Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo

Segons una forta meitat de la humanitat, els rínxols naturals són el pentinat més femení. Els estilistes han revelat durant molt de temps tots els secrets sobre com fer rínxols de luxe perquè els propietaris de cabells llisos puguin fer realitat els seus somnis fins i tot a casa.

Abans de fer rínxols, cal rentar-se el cabell i assecar-lo, preferiblement de forma natural. Tot i això, si hi ha un límit de temps, podeu utilitzar un assecador. Durant la fase d'assecat, apliqueu un agent protector contra les altes temperatures al cabell, així com un agent d'arrissat que permeti que l'estil duri més.

Com crear rínxols amb una planxa

Per crear rínxols amb una eina clàssica: el ferro per arrissar, heu de:

 1. Separeu la cadena de la massa total del cabell i pentineu-la.
 2. El fil seleccionat s’ha d’escalfar a tota la seva longitud, de manera que el cabell s’acostumi a la temperatura del ferro.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 3. El següent pas és enrolar directament el fil des de la punta fins a les arrels.
 4. El temps mitjà de retenció és de 7-10 segons, però, els ferros curling moderns, a causa de la seva potència, redueixen significativament el temps d’escalfament del fil fins a 5 segons.
 5. Traieu amb cura el fil de la planxa i no el toqueu fins que es refredi completament per no danyar el rínxol. Així, enroleu tota la massa de cabell i escampeu-los lleugerament amb vernís.

Amb una planxa

La instrucció per crear rínxols amb planxa inclou els punts següents:

 1. Cal separar la part superior del cabell i fixar-la.
 2. Estableix la temperatura del ferro: aquí s’ha de tenir en compte l’estat del cabell. Per a persones primes i sense vida, és adequada una temperatura de 155 a 165 graus, però els propietaris de cabells gruixuts i gruixuts, per obtenir rínxols persistents, haurien de triar una temperatura de 170 a 190 graus.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 3. Seleccioneu una cadena de la massa total.
 4. Feu passar una planxa per tota la longitud del fil perquè el cabell s’acostumi a la temperatura.
 5. A continuació, heu de fixar el fil a l’arrel, reculant una mica del cuir cabellut, per no cremar-vos, i gireu el ferro 180 graus de la cara o cap a ell sense deixar-lo anar. Estireu el ferro fins al final del fil amb moviments de rotació.
 6. Cal recordar que si el cabell és dens, no s’ha d’estirar la planxa massa ràpidament.
No us perdeu l'article de la columna més popular: Color de cabell de moda aquest any. Fotos i tendències en perruqueria.

Bigudis

Els bigudis moderns es divideixen en elèctrics i ordinaris.

Les etapes de creació de rínxols mitjançant rizadors elèctrics (termo) són les següents:

 1. En primer lloc, heu de connectar els bigudis a la sortida perquè s’escalfin a la temperatura requerida. El temps mitjà d’escalfament és de 9 a 15 minuts, però avui en dia hi ha models que s’escalfen en 2-5 minuts.
 2. A més, a partir de la part posterior del cap, separant cadena per cadena, és necessari enrotllar tota la massa de cabell sobre bigudis. Cal recordar que hi ha d’haver una distància d’almenys 2 cm entre els bigudins i el cuir cabellut, en cas contrari és possible una cremada. A més, és important saber que com més fina sigui la cadena, més fàcil es liquidarà i més temps no es desintegrarà.
 3. En acabar, s’ha de prestar especial atenció a la punta del fil, ja que si resulta trencat pot arruïnar tot el pentinat.
 4. Aleshores, cal esperar un cert temps. Diferents models de bigudis tenen el seu propi temps. Això sol trigar de 10 a 30 minuts.
 5. Passat el temps, heu d’eliminar amb cura els bigudins i batre els rínxols amb els dits o la pinta, segons com requereixi el pentinat.

Hauríeu d’enrotllar-vos els cabells amb bigudins habituals d’aquesta manera:

 1. Primer cal pentinar-se i formar una separació. Cal recordar que després d’eliminar els bigudis, serà més difícil col·locar els brins, per tant, quan s’enrotlla, és necessari col·locar-los en la direcció on quedaran directament al pentinat.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 2. Per fer els rínxols forts, els estilistes recomanen enrotllar els cabells mullats.
 3. Per seleccionar una cadena de la massa total de cabell i, per dir-ho d’alguna manera, estirar-la lleugerament, enrotllar-la.
 4. L'ordre recomanat per a enrotllar-se en bigudí regulars: serrell, corona, part posterior del cap, temples.
 5. Després que els cabells estiguin secs, podeu començar a treure els bigudins. El rodatge s’ha de fer en ordre invers.
 6. Amb moviments tranquils, heu de desenrotllar suaument fil per fil. En cap cas, els bigudins no s’han d’estirar, cosa que pot trencar el bucle;
 7. No us heu de pentinar de seguida, sinó que espereu uns minuts perquè es recuperi.

Amb assecador

Per fer rínxols amb assecador de cabells, necessiteu una pinta rodona, un agent fixador. Pot ser tant vernís com mousse o escuma i, directament, el propi assecador.

El procediment és el següent:

 1. Apliqueu una petita quantitat de fixador al cabell humit.
 2. Per comoditat, podeu fixar tota la massa del cabell amb una agulla i seleccionar-ne els fils alternativament. Un pèl de pèl es torça a la pinta, des de la punta fins a la corona, i s’escalfa amb un assecador.
 3. Quan la cadena s’asseca, es retira amb cura de la pinta i s’escampa amb vernís; no cal pentinar-la. Així, tota la massa de pèl està enrotllada.
 4. En acabar, podeu batre fàcilment els rínxols amb els dits.

Longitud del cabell curt

Per als cabells curts, els estilistes recomanen crear rínxols amb una planxa. Per arrissar els rínxols amb un planxador, heu de dividir tota la massa de cabell en 2 parts: superior i inferior. A més, començant per la part inferior, vent fil per fil.

Però amb l'ajuda d'una planxa o un assecador de cabells i un raspall rodó, podeu crear volum d'arrels i torçar lleugerament les puntes. Això crearà una imatge romàntica d’una fada del bosc de fades. Els estilistes no recomanen enrotllar els cabells curts amb bigues, perquè en aquest cas pot aparèixer un efecte "xai" al cap.Com fer rínxols a casa.Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo

Per als propietaris de talls de cabell curts, els rínxols petits són els menys importants.

Pèl mitjà

Als estilistes els agrada molt treballar amb cabells de longitud mitjana, ja que aguanten millor l’estil i permeten crear rínxols de qualsevol mida i utilitzar diversos mètodes de curling. Tot i això, el mètode més popular continua sent el planxat, ja que permet crear rínxols en un curt període de temps.

Per crear rínxols amb planxa, heu de:

 1. Apliqueu un protector tèrmic als cabells.
 2. Dividiu els cabells en fils.
 3. Agafeu un fil i passeu-lo per tota la seva longitud amb una planxa.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 4. Premeu el fil a l’arrel i gireu el ferro de 180 graus des de la cara o cap a la vostra cara.
 5. Mantingueu, sense deixar anar un fil, a la punta. Com més ràpid sigui el moviment, més suau serà el rínxol.

Rínxols llargs

Molts experts en cabells afirmen que els cabells llargs són molt difícils d’arrissar-los. Però sigui com sigui, encara és possible fer rínxols a casa amb aquest tipus de cabell. Per a això, és millor triar un ferro per arrissar un diàmetre gran.

El procediment de bobinatge és el mateix que per a una planxa curling normal:

 1. En primer lloc, dividiu tota la massa de cabell en parts i, a continuació, torneu cadena per cadena.Tanmateix, és important recordar que no s’ha d’enrotllar el cabell en moltes capes sobre el planxa, de manera que el bucle resultarà desigual.
 2. Després de completar el procés d’embolcall, deixeu el cabell sol durant 10 minuts perquè es refredi. Llavors, el fixador farà la seva feina millor.

No cal tenir dispositius especials per arrissar el cabell amb bellesa. Podeu crear un pentinat de luxe amb l'ajuda de les eines disponibles.

Làmina per crear rínxols bonics

Per crear rínxols amb paper d'alumini, heu de:

 1. Enceneu la planxa per tal que s’escalfi a la temperatura desitjada.
 2. Tallar 5-10 trossos de paper d'alumini, d'uns 30 cm de llarg, la quantitat depèn del gruix del cabell i de la mida desitjada dels rínxols.
 3. Plegar les peces una per una i tallar-les en 4 trossos iguals.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 4. Dividiu els cabells acabats de rentar i secs en dues parts. Fixeu la part superior perquè no interfereixi.
 5. Dividiu el cabell restant en diverses parts, segons el gruix.
 6. Agafeu una cadena, espolseu-la amb vernís i torceu-la al dit.
 7. Traieu el dit amb cura del fil i emboliqueu el "rínxol" resultant amb paper d'alumini. Aquestes manipulacions s’han de fer amb la massa de cabell restant.
 8. Premeu el "rínxol" embolicat amb paper d'alumini amb una planxa escalfada i espereu uns segons. Repetiu el mateix per a tots els rínxols.
 9. Espereu fins que el paper d'alumini s'hagi refredat i traieu-lo amb cura dels brins. Millor començar per la part inferior.
 10. Després de completar el procediment d’eliminació, heu de ruixar els cabells amb vernís per fixar els rínxols de forma segura.

Llistons de tela

Aquest mètode de curling es considera un dels més escassos, ja que exclou els efectes tèrmics sobre el cabell.

Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
L’ús de tires de tela és la manera perfecta de crear rínxols sense danyar el cabell

Etapes de treball:

 1. Per començar, heu de tallar petites tires de tela, preferiblement amb cotó o lli, però si no n’hi ha cap, podeu fer servir gasa, cintes o fins i tot embenats. La longitud, amplada i nombre de ratlles depèn de la llargada i el gruix del cabell.
 2. A continuació, els cabells nets i lleugerament humits s’han de dividir en fils.
 3. A continuació, heu d’agafar un fil, posar la punta al mig de la tira de tela i enrotllar-la fins a l’alçada requerida. Aquest rínxol permet fer un rínxol a partir de les arrels, des de la meitat del fil, o bé arrissar només la punta.
 4. Un cop assolida l’alçada requerida, lligueu els extrems de la tela amb un llaç.
 5. Després d’haver arrissat tota la massa de cabell, haureu d’embolicar el cap amb una tovallola o un mocador per evitar el desenrotllament si el rínxol es fa de nit.
 6. Per obtenir rínxols forts, cal esperar almenys 5 hores. Un cop transcorregut el temps, haureu de desenrotllar els cabells sense problemes i descansar-los una mica.
 7. Després d’això, podeu esponjar-vos lleugerament els cabells amb els dits, escampar-los amb vernís o donar forma al pentinat.

Amb tacs

Amb aquest mètode d’arrissar s’obtenen rínxols molt petits i el pentinat s’assembla a una "melena de lleó".

Per fer aquest pentinat a casa amb agulles, necessiteu:

 1. Dividiu tota la massa del cabell acabat de rentar i sec en fils i tracteu-los amb agents fixadors, com si aixequés el cabell a les arrels, per crear volum.
 2. Agafeu una forquilla i estireu-la el més a prop possible de l’arrel del fil.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 3. A continuació, heu de girar un fil de vuit al voltant dels extrems de la forquilla i fixar el "rínxol" resultant invisible.
 4. A més, hi ha dues opcions per al desenvolupament d'esdeveniments. Podeu deixar els "rínxols" durant un temps: de 3 a 5 hores. Però si necessiteu rínxols en poc temps, els estilistes recomanen escalfar els "rínxols" amb una planxa.
 5. Després que el cabell s’hagi refredat, si s’ha utilitzat una planxa o al cap d’un temps, cal eliminar-lo amb un de invisible i, a continuació, les agulles.
 6. Els rínxols resultants es poden desmuntar acuradament amb els dits i fixar-los amb vernís. Per crear un pentinat voluminós, podeu pentinar-vos amb una pinta de dents amples.

Amb una banda elàstica

Aquest mètode també és suau pel cabell, ja que no implica l'ús de temperatures elevades per crear rínxols.

Per tant, per aconseguir rínxols a casa amb una banda elàstica, heu de fer el següent:

 1. Utilitzeu un elàstic esportiu sobre els cabells acabats de rentar i secs.
 2. Després, fil per fil, cal girar els cabells al voltant de l’elàstica. Heu de començar pels laterals i anar progressivament cap a la part posterior del cap.
 3. Després d’això, podeu lligar-vos una bufanda o una tovallola sobre el cap perquè l’estructura no es desfaci durant el son.
 4. Passat el temps, l’elàstica s’ha d’eliminar amb un sol moviment i redreçar suaument els rínxols amb els dits, formant un pentinat al vostre gust.

Com fer rínxols trenant

També podeu fer rínxols amb trenes normals. No obstant això, aquest mètode té un inconvenient: al lloc on començarà la cua, és possible una sala poc estètica. Per tant, aquest mètode és adequat per crear un pentinat amb rínxols.

Però si l’estil implica només uns rínxols bonics, és millor que no s’utilitzi aquest mètode. Tot el mètode consisteix a trenar trenes a la nit o durant diverses hores a la tarda. Si ho desitgeu, podeu utilitzar ajudes per a la fixació, com ara escuma o mousse.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo

El nombre de trenes depèn del gruix del cabell i del resultat desitjat. Com més trenes hi hagi, més magnífic serà el pentinat.

No es recomana trenar les trenes sobre cabells humits, ja que els cabells entrellaçats poden no assecar-se i no serà un moment molt agradable, ja que en assecar-los amb un assecador els rínxols es poden trencar.

Podeu arrissar els rínxols d'aquesta manera:

 1. Apliqueu un agent fixador per netejar el cabell.
 2. Dividiu els cabells en fils, el nombre de fils depèn de la densitat del cabell.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 3. Gireu cada cadena en una trena ajustada.
 4. Formeu feixos a partir de fils torçats i fixeu-los a les arrels.
 5. Després de 5-8 hores, podeu desconnectar els panets i formar el pentinat desitjat.

Grans rínxols-ones

Per fer grans onades, el ferro és ideal:

 1. Cal escalfar el ferro a la temperatura desitjada.
 2. A continuació, dividiu tota la massa del cabell en dues parts, assegureu la part superior amb una banda elàstica o una pinça per tal que no interfereixi amb el treball.
 3. Seleccioneu una cadena i subjecteu-la amb una planxa a la mateixa arrel i baixeu la planxa per tota la seva longitud amb moviments suaus, girant-la en un semicercle. Per tant, processeu tota la massa.
 4. Quan els cabells es refredin, podeu desmuntar suaument les ones resultants amb els dits i escampar-los amb vernís.

Rínxols petits

Els rínxols petits, també anomenats afro-rínxols, es poden fer a casa mitjançant trenes. Per fer-ho, de tota la massa de cabell, haureu de trencar cues primes durant diverses hores i, després, desenganxar-les suaument i formar el pentinat desitjat amb l’ajut d’un gel, ja que el gel suavitzarà els cabells esponjats.

Com més trenes hi hagi, més magnífic serà el pentinat. Per obtenir un efecte de melena de lleó, podeu pentinar-vos després de desfer-vos.

Rínxols de Hollywood

Els impressionants rínxols estil Hollywood són fàcils de crear.

Per fer-ho, necessiteu una planxa curl cònica:

 1. Connecteu la planxa per escalfar-la.
 2. Dividiu els cabells secs acabats de rentar en pèls mitjans i formeu una separació.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 3. A continuació, acosteu el ferro arrissat el més a prop possible de les arrels i enrotlleu el fil al ferro arrissador amb un moviment circular. S’ha de prestar una atenció especial a la punta: s’ha de prémer acuradament contra el ferro que s’arrossega perquè també es torci. No escalfeu el fil durant més de 7 segons.
 4. Quan tota la massa del cabell està arrissada, podeu ruixar-los amb vernís i batre'ls lleugerament amb els dits per crear volum.

Rínxols verticals

Per crear rínxols verticals, hi ha rulls en espiral especials. Aquests bigudis semblen un pal amb un ganxo al final en una funda de material tou.

Passos per crear rínxols verticals:

 1. Sobre els cabells rentats i una mica humits, apliqueu un producte per pentinar i dividiu-los en fils mitjans.
 2. Amb un ganxet, agafeu un fil a l’arrel i estireu-lo en una funda tova.Quan la cadena es troba en el cas, prendrà la forma d’una espiral i la cadena quedarà fixada en ella.Com fer rínxols a casa. Les 10 millors maneres d'obtenir rínxols preciosos. Foto, instruccions de vídeo
 3. Per tant, arrisseu tota la massa de cabell i eixugueu-lo amb un assecador. Podeu deixar el perm durant la nit, els rínxols estaran preparats en 5-6 hores.
 4. Passat el temps, traieu amb cura les cobertes, procurant no estirar el rínxol. Després podeu donar forma al pentinat desitjat i arreglar-ho tot amb vernís.

Pèl súper arrissat

Es poden obtenir bells rínxols arrissats d’una manera molt senzilla.

Per fer-ho, només cal una banda elàstica i un "bunyol":

 1. Amb l’ajut d’una banda elàstica, cal lligar la cua a la part superior del cap.
 2. Enfileu els extrems de la cua al "bunyol" i gireu-hi tota la cua fins a la base.
 3. Amb aquest monyo podeu anar al llit i, si necessiteu un pentinat al vespre, podeu caminar-hi tot el dia.
 4. Quan s'elimini el "bunyol", quedaran al cap bonics rínxols arrissats, que es veuen bé tant a la cua com en forma fluixa.

Consells d’estilista per crear rínxols

Si voleu crear rínxols de luxe sense danyar el cabell, presteu atenció a algunes recomanacions:

 1. Els estilistes no recomanen recórrer a l’arrissat si el cabell està greument danyat o debilitat, ja que fins i tot mètodes sense efectes tèrmics, com ara bigues o forquilles, poden ferir els cabells ja danyats.
 2. Triar el xampú adequat que coincideixi amb el vostre tipus de cabell és important en el curling. Perquè si el cabell es manté greix després de rentar-se, l’arrissat no tindrà èxit.
 3. No utilitzeu una quantitat excessiva de productes d’estil, ja que això farà que el vostre cabell sembli antinatural.
 4. També heu de triar acuradament els dispositius per crear rínxols a casa, ja que un recobriment de baixa qualitat d’un ferro o un ferro per arrissar-los pot fer que els cabells es trenquin i es facin malbé.

Els pentinats amb rínxols mai passaran de moda, de manera que totes les noies haurien de conèixer tantes maneres com sigui possible per fer rínxols a casa amb rapidesa i bellesa. Esperem que els consells del nostre article us hagin ajudat a trobar un aspecte increïblement original i natural.

Disseny de l'article: Olga Pankevich

Vídeo sobre com fer rínxols

Com fer rínxols bonics sense rínxols i rínxols:

Els rínxols màgics a casa són senzills i ràpids:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Luba

  Una manera molt còmoda de crear rínxols amb ratlles de tela. És còmode dormir amb ells i els rínxols són luxosos.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell