La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

Les potes primes emfatitzen l’esveltesa de la figura, visualment fan que la noia sigui més alta, més jove i més atractiva. Una primesa molt forta causada per un ús excessiu de la nutrició dietètica o una característica constitucional individual no afegeix bellesa al cos femení i, en alguns casos, fins i tot presenta signes d’un estat dolorós del cos.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglarLes noies joves tenen les cames massa primes: aquest és un problema comú, la solució de la qual consisteix en fer exercici regularment, en una nutrició d’alta qualitat i en prendre suplements vitamínics.

Què portar

Les noies que tinguin les cames massa primes han de ser el més serioses possibles quant a l’elecció de totes les peces de roba. L’opció ideal és triar vestits de sol, faldilles i vestits llargs amb un tall lliure per eliminar el factor d’ajust estret de les extremitats inferiors. En aquest cas, els colors s’han de seleccionar el més brillants i clars possible, de manera que es creï visualment l’efecte d’augmentar el volum de les potes. En combinació amb aquests elements de roba, la part superior s’ha de seleccionar monocromàtica i molt tranquil·la.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

En aquest cas, es podrà evitar obtenir una imatge massa "acolorida" i, al mateix temps, destacar la rotunditat de la part inferior del cos. Les faldilles i els vestits per sobre del genoll només es poden portar durant l’hivern i fora de temporada. A més, s’han de combinar amb malles càlides o polaines de qualsevol tonalitat diferent del negre. Una faldilla curta o un vestit que es porta a les cames primes s’adapta bé a les polaines i als golfs. Aquesta peça aportarà volum a la part inferior del cos i també escalfarà el cos durant la temporada de fred.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

Mitges càlides o polaines també es poden combinar amb túniques o vestits llargs. La part superior del cos s’emfatitza millor amb una jaqueta curta de colors foscos.

Les noies amb les cames molt primes han d’evitar completament l’ús de pantalons texans i pantalons ajustats, que només emfatitzen l’augment de la primesa de les extremitats inferiors. Es recomana evitar vestits i faldilles massa amples i curts, ja que la roba voluminosa només fa èmfasi en aquest defecte de la figura. Cal donar preferència als pantalons acampanats, que tenen un tall ample. Els polaines tenen un aspecte fantàstic a les potes primes, així com els pantalons, cosits en teixit dens i pintats amb colors rics. Es recomana portar vestits llargs fins als genolls.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

A l’hora d’escollir les sabates, cal parar atenció als ballarins, botes i sabates, que es fabriquen sobre la base d’un taló de falca net o de talons elegants. No és desitjable portar sabates de sola alta, ja que crearan un efecte d’esveltesa encara més gran i les cames semblaran encara més primes. També es prohibeix estrictament les botes i les botes que tinguin una bota ampla.

Les regles bàsiques per triar les sabates per a les potes primes són el taló i la part plantar més baixos possibles, així com un ajust ajustat de la part inferior de la cama. El color de les botes, les sabates o les ballarines ha de ser vermell, marró, blau o qualsevol altra tonalitat brillant. No es recomana portar sabates negres.

Per formar el seu armari diari, una noia amb les cames primes ha de seguir aquestes regles bàsiques:

 1. Les peces que s’adaptin a la part inferior del cos han de ser de teixits amb textura amb colors rics.
 2. A la temporada d’hivern i fora de temporada, a l’hora d’escollir la roba, es recomana donar preferència a les polaines multicapa, golfs, polaines càlides i malles.
 3. No porteu mai vestits, vestits de sol, faldilles massa amples i curts.
 4. No porteu vestits, faldilles, vestits de sol i malles de colors foscos.
La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar
Les cames primes de la noia no es poden subratllar, és important triar el vestit adequat.

Els pantalons aporten un volum addicional per a les potes primes, a la superfície de les quals s’aplica una impressió brillant, hi ha brodats, reblons i diversos tipus d’elements decoratius. Si cal, un estilista pot participar en el procés de formació d’un armari, que crearà una imatge individual i seleccionarà coses que es combinin harmoniosament amb cames massa primes.

Consells útils

Les fines cames d’una noia són un defecte temporal de la seva figura que es pot corregir fàcilment amb l’ajut d’un treball habitual sobre ella mateixa. Per donar al vostre cos un aspecte estèticament agradable, fer les cames més grans, augmentar la massa muscular i el greix subcutani, cal seguir les recomanacions següents.

Desplaçament:

 • equilibri la seva dieta, saturant-la només amb productes biològicament valuosos que contenen una concentració augmentada d’hidrats de carboni útils, la quantitat òptima de greixos i proteïnes;
 • supervisar la proporció d’hores de descans i treball mental o físic dur (el treball excessiu i la fatiga crònica no us permetran guanyar pes corporal addicional i fer que les cames siguin més grassonetes);
 • evitar un estil de vida sedentari, moure’s més i caminar més, de manera que es dugui a terme un entrenament constant del sistema muscular de les extremitats inferiors;
 • deixar de beure begudes alcohòliques, fumar i prendre drogues;
 • ser examinat per un metge de capçalera, gastroenteròleg, endocrinòleg, per fer una anàlisi de sang venosa sobre el nivell d'hormones sexuals femenines i la concentració de glucosa per excloure el factor de trastorns metabòlics del cos;
 • començar a practicar esports mitjançant la realització d’exercicis d’aïllament destinats a desenvolupar els músculs de les cames i el múscul glúteu màxim (l’entrenament es pot fer a la sala de fitness o a casa);
  La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar
 • ser examinat per un parasitòleg per detectar la possible presència d’helmintiasi, els agents causants de la qual impedeixen l’acumulació de massa muscular i grassa, mantenint les cames molt primes;
 • mentre practiqueu esport, feu un curs de vitamines i suplements dietètics que estimulin l’augment de pes i augmentin el grau de condició de les extremitats inferiors.

El compliment de les recomanacions anteriors accelerarà el procés d’eliminació de l’augment de la primesa de les cames, així com farà que el cos de la nena sigui més atractiu. La presència d’una predisposició hereditària a baix pes corporal amb cames primes dificulta l’engreix i l’augment del volum de greix subcutani.

El conjunt principal d’exercicis

Les potes primes d'una noia es poden fer més arrodonides i voluminoses, sempre que faci exercici regularment. Hi ha un gran nombre d’exercicis físics destinats a augmentar la massa muscular de les extremitats inferiors. El procés d’entrenament és fàcil d’organitzar a casa o anar immediatament al gimnàs per fer exercici físic.

Okupes

La posició a la gatzoneta de la barra és un dels exercicis més difícils, però alhora efectius, que permet augmentar el volum dels músculs de les cames i les natges. Per a les noies que no s’hagin trobat anteriorment amb aquest material esportiu, n’hi ha prou d’utilitzar una barra de 15-20 kg de pes durant l’entrenament. En la resta de casos, el pes de treball de la barra es selecciona individualment, en funció de les capacitats de cada organisme.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

Aquest exercici té aquest aspecte:

 1. Cal separar els peus de l’amplada de les espatlles i fixar-los fermament a la superfície del terra.
 2. Col·loqueu la barra o la barra davant dels dits dels peus de les extremitats inferiors.
 3. Agafeu un material esportiu i conduïu-lo darrere del cap, posant-lo sobre la línia de la faixa de l’espatlla, mentre el manteniu amb les mans.
 4. En inhalar, cal posar-se a la gatzoneta, mantenint l’esquena el més recta possible.
 5. En exhalar, la nena hauria de tornar a la posició inicial.

Per aconseguir un resultat positiu a l’hora d’obtenir massa muscular a les extremitats inferiors i eliminar la primesa excessiva de les cames, n’hi ha prou amb realitzar 3 sèries de gatzonetes amb una barra durant 10-12 repeticions un cop per setmana. Tan bon punt el pes de treball de l’equip esportiu sigui massa lleuger, cal afegir 5-10 kg a la barra i continuar entrenant.

Llançaments cap endavant

Les estocades endavant són un exercici senzill que es pot fer a casa o al gimnàs. Per estimular un augment de la massa de les extremitats inferiors, s’utilitza el pes del seu propi cos, o mancuernes.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

Aquest exercici es realitza de conformitat amb el següent algorisme d'accions:

 1. Cal prendre una posició vertical amb els peus separats per l’amplada de les espatlles.
 2. Les mans s’han de fixar al cinturó i, si l’exercici es realitza amb pesos addicionals, agafeu peses de 2 kg cadascuna al palmell de la mà.
 3. Mentre inhaleu, feu un pas ampli amb una cama, doblegant-la als genolls i empenyent el cos cap endavant.
 4. Cal estirar la cama davantera perquè la seva articulació del maluc sigui perpendicular al terra.
 5. En exhalar, el cos s’ha de tornar a la posició original.
 6. Després hauríeu de realitzar una acció similar amb l’altra cama.

Per a cada membre inferior, heu de fer 15-20 repeticions en 3-4 sèries. Aquest exercici bombeja totes les parts del sistema muscular de les extremitats inferiors, elimina els signes de primesa, les fa més arrodonides i estimula un augment de la massa muscular.

A la gatzoneta en una cama

Les posicions a la gatzoneta en una cama són una altra manera fàcil que permetrà a la nena desfer-se de l’excessiva primesa de la part inferior del cos.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

Per completar aquest exercici, s’han de respectar les regles següents:

 1. Tanqueu els talons i els dits junts i col·loqueu els peus el més a prop possible.
 2. Agafeu qualsevol objecte de l’entorn amb la mà lliure, que pot servir de punt de suport per mantenir l’equilibri.
 3. Aixequeu una cama, estireu-la i tingueu-la al davant.
 4. Mentre inhaleu, mentre continueu de peu sobre la cama de suport, us heu d’asseure el més profund possible.
 5. Després, en exhalar, heu de tornar a la posició inicial.

A cada membre inferior, heu de seure almenys 10-12 vegades en 3 sèries. Per a les noies que no hagin practicat esports anteriorment, podeu limitar-vos a 6 repeticions en 3 aproximacions, ja que aquest exercici és molt difícil i exigent energèticament.

Córrer fàcilment

El trotar lent a distàncies curtes estimula el desenvolupament dels músculs de les extremitats inferiors, permet eliminar la primesa excessiva de les cames sense acumular una quantitat excessiva de greix subcutani. Per fer-ho, cal córrer 2-3 km 2 vegades a la setmana, mantenint el ritme més lent possible. El codi de vestimenta sempre ha de ser lleuger per evitar el sobreescalfament del cos i la sudoració profusa.

En cas contrari, podeu obtenir l’efecte contrari en forma de pèrdua de pes. Es recomana fer un trotar tranquil·lament a l'aire lliure de manera que la sang i els teixits dels òrgans interns estiguin saturats d'oxigen. Immediatament després de completar un entrenament, és necessari consumir aliments rics en calories que reposin les reserves energètiques perdudes del cos. El trotar s’ha de fer al vespre, però no més tard de 4 hores abans d’anar a dormir.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

La taula següent mostra un programa d’entrenaments setmanals dirigit a eliminar les cames primes:

Dia de la setmanaExercici i recuperació
DillunsDilluns, que és el primer dia del curs d’entrenament, es recomana realitzar un exercici de força en forma de gatzoneta amb barra, proporcionant una càrrega màxima als membres inferiors.
DimartsDimarts, els músculs de les cames haurien d’estar completament descansats. A la nena se li mostra son i una nutrició augmentada.
DimecresEl dimecres cal abstenir-se d’activitat física activa, ja que s’està acabant l’etapa de recuperació de les extremitats inferiors a la posició de la gatzoneta amb una barra. Es permeten passejar sense presses a l'aire lliure.
DijousDijous, cal estimular l’augment de pes actiu de les extremitats inferiors, utilitzant el vostre propi pes corporal. Per a això, es recomana realitzar un exercici en forma de llatades endavant o de gatzonetes en una cama.
DivendresEl divendres s’hauria de dedicar a augmentar la nutrició i el descans durant el dia per garantir la restauració dels músculs de les cames.
DissabteDissabte, es recomana fer un trot tranquil a l'aire lliure per a una distància no superior a 2-3 km. Durant el trot lleuger, heu d’aportar al cos molts líquids per evitar la deshidratació i la pèrdua d’humitat.
DiumengeDiumenge és el final d’un curs setmanal d’entrenament per estimular el desenvolupament més actiu de les cames massa primes. Durant tot el dia, heu de menjar aliments d’alta qualitat i amb moltes calories, a més de descansar i portar una vida normal.

Amb l’entrada de dilluns, el curs setmanal de formació es reprèn en la mateixa manera. Un resultat positiu de fer esport en termes de guanyar massa de les extremitats inferiors només és possible si aquests exercicis es realitzen regularment.

Menjar

Les cames primes en una nena són una característica de la constitució corporal, que es pot eliminar fàcilment mitjançant la selecció correcta de productes alimentaris que proporcionen al cos una quantitat suficient de vitamines, minerals, greixos, proteïnes i carbohidrats saludables. Podeu crear un menú diari vosaltres mateixos o podeu implicar un dietista qualificat en aquest procés.

La dieta d’una nena que vol engreixar-se i desfer-se de les cames massa primes ha de contenir els aliments següents:

 • farinetes de cereals;
  La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar
 • carns magres en forma de vedella, pollastre, gall dindi, conill;
 • fruites i verdures fresques;
 • formatge cottage, crema agra, formatge dur;
 • ous de gallina;
 • peixos marins i marins;
 • pasta i productes de fleca;
 • baies i herbes fresques.

La regla bàsica de la nutrició per eliminar la primesa excessiva de les cames és proporcionar al cos una quantitat excessiva de calories. A continuació es mostra un menú de mostra durant una setmana que pot utilitzar una noia que vulgui fer les seves cames primes més gruixudes i voluminoses.

Dilluns

 • Primer esmorzar - farinetes d'arròs amb carbassa bullida i pomes (porció de 150 g), iogurt amb pa.
 • Dinar - puré de patates amb una rodanxa de lluç fregit (porció 250 g), tisana amb galetes.
 • Sopar - borsch amb crema agra, vedella i pa blanc (porció 250 g).
 • Berenar de la tarda - cassola de mató amb panses (porció 150 g), una tassa de gelatina de baies.
 • Sopar - costella de pollastre amb amanida de col blanca.

Dimarts

 • Primer esmorzar - farinetes de fajol amb 2 costelles de porc (porció de 200 g), un got de kefir gras.
 • Dinar - patates fregides amb bolets i herbes (porció 150 g), una tassa de te verd amb 20 g de mel.
  La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar
 • Sopar - sopa de peix rica, cuita amb verat (porció 250 g), pa blanc amb mantega, gelea amb un panet.
 • Berenar de la tarda - salsa de poma (porció 150 g).
 • Sopar - filet de pollastre al forn amb verdures (porció 200 g), pa blanc, una tassa de tisana amb galetes.

Dimecres

 • Primer esmorzar - pilaf amb xai, porció 250 g), pa blanc, un got de crema agra de greix.
 • Dinar - farinetes de blat sarraí amb carn de conill (porció de 200 g), gelea amb un panet.
 • Sopar - borsch ric amb porc (porció 250 g), pa blanc, te amb galetes.
 • Berenar de la tarda - pastís de poma (porció de 150 g) amb gelatina de baies.
 • Sopar - pasta amb trossos de vedella en una salsa cremosa (porció 200 g), un got de kefir gras.

Dijous

 • Primer esmorzar - farinetes de blat amb 2 costelles de porc, condimentades amb ceba i pastanaga fregides en oli de gira-sol (porció 250 g), tisana amb mel.
 • Dinar - pilaf amb trossos de xai i amanida de cogombres, tomàquets, cebes (porció 200 g);
 • Sopar - borscht amb vedella (250 g), pa blanc, una tassa de gelatina de baies amb un monyo.
 • Berenar de la tarda - cassola de formatges amb albercocs secs i prunes prunes (porció de 150 g), te negre amb galetes.
 • Sopar - Dumplings amb carn de porc picada, un got de crema agra.

Divendres

 • Primer esmorzar - puré de patates amb 2 trossos de verat fregit (porció 250 g), te negre amb galetes.
 • Dinar - farinetes de fajol amb estofat de conill (porció 200 g), tisana amb 20 g de mel.
 • Sopar - sopa amb bolets sobre brou de pollastre escarpat (porció de 200 g), pa blanc, 1 costella de pollastre (100 g).
 • Berenar de la tarda - 3 creps amb porc magre (porció de 150 g), un got de crema agra espessa.
  La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar
 • Sopar - espaguetis amb formatge (porció 250 g), una tassa de tisana amb galetes.

Dissabte

 • Primer esmorzar - truita amb tomàquets madurs, anet, ceba verda i julivert (porció 250 g).
 • Dinar - pilaf amb xai (porció 200 g), un got de kefir gras.
 • Sopar - borsch amb vedella i crema agra (porció 250 g), pa blanc, infusió amb 20 g de mel.
 • Berenar de la tarda - 3 pastes amb porc (porció 200 g), un got de crema agra.
 • Sopar - puré de patates amb 2 trossos de verat (porció 200 g), gelatina de baies amb un monyo.

Diumenge

 • Primer esmorzar - Knelli d'espaguetis i pollastre (porció 250 g), tisana amb 20 g de mel.
 • Dinar - farinetes de fajol amb fetge de vedella, guisades amb cebes i pastanagues (porció 200 g), un got de quefir.
 • Sopar - sopa de bolets (porció 250 g), pa blanc amb mantega, te dolç amb galetes.
 • Berenar de la tarda - cassola de formatges amb maduixes (porció de 150 g), una tassa de gelatina de baies.
 • Sopar - pasta amb 2 costelles de porc, amanida de tomàquets, cogombres i cebes (porció 250 g), un got de kefir.

Vitamines

Les cames primes d’una noia es poden fer més voluminoses incloent els següents tipus de complexos multivitamínics a la dieta diària:

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

 • àcid fòlic amb l'addició de vitamines B12 i B6, el preu de les quals és de 100 rubles. per a 40 comprimits;
 • zinc en combinació amb vitamina C, el cost mitjà és de 140 rubles. per a 50 comprimits;
 • complex mineral i vitamínic Effex, el preu del qual es troba dins dels 535 rubles. per a 60 càpsules;
 • multivitamínics Fruttilar, el cost mitjà és de 440 rubles. per a 30 gominoles;
 • complex vitamínic i mineral Eva, el preu del qual és de 2255 rubles.

S’ha d’acordar amb un terapeuta la ingesta dels fàrmacs anteriors que contenen vitamines i minerals necessaris per al desenvolupament de massa muscular i greix subcutani a les cames.

Quan esperar l’efecte

L'eliminació de la primesa excessiva de les cames és possible després de 2-3 mesos. nutrició millorada, que s’acompanya d’exercicis físics per desenvolupar els músculs de les extremitats inferiors. Si es compleixen aquestes condicions, després d’un període de temps especificat, serà possible veure teixits de la cama més voluminosos i arrodonits que no semblin massa prims, però la noia no perdrà la seva esveltesa anterior.

La noia té les cames primes. Foto, què fer, vestir, com arreglar

Les cames primes són una característica física que és més freqüent en adolescents i joves. La raó de la primesa excessiva de les extremitats inferiors pot ser un estil de vida sedentari, un abús de la dieta, una nutrició desequilibrada, una predisposició genètica a un augment lent de pes i trastorns metabòlics al cos. Per afegir volum a les cames i estimular el desenvolupament dels seus teixits, es recomana menjar aliments rics en calories, menjar sovint, però en porcions petites, i fer exercici amb regularitat. Prendre complexos vitamínics i minerals accelerarà el procés d’eliminació de la primesa excessiva de les cames.

Vídeo sobre com augmentar les potes primes

Com pujar les cames a casa:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell