Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

Les dones utilitzen medicaments basats en hormones per aconseguir ràpidament un efecte aprimament. Els medicaments d’aquest grup es prenen en cursos i la seva cita es realitza exclusivament per un ginecòleg o endocrinòleg. L’abús de drogues hormonals condueix al desenvolupament d’efectes secundaris en forma de disfuncions dels òrgans del sistema endocrí i reproductiu.

Què són les drogues hormonals

Els medicaments hormonals són una categoria farmacològica separada de medicaments, els components actius dels quals són hormones sintètiques. Un cop al cos de la dona, milloren o redueixen les capacitats funcionals dels òrgans individuals, tenen un impacte directe en la velocitat dels processos metabòlics.

La taula següent proporciona informació detallada sobre els perills i beneficis de les drogues hormonals.

BeneficiEn el cos d’una dona, el metabolisme s’accelera. Els òrgans del tracte digestiu digereixen millor els aliments que es consumeixen i els elements útils que aporten els aliments s’absorbeixen molt millor. A causa del metabolisme ràpid, no es produeix l’acumulació de cèl·lules grasses i també s’assegura la pèrdua ràpida de l’excés de pes corporal.
DanyNo s’exclou la interrupció de l’equilibri de les hormones sexuals femenines i masculines. Com a resultat d’aquest efecte secundari, es produeixen reaccions del cos com el creixement del pèl a la superfície de la cara, així com d’altres parts del cos, l’aparició de malalties cardiovasculars i endocrines. Les dones que sovint o durant un llarg període de temps prenen medicaments hormonals poden desenvolupar infertilitat i malalties inflamatòries del sistema reproductor. Després de completar el curs de la teràpia amb medicaments hormonals, no s’exclou l’augment de pes.

Els endocrinòlegs no recomanen prendre medicaments basats en hormones tret que hi hagi una necessitat urgent. Això es deu al fet que hi ha un 25% de probabilitats que en una etapa determinada de prendre la medicació una dona tingui efectes secundaris.

Anàlisis necessàries per a la cita

Les hormones de pèrdua de pes es prescriuen a les dones només després de passar un examen diagnòstic. L’endocrinòleg, a qui va ingressar el pacient amb signes d’obesitat provocat per un desequilibri hormonal, realitza un examen inicial i també escolta els símptomes actuals.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges
L'article detalla les populars hormones de pèrdua de pes per a les dones.

Després, assigna el següent examen:

 • sang d’una vena per a la investigació de la concentració d’hormones sexuals (es comprova el nivell de secrecions secretades per tots els òrgans del sistema endocrí i reproductiu d’una dona);
 • Diagnòstic per ultrasons de teixits tiroïdals, pàncrees, suprarenals, ovàrics;
 • l'examen del cos per detectar possibles presències de neoplàsies benignes i malignes, ja que la majoria dels tumors tenen receptors sensibles per a les hormones sexuals femenines i prendre medicaments d'aquest grup pot provocar el seu ràpid creixement o provocar degeneració cel·lular;
 • recollida de sang capil·lar dels feixos del dit anular per realitzar una anàlisi clínica del nivell de plaquetes, limfòcits, eritròcits, fagòcits i glucosa;
 • lliurament d’orina del matí per al seu estudi bioquímic.

Si una dona té malalties concomitants del tracte gastrointestinal, en aquest cas es demostra que realitza gastroscòpia i endoscòpia. Es poden utilitzar altres mètodes de diagnòstic en funció de la causa de l'excés d'augment de pes.

Classificació de medicaments hormonals per a la pèrdua de pes

Les hormones de pèrdua de pes per a dones amb sobrepès són prescrites per un metge especialista en endocrinologia. El tipus de medicament es selecciona individualment, en funció del tipus de malaltia diagnosticada en el pacient.

També es tenen en compte els components principals del medicament, que es classifiquen segons el principi següent:

 • extractes de substàncies hormonals - es van obtenir bioquímicament a partir de les glàndules endocrines d'animals de granja sacrificats;
 • hormones artificials - es produeixen a les empreses de la indústria farmacèutica;
 • compostos sintètics - s’obté com a resultat de reaccions químiques complexes, però també capaç d’exercir un efecte hormonal pronunciat sobre el cos;
 • fitohormones - substàncies naturals presents en la composició d’algunes plantes que, després d’entrar al cos humà, actuen de la mateixa manera que les hormones.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

Sobre la base de les substàncies bioquímiques anteriors, es creen fàrmacs, que posteriorment s’utilitzen com a components actius per a medicaments per sobrepès.

Top 10 medicaments hormonals per perdre pes

En la majoria dels casos, el sobrepès en les dones que mengen normalment s’associa amb nivells baixos d’estrògens a la sang o amb la presència de malalties concomitants del sistema endocrí. Per equilibrar el desequilibri de les hormones sexuals femenines i cremar l’excés de cèl·lules grasses, es poden utilitzar els medicaments més eficaços basats en hormones.

L-tiroxina

Hormones de pèrdua de pes per a dones, indicades en pacients amb malalties concomitants del teixit tiroide. El fàrmac conté en la seva composició l’hormona sintètica levotiroxina, la composició bioquímica de la qual és idèntica a l’hormona tiroïdal natural. Prengui 1 comprimit 2-3 vegades al dia durant 14 dies.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

Després de completar el curs terapèutic, és necessari tornar a provar el nivell d’hormones tiroïdals. No s’utilitza per al tractament de la intolerància individual al medicament, ni en el cas d’un diagnòstic d’hipertiroïdisme. El cost mitjà de la droga és de 250 rubles. per embalatge.

Reduslim

Medicament que conté hormones naturals del pàncrees dels animals de granja, a més d’enzims digestius. Prengui 1 comprimit al dia amb els àpats durant 15 dies.

Proporciona una millora dels processos metabòlics en el cos, l’assimilació dels aliments consumits, prevé la deposició de cèl·lules grasses i també estimula la crema dels existents. Una característica distintiva d’aquest medicament és que no modifica el fons hormonal general, sinó que actua directament sobre el tracte digestiu. El preu d’un paquet de tauletes és de 150 rubles.

Metformina

El fàrmac conté en la seva composició la substància activa clorhidrat de metformina, indicada per a la ingesta de persones amb sobrepès i que pateixen diabetis. Les propietats farmacològiques del medicament són que redueix artificialment els nivells de glucosa en sang.

Com a resultat d’aquest procés, el cos ha d’utilitzar les seves pròpies reserves d’energia.

En primer lloc, es crema greix, cosa que assegura una pèrdua ràpida de l’excés de pes corporal.La dosi recomanada és 1 comprimit 2-3 vegades al dia, que es beu durant els àpats o immediatament després del final del menjar. El curs de la teràpia és de 10 a 20 dies i el cost del medicament és de 90 rubles.

Novotiral

Hormones de pèrdua de pes per a dones que tenen malalties concomitants de la tiroide que provoquen un augment de l’excés de pes corporal. El medicament normalitza el funcionament de l’òrgan, restaura l’equilibri de les substàncies hormonals del grup tiroide. Es prescriu prendre 1 comprimit 1-2 vegades al dia.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

Un curs indicatiu de teràpia és de 2 a 4 setmanes. Un cop transcorregut el temps especificat, és necessari sotmetre's a un examen repetit, així com realitzar un pesatge de control. No s’utilitza per al tractament de dones amb tumors malignes de la tiroide. El cost de la droga és de 150 rubles.

Regulon

Les substàncies actives d’aquest medicament són les hormones sintètiques estrògens i progestàgens. Inicialment, el medicament es va crear com a anticonceptiu oral. A causa de l’alt nivell d’estrògens que contenen els comprimits, proporciona una ràpida reducció de l’excés de pes corporal, evita la deposició de noves cèl·lules grasses.

Prengui 1 comprimit amb una durada del curs de 21 dies. Després d'això, es fa un descans durant un període de 10 dies. Una dona ha de controlar constantment la seva salut, controlar l’aparició oportuna de la menstruació i, en cas de violació del cicle menstrual, s’ha d’aturar immediatament la medicació. El cost mitjà d’una droga és de 700 a 800 rubles.

Novinet

Medicament del grup d’anticonceptius orals d’acció sistèmica. Conté prototips d'hormones sexuals femenines - desogestrel, així com etinilestradiol. Després de la ingestió, augmenta el nivell d’estrògens a la sang, la dona alenteix el procés d’ovulació i també crema les cèl·lules grasses.

Sota la influència dels components actius del medicament, no hi ha acumulació d’excés de pes corporal. El curs terapèutic de la presa del medicament dura 21 dies. Durant aquest període, una dona ha de beure 1 comprimit del medicament una vegada al dia.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

El medicament està contraindicat en pacients propensos a reaccions al·lèrgiques, que es troben al començament de l’embaràs, que presenten una malaltia concomitant en forma de diabetis mellitus i que també tenen tendència al tromboembolisme venós.

L’objectiu previst del medicament és prevenir embarassos no desitjats, però també s’utilitza per a una pèrdua ràpida de pes. Per tant, és important recordar que durant el període de presa del medicament es minimitza el possible embaràs. El cost de l’embalatge és de 1600 rubles.

Triiodotironina

Un medicament que porta el mateix nom amb l’hormona tiroïdal, que actua com el seu anàleg sintètic. Està indicat per a homes i dones que vulguin perdre ràpidament l’excés de greix corporal. La dosi òptima per a la pèrdua de pes és de 50 mcg una vegada al dia amb menjars al matí. El curs del tractament de l’obesitat és de 10 a 20 dies, en funció del pes corporal del pacient.

Si, després d’aconseguir l’efecte desitjat, una dona vol relaxar-se al seu cos, llavors cal prendre altres 25 μg de triiodotironina al dia durant 10 dies.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

En persones primes, aquesta dosi estimula el creixement muscular. Un requisit previ per a la teràpia amb triiodotironina és la saturació de la dieta amb aliments proteics (2 g de proteïna per 1 kg de pes corporal). El preu d’un paquet de la droga és de mitjana de 750 rubles.

Midiana

El medicament conté una fórmula sintètica d’estrògens i progestàgens. L’objectiu principal del medicament és l’anticoncepció oral, però al mateix temps es pot utilitzar com a mitjà hormonal per aprimar-se. La dosi recomanada per baixar de pes és d’1 comprimit un cop al dia. El curs d’admissió és de 15 dies.

No es recomana l’ús de dones que tinguin els següents tipus de malalties:

 • migranya;
 • tendència individual al tromboembolisme venós i arterial;
 • angina de pit;
 • diabetis mellitus amb dependència d’insulina o evolució de la malaltia sense necessitat de teràpia de reemplaçament amb aquesta hormona;
 • la presència d’una reacció al·lèrgica a les hormones sintètiques;
 • el cos té una deficiència sistèmica de compostos proteics;
 • recentment s'ha sotmès a una extensa cirurgia als òrgans abdominals;
 • ocurrència periòdica de sagnat vaginal d'etiologia desconeguda;
 • la presència de neoplàsies malignes al cos que tenen receptors sensibles per a les hormones sexuals femenines.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

Un desavantatge significatiu de l’ús de pastilles hormonals de Midian en la forma de perdre pes és la incapacitat d’una dona per quedar embarassada en un moment concret i no s’exclou l’aparició d’irregularitats menstruals. Si el pacient té malalties ginecològiques inicialment, és millor rebutjar la teràpia amb aquest medicament. El cost mitjà d’un medicament és de 480 rubles.

Rigevidon

Medicació en comprimits, que conté prototips d’hormones sexuals femenines: levonorgestrel i etilestradiol. L’objectiu principal del medicament és l’anticoncepció hormonal. S’utilitza àmpliament per cremar greixos corporals augmentant la concentració de l’hormona sexual femenina: els estrògens.

Es pren com a curs durant 21 dies, després dels quals és necessari realitzar un pesatge de control, així com fer una anàlisi de sang venosa per determinar el nivell d’hormones sexuals femenines.

Mentre prenia la droga, el 3% de les dones va experimentar les següents reaccions secundàries del cos:

 • disminució o augment de la libido;
 • un fort canvi d’humor;
 • trastorn del tracte gastrointestinal;
 • al·lèrgia, expressada en l’aparició a la superfície de la pell de taques vermelles, erupcions cutànies, pruïja;
 • retard d’excreció de líquid del cos, hiperlipidèmia;
 • disminució de la concentració d'atenció;
 • a curt termini i lleu deteriorament de l’agudesa visual.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

Les hormones de pèrdua de pes per a dones que conté aquest medicament no es recomanen per a pacients que tinguin malalties concomitants com ara hipertensió arterial, neoplàsies neoplàsiques, patologies hepàtiques greus, tromboembolisme venós o arterial. El preu d’un paquet de medicaments és de 550 rubles.

Progesterona

És una hormona sexual femenina pura, que es produeix al cos femení pel cos luti del sistema reproductor. En farmacologia, es produeix en forma de solució d’oli per a injecció intramuscular.

Per tal d’aconseguir l’efecte de perdre pes i cremar l’excés de teixit adipós, s’injecten 5 mg diàriament al cos una vegada al dia durant 8 dies. El cost mitjà d’un medicament a les cadenes de farmàcies al detall és de 160 rubles. per a un envàs amb 10 ampolles d’una solució medicinal de l’1% de concentració.

El medicament està contraindicat si el pacient presenta les patologies següents:

 • diabetis;
 • malaltia hipertònica;
 • intolerància a la glucosa;
 • disminució de l’activitat de filtració dels ronyons i el fetge;
 • la tendència del cos a manifestar diversos tipus de reaccions al·lèrgiques.

Hormones de pèrdua de pes per a dones després de 30-40-50 anys. Anàlisis i opinions dels metges

Abans de prendre les hormones per a la pèrdua de pes contingudes en els medicaments anteriors, totes les dones haurien de sotmetre’s a un examen preliminar per part d’un endocrinòleg, ginecòleg i nutricionista.

Només després de rebre consultes detallades, passar proves, així com amb el permís dels especialistes anteriors, podeu iniciar un curs de medicaments hormonals per reduir l’excés de pes corporal.

Interessants vídeos sobre l'eficàcia de les drogues hormonals per a la pèrdua de pes

Hormones que afecten el pes:

10 medicaments per perdre pes:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Inga

  Gràcies per la valuosa informació sobre les drogues.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell