Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes

La pubertat en adolescents condueix a deteriorament de la pell de la cara... La neteja facial continua sent el procediment d’atenció més demandat entre els cosmetòlegs per a adolescents.

Els serveis de cosmetologia són necessaris si l'atenció domiciliària no proporciona un resultat estable, l'acne greu requereix procediments especials moderns.

La neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista es realitza d’una manera. El tipus de procediment l’escull un especialista, després d’acordar els detalls amb els pares, la cara de l’adolescent es prepara per a la neteja.

Manual (mecànic)

La neteja manual de la cara és un procediment que pertany a la categoria de mètodes de saló suaus. A part del nom de "neteja manual", el procediment sovint s'anomena neteja manual o mecànica.

Procediment

La neteja manual implica l’eliminació manual dels taps sebacis formats a la cara. El procediment pot ser únic o pot incloure un conjunt de sessions, que es duen a terme segons el calendari establert. En aquest cas, s’estableix un període de descans entre les sessions, que és necessari per recuperar la pell.Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes

Neteja de cares mecànica o manual pas a pas:

 1. En primer lloc, es prepara la pell facial. S’aplica una crema especial a la zona d’inflamació focal.
 2. Un cop absorbida la crema, s’utilitzen màscares especials per ampliar els porus.
 3. Després d’obrir els porus, la pell es tracta amb un antisèptic.
 4. Després, la neteja de punts es fa amb culleres cosmètiques dissenyades per eliminar el pus
 5. Quan s’acaba el procés de neteja mecànica de la cara, l’esteticista torna a tractar la pell amb una solució antisèptica.
 6. En l’última etapa, s’aplica una crema calmant amb un marcat efecte d’estrenyiment de porus.

Contraindicacions

El procediment es realitza en adolescents que han complert els 16 anys. Pot estar contraindicat en aquells que han estat diagnosticats de malalties complexes de la pell i tenen problemes de coagulació sanguínia.

Possibles complicacions

La neteja mecànica amb culleres cosmètiques lesiona la pell de la cara. Després de la sessió, queden traces de tractament a la cara, representen enrogiment, ferides lleus o taques. Les conseqüències del procediment, per regla general, desapareixen en 48-50 hores.

Eficiència

La neteja mecànica facial realitzada per una esteticista professional proporciona un resultat estable.

Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes
El resultat de la neteja mecànica de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista

Característica d'eficiència:

 • desfer-se de l'acne;
 • millorar el to de la cara;
 • millora de l’alleujament facial.

Després d'un procediment correctament realitzat i de la restauració de la pell, d'acord amb les recomanacions del metge, no apareixen nous focus d'inflamació durant 6-10 mesos.

Maquinari

La neteja inclou diversos tipus de procediments de saló:

Tipus de procediment que utilitza el dispositiuDescripció
AspiradorLa neteja al buit es realitza mitjançant un dispositiu amb broquet.El principi de funcionament es basa en la concentració d’aire sota la pressió establerta. L’avantatge de la neteja facial al buit és millorar el flux sanguini i eliminar les cicatrius després d’extreure l’acne. La neteja al buit ajuda a eliminar les xarxes capil·lars, però al mateix temps no garanteix els màxims resultats
UltrasonsLa neteja per ultrasons de la cara està indicada per:
 • erupcions focals a la cara;
 • la presència de traces de post-acne;
 • violació del flux sanguini.

S’utilitza per millorar l’estat de la pell facial, per donar to i desfer-se de les cèl·lules mortes de la pell.Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes

LàserEl mecanisme d'acció del procediment es basa en la penetració de rajos làser a l'epidermis i la neteja dels porus a nivell cel·lular. El mètode làser pertany al grup de les pells suaus. Després d’aplicar el làser, els porus s’estrenyen, es normalitzen els processos metabòlics. Es recomana la neteja amb làser per a l'acne no expressat. Ajuda a suavitzar l’alleujament i millora la circulació sanguínia a la pell.

No es recomana la neteja de maquinari per a adolescents menors de 16 litres. Tot i que tenen un tipus d’acció suau, poden afectar els processos metabòlics que es produeixen a nivell cel·lular i afectar l’estat general del cos de l’adolescent. La neteja de maquinari pot desestabilitzar el fons hormonal, alterar el seu desenvolupament i formació.

De forma mixta

La neteja mixta o combinada és un conjunt de tècniques que es duen a terme en un complex... Molt sovint, inclou neteja mecànica i una sessió de tècniques de neteja de maquinari.

Procediment pas a pas

S'utilitza un enfocament mixt en els casos en què hi ha problemes greus de naturalesa diferent a la cara d'un adolescent.

Procediment pas a pas:

 1. En primer lloc, la pell es tracta amb agents antisèptics.
 2. Després es realitza una sessió de peeling mecànic amb culleres cosmètiques.
 3. Després d'això, es fa una pell química o una pell al buit.Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes
 4. La fase final és la hidratació i la nutrició mitjançant mitjans especials.

Contraindicacions

Diverses malalties de la pell poden ser contraindicacions del procediment combinat. S’ha de procurar seleccionar els procediments que puguin agreujar la situació.

Possibles complicacions

Després d’una neteja combinada, es poden produir irritacions, cremades o traumes greus en algunes zones. Un dels efectes secundaris de les pells químiques és l’escorça a la capa superior de la pell.

Eficiència

Si es segueix completament la seqüència d’accions, l’eficàcia de l’enfocament mixt pot ser força elevada. La combinació d’esquemes de neteja comporta l’eliminació de l’acne, la millora de la pell i l’eliminació de desnivells després de la primera sessió.

Peeling superficial amb àcids de fruita

La neteja de la cara d’un adolescent per part d’un esteticista inclou una descamació superficial amb àcids de la fruita.Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes

Aquesta tècnica pertany a la categoria de peelings químics.

Procediment pas a pas

Durant el procediment, se segueix l'escenari estàndard:

 1. En la primera fase, es prepara la pell de la cara.
 2. La pell es tracta amb agents antisèptics.
 3. Després s’apliquen els àcids de la fruita amb un efecte direccional.
 4. Una sessió de neteja dura de 15 a 25 minuts i, a continuació, els àcids de la fruita s’eliminen de la cara amb un dispositiu especial.
 5. Després, la pell es tracta amb un antisèptic i es protegeix amb gels hidratants.

Contraindicacions

Un efecte secundari de les pells químiques és una lleugera cremada a la capa superior de la pell. Aquest procediment està contraindicat en adolescents menors de 16 anys. Pot ser una mica dolorós.

Possibles complicacions

Després del procediment, l'enrogiment a la cara dura de 2 a 4 dies. A més, els adolescents amb una pell bastant sensible poden experimentar una reacció al·lèrgica al tractament amb àcids de la fruita. La reacció s’expressa per l’aparició de enrogiment i augment de la picor.

Eficiència

Es considera que les pells químiques són una manera eficaç de netejar la cara, ajudant a desfer-se dels punts negres durant molt de temps. L’ús regular de pells químiques ajuda a eliminar les marques de l’acne.

Darsonval

La neteja de la cara d’un adolescent per part d’un esteticista es pot dur a terme mitjançant l’aparell Darsonval, que actua sobre la pell.Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes

El treball de Darsonval es basa en l'acció d'una descàrrega elèctrica. S'utilitza com a irritant que activa els processos metabòlics a nivell intercel·lular.

Procediment pas a pas

Avantatges d'utilitzar Darsonval:

 • acceleració dels processos de divisió cel·lular, a causa dels quals comença la renovació de la capa superior;
 • activació del mode de preservació de la humitat, a causa del qual la pell roman hidratada;
 • activació de la producció natural de fibres de col·lagen, que afecta significativament el contingut d’elastina.

Contraindicacions

No es recomana Darsonval per a la cara per a adolescents menors de 16 anys. Després d’arribar als 16 anys, els cosmetòlegs l’utilitzen només si hi ha indicis seriosos.

Això inclou:

 • acne pronunciat amb formació subcutània profunda;
 • la presència de cicatrius post-acne;
 • manca d'altres mètodes per combatre l'augment de la producció de sèu.

Possibles complicacions

Després d’una sessió de darsonvalització, queda una vermellor notable a la pell. Passen en 24-30 hores. Si, com a resultat de la sessió, es van tocar vasos grans amb l'ajut d'una descàrrega elèctrica, la xarxa vascular es pot expressar en 48-72 hores. Per accelerar el procés de curació, s’utilitzen diversos gels i màscares d’un tipus d’acció específic.

Eficiència

Darsonval Facial és un mètode de neteja eficaç.Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes

Però no es recomana als adolescents, ja que pot alterar la formació de la producció natural de col·lagen.

Massatge amb jacquet

El massatge amb jacquet és un procediment mèdic. L’objectiu del procediment és millorar l’estat de la pell amb problemes. La particularitat del massatge és que, per obtenir el resultat, és necessari realitzar diverses sessions. El curs inclou un mínim de 10 aproximacions, un màxim de 20 sessions.

El massatge terapèutic es va elaborar segons les recomanacions del dermatòleg L. Jacquet. Ell va presentar recomanacions a la segona meitat del segle XIX.

Procediment pas a pas

El massatge Jacquet es basa en la tècnica d’arrencada. La tècnica de pessic ajuda a millorar la pell, eliminar l’acne, la milia i la pigmentació.

El procediment es realitza en diverses etapes:

 • Escalfar. La primera etapa inclou acariciar, pessigar diverses capes de la pell, conduir vibracions.
 • S'està treballant la capa subcutània. Es realitza amb moviments de pessic vigorosos, així com la vibració de l’índex i el polze.Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes
 • Estudi actiu de totes les àrees. Amb moviments de pell, l’acne s’extreu amb l’alliberament seqüencial del contingut de l’acne a la superfície de la pell. Amb l’ajut d’aquesta tècnica, s’eliminen els focus estancats, s’evita l’acumulació de pus i s’atura el desenvolupament de focus inflamatoris.

Contraindicacions

El massatge amb jacquet és un procediment mèdic que presenta algunes contraindicacions:

 • la presència de ferides obertes a la pell;
 • la presència de berrugues, lunars grans;
 • augment de la temperatura corporal;
 • diverses dermatitis i èczemes;
 • erupcions de tipus al·lèrgic;
 • psoriasi diagnosticada.

Possibles complicacions

El massatge amb jacquet ha de ser realitzat per professionals qualificats.

Si no es compleixen les normes de seguretat i les recomanacions pas a pas, després del massatge poden sorgir diverses complicacions:

 • enfortir el treball de les glàndules sebàcies;
 • augment de les erupcions;
 • difuminar els contorns de la cara;
 • l’aparició d’estries a la pell.

Eficiència

Subjecte a totes les regles, es produeix un efecte durador després de 10 sessions. Persisteix durant 2-4 mesos.

Recomanacions bàsiques després de la neteja

La neteja de la cara d’un adolescent segueix un patró determinat.

Els cosmetòlegs recomanen complir certes regles per accelerar el procés de recuperació i evitar complicacions:

 • Durant 2-3 dies, es recomana evitar estar a l'aire lliure. Aquesta mesura pertany al grup de mesures de protecció. Minimitzar el temps passat a l’aire lliure evita els efectes de temperatures extremes, vent o humitat elevada.
 • De 7 a 10 dies és impossible visitar llocs amb molta humitat. Aquests inclouen: bany, sauna, piscina.Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyes
 • Després de la neteja, no es recomana utilitzar cosmètics decoratius, diverses cremes i gels.
 • No rentar amb aigua calenta. Estimula la producció de sèu i ajuda a obstruir els porus que s’engrandeixen després de la neteja.
 • No es recomana rentar-se amb sabó, que asseca la pell. Per a això, és millor triar productes especials amb efecte hidratant. La millor opció és l’elecció d’emulsions, gels, escumes sense alcohol i parabens.

Un adolescent hauria de saber que després dels procediments amb una esteticista no s’ha de tocar la cara amb els dits innecessàriament.

Avantatges i inconvenients

La neteja del saló té nombrosos avantatges, però al mateix temps presenta diversos desavantatges.

Pros:

 • amb l'ajut de procediments cosmetològics, s'eliminen completament les cèl·lules mortes;
 • l’equilibri de la pell s’estabilitza;
 • el relleu es normalitza;
 • s’eliminen les traces de postacne;
 • hi ha una estimulació del flux sanguini, que condueix a una millora de la pell;
 • es focalitzen els focus d'inflamació, s'evita la seva propagació;
 • millora l’estat general de la pell.

Neteja de la cara d’un adolescent per part d’una esteticista. Preu, ressenyesEls desavantatges de realitzar procediments en adolescents poden ser una violació del desenvolupament natural de la funcionalitat de la pell.

A més, després de la neteja, apareixen matisos que s’han de tenir en compte a l’hora de sortir:

 • després de la neteja del saló, la sensibilitat de la pell augmenta, la capa superior tendeix a irritar-se i reacciona a qualsevol influència;
 • al cap d’un temps, la pell propensa a contingut greixós comença a produir sèu dues vegades més ràpidament;
 • la pell seca tendeix a desprendre’s.

Si el motiu de la neteja del saló era eliminar l'acne, el resultat encantarà l'adolescent i els pares.

Al mateix temps, s’ha d’entendre que, després dels procediments del saló, cal controlar amb atenció l’estat de la pell i recórrer a mesures auxiliars per no agreujar la situació. Com a regla general, una visita a una esteticista no és suficient. La cura de la pell per a adolescents requereix la supervisió periòdica d’un especialista.

La neteja facial per a adolescents és un procediment que requereix una cita amb un esteticista altament qualificat. Un professional pot assessorar tècniques que poden ajudar a resoldre problemes d'acne i minimitzar-ne les conseqüències.

Vídeo de neteja facial

Quin tipus de neteja facial escollir:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell