Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacions

A l’arsenal de la medicina estètica moderna hi ha molts mètodes i tècniques que permeten resoldre problemes íntims de les persones. Com altres cirurgies plàstiques, la cirurgia íntima té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les dones.

Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacionsAllibera a una dona no tant dels problemes físics, sinó també de les molèsties psicològiques. Una de les branques de la cirurgia íntima és procediment de reparació d'himen, anomenat mèdicament "himenoplàstia".

Himenoplàstia: una operació per restaurar l'himen

La himenoplàstia (les fotos anteriors i posteriors es presenten a continuació) és una manipulació mèdica per restaurar l'himen cosint les restes de l'himen. Les sutures col·locades es dissoldran amb el pas del temps, deixant així cap signe d’intervenció quirúrgica.

Per primera vegada, aquest tipus d’operacions van ser realitzades a principis dels anys 60 del segle passat pel ginecòleg italià Bernoulli. El primer pacient va ser la seva pròpia filla.

Un experiment reeixit va permetre a unes 35 mil dones restaurar l'himen en tan sols un any, la qual cosa va suposar una nova ronda de cirurgia estètica íntima d'aquell moment.

Tècniques d’himenoplàstia, les seves característiques i diferències

La ginecologia estètica té dues tècniques principals: la més senzilla proporciona una restauració a curt termini de l’himen i la més complexa, a llarg termini.

Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacionsLa primera tècnica es caracteritza per una curta conservació de l’himen (no més de 2 setmanes). La himenoplàstia a llarg termini s'acompanya d'un resultat natural i fiable fins al procés natural de trencar la integritat de l'himen durant el contacte íntim.

Himenoplàstia a curt termini

Aquesta tècnica es basa en el principi d'unió de les restes de l'himen (papil·les himenals). El procés de connexió de les papil·les crea una mena de barrera que protegeix la vagina de la infecció.

La refloració a curt termini es considera una cirurgia menor i es caracteritza pels següents avantatges:

 • L’absència de lesions durant la himenoplàstia, les fotos de les quals abans i després es presenten a continuació.
 • Absència gairebé completa de pèrdua de sang.
 • Un període de recuperació ràpid, que s’acompanya de l’absència d’inflor i dolor.

Aquest procés té un inconvenient: és un efecte de curta durada.

És ben comprensible que si una himenoplàstia a curt termini produeixi un efecte a curt termini, persistirà una a llarg termini fins a les relacions sexuals.

Llarg termini

Aquesta tècnica es basa en la reconstrucció de l’himeni dels teixits de l’epiteli vaginal. Durant l'operació, s'allibera un petit tros de teixit i després es transporta a una part dels òrgans genitals femenins.Això és necessari per reconstruir l'himen en la seva forma original.Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacions

La fase final consisteix a cosir teixits amb fils especials amb acció absorbent. Aquest tipus d’intervenció s’anomena himenoplàstia de tres capes.

La tècnica té els següents avantatges:

 • Conservació a llarg termini de la integritat del himen fins a les relacions sexuals.
 • El resultat estètic més natural.

Malgrat els avantatges evidents, la himenoplàstia de tres capes té diversos desavantatges, inclosos els següents:

 • En comparació amb el primer mètode, l’himenolàstic de tres capes té un trauma important als teixits de la vagina.
 • Llarg període de recuperació (a partir de 7 dies).
 • El primer postoperatori es caracteritza per la presència d’edemes, molèsties i dolor.

Moltes dones estan preocupades per la naturalitat del resultat final. La himenoplàstia moderna es caracteritza per l’ús de materials de sutura absorbibles.

Pel que fa a les traces postoperatòries, estan absents. Un himen creat artificialment no és diferent d’un natural. Val a dir que en el procés de les relacions sexuals una dona sent el mateix que en el moment de la primera experiència sexual.

La himenoplàstia es pot realitzar diverses vegades. Les fotos anteriors i posteriors confirmen l’eficàcia del procediment.

Indicacions per a la cirurgia

Quan es decideix sobre un procediment, una dona es pot guiar tant per opinions religioses com morals.Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacions

Segons les estadístiques, la majoria de les vegades es decideix la himenoplàstia a llarg termini:

 • El 40% de les dones: per al proper casament;
 • 20%: després d’agressions sexuals;
 • 25%: per renovar la gravetat de la vida sexual en el matrimoni;
 • 15%, per raons religioses i ètniques, respectivament.

Factors que fonamenten l'operació:

 • el desig de restaurar l'himen;
 • pèrdua de virginitat per negligència;
 • la necessitat de restaurar l'himen després d'una lesió esportiva;
 • requisits per a alguns pobles.

El procediment només es recorre amb el consentiment de la dona.

Contraindicacions

Com qualsevol altra intervenció quirúrgica, la himenoplàstia té diverses limitacions.

Les contraindicacions són les següents:

 • patologia dels òrgans interns, inflamació.
 • angina de pit;
 • ARVI;
 • malalties oncològiques;
 • trastorns mentals de la psique;
 • augment de la temperatura corporal;
 • patologia del cor i dels vasos sanguinis;
 • període de lactància i embaràs;
 • pobra coagulació de la sang.

A més de les contraindicacions anteriors, la restauració de l’himen no es realitza en la fase del cicle menstrual.

Quines proves cal fer

Aquesta operació no pertany a la llista d’operacions difícils, però la preparació es caracteritza per un enfocament exhaustiu. Això es deu al fet que l’absència d’una etapa preparatòria pot tenir conseqüències imprevisibles. És per aquest motiu que l’examen preoperatori té una gran importància.Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacions

Es recomana visitar prèviament un ginecòleg. Durant l’examen, el metge detecta o no la patologia. Després de l'examen, l'especialista analitza els matisos de la propera operació, a saber:

 • El moment més adequat per a l'operació.
 • Tipus d’himenoplàstia.
 • El cost de l'operació.

Al pacient se li assigna un examen preoperatori que inclou:

 • Consulta amb un terapeuta i altres especialistes.
 • Realització de radiografia, electrocardiograma i video colpografia.
 • Lliurament d’anàlisis d’orina i sang.
 • Prova de coagulació sanguínia.
 • Cal fer una anàlisi del VIH, la sífilis i l’hepatitis.
 • Aquesta llista també inclou el lliurament d’un frotis per a microflora.

La llista de procediments es pot complementar amb procediments instrumentals i de laboratori addicionals. Si cal, és convenient consultar amb especialistes d’especialització estreta.

Si es detecten problemes, malalties, l'operació s'ajorna fins al moment de la seva eliminació.Idealment, la himenoplàstia es realitza 7 dies abans de començar el període.

L’examen preoperatori té com a objectiu reduir el risc de complicacions i escollir correctament el tipus d’anestèsia.

Després de completar l’examen, superar les proves, l’especialista decideix la possibilitat d’una operació.

Preparació per a l'operació

Unes setmanes abans de la data prevista de la cirurgia, els metges recomanen que les dones es limitin a beure alcohol i cigarrets. A més, haureu de rebutjar medicaments que afectin negativament la funció del sistema de coagulació sanguínia.

Com va l'operació. Etapes i temps

La cirurgia es realitza uns dies abans de l’inici del cicle menstrual. Si és necessària una anestèsia general, el metge introdueix la dona en el transcurs de l'assumpte i descriu el tipus d'anestèsia seleccionat. El tipus d’anestèsia es selecciona d’acord amb la tècnica seleccionada. A més, les indicacions generals del pacient també influeixen en l'elecció. El temps d'operació varia de 10 a 15 minuts.Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacionsHimenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacions

Com a regla general, després de l’operació, l’estada del pacient a la clínica es limita a 3-4 hores.

Després de la intervenció quirúrgica durant un temps, una dona està obligada a seguir les recomanacions mèdiques i a observar el règim.

Rehabilitació i recuperació

A partir de les revisions de nombrosos pacients, es pot concloure que aquesta operació es caracteritza per la simplicitat i la ràpida recuperació. Durant el període de recuperació, els metges fan ajustaments a la dieta de la dona. Exclouen de la dieta les espècies, verdures, fruites i pa negre. Tots aquests aliments causen inflor i restrenyiment. A més, l'activitat física està prohibida després de l'operació.

Poques vegades, però hi ha casos en què es produeix la fusió de l'himen restaurat. Això, al seu torn, està ple de la captura del líquid a l’interior. Aquest tipus de problemes es caracteritzen pel dolor durant la fase menstrual.

Per eliminar aquestes manifestacions, els metges recorren al mètode de defloració quirúrgica juntament amb tot un seguit de mesures, l’acció de les quals té com a finalitat eliminar els líquids. Per evitar l'aparició de processos inflamatoris, els metges recomanen tractar els llocs amb agents antisèptics.

Benestar després de la cirurgia

Després de la cirurgia, per regla general, la dona se sent bé, de manera que pot tornar a casa i portar una vida normal.

El que és possible, el que no ho és

Després de la himenoplàstia, una dona ha de seguir regles senzilles. La regla bàsica és cuidar a fons i regularment la zona íntima.Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacions

El temps d’abstinència del sexe varia en funció del mètode de cirurgia. Després de la himenoplàstia a curt termini, podeu tenir relacions sexuals l'endemà. A llarg termini, el coit tindrà lloc en uns mesos. La himenoplàstia a llarg termini prohibeix l’ús de tampons.

A més, la himenoplàstia a llarg termini prohibeix l’ús de supositoris vaginals i tampons. Després de la cirurgia, es fan ajustaments a la dieta, cosa que permet retardar la defecació. Es prohibeix l’activitat física, els moviments bruscos i la permanència asseguda perllongada.

Possibles complicacions i efectes secundaris

No obstant això, no es poden descartar complicacions i efectes secundaris després de la himenoplàstia. Com a regla general, l’efecte secundari està representat per problemes com contusions lleus, hemorràgies lleus, molèsties i entumiment a la zona de l’operació.Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacions

No obstant això, aquest tipus de fenomen es considera una resposta natural del cos femení a la interferència.

Les hemorràgies i els hematomes requereixen l’ajut d’un especialista. En la majoria dels casos, una afecció com l’entumiment és la resposta del cos a l’anestèsia. Per a un entumiment prolongat, es recomana consultar un especialista.

La complexitat del postoperatori està influenciada per les característiques del cos femení. Si una dona confia en una clínica moderna en combinació amb els últims equips, el compliment de les prescripcions, el risc de complicacions serà mínim.

On es fa la himenoplàstia?

A Moscou es pot fer himenoplàstia, el resultat de la qual es pot veure a la foto abans i després, en moltes institucions mèdiques. No obstant això, a l’hora d’escollir una institució mèdica, cal tenir en compte alguns matisos.Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacions

El primer matís important és la garantia de confidencialitat.

El segon matís és la professionalitat del metge i l’alt nivell de servei. L'alt cost d'una operació a Moscou pot indicar que una dona paga no només per l'operació en si, sinó també per serveis addicionals.

Al mateix temps, el baix cost hauria de ser alarmant, ja que, molt probablement, l’operació la realitzarà un metge sense experiència.

En triar un cirurgià, cal guiar-se per les revisions sobre un especialista en particular.

El cost de l'operació a Moscou i Sant Petersburg, a les regions de Rússia

L’operació per restaurar l’himen és una de les disponibles generalment. El cost d'aquest tipus d'intervenció quirúrgica està influït per l'estat i la ubicació de la clínica, l'experiència del metge.

El preu per a la restauració del himen varia de 10 a 35 mil rubles. El cost de l'operació depèn de la tècnica escollida. Per exemple, la himenoplàstia de tres capes serà més cara pel fet que requereix manipulacions més complexes. A més, la restauració a llarg termini de l'himen es caracteritza per una retenció il·limitada del resultat.

El preu de la himenoplàstia a curt termini és de 10-12.000 rubles, mentre que el cost d’una de tres capes comença a partir de 20.000 rubles.

Què és important saber sobre la himenoplàstia

Fa mal fer una cirurgia

A l’hora de decidir la himenoplàstia, les dones tenen por de sentir dolor. En la majoria dels casos, l’operació es realitza amb anestèsia local, de manera que el pacient no experimenta cap dolor.

Sota quina anestèsia es realitza

Es realitza una operació per restaurar l'himen sota anestèsia, que pot ser local o general. En la majoria dels casos, el metge utilitza anestèsia local, que permet al pacient romandre despert i no sentir dolor, només molèsties.

Persistència de l'efecte de l'operació

La durabilitat del resultat depèn del tipus d'operació. La himenoplàstia a curt termini és efectiva durant 2 setmanes, mentre que la himenoplàstia a llarg termini dura anys.

Es pot dur a terme després del part?

Fins i tot després del part, és possible una himenoplàstia efectiva. En aquest cas, el procés de recuperació serà més difícil. A més, per a l’operació, el cos femení s’ha de recuperar completament.

Què és la himenoplàstia làser?

Una tècnica com la himenoplàstia amb làser, el resultat de la qual és visible a la foto abans i després, implica l’ús d’un làser. Mitjançant un làser, s’aïllen seccions dels teixits de la membrana vaginal amb les seves costures posteriors.

Himenoplàstia: què és, abans i després de les fotos, fases de l’operació, resultats, rehabilitació i possibles complicacionsL’ús d’un làser permet realitzar l’operació sense pèrdues de sang. Això fa que l’operació sigui menys traumàtica, elimini les cicatrius i agilitzi el procés de recuperació.

El mètode modern de restauració d’himen permet a una dona normalitzar el seu món interior i continuar gaudint de la vida.

Vídeos: himenoplàstia

Himenoplàstia: què és? Una foto. És possible restaurar la virginitat amb l'ajut de plàstics:

Com és la himenoplàstia:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Ksenia

  Tenia moltes ganes de provar aquest mètode. Algú ja ho ha provat? A jutjar per la descripció, està bé.

  Respondre
 2. Olga

  No ho sé .. Vaig reduir-ho tot després de donar a llum exercicis banals amb simuladors íntims! Tinc un joc de Secret Fitness (Power Kit femení) 10 minuts al dia i després en cursos i durant mig any tinc músculs tan forts allà, tot es redueix de manera que el meu marit només xiscla de felicitat.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell