte de qualitat es complementa amb proteïnes hidratades, que no només ajuden a atraure la humitat, sinó que també la conserven de manera fiable dins del cabell. A la taula següent es detallen els millors tractaments de col·lagen disponibles.

Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyes
Un dels remeis casolans més populars per a la restauració del cabell amb col·lagen és el conjunt Coolhair: xampú i màscara
Nom dels fonsCom aplicar correctamentl’efectePreu
Incus L. C. P. màscaraAquest és un gran remei per a les nenes amb els cabells apagats, secs i de colors. Per aconseguir un efecte acumulatiu, s’ha d’aplicar la màscara 2 vegades a la setmana.Aquesta màscara conté proteïnes vegetals. És gràcies a ell que, després de la primera aplicació, el cuir cabellut està ben hidratat i es nodreixen les arrels del cabell, cosa que impedeix la seva pèrdua.850 RUB
Màscara de col·lagen ProfreshApte per al sexe net amb els cabells llargs. Aplicar al cabell no més de 2 vegades a la setmana.Aquest producte conté col·lagen marí, a més d’oli d’oliva i biotina. És gràcies a la composició correctament seleccionada que, després de la primera aplicació, el cabell recupera la seva brillantor natural i evita l’enredat.200 RUB
Embolcall de pèl fredLa composició inclou dos productes alhora: xampú i màscara.S’han d’utilitzar alternativament: primer, renteu-vos els cabells amb xampú i després apliqueu-vos una màscara. Aplicar no més de 2 vegades a la setmana.El xampú conté aminoàcids i zinc, que tenen un efecte regenerador, també elimina la caspa i tensa els porus. La màscara de col·lagen nodreix i hidrata, deixant el cabell més manejable i suau.RUB 3000
Bàlsam de seda daurada amb col·lagenAplicar bàlsam als cabells humits, després d’utilitzar el xampú, mantenir-lo durant 5 minuts i esbandir-lo. Utilitzeu-ho 2-3 vegades a la setmana.Gràcies a aquest bàlsam és possible segellar les puntes dividides, fer que el cabell sigui menys trencadís, retornar la suavitat i la brillantor natural.RUB 100
Xampú Profresh CollagenEl producte s’escuma a les mans, s’aplica sobre els cabells mullats i es renta. S'utilitza 2 vegades a la setmana.Aquest xampú és ideal per a noies amb els cabells debilitats. Nutreix perfectament, augmenta el volum i facilita la pinta.RUB 160

Procediment pas a pas

El procediment es realitza al saló en diverses etapes:

 1. Inicialment, el tècnic hauria de rentar-se bé els cabells per eliminar la brutícia i les restes de cosmètics utilitzats anteriorment.
 2. Després del rentat, el cabell es divideix en petits fils, fixats amb unes pinces especials.
 3. S’aplica una capa uniforme de col·lagen a cada cadena. Els fils es pentinen acuradament amb una pinta amb dents fines.
 4. 15 minuts després d’aplicar el col·lagen, es renta amb aigua tèbia, sense utilitzar cap mitjà addicional.
 5. L’últim pas és coure. El mestre cou el col·lagen amb pinces infraroges, fixant-lo al cabell durant molt de temps.

Al saló, el procediment no serà barat. Un procediment per als cabells curts costarà una mitjana de 2.000 rubles i, per als cabells llargs, 2.500 i més. Si no hi ha temps ni diners per visitar el saló, a casa podeu realitzar embolcalls de col·lagen de manera independent. Això requereix col·lagen, que es pot comprar al taulell en forma de pols o líquid.

La restauració del cabell amb col·lagen a casa consta de les etapes següents:

 1. Primer heu de rentar-vos els cabells amb xampú.
 2. Asseceu-vos una mica els cabells amb una tovallola.
 3. Part de pèl en 2 parts.
 4. Cada part s’ha de tractar acuradament amb col·lagen. Per dur a terme aquesta tasca, heu d’agafar petits fils de cabell i aplicar-hi col·lagen amb un pinzell. Definitivament, heu de fer un pas enrere a 1 cm de les arrels del cabell.
 5. Pinteu els cabells amarats de col·lagen amb un pinta de dents amples.
 6. Poseu-vos una bossa de plàstic al cap i, a continuació, lligueu una tovallola, creant així l’efecte d’un bany de vapor.Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyes
 7. Deixeu el col·lagen durant un quart d’hora.
 8. Després de rentar el col·lagen amb aigua tèbia sense utilitzar fons addicionals.
 9. Asseceu-vos els cabells amb un assecador. La calor de l’assecador ajudarà el col·lagen a segellar les escates del cabell i a fixar-s’hi de forma segura.

Cal dur a terme el procediment d’embalatge a casa 1-2 vegades a la setmana. El curs consta de 5 procediments.

El millor remei casolà és el conjunt Coolhair: xampú i màscara... El xampú té una fórmula perfectament equilibrada: aminoàcids i zinc. Aquests components del complex eliminen perfectament l’oli del cuir cabellut, estrenyen els porus, eliminen la caspa i estimulen el creixement del cabell. El xampú nodreix els fol·licles, saturant-los de vitamines i microelements.

La màscara s’aplica durant 10-15 minuts sobre els cabells rentats, rentats amb aigua tèbia. Després d'això, assegureu-vos d'assecar els cabells amb un assecador per tal de segellar les escates i fixar de manera més fiable el col·lagen a cada cabell.

La màscara conté no només col·lagen, sinó també aminoàcids, vitamines del grup B i seda. És la composició equilibrada que aconsegueix notar l’efecte positiu immediatament després de la primera aplicació.

Recuperació després

Podeu restaurar els cabells danyats a casa mitjançant remeis populars. A cadascuna de les màscares que es descriuen a continuació, podeu afegir unes gotes de col·lagen líquid (es ven en ampolles a les farmàcies). El col·lagen millorarà l’efecte de la màscara.

Les màscares més populars i efectives són:

 1. Amb xampú i gelatina. Per preparar la màscara, necessitareu 1/4 de cullerada. xampú, 15 g de gelatina i 250 ml d’aigua. Aboqueu la gelatina amb aigua i deixeu-la durant 50 minuts. A continuació, poseu-ho al bany maria i escalfeu-ho, però no deixeu que el líquid bulli. Tots els grumolls s’han de dissoldre durant l’escalfament. Refredar la gelatina a temperatura ambient, barrejar-la amb xampú. Aplicar uniformement sobre tota la longitud del cabell, posar-se una tapa de plàstic, lligar una tovallola i deixar-ho 1 hora. Rentar amb aigua. Repetiu el procediment un cop cada 10 dies.
 2. Rovell. Necessitareu 2 rovells i 1/4 de cullerada. oli de coco. Fondre la mantega al microones, batre els rovells bé amb una forquilla fins que aparegui escuma blanca, combinar els dos components i barrejar. Aplicar sobre el cabell, cobrir amb plàstic i una tovallola, deixar una hora. Esbandiu-lo amb aigua tèbia, eixugueu-vos el cabell.
 3. Màscara de col·lagen. Prendrà 1 cda. l. col·lagen líquid i mel, 1 rovell, 1/4 cullerada. condicionador de cabell, aigua tèbia. Barregeu tots els components (necessiteu una mica d’aigua perquè la consistència de la màscara no sigui massa líquida), apliqueu-ho uniformement sobre tota la longitud del cabell, deixeu-ho durant una hora. Després d’esbandir amb aigua, eixuga’t el cabell per bufat. Repetiu el procediment un cop per setmana.

Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyesTotes les màscares casolanes es poden complementar amb altres ingredients segons les necessitats i els tipus de cabell:

 • Si el cabell és sec i dur, definitivament hauríeu d’afegir iogurt calent o crema a la màscara.
 • Per als cabells grassos a les arrels i secs a les puntes, el quefir ha de ser l’ingredient principal de les màscares.
 • El rovell d’ou ajudarà a eliminar els cabells grassos.
 • Unes gotes de cognac afegides a la màscara ajudaran a aturar la caiguda del cabell.
 • Per als cabells arrissats, és ideal una màscara amb olis essencials.
 • Per als cabells sovint tenyits, s’afegeixen gelatina i condicionadors a les màscares, que no permeten rentar el color.

Per aconseguir l’efecte de les màscares casolanes, haureu de fer un curs de 10 procediments. el curs s’ha de repetir cada 90-120 dies.

Quant durarà el resultat

Després del primer procediment d’embolcall de col·lagen, el cabell adquireix una brillantor i suavitat naturals... S'adapten fàcilment i no es mullen sota el barret. La durada de l’efecte a partir d’un procediment dura 21 dies. Els experts aconsellen dur a terme embolcalls de col·lagen a casa dues vegades al mes.

Si el procediment es va dur a terme al saló, el seu efecte dura un mes, mentre que durant tots aquests dies sovint podeu rentar-vos el cabell amb xampú, utilitzar un assecador i altres dispositius i productes per pentinar.

Restauració del cabell amb col·lagen. Què és, com fer-ho, preu, ressenyesDesprés del procediment al saló, no es recomana utilitzar diverses màscares i sèrums fins al següent xampú. En el futur, la cura del cabell no serà diferent de l’habitual.

Possibles complicacions

El procediment d’embolcall de cabell amb col·lagen es tolera fàcilment. En casos rars, es pot produir una reacció al·lèrgica. És per això que, abans de realitzar el procediment, cal comprovar la reacció del cos davant d’un producte cosmètic amb col·lagen.

Una part s’aplica a la pell de la mà des de l’interior i es deixa durant 30 minuts. Si no s’observa enrogiment, es pot dur a terme el procediment.

La reparació del col·lagen és una manera eficaç de nodrir el cabell amb proteïnes i el fa més fort i suau. El procediment permet protegir els rínxols dels efectes negatius del medi ambient, retornar la brillantor natural, la salut i la bellesa.

Vídeo sobre el tema: com es realitza la restauració del cabell amb col·lagen

Restauració de col·lagen i allisat del cabell:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Vika

  Tinc un xampú de col·lagen i lanolina Potència. El cabell després de ser molt més sa. Tenen un aspecte ben cuidat, bonic

  Respondre

Cara

Cames

Cabell