Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Cobie Smulders: famós canadenc actriu... Els fans admiren la bellesa i la feminitat de la noia i busquen les seves fotos calentes. Poques persones saben que el veritable nom de l'actriu és Jacob.

Biografia de Cobie Smulders

La preciosa morena Kobe és coneguda principalment com a actriu. A més, s'està desenvolupant en el camp del modelatge. i periòdicament va a espectacles i apareix a les pàgines de revistes brillants.

La futura estrella va néixer al Canadà el 1982. La seva ciutat natal és Vancouver. L'àvia de la noia és holandesa, de manera que l'actriu va rebre un nom no estàndard per al seu país natal: Jacob. Des de la infància, a la morena no li agradava massa, de manera que només en fa servir una versió modificada abreujada: Kobe.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalInicialment, la noia vivia una vida completament ordinària, com tots els seus companys. No va somiar amb fer-se famosa i convertir-se en una estrella. Però quan era adolescent, Kobe va ser notat per representants d’una agència de models local. Com a resultat, la nena va començar ràpidament a desenvolupar-se en aquesta zona.

Curiosament, la mateixa Smulders no estava gens contenta pel seu propi èxit. Estava molesta que en el camp del model només la jutgessin per la seva aparença. Per tant, Kobe va començar a buscar altres orientacions per al desenvolupament.

De petita, la nena somiava ser metgessa o fer ciències, però al final es va provar com a actriu. Per cert, ja tenia una mica d’experiència en aquest àmbit. Fins i tot a l’escola, la futura estrella es va mostrar perfectament en fabuloses produccions amb companys de classe.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Dates significatives a la biografia de Smulders:

  1. 2000: graduació amb distinció.
  2. 2001: el primer petit paper de la sèrie.
  3. 2004: primer paper en un llargmetratge.
  4. 2005: treballa a la sitcom "How I Met Your Mother", després de la qual la noia es va fer veritablement famosa.
  5. 2009: naixement de la primera filla.
  6. 2012: la segona explosió de popularitat després del paper de "The Avengers".
  7. 2015: naixement de la segona filla.

Val a dir que el 2015 l’actriu també va conèixer el terrible diagnòstic: l’oncologia. Aquesta notícia va sorprendre temporalment la noia. També es va retirar de la feina i de qualsevol negoci durant un curt període. Però Kobe va aconseguir unir-se ràpidament. Va ser sotmesa a diverses operacions difícils.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Recentment, la noia va agradar als seus seguidors amb la notícia que ara està lliure d’una malaltia terrible i se sent molt bé.

Vida personal

Cobie Smulders, les fotos de la qual poques vegades es veuen, és una esposa i una mare exemplars. La seva família és considerada una de les més fortes i felices de les parelles estrella. La noia no s’ha vist en moltes novel·les. De ben jove va començar a reunir-se amb el seu actual marit i mai li va agradar parlar de la seva vida personal.

Taran Killam es va convertir en el triat de Kobe. Els amants van resultar ser de la mateixa edat. Poc després de conèixer-se el 2009, la parella va començar a sortir. El mateix any va néixer la primera filla dels amants, Sheilin. En aquell moment, Kobe i Taran encara no estaven casats, sinó que vivien junts.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Killam és un company de la seva dona. És conegut com un actor orientat a la comèdia, showman. Des de la seva joventut, el jove va assistir a diversos programes de televisió divertits fins que es va fer popular.

Només el 2012, la parella estrella va signar oficialment. La parella va començar a somiar amb un segon fill, però Smulders va començar a tenir problemes amb la salut de les dones.Després de diagnosticar-se un càncer d’ovari, Kobe va saber que ja no seria capaç de tenir fills. Malgrat això, el 2015 va néixer la seva segona filla, Janita Mae.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalCobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Actualment, la parella continua vivint junts. Mai no mostren les seves baralles a l’exposició pública i expliquen als fans exclusivament els bons aspectes positius de la vida familiar.

Se sap que Kobe i Taran somien amb un tercer fill, però fins ara l’actriu no pot quedar embarassada pel seu estat de salut. La família no exclou que en el futur faran servir els serveis d’una mare subrogada.

Carrera

Com es va assenyalar anteriorment, Kobe va començar la seva carrera com a model. Poc després de les primeres sessions fotogràfiques i sortides a la passarel·la, la noia va aconseguir celebrar un lucratiu contracte amb una agència internacional de models i fer una gira per diferents països.

Primer, l’estrella va viatjar a Europa, després que la van convidar a treballar a Àsia. Però Smulders no es va sentir feliç i satisfet. Finalment es va trobar al cinema.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Després de rebre el diploma de batxillerat amb honors, Kobe va decidir anar a conquerir Hollywood. Molt ràpidament, la noia va aconseguir un petit paper a la sèrie. Després d’això, ningú no se’n va adonar, però l’actriu va entendre en quina direcció volia moure’s i desenvolupar-se.

Els primers fans de l'estrella van aparèixer gràcies al rodatge de la sèrie "Hunters for evil spirits". Però a la noia li va agradar especialment el paper principal de la següent pel·lícula: "A la recerca de la veritat". Allà va haver de jugar heroïna de 30 anys als 19 anys. Però això no va molestar gens l’actriu.

La taula us explicarà els rols més significatius de Kobe:

Pel·lículesFuncions
"Caminar molt"L'heroïna al cotxe
"Com vaig conèixer a la teva mare"Robin
"Els venjadors"Ajudant de Fury
"Refugi tranquil"Joe
Spider-Man: lluny de casaAjudant de Fury

El primer paper important va decebre la nena. Només es van publicar alguns episodis de la sèrie, després dels quals es va tancar. Al públic no li va agradar la novetat. Kobe va quedar sorprès per aquest fracàs. Estava segura que ara esdevindria famosa a tot el món, però tot resultà ser completament diferent.

Com a resultat, Smulders fins i tot va fer les maletes i va marxar a la seva ciutat natal. Allà va estar una estona a casa, enfrontada a la decepció. I després va anar a treballar de missatgeria habitual. Més tard, la noia va dir que aquest pas l'ajudava molt. Va repensar la seva pròpia vida, es va posar de manifest i va tornar a les audicions, audicions i treballs.

Kobe va renovar el seu desig de fer-se famós i trobar-se en el camp de la interpretació. A més, la morena es va adonar que li faltava educació temàtica. Per tant, es va inscriure a cursos d’interpretació i, a més, va començar a provar-se al teatre.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Poc després del canvi, la noia va tenir un paper a la popular sèrie de televisió Sex in Another City. Smulders va tornar a creure en ella mateixa i va trobar molts nous amics amb talent.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Després hi va haver molts papers de cameo. No van aportar fama real a la bellesa, però van conèixer útils companys d’actors i directors. I després de vuit temporades de How I Met Your Mother, ja no hi va haver decepcions professionals a la vida de l'actriu. Es creu que al públic li agradava tant la sèrie a causa de l’excel·lent interpretació de Smulders.

Cal afegir que durant el rodatge de la llegendària sitcom, l’estrella va quedar embarassada per si mateixa. Va haver d’ocultar el fet emocionant durant molt de temps i amb molta cura, primer de tot l’equip de la pel·lícula i després del públic. Per a això, es va triar roba especial i angles de càmera.

Com a resultat, els fans de la sèrie no es van adonar que la nena ja estava filmant-la en una etapa impressionant de l’embaràs.

Gràcies a la comèdia de lloc comentada, Kobe va començar a rebre moltes ofertes interessants. Va començar a ser convidada a aparèixer en programes de televisió, anuncis publicitaris i fins i tot llargmetratges.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal
A la foto: Cobie Smulders de la sèrie "The Avengers"

A The Avengers, l’estrella va aparèixer en una brillant companyia d’actor. Més tard, en 7 anys, l'actriu va acceptar papers en 6 projectes cinematogràfics de Marvel diferents... Aquesta feina li ha permès assolir les seves altures professionals desitjades durant molt de temps.

Actualment, Kobe continua actuant en pel·lícules i en publicitat. Així, des del 2019, la noia participa a la pel·lícula Stumptown. A causa de la situació al món, el rodatge es va aturar temporalment i es va estendre. A la pel·lícula, l'actriu va obtenir el paper d'investigador privat (aquest és el paper principal). El director promet una trama apassionant i poc convencional.

Està previst que la pel·lícula s’estreni a les pantalles el 2021.

Curiosament, Smulders va abandonar gairebé completament la seva carrera de model a causa del seu propi malestar. Al mateix temps, se li va prometre un futur brillant en aquesta àrea. Fins al dia d’avui, la noia no ha lamentat mai la seva decisió.

Aparició d’estrella

Cobie Smulders, les fotos del qual no pot ser publicat pel seu marit, té per naturalesa un aspecte brillant. A la morena li encanta cuidar-se i dedica molt de temps a la seva estimada.

El creixement de l'actriu és de 173 cm. Al mateix temps, la noia sovint es permet portar talons. El cònjuge mes fa 10 cm més que Kobe, de manera que sempre es veuen harmoniosos.

El pes dels Smulders és d’uns 60-64 kg, canvia lleugerament constantment al llarg de la vida. L'actriu estrella va aconseguir mantenir una forma excel·lent fins i tot durant l'embaràs. La mateixa noia explica que té uns gens excel·lents i la seva mare, l'àvia, sempre podria presumir de belles figures.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalParàmetres de Kobe: 87 x 58 x 84 cm. Està especialment orgullosa de la seva cintura prima, on els vestits de famosos dissenyadors tenen un aspecte preciós. Per mantenir aquests paràmetres, la noia fa exercicis especials. Sempre té a mà un llibre especial amb un complex. La mida del pit de l'estrella és la segona.

Per naturalesa, Smulders va rebre un rar color de cabell marró fosc. És molt protectora dels seus propis rínxols i evita diligentment canvis dràstics en el seu color. Només pel bé del paper que feia temps que somiava, la noia està preparada per pintar.

A la vida quotidiana, visita regularment la perruqueria, però només per ressaltar lleugerament el color natural i tallar les puntes.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

L’actriu també rarament canvia la longitud dels cabells... Els aficionats estan acostumats a veure-la amb rínxols fins a les espatlles o estrictes pentinats alts. A la nena li agrada experimentar només amb una explosió. L'actriu el retira, el talla i el fa recte, oblic, pentinant-lo de costat. Val a dir que totes les opcions possibles s’adapten a ella.

Kobe no té tatuatges al cos. La noia va planejar omplir-se d'un "etern dibuix" a l'adolescència, però més tard va canviar d'opinió. Avui l’actriu assenyala que els tatuatges poden interferir amb la seva professió principal.

Els fans de l'estrella destaquen especialment el seu estil de vestir únic. Smulders sap vestir-se "no com tothom". Selecciona imatges que li convinguin de manera sorprenent. Per exemple, va resultar que per a la sèrie How I Met Your Mother, la noia feia servir els seus propis vestits i pràcticament no feia servir l’ajut d’estilistes professionals.

Cirurgia Plàstica

Avui Cobie Smulders es riu de totes les preguntes dels fans i periodistes sobre cirurgia plàstica que va tenir prou intervencions quirúrgiques durant el tractament d'una malaltia greu. Per tant, no pensa fer res per ella mateixa.

Aquestes paraules estan confirmades per les fotos calentes d’una noia en roba interior. Sobre ells, per exemple, es nota que l’actriu no va fer cap cirurgia plàstica mamària, en la qual va ser sospitada durant un temps.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalCobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalUn altre suggeriment és que l'estrella ha canviat lleugerament la forma i la longitud del nas. Si estudieu les seves fotos antigues i recents, notareu que aquesta part del rostre de la nena s’ha tornat més elegant i ordenada. Però la mateixa Kobe es nega a discutir el tema de la cirurgia plàstica. Avui la bruna està completament satisfeta amb el seu aspecte i no canviarà res.

L'actriu assenyala que, molt probablement, caurà sota el ganivet d'un cirurgià plàstic només a la vellesa.

Procediments de cosmetologia

Cobie Smulders, les fotos calentes de les quals capturen l'aspecte de milions de fans cada dia, ignora la cirurgia plàstica, però al mateix temps li encanten els procediments cosmètics.La noia fa broma dient que li encantaria viure al balneari i cuidar-se la cara i el cos cada minut.

Per tant, sovint un dels dies de descans l’actriu es dedica completament i marxa a la família a una esteticista. També té un mestre favorit, els serveis del qual prefereix a qualsevol altre. A Kobe li encanta provar les novetats en cosmetologia. Fins i tot els procediments dolorosos no l’espanten.

La nena fa regularment neteja i un gran nombre de cures complexes. Per això, la seva pell es troba en un estat excel·lent.

L’estrella no té por de visitar el solàrium. Ella assenyala que sense un bronzejat lleuger sembla constantment cansada i esgotada.... Si Smulders no pot entrar sota el sol del mar del sud, almenys durant uns minuts entra al solàrium. El bronzejat la fa semblar fresca i descansada.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalÉs interessant que l’actriu també introdueix les seves filles a l’autocura des de ben petites. Ara, les noies es poden veure juntes amb una mare famosa, per exemple, en un saló d’ungles o en una perruqueria.

Foto estrelles

Cobie Smulders poques vegades exposa fotos calentes, ja que el seu marit està en contra d'un rodatge massa explícit. Al mateix temps, la nena feia diverses sessions fotogràfiques a la roba interior. L'actriu considera el rodatge més escandalós aquell en què va aparèixer completament nua al llit. Però, al mateix temps, totes les zones íntimes de la celebritat estaven cobertes amb una manta.

Kobe no es va negar a les escenes del llit a les pel·lícules. Per exemple, es pot veure nua (però en els angles rectes) amb una parella a Friends from College.

Se sap que recentment a l’actriu de 38 anys se li va oferir un rodatge franc per a una famosa revista. Els smulders podrien rebre una gran quota. Però la noia va rebutjar categòricament la lucrativa oferta. I no és només l’actitud del seu marit davant això. La mateixa estrella va assenyalar que està criant 2 filles i vol ser un exemple per a elles en tot.

Cobie Smulders. Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Però l’actriu també va tenir un rodatge en topless. Ella ho va acceptar per a la revista Women’s Health. Llavors la morena va mostrar als fotògrafs la seva figura impecable i va rebre molts elogis dels fans.

Com es manté en forma una estrella

La noia busca mantenir la seva figura i es dedica regularment a fer esport. Gairebé immediatament després del part, Kobe va tornar a la seva forma habitual i va mostrar als fans la cintura perfecta. Per a això, realitza exercicis especials constantment. A casa, l’actriu té el seu propi petit gimnàs, on treballa amb la seva estimada parella.

L'estrella assenyala que la principal motivació per a les activitats esportives per a ella no és la bellesa i l'harmonia, sinó la salut. Després d'un terrible diagnòstic, la noia va començar a prestar molta atenció a aquest tema en particular.

Cobie Smulders.Fotos calentes en banyador, Maxim, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalAvui Kobe intenta carregar el seu cos regularment:

  • a casa treballa al gimnàs;
  • els caps de setmana va amb bicicleta o nedant amb la seva família;
  • durant el rodatge porta petites manuelles i una estora de ioga.

Smulders també té una afició esportiva. Això és bussejar. A la nena li encanten el busseig. De moment, l’actriu és bussejadora certificada i sempre baixa fins al fons durant totes les vacances a la platja. Fins i tot pensa a dedicar-se professionalment al seu esport favorit.

Cobie Smulders és una de les actrius estrangeres més buscades actualment. No va intentar obrir-se camí cap al cim de la fama amb fotos calentes. La nena va conquistar milions de persones precisament amb el seu talent, aspecte brillant, naturalitat i impecable sentit de l’estil.

Vídeo sobre el tema: Cobie Smulders, foto

Cobie Smulders: presentació de diapositives:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell