Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

Una barbeta doble comporta molta pena tant per als homes com per a les dones. Disminueix el contorn de la cara, envelleix visualment i afegeix quilos addicionals fins i tot a persones esveltes. Per eliminar aquest defecte i eliminar la segona barbeta, no cal recórrer a la cirurgia plàstica: els exercicis per a aquesta part del cos no poden ser menys efectius.

Motius de l’aparició d’una barbeta doble en dones i homes

Sovint l’aparició d’una barbeta doble s’associa a un excés de pes. Això és en part cert: els quilos addicionals són una de les raons de la caiguda de la pell. Tot i això, sovint hi ha casos en què fins i tot els propietaris d’una figura esvelta amb disgust noten els contorns borrosos de la part inferior de la cara.

Els experts identifiquen diversos motius d'aquesta deficiència:

 • Predisposició genètica. Aquí, les característiques anatòmiques de l'estructura de la mandíbula i el coll estan influïdes principalment. Per tant, amb una genètica favorable, fins i tot les persones amb sobrepès poden sentir-se orgulloses d’una barbeta ben definida sense restes de flaccidesa.
 • Excés de pes. La part inferior de la cara es troba entre les zones on el greix s’acumula més ràpidament.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps
 • Afecció de la pell. Molt sovint es deu a canvis relacionats amb l'edat, a causa dels quals disminueix el contingut de col·lagen a la pell i es torna menys elàstic. Però perdre pes massa ràpidament pot provocar una pèrdua d’elasticitat.
 • Hàbit esvelt. Una postura incorrecta no només afecta negativament la columna vertebral, sinó que també provoca l’aparició d’una barbeta doble. L’hàbit de dormir constantment sobre un coixí alt comporta això, així com un treball prolongat amb el cap cap avall, per exemple, a l’ordinador.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps
 • Fons hormonal. Si no hi ha raons visibles de l’aparició d’una barbeta doble, el problema pot estar en els trastorns hormonals. Sovint això és causat per diabetis mellitus o mal funcionament de la glàndula tiroide. En les dones, la causa poden ser canvis hormonals causats per l’embaràs o la menopausa.

Com són útils els exercicis casolans i la gimnàstica?

Fer exercicis per eliminar la barbeta doble és molt possible a casa o a la feina. Això no requereix dispositius complicats, molt de temps ni formació especial.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

Es poden fer fins i tot asseguts davant del televisor o a l'ordinador. També seran útils per a aquells que coneixen el problema només per rumors, ja que ajudaran a mantenir el to muscular i retardaran significativament el coneixement personal d’aquest defecte.

Com treure una barbeta doble en una setmana: exercicis i consells

Els exercicis per ajudar a reduir el mentó doble no requereixen gaire esforç i temps. La principal condició és la regularitat. Els experts recomanen fer-los almenys cinc vegades a la setmana, durant 10 minuts.

Exercici "Cigonya"

L’exercici per eliminar la barbeta doble és bo perquè dóna un efecte ràpid i es pot utilitzar com a mètode exprés a la vigília d’un esdeveniment important. Heu d’estirar-vos al llit a l’esquena, mantenint el cap pesat sobre la vora i estrenyir els músculs de la barbeta.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

Llavors, cal mirar els peus, aixecant el cap. Es recomana fer de 15 a 20 repeticions. Tot i això, les persones que tinguin problemes de columna vertebral o malalties vasculars han de tenir precaució a l’hora de realitzar-la. Se'ls pot aconsellar que estrenyi simplement els músculs del coll i la barbeta. Serà menys eficaç, però més segur per a la vostra salut.

"Llangardaix"

Aquest exercici us ajudarà a enfortir el coll. Cal seure, inclinar-se lleugerament cap endavant i doblegar l’esquena. Aixequeu el llavi inferior i tanqueu-lo el màxim possible. Cal romandre en aquesta posició durant uns 15 segons i, a continuació, relaxar lentament els músculs. Realitza 3 repeticions.

Es pot fer més difícil l'exercici perquè sigui més eficaç. Per fer-ho, després que el llavi inferior tanca el superior, podeu inclinar el cap cap enrere. A més, es pot girar lleugerament d’un costat a un altre o obrir-se i tancar-se lentament. La condició principal és no fer moviments bruscos per no danyar els lligaments.

"Kitty"

L’exercici de doble barbeta del gat és molt popular per la seva efectivitat. Es realitza assegut o de peu, imitant els moviments d’un gat rentador. Per fer-ho, heu de prendre la posició inicial, l’esquena hauria de ser recta.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

El cap està inclinat cap endavant, la barbeta es pressiona cap al pit i el condueix, sense aixecar-lo, el més baix possible. Després d’haver-lo arrencat, estiren el coll molt cap endavant i, després d’haver descrit un cercle amb el cap, tornen a la seva posició original.

Així, el cap descriu un cercle directament al davant, però no en un pla horitzontal, sinó en un pla vertical. El següent moviment es fa en la direcció oposada: el cap s’inclina lleugerament cap enrere, després la barbeta avança, cau sobre el pit al punt més baix i continua pujant cap amunt sense aturar-se. Repetiu de 10 a 12 vegades.

"Aro"

Amb el dors de la mà, agafeu bé els costats del coll per sentir una pressió lleugera. A continuació, estrenyeu els músculs del coll i manteniu-los en bona forma durant 10 segons, mentre continueu exercint pressió amb les mans. Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc tempsAl cap d’un temps, relaxeu els músculs i baixeu els braços. L’exercici s’ha de realitzar 3 vegades.

"Vaca"

Amb una mà, poseu el coll sota la barbeta mentre necessiteu inclinar una mica el cap cap enrere. Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc tempsTenseu el coll i la barbeta mantenint els llavis relaxats. A continuació, cal murmurar en silenci durant deu segons, després relaxar els músculs i treure la mà. Repetiu 2 vegades més.

"Claps"

Assegut a la taula, recolzeu els colzes a la superfície i gireu els palmells amb la part posterior cap amunt. Tanca les dents i empeny una mica la barbeta cap endavant.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps En aquesta posició, unes 30 vegades, és fàcil acariciar la barbeta amb les mans.

"Carregador"

En realitzar aquest exercici, us heu d’imaginar que hi ha una pesada càrrega lligada a la barbeta, que s’ha d’elevar. Esforçant els músculs del coll i la mandíbula, el cap es tira lentament cap amunt.

"Cullerot"

Simuleu el moviment d’una galleda de l’excavadora amb la mandíbula inferior. Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc tempsPodeu fer-ho tant de peu com assegut fins que els músculs estiguin cansats.

Una selecció d’exercicis divertits inusuals

Els exercicis següents no requeriran tanta tensió muscular com en la selecció anterior, però són igualment efectius.

Caminant amb llibres

Un exercici conegut que no només ajudarà en la lluita contra la barbeta doble, sinó que també millorarà significativament la postura. Es posa un llibre pesat al capdamunt del cap, amb el qual us heu de moure per la sala intentant no deixar-lo caure.

Dibuix de llengua

Escriviu lletres i números a l’aire amb la punta de la llengua que sobresurt.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

Si això és difícil, podeu simplificar l'exercici i aixecar la llengua cap amunt i cap avall, intentant arribar alternativament a la punta del nas i a la part inferior de la barbeta.

Jocs aeris

Segur que tothom ha intentat jugar amb l’aigua que es posava a la boca. Es poden realitzar accions similars amb aire. No només ajudaran a fer front al problema de la barbeta doble, sinó que també us animaran.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

Després d'haver escrit l'aire a la boca, es pot "fer rodar" d'una galta a una altra o deixar-lo anar bruscament per la boca. També podeu extreure les galtes inflades amb les mans des de l’exterior, intentant que no surti l’aire de la boca.

Exercici de pilota de tennis

Fixa la pilota de tennis entre la barbeta i el pit. Mentre es fa pressió amb la barbeta, cal alternar la pressió més estreta al pit amb el debilitament màxim, només per subjectar la pilota sense fer servir les mans.

Complex de construcció de cares: beneficis i perjudicis

Avui en dia, sovint es pot trobar amb la paraula de moda "construcció de cares". Com qualsevol altra paraula amb l'arrel "construir", aquest terme implica la "construcció" d'una determinada part del cos, en aquest cas la cara. Diversos conjunts d’exercicis per als músculs de la cara estan dissenyats per corregir els canvis no desitjats o prevenir-los. L’edifici de Facebook i la barbeta doble no van passar per aquí.

Per tal que les persones puguin avaluar els beneficis dels exercicis facials proposats per obtenir el resultat final i assegurar-se que realment eliminen la segona barbeta, els experts donen moltes proves, inclòs per exemple personal. No obstant això, hi ha contraris a Facebook.

Els experts que defensen l'eficàcia d'aquestes tècniques assenyalen que l'exercici regular millora la microcirculació de la sang i accelera la producció de col·lagen, cosa que prolonga la joventut de la pell.

Els contraris al culturisme argumenten que l'eficàcia d'aquests exercicis no s'ha demostrat. No obstant això, la majoria d’experts coincideixen que fer exercicis facials ajuda a mantenir el to muscular, cosa que és especialment important en el cas d’una barbeta doble. Aquests exercicis són especialment eficaços per a persones amb un estil de vida sedentari.

Tot i que és difícil ferir-se en el sentit literal de la paraula quan es fan exercicis per als músculs de la cara, cal seguir certes precaucions de seguretat. Els perills dels exercicis dirigits a corregir l’oval de la cara inclouen una forta tensió muscular durant l’execució de la majoria d’ells.

Un moviment abrupte o fallit en aquest moment pot provocar estiraments o espasmes, a més, una tensió muscular prolongada en aquesta zona a causa de l’hàbit pot provocar molèsties i marejos. Els metges adverteixen que les persones amb diabetis mellitus i que tenen problemes amb els vasos sanguinis haurien de realitzar aquests exercicis amb precaució, després de consultar un metge.

Prevenir les arrugues de la barbeta

Com a mètodes més eficaços per evitar la formació de plecs a la barbeta, els experts identifiquen:

 • Correcte postura. Un cap abaixat crea primer l’efecte visual de la pell caiguda i, amb el pas del temps, conduirà a l’aparició real d’una barbeta doble.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps
 • Automassatge: acariciar i tocar la pell mantindrà la barbeta cisellada el major temps possible.
 • Cures cosmètiques. Serà útil aplicar cremes o olis nutritius a aquesta zona. Dues o tres vegades a la setmana, podeu fer compreses de suc de llimona o de mel, és clar, sempre que aquests productes no siguin al·lèrgics.

Exercici per caure les galtes

L'efecte doble mentó no només crea la pell caiguda a la part inferior de la cara, sinó també les galtes flascoses. Les galtes caigudes fan que la cara sigui flàccida, afegeix visualment edat i quilograms.

Una combinació d’automassatge i exercici ajudarà a fer front a aquest problema:

 • escriure cartes a l’aire amb un llapis entre les dents;
 • Llançant lleugerament el cap cap enrere, rodejant la boca i portant lleugerament el llavi inferior darrere de les dents. En aquesta posició, empènyer la mandíbula cap endavant i mantenir-la en aquesta posició durant uns segons;
 • doblega les cantonades dels llavis comprimits cap avall, fixa aquesta posició durant uns segons i, a continuació, aixeca-les, simulant un somriure. Els llavis s’han de tancar tot el temps, la cara ha d’estar el més quieta possible; només funcionen els llavis i els músculs que els envolten. Per al control, totes les accions es poden realitzar primer davant del mirall.

Aeròbic per a la cara i la barbeta

Diversos exercicis per enfortir els músculs de la cara que recomanen fer experts en construcció de cares, per treure la barbeta doble:

 • Representa un ampli somriure a la cara, mostrant les dents, però sense difuminar-les. En aquesta posició, és necessari durant 10-15 segons. prem amb força sobre el cel amb la llengua.
 • La posició inicial és la mateixa que a l’exercici anterior. Cal baixar el llavi inferior. En aquest cas, les cantonades dels llavis no haurien de canviar de posició. Per aconseguir-ho, es poden bloquejar amb els dits.
 • Premeu la part posterior de la mà fins a la barbeta, premeu una mica i en aquesta posició intenteu obrir la boca.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

Un lleuger massatge facial serà un bon final per al cicle d’exercici.

Gimnàstica per a la part inferior de la cara de Nadia Payo

Fa uns 70 anys, la doctora Nadia Payo, desenvolupadora de cosmètics, va proposar un conjunt d’exercicis facials. Per preservar la joventut de la pell i eliminar la barbeta doble, se suposava que s’havien d’utilitzar conjuntament amb els cosmètics de la marca.

Però, tal com va resultar, fins i tot sense l’ús de cremes i locions del mateix nom, la gimnàstica de Payot té l’efecte desitjat: ajuda a mantenir els músculs facials en bona forma i a mantenir la pell jove. Entre ells, n’hi ha que s’adrecen específicament a la part inferior de la cara i lluiten amb una barbeta doble.

Els exercicis s’han de realitzar regularment, donant-los entre 10 i 15 minuts cada dia. El nombre de repeticions de cada exercici és de 5 vegades.

 • Heu de començar amb exercicis de respiració, que serveixen de preparació per a exercicis posteriors. Cal inhalar lentament l’aire pel nas, aguantar-lo durant uns segons i després exhalar per la boca. En exhalar, és necessari aconseguir tensió al diafragma i una sensació de buit a l’abdomen.
 • Mantenint el cap recte, heu d’estirar la barbeta cap amunt, com si estiguéssim intentant mostrar-los al sostre. Això estreny els músculs anteriors del coll. Intentant no alleujar la tensió, cal pujar i baixar lentament la mandíbula diverses vegades. Al mateix temps, les mans es troben sota el pit. Cal mantenir una posició tensa durant 5 segons.
 • Per realitzar el següent exercici, cal pronunciar els sons "U" i "I" amb una articulació accentuada. En aquest cas, s’ha d’intentar que només es posin en moviment els llavis i la resta de músculs de la cara quedi el més immòbil possible.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps
 • Assegut sobre una cadira, redreçar-se i prémer sobre la barbeta amb els punys des de baix. Les mans han d’intentar aixecar la barbeta cap amunt, al mateix temps amb l’esforç dels músculs per resistir aquesta pressió. El cap s’ha de mantenir immòbil durant l’exercici.

Automassatge i hidromassatge des de la doble barbeta

Per accelerar l’efecte dels exercicis i eliminar el mentó doble tan aviat com sigui possible, s’han de complementar amb massatges. Per fer-ho, no cal anar al saló per obtenir els serveis d’un especialista.

Aquest procediment no és molt difícil i és bastant assequible per a la realització personal a casa. Quan es realitza un massatge, cal evitar la pressió sobre la zona de la glàndula tiroide: una estimulació excessiva d’aquesta zona pot provocar un augment del seu treball i provocar desequilibris hormonals.

Abans de començar el massatge, renteu-vos les mans, apliqueu crema sobre la pell. És millor si és una crema de massatge especial, però es pot utilitzar un agent nutritiu, preferiblement greixós. En lloc de nata, podeu utilitzar decocció de mel o aigua de roses com a procediments preparatoris.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

 • El començament de qualsevol massatge és escalfar la pell i preparar-la per a efectes posteriors. Per fer-ho, es recorre la zona que es manipula amunt i avall, augmentant gradualment la pressió i accelerant el ritme.
 • Després que la pell estigui prou escalfada i preparada per al massatge, l’acariciar es substitueix per cops. Han de ser palpables, però no doloroses. La velocitat també augmenta gradualment.
 • A la següent etapa, el fet de donar cops es substitueix per formigueig. Els experts diuen que aquesta part del massatge millora de manera més efectiva el metabolisme dels teixits i millora el to de la pell.
 • Llavors toca estirar la cara. La part inferior de les dues galtes s’ha d’agafar amb les palmes i fer massatges, com quan es pasta la massa.
 • Cal completar el massatge amb els mateixos traços lleugers amb què va començar.

Podeu realitzar massatges no només amb les mans, sinó també amb una tovallola.Com treure una barbeta doble a casa. Exercicis per a homes, dones, noies primes en poc temps

Per fer-ho, es doblega una tovallola de terry humitejada amb aigua en un torniquet ajustat. Per evitar que l’aigua esquitxi cap als costats durant el procediment, la tovallola s’extreu bé. Els extrems del torniquet resultant es prenen a les mans i el torniquet mateix es col·loca sota la barbeta.

El massatge consisteix a acariciar la barbeta amb una tovallola mullada. Els experts recomanen que això afluixi i estrenyi el torniquet: aquest efecte és més eficaç que els moviments de tovalloles accentuats amunt i avall. Després del massatge de tovalloles, apliqueu una crema nutritiva a la pell.

Mentre es dutxa, es pot fer massatges a la barbeta amb forts dolls d’aigua. Això augmentarà el to de la pell i ajudarà a descompondre l’acumulació de cèl·lules grasses. L’hidromassatge serà una bona ajuda per a altres mètodes dissenyats per eliminar una barbeta doble i alleujar la tensió després de fer exercici. Per fer-la més eficaç, es pot canviar la temperatura de l’aigua durant el procediment.

Un contorn facial clar és un dels criteris de bellesa, un signe de joventut i salut. Per mantenir la seva forma original el major temps possible, heu de fer un petit esforç. Però pagaran amb emocions agradables, cosa que provocarà una mirada al vostre propi reflex al mirall.

Vídeo sobre com treure una barbeta doble

7 exercicis efectius per desfer-se d'una barbeta doble:

Una forma ràpida i eficaç d’eliminar una barbeta doble:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Esperança

  M’ha agradat molt el conjunt d’exercicis de Carol Maggio. Els exercicis escrits aquí són gairebé tots de la seva sèrie.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell