Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

Un component del ritual diari de bellesa asiàtica en la cura de la pell facial ha estat guanyant el cor de les noies de tot el món des de fa molt de temps. L’emulsió ha guanyat popularitat pel seu efecte complex sobre la pell i la textura lleugera.

Què és una emulsió

Emulsió per a la cara: un producte que s’assembla a la textura d’una crema o gel líquid, que consta d’una base d’aigua i substàncies grasses... Una característica d’aquest producte és la capacitat de retenir la humitat a la pell. A causa de la seva textura lleugera, l’emulsió no asseca la pell, s’absorbeix ràpidament, no deixa brillantor oliosa ni sensacions desagradables.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

Té un efecte rejovenidor, fa que la pell sigui ferma i elàstica. Els productes d’alta qualitat no contenen silicones ni olis pesats, una sobreabundància dels quals pot provocar brots d’acne.

Formulari de llançament

Es produeix en còmodes ampolles o tubs de diferents mides, que estan equipats amb dispensadors.
Les emulsions facials són les següents:

Tipus d’emulsióQuines funcions fa
hidratantuniversal per a qualsevol pell per a cada dia
netejaelimina el maquillatge i les impureses
nutritiusatura la pell amb vitamines
estoreselimina la brillantor greixosa
correctiucorregeix imperfeccions menors de la pell del rostre: enrogiment, punts negres, erupcions
anti edatproporciona elasticitat i preserva la joventut de la pell
protector solarprevé els efectes negatius dels raigs UV
curativacombat les malalties de la pell

Emmagatzemeu aquest producte a temperatura ambient en un lloc sense llum solar directa.

Indicacions per a l’ús d’emulsions facials

La majoria d’emulsions contenen extractes d’herbes, olis, vitamines, lanolina i àcids beneficiosos.

Tots aquests components es troben en concentracions diferents i, en funció del tipus d’emulsió, tenen l’objectiu d’eliminar aquests problemes cutanis cosmètics:

 • sequedat i estanquitat - es produeix un problema similar amb qualsevol tipus de pell, fins i tot la pell greix necessita humitat després d’utilitzar productes de neteja i tònics;Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals
 • irritació o descamació - el problema és típic de les pells sensibles, que es poden solucionar mitjançant l’ús d’aquest producte;
 • lluentor greixosa - una emulsió correctament seleccionada té un efecte regulador de sèu i un efecte addicional d’estores;
 • deteriorament de l’estat de la pell a causa dels raigs UV - el problema, típic de qualsevol tipus de pell a l’estiu, es resol fàcilment mitjançant l’emulsió amb un alt grau de protecció SPF;
 • malalties de la pell - els preparats medicinals d’aquesta orientació ajuden a resoldre problemes dermatològics;
 • eliminació de maquillatge - Per a una neteja de la cara més eficaç a partir de cosmètics decoratius.

Cada consumidor pot triar fàcilment una emulsió per a la cara que s’adapti al seu tipus de pell individual, ajudarà a resoldre els problemes anteriors i esdevindrà una part integral de la cura.

Contraindicacions i efectes secundaris

L’emulsió cosmètica facial no té contraindicacions ni efectes secundaris, a excepció de les reaccions al·lèrgiques individuals a un o més ingredients de la composició. Llavors es produeix enrogiment i picor. En aquest cas, el producte s’ha de rentar immediatament.

L'efecte esperat no s'aconsegueix amb l'elecció equivocada de fons o l'ús d'un medicament amb una vida útil caducada. Eviteu el contacte amb l’emulsió sobre les membranes mucoses i la pell danyada.

Només hi ha contraindicacions per a les emulsions medicinals dirigides al tractament de malalties greus de la pell com la demodicosi. Les instruccions d’aquests medicaments descriuen les restriccions d’ús durant l’embaràs i la lactància.

Ús d’emulsions per a la cara durant l’embaràs

Durant aquest període, la pell de les dones es torna més sensible. Apareixen problemes que abans no podrien haver estat típics: enrogiment, descamació, erupcions. A l’hora d’escollir una emulsió per a la cara, s’ha de prestar atenció als productes hipoal·lergògens i tenir molta cura a l’hora d’utilitzar productes que contenen olis essencials i àcids.

És millor renunciar una estona als medicaments per al tractament de malalties de la pell. Si teniu un problema greu de la pell, haureu de consultar un dermatòleg per prescriure un medicament segur.

Regles per triar un producte per al vostre tipus de pell

S'ha d'escollir una emulsió per a la cura de la pell facial en funció del tipus de pell, l'edat i les característiques individuals. Cal recordar que per a la solució de la majoria de problemes de la pell de la cara, no n'hi ha prou amb una emulsió. En els rituals de bellesa, s’utilitza en combinació amb crema i tòner.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

Cures necessàries per a diferents tipus de pell:

 • Pell seca. Requereix hidratació en diverses etapes i no n'hi ha prou amb una emulsió hidratant. Després del procediment, apliqueu una crema amb àcid hialurònic o olis lleugers.
 • Pell oliosa... Aquí heu de prestar atenció a les emulsions d’estores i als productes amb components antibacterians.
 • Problemes de pell. Les emulsions hidratants amb àcids AHA i BHA seran una salvació per a aquest tipus de pell.
 • Pell normal a mixta. No necessita una hidratació i nutrició excessives. Per tant, no cal aplicar la crema després de l’emulsió. I és millor triar fons per edat i segons la temporada.
 • Envelliment. L'emulsió s'utilitza només en combinació amb un tònic i una crema, i la composició dels productes anti-envelliment ha de contenir gelea reial, àcid hialurònic, col·lagen o mucina de cargol.

Els cosmetòlegs recomanen utilitzar l'emulsió en l'atenció diària. Triar el producte adequat és un pas cap a una pell bella i sana.

Emulsió de neteja facial

S’utilitza per eliminar el maquillatge i les impureses.

Després d’utilitzar-lo, s’observen els canvis següents:

 • l'emulsió alleuja la irritació;

  Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals
  L’emulsió facial ajudarà la pell a ser llisa, no seca ni greixosa.
 • s'activa el metabolisme intracel·lular;
 • la pell es nodreix amb principis actius que protegeixen contra l'envelliment prematur.

Aplicar amb una capa lleugera de desmaquillant abans del rentat. Com qualsevol emulsió, les esteticistes aconsellen aplicar-la amb moviments de lliscament i no amb el fregament habitual.

Emulsió protector solar

Una compra imprescindible per a pells sensibles en època de calor. Es diferencia en presència de filtres SPF en el rang de 15 a 50. Com més alt sigui el grau de protecció, més temps podreu romandre al sol.

Igual que les cremes SPF, l’emulsió té les propietats següents:

 • protegeix la pell dels efectes negatius de la radiació ultraviolada;
 • calma la pell després de cremades solars;
 • corregeix la producció de sèu.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

L'emulsió facial s'aplica en una capa prima abans de sortir a l'exterior. Depenent del fabricant, es pot utilitzar en combinació amb protectors solars.

Emulsió diària

Un tipus de producte universal i irreemplaçable, adequat com a base de maquillatge.

Posseeix les següents propietats:

 • bloqueja la influència de factors químics (pols o metalls pesants);
 • satura la pell amb ingredients útils;
 • millora l’estat visible de la pell;
 • hidrata o nodreix durant tot el dia.

S’utilitza cada matí després del procediment de neteja, aplicat en capa fina, que s’absorbeix ràpidament. El maquillatge s’aplica al cap d’uns minuts. Per a una millor aplicació, primer podeu moldre l’emulsió al palmell de la mà per mantenir-la calenta.

Emulsió mat

Tracta la pell problemàtica, greixosa i sensible.

Gràcies als seus principis actius, l'emulsió realitza les funcions següents:

 • regula la producció de sèu;Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals
 • hidrata;
 • té propietats antiinflamatòries;
 • amaga imperfeccions;
 • millora l’aspecte.

Aplicar com a base de maquillatge amb una esponja especial. En alguns casos, després d’aplicar l’efecte esterilla d’emulsió, ja no és necessari utilitzar un fonament.

Emulsió correctiva

Opció per a pells amb problemes de treball de les glàndules sebàcies.

Sovint la composició conté àcid salicílic, alantoïna, extracte d’àloe, que contribueix a l’efecte complex sobre la pell:

 • elimina la brillantor greixosa;
 • neteja i tensa els porus;
 • afavoreix l'assecat i la curació de l'acne;
 • amaga imperfeccions.

El producte s’ha d’aplicar evitant la zona dels ulls. Funciona bé com a base de maquillatge.

Perla Negra

Emulsió hidratant diürna amb baixa protecció SPF.

Els seus principals avantatges:

 • fa que les pigues i les taques d’edat siguin menys notables;
 • la pell de la cara es torna vellutada i radiant;
 • uniformitza el relleu i suavitza les arrugues imitades;
 • tonifica i elimina les traces de fatiga;
 • adequat com a base de maquillatge.

El component principal del producte són les microesferes, que donen a la cara un aspecte fresc i reposat. L'oli de camèlia té un efecte antioxidant, elimina l'enrogiment i la inflamació de la superfície de la pell i regenera la pell. L’extracte d’artèmia tensa la pell, fa front als primers signes d’envelliment i imperfeccions menors.

Aquesta emulsió de fabricació russa és ideal per a qualsevol pell. S’utilitza en el rang d’edat dels 25 als 45 anys.

Perfectal

L’emulsió hipoalergènica alemanya fa front al principal problema de la pell seca: la manca d’humitat i també s’utilitza com a antisèptic.

L'eina realitza les funcions següents:

 • evita l'aparició d'erupció cutània, picor i descamació;
 • s’utilitza en el tractament de les dermatosis;
 • alleuja l'enrogiment.

Conté plata, coneguda per les seves propietats antisèptiques. Elimina la inflamació i altres defectes menors de la pell. I la glicerina i l’àcid làctic nodreixen activament l’epidermis i uniformitzen el to de la pell.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

Aplicar sobre la cara neta, evitant zones sensibles al voltant dels ulls. Podeu començar a utilitzar-lo des de l’adolescència.

Lancaster bronzejant bellesa

Un producte únic, la fórmula del qual permet hidratar la pell i activar la producció de melanina. Aquest producte no és autoconcertador. És ideal per a un bronzejat uniforme sense exposició solar i amb protecció solar.

Els extractes de plantes i fruites de la formulació milloren el to bronzejat natural de la pell. Els desenvolupadors es van encarregar de cada fototip i van crear 3 tons individuals per a rosses, dones de pèl marró i morenes.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

El producte de cura es renta fàcilment amb aigua i no deixa residus.

Ducray Кeracnyl

Composició matificant per a pells problemàtiques i greixoses. Apte tant per a homes com per a noies a partir de 18 anys. Té un aroma de poma verda, no provoca comedons i acne.

S'utilitza quan:

 • uniformitzar el to de la pell;
 • com a regulador de sèu;
 • com a antisèptic.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

Conté extracte de palma i pols absorbent, que tenen un efecte matificador. El complex d’àcids uniformitza el to i elimina la brillantor greixosa. Aplicar només sobre la pell neta 1-2 vegades al dia.

Caragol

Emulsió coreana a base de mucina de cargol.

Apte per a tothom, especialment per a pells sensibles:

 • regenera la pell;
 • elimina els danys menors;
 • rejoveneix i dóna a la pell un aspecte fresc.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

La composició conté olis naturals, glicerina, extractes de plantes i fruits. Es pot utilitzar des de qualsevol edat. És lliure de parabens i silicones i no provoca reaccions al·lèrgiques.

Vichy

Aquesta única emulsió de protecció solar francesa funciona igualment bé per a nois i noies. Té el màxim grau de protecció UV SPF 50. Per a pells greixoses i mixtes.

La composició inclou molts filtres ultraviolats que són segurs per a la pell, glicerina, fragàncies i silicones volàtils. El producte no provoca al·lèrgies ni comedons. S’utilitza abans de sortir al sol i després de nedar al mar.

La seva pell té verd amb àcid hialurònic

Emulsió hidratant lleugera coreana.

Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

Té les funcions següents:

 • fa que la pell sigui suau;
 • reté perfectament la humitat;
 • regula les glàndules sebàcies;
 • té propietats reparadores;
 • utilitzat des de l'adolescència;
 • apte per a qualsevol pell.

L'extracte de te verd en la composició del producte té un efecte antibacterià.

Gràcies a això, la circulació sanguínia millora i l’edema desapareix. L’àcid hialurònic “segella” la humitat, tensa el relleu de la pell. Els extractes vegetals de bambú i cogombre donen a la pell un aspecte fresc i reposat i normalitzen l’equilibri del pH. No conté fragàncies, alcohol, parabens.

No us perdeu l'article de la columna més popular: Massatge facial segons el sistema del metge japonès Asahi Zogan.

Tiande amb un efecte tensor

Un remei per a la pell problemàtica, reconegut a tot el món per la seva fórmula única que permet obtenir els següents beneficis:

 • suavitzar les arrugues fines;
 • eliminació de taques d’edat;
 • correcció d’irregularitats cutànies.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

La composició inclou ingredients nutritius, calmants i antienvelliment: àcid hialurònic, extractes de plantes, oli de llavors de raïm, olis essencials. Recomanat per a dones majors de 35 anys que presentin signes visibles d’envelliment.

Shiseido

Una empresa japonesa amb una llarga història produeix diversos tipus d’emulsions: emulsions anti-envelliment diürnes i nocturnes i neteja. Hidraten i saturen activament la pell amb vitamines. L’emulsió té una textura molt lleugera, a causa de la qual s’absorbeix ràpidament i no deixa cap pel·lícula.

Aplicar amb la punta dels dits. El producte es barreja amb les restes de cosmètics i s’elimina amb una esponja o teixit tou.

Els productes antienvelliment suavitzen les arrugues, fan que la pell estigui ferma i tensa. S'utilitzen en combinació amb cremes de la mateixa empresa. El propilenglicol de la composició té un efecte absorbent i hidrata la pell. I l’oli mineral el fa suau. Recomanat per a dones majors de 35 anys.

Net i net per hidratar-se

L'emulsió facial d'una famosa marca francesa realitza dues funcions alhora: manté l'equilibri hídric i neteja profundament. S’aplica en petites quantitats (1-2 clics) diàriament sobre pells netes i humides. Apte per a tots els tipus de pell des de qualsevol edat i en qualsevol època de l'any.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

La glicerina neteja, hidrata i suavitza suaument.

El complex de substàncies útils de la composició té com a objectiu resoldre qualsevol problema: des de l’acne fins a la pell seca.

Línia fresca d'Hermes

Una emulsió orgànica de la marca grega Hermes només conté ingredients a base d’herbes naturals.

Ajuda a resoldre aquests problemes:

 • normalitza l’equilibri de greixos;
 • combat l'acne;
 • actua com a antisèptic;
 • s'aplica a totes les edats i tipus de pell.

Aplicar cada matí i vespre sobre la pell neta. Haureu de conduir l’emulsió profundament a la capa d’epidermis amb les puntes dels dits, no fregueu com una crema.

La composició del producte inclou: llavors de lli, oli d’eucaliptus i farigola, extracte d’equinàcia, que actua com a component antibacterià natural.

Rose Ausganica

Emulsió orgànica australiana premium. Té un doble efecte: satura amb col·lagen / elastina i enforteix l’epidermis.Emulsió per a la cara. Què és, com utilitzar-lo: hidratant, diürn, matificant, corrector, protector solar. Les millors emulsions professionals

L'extracte de fulla d'olivera de la composició actua com a antioxidant natural. Prevé els efectes nocius dels radicals lliures a la superfície de la pell. Aixeca i enforteix el contorn de la cara.

L’àcid hialurònic, obtingut a partir de la síntesi de blat i remolatxa, hidrata la pell i alenteix l’envelliment.

S'utilitza per a tots els tipus de pell després de 35 anys. Amb l’ús diari, ja en un mes, es produeix una millora significativa en l’estat de la pell.

Emulsió facial matificant Vichy Draytach SPF 50

Acció emulsionant amb un alt grau de protecció contra la influència dels raigs ultraviolats. Ideal per als amants de la platja. Aquesta emulsió s’ha d’aplicar després de cada bany.

Creat a base d’aigua termal i minerals, que serveixen per prevenir l’envelliment, protegeixen la pell de la pigmentació no desitjada, enrogiment i ardor.

Apte per a pells normals a mixtes. Provat pels millors dermatòlegs, no provoca al·lèrgies.

Eficiència de l’ús d’emulsió

L’eficàcia d’aquest producte ha estat provada pels principals dermatòlegs d’Europa i Àsia. I també l'emulsió va guanyar merescudament popularitat entre els consumidors habituals.

Gràcies al producte adequat, podeu eliminar problemes tan habituals a la pell de la cara:

 • pruïja i acne;
 • punts negres i enrogiment;
 • arrugues fines;
 • sequedat / estanquitat;
 • canvis relacionats amb l'edat;
 • lluentor greixosa.

Diversos tipus d’emulsions són indispensables en el procés de cura complexa de la pell facial. Nutreix la pell amb ingredients hidratants necessaris després de netejar-los amb un netejador i tòner.

L’ús diari d’aquest producte mantindrà la pell sana i juvenil.

Autor: Semenova K.O. (bellatrix_L)

Disseny de l'article: Mila Friedan

Vídeos d’emulsions hidratants facials

Les meves emulsions hidratants coreanes:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell