Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial

Un compost químic de substàncies anomenades clorur de calci s’utilitza activament no només en medicina, sinó també en cosmetologia. Per tal que el procediment doni un resultat efectiu, calen instruccions detallades d’ús.

Poden ser injeccions, aplicacions externes de formulacions, peeling. Abans d’aplicar solucions i màscares, us heu de familiaritzar amb les peculiaritats del peeling, així com amb les indicacions i contraindicacions i les possibles conseqüències negatives.

Composició i components de la mescla de neteja

El clorur de calci (a continuació s’adjunta la instrucció d’ús) per a la peeling és una barreja reactiva. Aquestes màscares també s’anomenen rotllos perquè tenen un efecte exfoliant eficaç. La composició de la solució pot incloure components auxiliars, que s’afegeixen en funció del tipus de pell i de l’acció cosmètica de les solucions.

Entre els components de la composició de màscares i mescles de pelar amb clorur de calci, s’utilitzen amb més freqüència els ingredients següents:

 • Sabó amb una composició natural. En la producció de productes de sabó, s’utilitzen sovint greixos vegetals i animals amb un alt contingut de potassi, així com sals de sodi d’àcid tricarboxílic. És amb aquests components que el clorur de calci entrarà en una reacció química activa. Els cosmetòlegs recomanen utilitzar sabó per a nadons, ja que la seva composició és la més suau, no conté ingredients agressius ni additius químics nocius. No es recomana utilitzar gels, escumes, sabó líquid per preparar una solució de neteja. El contingut de sulfats de lauril o lauret en ells pot no donar la reacció química desitjada amb el clorur de calci.Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial
 • Composició de l’ampolla. Per a la barreja, es recomana utilitzar clorur de calci en ampolles amb una concentració del 5% o del 10%. Podeu obtenir fàcilment el producte a qualsevol farmàcia sense recepta mèdica; el cost del medicament és pressupostari. Per als primers procediments, és millor utilitzar un concentrat més feble, augmentant gradualment la intensitat de l’exposició. Si s’utilitza una solució al 10%, es pot diluir 1: 1 amb aigua destil·lada.

Al saló, el procediment de pelat de Hollywood es realitza mitjançant els components següents:

 • àcid fític;
 • neteja especial;
 • mitjans per a una hidratació intensiva de la pell;
 • màscares professionals amb efecte antiinflamatori i calmant.

Per preparar una barreja netejadora casolana, n’hi ha prou amb una barra de sabó per a nadons i una solució concentrada d’ampolla. A l’hora de preparar-se, s’ha de tenir en compte que la presència de fragàncies de perfumeria, colorants i altres components a la solució de sabó pot debilitar significativament l’efecte dels procediments de descamació de la llar, així com provocar el desenvolupament de reaccions al·lèrgiques greus.

Aplicació amb finalitats cosmètiques

L’ús d’aquest medicament a la indústria cosmètica és aplicatiu. Amb finalitats mèdiques, s’utilitza com a agent hemostàtic, per a al·lèrgies i inflamacions, així com per a molts altres problemes.

A efectes cosmètics, la solució s’utilitza des de mitjans dels 90 com a ingredient actiu per netejar la pell.En cosmetologia, la tècnica també s’anomena enrotllament o peeling a Hollywood. Aquestes sessions es poden fer a casa i les instruccions per preparar les formulacions de peeling són senzilles, efectives i fàcils d’aplicar.

En cosmetologia, s’utilitzen solucions per combatre aquests problemes:

 • amb porus ampliats, que requereixen una neteja profunda a fons;
 • per renovar la capa superior de la pell, activar els processos de regeneració de l'epidermis;
 • en presència d’hiperqueratosi;
 • per regular la producció de sèu;
 • amb un major contingut de greixos;Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial
 • per matar i assecar la pell greix;
 • si cal, eliminació de reaccions al·lèrgiques, enrogiment, erupcions;
 • per anivellar els cràters d'acne en cas d'acne;
 • amb un contingut excessiu de greixos de la zona T;
 • per alleugerir, anivellar el to, alleujar la inflamació;
 • com a sessió independent d’exfoliació química.

L’essència de la tècnica cosmètica consisteix en una reacció química, en la qual entren els components actius que formen el sabó del nadó i el clorur de calci. Com a resultat, s’alliberen sals de clorur de sodi i calci, que actuen activament sobre les partícules mortes de l’epidermis.

Es recullen en petits flocs fàcils de rodar i després eliminar, netejant així la pell exfoliant-se. El peeling s’utilitza per a una neteja profunda, realitzada al saló o de forma independent, a casa.

Efecte beneficiós sobre la pell

El clorur de calci (a continuació es presenten les instruccions per a l’ús de solucions) s’utilitza activament en cosmetologia.

La popularitat del mètode d’exfoliació de l’epidermis amb una solució química es deu als següents avantatges:

 • Les peeling s’utilitzen per netejar tot tipus de brutícia, així com per eliminar delicadament la hiperpigmentació i les pigues.
 • El procediment és per a totes les estacions, es pot dur a terme tant a l’estiu calorós com a l’estació freda.Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial
 • El mètode és especialment eficaç en l'adolescència en la formació de nivells hormonals per a nenes i nens per tractar l'acne i l'acne.
 • Amb l’ajut de la composició, es pot aclarir la pell, la barreja té un efecte similar a l’extracte d’arbre de te, il·luminant el to i desinfectant la pell.
 • Les màscares i les pells amb clorur de calci són universals, es poden utilitzar per a qualsevol tipus de pell i a qualsevol edat, però cal actuar estrictament segons les instruccions per evitar conseqüències negatives.
 • L’acció de les solucions és escassa, no contenen components agressius, però abans de realitzar els procediments s’hauria de fer una prova de possible reacció al·lèrgica.
 • El resultat es nota després del primer procediment i, després de diverses sessions, la pell pren un aspecte fresc i renovat.
 • Les pells ajuden a combatre activament les erupcions regulars, eliminant els processos inflamatoris interns.
 • Les màscares ajuden a suavitzar les arrugues fines, a suavitzar les depressions de l’acne, les cicatrius i altres imperfeccions superficials de l’epidermis.
 • La neteja és segura, indolora, no hi ha un període de rehabilitació dolorós després dels procediments.

Malgrat la composició química activa de les mescles de pelar, l'acció de la solució és suau, sense ferir el tegument. Després de diverses sessions, la pell torna a tenir un to saludable, suau, i es restaura la funció de les glàndules sebàcies.

Contraindicacions i possibles complicacions

El clorur de calci és un remei universal i segur, però quan utilitzeu una solució d’ampolla, heu de seguir estrictament les instruccions d’ús. Tot i la versatilitat del mètode, s’ha de tenir en compte una sèrie de contraindicacions per a les peelings amb clorur de calci. És important recordar que la neteja profunda és estressant per als teixits.

No s’han de realitzar màscares:

 • amb peeling;
 • en presència de ferides fresques, violacions de la integritat de la coberta, rascades, talls;
 • amb infecció per herpes en fase activa;
 • durant l’embaràs i la lactància;
 • en presència de malalties sistèmiques de la pell de qualsevol etiologia;
 • hipersensibilitat i al·lèrgies a components químics;
 • pell fina, seca i irritada;
 • en cas de desenvolupament de processos inflamatoris, amb erupcions.

Aquest tipus de peeling està indicat per a pells denses i greixoses.

Amb el tipus combinat, es recomana aplicar la solució només a zones amb major secreció de greix, principalment a la zona T. Aquest tipus de neteja està contraindicat per a pells primes i seques. S’ha d’observar estrictament la dosi i s’ha de seguir les instruccions d’ús de la barreja.

L’ús atzarós del peeling pot afectar negativament la pell i provocar les conseqüències següents:

 • el desenvolupament d’al·lèrgies;

  Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial
  Segons les instruccions d’ús, el clorur de calci pot causar enrogiment
 • augment de la sequedat;
 • l’aparició de pigmentació;
 • augment de la sensibilitat de l'epidermis;
 • necrosi irreversible dels teixits de la pell.

És important seguir les regles del peeling de Hollywood. L’ús d’una solució altament concentrada per a pells sensibles pot provocar cremades greus.

Preparar la pell per pelar-la

El procediment de pelat de casa és senzill i segur. Però, independentment de quina manera tindrà lloc la neteja, hauríeu de començar fase preparatòria, que inclou diversos passos seqüencials:

 1. Per suavitzar l'estrat córne i un procés de neteja més delicat, 7-10 dies abans del primer procediment de pelat, es recomana aplicar productes especials que contenen àcid glicòlic.
 2. Cal dur a terme un examen exhaustiu de la pell abans del procediment. Si trobeu ratllades, talls, inflamacions o altres danys, la sessió de neteja profunda s’ha d’ajornar per evitar lesions profundes o cremades.
 3. Immediatament abans de la manipulació, cal provar possibles reaccions al·lèrgiques a la pell. Per fer-ho, s’ha d’aplicar un concentrat (5%) de clorur de calci a la part interna del colze. Quan apareixen enrogiments, erupcions cutànies, picor, no es recomana la manipulació de neteja.

En la fase preparatòria, cal dur a terme una neteja profunda amb una espuma emol·lient o gel per rentar. El maquillatge s’ha d’eliminar amb llet cosmètica per evitar l’assecat de l’epidermis abans del procediment de pelat de Hollywood.

Descripció del procediment

El clorur de calci (les instruccions d’ús descriuen detalladament el procés d’exfoliació) s’aplica de dues maneres: directament sobre la pell o netejant-la amb sabó.

El primer mètode és el més senzill, el peeling es realitza segons el següent algorisme:

 1. Netejar la pell de cosmètics decoratius i contaminants superficials (sèu, pols).
 2. Obriu amb cura l’ampolla amb el concentrat. El primer procediment es realitza exclusivament amb una solució al 5%, amb cada sessió la concentració pot augmentar gradualment.Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial
 3. Feu servir la mescla sobre la pell amb un cotó o una esponja cosmètica. En aquest cas, és important evitar el contacte amb les membranes mucoses, així com amb zones molt sensibles.
 4. Apliqueu la solució gradualment, en diverses capes, després que s’hagi assecat cada aplicació anterior.Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial
 5. Munteu la solució de sabó en una espuma (utilitzeu només sabó per a nadons). Podeu espumar les mans o espumar una esponja. Amb els dits sabonosos o una esponja, massatge les zones, els moviments són suaus, sense pressió, per evitar lesions. Com a resultat, es formen flocs blancs que s’enrotllen fàcilment, eliminant una capa de partícules mortes i eliminant la brutícia profunda.

Després del procediment, us heu de rentar a fons amb aigua corrent o una decocció feble de camamilla, després de la qual podeu aplicar una màscara amb un efecte calmant.

El segon mètode de pelar a Hollywood és amb sabó. Aquest mètode és més suau i, per tant, es recomana per a pells sensibles o les primeres sessions de neteja.

L'algorisme és el següent:

 1. Batre la solució de sabó amb una esponja o amb els dits fins que quedi ferma. Com menys aigua s’utilitzi, més activa serà l’acció de la barreja, ja que l’aigua neutralitzarà l’acció de neteja de la barreja.Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial
 2. Apliqueu una escuma densa i sabonosa a l’epidermis en diverses capes, movent-vos al llarg de les línies de massatge.
 3. Dissoleu la composició d’ampolla de clorur de calci preparada en un recipient petit. Si s’utilitza un concentrat del 10%, es pot diluir lleugerament amb aigua per reduir la concentració.
 4. Apliqueu el concentrat de l'ampolla amb la punta dels dits amb lleugers moviments de martell. Els dits s’han d’humitejar diverses vegades a la solució i després fer massatges a les zones fins que apareguin grumolls blancs.
 5. Continueu el massatge fins que els flocs netegin la pell "fins a un xiscle".

Després de la sessió d’exfoliació, esbandiu la resta de la barreja amb aigua i apliqueu una màscara calmant. És important actuar amb suavitat però intensitat, evitant zones sensibles al voltant dels ulls i els llavis, així com les mucoses.

Efecte i nombre de sessions requerit

El procediment de pelat de Hollywood ha demostrat ser eficaç. És senzill, versàtil, assequible i assequible, ja que el principal ingredient actiu es pot comprar a qualsevol farmàcia.

https://www.youtube.com/watch?v=hyUP6bDRUig

Després de diverses sessions, es pot observar el següent efecte:

 • la pell es torna més llisa, s’eliminen les arrugues fines;
 • el to s’anivella, es fa més clar, s’eliminen les traces d’hiperpigmentació;
 • la pell queda neta d’excés de sèu, impureses; es veu més fresc, més sa;
 • restaura el to i l’elasticitat;
 • la producció de sèu es normalitza;
 • s’observa la normalització dels processos metabòlics i la microcirculació.

Aquest procediment pertany a la categoria de procediments de neteja superficial, el pelat permet netejar l’epidermis de l’estrat còrnia.

Per obtenir un efecte durador, és necessari realitzar sessions amb el curs:

 1. Per a la pell amb augment de la secreció de sèu, n’hi ha prou amb 5-6 procediments amb un peeling regular una vegada cada 2 setmanes. Es recomana un curs repetit als 6 mesos.
 2. Per suavitzar cràters d'acne, cicatrius, cicatrius, petites arrugues, es recomana un curs de 3-4 sessions de peeling. Regularitat de la realització: 1 sessió en 3 setmanes.
 3. Com a mesura preventiva i neteja regular, el peeling es realitza 1 vegada en 1-1,5 mesos.

El nombre de sessions es determina en funció de quin tipus de problema estètic s’ha de resoldre amb l’ajut del peeling de Hollywood.

Seguiment de la cura de la pell

Després de l’exfoliació del clorur de calci, cal tenir cura posterior.

Per prolongar l’efecte cosmètic i evitar conseqüències negatives, és important seguir les recomanacions:

 • Si el procediment es duu a terme a l’estiu, abans de sortir al sol, haureu d’aplicar un protector solar amb un factor d’SPF com a mínim.Clorur de calci. Instruccions d'ús. Propietats, com aplicar la solució en cosmetologia facial
 • Durant 2-3 dies després de la sessió, es recomana excloure l’activitat física, ja que la sudoració intensa ajuda a frenar els processos regeneratius de les cèl·lules.
 • Durant els primers dies després de l’exfoliació, val la pena proporcionar la màxima hidratació; per rentar-lo, utilitzeu escumes i gels suavitzants sense components agressius ni partícules abrasives.

Es recomana pelar-lo al vespre, preferiblement just abans d’anar a dormir. Durant la nit, l’epidermis descansarà i es recuperarà després d’una neteja intensiva amb una solució química. La roba de llit ha de ser neta i fresca per evitar infeccions i els bacteris que entren a les zones netejades.

La composició activa del clorur de calci s’utilitza en cosmetologia per netejar la pell. Les instruccions d’ús indiquen detalladament com aplicar la barreja de forma correcta i segura a casa. Per obtenir un efecte rejovenidor estètic més pronunciat, el procediment es pot combinar amb mesoteràpia, biorevitalització amb làser, així com amb altres tipus de peelings.

Disseny de l'article: Mila Friedan

Vídeo sobre el clorur de calci

Com es fa la pell de clorur de calci de Hollywood:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell