Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes

La famosa actriu de Bollywood, Aishwarya Rai, va poder conquistar Los Angeles i el cor dels espectadors que viuen a tot el món. Les fotos de la dona índia, reconeguda com la "Miss World més bella" de la història dels concursos de bellesa, apareixen constantment a Instagram i a les portades de les revistes, fent les delícies dels fans de l'exotic aspecte i el talent de "The Spice Princess".

Actriu i model de moda índia

Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes

Aishwarya Rai (fotografies del principal adorn de la indústria cinematogràfica índia, capturades en un luxós sari, es va convertir en l’ornament de la catifa vermella del Festival de Cannes de 2005): una bellesa exòtica amb cabells castany fosc i ulls grisos es considera un dels símbols de l’Índia.

Després d’haver començat la seva carrera als 24 anys, després d’una triomfant victòria al concurs Miss World, la jove va guanyar popularitat sense precedents en la indústria cinematogràfica, actuant més tard a les pel·lícules de Bollywood amb més recaptació: la ciutat de Bombai, que és l’analògic indi de Hollywood (Califòrnia, EUA).

Des de principis dels anys 2000. Rai va provar les seves pel·lícules nord-americanes, convertint-se en la primera actriu d'origen indi que va conquerir amb èxit els Hollywood Hills.

Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes
Aishwarya Rai Bachchan és la guanyadora de Miss World 1994!

Aishwarya és una icona d'estil i un model a seguir per a milions de dones índies.

L'antiga model de moda és la que rep el prestigiós Padma Shri de l'Índia i és oficial de l'Ordre francès de la literatura i les arts. L’aspecte exòtic i la luxosa figura de l’actriu, no típics de les estrelles de cinema de Hollywood, van permetre al Paradís convertir-se en el somni de milions.

La còpia de cera de la senyora Bachchan es considera una autèntica joia a Madame Tussauds.

Opcions de forma

Els paràmetres de la figura de l'actriu no difereixen en alguna cosa inusual, com per a les noies de models. L'única cosa és la seva poca alçada.

Creixement170 cm
Pes56-58 kg
Volum mamari86 cm
Cintura66 cm
Malucs89 cm
Cofre2a mida
Mida de la roba42-44
Mida de la sabata7 EUA - 38 UE

Foto en joventut

Durant la seva joventut, la noia era molt tímida, de manera que pràcticament no hi ha fotos sinceres de l’estrella a la xarxa. Tot i això, semblava molt atractiva, de manera que va gaudir d’una popularitat constant entre el públic.

Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes

Les fotos de la seva joventut només confirmen la singularitat de l’aspecte d’aquesta bellesa.

Com Aishwarya Rai va perdre pes

Aishwarya Rai, des de jove, estava orgullosa de la seva esvelta figura, però, com es pot veure a la foto següent, no sempre era prima. A principis de la dècada de 2000, els pits alts, els malucs plens i la cintura esvelta feien que una dona ja es distingís d'altres estrelles glamuroses del període.

Després del naixement de la seva filla, es va produir un fracàs hormonal al seu cos, que va provocar un fort augment de pes durant l'embaràs i la lactància materna. Rai va guanyar més de 25 kg. Els pits i els malucs s’engrandiren molt, aparegué una doble barbeta i es formaren plecs a l’estómac i als costats.

Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes
Foto d'Aishwarya Rai abans de perdre pes, a principis de la dècada de 2000

El cos grassonet de l'actriu va causar emocions negatives en un gran nombre de fans. La xarxa estava plena de titulars en què s’acusava a l’estrella de Bollywood d’haver deshonrat l’Índia amb la seva aparença, ja que una persona pública es veu obligada a cuidar-se.

Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes

Els defensors de l'actriu, al contrari, van donar suport a Aishwarya, argumentant que el més important en la maternitat és la salut de la mare i del fill, i no els paràmetres model que van en detriment d'una lactància materna adequada.

Rai ha defensat reiteradament que l’Índia té diferents cànons de bellesa molt diferents de Hollywood.

Els homes indis valoren sobretot l’acolliment i la capacitat de cuinar de les dones, i les formes luxoses d’una dona delecten els marits i són una prova d’una bona alimentació. Hollywood no estava d’acord amb l’opinió d’Aishwarya, i es produïa una greu amenaça en la nova carrera de l’actriu.

Rai, que ha afirmat reiteradament que amb molt de gust deixaria el cinema per la seva filla i el seu marit, no volia perdre popularitat, va cedir a l'opinió pública i va intentar recuperar la seva figura anterior.Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes

Durant tot l'any, Aishwarya va seguir una dieta especial i va treballar amb un entrenador personal. "La princesa de les espècies" no ha estat mai seguidora d'una restricció dietètica estricta, de manera que va triar una dieta durant molt de temps, centrant-se en el mètode tradicional indi, que consisteix en:

 • Rebuig complet de carn, pastisseria, postres, aliments grassos.
 • En el compliment obligatori de la ració diària de consum, que és d’almenys 2 litres d’aigua pura i qualsevol quantitat de te de l’Índia.
 • Excloent les fruites diferents de la llimona. La ratlladura de cítrics es permet com a additiu a les farinetes del matí. El suc s’utilitza com a guarniment per a amanides.

La dieta diària de l'actriu durant molt de temps consistia en:

 • una gran quantitat d'arròs integral bullit;
 • verdures fresques;
 • varietats magres de peix;
 • productes lactis naturals baixos en greixos;
 • fruits secs;
 • marisc.

Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pesLa principal condició de la dieta índia és el consum d’una gran quantitat d’espècies com la cúrcuma, la canyella, el curri, que ajuden a accelerar el metabolisme i afavoreixen la crema de greixos.

A més d’una alimentació adequada, Aishwarya va contractar un entrenador personal que formés el conjunt d’exercicis necessaris per a l’estrella. Al paradís no li agraden els gimnasos i, tot i perdre pes, va confiar en classes diàries de ioga i meditació. L'estrella de cinema també va descartar equips de cardio, preferint caminar molt amb el nen.

El treball dur i la dieta estricta van permetre a l’actriu restaurar la seva figura femenina. El 2017, Aishwarya va sorprendre els fans mostrant una figura esvelta amb un luxós vestit brillant, fet a la manera d’un vestit de Ventafocs.

Cirurgia Plàstica

Aishwarya Rai (fotografies d’una de les dones més belles del món han adornat repetidament les portades de publicacions brillants) afirma constantment que mai no va recórrer als cirurgians plàstics i que la seva bellesa és un regal de la natura. L’únic canvi d’aspecte, l’actriu va anomenar la correcció de la forma de la mandíbula i el blanqueig periòdic de les dents, enfosquint-se a causa d’una petita quantitat de calci.

Malgrat les afirmacions de l'estrella, experts en cirurgia plàstica, així com el company i ex-amant Rai Salman Khan, afirmen que Aishwarya ha recorregut reiteradament a l'ajut d'un cirurgià plàstic.

Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes

Una anàlisi acurada de les fotografies de l'actriu va suggerir que:

 • A mitjan anys 90, immediatament després de rebre el títol de "Miss World", la noia va recórrer a la rinoplàstia. El cirurgià va reduir lleugerament la punta del nas de l’estrella, donant a la cara un aspecte més aristocràtic.
 • A principis de la dècada de 2000, donant els primers passos en el camí cap a la fama de Hollywood, Aishwarya va visitar la clínica i va fer una correcció de la línia de la mandíbula i la forma de les dents, adquirint el somriure de Hollywood necessari per a la seva carrera.
 • Després de donar a llum, l'estrella de cinema de 40 anys va guanyar molt de pes i gairebé va perdre l'atractiu. Per tornar a la forma "La princesa Jodha", a més de les classes de dieta i condicionament físic, va realitzar una liposucció, que la va ajudar a corregir les formes grassonetes.
 • El 2016, l’actriu es va ajustar la cara amb farcits d’àcid hialurònic. La pell d’una estrella és naturalment propensa a l’envelliment prematur.Les fotografies de Rai mostren molts maquillatges dissenyats per emmascarar les primeres arrugues. La introducció del gel als pòmuls va permetre eliminar els canvis relacionats amb l'edat que van aparèixer, corregir la forma de les galtes i allargar la part inferior de la cara.
 • El mateix any, Aishwarya es va corregir els llavis amb un gel amb àcid hialurònic. La boca de l'actriu va adquirir una regordeta i una seducció inusuals.

Els canvis en l’aspecte de Rai es van fer amb molta cura. Les intervencions quirúrgiques són pràcticament invisibles, no hi ha cicatrius evidents a la cara i es conserven les expressions facials naturals. Els ajustaments plàstics mínims van ajudar a recuperar l’atractiu i la joventut de l’actriu, tot mantenint una personalitat brillant.

Secrets de bellesa

Aishwarya Rai (fotografies de l’estrella de Bollywood, que captura l’actriu de la pel·lícula en braços del seu marit, es va convertir en una de les sensacions de la reversió d’El 2010) es preocupa activament pel seu rostre i la seva figura.

Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes

"La princesa de les espècies" comparteix de bon grat els seus secrets de bellesa amb els periodistes, tot remarcant que deu la seva florida aparença a:

 • Disciplina ferma, ensenyada des de joves a cuidar la cara. Com a model, Aishwarya va automatitzar els seus procediments de neteja diaris. L’estrella mai no es deixa anar al llit amb la cara pintada, intenta hidratar a fons la pell i dur a terme una pell lleugera i casolana com a mínim 1 vegada en 7-10 dies.
 • Protecció solar acurada. Abans de sortir de casa, l’actriu s’ha d’aplicar protector solar a la cara, el coll, l’escot i les mans. A l’Índia, la pell blanca és molt apreciada i l’estrella no vol perdre la seva bellesa a causa dels raigs UV.
 • Compliment del règim de consum d'alcohol. Cada matí, Aishwarya comença amb un got d’aigua amb suc de llimona per ajudar a despertar el sistema digestiu. L’estrella del cinema intenta beure almenys 8-10 gots d’aigua pura i molta te índia al dia.Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes
 • Descansa bé. Segons la senyora Bachchan, el son és el principal secret de la seva bellesa. La falta de son és la causa d’arrugues, contusions i bosses sota els ulls. Una petita quantitat de son és un autèntic estrès per al cos, provocant una passió pels dolços, trastorns metabòlics i, com a resultat, l’aparició de quilos de més. Aishwarya recomana fermament que totes les dones que hagin complert els 30 anys hagin de dormir almenys 8 hores al dia.
 • Estil de vida correcte. Rai mai no fumava ni era addicte a l'alcohol. De vegades, en una festa, una estrella es pot permetre un got de vi blanc sec, preferint les marques franceses.
 • Aliments dietètics. Després de donar a llum, intentant perdre pes, Aishwarya va escollir una dieta índia per a ella mateixa, que consistia en un rebuig complet de la carn, els fregits, les pastes i els dolços. Després d’haver perdut pes, Rai no va tornar a la dieta anterior, mantenint-se partidari del vegetarianisme. L’actriu de cinema de tant en tant es permet peixos amb salsa de curri i intenta complir les restriccions dietètiques fins i tot durant abundants festes familiars.
 • Ioga i passejades a la fresca. A l’estrella de cinema no li agrada el gimnàs. Després d’haver perdut pes després de donar a llum amb l’ajut d’un entrenador personal, l’actriu va renunciar decididament als durs entrenaments, escollint ioga i meditació per a ella mateixa, a la qual intenta dedicar almenys 2 hores al dia. A Aishwarya no li agraden les màquines per fer exercici i prefereix caminar més amb la seva filla en lloc d'exercir-se en una cinta de córrer.Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes
 • Productes de cura cosmètica, ajustat al tipus de pell. La senyora Bachchan és una fan de les netejadores i la cara de L’Oreal Paris. Amb una pell barrejada naturalment amb tendència a greix a la zona T, l’actriu no recorre als cosmètics tradicionals de l’Índia basats en l’ús d’olis essencials naturals per mantenir un rostre jove. Per si mateixa, Ashwarya va escollir la seva marca favorita i durant molts anys ha preferit les cremes L’Oreal Paris i, en particular, la sèrie Derma Genesis.
 • Cura de la bellesa del cabell. El luxós cabell castany fosc és una de les targetes de visita de l’actriu.L’estrella intenta cuidar els rínxols amb cura, mai els tenyeix ni els alleugera. Diverses vegades a la setmana, l’actriu exposa filaments de màscares d’oli de coco, ametlla, préssec, fregades a les arrels abans d’anar a dormir o rentar-se els cabells.
 • Aromateràpia. L’actriu és una autèntica índia i una apassionada fanàtica dels olis essencials. Els olis d’aroma ajuden Aishwarya a enfrontar-se a l’estrès, relaxar-se o augmentar la vivacitat, de la qual l’estrella del cinema posa l’èmfasi en l’oli de sàndal.
 • Receptes populars de bellesa índia. El paradís no descuida els cosmètics no convencionals, utilitzant efectivament el cogombre per netejar la pell, l’argila per eliminar l’estrat corni i la llet amb iogurt com a nutrició i hidratació addicionals de les cèl·lules. Es considera que el remei favorit de l’actriu és una màscara d’ubtan, que consisteix en farina, crema de llet, formatge cottage, cúrcuma i mel.Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes La barreja d'Aishwarya s'aplica a la pell (durant 30 minuts) i després es renta amb aigua. La realització regular d’aquest tractament, afirma la senyora Bachchan, ajuda a nodrir els teixits i dóna a la pell un aspecte reposat i radiant.

Procediments cosmètics de l'actriu

Aishwarya Rai és una icona d’estil, les fotos i la pàgina d’Instagram són seguides per fans de tot el món. L’aspecte oriental de l’actriu és propens a l’esvaiment precoç. Durant molt de temps, l’estrella del cinema va evitar els salons de bellesa, però després d’arribar als 44 anys va decidir retardar el procés d’envelliment al màxim.

En la lluita per la seva bellesa, l'actriu utilitza activament els èxits de l'última cosmetologia, visita regularment un especialista, realitzant:

 • Peeling àcid per netejar les capes queratinitzades de la pell. Almenys un cop cada 7-10 dies, l’estrella realitza neteja de la llar i exposa mensualment els teixits de la pell a àcids naturals.
 • Vaporització. Tractament de la pell amb vapor d'aigua fresca amb addició d'olis aromàtics i herbes. El procediment ajuda a obrir els porus i eliminar els taps sebacis acumulats a la zona T.
 • Microderbrasion. Un broquet mecànic amb addició de pols d’alumini a alta pressió, com una polidora, neteja el teixit de l’estrat corni, de l’acne i de les impureses. El segon, fet en forma de mini aspirador, neteja les partícules eliminades i tanca els porus.
 • Biorevitació. Les injeccions d’àcid hialurònic omplen els teixits i expulsen les arrugues, cosa que permet que la cara es mantingui jove i eviti l’aparició de forts canvis relacionats amb l’edat.
 • Mesoteràpia. L'actriu prefereix dur a terme injeccions de vitamina durant el període tardor-hivern per obtenir una nutrició addicional de les cèl·lules.

Aishwarya és un fan dels centres termals. Els procediments preferits de l'actriu són:

 • Massatge corporal general amb oli de sàndal.
 • Embolcalls corporals anticel·lulítics a base d’argila blava.
 • Màscares a base de nata pesada, iogurt i mató amb l'addició obligatòria de cúrcuma o canyella. Igual que Cleopatra, a l’actriu li encanta utilitzar productes lactis per nodrir els teixits i restablir la fermesa de la pell. Les espècies tradicionals índies ajuden a alentir el procés d'envelliment i a tonificar els teixits.

Aishwarya Rai ara

El 2017 va suposar el retorn triomfal de la senyora Bachchan al món de les celebritats.Aishvaria Rai. Fotos abans i després de la cirurgia plàstica, sense photoshop, maquillatge, en la seva joventut i ara, com l’actriu va perdre pes

A la catifa vermella, Aishwarya apareixia amb un luxós vestit platejat que recordava un vestit de Ventafocs i va sorprendre a tots els presents amb la seva esvelta figura.

Els malhumorats, que creien que després d’un fort augment de pes, havia acabat la carrera de la Ventafocs indiana a Hollywood, van quedar molt sorpresos i meravellats pel coratge i la bellesa de l’actriu. L’estrella, de 45 anys, és considerada un adorn del poderós clan indi dels magnats de la pel·lícula "Bachchan" i porta merescudament el títol de "La dona índia més bella del món".

Des del 2011, l'actriu pràcticament no actua en pel·lícules, dedicant la seva vida al seu estimat marit i filla. Aishwarya dedica molts esforços a activitats benèfiques, treballant fructíferament a la seva fundació, que proporciona suport a les persones que ho necessiten a l'Índia.

L'única actriu de l'Índia, Aishwarya Rai, va aconseguir conquerir l'Olimp de Hollywood. Les fotografies d’una de les dones més belles del món es mostren constantment a les portades de les revistes de moda. L'estil de la senyora Bachchan s'intenta imitar a les noies índies que somien amb una carrera vertiginosa i una adoració de milions.

Disseny de l'article: Mila Friedan

Vídeos interessants sobre el tema

Aishwarya Rai a la cerimònia de Miss World 1994:

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

Cara

Cames

Cabell