Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes

Export Esvicin és un medicament bastant eficaç per millorar l’estat del cabell i reforçant el seu creixement. Durant molts anys l’utilitzen dones i homes de diferents edats.

La preparació conté ingredients actius naturals que tenen un efecte beneficiós no només en l’estat del cabell, sinó que també tenen un efecte positiu en el funcionament de tots els òrgans interns, pell i ungles. Amb la seva acció, el cos es cura i s’eliminen algunes manifestacions de malalties.

Composició i forma d'alliberament

Un remei eficaç es ven a les farmàcies de diverses formes, però el més popular és la loció, envasada en petits envasos de plàstic de 250 ml. No té aroma ni sabor específics; la consistència del producte és líquida. La loció no té color, s’estén fàcilment pel cabell i el cuir cabellut i s’absorbeix bé.Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes

Els vials no s’adapten a capses de cartró, però es pot veure una descripció a l’etiqueta situada a la part posterior, que indica les característiques d’ús i les possibles complicacions durant la teràpia.

El producte conté diversos ingredients actius:

 • Substàncies bioactives.
 • Clorur de magnesi i zinc.
 • Aigua purificada.
 • Clorur de coure i brom.
 • Àcid butanedioic.
 • Sofre.
 • Àcid cítric i làctic.
 • Substàncies de baix pes molecular.
 • Components minerals.

Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. RessenyesEl producte conté glicerina i alguns components que el fabricant no indica. Durant molts anys, les empreses farmacèutiques no van revelar la composició del medicament, cosa que va preocupar alguns pacients. Després d’això, el fabricant va indicar la composició a l’envàs, però alguns ingredients mai van ser nomenats.

Indicacions d'ús

L’exportació d’esvicina per al cabell es considera un producte universal. Es pot utilitzar no només per millorar l'estat dels fils, sinó també el cuir cabellut i el cos.

L'únic remei té altres indicacions per a la cita:

 • Diagnòstic de l’alopècia. Al mateix temps, hi ha una alta eficiència de la loció quan s’aplica per tal d’eliminar diversos signes de violació.
 • Gastritis de diverses formes i graus d’abandonament, acompanyada de manifestacions greus.
 • Deteriorament del cuir cabellut com a conseqüència de l’ús de pintures agressives, xampús i altres productes.
 • La secció del cabell s’acaba, que no es corregeix després de retirar la part danyada.
 • Pèrdua intensa del cabell per alteracions hormonals o trastorns metabòlics.
 • Identificar signes de seborrea seca o oliosa. En aquest cas, es considera que l’aplicació més eficaç és quan apareixen els primers signes d’infracció, però el tractament en una fase avançada també pot ser efectiu.
 • Debilitament de la immunitat en el context de la deficiència de vitamines o la presa de medicaments que afecten les defenses del cos. El remei es considera força eficaç en aquest cas, però els metges actuals no poden explicar exactament com funciona.
 • Addicció a l'alcohol. El medicament té propietats úniques. Per tant, ajuda a combatre un mal hàbit.
 • L’aparició de caspa en pacients amb progressió de patologies del tracte digestiu o en el context de l’ús de productes de cura inadequats.
 • Hipertensió arterial de gravetat variable. El medicament es pot utilitzar quan apareix una malaltia com a conseqüència d'altres trastorns del sistema cardiovascular.
 • Malalties de les dents i dels teixits de la cavitat oral. Per a malalties periodontals, càries, estomatitis i gingivitis, la loció es pot utilitzar segons les indicacions d’un metge.
 • Ferides purulentes, úlceres tròfiques al cos, extremitats. La loció es considera eficaç quan s’utilitza per eliminar les manifestacions externes d’una reacció al·lèrgica.
 • Patologies de la gola de diferents graus d'abandonament. Amb l’angina i la laringitis, el remei es considera eficaç.
 • Varices, tromboflebitis.

Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes

Tot i que la loció està destinada principalment a un ús extern, es pot prescriure per a altres trastorns que no s’associen a trastorns dermatològics.

Contraindicacions i efectes secundaris

La instrucció oficial indica que el remei no té contraindicacions. Però els metges no recomanen l’ús en alguns casos.

Les principals contraindicacions per a la teràpia:

 • Intolerància a qualsevol component de la composició o tendència a aquestes manifestacions en la història del pacient.
 • El període d'embaràs i lactància materna. Es considera un obstacle per a la ingestió, però es permet l'aplicació externa després de consultar amb un especialista.
 • Una forma greu d’insuficiència renal i hepàtica, en què es produeix un deteriorament important del funcionament dels òrgans.
 • Malalties oncològiques del tracte digestiu.
 • Sagnat intern agut en el context de l'exacerbació de les patologies ulceroses de l'intestí, l'estómac.
 • Trastorns mentals en l'etapa aguda.
 • Hepatitis de diverses formes.
 • Cirrosi hepàtica en fase final.
 • Etapa aguda d’infart de miocardi o ictus isquèmic.
 • Vòmits repetits, no associats amb la ingesta d'aliments. Per exemple, amb un trauma craneocerebral, sovint es produeix una manifestació similar.

Aquestes contraindicacions es consideren relatives, ja que en casos individuals, fins i tot si existeixen, els pacients poden rebre loció amb el permís d’un metge.

L’exportació d’Esvicin pot provocar complicacions, fins i tot quan s’utilitza només per millorar l’estat del cabell. Els trastorns afecten directament la zona d’influència o el treball dels òrgans interns.Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes

Zona de danys

Reaccions adverses més freqüents

El sistema cardiovascularPer part d’aquest sistema, els trastorns només apareixen quan es prenen internament en pacients que pateixen patologies del cor i dels vasos sanguinis. En aquest cas, els pacients poden observar taquicàrdia, el desenvolupament d’arítmies i l’aparició de dolor al cor. Els símptomes es poden agreujar amb un augment o disminució crítica de la pressió arterial. Després de la negativa a la teràpia, les manifestacions desapareixen, però pot ser necessària la designació de medicaments especials per normalitzar la malaltia.
Organsrgans digestiusMolt sovint, les reaccions negatives afecten el tracte digestiu, cosa que provoca nàusees, vòmits i molèsties a les femtes. De vegades hi ha un deteriorament de la gana, set intensa i dolor a l’estómac. Amb un ús prolongat i ignorant els símptomes, és possible agreujar totes les reaccions, així com les manifestacions de la malaltia subjacent.
Sistema nerviósDes del costat del sistema nerviós, les complicacions no apareixen tan sovint. En alguns casos, els pacients poden parlar de somnolència, augment de la fatiga i debilitat, disminució del rendiment.
Cuir cabellut i cosQuan s’aplica externament, les complicacions de la pell es produeixen amb freqüència, especialment en pacients amb tendència a aquests trastorns. La simptomatologia és estàndard, és a dir, es manifesta en forma de picor a la pell, ardor, descamació i aparició d’erupció cutània. Amb un ús continuat, el trastorn s’estén a àmplies zones de la pell, causant molèsties i agreujant els símptomes del sistema nerviós.

Normalment, les reaccions negatives es produeixen molt poques vegades, però quan apareixen, els experts recomanen abandonar l’ús de la solució, cosa que evitarà l’agreujament dels símptomes.

Efectes sobre el cos i els cabells

Quan s’utilitza el producte, s’observa que s’estimula el nou creixement del cabell mitjançant la restauració de les bombetes. Molt sovint, una part determinada dels fol·licles es troba deprimida i l’ús de loció ajuda a activar el creixement, millora l’estat dels pèls, els fa més forts i voluminosos.

Com a resultat, després de realitzar un curs terapèutic, no només hi ha un augment de la longitud del cabell, sinó també un augment de la seva elasticitat i volum.Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes

Quan es pren per via oral, també s’observa una millora de l’estat del cabell. La loció té un efecte beneficiós sobre el cuir cabellut, elimina la caspa i ajuda a combatre la seborrea.

L’eina enforteix la paret vascular, té propietats antiinflamatòries i normalitza la digestió. En els pacients que pateixen alcoholisme, disminueixen les ganes de beure alcohol.

Quan s’aplica, s’observen altres efectes positius:

 • Normalitza els processos metabòlics.
 • Estimula les defenses del cos.
 • Elimina els símptomes de gastritis, úlcera estomacal.
 • Normalitza la microflora de la cavitat oral i dels intestins.
 • Redueix les lectures de pressió arterial.
 • Millora el treball del sistema cardiovascular.
 • Nutreix els fol·licles pilosos des de l'interior, cosa que estimula el creixement del cabell i millora l'estat del cabell.

L’efecte positiu del remei sobre tot el cos el fa universal i únic per a molts pacients.

Administració i dosificació

Esvicin export hair es pot utilitzar per a aplicacions externes. En aquest cas, la dosi no es pot determinar, ja que depèn de la longitud del cabell i de l’estat del cuir cabellut. La quantitat aproximada de loció per a 1 aplicació oscil·la entre els 30 i els 70 ml.

Quan es pren internament, es selecciona la dosi específica en funció de la malaltia específica. Per enfortir el cabell, el producte es pren 3 vegades a la setmana durant 1 cullerada. a qualsevol hora del dia. El curs terapèutic dura almenys 3 setmanes, però es pot allargar fins a 2 mesos en funció de la gravetat de la caiguda del cabell i de la presència d’altres símptomes.

Amb una calvície severa, és possible prendre el medicament diàriament en la mateixa dosi. Si aquesta teràpia no ajuda a millorar l’estat, la taxa diària es duplica. Es continua el tractament fins que s’aconsegueix un resultat terapèutic pronunciat.Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes

La loció també es pot utilitzar per enriquir els productes per a la cura del cabell. Per exemple, es pot afegir a xampú o condicionador de cabell i màscares casolanes. Això ajudarà a millorar l’efecte terapèutic.

Els experts criden l'atenció dels pacients que les instruccions oficials no impliquen l'administració oral, però l'experiència de molts pacients demostra l'eficàcia d'aquest mètode.

A l’interior es pren el remei no només per millorar l’estat del cabell, sinó també per tractar altres trastorns. En cada cas, la dosi i la durada de l'administració poden variar en funció de les característiques individuals de l'organisme.

Sobredosi

Quan s’aplica externament, la loció no provoca una sobredosi, ja que els seus components gairebé no s’absorbeixen a la circulació sistèmica i no s’acumulen al cos. No hi ha dades sobre sobredosi quan es pren per via oral.

Però els metges suggereixen que prendre dosis més altes pot provocar un agreujament de les manifestacions negatives i un deteriorament significatiu de la malaltia. A més, els pacients experimenten vòmits repetits durant el dia, nàusees i excrements de malestar. Moltes persones informen de greus dolors abdominals i marejos.

Si apareixen aquests símptomes, haureu de deixar d'utilitzar la loció immediatament i visitar un metge. Sovint, es requereix un tractament especial per millorar l’estat.

Regles per utilitzar la loció Esvicin

El règim terapèutic estàndard consisteix a aplicar el producte 3 vegades a la setmana per netejar el cabell humit i en quantitat suficient. La quantitat principal del producte s'ha de distribuir al cuir cabellut i aplicar-la al cabell a tota la longitud.Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes

No excedeixi la quantitat recomanada del producte, no hauria de degotar pel cabell sobre la roba. La quantitat òptima serà la quantitat que s'absorbeix als fils i a la pell, sense deixar marques humides.

El curs terapèutic dura de 3 a 8 setmanes, segons el grau d’abandonament del trastorn. En cada cas, la durada es determina individualment. Els dermatòlegs i els tricòlegs no recomanen superar la dosi, la freqüència d’ús o la durada sense consulta prèvia.

Quan es pren per via oral, és especialment important seguir totes les recomanacions sobre la dosi i la durada d’ús.

Instruccions per aplicar el producte al cabell

L’exportació d’Esvicin per al cabell s’utilitza segons l’esquema estàndard: aplicar el producte a cabells secs o humits. En aquest cas, utilitzeu les puntes dels dits per distribuir la loció sobre el cuir cabellut i apliqueu suaument el producte restant sobre els dits al llarg de tota la longitud.

Repetiu el procediment 3 vegades a la setmana. Durant el curs de la teràpia, es recomana rentar-se el cabell no més de dues vegades a la setmana, però si no es pot seguir la recomanació, es pot rentar-lo de manera estàndard per a un pacient concret. Per a una millor distribució del producte a tota la longitud del cabell, es permet utilitzar una pinta especial.Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes

Cada vegada que es renta el cabell, es pot afegir aproximadament un 20-40% de la loció del volum total del xampú. Aquesta aplicació es continua fins que s’eliminen els símptomes aguts del trastorn. En aplicar, no deixeu que la loció entri als ulls, ja que es pot produir irritació.

Receptes de màscares per al cabell Esvicin

Les formulacions casolanes basades en ingredients naturals es poden enriquir amb una loció curativa que millorarà el seu efecte i accelerarà l’aparició del resultat terapèutic.

Les receptes més efectives:

 • Màscara de Kefir considerat força eficaç. Normalment s’utilitza per als cabells grassos, normalitza les glàndules sebàcies i impedeix el desenvolupament de la seborrea. Per a 1 procediment, necessiteu 100 ml de kefir gras i 15 ml de loció. Els ingredients s’han de barrejar i escalfar lleugerament al bany maria. Esteneu la composició tèbia sobre el cuir cabellut i tota la longitud del cabell, deixeu-la 1 hora. Després, retireu la composició, si cal, renteu-la amb un xampú neutre suau. Repetiu la manipulació 2 vegades a la setmana durant un mes.
 • Ou fresc amb mel també millora l’estat del cuir cabellut i del cabell, però la recepta està indicada per a aquells amb cabell sec i amb tendència a desenvolupar seborrea seca. Per a 1 procediment es necessiten 2 ous, 20 g de mel líquida i 20 ml de loció. Tots els components s’han de barrejar acuradament fins obtenir una massa homogènia, distribuïda sobre el cabell i el cuir cabellut, i deixant-la durant 30 minuts. Podeu eliminar la composició amb aigua o amb un xampú suau. Es permet repetir els procediments durant 1-2 mesos d'1 a 3 vegades a la setmana, en funció de la gravetat de les manifestacions.
 • Suc d’àloe combinat amb loció en proporcions 1: 1 s’utilitza per a tots els tipus de cabell per millorar-ne l’estat. Aquesta màscara estimula el creixement del cabell i ajuda a restaurar el cuir cabellut. Depenent de la longitud del cabell, la quantitat de loció i suc pot variar. Només s’ha d’utilitzar suc acabat d’esprémer de les grans fulles de la planta. La composició es distribueix pel cabell i el cuir cabellut. Deixeu-ho 1 hora i després traieu-lo amb aigua tèbia. Els tràmits es realitzen 2 vegades a la setmana durant un mes.

Les formulacions casolanes s’utilitzen millor després de consultar prèviament amb un especialista i determinar el tipus de cabell.

Durada d’ús del producte per enfortir i fer créixer el cabell

Depenent de la gravetat de la pèrdua i de la presència de desviacions acompanyants, la loció es pot utilitzar durant 1-4 mesos. Amb una extensa calvície, es necessitaran cursos llargs, amb un curs de patologia lleu, amb 4-8 setmanes són suficients. A efectes profilàctics, l’agent s’utilitza durant 3-6 setmanes.

Efecte de l'aplicació

En diferents pacients, el resultat es pot produir en diferents moments. Alguns noten una millora després de 2 setmanes de teràpia, d’altres diuen que els primers resultats només passen de 3 a 6 setmanes.

Esvitsin exporta loció tònica per als cabells. Ressenyes
El resultat d’utilitzar la loció tònica d’exportació Esvicin

En la majoria dels casos, el pacient pot notar el primer efecte després de 2 setmanes d'ús, especialment en el cas que l'ús extern es combina amb l'administració oral.

On comprar i costar?

El producte es pot comprar a farmàcies de diferents regions i a llocs web oficials. El preu oscil·la entre els 150 i els 200 rubles.

Export Esvicin és un remei únic per millorar el creixement del cabell i enfortir els fol·licles pilosos. Es considera bastant eficaç, però s’ha d’acordar l’ús amb el metge per evitar complicacions.

Vídeo sobre la loció tònica Esvicin

Revisió del producte Esvicin:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell