Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

Per a la cura de la pell i desfer-se de problemes com la descamació, la inflamació, els punts negres, les dones utilitzen diversos remeis, inclosos els casolans. Un d'aquests productes és l'àcid acetilsalicílic, que s'utilitza en màscares facials.

Els beneficis de l’àcid acetilsalicílic per a la pell facial

El propòsit principal de l’àcid acetilsalicílic és reduir la temperatura durant la malaltia, aturar el procés inflamatori i alleujar el dolor. L’àcid acetilsalicílic es pren per via oral per alleujar aquests problemes. No obstant això, els experts han demostrat els beneficis d’aquest medicament per a la pell.

Contribueix a:

 • uniformitzar el to de la pell;
 • alleujament del procés inflamatori;
 • desfer-se de la infecció;
 • assecar la pell;
 • neteja i estrenyiment de porus;Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos
 • reducció de l'acne;
 • frescor i aspecte sa de la pell;
 • estabilització de les glàndules sebàcies.

L’àcid acetilsalicílic té un efecte assecat. S’utilitza per a tot tipus de pells facials, però si l’aspirina s’utilitza per a pells seques, es dilueix amb ingredients hidratants i nutritius. Els productes amb àcid acetilsalicílic donen un efecte ràpid.

Normes d’aplicació

Per tal que el resultat de l’ús de l’aspirina sigui esperable i positiu, heu de complir les regles d’ús del producte:

 1. Per preparar màscares amb aspirina, cal utilitzar un preparat amb una vida útil no caducada. A més, es recomana abandonar l'ús de fins i tot els medicaments, la vida útil dels quals encara no ha caducat, però està arribant a la seva fi.
 2. Atès que l’aspirina pot causar una reacció al·lèrgica, és necessari revisar el colze o una altra zona delicada de la pell abans d’utilitzar-la. Si es produeix una reacció al·lèrgica, malgrat les mesures preparatòries, s’ha de rentar la màscara immediatament i s’ha de prendre un agent antial·lèrgic, com Suprastin o Zodak.Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos
 3. Per a la preparació de màscares, es recomana utilitzar l'aspirina més senzilla i econòmica de la producció domèstica, ja que els anàlegs del producte contenen components addicionals innecessaris.
 4. Quan barregeu el comprimit amb aigua, feu servir un líquid net o bullit o filtrat.
 5. L’aspirina és difícil de dissoldre en aigua, de manera que cal remenar-la bé.
 6. Abans d'aplicar la composició a la cara, la pell s'ha de cuinar al vapor sobre un bany de vapor.
 7. Si s’utilitza la composició amb àcid acetilsalicílic per primera vegada, es recomana aplicar-la en sentit puntal només a les zones amb problemes.
 8. Quan prepareu una màscara, heu d’observar les proporcions.
 9. El temps de retenció de qualsevol màscara no pot excedir els 30 minuts.

Precaucions

Les màscares basades en àcid acetilsalicílic són recomanades per a ús exclusiu dels adults.Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

Quan s’aplica sobre pell de nadó o adolescent, augmenta el risc de cremades. Per la mateixa raó, s’ha d’evitar el contacte amb els ulls. Si això passa, cal esbandir immediatament la membrana mucosa amb aigua.

Contraindicacions

Malgrat la disponibilitat del producte, l’àcid acetilsalicílic no es pot utilitzar sense pensar-ho. L’aspirina no està pensada per a la cura de la cara i el seu ús es limita a contraindicacions.

No s’ha d’utilitzar aspirina:

 • durant l’embaràs i la lactància;
 • després del procediment de pelat;
 • amb varius;Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos
 • a la pell ferida, per exemple, si hi ha ferides obertes, esgarrapades o ferides;
 • en presència de cremades, incloses les cremades solars;
 • si sou al·lèrgic a l’àcid acetilsalicílic, ja que això pot comportar conseqüències més greus, com ara dermatitis, asma, edema de Quincke.

Peeling amb àcid acetilsalicílic

Un peeling fet amb pastilles d’aspirina triturades és un agent antiinflamatori eficaç que pot ajudar a eliminar l’acne i fins i tot el to de la pell. Això no requereix res més que dues aspirines i aigua.

Cal triturar l’aspirina i després diluir-la amb una mica d’aigua. La substància resultant es frega a la pell, prestant especial atenció a les zones amb problemes. Al cap de 5 minuts, el producte es pot rentar amb aigua tèbia.

Aplicació Spot

No és necessari aplicar el medicament a tota la superfície de la pell facial. En alguns casos, per exemple, amb sensibilitat a la pell o amb tendència a les al·lèrgies, al contrari, es recomana aplicar una aplicació puntual per conèixer la reacció de la pell al fàrmac. Es prepara una barreja per a l'aplicació puntual a partir d'una pestanya. aspirina.

Cal triturar-lo en pols i afegir-lo amb suc de llimona o àloe perquè la consistència del producte quedi líquida. Aleshores, un pal s’humiteja a la barreja i s’empapa amb acne i grans. Al cap de 20 minuts, s’ha de netejar la pell de les restes del producte amb aigua.

Per a pells i acne amb problemes

Atès que l'àcid acetilsalicílic té un efecte antiinflamatori pronunciat, són les màscares per a l'acne les que han guanyat més popularitat.

Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos
Àcid acetilsalicílic per a la foto de la cara de l'acne

Podeu trobar moltes receptes de màscares d’aspirina:

 1. 3 pestanya. l'aspirina es mol en un morter o molí de cafè, diluït amb 1 cullerada. l. aigua mineral i 2 culleradetes. iogurt baix en greixos. La composició s’aplica sobre la pell netejada al vapor. Podeu aplicar-lo en sentit puntual a tota la superfície de la cara. Es recomana fer aquesta màscara almenys una vegada al dia i preferiblement al matí i al vespre. La composició es manté sobre la pell durant 20 minuts.
 2. Una màscara blanquejadora antiinflamatòria que ajuda a combatre l’augment de la producció de sèu, preparada amb àcid acetilsalicílic i suc de llimona. Es trigaran 3 cullerades. suc i 6 comprimits d’àcid. Abans de barrejar-les, les pastilles s’han de moldre en un morter o molí de cafè. La barreja s'aplica a la pell durant 10 minuts cada dia.
 3. 2 pestanya. l’aspirina s’ha de triturar i remoure en 1 culleradeta. aigua. A continuació, afegiu-hi 1 cullerada. crema agra oliosa i aplicar la composició a la cara durant 20 minuts.
 4. Una pastilla d’aspirina triturada es barreja amb suc d’àloe per obtenir una consistència semilíquida. La composició s'aplica amb un hisop de cotó a l'acne, en sentit puntual durant 10-15 minuts. Es recomana repetir el procediment diverses vegades al dia.

Per a pells greixoses

L’àcid acetilsalicílic per a la cara s’utilitza sovint com a agent dessecant. l'efecte d'assecat és una de les principals propietats de l'àcid. Ajuda a reduir els porus, refresca la pell i elimina el brillantor greixós. Per millorar l’efecte de l’àcid acetilsalicílic, es recomana barrejar-lo amb productes lactis fermentats, com el quefir, el iogurt i la crema agra.Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotosÀcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

2 pestanya. l’aspirina es mol en un molí de cafè o en un morter, diluït amb una mica d’aigua. A continuació, afegiu 1 cullerada a la barreja. producte lacti fermentat, barrejar i aplicar sobre una cara neta. Després de mantenir la màscara sobre la pell durant uns 20 minuts, renteu la composició.

Per a pells seques

Per a aquells amb pell seca i sensible, utilitzeu màscares a base d’aspirina amb precaució, ja que, fins i tot si seguiu la recepta, hi ha el risc d’obtenir un resultat negatiu.

Es recomanen les receptes següents:

 1. 3 pestanya. l'aspirina es tritura i es dilueix amb 2 cullerades. kefir. Afegiu 1 cullerada a la barreja. civada laminada picada. Per què s’aplica la composició durant 20 minuts amb moviments de massatge a la pell i després es renta amb aigua? La màscara ajuda a exfoliar i uniformitzar el to de la pell, tonifica perfectament la cara.
 2. Una pastilla d’aspirina triturada es barreja amb 2 cullerades. midó de blat de moro, 1 culleradeta. oli d’oliva, 0,5 culleradetes. oli de bardana i vitamines A i E, una càpsula. La composició ben barrejada s’aplica amb moviments de massatge sobre la pell netejada. La màscara no s’ha de conservar més de 15 minuts. D'acord amb les revisions, el procediment s'ha de dur a terme a intervals de 2-3 vegades al mes.

Màscara de punts negres

Per preparar la màscara, preneu 3 pastilles d’aspirina i tritureu-les en un morter, afegiu-hi 1 cullerada. sèrum de llet, 2 cullerades. farina d’arròs i unes gotes d’èter de coriandre. A continuació, tots els ingredients es barregen a fons i s’apliquen amb lleugers moviments circulars a la pell de la cara. Al cap de 20 minuts, la barreja s’ha d’agafar a la cara. S’ha de rentar amb una esponja després de sucar-la amb aigua tèbia.Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotosÀcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotosÀcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotosÀcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

Aquesta màscara ajuda a combatre no només els punts negres, sinó també els comedons oberts i tancats.

No us perdeu l'article de la columna més popular: Massatge facial segons el sistema del metge japonès Asahi Zogan.

Amb fang

Les màscares a base d’argila i àcid acetilsalicílic ajuden a eliminar la inflamació, tonificar la pell i eliminar les traces d’acne. Per cuinar, podeu utilitzar fang de diferents colors: blau, blanc, negre. Necessitareu 6 comprimits d’aspirina i 1 cullerada. argila. Les pastilles s’han de triturar primer fins que estiguin en estat de pols i barrejar-les amb argila.Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

A continuació, la barreja es dilueix amb aigua i es remena per obtenir una consistència pastosa. Podeu aplicar la composició amb un hisop de cotó o un raspall cosmètic. El temps d’exposició és de 15 minuts. Es recomana utilitzar la màscara dues vegades per setmana. Una decocció a base d’herbes a base de camamilla és el millor per esbandir.

Màscara amb mel

Per preparar la màscara, necessitareu 2 pestanyes. àcid acetilsalicílic, 1 culleradeta. mel i una mica d’aigua. Primer cal triturar les pastilles, afegir-hi mel líquida i aigua bullida: una quantitat tal que la barreja s’apliqui convenientment a la cara. Si la pell està seca, es recomana afegir 0,5 culleradetes. oli cosmètic base. Als 15 minuts després de l’aplicació, la màscara es renta amb aigua. Una hora després del procediment, es recomana hidratar la pell amb una crema.

Màscara de llimona

Aquesta composició té un clar efecte blanquejador i, atès que els dos components de la màscara són àcids, el seu efecte és força agressiu, no es recomana utilitzar-la sovint. La freqüència màxima d’aplicació és un cop per setmana. Proporcions de màscara: 3 comprimits per 1 culleradeta. suc.Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotosÀcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

Primer cal triturar les pastilles. La composició es manté sobre la pell no més de 10 minuts, després dels quals s’ha de rentar la màscara amb aigua. Podeu aplicar la barreja a tota la superfície de la cara o en sentit puntual.

Màscara d’oli de ricí

L’oli de ricí suavitza l’efecte de l’aspirina, sí, és l’efecte nutritiu més important que fa que la pell sigui suau i vellutada. Preparat de la següent manera

S'han de triturar 4 pastilles d'àcid i barrejar-les amb 1 culleradeta. mel líquida. La mel confitada s’ha de fondre primer al bany maria. Afegiu 0,5 culleradetes a la barreja resultant. oli de castor. Després de remoure bé la composició, apliqueu la barreja en sentit puntual o sobre tota la superfície de la cara. Als 15 minuts després de l’aplicació, renteu-los amb aigua tèbia. La freqüència d’ús és un cop per setmana.

Amb vitamines

3 pestanya. els àcids es trituren i es barregen amb 10 gotes. vitamines A i E, diluir la composició amb 1 culleradeta. aigua bullida tèbia. Després de 15 minuts després de l'aplicació, renteu la massa amb aigua tèbia.

Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotosÀcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotosÀcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

Podeu afegir una petita quantitat de puré de fruites com poma o plàtan a aquesta màscara per nodrir la pell.

Màscara blanquejadora

L’àcid acetilsalicílic per a la cara també s’utilitza per blanquejar.

Aquí hi ha dues receptes per a aquestes màscares:

 1. 3 pestanya. l’àcid acetilsalicílic triturat s’ha de barrejar amb 1 culleradeta. mel líquida natural i afegir 1 culleradeta. oli de llavor de raïm.Després de barrejar a fons els components de la mescla, distribuïu-la per la pell de la cara amb un raspall cosmètic i manteniu la composició durant uns 10 minuts. Després de rentar la composició, la cara s’esborra amb una tovallola. L'efecte es nota immediatament.
 2. 4 pestanya. l'aspirina es mol en un molí de cafè i es barreja amb 2 culleradetes suc de taronja i 1 culleradeta. amor. La massa s'aplica a una cara netejada al vapor, conservada durant 10 minuts. La composició s’utilitza un cop per setmana.

Màscara de Kefir

4 pestanya. aspirina triturada i afegiu-hi 2 culleradetes. kefir ordinari comprat a la botiga. Amb moviments de massatge lleugers, la massa s’estén per la pell i es deixa durant 20 minuts per a l’exposició, després es renta amb aigua tèbia i s’asseca la cara amb una tovallola amb moviments de secat.Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

Al cap de 2 hores, hidrateu la cara amb una crema.

Mascareta crema

La seva peculiaritat és que no s’utilitzen extractes vegetals i productes lactis, sinó una crema facial ja feta. 4 pastilles d’aspirina triturades es barregen amb 1 culleradeta. crema facial comprada. Amb aquesta màscara podeu eliminar la descamació i la inflamació. La màscara es deixa a la pell durant 15 minuts i després es renta amb aigua tèbia.

Anti edat

L'acció principal de la màscara, que es prepara segons la recepta següent, té com a objectiu millorar la circulació sanguínia de la pell i normalitzar el balanç hídric, a causa del qual s'observa un efecte rejovenidor.

2 pestanya. l’àcid acetilsalicílic s’ha de moldre en un molí de cafè i barrejar-lo amb 1 culleradeta. crema agra grassa, afegir maduixa o salsa de pomes en la quantitat de 2 culleradetes. Afegiu també 1 tap. vitamines A i E, 0,5 culleradetes. oli de jojoba. La composició es barreja a fons, es distribueix per la pell i, després de 20 minuts, es renta amb aigua tèbia.

Canyella

La màscara de canyella ajuda a alleugerir les marques de l’acne, prevé el desenvolupament del procés inflamatori, ja que mata els microbis causants de malalties. 4 pestanya. els àcids es trituren i es barregen amb 1 culleradeta. mel líquida.Àcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotosÀcid acetilsalicílic per a la pell facial. Receptes per a màscares, peeling per a l'acne, arrugues. Resultats i fotos

Afegiu-hi 0,5 culleradetes. canyella mòlta i 2 culleradetes. aigua. A continuació, la substància s'aplica amb moviments de massatge a tota la superfície de la pell de la cara durant 15 minuts, després del qual es renta amb aigua tèbia.

Amb te

La màscara de te nodreix i alleuja la pell. La cuina requereix oli d’oliva, te verd i menta. 1 pestanya. els àcids s’han de triturar i barrejar amb 1 culleradeta. te verd elaborat, oli d’oliva i mel en aquesta quantitat.

La màscara s’ha d’aplicar a la cara durant 10 minuts. La freqüència d’aplicació és de 2-3 vegades a la setmana, és adequat per a pells normals a seques. Si la pell és greixosa, podeu substituir el iogurt per oli d’oliva.

Un ingredient senzill i assequible per a màscares com l’àcid acetilsalicílic es pot utilitzar per eliminar les arrugues, els punts negres, el rentat de la cara, eliminar l’acne i les marques d’acne. Per tal que la màscara doni l’efecte esperat, es recomana seguir amb precisió les proporcions de les instruccions i seguir les recomanacions per utilitzar aspirina.

Disseny de l'article: Vladimir el Gran

Vídeo sobre el tema: Àcid acetilsalicílic per a la cara

Màscara facial d'aspirina:

Àcid acetilsalicílic a les màscares facials:

https://www.youtube.com/watch?v=hf7IuRuVSAE

Valora l'article
Cosmetologia i cirurgia plàstica per a dones. Correcció d’aspecte. Maneres, mètodes, procediments per millorar la figura i la cara
Afegir un comentari

 1. Vasilisa

  Vaig provar l'àcid acetilsalicílic com a base per a les pells superficials. No em va agradar el resultat: reacciona molt dèbilment amb l’epidermis.

  Respondre

Cara

Cames

Cabell