La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Es pot reduir un nas gran en les nenes, o bé va corregir la seva forma mitjançant un mètode modern de tractament quirúrgic anomenat rinoplàstia. La direcció de la teràpia plàstica consisteix a realitzar una operació amb escissió d’una part del teixit cartilaginós de l’envà nasal i sutura de la pell.

La correcció de la forma i la longitud d’un nas gran mitjançant una correcció estètica es realitza en condicions estèrils al servei quirúrgic. Durant el procediment, el pacient es troba sota la influència de l’anestèsia general.

Quan és molt gran el nas i cal corregir-lo?

Un nas gran o petit en una nena està subjecte a correcció en els casos en què hi hagi signes de la seva estructura anormal.

La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
El nas gran d’una noia es pot corregir mitjançant mètodes quirúrgics i no quirúrgics. Fotos abans i després de la correcció

Per exemple, si, després d'un examen preliminar del pacient, es va trobar una violació de la proporció proporcional del sistema respiratori en relació amb altres segments de la cara.

En aquest cas, el cirurgià que ofereix serveis de rinoplàstia pot recomanar la correcció de l’envà nasal mitjançant el mètode d’intervenció quirúrgica.

Avantatges i desavantatges de la rinoplàstia amb nas gran en les nenes

Un cirurgià qualificat que tingui experiència suficient en la realització d’operacions pot corregir el nas gran d’una nena.

Hi ha els següents avantatges de la rinoplàstia:

 • una oportunitat assequible per fer un nas net de mida mitjana que no tingui trets distintius;
 • correcció de defectes acompanyants de l’envà nasal, que feien que la nena fos menys atractiva (per exemple, curvatura congènita de l’envà nasal, formació cartilaginosa a la superfície del pont del nas);La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • crear una imatge d’aspecte única, quan la nena, juntament amb el cirurgià, selecciona la longitud i la forma del nas;
 • restauració de la respiració completa a través dels canals nasals, si la ventilació de la nasofaringe i dels paranasals es veia afectada per un nas desproporcionadament gran.

La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

La rinoplàstia realitzada a temps permet solucionar no només el problema de l’atractiu estètic de l’aspecte de la nena, sinó que també impedeix el desenvolupament d’un gran nombre de malalties inflamatòries de les vies respiratòries superiors.

Al mateix temps, cal recordar els següents desavantatges de la correcció quirúrgica d’un nas de grans dimensions:

 • el primer dia després de finalitzar l’operació quirúrgica, es produeixen sensacions de dolor pronunciades, la supressió de les quals requereix l’ús d’analgèsics;
 • en la fase de curació de la zona operada de la cara, es poden produir problemes amb la respiració nasal, cosa que es torna extremadament difícil;
 • durant diverses setmanes, s’hauran d’observar una sèrie de restriccions que contribueixen a una recuperació més ràpida dels teixits operats;La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • en el cas que durant l'operació quirúrgica es veiessin afectats els teixits ossis del pont del nas, durant les pròximes 1-2 setmanes la nena haurà de dur un guix;
 • hauràs de renunciar a portar ulleres durant un temps, així com a aplicar cosmètics a la superfície de la pell de la cara, ja que aquestes accions poden causar complicacions, a més de prolongar el temps de curació dels teixits.

Després de completar la correcció del volum del nas mitjançant el mètode de cirurgia plàstica, és possible canviar l’aspecte general del pacient.

Per tant, és molt important que la noia estigui preparada psicològicament per als canvis que l’esperen. Si comparem els avantatges i els desavantatges de la rinoplàstia, els avantatges d’aquesta àrea terapèutica són molt més grans que els aspectes negatius.

Indicacions de rinoplàstia

El nas gran d’una noia es pot corregir mitjançant mètodes de cirurgia plàstica.

Hi ha indicacions de rinoplàstia:

 • un nas massa llarg;
 • a la part posterior del nas hi ha una gepa voluminosa, que redueix l'atractiu estètic de l'aparença;La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • la noia té un nas de sella pronunciat;
 • punta del nas massa llarga;
 • hi ha signes d’engruiximent del nas;
 • curvatura de l’envà nasal amb tancament parcial o complet d’un dels canals nasals;
 • teixits del nas massa voluminosos, que són anormalment grans, violant la relació proporcional amb altres parts del disc facial.

Les indicacions de rinoplàstia en nenes amb un nas massa voluminós o llarg són determinades directament pel cirurgià plàstic en funció dels resultats d'un examen extern i de mètodes de diagnòstic instrumental.

Contraindicacions

El nas gran d’una noia no és un defecte crític en el seu aspecte. Hi ha contraindicacions relatives i absolutes per a l’ús d’aquest tipus de teràpia quirúrgica.

Relatiu

En realitzar el procediment de rinoplàstia, es pot negar a pacients de diferents edats si hi ha les següents contraindicacions relatives:

 • malalties víriques, bacterianes i fúngiques en una forma aguda o crònica del curs (en aquest cas, haureu de realitzar un curs de teràpia farmacològica dirigit a restaurar les funcions normals del cos i, tot seguit, recórrer al mètode de la rinoplàstia);
 • el període de recuperació del cos després d'un trauma greu i altres danys en el teixit epitelial, ossi o connectiu;
 • deficiència de vitamines i debilitament estacional de les funcions protectores del sistema immunitari.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Una característica distintiva de les contraindicacions relatives a la rinoplàstia és que la nena pot tornar al problema de la reducció quirúrgica del volum del nas després d’eliminar els factors anteriors.

Absolut

Les contraindicacions absolutes per realitzar rinoplàstia s'apliquen a les nenes que tenen els següents problemes de salut:

 • malalties hematològiques associades a una violació del procés fisiològic de la coagulació de la sang;
 • diabetis mellitus tipus 1 o 2;
 • neoplàsies tumorals, independentment de la seva ubicació al cos humà.

La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

La reducció quirúrgica del nas no es realitza en pacients menors de 18 anys. L’incompliment de les contraindicacions per a la rinoplàstia pot provocar complicacions greus i una cicatrització prolongada dels teixits operats.

Quins són els riscos i quan es justifiquen?

Fer una operació quirúrgica als teixits facials és una gran responsabilitat per al metge que realitza aquestes manipulacions, així com per a la nena que va decidir la correcció plàstica de la longitud o volum del nas.

La rinoplàstia comporta els següents riscos potencials per a l’aspecte i la salut del pacient:

 • l’aparició de complicacions en l’etapa d’una operació quirúrgica o la curació de teixits ja operats;
 • cometre un error per part d’un cirurgià plàstic;La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • no obtenir el resultat que originalment esperava la noia;
 • violació de l'equilibri proporcional de la relació entre el nas i altres parts del cos.

Abans de decidir sotmetre’s a una rinoplàstia, totes les noies haurien d’entendre els riscos potencials que poden esperar en la fase de tractament quirúrgic i de curació del teixit postoperatori.

Mètodes existents per corregir la mida del nas

La taula següent descriu detalladament les principals tècniques de correcció quirúrgica destinades a reduir la mida d’un nas de grans dimensions:

Mètodes de rinoplàstiaCaracterística del tractament quirúrgic
SeptoplàstiaLa septoplàstia és un dels mètodes de correcció quirúrgica en què s’alinea l’envà nasal. Per exemple, si el nas d'una nena sembla massa gran i estèticament poc atractiu després d'una lesió prèvia o d'una malaltia infecciosa.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
Rinoplàstia tancadaLa rinoplàstia de tipus tancat requereix que el cirurgià faci diverses incisions a l’interior dels passatges nasals. Després d'això, la pell es separa de l'os i del teixit cartílag del pacient. Amb aquesta tècnica, el cirurgià plàstic accedeix al marc nasal nu. En eliminar una certa quantitat de teixit cartilaginós i epitelial, el metge aconsegueix els seus objectius per crear la forma del nas que satisfaci la nena.
Rinoplàstia obertaUna característica distintiva d’aquesta tècnica per a la rinoplàstia és que l’operació quirúrgica afecta simultàniament el teixit cartilaginós, epitelial i ossi. Per accedir a tots els segments del nas, el cirurgià fa incisions a l’interior dels canals nasals i també disseca els teixits tous a la zona de la columella. És el plec vertical de la pell que separa les fosses nasals. Després, es prenen mesures per crear la forma desitjada del nas.

La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

En cas de complicacions o l’absència dels objectius inicialment fixats de la intervenció quirúrgica, és possible realitzar una rinoplàstia secundària. Aquest mètode de teràpia està dirigit a corregir aquelles deficiències menors que no es van eliminar al final de la primera etapa del tractament.

Precaucions

El compliment de les precaucions bàsiques sobre rinoplàstia per reduir un nas excessivament gran consisteix a observar les següents regles i recomanacions:

 • Se sotmet a un examen exhaustiu de tot el cos per detectar la possible presència de contraindicacions absolutes o relatives a la intervenció quirúrgica.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • Observeu les regles de preparació per a l’operació.
 • Preneu un curs de tractament per a malalties cròniques dels òrgans interns, així com elimineu els focus d'infecció crònica del cos.
 • No incompleixi les normes de rehabilitació postoperatòria.
 • Seguiu totes les instruccions del metge assistent, independentment de la fase de tractament en què entren.

Per evitar complicacions, per accelerar el procés de curació dels teixits, es recomana controlar l'estat general de salut del cos, per prevenir la hipotèrmia dels teixits facials, la fatiga física i mental.

Etapes de preparació per a la rinoplàstia

Es pot corregir un nas gran en una nena amb cirurgia, però només si se segueixen totes les etapes de la preparació.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Examen preoperatori del cos

En aquesta etapa de preparació, la nena ha de realitzar els següents tipus de diagnòstic de laboratori i maquinari:

 • anàlisi de la sang capil·lar per a indicadors generals;
 • índex temporal de la taxa de coagulació sanguínia;
 • examen general d'orina;
 • anàlisi de sang venosa per bioquímica;
 • nivell de glucosa en sang;
 • fluorografia per excloure el factor de tuberculosi latent;
 • examen immunològic de sang venosa per ceps de microorganismes vírics (VIH, hepatitis, etc.);
 • Ressonància magnètica dels ossos facials;
 • índex de protrombina per estar segur de la bona coagulació de la sang;
 • Mesura de l'ECG del cor i de la pressió arterial.

Passar pel pacient en aquesta etapa de preparació per a la rinoplàstia permet al cirurgià i a l’anestesiòleg rebre informació completa sobre la salut de la nena i també minimitza el risc de complicacions.

Canvi d'estil de vida preoperatori

En aquesta etapa de preparació per a la rinoplàstia, la nena ha de fer el següent:

 • aturar qualsevol activitat física 2-3 dies abans de l'operació programada;
 • abstenir-se de procediments cosmètics que toquin la superfície de la pell de la cara;
 • deixar de prendre medicaments, les propietats farmacològiques dels quals afecten la coagulació de la sang, la sensibilitat al dolor dels teixits;
 • deixar de beure begudes alcohòliques i fumar;
 • excloure completament de la dieta els additius alimentaris d’etiologia química;
 • deixeu de prendre medicaments basats en hormones sintètiques, inclosos els anticonceptius orals.

Una setmana abans de la data prevista de la cirurgia, la nena ha d’equilibrar la seva dieta. Està totalment prohibit abusar de les dietes, limitar el seu cos en aliments que contenen proteïnes i greixos d’origen animal.

Com va l'operació

Un cirurgià plàstic del nivell d’habilitat adequat realitza una operació per reduir un nas sobredimensionat de conformitat amb el següent algorisme d’accions:

 1. El pacient passa a les condicions estèrils de la sala quirúrgica i després s’estira a la superfície de la taula quirúrgica.
 2. L’anestesiòleg injecta a la nena un medicament que proporciona l’efecte d’un anestèsic general.
 3. Un cirurgià plàstic, que utilitza un bisturí i altres instruments, fa incisions de teixits tous a l'interior dels canals nasals, així com a l'exterior d'aquesta part de la cara.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 4. Depenent del resultat que vulgui obtenir el pacient, el metge realitza accions per extirpar una certa quantitat de cartílag, os o teixit epitelial.
 5. Després de completar aquestes manipulacions, s’aplica material de sutura i un embenat de fixació per garantir l’efecte de la pressió de compressió a les zones operades de la cara.

Totes les accions anteriors del metge tenen com a objectiu reduir el volum del nas del pacient. En aquest cas, aquest mètode es pot utilitzar per corregir la longitud i l’amplada d’aquest òrgan de l’aparell respiratori.

Període de rehabilitació

Un període de rehabilitació postoperatori adequadament organitzat permet aconseguir la curació més ràpida possible dels teixits operats.i també per minimitzar el risc de complicacions.

Cura de les cicatrius

La cura de les zones operades del cos implica l’observació de les normes d’higiene personal i el tractament antisèptic regular de les superfícies de la ferida. Per fer-ho, almenys dues vegades al dia, és necessari netejar les costures operatives amb peròxid d’hidrogen.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Si cal, el metge assistent pot prescriure l’ús d’un ungüent antiinflamatori basat en components antibacterians. Els procediments de cura de la cicatriu de la rinoplàstia els haurien de dur a terme els especialistes de la clínica on es va realitzar la cirurgia. A més, aquests serveis es proporcionen fins que s’eliminen les sutures.

Què està prohibit?

En la fase de rehabilitació postoperatòria, està totalment prohibit realitzar les accions següents:

 • utilitzar cosmètics amb la seva aplicació a les superfícies de les zones operades;
 • permetre la hipotèrmia de la pell de la cara;
 • rentar-se la cara amb aigua massa calenta;
 • permetre la contaminació de la pell del nas;
 • contactar amb persones que tenen signes de SARS;
 • portar ulleres o exercir algun altre efecte de compressió sobre els teixits del nas.

Depenent de la complexitat de la cirurgia, el metge pot recomanar altres regles i restriccions per mantenir el nas saludable.

Quant triga a recuperar-se completament?

Els pacients que només tinguin danys als teixits tous durant la rinoplàstia necessitaran almenys 1 setmana per recuperar-se completament.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Les nenes que tenen una part del cartílag o del teixit ossi eliminat durant el procés de correcció del nas se sotmeten a la rehabilitació durant 2-3 setmanes.

Complicacions i reaccions adverses

Durant i després de la rinoplàstia d'un nas massa gran, no es poden descartar les següents complicacions i conseqüències negatives:

 • una reacció al·lèrgica a un medicament utilitzat com a anestèsic;
 • dificultat amb la respiració nasal a causa d'un edema tisular extens;
 • difusió d’hematomes a la zona de la cavitat ocular;La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia
 • disminució de la sensibilitat dels teixits situats a la circumferència del llavi superior;
 • infecció de la zona operada de la persona;
 • la formació de cicatrius profundes;
 • violació del sentit de l’olfacte.

Una de les complicacions més perilloses de la rinoplàstia és la perforació del teixit ossi de l’envà nasal, així com el desenvolupament progressiu de processos atròfics a la zona de la localització de les articulacions cartilaginoses.

Preus de la rinoplàstia

El cost mitjà de la rinoplàstia oscil·la entre els 90.000 i els 200.000 rubles.

Maneres de reduir el nas sense cirurgia. Comparació de l'eficàcia dels mètodes

Hi ha diverses tècniques no quirúrgiques destinades a corregir el nas. Al mateix temps, no permeten aconseguir el mateix efecte que després de realitzar una operació quirúrgica de tira.

Teràpia botulínica

La rinoplàstia botulínica implica l’ús de preparats de Botox.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

El principi de correcció del nas mitjançant aquest mètode és realitzar injeccions amb toxina botulínica, que immobilitza determinats músculs facials, canvia la seva forma i aspecte. No obstant això, aquesta eina no és capaç de reduir el volum del nas.

Injeccions de farciment ("rinoplàstia no quirúrgica")

Amb l'ajut de farcits d'injecció, és possible aconseguir l'efecte de suavitzar les cantonades a la zona de les ales del nas, fer que la punta sigui menys nítida i restaurar la simetria respecte a altres elements del disc facial.

L’ús de lipolítics

L’ús de fàrmacs lipolítics té com a objectiu canviar la forma del nas eliminant les seves irregularitats i protuberàncies.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Les injeccions cosmètiques d’aquest grup s’injecten als teixits de la punta del nas, les seves ales i la regió supra-punta.

Tecnologia de filaments

La rinoplàstia amb sutures correctores Aptos permet aconseguir l’efecte d’aixecar la punta del nas i els seus costats.... En aquest cas, la pròpia introducció del filament es realitza a través de punxades especials que realitza un metge.

Aquesta tècnica no és molt popular a causa de l’alt risc de complicacions i cicatrius tisulars.La noia té un nas gran. Fotos abans i després de la rinoplàstia

Les noies que creuen que el nas és massa gran i desitgen sotmetre’s a una correcció quirúrgica de la seva forma haurien de ser conscients del risc significatiu de complicacions. La rinoplàstia és un procediment terapèutic que implica un trauma al cartílag, a l’epiteli i al teixit ossi del nas.

Es produeix una disminució del volum d’aquest òrgan de l’aparell respiratori a causa de l’excisió d’una part de l’envà nasal amb una nova imposició de material de sutura.

Tots els procediments quirúrgics es realitzen amb anestèsia general.El període de rehabilitació postoperatòria requereix atenció antisèptica per a la zona de la cara que ha estat objecte de correcció. El temps per a la recuperació completa dels teixits nasals és d’1 a 3 setmanes, sempre que no hi hagi complicacions en forma de procés infecciós o inflamatori.

Vídeo de reducció del nas

Com reduir el nas sense cirurgia:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell