La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Un nas llarg en una dona o una nena pot alterar la proporcionalitat de la resta de trets facials. Serveis d’un cirurgià plàstic utilitzat per pacients insatisfets amb el seu aspecte. En la majoria dels casos, l’operació és ben tolerada per les dones; si se segueixen les prescripcions mèdiques, poques vegades es produeixen complicacions.

Quan el nas és molt llarg i necessita correcció?

Molts consideren que el nas llarg de la noia és un defecte estètic.... En la majoria dels casos, la mida està genèticament predeterminada. Sovint, la forma del nas canvia després d’una lesió mecànica.

La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

La longitud depèn de diversos factors:

 • altures d'òrgans;
 • força i longitud del cartílag lateral;
 • la longitud de la partició.

Visualment, el nas es veu desproporcionat si la placa del cartílag és llarga. Amb la fragilitat del cartílag lateral, cau la punta del nas, que també es considera un desavantatge estètic.

Els signes d’un nas desproporcionat inclouen:

 • Desplaçament de l'angle nasolabial (inferior o superior a 90 °). Es forma una punta del nas caiguda o capgirada quan l'angle augmenta i disminueix entre 5 i 10 °.
 • Punta compensada. El nas es veu més llarg si la punta cau massa lluny.

La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstiaSi la longitud de l'òrgan des del punt més baix fins al pont del nas és 1/3 de la longitud de la cara, el pacient necessita rinoplàstia.

Avantatges i desavantatges de la rinoplàstia del nas llarg en nenes

Segons el tipus, la cirurgia plàstica té una sèrie d’avantatges i desavantatges. La rinoplàstia de tipus tancat té lloc amb força rapidesa; durant la intervenció no es pertorba l’activitat funcional de l’òrgan. El període de recuperació és força curt.

Amb la rinoplàstia tancada, les complicacions són extremadament rares, no es formen cicatrius i cicatrius a la pell.

La rinoplàstia oberta està indicada en casos difícils. Es considera que el principal avantatge de l'operació és l'accés complet a la zona afectada. Els desavantatges del procediment són l'elevat preu. La rinoplàstia oberta pot provocar cicatrius visibles i rugoses.

Indicacions de rinoplàstia

El nas llarg d'una noia no es pot considerar una indicació absoluta per a una operació. De vegades, la intervenció es realitza a petició del client.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Les indicacions de rinoplàstia es poden dividir condicionalment en dues categories:

 • mèdic;
 • cosmètics.

Les indicacions mèdiques inclouen diversos defectes derivats d’una lesió.... La rinoplàstia és necessària per a formacions semblants a tumors dins de la cavitat nasal. L'operació es realitza per restaurar la respiració amb la curvatura adquirida o congènita de l'envà.

Les indicacions cosmètiques, a més d’un nas llarg, són:

 • Curvatura del nas. Per restaurar la forma de l’òrgan, s’utilitza normalment l’osteotomia dels ossos nasals i el procés frontal. Després de la intervenció, l'especialista dóna a l'òrgan la forma desitjada.
 • Ample enrere. En aquest cas, s’incrementa l’espai entre les cames medials. Està ple de teixit connectiu. Durant l'operació, s'exposa el cartílag de l'ala i s'extreu l'excés de teixit.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • Gorbinka. L'operació està indicada per a deformitats de teixit ossi i cartílag.Durant la intervenció s’utilitza una osteotomia amb posterior suavitzat dels teixits.

La rinoplàstia també es prescriu a les nenes amb nas de sella. A la part frontal de l'òrgan, es forma una cavitat que ha sorgit en el fons de la destrucció de l'os i del teixit cartilaginós. S’insereix un implant sota la pell i es dóna la forma correcta a l’òrgan.

Contraindicacions

L'operació té una sèrie de contraindicacions. Si hi ha restriccions absolutes, la rinoplàstia no es realitza. Es poden vulnerar contraindicacions relatives si la vida del pacient corre perill.

Relatiu

L’edat es considera una contraindicació relativa per a la rinoplàstia.... Fins als 18 anys es formen ossos i cartílags, de manera que sovint en adolescents la forma del nas canvia independentment. Els nens se sotmeten a una cirurgia en casos excepcionals, per exemple, després d’una lesió o quan la respiració és greu.

Els experts recomanen realitzar rinoplàstia en un interval d'entre 20 i 32-35 anys. Molt sovint, als pacients grans també se’ls nega la cirurgia. Al seu cos, els processos de recuperació són bastant lents. Es torna susceptible, cosa que augmenta el risc de complicacions.

Absolut

Els factors terapèutics generals es consideren contraindicacions absolutes.

Això inclou:

 • malalties respiratòries (inflamació dels bronquis, pulmons, asma);La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • la presència de tumors benignes i malignes (independentment de la seva ubicació);
 • patologies autoimmunes (tirotoxicosi);
 • malalties hepàtiques agudes i cròniques (inclosa la insuficiència);
 • patologia del cor i dels vasos sanguinis (incloent insuficiència, malalties coronàries, infart i ictus a la història);
 • malalties d'etiologia infecciosa;
 • diabetis.

Si es detecta una infecció vírica respiratòria aguda en un pacient, l'operació s'ajorna. A més, les contraindicacions inclouen malalties de la sang (inclosos els trastorns de la coagulació).

Quins són els riscos i quan es justifiquen?

La rinoplàstia, com la majoria de cirurgies plàstiques, comporta certs riscos. Per reduir la probabilitat de danyar la salut del pacient, només s’ha de consultar cirurgians qualificats i amb experiència.

Els riscos patològics inclouen:

 • Anestèsic... La probabilitat que es produeixi és mínima. Molt sovint, la cirurgia plàstica es realitza amb anestèsia general. Totes les activitats vitals (inclosa la respiració) són controlades per un reanimador-anestesiòleg. El pacient està connectat a dispositius que mostren el treball del cor i els pulmons. La parada respiratòria és possible si el pacient va descuidar els consells d’especialistes i va prendre alcohol o sedants forts la vigília de l’operació. A més, la causa de les violacions del sistema cardiovascular pot ser una al·lèrgia al medicament administrat abans de l’operació.
 • Estètic... Aquests inclouen diversos defectes formats després de la cirurgia. Amb una forta transició del cartílag a l’os i viceversa, es pot formar una depressió al pont del nas. La gepa es forma quan no s’observa la simetria de les ales, la punta i l’esquena.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

A més, després de la rinoplàstia, es poden produir complicacions de caràcter mèdic. Sovint s’observen en pacients que no segueixen les recomanacions del cirurgià plàstic durant el període de recuperació posterior a la intervenció.

Mètodes existents per corregir la mida del nas

El nas llarg d'una nena es pot reduir de diverses maneres. Diversos cosmètics (base tonal, correctors, correctors) ajudaran a escurçar visualment l’òrgan. A més de la rinoplàstia, hi ha diversos mètodes principals per canviar la forma del nas.

Això inclou:

 • Aplicació de farcits... El procediment permet corregir defectes (asimetria, gepa) o baixar la punta del nas. Hi ha diversos tipus principals de drogues. Els autòlegs contenen teixit adipós, proporcionant un efecte de per vida. La droga arrela gairebé completament. Els farcits biodegradables no tenen contraindicacions i poques vegades provoquen efectes secundaris.Contenen col·lagen o àcid hialurònic. L’efecte dura entre 18 i 24 mesos.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • Hormones. Els medicaments que poden dissoldre el teixit connectiu s’injecten a la zona afectada. Amb la seva ajuda, podeu reduir les ales i treure la gepa del pont del nas. Els glucocorticosteroides s’administren gradualment, observant estrictament el règim de dosificació. Per aconseguir un efecte positiu, el pacient se sotmet a diversos procediments.
 • Langets. El disseny és una pinça de plàstic i guix. Ajuda a alinear el pont del nas, baixar la punta i reduir les ales del nas. L’efecte és de llarga durada, però s’aconsegueix dins dels 5-8 mesos posteriors a l’ús regular de l’estructura.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Els fils també s’insereixen sota la pell. L’especialista els tira en la direcció desitjada, donant a l’òrgan una forma normal. Els fils es renoven després de 12-18 mesos.

Precaucions

Per minimitzar el risc de complicacions, cal preparar-se adequadament per a la propera cirurgia... Els experts recomanen adherir-se a l'anomenada "dieta quirúrgica". La base de la dieta en aquest cas està formada per verdures i fruites riques en vitamines.

Cal excloure completament del menú productes que puguin canviar les propietats reològiques de la sang. Està totalment prohibit consumir begudes alcohòliques 10-14 dies abans de la intervenció proposada.

Etapes de preparació per a la rinoplàstia

El nas llarg d'una nena es redueix després d'un examen detallat. La preparació inclou diverses etapes. A la primera consulta, l’especialista examina detingudament i pregunta al pacient sobre els resultats desitjats.

Si cal, mitjançant un programa informàtic, un especialista modela la forma del nas, explica al client les opcions de rinoplàstia i les possibles conseqüències. Abans de l’operació, cal passar proves: això permetrà identificar a temps les contraindicacions i minimitzar el risc de complicacions.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

El pacient ha de donar sang per:

 • RW;
 • creatinina;
 • bilirrubina;
 • proteïnes;
 • urea.

A més, l'orina es porta al laboratori per analitzar-la abans de l'operació. Abans de la cirurgia plàstica, el pacient ha de realitzar-se fluorografia i un electrocardiograma. El cirurgià també ha de portar una radiografia del nas.

Heu de deixar de prendre anticoagulants 14 dies abans de la rinoplàstia... En cas contrari, el risc de sagnat durant la cirurgia és força elevat. Haureu de negar-vos a visitar el solàrium. Una setmana abans de l’operació, el pacient hauria de començar a prendre complexos minerals i vitamínics que ajudin a enfortir el cos.

S’ha d’abandonar el maquillatge d’aquest període. Els experts recomanen evitar l'estrès i mantenir la calma en qualsevol situació. Es recomana a les dones que portin ulleres canviar a lents. 6-8 hores abans de la rinoplàstia proposada, no s’ha de menjar ni beure.

Com va l'operació

El nas llarg en una dona o una nena es redueix mitjançant una cirurgia. La rinoplàstia dura 45-90 minuts. (segons quin tipus de cirurgia hagi escollit el pacient i el cirurgià). Rarament es realitza cirurgia amb anestèsia local. Per evitar que el pacient senti por, el medicament s’injecta en una vena. El pacient està connectat a un ventilador.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

L’especialista aplica les línies a la pell amb un marcador negre i avalua les proporcions. Per escurçar l’òrgan, es resseca el cartílag lateral. En el procés, la part caudal de l’envà s’escurça, el cirurgià dóna a l’òrgan la forma correcta i procedeix a l’excisió del teixit entre les mitgeres de les cames. Si cal, el metge realitza la resecció del cartílag a la zona de l’envà nasal.

Les sutures s’apliquen a la fase final de la rinoplàstia. La pacient es trasllada a la sala, on es desperta després d’anestèsia sota la supervisió del personal mèdic.

Període de rehabilitació

El període de rehabilitació després de la rinoplàstia dura 3-5 setmanes.Cal seguir estrictament les prescripcions del metge per evitar conseqüències negatives.

Cura de les cicatrius

Per minimitzar el risc de formació de cicatrius queloides després de la rinoplàstia, cal dur a terme els procediments d’higiene de manera puntual i tenir cura del nas lesionat. Gairebé immediatament després de l'operació, s'aplica un guix a l'orgue. El disseny ajuda a preservar i fixar la posició dels ossos i del cartílag.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Els experts recomanen portar el repartiment durant 10-14 dies. La pell no es pot tractar amb gels i cremes absorbibles sense la instrucció d’un cirurgià plàstic. Diversos ungüents que ajuden a eliminar la inflamació i les contusions no s’utilitzen sense el permís d’un especialista.

Després de treure les puntades, cal netejar regularment la pell i canviar els apòsits. Les costures es tracten amb una solució desinfectant sense alcohol. Podeu fixar l’embenat amb un guix adhesiu.

Per accelerar la cicatrització de les ferides, els experts recomanen seguir una dieta especial a base de fruites riques en àcids orgànics i vitamines. Contenen components que estimulen el procés de producció de col·lagen. No cal cuinar les fruites i verdures fresques.

Què està prohibit?

Heu de tornar a la vostra dieta normal gradualment. És millor deixar de beure alcohol durant 2-3 mesos. Els experts tampoc recomanen l'abús de productes del tabac.

Cal limitar l’activitat física: no es poden practicar esports de força durant el període de rehabilitació després de la rinoplàstia. Els metges recomanen fer passejades regularment a l’aire lliure.La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Una vegada més, és millor no tocar-se el nas. Cal protegir l’òrgan dels efectes mecànics de factors externs. Els vidres, fins i tot amb marcs de plàstic lleugers, s’han de descartar. Si una dona té problemes de visió, ha de visitar un oftalmòleg que seleccionarà les lents més adequades.

També heu d’abstenir-vos de visitar la platja, el solàrium, els banys o les saunes. És impossible romandre a la llum solar directa durant molt de temps. El millor és sortir al carrer amb barret o gorra amb visera gran.

Quant triga a recuperar-se completament?

Segons les ressenyes, després de la cirurgia plàstica, el cos es restaura completament en 2-3 setmanes. El període de rehabilitació després de la rinoplàstia és de 4 a 6 setmanes. Durant aquest temps, els hematomes, l’edema i altres complicacions postoperatòries haurien de desaparèixer. Si el pacient va seguir totes les prescripcions mèdiques, no hi haurà rastre de l'operació, no es formaran cicatrius.

Complicacions i reaccions adverses

Els resultats no són satisfactoris si el pacient ha escollit un especialista sense experiència. Les complicacions es produeixen més sovint en el context de l’incompliment de les recomanacions bàsiques d’un cirurgià plàstic.

La naturalesa de la cicatrització depèn directament de les característiques individuals del cos del pacient. La probabilitat estadística d’aparició de diversos defectes després de la cirurgia és del 20-25%.

La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstia
El resultat de la rinoplàstia d’un nas llarg en una nena

Molt sovint, les complicacions que sorgeixen durant l'operació per tornar el nas a la forma correcta es poden dividir en 2 grups:

 • funcional;
 • estètic.

La primera categoria inclou les complicacions contra les quals la respiració del pacient es veu afectada. Es tracta d’hematomes, curvatura de l’envà, edema greu i violació de la integritat de l’os etmoide.

Les complicacions estètiques inclouen una deformació sobtada de l’òrgan. En aquest cas, la violació de les proporcions no sol amenaçar la salut del pacient de cap manera. Si el cirurgià no té les qualificacions i experiència adequades, hi ha un alt risc de dany a l’estructura cartilaginosa i òssia de l’òrgan.

Un error mèdic està ple de formació d’adherències rugoses o cicatrius queloides. Per eliminar el defecte, caldrà fer una segona intervenció quirúrgica. Els pacients amb poca coagulació de la sang poden desenvolupar sagnat durant la cirurgia.La medicació atura la complicació.

Efectes secundaris que es produeixen durant el període de recuperació:

 • Dolor als ulls i al nas. Qualsevol operació va acompanyada de lesions als teixits tous. Les molèsties solen desaparèixer per si soles a mesura que la pell es cura.
 • Callus. El més freqüent es forma a la zona del pont del nas. Normalment es resol tot sol.
 • Salts de temperatura. Es tracta d’una reacció normal del cos a l’anestèsia general. Els indicadors s’estabilitzen en 24-72 hores.
 • Inflor i hematomes. També es produeixen com a resultat d’una lesió dels teixits tous. Les complicacions poden anar acompanyades d’una asimetria temporal de l’òrgan.

La nena té un nas llarg. Fotos abans i després de la rinoplàstiaEn les primeres hores posteriors a la rinoplàstia, el nas sol adormir-se. Després de la restauració de la circulació sanguínia, la complicació desapareix per si sola.

Si el pacient descuida les regles d’asèpsia i antisèptics, el risc d’infecció que entra a la ferida és força elevat. Els microorganismes patògens poden provocar la supuració, que provoca la necrosi del cartílag, el teixit ossi i la pell. Si les costures divergen, cal una segona intervenció quirúrgica.

Preus de la rinoplàstia

El cost total de la rinoplàstia inclou anestèsia, consultes amb un cirurgià plàstic, estada a l’hospital, medicaments necessaris durant el període de rehabilitació i el cost de la pròpia cirurgia. L’operació es considera força costosa.

Molt també depèn de la ubicació de la clínica, de les qualificacions del cirurgià plàstic i del tipus de cirurgia plàstica:

Tipus de procedimentEl cost
Rinoplàstia tancada55.000 - 80.000 rubles.
Rinoplàstia oberta110.000 - 170.000 rubles.
Corregint la punta del nas24.000 - 38.000 rubles

El cost final es pot veure afectat per la complexitat del treball: si durant la rinoplàstia és necessari reconstruir l’os, el preu del servei augmentarà 1,5-2 vegades.

El nas llarg d’una dona o d’una nena es pot escurçar sense recórrer a la cirurgia... Per fer-ho, heu de realitzar regularment un conjunt d’exercicis destinats a restaurar la forma correcta de l’òrgan. Els farcits i fils també són molt populars.

Vídeos de rinoplàstia

Com accelerar la seva rehabilitació després de la rinoplàstia:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell