Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats

Les noies tenen tipus de figures difereixen considerablement. Es poden classificar segons diversos criteris. Això és necessari per aprendre a destacar la bellesa del cos amb una roba adequada i amagar els defectes. Per fer-ho, heu de saber quins són els tipus de cos, quines són les seves característiques i com podeu determinar el tipus de formes pròpies.

Tipus de figures en noies, trets distintius

Les siluetes poden ser més primes, més fortes o més voluminoses. El físic depèn de les dades genètiques, de la distribució del greix i de la massa muscular, així com del procés metabòlic.

Si sabeu amb certesa quin tipus de figura té una noia en concret, podeu triar-li roba bonica que amagui els defectes i emfatitzi les característiques positives del físic. Aquest coneixement us ajudarà a corregir les àrees problemàtiques si escolliu l’estil de formació adequat. Cada tipus de físic femení té trets característics. A més, a l'article podeu llegir una descripció detallada de cada tipus de forma per separat.

Tipus X ("rellotge de sorra")

Com és la silueta d’una noia amb aquest tipus de figures:

 • Els malucs i les espatlles tenen la mateixa amplada. La diferència pot ser insignificant, de 2 a 5 cm.
 • La cintura és ben visible, fins i tot si la dona té línies de pes.
 • Amb un ràpid augment de massa grassa, s’estén uniformement per tot el cos.
 • El cos i la longitud de les potes són proporcionals.
 • El pit és gran o mitjà.

Aquesta estructura corporal se sol anomenar la més atractiva, perquè els volums del pit i els malucs són els mateixos i la cintura sempre es manté estreta. Aquesta silueta s’adapta visualment als estàndards de 90x60x90, fins i tot si aquestes xifres són més altes o inferiors.Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats

Aquestes formes van ser especialment populars entre els segles XVIII i XIX a Anglaterra i França. Les dones, que volien tenir una figura ideal, es van estrènyer la cintura amb una cotilla estreta fins a tal punt que de vegades es van desmaiar per la manca d’oxigen i la circulació sanguínia a la part superior del cos.

Tipus A ("pera")

Quins són els contorns de la silueta de la pera:

 • Els malucs són molt més amples que les espatlles.
 • La cintura és ben visible en les noies primes. En les dones obeses, aquesta línia ha confós els límits.
 • Quan una nena augmenta de pes, el teixit adipós no es distribueix uniformement per tot el cos. La major part es diposita als malucs i els braços, les espatlles i el pit són lleugerament grassos. Sovint, les parts inferior i superior del cos difereixen en 1-2 mides, cosa que causa molèsties a l’hora d’escollir vestits i vestits.
 • El pit és de mida petita a mitjana.

És important que els propietaris d’aquest físic controlin la seva postura. La flexió visual fa que la zona abdominal sigui més plena.Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats

Actualment, aquest tipus de figures es considera desitjable per a moltes noies. Treballen molt per ampliar els glutis i fer-los arrodonits.

Tipus V ("triangle")

Aquest tipus de figures és el contrari de l’anterior. Quines són les característiques del "triangle":

 • Malucs estrets i espatlles amples.
 • El pit és exuberant, la part superior del cos es veu forta i voluminosa.
 • La cintura està poc definida, fins i tot en dones esveltes, els costats són gairebé uniformes, sense dobles.
 • Quan s’engreix, el greix es diposita principalment a les espatlles, al pit i a l’esquena.

Les noies amb aquest físic no haurien d’emfatitzar la zona del pit amb vestits de cintura alta. Distorsionen molt la silueta i aporten volum visual a l’abdomen. També haurien d'abandonar els cinturons amples, ja que aquests accessoris "separen" les parts superior i inferior del cos i la figura desproporcionada es fa encara més notable.

Escriviu H ("rectangle")

Característiques distintives d’aquest físic:

 • L’amplada dels malucs i les espatlles és igual o lleugerament diferent.
 • La cintura no s'expressa, així com el "triangle".
 • En general, la part superior del cos és de forma rectangular. Amb un ràpid augment de pes, la panxa s’engreix, les "orelles" als costats creixen.Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats

Les dones esveltes d’aquest tipus de figures tenen siluetes angulars i allargades, similars als contorns adolescents. Han de portar roba voluminosa per semblar més femenina. Els defectes de la figura estan ben amagats pels esponjosos vestits fets amb teixits fluixos. A més, per tal d’augmentar visualment l’amplària del cos, els dissenyadors aconsellen a les dones primes portar roba de tons clars.

Tipus O ("poma")

Com és una noia amb aquest tipus de cos:

 • L'amplada de les espatlles i els malucs és lleugerament diferent.
 • La cintura és recta, sense dobles, poc definida.
 • Quan engreixes un excés de pes, la teva figura adopta una silueta arrodonida. El greix es diposita uniformement a totes les parts del cos. Els quilos de més es noten especialment a la panxa, els braços i els malucs.

Les dones d’aquest físic tenen més dificultats per mantenir el cos en bona forma. Com a regla general, solen tenir sobrepès. No es recomana que les noies amb formes en forma de poma portin roba ajustada, perquè ressaltarà totes les imperfeccions del cos.

Tipificació metabòlica de formes femenines

Les xifres de les nenes (les espècies es poden determinar per diferents signes) difereixen entre elles a causa del treball actiu de les diferents glàndules del cos. Aquesta classificació s’anomena metabòlica.

Hi ha 4 tipus principals de cos:

 • limfàtic;
 • tiroide;
 • ovari;
 • suprarenal.

Les glàndules situades a diferents parts del cos són les responsables de la distribució del greix i la massa muscular. La hipòfisi es troba a la zona entre les celles, la glàndula tiroide a la gola. Els ovaris es troben a la regió pèlvica i les glàndules suprarenals, com el seu nom indica, estan per sobre dels ronyons.

Limfàtic

Una figura d’aquest tipus adopta trets característics a causa del treball actiu de la glàndula pituïtària. Les formes del cos són similars al tipus "poma". Les cuixes i el pit tenen la mateixa amplada, la cintura està poc definida, les extremitats s’escurcen. Metabolisme lent. Es manté una gran quantitat de líquid als teixits, la dona augmenta fàcilment l'excés de pes.

Com a regla general, la tendència al sobrepès es manifesta en la infància i l’adolescència.Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats El marc muscular d’aquestes noies és feble i poc desenvolupat, cosa que els fa més difícil practicar esport. Els entrenadors físics professionals en són conscients i recomanen que les dones amb aquest físic prestin atenció a les activitats cardiovasculars, com ara ballar o córrer.

Tiroide

La forma sembla un "triangle". Aquestes noies tenen una bona glàndula tiroide. Normalment aquest tipus no està ple. El físic sembla normal, de vegades prim. Les espatlles estretes, els braços llargs, les cames i el cos allargat semblen una forma adolescent.

La massa muscular es guanya fàcilment i es queden quilos de més, amb un sistema d’entrenament adequadament seleccionat. Amb l’edat, la taxa metabòlica disminueix lleugerament i les dones majors de 35 anys han de vigilar acuradament el seu estat corporal.

Ovari

En les dones d’aquest tipus de figures, els ovaris funcionen bé. Les seves formes s’assemblen a un “rellotge de sorra” o a una “pera”. Tenen pits grans o mitjans, malucs voluminosos i cintures borroses.

Aquestes noies són propenses a tenir sobrepès, però quan guanyen quilos de més, el seu cos sembla proporcional. La major part del greix s’emmagatzema a les cuixes, les natges i els pits.La cintura continua ben definida. Els malucs amplis permeten suportar i donar a llum a nens sense complicacions.

Suprarenal

Aquest tipus de físic s’anomena sovint masculí. En silueta, les formes dels cossos d'aquestes noies s'assemblen a un "rectangle". Tenen espatlles amples i massisses i els malucs són molt més estrets. La glàndula responsable de la distribució del greix i la massa muscular: les glàndules suprarenals. La cotilla muscular d’aquestes dones està ben desenvolupada. El teixit adipós es forma lentament i els quilos addicionals desapareixen ràpidament amb una mica d’esforç. Les faldilles amb volants i els vestits amb un fons suau ajuden a fer que la figura sigui visualment proporcional.

Classificació constitucional dels tipus de figures femenines en funció de la mida dels ossos

Les xifres en noies (els tipus de cos en dones amb sobrepès poden tenir un aspecte similar) es poden classificar per gruix ossi. El professor Chernorutsky va inventar aquesta distinció entre els tipus de cos d’aquesta manera.

Va identificar tres tipus principals:

 • astenic;
 • normostènic;
 • hiperstenic.

Cal recordar que el físic d'algunes noies pot diferir de la descripció estàndard. Depèn molt dels hàbits dietètics, de l'activitat física i de l'estil de vida en general.

Astènics

Es tracta de noies amb ossos prims i lleugers.Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats

Signes típics d'astènia:

 • primesa;
 • extremitats llargues;
 • cos allargat;
 • trets facials angulars;
 • espatlles i malucs estrets;
 • coll prim;
 • pits petits.

De mitjana, l’alçada d’aquestes dones supera els 170 cm. El marc muscular és feble i poc desenvolupat. La cintura té vores borroses o corbes subtils. Aquestes noies no estan inclinades a tenir sobrepès, tenen un bon metabolisme. No toleren un treball físic dur, però, en general, continuen actius i els agrada moure’s.

L’astènia sol tenir problemes de pressió arterial. Normalment està per sota del normal. Sovint també tenen manca d’hemoglobina i problemes a la columna vertebral (curvatura, osteocondrosi, nervis pessics). Les articulacions poden ser hiper-flexibles, motiu pel qual les noies d’aquest tipus tenen una bona plasticitat.

Els metges recomanen astenes per desenvolupar aquelles qualitats que els falten, per exemple, força i resistència. Els exercicis generals de reforç, la natació i l’aeròbic els ajudaran. També és important que mengin bé i consumeixin moltes proteïnes (30% de la dieta diària) i hidrats de carboni (50%).

Normostenics

Aquestes dones tenen ossos de gruix normal.

Com és la silueta d’un normostènic:

 • cames esveltes i llargues;
 • cintura ben definida;
 • l'amplada de les espatlles i els malucs presenta una lleugera diferència, generalment els malucs són una mica més amples;
 • pits de mida mitjana;
 • cos proporcional.

L'alçada de les noies d'aquest tipus és mitjana o lleugerament inferior. Els músculs estan ben desenvolupats, de manera que aquestes dones són més resistents que els astenistes. Poden tolerar el treball físic intens amb més facilitat. Quan s’engreix, el greix es distribueix uniformement per tot el cos. Els normostenics perden fàcilment quilos innecessaris i augmenten ràpidament la massa muscular en la joventut, però amb l'edat es fa més difícil mantenir el cos en bona forma.

Els nutricionistes aconsellen a les dones d’aquest físic que consumeixin menys greixos (un 15% de la dieta diària). Per mantenir el cos en bona forma, podeu jugar a bàsquet, nedar o tennis. Això ajudarà a enfortir encara més el cotell muscular i a desenvolupar la plasticitat.

Hiperstenics

Aquest tipus de persones té ossos amples i massius.Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats

Com són les formes d’hiperstenisme:

 • braços i cames curtes;
 • espatlles amples;
 • pit massís;
 • músculs gluteals plans;
 • vedells forts i amples;
 • cintura inexpressada.

El creixement d’aquestes dones és inferior a 165 cm. El metabolisme és lent, de manera que s’acumulen líquids als teixits i hi ha una tendència a augmentar de pes. El cotell muscular és feble, però es pot enfortir amb un bon sistema d’entrenament. Aquestes dones són resistents, toleren bé el treball físic dur. També donen a llum nens grans amb més facilitat (més de 3 kg) a causa de l’estructura especial de la pelvis.

Els hiperstenics solen patir malalties cardiovasculars, arteritis i problemes d’esquena.Els metges recomanen que vigilin acuradament la seva salut i mengin bé. No es recomana menjar molts greixos (més del 10% del valor diari). És millor donar preferència als aliments hidrats de carboni i proteïnes lents (30% de la dieta diària).

Les noies d’aquest físic necessiten desenvolupar flexibilitat i plasticitat. Es recomana als entrenadors físics que prestin atenció a activitats com el ioga, l’aeròbic i les arts marcials. Aquesta última opció és adequada per als hiperstenics, ja que es consideren els més resistents dels altres tipus de cossos metabòlics.

Característiques nacionals de la figura femenina

Les figures de les nenes (els tipus de cos no sempre depenen de la raça) es poden dividir en tipus que són característics de certes nacionalitats. La taula mostra exemples dels principals tipus de formes femenines.

Escriviu el nomCaracterístiques
AsiàticEsquemes angulars i adolescents. Malucs i espatlles estretes. Pits petits, braços i cames primes. Cintura ben definida.
EuropeuCos proporcional. Cames esveltes, pit exuberant. Coll curt però elegant. La cintura està poc definida.
AfricàMalucs amples, espatlles estretes. Cintura difusa. Exuberant pit, cames curtes. Hi ha una tendència al sobrepès.
OrientalCintura ben definida, potes llargues i primes. La longitud del cos inferior i superior és proporcional. Esquelet muscular ben desenvolupat.
EslauAlt creixement. Espatlles i malucs amples. La cintura té vores borroses. Pit mig a gran. Coll curt, però extremitats llargues.

Les noies metisses tenen diferents formes de siluetes. El tipus de cos se’ls transmet del pare els gens dels quals eren més forts.

Com podeu determinar el vostre tipus de cos?

Per entendre a quin tipus pertany la figura de la noia, ha de mirar-se bé al mirall. Podeu demanar al vostre amic que faci algunes fotos de cos sencer amb un banyador per fer-lo més còmode.Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats

Què més s'ha de fer:

 • Mesureu-vos la cintura, els malucs i el pit. Compareu-los.
 • Mesureu la longitud de la part inferior del cos i la part superior del cos.
 • Determineu els punts forts i els punts febles (resistència, tendència al sobrepès, flexibilitat i altres).

Partint d’aquests punts, ja es poden treure conclusions. També heu de mirar de prop la foto (vistes frontals i posteriors). Visualment, podeu veure que la part superior del cos s'assembla a algun tipus de figura geomètrica, per exemple, un "rectangle" o un "rellotge de sorra". Si és així, el tipus de figura correspon al nom.

Com es pot determinar el tipus de figura pel canell?

Les xifres de les nenes (els tipus d'algunes siluetes són més difícils de reconèixer, perquè són mixtes) es poden determinar pel volum del canell. Això requerirà una cinta mètrica. No cal estirar-lo. El braç es mesura lliurement, sense pessigar els músculs. És millor demanar ajuda a una altra persona, ja que és difícil fer-ho vosaltres mateixos.

El volum del canell inferior a 15 cm indica una estructura astenica del cos. Els ossos són prims, el palmell és petit i els dits són llargs i elegants.Les noies tenen figures. Tipus, tipus, formularis, fotos de nacionalitats

Una circumferència de canell de més de 16 cm indica que una dona pertany al magatzem normostènic. Els ossos tenen una amplada normal. El palmell és llarg i ample. Els dits són de longitud mitjana, els ossos del dors de la mà són ben visibles.

Si el resultat de la mesura supera els 18 cm, els ossos d'aquesta dona són pesats i amples. Això significa que pertany al grup dels hiperstenics. Les palmes d’aquestes noies són amples, els dits curts i plens.

Quina figura femenina és la més atractiva?

No hi ha cap resposta monosil·làbica a aquesta pregunta, perquè els estàndards de les formes femenines i de la bellesa en general canvien constantment. Per exemple, les estatuetes que han sobreviscut a l’edat de pedra tenen formes magnífiques. Les dones d’aquella època es consideraven boniques si tenien el ventre bombat, les natges grans i els malucs musculars.

A l'era de l'antiga Roma, les dones del tipus "rectangular", però més robustes, eren considerades l'estàndard de la bellesa. Se suposava que tenien les espatlles amples i un pit massís.La pelvis es mantenia estreta i la cintura era feble.

Al segle XVI, les siluetes grassonetes amb panxa rodona, malucs amples i pits exuberants van tornar a ser atractives. Aquesta tendència es va mantenir fins al segle XIX. Aleshores, l'estàndard de la figura femenina es va fer sensiblement més petit i més prim.

A principis dels anys noranta, les noies rectangulars estaven de moda. Molts homes es van sentir atrets per dones primes i en forma d’adolescència. Cap al 2005, les preferències de la societat van canviar de nou. Ara la gent prestava més atenció a les noies amb unes proporcions atlètiques boniques.

Fa deu anys, tot el sexe més bell somiava amb tenir un tipus de cos "triangular". En aquell moment, hi havia una moda de vida saludable i s’apreciaven els músculs ben desenvolupats. Les noies van intentar bombar els abdominals amb cubs. Volien semblar robustos, resistents i atlètics.

Ara la figura de la "pera" s'ha popularitzat. Les noies dediquen molt de temps a treballar els músculs del gluti. Han de ser més amples que el pit, rodones i ben visibles.

Les noies tenen diferents tipus de figures i és impossible decidir exactament què és bell i què no. Depèn molt de la genètica, l’estil de vida i l’activitat física. A més, les formes del cos distingeixen les dones entre elles i, coneixent el seu tipus de cos, tothom pot destacar la seva individualitat encara més triant la roba adequada.

Vídeos de tipus de cos

Comproveu el vostre tipus de cos:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell