Cremador de greixos Black Spider (Black Spider). Com prendre, preu, ressenyes

Black Spyder - potent cremador de greixos de tota la línia de productes de la marca nord-americana Cloma Pharma. És una barreja de la clàssica barreja d’ECA i amplificadors, compostos termogènics. El producte va passar tots els assajos clínics necessaris i, a continuació, es va patentar. Totes les seves funcions han estat confirmades a la pràctica.

Indicacions d'ús

Es recomana Black Spider (cremador de greixos) per a atletes i persones que tinguin un estil de vida actiu per reduir el pes corporal. El fabricant demostra que la pèrdua de pes no requereix activitat física activa. Si seguiu totes les instruccions, una persona perdrà els 2-3 kg addicionals en un període de temps bastant curt.

L'ús d'aquest producte "energètic" proporciona aspectes positius significatius per a la vida del cos:

 • acceleració del metabolisme;
 • millora del sistema nerviós central;
 • un augment de l’energia humana al llarg de la jornada laboral;
 • mantenir una bona forma física;
 • la producció d’adrenalina per descompondre el greix;
 • crema de greixos per termogènesi;
 • augment de l’estat d’ànim;
 • fatiga reduïda.

No obstant això, quan preneu el suplement, heu de tenir en compte les possibles reaccions secundàries del cos. És per això que, abans de comprar Black Spyder, us heu de familiaritzar amb les contraindicacions i els efectes secundaris d’un cremador de greixos.

Composició

Aquest suplement conté molts productes naturals, ecològics i provats.

Cremador de greixos Black Spider (Black Spider). Com prendre, preu, ressenyes

El cremador de greixos conté:

 1. Mescla principal: ECA. Extracte d'efedra, aspirina i yohibina. És sobre ells la funció principal del suplement: cremar quilos de més. A més, en aquest complex, el primer component s’utilitza en dues modificacions. És l’extracte d’efedra que millora el funcionament del centre respiratori i relaxa els músculs llisos dels pulmons i els bronquis. A més, suprimeix la gana, alhora que augmenta la resistència del cos durant una activitat física vigorosa. L’aspirina ajuda no només a cremar quilos de més, sinó també a prevenir diversos refredats, malalties cròniques del tracte gastrointestinal i càncer. A més, aquest component restaura el sistema immunitari del cos humà durant el període d’infeccions per rotavirus. El tercer component de la barreja afecta predominantment els receptors del sistema nerviós central i els punts que afecten la capacitat motora del cos. Té un efecte particular sobre la circulació sanguínia. És per això que, en cas de sobredosi, es produeix taquicàrdia, un pols ràpid i tremolor de les extremitats en els humans. Els efectes secundaris de la influència d’aquest component inclouen un augment de la libido.
 2. Cafeïna anhidra. Aquest component augmenta el rendiment d’un atleta al matí, millora l’estat d’ànim i tonifica tot el seu cos. Com que augmenta la circulació sanguínia, els mals de cap es redueixen quan es pren el medicament de l'estudi. El component ajuda a augmentar la immunitat durant la temporada de refredats i malalties virals. No obstant això, entre les seves reaccions secundàries hi ha un efecte diürètic. A més, una sobredosi del cremador de greixos estudiat condueix a una exacerbació de malalties del tracte gastrointestinal. Es produeixen nàusees, vòmits i dolor abdominal.
 3. Arrel de gingebre. Aquest ingredient afavoreix una millor digestió dels aliments.Ell, com altres components, ajuda a millorar la memòria, augmentar la concentració, millorar el benestar general d’una persona i el seu estat d’ànim durant tota la jornada laboral. Té un efecte beneficiós sobre el sistema immunitari del cos.
 4. Extracte de salze. El component millora l’efecte dels compostos actius del medicament. Com a resultat: el primer efecte ja es nota al final de la primera setmana de presa.
 5. Te verd. Igual que l’arrel de gingebre, ajuda a millorar el metabolisme del cos. I també aquest component té propietats antioxidants. Té un efecte beneficiós sobre els receptors del sistema nerviós central del cos humà.
 6. Extracte de mat. Aquest component té un efecte positiu en el funcionament del sistema nerviós central i millora l’estat d’ànim d’una persona. Aquest component és un estimulant natural que normalitza el funcionament de tots els sistemes d’òrgans. A més, ajuda a netejar el cos de toxines, substàncies tòxiques i estupefaents.
 7. Extracte de guaranà i cítrics. Aquests ingredients ajuden els compostos actius a cremar greixos.
 8. Pebre de caiena. Aquest vegetal picant és essencial per al procés de termogènesi. També pot ser un bon ajudant en la prevenció de refredats, malalties víriques i oncològiques.
 9. Picopinat de crom. Aquest component es requereix per augmentar no només la resistència, sinó també un conjunt de massa muscular al cos humà. És ell qui és la principal font de crom, que normalitza i regula la producció d’insulina. Aquest ingredient regula la quantitat de glucosa a la sang dels esportistes, suprimint la gana mentre augmenta la circulació sanguínia. A més, la substància participa en el metabolisme energètic, que augmenta la massa muscular i el to del cos en general.
 10. Vitamines del grup B. Aquests compostos orgànics són necessaris per mantenir la immunitat humana i millorar el benestar de tot el seu cos. A més, molts compostos d’aquest grup normalitzen el treball del sistema cardiovascular.

No obstant això, la compra del suplement Black Spider al territori de la Federació de Rússia pot contradir la legislació del país, ja que els suplements, a més dels ingredients descrits, contenen una substància narcòtica prohibida: la feniletilamina.

En quina forma es produeix

Black Spider (cremador de greixos) només està disponible en forma de càpsula. Són negres. Les càpsules es col·loquen en un pot de plàstic hermèticament tancat.

Hi ha diferents tipus d’aquestes llaunes a l’espai virtual: en funció del nombre de càpsules, la seva capacitat pot ser de 25, 50 i 100 peces. El cost del producte varia en diferents botigues en línia des de 1500 fins a 4000 rubles.

Act

La major part del producte Black Spider és per a esportistes. Aquest poderós cremador de greixos és un medicament essencial per a les persones actives en exercici físic i culturisme.

L’efecte del fàrmac es deu a la seva propietat tèrmica: en prendre el suplement, augmenta la temperatura corporal, cosa que contribueix a la producció d’una gran quantitat d’adrenalina i, ja per això, a la crema de capes de greix en excés.

Cremador de greixos Black Spider (Black Spider). Com prendre, preu, ressenyes

En general, l’efecte del producte sobre el cos:

 • millora del sistema nerviós central i el curs de tot tipus de metabolisme en el cos humà;
 • activació de la producció d’adrenalina;
 • "Cremar" l'excés de greix i evitar la formació de nous;
 • estimulació del procés de termogènesi.

No obstant això, si es infringeix la tecnologia d’ús d’aquest medicament, es poden produir efectes secundaris i conseqüències irreversibles per als humans.

Aplicació

1 curs de presa de Black Spider és de 50 dies. Durant aquest període de temps, es recomana deixar de consumir menjar ràpid gras i begudes carbonatades ensucrades. També caldrà fer entrenaments cardiovasculars addicionals.

Es requereix un descans entre els cursos, com a mínim 1 mes. Molts experts recomanen prendre hepatoprotectors en aquest moment.

L’àpat diari s’ha de dividir en 5-6 racions. També val la pena tenir cura de la disponibilitat d’aigua potable neta, ja que es necessitaran cada dia 2-3 litres.El fabricant aconsella portar un estil de vida actiu en paral·lel.

Per a adults

S'ha de prendre Black Spider (cremador de greixos) 1 càpsula dues vegades al dia mitja hora abans de l'esmorzar i 30 minuts. abans de dinar amb una mica d’aigua.

Cremador de greixos Black Spider (Black Spider). Com prendre, preu, ressenyes
L'article descriu detalladament les regles per prendre el cremador de greixos Black Spider.

Dieta recomanada:

 • productes proteics: tot tipus de carn, excepte porc, ous i mató baix en greixos;
 • verdures i fruites fresques, bullides o guisades.

No es recomana prendre el medicament al vespre o a la nit. En cas contrari, el producte tornarà a funcionar. A més, per aconseguir el millor efecte, podeu utilitzar substàncies addicionals: Omega-3 i Coenzim-10.

Per a embarassades

Les dones embarassades i el sexe just durant la lactància tenen estrictament prohibit prendre aquest medicament.

Per a gent gran

Per a les persones en edat de jubilació, els efectes secundaris poden provocar un augment de malalties cròniques, ictus i atac de cor i, en casos més greus, la mort. Per això, Aranya Negra està estrictament prohibida a les persones grans.

Contraindicacions

Cada comprador ha d’entendre clarament: no hi ha cap panacea per perdre un excés de pes sense conseqüències per al cos. Aquest cremador de greixos no és una excepció. A més de les seves propietats positives, el medicament té moltes limitacions.

El medicament estudiat està contraindicat per a les següents categories de ciutadans:

 • nens i adolescents;
 • dones embarassades i dones durant la lactància;
 • persones diagnosticades de patologies neurològiques;
 • persones que pateixen malalties cròniques del cor, fetge i ronyons.

A més, amb molta precaució, el medicament l’han de prendre persones que pateixen diverses malalties cròniques del tracte gastrointestinal, ja que la presència d’aspirina en la composició d’un cremador de greixos pot agreujar les malalties.

Sobredosi

Superar la ingesta permesa del medicament estudiat es caracteritza per hipertensió arterial, augment de la freqüència cardíaca, alteració del son de l’atleta, marejos i tremolors a les mans. En alguns casos, són possibles rampes a les extremitats. Per alleujar aquesta afecció, cal que consulteu un metge i, a continuació, reduïu gradualment la dosi de l’agent.

Efectes secundaris

L’aranya negra (cremador de greixos), a més dels efectes positius, té una sèrie d’efectes negatius. Molt sovint, les persones observen reaccions al·lèrgiques a certs components del medicament. A més, la majoria de les persones experimenten trastorns del son quan prenen Black Spider unes hores abans.

Cremador de greixos Black Spider (Black Spider). Com prendre, preu, ressenyes

A causa de l’efecte tèrmic, és possible un augment de la temperatura corporal i un gran alliberament d’aigua i suor durant l’exercici. En alguns casos, és possible un estat alarmant del cos, acompanyat de tremolors de mans.

Tot i els símptomes anteriors, el fabricant del producte miraculós assegura que els efectes secundaris desapareixen ràpidament després que el cos humà s’hi adapti.

Interaccions medicamentoses

Com que un cremador de greixos té un poderós efecte en els processos que tenen lloc al cos humà, la seva interacció amb diverses substàncies i complexos pot millorar o, al contrari, empitjorar el resultat final.

La llista de drogues, begudes i aliments prohibits inclou:

 1. Complexos previs a l'entrenament per a esportistes. Redueixen l'activitat dels components principals del medicament i neutralitzen l'efecte de compostos i additius addicionals.
 2. Begudes alcohòliques. Qualsevol producte que contingui alcohol neutralitza l’efecte dels ingredients principals del producte estudiat.
 3. Begudes energètiques. La seva interacció amb Black Spider és similar al punt anterior.
 4. Begudes carbonatades. Debiliten la producció d’adrenalina i de diverses hormones.
 5. Antiinflamatoris no esteroides forts. Debiliten el procés de termogènesi i perjudiquen la "crema" de greixos.
 6. Antibiòtics Aquests fàrmacs redueixen l’activitat dels components principals del cremador de greixos.

A més, els diürètics només es poden prendre 1 setmana després del final del curs. Es recomana afegir un complex de vitamines i altres àcids grassos a aquest medicament.

Condicions i períodes d'emmagatzematge

Vida útil il·limitada.

Emmagatzemeu el producte estudiat en un lloc sec, fosc i fresc, en un recipient hermètic. No permeteu que la llum directa del sol toqui el cremador de greixos. A més, assegureu-vos de mantenir aquest medicament allunyat de diversos elements calefactors. En cap cas, no es pot permetre als nens al lloc on s’emmagatzema el medicament.

Analògics

NomFormulari de llançamentComposicióAvantatges i inconvenients
Hiperrush de mamba negracàpsules
 1. Barreja principal: Yohimbina, Evodiamina, Sinefrina. La barreja té un efecte termogènic.
 2. CoreX: millora el funcionament del sistema nerviós central, redueix les propietats de la capa de greix, augmenta la resistència.
 3. La cafeïna és un agent termogènic. Millora el metabolisme del cos.
 4. Beta-aminoetilamina. El component ajuda amb un petit esforç físic.
Els avantatges són una composició natural equilibrada, una dosi moderada (la dosi diària diària arriba a 2 càpsules) i una alta eficiència.

Però entre els inconvenients hi ha una gran llista de contraindicacions i efectes secundaris pronunciats.

Productes farmacèutics d'alta tecnologia ECA Xtremecàpsules
 1. Una barreja d’extracte d’efedra, cafeïna i aspirina. És aquesta combinació la que crema efectivament l’excés de greix corporal.
 2. Extractes del Senegal. Aquests ingredients ajuden a millorar l’estat d’ànim.
 3. Sinefrina. Aquest compost orgànic ajuda a cremar greixos, suprimeix la gana i té un efecte beneficiós sobre el sistema nerviós central.
 4. Extractes de gerani. Aquests ingredients funcionen com a estimulants i reguladors de la secreció hormonal.
 5. Polinicotinat de crom. El compost millora l’estat d’ànim d’una persona.
Entre els avantatges del medicament, hi ha una composició natural d’alta qualitat, un resultat ràpid.

Però, entre els inconvenients, molts usuaris anomenen una gran dosi diària (fins a 5 càpsules) i efectes secundaris pronunciats.

Vespa vermellacàpsules
 1. Una barreja d’extracte d’efedra, cafeïna i aspirina. És aquesta combinació la que crema efectivament l’excés de greix corporal.
 2. Higenamina. Per les seves propietats, afecta el cos de manera similar als extractes de gerani.
 3. Una barreja de compostos que contenen yohimbina, àcid clorhídric. Aquesta combinació permet millorar el rendiment del sistema nerviós central, augmentar la concentració i l’alerta, millorar el metabolisme i el metabolisme energètic del cos humà. A més, la barreja proporciona un excel·lent efecte vasodilatador.
Els experts es refereixen als avantatges del medicament com un preu assequible, una acció complexa i bons resultats en poc temps.

Però, entre els inconvenients, molts compradors observen efectes secundaris pronunciats.

Cremador de greixos Black Spider (Black Spider). Com prendre, preu, ressenyes

Tot i que tots aquests medicaments són eficaços per reduir quilos de més, si s’utilitzen incorrectament, poden convertir-se d’una panacea en verí. No es recomana a persones que no tenen bona salut.

Assegureu-vos de seguir totes les instruccions per a les condicions d’admissió i dosificació. Està totalment prohibit prendre analògics constantment. Abans de començar l’ús, primer haureu de consultar amb el vostre metge local.

Black Spider és un poderós cremador de greixos. Té una composició única que ajuda a obtenir bons resultats en perdre pes en un curt període de temps. Podeu evitar l’aparició d’efectes secundaris d’aquest medicament si seguiu totes les regles de les instruccions.

Autor: ariadna2018-1

Vídeo sobre el cremador de greixos Black Spyder

Descripció i normes d'aplicació del cremador de greixos Black Spider:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell