Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Johnny Depp - estrella cinematogràfica de classe mundial, l’estimat per un milionari excèntric pirata Jack Sparrow i l’actor més ben pagat de Hollywood, conegut pels seus papers vius, diversos i, de vegades, molt foscos.

Diferent en la seva joventut amb una disposició rebel i freqüents problemes amb les lleis, l'actor es va convertir gradualment en un dels homes més desitjables del món, les fotografies de les quals són guardades amb amor per fans fidels.

Breu biografia i vida personal

Johnny Depp (a l'article es mostra una foto de la joventut de l'actor) va néixer el juliol de 1963 a l'estat de Kentucky, en la família d'un enginyer civil i d'una cambrera. La família del futur actor es considerava disfuncional: el pare bevia molt i colpejava els nens, i la mare passava tot el temps lliure a la feina, intentant alimentar una família de tres fills.

El noi, que no coneixia l’afecte familiar, es va fer molt amic de l’avi, un indi de pura raça Jim, la mort sobtada de la qual va provocar un greu trauma psicològic al nen de 9 anys.

Johnny Depp.Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalEl futur actor, que no té contacte psicològic amb els seus pares, va discutir constantment amb la seva família, als 12 anys va començar a fumar i a tenir relacions sexuals, i als 13 anys, després que el seu pare va deixar la família, es va interessar per les substàncies prohibides, per les quals va ser expulsat de l’escola.

Als 13 anys, el jove Johnny va marxar de casa, emportant-se una guitarra elèctrica donada per la seva mare. Després de conformar-se amb el seu millor amic, el futur actor va començar a actuar amb el grup de garatges "Kids", amb el qual va oferir concerts en discoteques que van reportar pocs ingressos.

Per tal d’arribar d’alguna manera, la futura estrella de cinema de 15 anys també va aconseguir feina en un lloc de construcció, on va desaparèixer fins a altes hores de la nit. El segon matrimoni de la mare de Depp amb l'escriptor Roger Plummer va fer que Johnny tornés a la família i també va ajudar a establir una estreta relació. Va ser el padrastre qui més tard va anomenar l’actor el seu ídol i inspirador.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalJohnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalUna vegada que els músics de "Kids" van tenir sort, Iggy Paul els va notar i els va convidar a actuar al seu concert. La primera esposa de Johnny va presentar al noi a Nicholas Cage, que va donar a Depp les coordenades del seu agent, que més tard va aconseguir un paper per al jove a "Un malson a Elm Street".

Johnny comptava amb un paper de cameo, però als productors els va agradar tant el desconegut que li va confiar el paper principal de Glenn, que va donar popularitat a Depp i va obrir les portes a Hollywood.

Sorprès per l’èxit, el jove actor no tenia intenció de conquerir Los Angeles i volia tornar a jugar al seu grup, però després, després de pensar-ho bé, va acceptar treballar al “Private Resort”, on va demostrar per primera vegada el seu cos nu.

El nou treball va convèncer a Johnny per provar l'art del cinema i el noi va aconseguir feina en diverses sèries de televisió per estalviar diners en cursos d'art dramàtic. Després de graduar-se, Depp va actuar com a personatge menor a Platoon i, després, al número 21 del carrer Jum, on va fer el paper de l’oficial de la llei que va resoldre l’assassinat.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalDepp, que es va convertir en l'ídol de les noies americanes, va protagonitzar Crybaby, cosa que li va donar reconeixement mundial.

El 1989, l'actor comença a col·laborar amb Tim Burton, que va convertir a Depp en una estrella de nivell mundial i el va rodar a "Edward - Scissorhands", que va ser seguit pel rodatge de "Arizona Dream" i l'obertura de la seva pròpia vida nocturna per l'actor.El 1995, l'actor va fer el paper de Dead Man i també va provar el paper de Don Juan a la pel·lícula del mateix nom.

El 1997, Depp va protagonitzar Donna Braska, i després a The Brave, on també va participar com a director. El 1999, l'actor va passar a formar part de "La novena porta" i després de "Sleepy Hollow" i "Fear and Loathing of Las Vegas".

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalA principis del nou segle, Johnny va treballar a Till Night Falls, on va interpretar 2 personatges alhora: un pres transvestit i un carceller amb inclinacions sàdiques, i després es va unir a l'equip de Chocolate, on va interpretar el paper d'un gitano, l'estimat personatge principal.

El 2003 va començar el "període pirata" per a Depp, que va començar amb la primera pel·lícula "Pirates del Carib". El brillant capità Jack Sparrow es va utilitzar inicialment com a personatge menor, però al públic li va agradar tant l’heroi extraordinari que sense ell altres parts de la imatge estarien simplement condemnades al fracàs.

El paper d'un pirata va portar a l'actor una nominació a l'Oscar i es va convertir en la seva obra més famosa, amb la qual es va reunir en cinc parts més de la pel·lícula.

El treball a "Pirates" no només va ser el més reeixit en la carrera cinematogràfica de l'actor, sinó que també li va suposar grans despeses, cosa que li va permetre convertir-se en l'estrella més ben pagada del cinema nord-americà, èxit al llibre Guinness dels rècords.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalEl 2005, l'estrella del cinema va aparèixer a Fairyland i també va tornar a treballar amb Burton, a Sweeney Tod and Charlie and the Chocolate Factory, on va interpretar al propietari d'una enorme empresa de xocolata, tot i que ell mateix odia la xocolata.

El 2010, l’estrella de cinema va jugar a The Tourist i el 2011 va protagonitzar The Rum Diary. El 2015, després d’acabar el treball a la següent part de la "saga de la pel·lícula de pirates", l'actor va fundar el grup musical Hollywood Vampires i va protagonitzar la sensacional "Black Mass".

El futur actor va conèixer la seva primera dona, la maquilladora Lorrie An Alison, durant el seu treball amb un grup musical. La nena tenia 6 anys més que Depp i, gràcies a les seves connexions, va presentar l’actor a Nicolas Cage. Els joves es van casar el 1983 per Nadal i es van divorciar dos anys després.

El 1985, Depp va començar a sortir amb Kate Moss, Eva Green, Jennifer Gray i Winona Ryder, però el complex personatge i la set de llibertat del jove Depp no ​​van permetre que la relació es convertís en una cosa més seriosa.

El 1999, al plató de Burton, Depp va conèixer Vanessa Paradis per primer cop, es va enamorar i, al mateix temps, va oblidar la seva llibertat, es va casar i un any més tard es va convertir en el pare de la seva filla Lily-Rose Depp, i després del seu fill Christian.

La parella ideal es va trencar el 2012, després que l’actor va conèixer Amber Heard al plató de The Rum Diary, que es va convertir en la nova esposa de Depp el 2015. Aquest matrimoni va durar 16 mesos i va acabar, tal com va començar amb un escàndol.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal
A la foto: Johnny Depp i Amber Heard

Amber Rose va presentar una demanda contra l'actor per un presumpte tractament cruel, però, tal com va resultar més tard, va ser ella qui va colpejar en diverses ocasions Johnny amb les mans i la caiguda d'objectes. L'actriu també va provocar que Depp perdés part del dit anular, provocat pel sever tall de Johnny a causa d'una ampolla de vodka trencada que li va llançar Amber.

El nou divorci va coincidir amb la mort de la mare de l'actor i un període difícil de depressió per a ell, i també va costar a l'actor 7 milions de dòlars. El 2019, el litigi del cas Depp-Heard va acabar finalment amb la victòria completa de l’actor, que va demandar a la seva exdona 50 milions de dòlars per difamació.

El 2019, Depp va començar a sortir amb la jove intèrpret de Paul Goen, però la noia no va poder suportar l'atmosfera de l'escàndol que envoltava Johnny, organitzat per la seva exdona i aviat va deixar el seu amant.

Paràmetres corporals i aspecte

Johnny Depp (una foto de l’actor en la seva joventut es pot trobar als cartells de les pel·lícules "Nightmare on Elm Street" i "Edward - Scissorhands") és un actor alt i molt maco amb un aspecte extravagant, descendent dels avantpassats dels indis Kiri i Cherokee.

L’actor de pèl fosc amb arrels irlandeses, índies i alemanyes, amb uns ulls alegres i marrons foscos, un somriure impressionant i una arracada a l’esquerra, s’ha convertit ja en un autèntic ídol de milions després de fer el paper de l’adorat conquistador dels mars Jack Sparrow, conegut no només pel seu humor brillant, sinó també per la seva marxa de pallasso.

Paràmetres de forma:

Creixement178 cm
Pes78 cm
Mida de la roba7 (EUA)
Mida del peu10 (EUA)
Color de cabellCastanyera fosca
Color d'ullsMarró fosc
NacionalitatNord-americà
Tipus d'aspecteMixta

Amb una estatura bastant alta, Johnny Depp també es distingeix per un bell i esvelt cos, ben conservat, tot i la seva edat força sòlida (56 anys). El cabell curt marró fosc, els grans ulls marrons, el nas recte i els pòmuls pronunciats es van convertir en el seu negre característic i van aportar a l'actor la glòria d'un autèntic símbol sexual.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalAmb l’edat, un autèntic rebel, sovint enfrontat a problemes amb la llei, va canviar dramàticament la seva aparença, transformant-se en un adolescent difícil i sempre afaitat, un heroi freqüent d’una crònica escandalosa en un home brutal, segur i tranquil, el tret distintiu del qual era un pentinat curt i una barba petita, donant una estrella de cinema més sofisticat i també una mica místic.

Cirurgia Plàstica

Johnny Depp (una foto de l'actor en la seva joventut es pot trobar a la pàgina d'Instagram de la seva filla) l'ídol de milions i l'estrella de "Chocolate" i "Sleepy Hollow" es va convertir en el segon metrosexual, després de David Beckham, que no dubta a visitar salons de bellesa i clíniques.

Els especialistes expliquen en gran mesura l’aspecte luxós i sense edat de l’actor mitjançant la implementació oportuna de la correcció estètica, que va permetre frenar lleugerament els canvis relacionats amb l’edat i corregir finament l’aspecte masculí del "pirata".

L’actor mai no va fer cap comentari, però els experts creuen que Jack Sparrow és el responsable de:

 1. Rinoplàstia, que l'actor va fer en la seva joventut, abans de treballar a "Un malson a Elm Street".
 2. Blefaroplàstia i aixecament de celles, que permet obrir els ulls i eliminar les parpelles caigudes.
 3. Un lifting facial de contorn que va esbossar els pòmuls, que es consideren el segell distintiu de l’actor i que va eliminar els primers canvis relacionats amb l’edat.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalA més de la correcció, l’actor es va corregir les dents i va inserir xapes, cosa que va transformar completament el seu somriure.

Aparició després del plàstic

Les operacions realitzades per l'actor es van dur a terme tan finament que el rostre de Depp no ​​tenia cicatrius ni rastres d'ajust, i el seu rostre va ser reconegut per l'edició britànica com "l'ideal de masculinitat, tan rar en la societat moderna".

Tots els canvis correctors també es van dur a terme fa molt de temps, cosa que va permetre aparèixer petites arrugues facials, cosa que va donar a la cara de l'actor encara més brutalitat i carisma.

Secrets de bellesa

Johnny Depp (la foto de l’actor rebel de la seva joventut entrava regularment en cròniques escandaloses a causa de l’addicció de l’estrella del cinema a l’alcohol i a substàncies il·legals) qualifica els secrets de la seva bella aparença una formació constant i una alimentació adequada.

Menjar

L’actor és vegetarià des de fa més de 20 anys i també és propietari d’un restaurant francèsque adoren el menjar gourmet, al qual es va tornar addicte durant el seu matrimoni amb Vanessa Paradis.

La dieta diària d’un actor de cinema sempre inclou una gran quantitat de verdures, fruites i productes de soja. Depp compensa la manca de vitamines que es produeix amb aquesta dieta amb suplements proteics, incloses les proteïnes del sèrum i la caseïna.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalDepp, a qui li encanten els experiments, també va descobrir una dieta de te per seguir quan necessita perdre pes dràsticament per al següent paper. L’actor intenta menjar 6 vegades al dia en petites porcions i també beu una gran quantitat de te verd i blanc.

Dieta de Depp:

Primer esmorzaruna tassa de te verd;

farina de civada amb fruits secs

Dinarfruita;

pasta de blat;

te verd

Esmorzar tardarròs brotat;

amanida de verdures;

batut de proteïnes

Soparpeix al forn o bullit amb una guarnició de verdures;

te blanc (o verd)

Soparmató amb fruita;

ametlla

L’actor no canvia mai la seva dieta i, abans de cada nou paper, posa als directors la condició que s’han de respectar determinades hores de consum d’aliments.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalPatit durant molt de temps per l'addicció a les drogues i l'alcohol, l'actor durant el seu matrimoni amb Vanessa Paradis va deixar completament d'utilitzar substàncies il·legals, permetent-se només ocasionalment unes copes de vi.

Esport

Tot i la seva feina, Johnny Depp realitza entrenaments esportius de força almenys 3-4 vegades a la setmana, amb una durada mínima d’1,5 hores.

Les activitats esportives de l'estrella consisteixen en:

 • escalfaments, durant els quals l'actor recorre almenys 6-7 km;
 • flexions;
 • okupes;
 • exercicis de força per a tots els grups musculars.

Un actor prim i natural, amb els anys de treballar amb aquesta tècnica, ha aconseguit no només bombar el cos, sinó també adquirir una premsa bella i elàstica, sense excés de greix.

Cura personal

L'actor no dubta a visitar el saló de bellesa i, després de David Beckham, és considerat el segon home que es preocupa obertament per la bellesa del seu rostre.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalDes de la seva joventut, l’actor té una pell greix i molt problemàtica, sovint coberta d’acne, cosa que ajuda l’estrella de cinema a evitar:

 • neteja i exfoliació regular de la cara;
 • la microdermabrasió, que no només esborra l’acne, sinó també altres irregularitats facials;
 • màscares hidratants i massatges.

A diferència d'altres actors, Depp no ​​va recórrer a les injeccions d'àcid hialurònic i toxina botulínica, que li van permetre preservar les brillants expressions facials que s'han convertit en el segell distintiu del popular actor.

Estil

A més del seu carisma i aparença excepcionals, Johnny Depp és conegut com un fan de l'estil extravagant. A l’actor li encanten la roba moderna i de moda, així com els vestits formals, que es complementen idealment amb una camisa i una armilla blanca.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalJohnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalL’amor immutable de Depp per un gran nombre d’accessoris amb els quals l’actor complementa cadascuna de les seves imatges:

 • anells massius que es porten a tots els dits;
 • arracades inserides a les dues orelles;
 • mocadors;
 • diverses cadenes i polseres;
 • ulleres amb banya.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalJohnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal

La tècnica preferida de l’actor també es considera una samarreta desbotonada per diversos botons. Depp del seu estat d’ànim, Depp pot complementar la seva imatge amb una gorra, ulls folrats o temples afaitats. La barba li dóna a l’actor una certa masculinitat, de la qual Depp fa més de deu anys que no se separa.

Assoliments i fets interessants

Les fotografies de Johnny Depp durant la seva joventut es poden trobar en un gran nombre de revistes de moda, on un actor jove i prometedor és capturat cada vegada amb una nova i adorable noia.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalDesprés d’haver participat en 75 pel·lícules diferents, l’actor es va convertir en l’estrella de cinema més ben pagada de Hollywood, va ingressar al Llibre Guinness dels Rècords, a més de:

 • Guanyador dels premis César, Screen Actors Guild i Golden Globe;
 • guanyador del Festival de Venècia;
 • 3x nominat a l'Oscar;
 • 9 vegades guanyador del Globus d'Or;
 • 2 nominats al premi BAFTA;
 • guanyador del Festival de Cannes;
 • propietari de la seva pròpia estrella al Passeig de la Fama de Hollywood.

Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personalDades divertides sobre Johnny Depp:

 1. Des de la infància, l'actor no veu bé amb l'ull esquerre i, en l'ull dret, se li va diagnosticar miopia, que es va convertir en el motiu del fort amor de l'actor per les ulleres de trompa.
 2. El 1994, l’actor va ser arrestat per haver danyat els mobles d’un hotel de Nova York i el 1999 va ser detingut de nou per la policia, aquesta vegada per una baralla en un restaurant amb paparazzi.
 3. El nom complet de l'actor és John Christopher Depp II, i l'actor va rebre el seu nom en honor al seu propi pare.
 4. El futur actor va tenir una gran influència del seu avi, un indi de la tribu cherokee.
 5. La vida creativa de l'actor va estar molt influenciada pel seu padrastre, Roger Plummer, amb qui la mare de Depp es va casar després del divorci del seu pare bevent.
 6. L’actor té moltes cicatrius al cos, que anomena el seu diari de memòria personal.En la seva joventut, en record d'algun trist esdeveniment, l'actor es va tallar, com els mariners que marcaven tots els esdeveniments significatius amb osques.
 7. Expulsat de l’escola als 15 anys, al cap d’un parell de mesos, Depp va canviar d’opinió, però el director no va recuperar l’adolescent, obligant l’home a conquerir l’escenari.
 8. L’amistat amb Tim Bertan i la seva dona Helena Bonham-Carter no només es va convertir en un punt d’inflexió en el destí de l’actor, sinó que també li va portar molts papers brillants. El 2003, Depp es va convertir en el padrí del fill recent nascut de la parella estrella.
 9. El 1991, a Los Angeles, l'actor va obrir la seva pròpia discoteca "The Viper room", a la porta de la qual sovint repartia factures de 50 i 100 dòlars als sense sostre. El 31 d’octubre, cada any, l’actor tancava el seu club per un dia en record de la mort del músic i actor Phoenix River.
 10. Durant el seu matrimoni amb Vanessa Paradis, Depp va viure alternativament a Los Angeles i París, fins que les autoritats franceses van obligar l’actor a formalitzar la ciutadania i començar a pagar impostos estatals. La reclamació del govern va obligar Depp a traslladar-se finalment a Los Angeles.
 11. Al cos de l'actor hi ha uns 13 tatuatges dedicats a la mare, als nens i als símbols indis.Johnny Depp. Fotos a la seva joventut, ara, abans i després de la cirurgia plàstica, biografia, vida personal
 12. L’actor es considera ateu i assenyala que l’únic en què es pot creure són els seus propis fills.
 13. L’actor va anomenar l’episodi amb Javier Bardem el millor petó de la seva vida.
 14. El 2016, l'actor es va tallar greument i va perdre la punta dels dits, i la seva dona Amber Hurt va emmarcar el tall de l'actor com una escena de gelosia causada pel seu treball amb Billy Bob Tortan.
 15. Pel paper de Jack Sparrow, l'actor es va posar corones d'or a les dents, cosa que al principi li va causar moltes molèsties, però fins i tot l'actor li va agradar.
 16. Depp gairebé va perdre la seva brillant carrera a causa de problemes amb les drogues i l'alcohol. L'actor va ser sospitós de tràfic de substàncies il·legals a través d'una discoteca i gairebé va estar empresonat a causa d'un dany corporal al director de la pel·lícula "City of Lies".
 17. A l’actor li encanten els anells amb calaveres, que es consideren un símbol de la francmaçoneria i de la fragilitat de la vida terrenal.
 18. El 2007, la filla de Depp, Lily-Rose, va desenvolupar greus problemes de salut. L’actor va passar molt de temps amb el nen a l’hospital i, després que la nena se sentís millor, va aparèixer a la sala de l’hospital vestit de Jack Sparrow i va entretenir els pacients durant molt de temps.
 19. L'actor pràcticament va perdre els 650 milions de dòlars guanyats per la seva vida i gairebé tots els béns immobles adquirits a causa de la cooperació amb TMG, que anteriorment s'encarregava de tots els assumptes financers de l'actor, així com de molts tribunals.

Johnny Depp és la llegenda del cinema mundial, l’ídol de milions i l’actor més ben pagat del món, que figura al llibre Guinness dels rècords. L'aparició misteriosa i increïblement encantadora del jove actor el va convertir en un dels personatges desitjats de les sessions de fotos i també va aportar l'amor mundial i el títol de "l'home més sexy del nostre temps".

Ressenya en vídeo de les millors pel·lícules amb Johnny Depp

Millors pel·lícules amb Johnny Depp:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell